TUTO Hockey 2015–2016 – mistä pelataan ja mitkä ovat panokset?

  • 198 334
  • 768

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Viime viikon vieraspeleistä en osaa sanoa mitään, mutta yleisesti ottaenhan peli pyörii vastustajan päädyssä suurimman osan ajasta ja ne harvat TUTOn päätyyn tulevat hyökkäykset ovat aina pahoja eli läpiajo, 2 vs. 1 jne. TUTOn molarin pitäisi hoitaa ne harvat, mutta pahat tilanteet. Jos historiaa muistellaan, niin oikeastaan vain Kähkönen ja P.Koivisto ovat hoidelleet sellaiset tilanteet kiitettävästi. Mutta kyllähän TUTOn hyökkäys on sen verran tulivoimainen, että 90 torjuntaprosentillakin pitäisi vielä saada voittoja. Sen pitäisi riittää, että 10:stä vedosta torjuu 9, 20:stä 18 jne. Tällä hetkellä ollaan kuitenkin kaukana tuostakin tasosta.
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Eipä ole veskarit alkukaudesta loistaneet, mutta en kyllä läheskään kaikista maaleista heitäkään syyttäisi. Vähän tuntuu siltä, että siellä ei kaikki pelaa logolle tai valmentajalle. Tai missä sitten lie vika, mutta aikamoisia virheitä tullut monille viime kaudelle erinomaisesti ja tasesti suorittaneille ja kaveri on näistä tylysti rankaissut. Mitä tulee maalivahtitilanteen ratkaisemiseen - onko kellään edes ehdottaa oikeasti järkeviä nimiä korvaamaan tämän hetkisiä moleraita? Ja toinen asia on sitten, että olisiko sellaiseen varaa tai edes järkeä lähteä. Saman käsityksen jaan itsekin, ettei Tovereiden kassassa taida olla mitään ylimääräistä sijoittaa molariin. Tosin onko varaa olla sijoittamattakaan, jos ei ala pikku hiljaa koppi tarttua?
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Saman käsityksen jaan itsekin, ettei Tovereiden kassassa taida olla mitään ylimääräistä sijoittaa molariin. Tosin onko varaa olla sijoittamattakaan, jos ei ala pikku hiljaa koppi tarttua?
No näinhän se menee, että ei sekään taloudelle tee eetvarttia jos joukkue ottaa turpaan, yleisömäärät laskevat ja kevään playoff-visiitti jää lyhyeksi. Ja voidaanhan sitä perkele kerätä vaikka kolehti, jotta saadaan se "Hostikka" tänne Aurajoen rannoille ottamaan mustaa kiinni.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Similältä tänään kelpo peli TuTo maalissa. Yksi maali tuli läpiajosta ja yksi ylivoimalta. Siinä sivussa tukku kelpo torjuntoja ja muutama pelastus. Välillä oli toki aika kummallisiakin liikkeitä mutta mielestäni hyvä peli tänään. Myös puolustus pelasi aika ehjän pelin. Muutamia vaaranpaikkoja pääsi läpi, mutta todella paljon paikkoja pystyttiin estämään hyvällä pelillä. Jukurit heitti paljon kiekkoja maalille, mutta edusta pidettiin hyvin kuosissa ja kakkoskiekot saatiin paljolti haltuun.

Sitten TuTon tehoketjun kimppuun. Taavitsainen-Kuru-Lindsten parantaa peli peliltä. Muillakin ketjuilla oli pelissä paikkansa, mutta vain tämä ketju käytti ne ja se riitti TuTolle tänään. Pistepörssin kärki Lindsten pelaa tasaisemmin ja monipuolisemmin kuin ennen. Hiljalleen hän pystyy selvemmin myös omiin ratkaisuihin ja pärjää jo hieman kulmissakin. 1-1 tilanteissa häneltä voi odottaa mitä vain. Syötöt ovat kuitenkin hänen suurin vahvuutensa, mutta pientä hiomista niissäkin vielä on. Hän voisi kehittää syöttöönsä ominaisuuksia, joilla pysyisi syöttämään myös vaikeampiin paikkoihin. Taavitsainen johtaa maalipörssiä ja on selvästi löytänyt peliään viime kaudesta. Hän luistelee kokoisekseen erittäin liukkaasti ja on usein maalipaikoissa oikeaan aikaan. Pienenä heikkoutena pitäisin vielä koon käyttämistä kulmissa ja maalinedustalla. Raameista voisi lähteä myös parempi laukaus hyvästä vauhdista. Kuru on ketjun taistelija ja painaa aina täysillä. Hänenlaiset pelaajat innostavat muita ja osaavat tasapainottaa peliä molempiin päihin ja tekevät paljon sitä arvokasta vähän erottuvaa työtä. Kurulla ei oikeastaan ole mitään selvää heikkoutta, mutta ei mitään erityistä vahvuuttakaan, paitsi ehkä aloitukset. Jotenkin hänen tarvitsisi vielä kehittää jotain hänellä ominaista piirrettä selvästi erottuvaksi vahvuudeksi.

TuTon muilta kentiltä vielä kärki ketjun tapaista peliä ole nähty, mutta hyviä viitteitä muidenkin kenttien parantuvista otteista on nähtävissä. Osaltaan taitaa myös kokeiluja olla vielä hieman menossa ja tutkapareja hieman vielä haetaan. Arsenaalissa on aikanin vielä Keni-Tuke pari laittaa kehiin, sitten kun Tuke saadaan mukaan.
 

hokihoki

Jäsen
Similältä tänään kelpo peli TuTo maalissa.

Myös puolustus pelasi aika ehjän pelin. Muutamia vaaranpaikkoja pääsi läpi, mutta todella paljon paikkoja pystyttiin estämään hyvällä pelillä.

Similältä kelpo peli päästettyjen maalien valossa. Päästettyjen ka 2,9 per ottelu ja eilen päästi vain kaksi. Kaiken kaikkiaan veskarin aivan liian ailahtelevainen, Petterillä on selvästi itseluottamus hukassa ja se näkyy nyt ja pahasti. Käytännössä 80% tojunnoista pomppii vaarallisesti ja tästä iso osa suoraa maalin eteen.
Lisäksi Petteri tekee paljon ihmeellisiä kevätjuhla liikkeille ja tiputtaa todella helposti polvilleen. Suuren ongelmana näkisin huonon liikkeen ja sijoittumisen.
Tuton olisi pakko saada parempi veskari tai sitten Similän on petrattava todella paljon. Vaihtoehtona tietenkin että pelitapa muutetaan puollustavaksi ja kytätään vain vastaiskuja.

Puolustus ja joukkuepuolustus toimi eilen mielestäni aiempaa paremmin. Mm karvauspeli tuotti ajoittan hyvin tulosta.
Pakiston peluutus on erikoista, eilenkin Ika tiivisti pakkien peluutusta ja ison osan 3. erästä kentällä pyöri Virkki - Sneck ja Tuohilanpi - Linke/Karhu rotaatiolla.
Tämä näkyin mm. Sneckin pelaamisessa ja kaveri oli selvästi erän lopulla hapoilla ja teki muutamia tyhmiä ratkaisuja ja antoi useamman harhasyötön.

Ylivoima peliin tarvittaisiin edelleen liikettä, nyt 1. viivamiehenä pelaa Virkki, jonka paikka ei mielestäni ole ylivoimassa, vaan viivassa tulisi peluuttaa joko Tuohilampea tai Sneckiä. Sneckin poissa ollessa myös Linke käy ko. rooliin, tosin kaveri ampuu aivan liian harvoin. Virkki on suuri hazardi viivassa, sillä ampuu järjettömän usein suoraan lähimpään vastustajaan joka avaa lähes aina vastahyökkäyksen paika, kiekon kimmotessa keskikentän suuntaan.
Virkki on ollut usein ongelmissa myös kiekon ylöstuonnissa mikäli puolustus on träpännyt keskikentän alueen. Vastaavaa ongelmaa ei ole muilla mainitsemillani pakeilla ollut.


Kauden lopun kannalta on suuressa merkityksessä veskari ja yv pelaaminen. Nyt molemmissa on kokolailla toivomisen varaa.
Toki eilisen kaltaisella pelaamisella pisteitä viedään valtaosalta joukkueista.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
hokihoki kirjoitti:
Kauden lopun kannalta on suuressa merkityksessä veskari ja yv pelaaminen. Nyt molemmissa on kokolailla toivomisen varaa.
Toki eilisen kaltaisella pelaamisella pisteitä viedään valtaosalta joukkueista.

Veskariosasto on nykykiekossa erittäin merkittävässä roolissa ja siellä on todellakin pakko onnistua jos halutaan pitkälle. Mihin Similän rahkeet riittää niin sen aika näyttää. Ei tässä kuitenkaan mikään kova hätä vielä ole hankkia veskaria. Toki tilannetta voi jo kartoittaa ja miettiä mihin suuntaan voidaan kääntyä, jos tarve kasvaa. Esim. Hermes onnistui hankkimaan mm. U20 MM-kisojen MVP:n Dennis Godlan, joten ei hyvän veskarin hankinta mahdotonta ole.

Pakistossa joillain isommilla pakeilla pitää varmasti kiirettä TuTon nykyisen pelisysteemin kanssa. Vielä jos peliaikaa tulee paljon niin kyllä fysiikka on koetuksella. Ylivoimassa viivalla saa myös olla tarkkana vastustajan nopeampien pelureiden kanssa ja kiekon blokkaus aiheuttaa helposti vaaratilanteen, jos ei ehdi alas. Toisaalta kuitenkin tätä isojen kaverien vääntövoimaa myös tarvitaan. Itse jotenkin kaipaisin pakeilta enemmän suoraan syötöstä laukauksia ja valelaukauksia. Viivapelaamisen merkitys on suuri ylivoimalla ja viivalla pitäisi olla sitä vaarallisuutta ja kykyä luoda paikkoja. Joskus pakki voisi ihan tarkoituksella laukoa ohi siten, että kiekko tulee maalin takaa toisella puolella paikassa olevalle hyökkääjälle, joka voisi parhaimmillaan iskä sen suoraan tyhjiin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Similä tiedettiin aika monen henkilön toimesta ailahtelevaksi ja kiekkoja eteen torjuvaksi. Välillä siis helppoja menee ja vaarallisia tilanteita maalin eteen tulee.
Kun en usko, että maalivaahtia ollaan heti hankkimassa, niin pelaajille ja erityisesti puolustajille pitää terävöittää omana maalinedustan hoitamista.
Hokkanen ei ole onnistunut, mutta tarvitsee kyllä pelejä alle. En tiedä miltä tuntuisi, jos lähtisi vähäksi aikaa muualle lainaan. Tietysti sitten olisi pakko olla korvaava tilalle. Toisaalta voihan TUTO hyvin laittaa Hokkasen maalille aina välillä ja katsoa paraneeko esitykset. Ikävä se tietysti aina on lähteä takaajoon, jos ei onnistu.
Keväällähän sitten maalivaahtisääntöä tuntematta, napataan apuja sieltä täältä.

Hyökkäyspäähän joudutaan varmaan myös puuttumaan, jos kaikki jää yhden kentän varaan. Pulliaista vihjailtiin palaavaksi, mutta kun sitten sanottiin että ei näkynyt enää harjoituksissa ennen vieraskiertuetta, niin pelkään pahoin että sairasloma jatkuu. Pulliainen kyllä tarvittaisiin tuonne jakelemaan.

YV-peliin pitäisi saada nopeutta ja viivalle suoraan laukova. Mitenkäköhän tuo kerran jo hokkarit naulaan laittanut, mutta nyt jo VG:n ja Inkkareidenkin kanssa treenannut Seikola ? Jossain vaiheessa ymmärsin hänen siirtyvän kovempiin treeneihin tuolta ja siitä vedin ajatuksen että tänne. Pitkä poissaolo kaukaloista varmaan näkyy, mutta kyllä voisi kuvitella että jotain vielä osaisi.

Onhan tuolla vielä saiarasosastolla Pulli puolustukseen ja Hyvärinen hyökkäykseen Pulliaisen lisäksi. Täytyyhän nuo kaikki katso vielä ennen kuin ostoslistaa aletaan suunnitella.

Tänään sitten nähdään oliko edellinen esitys kaukalossa vain vastustajan vuoksi vai löytyykö sitä henkeä seuraavaankin peliin.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Linke käy ko. rooliin, tosin kaveri ampuu aivan liian harvoin.

Linke on yksi eniten laukovista pakeista. Oli tällainen mielikuva ja oli pakko tilastoista tarkistaa etten ihan väärässä ole. Ekassa 10 pelissä oli joka kerta kolmen eniten laukovan TUTO pakin joukossa(enempää en selannut). Parhaimmillaan koko joukkueen eniten ottelussa laukonut pelaaja (9 kertaa). Linkeen ongelma on se että kun pitäisi laukaista niin siirretään ja kun pitäisi syöttää niin laukaistaan sitä ensimmäistä päin. Parhaimmillaan voi kuitenkin olla loistava. Pelien sisälläkin vaan näkyy liikaa tason ailahduksia.
 
Viimeksi muokattu:

hokihoki

Jäsen
Linke on yksi eniten laukovista pakeista. Oli tällainen mielikuva ja oli pakko tilastoista tarkistaa etten ihan väärässä ole. Ekassa 10 pelissä oli joka kerta kolmen eniten laukovan TUTO pakin joukossa(enempää en selannut). Parhaimmillaan koko joukkueen eniten ottelussa laukonut pelaaja (9 kertaa). Linkeen ongelma on se että kun pitäisi laukaista niin siirretään ja kun pitäisi syöttää niin laukaistaan sitä ensimmäistä päin. Parhaimmillaan voi kuitenkin olla loistava. Pelien sisälläkin vaan näkyy liikaa tason ailahduksia.

Viittasin lähinnä liian harvoin laukomisella siihen, että kaveri on selvästi useammin ns. vapaalla tontilla, kuin esim. Virkki.
Virkin vedot lähtee käytännössä aina vaikka tilaa ei tuntuisi olevan.
Itse en tällä hetkellä ymmärrä Yv peluutuksen logiikkaa, minuutteja keräsi taas viivassa Sneck ja Virkki, vaikka esim. Tuohilampi menee molempien ohin heittämällä.
Alivoimassa Karhu onnistunut tällä kaudella joka pelissä paremmin ja peluuttaisinkin AV:ssa pakkeja pareilla Sneck - Linke, Tuohilampi - Karhu.
Virkki vain tuntuu olevan Ikan suosiossa vaikka tämänkin illan pelissä oli pariin otteeseen aitiopaikalla Lekin maalatessa.

Positiivisena asiana tuntuu, että Similän itseluottamus on hieman parantunut ja muutamat kopit jäi tänään suoraan kiinni.
Odottaisin Petteriltä enemmän puhetta, mutta toki ymmärrettävää että pakkien ohjaaminen ei onnistu jos kaikki ponnistelut menee omaan pelaamiseen.
Tuton kommunikointi on ailahtelevaista ja silloin kun puhetta kentältä kuulluu otteetkin ovat parempia. Tänään ei kuitenkaan mm. takakarvasta varoitettua ja mm. Sneckiltä oli pariin otteeseen lähteä kiekko alimpana pelaajana.

No eiköhän tässä matsi matsilta homma etene ja palaset loksahtele paikoilleen. Toivottavasti Ikakin rakentaa puolustusparit jatkossa ns. onnistumisten ja yhteensopivuuden mukaan eikä vain vanhoihin meriitteihin pohjaten.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
"Alfred Hitchcock" tänään. Äärimmäistä jännitystä todellakin viime hetkille asti. Ensimmäisessä erässä 1 maali. Toisessa erässä 2 maalia, mutta kolmannessa 4 maalia. Lopussa todellinen trilleri, kun TuTon kärkikenttä iskee maalipörssin kärjen avulla kotijoukkueen johtoon ajassa 57:22. 57:59 kotijoukkue sitten alivoimalle ja vastustajan veskari vaihtoon. 6-4 ylivoimalla armotonta myllytystä loppuun asti ja 2 sekuntia ennen loppua tolppa kolisee, mutta ei sen enempää. Huh Huh, armottoman jännittäviä nämä TuTo pelit nykyään.

TuTo yrittää hallita peliä kaikin keinoin mitä on tarjolla. Aivan huipulla kärkipelaajat ainakin omasta mielestäni hallitsevat peliä, eikä peli heitä. Voisi jotenkin puhua vaikka jostain "freestailerista". Todellisella huipulla vain toinen huippu pystyy hänen pysäyttämisessään rehellisin keinoin.

Bomfunk MC's - Freestyler (Official Video) - YouTube

Täytyy muistaa kuitenkin, että kyseessä on joukkuepeli ja pelin hallintaan tarvitaan aina koko kenttää, joten puhtaasta yksilösuorituksesta ei ole koskaan kyse. Kuitenkin jos pystyy hallitsemaan peliä, pystyy ottamaan ohjat omiin käsiinsä ja on mielestäni lähempänä voittoa. Parhaimmissa kentissä juuri ketju on löytänyt toisensa lähes käsittämättömällä tavalla ja lähes kaikki natsaa. Tasapainoinen peli vielä molempiin suuntiin vaatii entistä enemmän. TuTo yrittää kovin saada pelaajille tätä hallintaa ja siinä on jo hieman onnistuttu. TuTon pelaajat pystyvät pitämään kiekkoa entistä paremmin ja yhä vähemmän hermoillaan puolustuksen suuntaan, mikä helpottaa myös veskarin roolia. Kiekkokontrolli ja kaksinkamppailutaso ovat ne avaimet monesti millä hallinta saadaan, tai menetetään. Samalla tässä pitää myös oppia hallitsemaan vastahyökkäyksiä.

Tänään jää tuntui katsomosta käsin huomioituna yllättävän huonolta. Kentällä pelaajat ja tuomaritkin kaatuilivat yllättävän helposti. Tällainen jää ei ole omiaan TuTon suosimalle hallitsevalle pelityylille. Muutenkin TuTo oli jotenkin raskaalla jalalla liikkeellä ja ei mielestäni pystynyt aivan Jukuri ottelun tasoiseen esitykseen, mutta tänään se riitti niukasti 3 pinnaan. Mikko Laineen kudit olivat hyvin ratkaisevassa roolissa. Maalin jälkeen oltiin myös yllättävän usein helisemässä seuraavassa vaihdossa, ihan loppua myöten.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onko jollain käsitystä tai tietoa Kiprun roolista valmennuksessa? Siis ihan oikeasti, ei minään vitsinä. Tällä hetkellä Ika peluuttaa pakkeja, Elmo hyökkääjiä ja Kipru seisoo jossain heidän välissään kädet taskussa. Puolustuspelin erikoismieheksi hänet kai TUTOon palkattiin, mutta koska hän ei tällä hetkellä näytä tekevän sitäkään, niin mitä hän oikein tekee?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onko jollain käsitystä tai tietoa Kiprun roolista valmennuksessa? Siis ihan oikeasti, ei minään vitsinä. Tällä hetkellä Ika peluuttaa pakkeja, Elmo hyökkääjiä ja Kipru seisoo jossain heidän välissään kädet taskussa. Puolustuspelin erikoismieheksi hänet kai TUTOon palkattiin, mutta koska hän ei tällä hetkellä näytä tekevän sitäkään, niin mitä hän oikein tekee?
Vastaus taisi tulla jo. No olisi tietysti ollut mukava tietää mikä se rooli oli ennen viimeistä uutista.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Aittola marssitettiin aitioon Jukurit pelissä. Vastasi hyökkääjien peluutuksesta. Ika kehui pelin jälkeen Aittolan peluutusta. Ika palasi puolustajien peluutukseen viime kauden tavoin. Taisi Kipru jäädä tässä vaiheessa työttömäksi?

Tuto:n puolustuspelaamisessa on ollut puutteita alkukaudesta, joten mahtoivatko nämä siirrot peluuttajissa johtua näistä syistä. Tulokset ainakin kahden ottelun osalta olivat heti paremmat.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Paljon varmasti mietitään myös mikä on tulevan kauden joukkueen rungon ja lainapelaajien suhde? Tarkoitan lähinnä sitä että kuinka paljon Liiga lainojen varaan voidaan joukkuetta rakentaa? Yhteistyö Indiansin kanssa lienee osa suunnitelmaa missä luodaan mahdollisuuksia suuremman pelaajaringin käsittelyyn ja pelaajille ns. taataan mahdollisuus kehittyä paremmin pelaamalla. TuTon junioreillekin Indians tarjoaa hyvän välietapin kehittymiselle kohti ylempiä tasoja. Toisin sanoen pelaajareservejä TuTolla riittää, mutta se laadukas huippu on kapea. Kehittymis mahdollisuuksen parantaminen tuo osaltaan toivottavasti myös lisää laatua huipulle, mutta paljon on silti laskettava Liigasta saatavien lainapelaajienkin varaan. Liigajoukkueille pitäisi pystyä todistamaan, että erittäin lupaavallekin pelaajalle tietyssä vaiheessa uraa TuTo Mestiksessä on paras paikka kehittyä.
TPS on purkanut yhteistyösopimuksensa TUTOn kanssa ja vetänyt kaikki junnunsa pois. Indiansien kanssa sopimus ei koskaan edes astunut voimaan, kun TUTO jätti oman osansa hoitamatta ennen määräaikaa. Kaikesta muusta hallin käytävillä kuullusta nyt puhumattakaan...
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Spes Patriae kirjoitti:
TPS on purkanut yhteistyösopimuksensa TUTOn kanssa ja vetänyt kaikki junnunsa pois. Indiansien kanssa sopimus ei koskaan edes astunut voimaan, kun TUTO jätti oman osansa hoitamatta ennen määräaikaa. Kaikesta muusta hallin käytävillä kuullusta nyt puhumattakaan...

Käytävältä kuultu huhu vai onko todellisuus pohjaa? Helposti voi kyllä sinänsä havaita, että ei TPS yhteistyökään ole mutkatta ole sujunut. TuTolla taitaa olla TPS lainoja edustuksessa tällä hetkellä aika vähän. Lämsä kaiketi ainoa tällä hetkellä? Kauden alussa oli puhetta mm. Patrik Virran peluusta koko kauden TuTossa, mutta todella lyhyeksi "kausi" taisi jäädä. Kiprusoffin lähtöä TuTon valmennuksesta ei ehkä TPS leirissä katsottu hyvällä ja jotain muutakin tietysti voi olla kulissien takana olla (en tiedä). TuTolla on varmasti ollut vaikeuksia myös Indiansin kanssa, jos TPS lainat ovat olleet vähissä.

Sinänsä harmi, jos yhteistyö kariutuu. Nuorten pelaajien on välillä todella vaikeaa hypätä isoja askelmia suoraan ylös ja matalampien askelmien kautta eteneminen haluttuun rooliin seuraavalle tasolle on lähempänä, vaikkei se silti ole helppoa.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Mites Matias Pulli, vieläkö on remmissä mukana?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sinänsä harmi, jos yhteistyö kariutuu.

Tuohan on TUTOn kannalta paras asia aikoihin, jos näin on. Nyt vaan 100% itsenäisenä rakentamaan TUTOa eteenpäin, (jos) kun kerran liigakarsinnatkin on palaamassa parin vuoden päästä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Tuohan on TUTOn kannalta paras asia aikoihin, jos näin on. Nyt vaan 100% itsenäisenä rakentamaan TUTOa eteenpäin, (jos) kun kerran liigakarsinnatkin on palaamassa parin vuoden päästä.

Näin juuri. Mitä semmoista tämän syksyn TPS- lainat ovat tuoneet mitä omat junnut eivät olisi. Lämsä ja Siiki 24 ottelua yhteensä ja 0+3. Vielä suhteellisen kovalla vastuulla ja YV-ajalla.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Huomenna jatketaan taas. Vastassa saattaa olla muutama ex-lainapelajakin. Tällä hetkellä meillä on kolme pakkiparia jäljellä, kun Kojo poistui ja Sneck myös oman seuran mukana. Kyllä tuolla varmaan yksi peli menee, mutta jatkoa ajatellen pitänee kääntää katseet nuoriin. Varsinkin K-Vantaa kun kohdataan peräkkäisinä päivinä, niin pakisto voi kuormittua aika kovas.
Kun tuossa vilkaisin TUTO :n sivuilta joukkuetta, niin onko niin että Kojo ja Lämsä ja Siiki olivat siellä aiemmin ja nyt poistuneet? Sivusto siis päivitetty nopeasti. Pulli siellä edelleen näkyy. Jossain jo huhuttu, että Moisio siirtyisi taas naapuriin. Tiedä sitten kuinka luotettava tuo on vai joku ajankohtainen vitsi.
Vai onko tässä vaihtokaupasta kyse?
Hyökkäyspää kyllä saadaan toimimaan, kunhan sairaslista tyhjenee. Ja saadaan se nykyisilläkin toimimaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eesau_65 kirjoitti:
Huomenna jatketaan taas. Vastassa saattaa olla muutama ex-lainapelajakin. Tällä hetkellä meillä on kolme pakkiparia jäljellä, kun Kojo poistui ja Sneck myös oman seuran mukana. Kyllä tuolla varmaan yksi peli menee, mutta jatkoa ajatellen pitänee kääntää katseet nuoriin. Varsinkin K-Vantaa kun kohdataan peräkkäisinä päivinä, niin pakisto voi kuormittua aika kovas.
Kun tuossa vilkaisin TUTO :n sivuilta joukkuetta, niin onko niin että Kojo ja Lämsä ja Siiki olivat siellä aiemmin ja nyt poistuneet? Sivusto siis päivitetty nopeasti. Pulli siellä edelleen näkyy. Jossain jo huhuttu, että Moisio siirtyisi taas naapuriin. Tiedä sitten kuinka luotettava tuo on vai joku ajankohtainen vitsi.
Vai onko tässä vaihtokaupasta kyse?
Hyökkäyspää kyllä saadaan toimimaan, kunhan sairaslista tyhjenee. Ja saadaan se nykyisilläkin toimimaan.

Tainnut tosiaan TPS pelaajien poistumiset rokottaa hieman kokoonpanoa, joka vaikuttaa hieman kapealta. Näilläkin tosiaan pärjätään jonkun aikaa, mutta ei mihinkään mahdottomiin lasaretti keikkoihin olisi oikein varaa. Omista junnuista voisi löytyä joitain paikkaajia, jos tarve vaatii. Ehkä kuitenkin pitäisi taas laittaa "verkot vesille" ja kartoittaa muutamia uusiakin pelaajia.

Edit: TS-kiekko katkoi huhuilta siivet, alkoi jo tuntumaan aika kummalta, kun pelaajiakin siirtyi sinne tänne:

TPS ja Tuto eivät ole purkamassa yhteistyösopimustaan | TS Kiekko
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös