Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2016–2017

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Kupittaa kestää, 28.03.2016 klo 13.21.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Heh, heh. Lohet yrittävät jälleen keväällä lähteä kohti Aurajokea ja kehä III kautta tietenkin.

  Skokomish River Salmon cross the road Part 3 - YouTube
   
 2. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Ottelusarjaketjussa mainittiin ettei pelipäivien muuttaminen onnistunut Vantaan ilmaistua haluttomuutensa siihen. Tämä tarkoittanee aikamoista laskua yleisömäärissä ja lovea sisääntulevassa rahassa, koska palloseura pelaa samaan aikaan Artukaisissa. Keskiviikkona pelataan samaan aikaan ja jos HIFK voittaa yhdenkin pelin niin myös lauantaina. Harmittava juttu.
   
 3. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Näin on. Ja ongelmat jatkuvat siitäkin eteenpäin, paitsi jos Ilves tiputtaa Tapparan. Syvältä.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Harmittavasti päällekkäin menevät, mutta tämän kansaa on elettävä. Syö tuo varmasti katsojamäärää. En tiedä kyllä miten nämä laskettu budjettiin, mutta yleensä nämä ovat lisätuloja ja nyt sitten vaan hieman pienempiä. Toivotaan että näin olisi.
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  TUTOlla on kuitenkin ollut parin viime kauden ajan aika stabiilit yleisömäärät (1300-1700) läpi runkosarjan ja pleijareiden, eli eiköhän tuo aika vannoutunutta ryhmää ole. En kiellä etteikö Sorsien pelailu vaikuta, mutta uskon että yleisöä on silti tuon haarukan sisällä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 16.41
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Vantaalla ei ehkä mietitty asiaa loppuun asti. Olisivat voineet neuvotella itselleenkin parempia pelipäiviä omienkin kannattajiensa näkökulmasta ja hyötyä tästä myös itse, mutta se ei tainnut kauheasti painaa vaakakupissa.

  Ei keskiviikkonakaan tule muuten päällekkäisyyttä, jos TuTon naapuri pieksee Vantaan naapurin 4-0. Toinen kerta on sitten aika paha, jos Game7 on menossa naapurilla samaan aikaan.
   
 7. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Omalta osaltani näyttää, etten pääse yhteenkään välieräsarjan peliin. Olen ostanut kuitenkin playoff kausikortin, joten lipputulot eivät siitä vähene. No kioskimyynti kyllä vähenee. Sarjaa pelataan kuntavaalien aikaan ja pelipäiviin osuu kuntavaalitilaisuuksia. No onneksi finaalipeleihin pääsen, joten eiköhän me sinne mennä.

  Ihmetyttää miksi Mestiksen playoff pelejä pelataan liigan pelipäivinä?
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tulipa tuossa eilen käytyä katsastamassa naapurinkin playoff vire. Itse veikkaisin, että GameSeveniä ei siellä tarvitä, mutta onhan se toki mahdollista. TuTon TJ Dani Aavinenkin taisi olla mukana jossain seremoniassa ennen ottelua. Itse pelissä TuTo taustaiset peluritkin olivat hyvin esillä. Edellisellä kaudella TuTossa loistanut Jasper Lindsten iski pelin voittomaalin alivoimalla läpiajosta ja sai Matt Generousin hermoromahduksen partaalle. Topi Taavitsainenkin oli hyvin esillä ja syötti yhden maalin, hankki yhden jäähyn ja istui myös itse jäähyllä. Timi Lahtinen pelasi kasvosuojalla ja sai hänkin yhden syöttöpinnan.
   
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä on ollut vaikea pudotuspelisarja Vantaata vastaan. Ensin riideltiin pelipäivistä ja TuTo aloitti sarjan päällekkäisellä kotipelillä naapurin kanssa, mikä hyvästä taistelusta huolimatta hävittiin. Eilen Vantaalla todellinen maratonottelu ja taistelu, mikä myös lopulta hävittiin. Tänään alkaakin olla pakkovoiton paikka. Etu on vahvasti Vantaalla, mutta ei tässä vielä toivoa ole mitenkään menetetty. 4 voittoa vaativat sarjat ovat pitkiä ja joukkueita koetellaan niissä monin tavoin.

  Onneksi TuTon toimistolla vielä tilanteesta huolimatta vitsejä riittää:
  TUTOlle yllätysvahvistus 3. välieräotteluun - TUTO Hockey
   
 10. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Voi itku. Kyllähän tässä taas kerran hiipii väkisinkin mieleen tuo joka vuotinen sulaminen mieleen. Miten voi samalla joukkueella olla tämä vaihe niin helvetin vaikea vuodesta toiseen? Ei auta vaikka valmentajat ja pelaajat vaihtuu niin finaaleihin pääsy on liikaa. Maraton-ottelu varmasti painaa niskassa myös henkisesti häviön myötä. Toivottavasti sinne nyt saadaan pirteitä miehiä Numpan johdolla kehiin tänään. Tänään turpiin niin täysin turha pronssipeli taas edessä..Huoh!
   
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Kyllähän Tuton ongelma vuodesta toiseen on yllätyksettömyys. Aivan sama kuka on valmentajana toiminut niin päädystä karvataan välittämättä siitä, kuinka hyvin vastustaja lukee ja pelaa karvauksen ulos. Tuton alueelle pääseminen on aivan liian helppoa. Miksei vain nöyrästi joskus voitaisi muutoinkin kuin johtoasemassa hakea kiekonriistoa keskialueella hyökkäyspään sijaan? Vastustajan ei tarvitse paljoa sarjojen aikana miettiä miten Tuto lähtee seuraavaan peliin. Päädystä karvaaminen kovalla luistelulla olisi paljon tehokkaampaa jos sitä harrastettaisiin vain ajoittain, kun vastustaja ei ole niin valmis siihen. Hifk oli kyllä Kärppiä ja Tepsiä vastaan malliesimerkki siitä, miten vastustaja yllätettiin kovalla karvauksella ajoittain. Tätä samaa toivoisin Tutoonkin.
   
 12. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Numppa tänään aivan turha! Kaveri tulee levänneenä ja oli kuin olisi eilen pelanut puolet pelistä. Turha peluuttaa enää ma tai koskaan! Nurmi paras ja koko Tutossa pelatun ajan ollut nousujohteinen, tykkään! Tutoa vaivaa tehottomuus eikä maalintekijöitä ole. Tänään lisäksi pelinluku petti Vantaan maaleissa pahasti. Tiedossa ollut, että mestaruutta turha odottaa. Näin surkeaa sarjaa en silti odottanut ja osa pelaajista aivan kuutamolla. Taitaa olla tiedossa jo, ettei Tutossa jatku pelit ensi kaudella. Elomolta odottaisin jotain todellista koutsaamista maanantain matsiin!
   
 13. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Minäkin luulin Numpan vauhdin riittävän edes tänään, kun muut ovat tahkonneet lätkää vielä edellisenä yönä ja väärässähän minä olin. Välillä tuntui ettei herraa edes kiinnostanut laittaa itseään peliin. Pulliaisen ketjun peli parani kolmannessa erässä, kun numero 33 siirrettiin Virtasen vitjaan tekemään sitä näennäistä pelaamista.
  Tappio tuli vaikka kyllä joukkue itsensä peliin laittoi. Vantaan 2-1 maalia edelsi päivänselvä Keinäsen kaataminen, no tuomareiden näkemys oli tietenkin eri
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tiedä sitten oliko sairastelu vienyt Numpan voimat, mutta itsekin kyllä odotin hieman parempaa. Toisaalta täytyy myös ihmetellä miten hyvin monet pystyivät pelaamaan edellisen maratonpelin jäljiltä. TuTon otteita ehkä yöllinen bussimatka saattoi verottaa Vantaata enemmän (jos unet olivat kehnommat), mutta turha jossitella.

  Vantaa pelaa edelleen pudotuspelejä tappioitta ja TuTo painii nyt raskaassa 3 ottelun tappioputkessa. Seuraavassa pelissä on varmasti vaikeaa, mutta pieni kipinä voisi vielä herätä jos onnistutaan Vantaan voittoputki katkaisemaan ja päästäisiin takaisin kupittaalle.
   
 15. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Päivänselvä?! Itse kompastui vantaalaisen luistimiin. Ja vielä jäähy olisi pitänyt viheltää? Voi hyvät pojat sentään...
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  '
  Uskottavuutta syö kommentistasi, että fanseatilta jokainen pystyy näkemään päivänselvän kampituksen. Siellä kun pystyy näkemään jälkeenpäin pelit. Hyvät pojat sentään.

  Lisätään vielä, että Keinäsellä ei ollut mitään kontaktia vantaalaisen luistimiin. Vaan ainoastaan mailaan, joka hassusti oli haarojen väliin kohdistettu. Melkoista tuubaa tulla kirjoittamaan tänne, jos ei ole edes koko tilannetta nähnyt.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2017 klo 09.58
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Laitetaan tähänkin nyt maininta, että TUTO:n A-nuoret pelaavat tänään Mestiksen finaalissa Joensuuta vastaan. Eilen TUTOn nuoret voittivat 2-0 Joensuussa. Ottelussa on panoksena Mestiksen mestaruuden lisäksi nousu A-nuorten liigaan ensi kaudeksi. Ottelu alkaa Marlilla kello 15.30 ja siihen on vapaa pääsy. Hallissa on ottelun ajan kahviopalvelut käytössä.
   
 18. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTOn kannattajien facesivuille ilmestyi mainos 7.4 pelattavaan 6. otteluun Vantaalla, fanimatkaa pukkaa. Thats´s the spirit, loppuun asti uskotaan, että ottelusarja on käännettävissä.
   
 19. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Kuules nyy, kirjoitushetkellä kelailin tilannetta nauhalta ja niin kelailen nytkin. Täysin omaa heikkouttaan Keinänen kaatuu ja Keinäsen ja vantaalaispelaajan mailan välillä on selkeästi tilaa. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin Keinänen olisi itse ansainnut jäähyn estämisestä, kun pari sekuntia ennen tuota kaatumistaan törkeästi kaatoi täysin kiekottoman K-Vantaan 29:n maalin edessä. Eli TuTo selvisi tuosta tilanteesta ilman jäähyä.
   
 20. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuostahan sen tilanteen voi jokainen itse katsella.

  Omasta mielestäni Harjamalle kakkonen estämisestä olisi ollut paikallaan. Vahinkotilanne varmasti, mutta kaataa kiekottoman miehen tilanteen ulkopuolella, joten jäähyn paikkahan se on.

  Ja aikamoiset värilasit saa olla päässä, jos tuosta Keinäselle jonkun jäähyn arpoo. Voisi melkein sanoa, omaa heikkouttaan Harjama kaatuu. :)
   
 21. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Jep, mutta nyt te tiedätte, miltä se tuntuu, kun te täällä itkette täysin päivänselviä tilanteita ja huutelette tuomarivirhettä.
   
 22. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Tais vastauksesta päätellen Lohipojalta kaksi nimimerkkiä sekoittua, Highflyer#95 ei ole juurikaan näkynyt täällä itkemässä ainakaan TUTOn kokemista vääryyksistä.
   
 23. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kun ei riitä, niin ei riitä! Tässä on vuosia mestaruutta toivottu ja yritetty, mutta jotain vaan aina puuttuu?! Ja oikeastaan sen on aina jo runkosarjassa nähnyt mitkä on mahdollisuudet. Tälläkään kaudella ne prosentit ei kovin korkealla olleet, mutta ainahan voi yllätyksiä tietysti tulla ja sitä tietysti toivoo.
  On vaan niin ihmeellistä, kun TuTo on aina se kolmas (neljäs) vaikka joukkueita on lähtenyt liigaan jne. Aina vaan joku "uusi" seura menee sitten ohi!
  Pienet on marginaalit, mutta kyllä jossain on parantamisen varaa valtavasti. Onko se joukkueen rakentamisessa vai missä?
  Tuton parhaat tänään Juusela, Nurmi ja Kaarlehto. Jos eivät liigassa pelaa ensi kaudella, niin näistä olis ensi kaudella varmasti paljon iloa. Itse näkisin, että Nurmi olisi ensi kaudella Mestiksessä todella kova ja sellaisia pelaajia TuTo tarvitsisi ehdottomasti. Ottaisin joukkueeseen uusia pelaajia aika rankallakin kädellä. Osa varmasti lähtee ja toinen osa toivottavasti lähtee, jos se mestaruus halutaan!
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Totta kai tämä harmittaa niin pelaajia kuin seuraajiakin. Runkosarja on aina hieman omansa ja mielestäni TUTO pärjäsi siinä hyvin. Tuolla kuitenkin muutamat muut eivät onnistuneet ja näin runkosarjan kakkosella oli jo hyvä suoritus. Pudotuspelit on omansa ja niissä taistelu on hieman erilaista. K-Vantaa ja EU olivat TUTO:lle pahoja jo runkosarjan aikana ja näitä molempia pidin kovana haasteena TUTO:lle. No K-Vantaa onnistui paremmin viimeistelyssä. Viimeisessä pelissä eka erä oli pahaa pyöritystä ja TUTO oli helisemässä. Loppua kohden tilanne parani ja ratkaisupaikkoja oli. 1-1 tilanteen jälkeen paikkoja oli ratkaista, mutta viimeistely epäonnistui. Paikkoja oli myös K-Vantaalla. Maalin eteen ei TUTO tahtonut oikein päästä ja maskipelaaminen ei onnistunut.
  Vielä on se pronssiottelu, johon on ehkä vaikeaa asennoitua.
  Lyhyesti vielä se, että pelaajista ei mitään suurta huonoa ole sanottavaa. Puolustus ylitti itsensä tällä kaudella, maalivaahdit hyviä ja hyökkäyksen tehokkuuskin tuli välillä esiin. Viimeinen puristuskin näkyi tässä ottelusrajassa, mutta ei vaan riittänyt. Ehkä tämä kuitenkin kaatui nyt niihin pieniin virheisiin ja liialliseen jäähyily.
   
 25. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Osaisikohan joku kertoa että mistä tuo homma kiikastaa vuosi toisensa jälkeen? TUTO kuuluu ja on kuulunut kuitenkin Mestiksen kärkiporukoihin materiaalinsa puolesta jo monina vuosina. Mutta joka kerta vähän samanlainen pannukakku. Kun Sport, Jukurit ja KooKoo lähtivät niin kaiken järjen mukaan TUTO:n pitäisi olla se "valtias". Aina tulee kuitenkin seuraavaa porukka joka ajaa ohi. Fasiliteetit ovat Mestikseen huippuluokkaa, pelaajat paperilla hyviä, valmentajia on kokeiltu monia kuitenkin viimeinen rutistus puuttuu joka vuosi? Kyllähän tämä pistää suoraan sanoen vituttamaan vaikka vielä enemmän ottaisi päähän jos olisi pelattu karsintapaikasta. No lätkitään nyt tuo pronssimatsi vielä ja sitten ihmetellään tuoko ensi kausi mitään uutta vai jatkuuko sama kirous jatkossakin?