Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2015–2016 – mistä pelataan ja mitkä ovat panokset?

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toveri -82, 08.04.2015 klo 21.59.

 1. HockeyIsKING Jäsen

  Raportin mukaan Aittola on antanut peräti kirjallisen vastineen. Lue penaz rapsa ensin. En tiedä lukiko siinä pelkästään Chiquita, vai kykenikö hän runoilemaan pitempääkin värssyä. Mahdollisuus hänellä on kuitenkin ollut näkemyksensä antaa.

  Ei Aittolan käytöstä saa mitenkään käännettyä hyväksyttäväksi, vaikka kuinka yritettäisiin.
   
 2. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Lainaus:
  Eiköhän enskerralla tuomari herää jostain sademetsästä kun on pelin jälkeen huumattu. Banaanit toki reissuruokana.

  Ei mutta onhan tuo älytöntä touhua tyypiltä. Ei taida tuntea termiä "jäitä hattuun".
   
 3. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Päätöksen perusteluissa ei ollut mitään siitä, mitä Aittola kertoi tapahtuneesta. Mahdollisuus oli annettu antaa vastine, mutta epäselväksi jäi, oliko se huomioitu päätöstä tehdessä.

  Eihän tyhmä käytös missään ole hyväksyttävää. En koe silti kauhean negatiivisena sitä, että jotkut suhtautuvat intohimoisesti tähän farmisarjaksi haukuttuun sarjaan, mistä kaikki kynnelle kykenevät seurat pyrkivät auditoimaan itsensä pois.
   
 4. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Kyllähän tuo yksinomaan nauratti, vaikkei banaanit seeprojen ruokavalioon kuulukaan.
   
 5. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No niin, sieltä se Mikkelin suunnasta kajahti, tuossahan se on koko banaanikeissi niin sanotusti pähkinänkuoressa.

  Voihan vittu. Kirjoitatko näihin toveriketjuihin jonkinlaisella fifty-fifty -periaatteella? Puolet selvin päin ja puolet kännissä?
   
 6. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Banaanien valitseminen ainakin puoltaa Aittolan lausuntoa, jonka mukaan teko oli täysin spontaani. Ei ole Mestiksen käräjäoikeus oikein ollut ajan tasalla, kun päätöksessään puhuvat harkitusta teosta. Jos se olisi sitä ollut, niin tokihan Elmo olisi käynyt nappaamassa Kupittaan puistosta hiukan rehuja seeproille.

  Näkisin, että Aittolan yhden miehen protesti ei täytä törkeän vittuilun tunnusmerkkejä, ainoastaan vittuilun.
   
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juuri näin. Tuomarikaksikko vihelsi niin päin persettä kuin olla ja voi, tuli ihan Vuohtoniemeä ikävä, ja se on paljon se. Tilannetta kuvaa sekin, että otteluvalvoja myönsi että vihkoon meni, ja katsomoon asti huokui kaksikon ylimielisyys.

  Tämä ei tietysti oikeuta puhumaan ottelun jälkeen rumasti, eikä viemään yllättäen ja pyytämättä toheloille banaaneja.
   
 8. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Onhan tämä noin muutenkin sen verran vakava asia, että aivan liian leväperäistä toimintaa kyseisestä pelistä raportin tehneiltä Jatkoajan toimittajilta. Pelin kuvakoosteessa on yksittäinen banaani, eikä suinkaan koko terttua, jollaisen Aittola oli heittänyt. Kuvatekstissä pitäisi ilman muuta olla tarkennus, että kuvan banaani ei liity tapaukseen.
   
 9. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Paitsi jos olisi vienyt reilun kaupan banaaneja. Suhteellisen varmoista lähteistä olen kuullut, että nippu sisälsi kapitalistisen miljardiyrityksen tuotteita. Aivan sairasta.
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  TUTOn edustajat ovat joka ikinen kevät tuhlanneet voimansa tuomareista valittamiseen tai muuhun pelleilyyn. Joka ikinen kevät TUTO floppaa kentällä. Eikö tämä siellä Turussa harmita yhtään? Sen verran monta "taidonnäytettä" TUTOlaisesta kiekkokulttuurista on jo kajahtanut, että en enää ihmettelisi mitään. Paitsi sitä, että TUTO joskus saisi rakennettua joukkueen viisaasti ja pärjäisi keväällä.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä. Ei ole hyväksyttävää ja siitä syystä Elmo hankki itselleen pienen muistutuksen parin tonnin sakon ja toimitsijakiellon merkeissä. Muistaapahan ensi kerralla käyttäytyä. Se ei tarkoita etteikö voisi suhtautua intohimoisesti lajiin ja omaan seuraansa mitä Aittola epäilemättä tekee.
   
 12. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hyvä tulla tänne huutelemaan, Vantaa kaatui vaivoin ja isot pojat ovat taanneet paikan liigassa. Monivuotinen konttaus voi alkaa. Meidän valmentajat eivät kuitenkaan hakkaa pelaajiaan kännipäissään baarissa, miten teillä Mikkelissä?
   
 13. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei viime aikoina. Nyt sekin potentiaali on Turussa, joskin toisessa joukkuessa ja hallissa. Onnistuiskohan lainasopimuksella siirto teille?
   
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Ei mahdoton ajatus. Vaikka on tuota potentiaalia Aittolallakin. Statsit puulaakisarjasta kertoo, että 14:sta pelin saldo on rapeat 163 rangaistusminuuttia.
   
 15. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Mestis on niin pystyyn kuoletettu sarja, että aina jos jotain väriä löytyy, niin se on isossa kuvassa vain plussaa. Jotenkin ei muuten yllätä, että kyseinen episodi tapahtui juuri Turussa. Ja tuo ihan huumorilla, ei vittuiluna...

  linkki: youtube
   
 16. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Katsotaan vuoden päästä, miten menestyksellinen on ollut Mikkelin ensimmäinen liiga-kausi.
  Pärjääkö se kuten KooKoo vai onko se sarjan viimeinen katsomo tyhjänä ja talous kuralla. Veikkaan jälkimmäistä. Mitä sinä?
   
 17. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Heh. Tiedä vaikka ois Elmo tuossa, naama kun on editoitu tunnistamattomaksi.

  Ja joo samaa mieltä siitä, että ei väriä ole koskaan liikaa kun puhutaan nyky-Mestiksestä. Eikä tässä edes ketään loukattu, saman sorttista huutamista kuulee melkein joka pelissä. Banaanit ei toki vaihtoaitiosta lennä, vesisuihkut korkeintaan.
   
 18. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Eikös tämäkin herra nykyisin teidän kylällä ole :)

  Aivan loistavaa että tunnetta löytyy vielä mestikseen seurajohdon osalta. Sitä ei varsinkaan nykyisin ole, viimeksi ehkä Tamin "kultavuosien" aikaan. Toivottavasti sitä tulee myös jatkossa olemaan...
   
 19. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  No miten tähän nyt Jukurit liittyy? Jos välttämättä haluat vertailla Jukurien ja TUTOn urheilullisuutta ja menestystä viime vuosilta, niin tuossa linkki Jukurien saldoon Jukurit pelaa kuudentena keväänä peräkkäin välierissä

  Sanoin vain mitä ajattelin ja olen ajatellut vuosia. TUTOn urheiluyksikkö on mielestäni epäammattimainen.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Kun haluat arvioida Tovereita niin eikö vastavuoroisesti voida miettiä, miten Jukurit mahtaa ensi kaudella liigassa pärjätä. Minä kerroin oman veikkaukseni sen menestyksestä. Mikä on sinun arviosi?
   
 21. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En ymmärrä, että miksi lapsellista ja huonos käytöstä pitää aina perustella jollain tunteen palolla, ja melkeinpä kiekkokulttuurilla.
   
 22. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Elomohan menetti TPS pestin surullisen kuuluisan sunnuntai aamukänni reisullaan Coronassa, vedettyään toista tiskiapinaa kuonoon.
  Samaa taustaa löytyy tosiaan Pikkaraiselta joka edustaa nykyään Tepsiä.

  Kannattajien pitää ja kuuluukin suhtautua palolla dumareiden perseilyihin, mutta kyllä tuossa maku menee, jos valmentajan toimesta olla joka matsin jälkeen parkumassa vihellysten puolueellisuudesta. Tami, Ika ja nyt Elomo ovat kaikki tähän sortuneet. Toki kahdella ensimmäisellä oli sentään jotain muutakin annettavaa joukkueelle, tai no ainakin Ikalla. Elomon kaudesta jäi käteen viime kädessä paska fiilis, ennen kaikkea viimeisen runkosarjapelin ja dominointi puheiden takia.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Aittolalla paloivat käämit, ja sääli sinänsä hyviä ja syömäkelpoisia banaaneja kun hukkaan menivät (elleivät Räsänen ja Väyrynen niitä sitten nälkäänsä syöneet heti raportointinsa jälkeen). On tässä asiassa se toinenkin puoli, eli vuosi toisensa jälkeen Mestis-tuomarien parista saapuu Kupittaalle pillipiiparoimaan räsäsväyrys-tason ylimielisiä puhaltelijoita, jotka eivät ole millään tehtäviensä tasalla. Otteluvalvojakin myönsi, ettei oikeudenjako onnistunut.

  Sitä en väitä, etteikö Hokki olisi sarjasta jatkoon ansainnut mennä, se otti ne neljä voittoa mitä pitikin - ja varmasti myös Hokki vuorollaan kärsii epäpätevistä, pelin väärällä tavalla haltuun ottavista pillipiipareista - mutta olisihan se jonain vuonna mukavaa, jos Mestis-pudotuspelien tasoisissa otteluissa olisivat pätevät tuomarit esimerkiksi SM-liigasta (ne tuomarit, jotka eivät tuomitse liigan pudotuspelejä sillä hetkellä) ja otteluista jäisivät päällimmäisiksi muistoiksi pelilliset ratkaisut ja joukkueiden edesottamukset eikä tuomarityöskentely.

  Ei sitä varmaan Aittola olisi saanut hermojaan menettää, mutta epäoikeudenmukaiseksi koetut vihellykset saattavat pahimmillaan vetää maton alta koko vuoden panostuksilta ja kääntää pienten marginaalien peleissä tilanteita vastustajalle. Tällöin pelejä eivät aina ratko pelaajat vaan tuomarit. Kyllä se intohimoisesti seuraan suhtautuvaa toimihenkilöäkin saa pannuun ottaa, kun päätuomarit ottavat pääroolin pelissä ja sekoittavat kotijoukkueen pakkaa siten, että koko kausi on katkolla.

  Kyllä Aittolan olisi ollut hyvä pitää hermonsa kurissa ja jonkinlainen rangaistus olisi ollut paikallaan, mutta onhan 10 ottelun toimitsijakielto aivan suhteeton verrattuna siihen, että saman verran saa esimerkiksi käskytyksestä jossa valmentaja käskyttää hakkaamaan vastapuolen pelaajaa. Toisessa on kyse harkitusta väkivallasta, tässä on kyse parista elintarvikkeesta lattialla. Tuomarien koskemattomuuttakaan ei loukattu, jos banaaneita ei tuomareita päin heitetty.

  Ihan väärässä sarjassahan Räsänen ja Väyrynen otteluitaan muutenkin tuomitsevat. Jos Mestiksen uskottavuutta ja tasoa halutaan mitenkään nostaa, niin kyllä parannuksien ja muutoksien pitäisi koskea myös tuomareita, ei vain seuroja ja liittoa.
   
 24. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Seuran pomomies. Eli esimies. Organisaatiolle jonka vastuulla on että tuollaista ei pääse tapahtumaan. Tekee itse sitä mitä pitäisi valvoa että ei tapahdu. Kyllä tuossa jo lähtökohta on aika kovalle bannille itsestäänselvä.
   
 25. Steven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
  Lainaus:
  En tiedä kyllä miten tuollaista käytöstä voi edes alkaa millään tavalla puolustelemaan. Jos jokin vihellys ei mene kotijoukkueen mielen mukaan, tai vaikka tuleekin ihan selkeä virhe tuomaristolta, ei niillä ole mitään väliä. Tuomarit ovat osa peliä, ja heidän kunnioitus on taas tässäkin asiassa unohtunut täysin. Kyseessä on vieläpä seuran urheilujohtaja, joten samaa mieltä kumikiekon kanssa, kova rangaistus on ainoa vaihtoehto. 10 peliä mielestäni hyvä tuomio, sakot taisivat tulla vielä päälle.

  Jos seuran urheilutoimenjohtajan käytös ja ymmärrys pelistä on tuota tasoa, niin kyllä seuran fanina olisin siitä enemmän huolissani, kuin sarjan tuomarityöskentelystä. Itsekin tämän kyseisen ottelun nähneenä en sitäpaitsi tuomareista löydä syytä tuollaiseen käytökseen.