Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2016–2017

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Kupittaa kestää, 28.03.2016 klo 13.21.

 1. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO varmistaa runkosarjan toisen sijan hyvissä ajoissa, mutta tuhkaa ripotellaan kannattajien keskuudessa ämpäreittäin? Ja spekuloidaan ikävään sävyyn Elomon mahdollisia sanomisia tappion hetkellä?

  Nyt nenäliina käteen ja kyyneleet pois. Me aloitamme pudotuspelit kotiedulla 15.3.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hyvin sanottu! Tänään katsoin jälkipelivideon missä Virkki ja Hyvärinen olivat kommentoimassa. Tuli sitä kuunnellessa juuri niitä asioita, joista jo kirjoitettu. Vastustajalla enemmän panosta, oma sija varmistunut, suoraviivaisen pelin puuttuminen, likaiset maalit. Nämä siis tietävät, niin niiden oikaiseminen on mahdollista. Halua on siis saada hyvä kenraaliharjoitus ennen pudotuspelejä. Eikä pohjoiseen siis mennä kelkkailemaan, vaan ihan pelaamaan. Kieltämättä tuo pohjoisen reissu jäi tuossa vähän aukinaiseksi. Jäi sellainen kuva, että kukaan ei tiedä vielä ketkä sinne lähtevät.

  Säteri voisi kyllä seuraavassa jälkipelissä kysellä Sillanpäästä. Uskaltaisiko joku pelaaja valaista asiaa?
   
 3. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Totta, että runkosarjan toinen sija on varmistettu, eikä panosta enää ole, mutta ei kai kukaan ihan oikeasti luule, että peliesitys muuttuu 15.3. paremmaksi vain nappia painamalla? Tai siis muuttuuhan se, ainahan se on muuttunut...eiku.Tästähän on hyviä muistoja aiemmilta vuosilta. TUTOn peli on ollut kuosissa ja sarjan parasta muutama kuukausi ennen pudotuspelejä, mutta kummasti käyrä on lähtenyt laskemaan kevättä kohden, eikä se ole nousuun enää kääntynyt missään vaiheessa. Lähes poikkeuksetta noihin jokaiseen tarinaan liittyy myös se, että siirtojen takarajalla on joukkueeseen hankittu vahvistuksia ties mistä sarjoista, ja muutama kesästä asti joukkueen eteen töitä tehnyt pelaaja on ratkaisupelien aikaan saanut syödä poppareita katsomossa.

  Toivotaan, että tänä keväänä kaikki on toisin, mutta kyllä kurssin pitää kääntyä jo näiden kolmen viimeisen runkosarjamatsin aikana.
   
 4. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Miksei muuttuisi? Siinä missä pelit voivat yhtäkkiä alkaa mennä päin persettä, voivat ne toki myös alkaa kulkeakin. Tämän kauden joukkueen potentiaali on kyllä jo nähty, eikä ne taidot mihinkään ole kadonneet.

  Ja mitä tulee poppareihin, niin keitäs "kesästä asti töitä tehneitä" niitä nyt sitten on katsomossa nauttinut? Sillanpää ja...niin, siinä ne. Ja miten helvetin iso numero kaverista nyt oikein halutaan tehdä? Okei, olen minäkin yksi niistä jotka kovasti haluaisivat nähdä miehen jäällä. Tosiasia kuitenkin on, että ei Sillanpää niin ihmeitä ole esittänyt, ei tällä kaudella eikä edellisilläkään. Viimeisessä esiintymisessään Kupittaalla pelasi erinomaisesti, ja sen nyt tuntuu kaikki muistavan. Sen perusteella toki ansaitsisi minunkin mielestäni paikan pelaavasta kokoonpanosta, mutta ei kaverin hyllytyksestä silti kannata liian isoa numeroa tehdä.

  Kesken kauden tapahtuvia hankintoja on tosiaan vaikea joskus ymmärtää. Nummelin nyt on asia erikseen, mutta mitähän lisäarvoa nämä nurmet, valvistot, ja nutot antavat kauden 2016-2017 TUTOlle? Ei mulle ole vielä tähän mennessä auennut.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Nurmen ja Nuton joukkueelle antama lisäarvo on se, että he tuovat leveyttä hyvin kapeaan pelaajamateriaaliin. Kun pelissä Espoota vastaan puuttui hyökkäyksestä Juusela ja puolustuksesta Tuohilampi (Heinimäen piti pelata puolustajana) niin jos Nurmi ja Nuto eivät olisi pelanneet niin ketkä olisivat? Ihmemies Sillanpää ja Malo Ville? Entä jos tulee lisää loukkaantumisia. Eli kyllä Nurmella ja Nutolla on paikkansa kun parempiakaan ei ole.

  Muuten tietääkö joku, miksi Tuohilampi ei pelannut Espoota vastaan.
   
 6. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kuten huomasit, ja mitä itsekin kommentoit, niin viittasin yksittäisen pelaajan sijaan lähinnä siihen, että näistä viime hetken "vahvistuksista" on viime vuosina tullut TUTOn tapa toimia. Kesällä rakennetaan hyvä joukkue, jota täydennetään syksyllä, ja joka parhaimmillaan pärjääkin ihan hyvin, mutta usko omaan tekemiseen loppuu helmikuussa, jolloin aletaan haalia pelaajia ties mistä teemalla "Ollaan pitkään jo seurattu. Piti tulla jo aiemmin. Aina ollut johtava pelaaja jne." Tällaisten pelaajien hyödyt ovat ainakin aiemmilla kausilla jääneet itselleni pimentoon, ja lopputulos on ollut sellainen, johon ilman heitäkin olisi varmasti päästy.

  Pikaisella laskutoimituksella ynnäilin, että TUTOssa on nyt ainakin 6 pelaajaa, jotka ovat toimineet Mestis-joukkueen kapteenina + Nummelin ja 3 liigaseurojen A-junnujen monivuotista kapteenia, joten johtajuutta pitäisi ainakin nyt olla riittävästi kevään karkeloihin.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Sanotaan, että vuodet eivät ole veljeksiä keskenään, mutta toisaalta myös historia tuppaa toistamaan itseään. TuTo on Mestis historiansa aikana tällä vuosituhannella vain kahdesti onnistunut pääsemään finaaliin ja vain kerran on päästy lähes loppuun asti (karsintoja ei ollut). Runkosarja on voitettu kolme kertaa ja myös runkosarjan toisella sijalla ollaan oltu nyt kolmesti, jos tämä kausi lasketaan mukaan. Runkosarjan toiselta sijalta on aiemmin ajauduttu aina pronssipeliin.

  Tämä kausi on kuitenkin vasta ensimmäinen kokonainen kausi Elomolle TuTon peräsimessä ja nyt vasta joukkue on rakennettu pitkälti hänen näköisekseen. Viime kauteen verrattuna lähtökohdat pudotuspeleihin pitäisi ainakin olla huomattavasti paremmat. Pelkillä hyvillä lähtökohdilla ei kuitenkaan menestystä tule, varsinkaan jos tiukkoja pelejä ei onnistuta kääntämään. Nyt pitäisi joukkueessa olla sitä johtajuutta, joka näyttää esimerkkiä ja saa joukkueen taistelemaan, joskin myöskään ylilatautumiseenkaan ei ole varaa. Sudenkuoppia reitillä riittää, mitään ei ole vielä voitettu.

  Viimeinen kotipeli runkosarjassa käsillä huomenna. Vieläköhän tappioputki jatkuu, vai olisiko valoa jo näkyvissä tunnelin päässä? Hiljalleen myös selviää ketä tulee ensimmäiseksi vastaan pudotuspeleissä.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Nummelin on laitettu illan peliin ykkösketjuun Pulliaisen ja Keinäsen seuraksi. Mielenkiintoista nähdä, auttaako se Toverien maalinteko-ongelmaan.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen kokeilu kyllä, mutta voi mennä myös helposti laidoissa pyörimiseksi. Ei ole kukaan noista kolmesta se, joka menee maalille tekemään tilaa taidolle ja laittaa irtokiekot maaliin.

  Muistanko ihan väärin, että Rutanen pelasi ekalla kaudellaan Pulliaisen ja Keinäsen kanssa ja olisi ollut jopa loistava kolmas lenkki ketjuun?
   
 10. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Rutanen pelasi ekalla kaudellaan Vainiolan ja Virtasen ketjussa, mutta oli tosiaan siihen yhdistelmään silloin hyvä lisä.
   
 11. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  No tulihan niitä maaleja. Keinänen oli parhaalla pelipäällä pitkään aikaan ja teki kaksi maalia. Kovasti Keinänen metsästi hattutemppua pelaamalla kokonaan viimeiset kolme minuuttia, mitkä Hermes pelasi ilman maalivahtia. TUTOn kolmannen maalin teki Markus Nurmi.

  Kaarlehto pelasi hyvän pelin ja hän lienee ykkösvahti lähdettäessä pleijareihin. Yleisöä oli keskiviikkopeliksi hyvin paikalla.Yli 1800. Ja he varmaankin poistuivat hallilta tyytyväisinä näkemäänsä.

  Tämän päivän Turun Sanomissa mainostettiin TUTO-EU -peliä. Olikohan kyseessä TUTOn organisaation vai Turun Sanomien moka.
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ihan hyvä kenraaliharjoitus. Voitto ja nollapeli Kaarlehdolle. Kyllähän tuo aikamoista taistelua oli. Ja nyt sitten pohjoiseen nuorilla vahvistettuna. Eli pari tappiota voi olla edessä. Näin siis RoKi ja Hokki saavat tasapuolisen kohtelun. Myös A-nuoret joutuvat miettimään omaa kokoonpanoa omalle idän pelireissulle.
   
 13. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  olihan todellinen konkarishow eilen. Tällä mennään keväällä päätyyn asti ja viiri Kupittaalle. Numppa on hyökkääjänä se palanen jota on kaivattu ja Keinänen!! mikä taito ja osaaminen löytyy kun pitää löytyä. Kaarlehto ottaa nyt sen paikkansa ja liiga odottaa ensi kaudella.
  Nutot ja Moisiot saa pistää menemään, eivät tuo mitään lisäarvoa kevääseen, vaan iso riski jäähyillessä.
   
 14. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No niin, tänään on junnuja neljä kappaletta kokoonpanossa. Tästä huolimatta - tai siitä johtuen - uskon, että TUTO:lla on ihan hyvät mahdollisuudet menestyä illalla. Nälkäisiä kavereita kokoonpanossa, Keinänen tykittää maalit ja Rinne torjuu vuorenvarmasti lähes kaiken.
   
 15. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mutta Sillanpää ei ole nytkään kokoonpanossa. Miksiköhän ei? Ja se minua myös kummastuttaa, miksi Nuto on tuossa kokoonpanossa 13. hyökkääjä.
   
 16. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Olisikohan loukkaantunut? Mitään muuta syytä vaikea keksiä, miksi ei ainakaan tänään ole kokoonpanossa. Nuto varmaan 13. hyökkääjä, koska A-junnuketju haluttiin pitää eheänä.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ketju pelannee vähän ja lyhyitä vaihtoja. Koska kokoonpano muuten on ok niin joukkueen pitäisi pystyä kamppailemaan voitosta. Toivottavasti ei pelaa kuten SaiPa eilen.
   
 18. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Tiedotteeseen ja kuulemaani nojaen Silli on loukkaantunut.
   
 19. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Tätäkin palstaa pitäisi värittää Kulpertto. Pari kommenttia Moisiosta ja tulevasta NHL urasta saisi eloa ja iloa tähän kevääseen monille. Kalle pelaa nykyään siihen malliin, että ensi kaudella pelannee Tuton ykkösessä
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Säteri kertoi, että ensi viikolla ratkeaa kummassa joukkueessa pelaavat Reunanen ja Nurmi ensi viikolla. Mahtaisikohan Kaarlehtokin vielä ennen playoffeja siirtyä naapuriin kolmoseksi?
   
 21. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Heh. No mutta vakavasti puhuen, millainen se Tepsin lasarettitilanne tällä hetkellä on? Joku naaapuriseuran kannattaja voisi heittää tyhjentävän infopaketin asian tiimoilta.
   
 22. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tänään Nurmi pelasi Tepsin riveissä Saipaa vastaan.
   
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:

  Samalla Säteri kertoi, että ovat Tepsin mukana tämän viikonlopun. Ei siis tuo vielä kerro kauden jatkosta mitään.

  Peliitat siis vastustajaksi. Toivottavasti tällä kertaa helpommalla urakalla selvittäisiin, kuin viime kerran playoff kohtaamisessa.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Runkosarja takana ja pudotuspelit edessä. Viimeiset pelit menivät yllättävän hyvin. Peliitat on jälleen vastassa ja tarkoittanee hikipisaroita niin pelaajille kuin kannattajille.
  Lainapelaajien jatkot ovat kyllä niin takamuksista taas. Mitä niitä tässä enää mietitään. Tuleviin peleihin pitää lähteä ajatuksella, etteivät ole mukana. Monellako muulla seuralla tässä vaiheessa tällaisia mietitään?
   
 25. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tepsin A:n pelit päättyivät eilen kun hävisivät pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Hifkille. Eikös Reunasen jatko tämän osalta ratkennut eli pelaa TuTo:ssa loppukauden? Pelitaat joutuu tulemaan toimeen ilman päävalmentajaa kolmessa seuraavassa pelissä. Tuomainen sai viimeisen pelin tempuillaan kolmen pelin penaltin.

  Oma veikkaus tämän sarjan osalta on, että menee TuTo:lle otteluvoitoin 4-1!