TUTO Hockey 2015–2016 – mistä pelataan ja mitkä ovat panokset?

  • 198 476
  • 768

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
penaz kirjoitti:
Kiittikö Ika Pulliaista joukkueeseen paluusta ja tälle yritettiin väkisin saada maalia?

Tiedä häntä, mutta itse näkisin Tuken erittäin tärkeänä palasena, jota joukkue kyllä tarvitsee mitä pidemmälle mennään. Ylivoima ei ole oikein toiminut ja Pulliaisen kautta varmasti haettiin jotain uutta, joskin hieman laihoin tuloksin vielä. Pitkä pelaamattomuus hieman näkyi, mutta muutaman kerran jo hyviä syöttöjä hän väläytteli.

Yllätyksiä tuntuu olevan koko kausi täynnä. Virkki näytti epäilijöilleen viime pelissä ja taisi olla joukkueen parhaita pelaajia. Keinänenkin tuntuu sopeutuvan pakin paikalle koko ajan paremmin ja en kyllä olisi uskonut sen noin hyvin luonnistuvan. Näiden Ikan pakkikokeilujen yhteydessä tuli mieleen, että miksi Tuomaista ei voisi myös kokeilla pakkina? Hyvin liikkuva iso peluri pitäisi jo luontaisesti olla hyvä pakki? Pelaajaliikenne se vain jatkuu vilkkaana ja nyt siis tosiaan Kulmala ja Kuru Tapparaan pariksi peliksi. Mielestäni ihan hyvä väli heille pikkaisen kokeilla Liiga vauhtia. Kulmala on ollut viime peleissä TuTon parhaita pelaajia ja pienellä tilanteiden luovemmalla hyödyntämisellä (vrt. Kangasniemi) nousee varmasti vielä enemmän esiin.

Joukkueen peli kuitenkin ailahtelee vielä paljon ja maalipaikoissa vaivaa jonkunlainen terävyyden puute. Hyviä paikkojakin hukataan vieläkin todella paljon. Laatu on ehkä näissä tilanteissa avainsana. Viimeistelyssä tarvitaan usein laadukkaasti päättetty tilanne. Jos vain toimitat kiekon maalille, niin tulos ei prosentuaalisesti kovin hyvä taida olla. Maalitilanteissa on myös usein hyvin korkea pelin intensiteetti ja tilanteet pitää pystyä ratkaisemaan pienessä tilassa ja ajassa. En tiedä voisiko harjoittelussa simuloida paremmin tällaisia tilanteita, jolla pyrittäisiin juuri laadukkaisiin ratkaisuihin pienessä tilassa ja ajassa?
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Tiedä häntä, mutta itse näkisin Tuken erittäin tärkeänä palasena, jota joukkue kyllä tarvitsee mitä pidemmälle mennään.
Jos kuntoutuu hyvin ja pystyy pelaamaan kauden loppuun niin uskoisin Pulliaisen olevan pleijareissa joukkueen tärkein pelaaja maalivahdin (kukahan silloin sitten mahtaakin olla maalilla) kanssa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Kulmala ja Kuru saavat lainakeikallaan Tapparassa vastuuta. Eilen Kalpaa vastaan Kulmala pelasi ykkösketjussa ja Kuru kolmosessa. Samoin tänään Ilvestä vastaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kulmala ja Kuru saavat lainakeikallaan Tapparassa vastuuta. Eilen Kalpaa vastaan Kulmala pelasi ykkösketjussa ja Kuru kolmosessa. Samoin tänään Ilvestä vastaan.

Vastuuta tuli. Ehkä hieman parempaa olisin odottanut yksilötasolla, joukkueena silti Tapparalla meni aika odotusten mukaan. Kulmala veti välillä ykköskentässä vastustajan parhaita vastaan ja ei ehkä päässyt tarpeeksi nopeasti peliin kiinni. Parissa pelissä pitäisi heti päästä pelin sisälle, aikaa ei ole oikeastaan sopeutua. Taisi peliaika tippua toisessa pelissä ja tehotilastoon jäi peleistä pakkaselle -2. Kurulla vähän sama juttu, tosin kolmosessa peli hieman erinlaista ja tehotilasto +/-0. Vielä riittää molemmilla hiottavaa ja tekemistä että erottuu massasta positiivisesti, mutta kyllä he jo vauhdissa pysyvät.

Lauantaiksi sitten on tiedossa mielenkiintoinen kotipeli Hermestä vastaan. TS jakoi kestotilaajille kaiketi 500 ilmaislippua ja A-nuorten peiin kauttakin ilmeisesti voi saada lipun Mestis otteluun. Voisi odottaa, että ihan mukava väkimäärä hallille tulee näin Joulun alla. Joukkueena Hermes on yllättävän lähellä TuToa monessa suhteessa. TuTolla on hivenen enemmän pinnoja ja maaliero hieman parempi. Edellisen kohtaamisen TuTo lisäksi hävisi peräti 8-3, joten nyt olisi kyllä paikka hieman ns. kiillottaa kilpeä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Lauantaiksi sitten on tiedossa mielenkiintoinen kotipeli Hermestä vastaan. TS jakoi kestotilaajille kaiketi 500 ilmaislippua ja A-nuorten peiin kauttakin ilmeisesti voi saada lipun Mestis otteluun. Voisi odottaa, että ihan mukava väkimäärä hallille tulee näin Joulun alla.
Varmaan mienkiintoinen peli tulossa. Minua harmittaa, kun pojalla on samaan aikaan peli enkä pääse paikalle. Ja harmittaa poikaakin kun ei pääse Tovereiden peliin kahden hyvän jutun mennessä päällekkäin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Lauantaiksi sitten on tiedossa mielenkiintoinen kotipeli Hermestä vastaan. TS jakoi kestotilaajille kaiketi 500 ilmaislippua ja A-nuorten peiin kauttakin ilmeisesti voi saada lipun Mestis otteluun. Voisi odottaa, että ihan mukava väkimäärä hallille tulee näin Joulun alla.

Paljon on ilmaislippuja jaettu. Turun Sanomat jakoi 500 lippua, A-nuorten peleistä saa ilmaislippuja. Lisäksi peli on Jyrkkälän ja Härkämäen lähiöpeli, ainakin 800 lippua jaettiin lähi-Salessa viime lauantaina. Lisäksi Veikkauksen kortilla ainakin 100 ensimmäistä saa kaksi lippua yhden hinnalla. Osa pelien tulijoista tulee myös erilaisilla yritys-, yhdistys- ja sponsorivouchereilla, sellaisia minullekin tarjottiin erään yhdistyksen kautta ostettavaksi hintaan 6 euroa per normilippu (15 euroa). En tiedä oliko niitä enää jäljellä, mutta jos oli, niin pyysin varaamaan muutaman voucherin.

Nähtäväksi jää, montako täysihintaisen lipun itse ostanutta ja maksanutta pelissä sitten oikein on?

Hyvä juttu jos ja kun olisi yleisöä, mutta yleisömääristä ei voi kyllä vetää minkään valtakunnan johtopäätöksiä TuTon tai Mestiksen kiinnostavuuden osalta. Niin paljon ilmais- ja sponsorialennuslippuja peleihin jaetaan.

Valitettavasti en itse pääse paikalle koska menen vaimoni seurassa teatteriin. Hermes kiinnostaisi kyllä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
TUTOn ylivoima on rakenteeltaan todella huono. Hyökkäykseenlähdön organisointi ei onnistu, eikä edes vauhtieroa saada synnytettyä. Alueella peli on aivan liian hidasta eikä noudata modernin ylivoiman tavoitteita.

Eikö kukaan teistä TUTO-kannattajista kyseenalaista Ismo Lehkosen pelikirjaa?
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Kaksi erää tässä nyt katsellut, eikä voi kuin ihmetellä, miten onnetonta TuTon peli on, ihan joka osa-alueella. Ylivoima ehkä kaikkein onnettominta. Liekö Lehkosella edes pelikirjaa?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Huh huh mikä peli. Vaan eipä kolmen pisteen lisäksi illasta muuta hymyn aihetta jäänyt kuin sarjataulukkoon ilmestyneet kolme pojoa. Kotijoukkueen ylivoima oli loppua lukuunottamatta aivan karmeaa katsottavaa, mutta vielä karmeampaa oli katsella Kokkolan sankareiden touhuilua.

Siis...voi jumalauta, enpä ole moista apinalaumaa kai koskaan Kupittaalla nähnyt. Ihan helvetisti sääntöjen vastaisia otteita, jatkuvaa vinkumista tuomareille ja vittuilua vastustajalle. Oma lukunsa on toki tämän yhden nyrkkisankarin (nimeä en muista, eikä kyllä tee mieli sitä tarkistaakaan) järjetön tappeluhaluttoman vastustajan takominen. Mutta kyseisen uroteon lisäksi kaukalossa suoritettiin nonstoppina kaikenlaista perseilyä likimain täydet 60 minuuttia.

Heti kärkeen tuo Franssilan ajelu, jossa oli ainekset pahempaankin, onneksi mitään ei käynyt. Jatkoajan matsiraportissa puhutaan puolen mailin vauhdista, mutta nähdäkseni arvio on jopa raskaasti alakanttiin. Hyvä kun ei raveista tuttua volttilähtöä oman maalin takaa ottanut. Ja kiekotonta äijää, WTF? Huono se Franssila on aina ollut, mutta ei oman näkemykseni mukaan sentään tyhmä.

Sitten oli näitä muitakin sankareita, kärkipäässä Rajala ja Juntheikki. Voi Herra Jumala mitä törmäilyä. TUTOn lääkäri oli Lehkosen mukaan sanonut, ettei ole koskaan pelaajien puolesta niin paljoa pelännyt, ja ihan tismalleen samaa ajattelin tänään katsomossa. Tapa millä Kokkolan pahviaivot sinipaitoja kolaili, ja tietenkin eritoten pienikokoisia Kulmalaa ja Lindsteniä, hakee kyllä vertaistaan. Täysi kiukku päällä niittejä viljeltiin, ja vain onni pelasti pahemmalta. Ainakaan itse en muista, että olisin koskaan, siis KOSKAAN, ihan aidosti näin paljoa pelännyt miten pelaajien kaukalossa käy.

Ja kyllä, kuten tekstikin varmaan paljastaa, niin vituttaa. Tarkalleen ottaen en muista koska olisi pelin jälkeen näin paljoa vituttanut, ainakaan voittopelin jälkeen. Mutta silti, kukaan joka pelin omin silmin näki, tuskin juurikaan eriävää mielipidettä matsista jättää. Vai jättääkö, käsi ylös vaan rohkeasti?

Kokkolan Hermes. Vittu mikä jengi. Jos kyseinen lauma pelaa useinkin noin täynnä vihaa sisällään, niin jotain todella pahaa vielä tapahtuu. Merkatkaa sanani.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Niin ja ettei nyt menisi pelkäksi rähjäämiseksi, niin annetaan kiitosta kun kiitoksen aika on. Eli erityismaininta Virkille. Teki kaksi tärkeää maalia, ja vieläpä tyylillä. Taitaa Anssi pelata sitä paremmin mitä enemmän kaveria haukutaan.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Niin ja ettei nyt menisi pelkäksi rähjäämiseksi, niin annetaan kiitosta kun kiitoksen aika on. Eli erityismaininta Virkille. Teki kaksi tärkeää maalia, ja vieläpä tyylillä.
Ja lisäksi kivaa oli katsoa Tovereiden ensimmäisen kymmenen minuutin vyörytystä, kun hyviä maalipaikkoja tuli solkenaan, vaikka maaleja tulikin vain Virkin ensimmäinen. Toverit on tullut moneen peliin hyvällä vauhdilla, mikä kylläkin on yleensä ottelun edetessä hiipunut.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Franssilan ajelu nyt oli täydellinen aivopieru, mutta Taavitsainen sai mitä haki. Jokaisessa mahdollisessa tilanteessa koputteli tätä Hermeksen pelaajaa ja tuolla päädyssäkin paukutti päätään ja taisi pudottaa ensimmäisenä mailansakin. Ensimmäistä kertaa voin todeta tuomareiden vetäneen kunnolla kotiin. Hermes toki ansaitsi jäähynsä, mutta pirusti jäi TuTolle viheltämättä.
Fanikatsomolle vielä loppuun terveisiä, että jääkiekko on kontaktilaji. Jokaisen kosketuksen jälkeen ei tarvitse aloittaa suu vaahdossa hirvittävää mölinää vihellystä kerjäten.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Harvoin näkee lätkämatsissa näin kuritonta pelaamista mitä Hermes esitti. Sikailua sikailun perään. Onneksi tuomarit olivat hereillä ja boxin ovi kävi tiuhaan. Peli olisi ollut ensimmäisen erän jälkeen ohi, jos Toverien ylivoimapelaamisessa olisi ollut edes hitusen terävyyttä. Toivottavasti Joululoman aikana harjoitellaan pelkkää ylivoimapelaamista koska nyt sitä ei voi huonommin pelata.

Onneksi sentään kolmannessa erässä nähtiin pieni valonpilkahdus myös ylivoimalla. Samoin pelin loppu pelattiin järkevästi ja Järvinen piti maalinsa puhtaana.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Franssilan ajelu nyt oli täydellinen aivopieru, mutta Taavitsainen sai mitä haki. Jokaisessa mahdollisessa tilanteessa koputteli tätä Hermeksen pelaajaa ja tuolla päädyssäkin paukutti päätään ja taisi pudottaa ensimmäisenä mailansakin.

Koputteli kyllä, ja sanan säilälläkin toisiaan iskivät. Ja ties vaikka tosiaan olisi vielä sen mailansakin Taavitsainen ensimmäisenä pudottanut. Mutta oikeastiko Kokkolan miehen temppu ei ollut samanmoinen aivopieru kuin Franssilan aiempi? Mailan pudotusko on provokaatio joka kaataa kylmähermoisemmankin pelaajan kupin nurin? Jos tuollaisia kimppuun käymisiä suoritettaisiin aina kun toinen hiukan koputtelee ja psyykkaa, niin tuskin lätkäpelit juurikaan ennen puolta yötä koskaan loppuisivat, pojat kun hiukan ottaisivat toisistaan nyrkein mittaa. Voitaisiin vaihtaa lätkäkamat painitrikoisiin.

Fanikatsomolle vielä loppuun terveisiä, että jääkiekko on kontaktilaji. Jokaisen kosketuksen jälkeen ei tarvitse aloittaa suu vaahdossa hirvittävää mölinää vihellystä kerjäten.

Jännä juttu että juuri tämän pelin jälkeen kaivat aiheen esiin. Fanikatsomolla on tosiaan tapana vaatia jäähyä jokaisesta kotijoukkuetta kohtaavasta osumasta, usein niin turhaan että kanssakatsojaakin (mm. allekirjoittanutta) hävettää. Mutta tämän illan pelillä ei ollut mitään tekemistä rehellisen kontaktipelin kanssa, eli mölinälle oli katettakin. Toisin kuin yleensä.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Hermes toki ansaitsi jäähynsä, mutta pirusti jäi TuTolle viheltämättä.

Hermes todella ansaisti jäähynsä, ihan jokaisen joka niille vihellettiin. Ja kyllä, kotijoukkueelle jäi muutama jäähy viheltämättä. Jäähyjen määrä tai määrättömyys ei vaan tässä ole se pihvi, vaan se, millaisilla otteilla niitä jäähyjä haettiin. Eihän Franssilan suorittaman ajojahdin lisäksi niistä muista karmeimman näköisistä törmäilyistä tullut edes jäähyjä, ihan vaan syystä että kävi tsägä. Se kuuluisa hiuskarva pelasti tänään pahemmalta.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Koputteli kyllä, ja sanan säilälläkin toisiaan iskivät. Ja ties vaikka tosiaan olisi vielä sen mailansakin Taavitsainen ensimmäisenä pudottanut. Mutta oikeastiko Kokkolan miehen temppu ei ollut samanmoinen aivopieru kuin Franssilan aiempi? Mailan pudotusko on provokaatio joka kaataa kylmähermoisemmankin pelaajan kupin nurin?
Ihan selkeä tappelukutsu se Taavitsaiselta oli, mutta jänisti, kun kaveri heittikin hanskat. Toisin päin tapahtuessa täällä huudeltaisiin vellihousua.
En tiedä oltiinko eri matsissa, kun mä näin molemmilta joukkueilta törkeyksiä ja sinä vain vierailta. Tulihan sieltä TuTolta viikatteita, kyynärpäätä päähän etc...
 

Hiski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Minulta meni viimeinenkin kunnioitus Lehkosta kohtaan tämän pelin lehdistötilaisuuden itkemisien takia. Mutta se ei liene iso asia :) Peli ei FanSeatilta katsottuna kauhean väkivaltaiselta näyttänyt mutta kurittomuus Hermeksen pelissä oli kyllä nähtävissä. Erityismaininta FanSeatin selostajalle (esim. tänään noin 14.00 alkaen). TuTon ja jääkiekkoliitonkin kannattaisi ottaa huomioon että (yllättäen) ko. pelejä katsovat enimmäkseen vierasjoukkueen kannattajat ja tämän ottelun selostus ei ehkä FanSeatin Mestis-katsojakuntaa ainakaan Kokkolan suunnalla tule kasvattamaan. Ja muuten Juntheikkiä vedettiin kyynärpäällä päähän ilman rangaistusta. Mutta selvästikin filmasi kun jatkoi peliä...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Paljon on ilmaislippuja jaettu. Turun Sanomat jakoi 500 lippua, A-nuorten peleistä saa ilmaislippuja. Lisäksi peli on Jyrkkälän ja Härkämäen lähiöpeli, ainakin 800 lippua jaettiin lähi-Salessa viime lauantaina. Lisäksi Veikkauksen kortilla ainakin 100 ensimmäistä saa kaksi lippua yhden hinnalla. Osa pelien tulijoista tulee myös erilaisilla yritys-, yhdistys- ja sponsorivouchereilla, sellaisia minullekin tarjottiin erään yhdistyksen kautta ostettavaksi hintaan 6 euroa per normilippu (15 euroa). En tiedä oliko niitä enää jäljellä, mutta jos oli, niin pyysin varaamaan muutaman voucherin.

Nähtäväksi jää, montako täysihintaisen lipun itse ostanutta ja maksanutta pelissä sitten oikein on?

Vastaan itse omaan viestiini eli yleisöä oli 1770. Kelpo lukema sinänsä, mutta ilmaislippujen määrä tästä oli valtava, jos niistä enemmistö käytettiin. Kausikorttilaiset pois, niin ei tuolla tainnut montaa lipustaan maksanutta olla. No, toivottavasti ilmaislippulaiset ja alelippulaiset innostuisivat kuitenkin käymään peleissä muutenkin, ilmeisesti peli on tarjonnut vauhtia, ryminää ja viihdettä, josta riittää täälläkin pitkästä aikaa parranpärinää paljon enemmän kuin nykyisin normaalisti.

Peliä en siis nähnyt enkä siihen kantaa ota. Sikailusta en silti pidä, joten toivoa sopii, että jos sellaista on ollut niin siitä seuraisi jälkiseurauksia. Tosin tuskin niitä Mestiksessä vaivaudutaan jakamaan, liigan puolella on sentään annettu vähän isompiakin pelikieltoja törttöilijöille.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ihan selkeä tappelukutsu se Taavitsaiselta oli, mutta jänisti, kun kaveri heittikin hanskat. Toisin päin tapahtuessa täällä huudeltaisiin vellihousua.
En tiedä oltiinko eri matsissa, kun mä näin molemmilta joukkueilta törkeyksiä ja sinä vain vierailta. Tulihan sieltä TuTolta viikatteita, kyynärpäätä päähän etc...

Olen muuten aikalailla samaa mieltä. Tunsin pientä myötähäpeää kun Taavitsainen veti kilpparin, ja sen enemmän myötähäpeän tunne kasvoi kun Säteri hehkutti tapahtunuttu härskimmäksi mitä on aikoihin jääkiekko-ottelussa nähnyt. Ja saihan Hermes todella heppoisiakin jäähyjä näin läppärin läpi katsottuna. En ihan koko peliä katsonut, kun oli tässä muutakin, eikä kumpikaan joukkue suuremmin tunteita herätä. Peli siinä missä muutkin, mutta kyllä minä väitän, että tuomaritoiminta oli TUTOlle suotuisaa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Subjektiivisuus menee aina katsomossa uusiin sfääreihin, varsinkin jos tunnelma hallissa on lämmin, kyllä kaikki sen tietävät ja monet omalta osaltaankin kokeneet. Itse katselin ottelua sieltä täältä, objektiivisin silmin. Jos Säteri ja TUTO-fanit eivät olisi alkaneet kiljumaan, en olisi nähnyt ottelussa mitään erikoista. Mikähän esim. tuossa Taavitsaisen/Basevitsin(mikä olikaan) tilanteessa nyt oli niin ihmeellistä? Pientä hakua, latvialainen luuli aloittavansa näyttävästi tappelun, mutta toinen ei lähtenytkään. Pari läpsäisyä naamalle ja homma paketissa. Säteri tuntui tosiaan elehtivän siihen malliin, kuin kyseessä olisi ollut Ben-Amor -Peltonen case vol 2. Ja jos jatkan Säteristä, niin juuri tämä miehen tyyli kärjistää asia kuin asia on todella rasittava. Ja tutut maneerit on taas pahentuneet. Siihen kun vielä lisätään se armoton karjuminen joka alkaa kun Aki Keinänen saa kiekon, niin kyllä on raskasta kuunneltavaa. Mies ei tunnu oppivan millään. Potentiaali on huippuselostajaksi asti, mutta kyllä tuolla menolla saa karjua Keinäsen suoritusten perään vaikka maailman tappiin asti.

Mutta mitäs TUTOsta? TUTOlla on paljon matkaa siihen, että keväällä voisi taistella mestaruudesta. Ihan sellaisena pikku vinkkinä, että JOS Turussa halutaan edes haastaa finaalijoukkuetta, oli se sitten Jukurit, Hokki, Jokipojat tai SaPKo(varauksin, sillä seuraava kehotus pätee sielläkin), niin peliä kannattaisi pikkuhiljaa alkaa ajattelemaan puolustuksen kautta. Muutoin kyyti tulee olemaan kylmää.
 

hokihoki

Jäsen
Tuton ylivoima peli ei ole kauden myötä parantunut pätkääkään ja edes hieman paremmalla YV-pelillä oltaisiin TOP3:ssa.
YV-peli on täysin staattista ja kiekon syöttely tapahtuu pystysuunnassa, jolloin puolustusneliön ei tarvitse reagoida juurikaan. Poikittaissyötöt puuttuu käytännössä kokonaan ja kun niitä tulee on vastaanottajalla väärän puoleinen maila, jolloin veto ei lähde ajoissa. Laukauksia tulee hyvin vähän, käytännössä 1-2 per ylivoima + Virkin legendaariset vedot vastustajan polvareihin. Kiekkoa maalille joko ranteella ja laukauksella, niin hyviä asioita tapahtuisi enemmän (ohjauksia, pomppukiekkoja ja ripareita),
Lehkosen kyky kehittää YV:aa (ja koko saatanan peliä), on kyllä tullut tiensä päähän. Ikan möngersi taas kerran, että palaset alkaa olemaan kohdallaan, mutta kyllä tekeminen näytti joltain ihan muulta.

Kuulin, että Rautakorpi on saamassa lähtöpassit Ässistä, Tuto voisi tehdä vaihtokaupan ja lähettää Ikan Isomäkeen ja Jukka Kupittaalle.
Vituttaa aivan helvetisti, että Ikalla on vielä ensikaudestakin pahvi olemassa. Kyllä tuolla saatanan rosterilla pystyisi paljon parempaan, jos käskijän systeemeissä olisi edes vähän tolkkua.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Kuulin, että Rautakorpi on saamassa lähtöpassit Ässistä, Tuto voisi tehdä vaihtokaupan ja lähettää Ikan Isomäkeen ja Jukka Kupittaalle.
Vituttaa aivan helvetisti, että Ikalla on vielä ensikaudestakin pahvi olemassa. Kyllä tuolla saatanan rosterilla pystyisi paljon parempaan, jos käskijän systeemeissä olisi edes vähän tolkkua.
Ässien valmentaja kylläkin on Pekka Rautakallio, jota en Turkuun haluaisi, vaikka Ikan mielelläni näkisinkin vaihtuvan toiseen valmentajaan. Menneen maailman miehiä hänkin, vaikka porilainen jääkiekkolegenda onkin.

Jukka Rautakorpi toki kelpaisi, mutta hän ei ole mikään mestis-valmentaja, vaan pyörii pikkasen paremmissa piireissä.
 

hokihoki

Jäsen
Ässien valmentaja kylläkin on Pekka Rautakallio, jota en Turkuun haluaisi, vaikka Ikan mielelläni näkisinkin vaihtuvan toiseen valmentajaan. Menneen maailman miehiä hänkin, vaikka porilainen jääkiekkolegenda onkin.

Jukka Rautakorpi toki kelpaisi, mutta hän ei ole mikään mestis-valmentaja, vaan pyörii pikkasen paremmissa piireissä.

Pahoittelut aivopierusta ja nimien sotkemisesta, syytän krapulaa!
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eilinen pelattiin kovalla tunteella ja Hermeksellä tunneet ampui järjen yli aika selvästi. Vieraat ottivat lukuisia ns. hölmöjä jäähyjä ja paremmalla ylivoimalla peli olisi ratkennut kotijoukkueen hyväksi jo avauserässä. Nyt TuTo oikeastaan kehnolla ylivoimapelilä antoi vieraille mahdollisuuden pelata sääntöjen rajamailla ja kokeilla tuomarilinjaa ja kotijoukkueen hermojen kestävyyttä. Yksi pelin ratkaisuista olikin TuTon hermojen kestävyys ja boksista pois pysyminen. Esim. Lindsten sai taas aika hyvin huomiota vastustajalta, mutta ei antanut enää sen sekoittaa omaa peliään. Vaikka TuTon ylivoima oli pelissä pääosin todella huonoa, niin lopulta ratkaisu löytyi sitä kautta.

Pelin hallinta oli pääosin TuTolla, mutta eipä sitä vieläkään oikein osata hyödyntää. Peli menee helposti kulmissa pyörimiseksi ja varsinaisille tekopaikoille ei oikein päästä. Tämä näkyy myös ylivoimalla. Korkean prosentin sektoreille pitäisi vain päästä tekemään laadukas viimeistely, kuten esim. Taavitsainen ohjasi eilen kiekon maaliin. Jotenkin vastustajan on myös liian helppo lukea TuTon peliä. Monesti ratkaisut mm. ylivoimalla ovat helppoja blokata ja veskari ehtii liian helposti moniin kuvioihinkin mukaan. Jos vastustajat osaavat vanhat temput jo ulkoa niin ehkä olisi aika kehittää muutama uusi yllätys.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Eiköhän anneta työrauha Ikalle. Jos Ikalla on sopimus myös ensi kaudesta niin eiköhän hän valmenna TuTo:ssa myös ensi kaudella. Valmentajan vaihto onnistuu vain jos Ika on itse aloitteelinen ja purkaa sopimuksen. Kaikenlainen muunlainen ratkaisu on taloudellisesti mahdotonta TuTo:lle.

TuTo:n menestyksen kannalta on ratkaisevaa maalivahtipeli. Järvisen jatkaminen kauden loppuun tai vastaavantasoisen maalivahdin hankkiminen. Toinen pointti on ylivoimapelin kuntoon saaminen.

Runkosarjassa sijoittuminen vähintään neljänneksi on täysin realistista.mutta se edellyttää ym. asioiden kuntoon saamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös