Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2015–2016 – mistä pelataan ja mitkä ovat panokset?

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toveri -82, 08.04.2015 klo 21.59.

 1. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 2. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mestiksen kurinpitomenettelyssä säännöt ovat kaikille samat, tuomiot vain vaihtelevat. Naurettavaa pelleilyä.

  Ilmeisesti jukuri-jeesustelijoiden mielestä ammattitaitoisen Jukuri -organisaation valmentajalle yhden ottelun toimintakielto on oikea rangaistus sellaisesta käyttyäytymisestä, mistä ammattitaidottoman Toverit -organisaation toimihenkilölle tuomitaan 10 ottelun toimintakielto + seuralle 2000 euron sanktio.
   
 3. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Onhan tuo nyt tosi kaukana vastaavasta. Aloitetaan siitä, että toinen oli valmentaja, joka oli pelin aikana vaihtoaitiossa, toinen urheilutoimenjohtaja tms., joka ilmeisesti seurasi peliä muualta jäähallissa. Itse tekona Aittolan purkaus käytävällä lähentelee vastaavaa kuin Pikkaraisen mesominen kopissa. Aittola kuitenkin palasi takaisin räyhäämään tuomareille vielä sen jälkeen, kun oli kerran jo poistunut tilanteesta. Tässä vaiheessa tuli vielä solvaamaan tuomarikoppiin
  ja tarjoamaan "apinoille banaaneja".
   
 4. Steven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
  Lainaus:
  En ole "jukuri-jeesustelija", mutta ihan edelleen ihmettelen, miten tuollainen käytös ja lapsellinen toiminta seuran URHEILUTOIMENJOHTAJALTA saadaan fanien keskuudessa vielä jotenkin käännettyä organisaation, tuomareiden tai jopa jonkun toisen joukkueen syyksi. Jos aikuinen mies seuran johtoportaasta palaa vielä räyhäämisen jälkeen tuomarien koppiin, heittelee banaaneja ja haukkuu tuomaristoa apinoiksi, niin eiköhän siinä vaiheessa olisi ihan fiksuinta unohtaa kaikki salaliittoteoriat, tuomarien virheet tai muut ja nostaa reilusti käsi ylös ja todeta: nyt läikkyi pahasti yli, kärsitään kakku ja mennään eteenpäin.

  Tuon Pikkaraisen tapauksen kanssa en minäkään näe tällä ihan hirveästi samankaltaisuutta.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Pikkarainen tunkeutui tuomareiden koppiin, missä hän arvosteli kovin sanoin ottelun lopun ratkaisuja, kiroili ja nimitteli tuomareita. Pikkarainen ei suostunut poistumaan pukuhuoneesta tuomarien kehoituksista huolimatta. Pikkarainen jatkoi vielä suunsoittoa tuomareille ennen kuin poistui pukuhuoneesta

  Aittola haukkui tuomareita käytävällä, mutta hän ei mennyt tuomarien pukukoppiin sisään solvaamaan tuomareita, vaan raportin mukaan avasi kopin oven ja heitti banaaneja lattialle huutaen samalla: Tässä apinoille banaaneja ja sitten sulki kopin oven ja poistui paikalta.

  Minusta pelkuruuten taipuvaiset tuomarit voivat hyvinkin kokea peloittavammaksi sen, kun Pikkarainen on tunkeutunut heidän koppiinsa,missä he ovat olleet kolmestaan kuin Aittolan käytävällä tapahtuneen huutamisen.

  Mielestäni tekojen rangaistavuuden kannalta sillä ei ole merkitystä, että toinen valmentaja ja toinen joukkueen muu toimihenkilö. Oikeuskäsitykseni mukaan Aittola ei olisi käyttäytymisestään ansainnut 10 kertaa kovempaa rangaistusta kuin minkä Pikkarainen sai.
   
 6. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  10 kertaa kovempi + 2000e sakot seuralle. Onneksi tuomiosta voi tehdä valituksen, ja on ihan selvää että rangaistus lievenee, kun otetaan huomioon Pikkaraisen saama rangaistus. Sopiva rangaistus voisi olla 3 ottelua toimitsijakieltoa ja sakkorangaistuksen peruuttaminen.
   
 7. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Minä taas ihmettelen, että miten ihmeessä jotkut ovat tulkinneet tätä keskustelua niin, että jotkut TUTOn kannattajat täällä olisivat jotenkin yrittäneet kääntää tapausta jonkun muun tahon kuin Aittolan syyksi.

  Mitä tulee tuohon termiin "jukuri-jeesustelijat", niin jos nyt jätetään tuollaiset yleistykset tekemättä. Mikkelissä on ihan asiallisia kirjoittelijoita, eikä sieltä suunnasta sen kummemmin mitään jeesustelua ole tullut. Yhdellä kirjoittajalla aika ajoin lipsuu, ei sen kummempaa. Tuomitsevampia kannanottoja on käsittääkseni tullut ihan muualta kuin Mikkelistä.
   
 8. Bacon Jäsen

  Tuohan oli ihan hauska tempaus. Taisi Elmo käydä jo kesken ottelun kertomassa totuuksia erotuomaritarkkailijalle, kun Säterillä oli selostuksen aikana vaikeuksia pitää pokka. Satuin jopa kyseisen matsin katsomaan ja olihan tuo tuomarilinja ihan perseestä. Jos joku SaiPan organisaatiosta kävisi vastaavanlaisen matsin jälkeen tarjoamassa ''apinoille banaaneja'', niin etsisin herran käsiini, löisin high fivet ja tarjoisin oluen.
   
 9. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Hieman samoilla linjoilla itsekin. Tässä kohtaa odottaisin ulostuloa Tuton vastuunkantajalta, jossa otetaan seuran taholta kantaa Aittolan riehumiseen ja miksi jatkuvasti naristaan tuomareista. Tässä mitataan myös toimarin/ hallituksen kyvykkyyttä kriisiviestinnässä, nyt kun paska on osunut tuulettimeen.
   
 10. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mikä kriisi tämä nyt on ja mitä tiedottamista siinä on? Kakkua tulee ja se kärsitään, mikä lopullinen tuomio sitten ikinä onkin. Toverien tekemiset tuntuvat tällä palstalla kiinnostavan ja mielensä pahoittajatkin saavat sisältöä elämäänsä.

  Minusta tärkeämpi "kriisitiedottamisen" aihe olisi kertoa, miksi ihmeessä runkosarjan viimeiseen otteluun Jyväskylään lähdettiin junnupitoisella joukkueella kolmella ketjulla ja sen vuoksi menetettiin sarjan viides tila. Ja ollaanko tuohon päätökseen nyt tyytyväisiä.
   
 11. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän joukkueessa nyt useampi asia on mennyt kauden lopussa penkin alle Jatkuvaa narinaa, ylilyöntejä, epäurheilijamaisuutta yms. Kynnettiin ratkaisuhetkillä naaama paskassa ja kauden tavoite jäi toteutumatta. Kyllähän tässä useampi syy ulostuloon olisi ja kommentteihin olisi, eli siitä vain valtisemaan.

  Normaali yrityksissä jos johdon perseilyä uutisoitaisiin, olisi se välittömästi lähdön paikka. Vaikka Aavinen ja kumppanit eivät nakkaisi paskaakaan niin kyllä se olisi hyvää PR:ää pahoitella mediassa ylilyöntejä ja vedota sitten vaikka siihen kuuluisaan intohimoon. Vaikkakin todellisuus on se, että kyllä Aittola ihan itse olisi ne banaanit voinut popsia.

  Tutolla ja monella muullakin suomalaisella yrityksellä on helvetisti opittavaa viestinnästä ja PR:stä ja kun lehtiin päädytään, olisi syytä kommentoida niin hyvässä kuin pahassa.
   
 12. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Tuollaista käytöstä ei pitäisi kenenkään puolustella. Kunnioitus pitäisi säilyttää aina.
  Lainaus:
  "Nyt läikkyi pahasti yli, kärsitään kakku ja mennään eteenpäin" on ainoa oikea tapa toimia tässä tapauksessa.
  Lainaus:
  Aina tuomaritkaan eivät onnistu, mutta kritiikki heitä kohtaan on usein aivan väärissä mittasuhteissa.

  Etenkin juniorituomareita kohtaan kohdistuvista älyttömyyksistä pitäisi mielestäni antaa isojakin rangaistuksia.

  Tässä vielä eiliseltä erinomainen kirjoitus aiheeseen liittyen. Kannattaa huomioida, että kirjoituksen on kirjoittanut vasta 15-vuotias hyvätasoinen pesistuomari.

  Faneille.com: Nuoren tuomarin karua arkea: ”V*ttu mikä saatanan pelle”

  Tuosta nuoren pesistuomarin kirjoituksesta en usko kenenkään olevan eri mieltä. Vai miten on?
   
 13. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei toivoisi kenenkään tästä olevan eri mieltä. Uskomatonta tuollainen käytös alaikäistä tuomaria - siis lasta - kohtaan. Pitäisi näköjään pelata junnupelit tyhjille katsomoille ja poistaa vanhemmat "kannustamasta".

  Ammatti/puoliammattilaissarjojen kokeneiden aikuistuomareiden kuuluu ehkä kuitenkin kestää vähän kovempaakin palautetta, kun panokset ovat niin suuret, että tuomareiltakin voi vaatia laadullisesti enemmän. Epämääräinen sohlaaminen pillin kanssa kun voi maksaa toiselle joukkueelle koko kauden päättymisen ja sen myötä isojen lipputulojen menetyksen, joten tällöin ei voi tuomarikaan enää vedota siihen, että "tää on vain hokia" tms.

  Asiaton räyhääminen on silti aina asiatonta räyhäämistä, enkä ole sinänsä puolustellut Aittolaa tai ollut sitä mieltä, että käytös olisi ollut oikein. Siitä olen kuitenkin eri mieltä, että 10 ottelun toimitsijakielto olisi kohtuullista banaaninipun lattialle viskaamisesta. 2-5 ottelun toimitsijakielto olisi ollut kohtuullisempi.

  Mutta samapa se lopulta on, päätetty mikä päätetty, ja penazin tavoin minua kiinnostaisi enemmänkin se, miksi runkosarjan viimeiseen matsiin mentiin junnukokoonpanolla ja taktisesti hävittiin ottelu, jotta ei oltaisi kohdattu SaPKoa pudotuspeleissä. Se oli tämän kauden epäonnistumisten sarjassa suurimpia ja viimeisimpiä niittejä, muut asiat ovat lillukanvarsia joilla tapetaan aikaa ensi syksyä odotellessa.
   
 14. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Ehkä tuossa kuvitelmana oli että SaPKo olisi oman merkityksettömän pelinsä Hermestä vastaan hävinnyt ja näin ollen TUTO ei olisi Hermestä ohittanut kuitenkaan sarjataulukossa? Sinänsä kumma juttu tuokin. Itse olisin SaPKolle ottanut vastaan mielummin lähes yhtä hyvän, mutta ehkä vähän ailahtelevammin esiintyneen Hermeksen, kuin liidossa olleen KeuPan.
   
 15. Tuto on valittu kuluneen kauden Mestisseuraksi. Osaisiko joku valistaa miksi?
   
 16. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kappas, niin onkin. On todellakin kiinnostava kuulla perustelut, vaikea uskoa että liittyisi kaukalon sisäpuolisiin asioihin.
   
 17. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Seikolalle hyviä jatkoja. Vaikka hän ei TUTO paidassa tehoja saanut lyhyellä visitillään (5 peliä 0 +2 ja pelikieltoja), niin yksi kokonainen kausi olisi ollut mukava nähdä. Terveys edellä kuitenkin on mentävä ja jos paikat eivät vaan tahdo kestää ja pelaamisesta tulee vain väkinäistä kipujen kanssa, niin oikea päätös on lähteä jatkamaan elämää perheen kanssa.
   
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Jokainen vuorollaan periaatteella. Oliko vuoden fanitkin Turusta?
   
 20. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Onko tähän löytynyt vastausta vielä? Osaako joku risteilyllä ollut kertoa? Kaukalon sisäpuolisilla asioilla ei varmasti ole ollut merkitystä, joten onkohan tuo viime viikolla uutisoitu taloudellinen tulos ollut kriteerinä valintaan? Muuta syytä en keksi ellei sitten tuo mustaoranssin ehdottama "jokainen vuorollaan". Hymiö.