Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2016–2017

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Kupittaa kestää, 28.03.2016 klo 13.21.

 1. Kupittaa kestää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jaahas, se oli sitten kausi 2015-16 siinä. Tulevalle kaudelle sopparit näyttää olevan Tukella, Kenillä ja sitten Miika Elomolla. Josko tulevalla kaudella olisi saumat edetä vaikka finaaliin. Hattua pitää nostaa mm. Jokipolle jonka rosteri ei liiemmälti kauden aikana elänyt. Nuoria ja nälkäisiä kavereita. Heittäkääs toiveita ja tietoja siitä minkälaisilla panoksilla tulevaan kauteen ollaan lähdössä.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joku puhui että pelaajabudjetti pienenee edelleen, joten sen perusteella voisi kuvitella että aika lailla siirrytään lainapelaajiin. Voisi niitä nuoria nostaa nyt, kun ensi kausi on panoksellaan yhä saman lainen kuin edellinen. Toivoisin kuitenkin pysyvyyttä, meni peli sitten miten tahansa. Tavoitteet ja pelajahankinnat sen mukaan.
   
 3. Tarasov Jäsen

  Kun pelaajabudjetti pienenee, niin silloin turvaudutaan TPS:n osoittamiin ylijäämäpelajiin. Ennustan, että ensi kausi mennään epävirallisen farmisopimuksen ehdoilla, jonka ehdot sanelee TPS tilanteensa mukaan.
   
 4. Lätkä Jäsen

  Lainaus:

  Erikoista!!!

  Eikös tämä teidän "Penaz" vakuuttele aivan toista?

  Itse näen asian samoin, kuin Tarasov. Ei julkisesti kerrota asiaa ja lynkata tutolaisia, mutta silti asia on jokaisen tiedossa "epävirallisesti". Hyi vittu, että kuvottaa!

  Että jurppii vanhempien tutolaisten puolesta. Jo 20-30 vuotta sit, kun olin vanhalla Kupittaalla...ihailin vanhoja partoja, jotka kannattivat TuToa sydämestään. Siihen yhtälöön ei mahtunut kolmea kirjainta! Varmaan osa noista kyseisistä "parroista" on jo haudassa, mutta takuulla kääntyvät selin divarin ja TuTon nykysuuntaukselle/-menolle.
   
 5. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Itse olen tuo vanhaparta. 60-luvun lopulta asti olen kannattanut TuTo:a ja niin kannatan edelleen. Jatkan peleissä niinkauan kuin TuTo tavoittelee pelaamista liigassa. Jos tavoitteena ei ole pelata liigassa, lopetan aktiivisen lätkän seurannan. Turkuun kyllä mahtuu kaksi liigaseuraa niinkuin Tampereellekin.

  Ensikaudesta toivon joukkuetta, jossa ei ole lainapelaajia. Neljäkentällistä sopimuspelaajia. Jos TuTo todellisuudessa tavoittelee paikkaa liigassa niin liikevaihdon on noustava vuosittain pykälän ylöspäin.

  Sellainen Mestislätkä ei ainakaan minua kiinnostaa, jossa valtaosa joukkueista on farmiseuroja. Valitettavasti näitä ovat: Keupa, JypAkatemia, Leki ja Peliitat. Hokilla taitaa olla myös farmisopimus Kärppien kanssa.
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ensikaudeksi voisi ihan oikeasti nostaa A-nuorista muutamia yli-ikäisiksi menneitä. Yleensä nuo yli-ikäiset ovat joko lopettaneet tai siirtyneet suomi-sarjaan tai muualle. Sieltäkin voisi ihan katso, miten heillä on mennyt ja miettiä nostoa takaisin TUTO-paitaan. Tietysti menestymistä ajatellen on hyvä että olisi myös sellaisia enemmän varman päälle haettuja. Nykyisestä joukkueesta ottaisin edeleen Kulmalan, Ollikaisen, Tuhkasen, Heinimäen. Moision ja Virkin. Jos Laineen Mikko jaksaa vielä, niin miksei hänkin. Maalivaahti on iso kysymys. Siihen pitäisi satsata.

  Tuohon naapurin kanssa leikkiin en haluaisi lähteä. En tiedä mikä alkukaudesta meni vikaan heidän peleissä. Oliko odotukset liian suuret vai pelitapa liian hankalaa. Vielä kun katsoo, miten SapKo pudotuspelien alla menetti sitten niitä lainoja, niin ei hymyilytä.
   
 7. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Sinä väitit Tovereiden olleen tällä kaudella Tepsin farmi. Ja minä kirjoitin, että tuo ei pidä paikkaansa. Kumpi oli asiassa oikeassa?
   
 8. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  En noista budjeteista tiedä, mutta tässä olisi oma toivomukseni jatkosopimuksiin (mukana nykyisiä lainamiehiä, jotka voisivat jäädä ihan omiksi pelaajiksi):

  Kristian Järvinen

  OP Heinimäki
  Anssi Virkki

  Kalle Moisio
  Timi Lahtinen
  Mika Hyvärinen
  Mikko Laine
  Topi Taavitsainen
  Atte Sillanpää
  Jasper Lindsten
  Hannu Kuru
  Rasmus Kulmala
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eikös Taavitsainen ja Lindstedt ole huhuili naapuriin. Aikaisessa vaiheessa sillä puolella kirjoitettiin jo sopimuksen olleen tehdyn. Tietysti siellä varmaan isompiakin nimiä halutaan. Ei itsellänikin mitään vastaan, jos jatkaisivat.
  Jotenkin on sellainen tunne, että ensikausi mennään säästäen ja odotellaan mitä Jääkiekkoliiton ja Liigan herrat tulevaisuudesta miettivät.
  Uskottava joukkue kuitenkin pitää olla, jotta katsojia saataisiin lähes sama määrä kuin menneellä kaudella. Silti muutamia omia nuoria haluaisin mukaan.
   
 10. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Nummelinin lisäksi on kuulemma joku muukin vanhempi Tepsin pelaaja harkitsemassa Kupittaalle siirtymistä.
  Nimestä ei ole tietoa.
   
 11. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Eikös Nummelin sanonut jossain, että siirtyy paikkaan, jossa tulee "menestystä ja rahaa"? Voin olla myös väärässä, mutta tämmöinen mielikuva on.
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juu, sanoi ja hymyili perään. Eli tuon perusteella tulee meille (hymy vahvistaa tätä). On jotain Norjan suunnataan puhuttu myös. Siellä tuo raha osuu kohdalle.
   
 13. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:

  Noniin itse näin tämän vain tekstinä, joten elekieli jäi näkemättä. Tämä lienee se kesän mielenkiintoisin tapaus, ainakin TUTO-piireissä.
   
 14. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Lainaus:
  Norjaa on huhuttu ja siellä Storhamar jonka valmentajana on Alexander Smirnov joka pelasi 90-luvulla Tepsissä samaan aikaan Nummelinin kanssa ja taisivat olla vielä pakkiparinakin.
   
 15. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Eiköhän Nummelin mene isojen lihapatojen äärelle öljyöykkärimaa Norjaan. TuTo:lla ei ole tarjota Nummeliinin palkkapyyntöä, joka on varmasti yli 100000 euroa kaudesta.

  Itse haluaisin nähdä nuoria nälkäisiä tulevaisuuden tähtiä joukkueessa. Toki joukkueessa tulee olla myös kokemusta mutta Nummeliinin palkkatasolla saa vähintäin 10 omaa sopimuspelajaa.

  Teemu Elomon esitykset jäivät nyt kyllä piippuun. Odotin häneltä selvää johtajuutta kentällä mutta ei sitä kyllä näkynyt. Näin kävi kyllä myös Seikolan osalta. Vanhat meriitit eivät kyllä riitä edes Mestiksessä.

  Virtasen Antti on näistä vanhoista parroista ollut selvä ykkönen ja Pärä hyvä kakkonen.

  Toivottavasti ensikauden joukkueen rakentamisessa onnisutaan paremmin. Toista näin heikkoa kautta eivät intohimoisimmatkaan kannattajat kestä. Jos homma ei lähde heti syksyllä sujumaan voitokkaasti, on vaarana ,että yleisökeskiarvo tulee putoamaan selvästi menneeseen kauteen verrattuna.
   
 16. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Eikö Nummelinin vaimo ole vasta syövästä toipumassa tai liekö vielä edes parantunut. En jaksanut sen kummemmin asiaa tsekkailla, mutta jos näin on, niin tuskin Numppa ihan heti on mihinkään kauemmas lähdössä.
   
 17. Kupittaa kestää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Syy miksi ketjun avasin välittömästi kesäloman alkamisen jälkeen on juuri se mitä keskustelussa on sivuttu: SITOUTUMINEN ja TUTO- henki. Pahimmat feilit oli just T. Elomo ja Seikola. Molemmilla on varmaan taitoja mutta siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä mukaan tiimiin: et pääse sisään tiimiin vaikka olisit A. Ovetskin. Hyviä esimerkkejä sitoutumisesta ovat just ne joukkueet jotka pelaa välieriä. KeuPa: tiimi keskellä ei mitään. No ei vaineskaan. Mutta spirit aivan huikea. Jokipo: omat kasvatit ja junnut runkona. Hokki: paljon Kärppä- jätkiä mutta halu päästä eteenpäin ja Jukurit: paikka liigassa saa aikaiseksi kummasti kutinaa. Miettikää hei TUTOa viime kausina: nimiäijiä enemmän kuin muille jakaa mutta jos ei ole mitään mitä tavoitella niin hoh hoijaa. Toivottavasti Elmo A sisäistää tämän.
   
 18. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Haluaisin nähdä loppukesästä pitkästä aikaa Kupittaalla ulkomaisia joukkueita treenipeleissä. Ymmärrän kyllä, että jos annetaan mahdollisuus pelata KHL-joukkuetta vastaan vain parin tunnin ajomatkan päässä, niin kannattaa tarttua. Mutta esimerkiksi vajaa kymmenen vuotta sitten, kun Barys Astana oli Kupittaalla mukanaan Josef Stumpel, niin kyllä siinä oli ihan eri meininki ainakin katsojan näkökulmasta. En toki odota mitään nimimiehiä, mutta olisiko ihan mahdottomuus kysäistä vaikkapa Ruotsin "Mestiksen", Allsvenskanin joukkueita käymään kylässä... Tällä kaudellahan pelailtiin tuon Sibir-pelin lisäksi vain Vantaata ja LeKiä vastaan, joita ei muuten kohdatakaan ollenkaan (hehheh)...
   
 19. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Minä en treenipeleistä juurikaan ole viime vuosina välittänyt, varsinkaan niiden tuloksista tai aina edes kokoonpanoista koska treenipeleissä huhkiva porukka saattaa olla (ja usein on ollutkin) täysin eri kuin lopullinen kokoonpano kauden päätteeksi. Turha se on mennä katsomaan jotain yritteliästä junnua, kun siirtorajan kohdalla kumminkin hankitaan tiimiin joku keikkaa tekevä palkkasoturi, joka viimeistään tällöin syrjäyttää runkosarjaa tahkonneet sopimuspelaajat.

  Mutta treenipelien vastuksista olen täysin samaa mieltä: mitä eksoottisempi ja/tai nimekkäämmillä herroilla varustettu, sen parempi. KHL-tason joukkueet ovat vähän harvassa, mutta esimerkiksi HK VMF Pietarista oli ihan kiinnostava, samoin vastustajat Ruotsista kiinnostaisivat jatkossakin. Sen sijaan en minä ainakaan jaksa kesähelteillä raahautua katselemaan mitään TuTo vs. LeKi -trilleriä, kun LeKiä näkee kauden aikanakin riittävästi.
   
 20. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Aamen!
  Tässä on Tuton ongelma viime kausina ollutkin, valitaan joukkuen jolla ei sitten kuitenkaan mennä maaliin vaan kaikki mahdollisesti lainat lyödään 1. kentään kovilla minuuteilla, pelaajan onnistumisista tai epäonnistumisista huolimatta.
  Toivon, että herra Aittola ja Elomo tajuavat kasata joukkueen joka on valmis syksyllä ja hankinnat tehdään vain jos niille on tarve (lue loukkaantuminen). Tuo rosteri huoraus saa pikku hiljaa jo riittää, sillä Tuto on kovaa vauhtia matkalla Tepsin kaltaiseksi muukalaislegioonaksi, jossa taistelee yksilöitä ei joukkue.
   
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Luulenpa, että he tuon tajuavatkin, mutta köyhällä seuralla ei ole tuohon mahdollisuuksia vaan pelaajia on pakko hankkia mistä milloinkin yhteistyösopimusten ja rahoittajien hyvän tahdon ehdoilla. 90-luvun Tepsissä oltiin tosi viisaita, kun ymmärrettiin ostaa melkein kaksi joukkueellista hyviä pelaajia (joista osa pelasi Kiekko kuusseiskassa) ja lähes joka toinen vuosi tuli mestaruus ja välivuosinakin taisteltiin mestaruudesta.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Talous edelläkin voidaan hyvin rakentaa joukkue heti kauden alkuun. Pitäisi vain olla ehkä parempi haku päällä ja tiukempi valinta alussa. Usko että pienemmälläkin pelaajabudjetilla voidaan saada kasaan porukka, jolla kautta viedään läpi. Tuota kauden alussa kasattua joukkuetta on useana vuotena muutettu hyvin nopeasti. Onko siis pelaajavalinnoissa joku osa, mitä ei osata arvioida ja nähdä?
  En usko että tänään enää helposti löytyy niitä TUTO-henkisiä pelaajia. Tietenkin A-nuorista kun katsoo, niin siltä vaikka Kristian Tikka on pelannut jo pitkään TUTO paita päällä, niin miksi tällaisesta nuoresta ei sellainen voisi tulla ellei ole jo.
  Menestyminen lainapelaajilla on aina epävarmaa. Kyllä aiemminkin on nähty, että kun pelaajaruletti ns. farmijoukkueissa hiljenee, niin peli paranee heti.
  Mestis on kuitenkin monelle ponnahduslauta ja siinä ei ole mitään pahaa. Mutta ponnahdus ei välttämättä vuodessa onnistu, joten ei millään 5 ottelun pyrähdykselläkään. Siksi TUTO lainapelaajissa tulisi aina laittaa kova kovaa vastaan ja saada ne heti sovittua koko kauden mittaisiksi. vaikeaa varmaan siitä pois on ottaa mitään poikkeustapausta, jos varsinaisella seuralla potilaina alkaa olla useampia.

  Täysin normaalia on kuitenkin, että kevään korvella haetaan vahvistuksia ja puuttuvia osia. Aina ne ei mene nappiin. Välillä vahvistus ei ole riittävä tai ikävästi loukkaantuu. Pelaaja Elomo ja Seikola eivät pääseet Mestis pelirytmiin tyäysin kiinni. Toinen tuli ties mistä sarjasta ja toinen ei juuri ollut pelannut.
   
 23. Vai että vieläkin halvemmalla pitäisi joukkue koota?
  Jos viime kauden rosterista napataan pois Keinänen ja Pulliainen, niin muut pelaavat saavat yhteensä kutakuinkin saman verran erilaisia korvauksia, koska em. herroista maksetaan myös työnantajamaksut ym.
  Eli vielä halvemmalla kuin 2000 euroa per äijä/kausi pitäisi porukka kasata? Siinä on tehtävää kerrakseen ja siinä mielestäni Aittola ja Lehkonen onnistuivat.

  Ja koska tiedän ihmeellisiä asioita, tiedän senkin, että siellä ollaan nyt sormi per.... suussa asian johdosta, että mistä pelaajat, koska määrätyille runkopelaajille ei enää maistu pelata ilmaiseksi, kun naapuri pukukopissa saa pelaamisesta ihan oikeaa rahaa. Valistuneempi katsoja tietää, keitä pelaajia tarkoitan.

  Tekee varmaan joukkueen hengelle hyvää, kun vielä kirsikaksi otetaan 2 täysin tyhjää arpaa, joiden palkkio loppukauden neppailusta on moninkertainen vierustoveriin verrattuna. Miksei näitä "ulkopuolisia rahoittajia" ikinä näy ennen kauden alkua? Näyttävät muuten nyt aika nokkelilta, nuo bisnesenkelit.

  Lisäksi ensi kaudella maksetaan vielä Lehkosen sekä Elomon palkka ja kaipa Kostajakin jotain saa taskun pohjalle.

  Eli kuten tähänkin mennessä, rosteri perustuu siihen, että pelaajalle on edes jonkinmoinen näytön paikka ja pelaaja itse "maksaa" siitä pelaamalla erkkarikorvauksilla.

  Ja pelaajia otetaan sieltä, mistä niitä helpoimmin saa, eli Liigaporukoiden ylijäämäpelaajia, joilla on liigasopimus.

  Ja vaikka jääkiekkoromantiikka on ihanaa, niin kuka ottaa vastuun siitä, että oma A-junnu nostetaan edustukseen, kun A-junnujen liigastakin on hankala raivata tietään Mihin tahansa Mestisporukkaan.
  Tikassa on potentiaalia, mutta jos ei ole kokonaisvaltainen urheilija, ei vaan pysty pelaamaan miesten sarjaa tasaisesti edes kolmea peliä. Olen mielelläni väärässä.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No joku sitä täällä sanoi, että näin olisi tapahtumassa (pelaajabujetti pienenee). Pienellä rahalla ne useimmat joutuvat pelaamaan ja se on ollut pitkän aikaa jo saman laista. Täytyy kuitenkin sano, että mikään pakko ei ole liigalainoille mennä. Jokipojat on hyvä esimerkki siitä. eikä SapKo myöskään mikään suuri lainapelaajien käyttäjä ollut vaikka meneellä kaudella niitäkin nyt siellä oli.
  Ulkopuoliset rahoittajat varmaan lähtevät mukaan silloin keväällä hieman helpommin kun puhutaan pelaajien nimistä ja satsauskin vain kevääksi helpompi niellä. Tietysti sillä samalla varmaan saatasiin kyllä kauden alussa jo hieman houkuteltua joitakin vähemmän kuuluisia. No kai tässä kuitenkin pitää rauhoittua odottamaan kauden päättymistä ja odotella mitä toimistolla on tarjota. Toukouun alussa varmaan nähdään mitä on odotettavissa.
   
 25. hokihoki Jäsen

  Kova työ tulee olemaan, sillä nykyisestä rungosta huhuillaan poistumisia useita. Lindsteniä ollaan viemässä naapuriin, Laine tuskin tulee pelaamaan erkkaripalkalla, ei taida Kulmalakaan sieltä innostuneimmasta päästä olla. Tämän kauden jälkeen myös Taavitsaiselle ja Kurulle riittänee ainakin Mestiksessä ottajia ihan ok korvauksellakin. Kauden loppua kohden tehdyn petrauksen myötä Virkin osakkeet nousi markkinoilla, joten saattaa hänkin olla lähtijöissä.
  Näiden lisäksi muitakin nimiä olen kuullut, sillä kyllähän joukkueessa on enemmän tai vähemmän ollut tyytymättömyyttä.

  Em. kundit sitten olikin ne meidän terävin kärki, poislukien Keni ja Professori.Pulliainenkin oli paluun jälkeen pelottavan vaisu ja Keinänen ilman Tuukkaa ei ollut ihan entisensä. Molemmilla pahvi vielä ensikaudesta, joten toivottavasti ovat molemmat kunnossa ja "suksi luistaa".

  Mikäli budjetti tulee entisestään laskemaan niin meillä on sitten 25 lainaukkoa Kenin ja Pulliaisen kaverina jäällä,
  Numpan palkan maksaa kaikki Turun alueen grillit ja Numppa viettää tunnetusti sen 1-2/3 kaudesta telakalla.
  Kai siellä maalivahdiksi voidaan naaratan Similän kadonnut serkku ja luukkuvahtina voi olla sitten se kuuluisa Vahalahden koira.

  No sarkasmi sikseen, jännät ajat on edes ja uskon että tulevina 1-2 kautena Tuto ei tule olemaan kärkikahinoissa - koska talous.