TUTO Hockey 2012–2013

  • 341 796
  • 944

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta joo… mahtaakohan myyntiin tulla myös vanhanmallisia kausareita, joita ei myydä yli kapasiteetin. Kun tässä nyt ollaan joukkueen ja seuran tukemisestakin puhuttu, niin ainakin meikäläinen olisi ihan valmis maksamaan varmasta sisäänpääsystä sen normihinnan niin kuin ennenkin. Tämä nillitys (?) kun on niin kovin rankkaa vanhalle miehelle. Sanotaan nyt sekin, että ajatusta TUTO -kortista en sinänsä tyrmää, ihmettelen vaan mahdollisia käytännön ongelmia.

Ovatko nämä TUTO-kortit aina jollekkin tietylle paikalle vai mutetaanko kaikki katsomot paikattomiksi? Saattaa nimittäin tulla aika helvetin paljon normaalia enemmän tuota, että tullessasi halille tai paikallesi erätauolta siinä on jo joku, jos TUTO-kortit ovat paikattomia, mutta irtolippuja tai kausareita myydään tietyille paikoille. Enkä nyt tahdo pahoittaa kenekään mieltä, mutta näin kauden jo päätyttyä pitää keskustelun aiheita hakea vähän omien alueidenkin ulkopuolelta ja tämä on aika mielenkiintoinen aihe.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Tämä nillitys (?) kun on niin kovin rankkaa vanhalle miehelle. Sanotaan nyt sekin, että ajatusta TUTO -kortista en sinänsä tyrmää, ihmettelen vaan mahdollisia käytännön ongelmia.

Varovasti nyt, toveri Falco. Mahdollisten käytännön ongelmien funtsiminen tekee sinusta(kin) nillittäjän ja itkijän, käsittelet sitten asiaa miten asiallisesti tahansa.

Ollaan nyt vaan iloisia halvasta kortista.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ymmärtääkseni tässä TUTO-kortissa ei ole kyse normaalista kausikortista. Eli TUTO-kortteja, joilla pääsee toki parhaille vapaille paikoille seuraamaan matsia, plus etuja yhteistyökumppaneilta, ei voi verrata perinteisiin kausikortteihin. Vanhan koulun kausarilla on ollut oma vakiojakkara läpi runkosarjan. Eli vaikka niitä TUTO-kortteja myytäisiin se 4000, vain 3000 katsojaa mahtuu häkkiin, eli nopeat syö hitaat. Uudenlainen tapa houkutella ihmisiä halvalla sisäänpääsymaksulla käyttämään rahaa oheistuotteisiin peliä odotellessa. Mitä aiemmin tulee paikalle, sitä paremman paikan saa ja sitä enemmän jää aikaa tuhlata rahaa. Simple.

Yrityskortilla, jonka käsittääkseni voi ostaa tavallinenkin tallaaja, hintaa on 250e ja siihen hintaan sisältyy sitten tämä oma paikka ja takuu sisäänpääsystä joka matsiin.

Sitten on vielä Pappa-klubi, johon hankintahinta pompsahtaakin mukavasti vanhan kymppitonnin nurkille, mutta siihen sisältyy sitten buffet-ruokailu ennen pelejä, plus jotain muuta ekstraa. Myös oma paikka.

Nämä ovat voimassa toki vain runkosarjassa, joten TUTO-kortin ostajalta ei jää näkemättä viides finaali sen vuoksi, ettei ehtinyt ajoissa paikalle. Pleijareissa liput myytäneen vanhan kaavaan malliin. Mutta siihen mennessä yleisö lienee jo houkuteltu hallille edullisilla sisäänpääsyillä ja nakkipiirakoilla.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ymmärtääkseni tässä TUTO-kortissa ei ole kyse normaalista kausikortista. Eli TUTO-kortteja, joilla pääsee toki parhaille vapaille paikoille seuraamaan matsia, plus etuja yhteistyökumppaneilta, ei voi verrata perinteisiin kausikortteihin. Vanhan koulun kausarilla on ollut oma vakiojakkara läpi runkosarjan.

Turkulaisen mielenlaadun tuntien ensi kaudella nähdään katsomossa monenlaista hässäkkää, kun TUTO-korttilaiset hakeutuvat niille parhaille vapaille paikoille. Perusturkulaisen jääkiekon seuraajan mielestä vapaa paikka on sellainen paikka, jossa ei sillä hetkellä istu kukaan. Maininta jostain kausikorttilaiselle varatusta penkistä on ainakin päättyneen kauden perusteella ihan yhtä tyhjän kanssa. Muutaman kerran sai suurin piirtein valmistautua nyrkkeilemään, että pääsi istumaan omalle kausikorttipaikalleen. Ja vastauksena kysymykseen, onko muka ihan pakko nähdä matsi juuri siltä tietyltä paikalta, niin kyllä, käsittääkseni se juuri oli viimesyksyisen kausikorttiuudistuksen ajatus. Eli voin jo ennen kautta varata itselleni paikan, jolta voin katsoa jokaisen matsin.

Kyllä se siis pitäisi olla niin, että halliin myydään numeroituja paikkoja kaikille tai sitten ei kenellekään. Toisin sanoen, ei ole mitään järkeä maksaa 250 euroa paikasta, jota lämmittää todennäköisesti joka matsissa joku 75 euron katsoja.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä aiemmin tulee paikalle, sitä paremman paikan saa ja sitä enemmän jää aikaa tuhlata rahaa. Simple.

Niin, mutta miten tämä käytännössä toteutetaan. Mistä kukaan tietää mitkä paikat on jo myyty yksittäislipuille ja mitkä oikeasti vapaana? Mielestäni tässä on aika valtava potentiaali tosi isoille hässäköille, sillä useat ihmiset joutuvat siirtymään kesken pelin kun TUTO-korttilaisia istuu kausikorttilaisten ja irtolippulaisten paikoilla. Tämähän vaan korostuu täyteen myydyissä peleissä, joihin TUTO-kortin ostaja joutuu tulemaan mahdollisimman aikaisin päästäkseen sisään ja näin ollen hän on vartomassa siinä toisen paikalla tämän saapuessa. Se on mukava siinä täydessä katsomossa sitten tunkea johonkin ja ihmisten alta koittaa katsoa mikä on se paikka, johon kuuluisi päästä.

Käytännössä ainoa tapa toteuttaa tämä kunnolla on joko nimetä joku yksittäinen katsomo TUTO-korttilaisille tai sitten pistää kaikki katsomot paikattomiksi, sillä muuten tämä tulee aiheuttamaan aivan pommin varmasti ongelmia peleissä joihin on tulossa paljon ihmisiä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Käytännössä ainoa tapa toteuttaa tämä kunnolla on joko nimetä joku yksittäinen katsomo TUTO-korttilaisille tai sitten pistää kaikki katsomot paikattomiksi, sillä muuten tämä tulee aiheuttamaan aivan pommin varmasti ongelmia peleissä joihin on tulossa paljon ihmisiä.

Molemmat ratkaisuvaihtoehdot ovat kai ihan mahdollisia. "Perinteisiä" kausareita myydään kai verrattain vähän ja TuTo-kortin jälkeen vielä vähemmän, joten ehkä ongelma ei ole mahdottoman suuri. Varsinkin ne kausarilaiset jotka paikkansa ostavat fanikatsomosta saanevat istua varsin rauhassa omalla paikallaan tai sen välittömässä läheisyydessä, "tavallinen" katsoja ymmärtää kyllä hakeutua muualle. Viimeistäään kun rummuttamien alkaa.

Saadaankohan muuten tälläkään uudistuksella aikaan todellista ruuhkaa hallille, edes kärkikamppailuihin? Muistutettakoon että halli on kai vain kerran ollut loppuunmyyty, hallin historian ensimmäisessä ottelussa. Luulen ennemmin että todellinen katsojamäärä parhaassa tapauksessa hilautuu 2000 paremmalle puolelle, jolloin kaikki mahtuvat oikein nätisti peliä seuraamaan.

Pudotuspeleissähän edes teoreettista ongelmaa ei ole, kaikki ostavat lippunsa "perinteiseen" tapaan.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TUTO-kortti. Vapaaehtoinen hankinta, jonka ostamalla ottaa tietoisen riskin saamiensa tietojen perusteella. PAino sanalla vapaaehtoinen, eli ei ole pakko hankkia jos tuntuu ylivoimaiselta käsitellä riskiä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Erikseen varatuista pysyvistä paikoista voisi hankkiutua selvyyden vuoksi eroon kokonaan. Viime kaudellakin tuntui, että joka toisessa tuolissa luki "paikka varattu kausikorttilaiselle", vaikkei näihin paikkoihin usein ketään tullutkaan, ja paikkojen hakemisessa oli kova säätäminen, kun piti Teräsmiehen katseella yrittää nähdä rivien keskiosiin ja tarkkailla, olisiko siellä nyt joku valkoinen tarra vai onko paikka oikeasti vapaa.

Istukoon kukin missä haluaa, mutta ilman erikseen varattuja istuinpaikkoja, ellei sitten varaa jotain erillistä "aitioriviä" jostain. Vaikka se oma paikka ei olisikaan nimikoitu ja varattu, niin tosiaan tuskin sitä kovin usein on esim. fanikatsomossa ollut sitä ongelmaa, että joku satunnainen jamppa on tunkenut "rumpuryhmän" viereen ja väkisin siinä pönöttänyt.

Minä pidän TuTon peleissä liikkuvuudesta eli siitä, että voin istua eri erissä eri puolella katsomoa. Yleensä esimerkiksi toisessa erässä pyrin menemään siihen päätyyn, johon TuTo hyökkää jotta näen tarkasti hyökkäystilanteet ja maalit. Sitten taas kolmannessa erässä takaisin toiseen päätyyn. Joskus on mukava seurata kontaktitilanteita läheltä laitaa, joskus ylempää hallin "katosta", josta taas näkee kokonaiskuvan. Nimikoidut ja joillekin erikseen varatut paikat ovat lähinnä ylimääräinen riesa silloin kun niille ei oikeaa tarvetta ole katsojien enemmistön kohdalla. Muutamat harvat vakiopaikastaan erityisen paljon pitävät katsojat kyllä yleensä vakkaripaikoilleen pääsevät muutenkin.

TuTo-kortissa on tosiaan etunsa ja haittansa. Kieltämättä potuttaisi kovasti, jos ei pääsisikään johonkin matsiin johon olisi lähtenyt, mutta luultavasti kortilla pääsee peruspeleihin sujuvasti ja kortin hinta on sen verran halpa, että se kannattanee ostaa, vaikka sitten ostaisikin johonkin yksittäiseen pelin erillisen matsilipun.

Mihinkään kilpajuoksuun paikoista en kuitenkaan lähde: hallille en työssäkäyvänä ihmisenä kuitenkaan koskaan ehdi tulla kovin aikaisin enkä oikeastaan edes halua tulla: minä kun en kaipaa sen suurempia ottelutapahtumaelämyksiä kuin nakkipiirakan/pizzaslaissin ja esim. erätauoilla taitoluistelutyttöjen esityksiä sun muuta. En ole koskaan tullut hallille toista tuntia ennen hengaamaan enkä koskaan jää hallille pelin jälkeen, ellei nyt sitten mestaruus varmistu. Varttia ennen pelin alkua halliin sisälle, alle viidessä minuutissa pelin päättymisestä hallista ulos. Siinä minun metodini, ja sama metodi koskee valtaosaa turkulaisista jääkiekkokatsojista.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Nyt oli TuTon sivuilla esittely uusista korteista, joita on siis kolme: TuTo-kortti, yrityskausikortti sekä Pappa-kortti.

TuTo-kortti 75 euroa (sis. ALV), yrityskausari 250 euroa +ALV ja Pappa-kortti 1350 euroa +ALV.

TuTo-kortilla pääsee sisään jos pääsee, yrityskausarilla saa oman numeroidun paikan katsomosta ja Pappa-kortilla saa ne kuuluisat Pappan tacksit, joita nimimerkki Revenantille onkin jo aiemmin tarjottu. Ei kun siis Pappa-kortilla saa numeroidun paikan katsomosta, buffet-tarjoilun ja yhden juoman per matsi, TuTo-takin ja pääsyn eri tapahtumiin jne.

Kun nyt kerran on Pappa-korttikin, niin TuTo voisi kauden alkajaisiksi jäädyttää myös Pappan pelinumeron ja pistää paidan kattoon. Pappan lisäksi kattoon voisi hinata myös TuTo-legenda Urpo Ylösen paidan ja numeron, Upihan oli pelaajaurallaan nimenomaan leimallisesti TuTon mies, vaikka pelasikin loppuvuotensa jossain muissa sattumanvaraisissa seuroissa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kun nyt kerran on Pappa-korttikin, niin TuTo voisi kauden alkajaisiksi jäädyttää myös Pappan pelinumeron ja pistää paidan kattoon..

Pappa Lindström on ollut ykkösenä listalla paidanjäädytyksissä. Oletin itseasiassa, että homma olisi tapahtunut jo viime kaudella mutta ehtiihän sitä vielä syksylläkin. Ehkä nyt aika meni Kalapuikko-Makkosen haalimiseen kakkosdivarista. Seuraavaksi sitten Pärre ja Upi kehiin jne.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ensimmäiseksi kattoon täytyy vetää Paksalin paita. Koko peliura tovereissa ja sitten omistajana ja toimijana useita vuosia.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ensimmäiseksi kattoon täytyy vetää Paksalin paita. Koko peliura tovereissa ja sitten omistajana ja toimijana useita vuosia.

Repa-setähän on alkujaan SaiPan miehiä. Tunnustuksena pitkästä taustavaikuttajan urasta kattoon pitäisi nostaa pelipaidan sijaan klubitakki. Käsittääkseni ensimmäinen TuTo-legendan numero jäätyy tulevalla kaudella. Reijon #15 se ei ole, vaan kuten aiemmin on kerrottu joutuu Mötö todennäköisesti luopumaan numerostaan.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Katselin nyt meidän rosteria ja mietin vähän sitä ketjulottoa. Pari hankintaahan tarvitaan kyllä vielä, ja ehkä eniten niitä pakkeja, ja sitten vielä se kova laituri Ville-Vesan ja Antin kaveriksi.

Ehdotus:

1. Hankinta - Vainiola - A.Virtanen
Vehmanen - Hankinta

2. Niskakangas - Pulliainen - Keinänen
Vidgren - Hankinta

3. Kokkonen - Famulare - Reivonen
Koponen - Aaltonen/Mötö

4. Lehto - Hakulinen - J.Virtanen​

Kassarit: 1. Virtanen 2. Törnström 3. Junnu

Ja sitten niihin hankintoihin. Minä ainakin uskon että Syväsalmi pelaa TUTOssa ensi kaudella, mutta sitten pitäisi löytää toinen vielä. Yksi vaihtoehto olisi napata kevätkauden Tepsissä pelannut Pasi Hirvonen: Rightin pakki jolla on erittäin hyvä laukaus.

Sitten pitäisi löytää se vasen laituri ykköseen vielä. Olisko siihen paikkaan joku meidän "vanhoista" pelaajista Virpiö tai Memonen? Tai voisiko esim. LeKistä plokata Anttosen Juuso? Tai sitten Tanskan liigasta vanhat Mestis-pelaajat Bergman tai Hölli? Ja pelaahan Ranskan liigassa Turkulainen Teemu Elomo. Mitä mieltä olette? Paljonko budjetissa mahtaa olla tilaa vielä?
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Oma ehdotukseni, nyt käytettävissä olevilla pelaajilla

Niskakangas - Vainiola - A. Virtanen
Vehmanen - Koponen

Reivonen - Pulliainen - Keinänen
Vidgren - Linke

Lehto - Kokkonen - Heinimäki
Aaltonen - Laine

Famulare - Hakulinen - J. Virtanen

Reservipakkeina Viitaniemi ja Pasonen, hyökkääjistä Pelkonen, Reponen, Savolainen ja Lieskivi.

Voisiko kausi alkaa tällä miehityksellä? Kyllä, jos muutamat pelaajat (Linke, Reivonen, Niskakangas) pystyvät nostamaan tasoaan edellisestä kaudesta.

Jos vahvistuksia edelleen hankitaan niin yksi laadukas pakki, yksi taitava laituri ja mahdollisesti yksi voimahyökkääjä maistuisi.

Tällä kokoonpanolla olisi kotietu mahdollisuuksien rajoissa, sijat 5-6 hyvinkin mahdollisia.
 
Oma ehdotukseni, nyt käytettävissä olevilla pelaajilla

Niskakangas - Vainiola - A. Virtanen
Vehmanen - Koponen

Reivonen - Pulliainen - Keinänen
Vidgren - Linke

Lehto - Kokkonen - Heinimäki
Aaltonen - Laine

Famulare - Hakulinen - J. Virtanen

Reservipakkeina Viitaniemi ja Pasonen, hyökkääjistä Pelkonen, Reponen, Savolainen ja Lieskivi.

Voisiko kausi alkaa tällä miehityksellä? Kyllä, jos muutamat pelaajat (Linke, Reivonen, Niskakangas) pystyvät nostamaan tasoaan edellisestä kaudesta.

Jos vahvistuksia edelleen hankitaan niin yksi laadukas pakki, yksi taitava laituri ja mahdollisesti yksi voimahyökkääjä maistuisi.

Tällä kokoonpanolla olisi kotietu mahdollisuuksien rajoissa, sijat 5-6 hyvinkin mahdollisia.

Mestiksen mestaruuteen tuolla ei vielä kyllä ratsasteta ja siksi olen lähes varma että vielä haetaan kahta ykköskorin pelaajaa, laituria kakkoseen/ykköseen sekä ykköspakkia.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Mestiksen mestaruuteen tuolla ei vielä kyllä ratsasteta ja siksi olen lähes varma että vielä haetaan kahta ykköskorin pelaajaa, laituria kakkoseen/ykköseen sekä ykköspakkia.

Niin, samaan minä taisin tuossa päätyä. Kahden ykköskorin pelaajan lisäksi hankkisin vielä muskelia, a la Moisio. Sitten voisi tarvittaessa muodostaa voimaketjun muskeli - Famulare - J. Virtanen, olisi oiva rytmiryhmä Vehmasella vahvistettuna myös ottelun viimeiselle minuutille kun vastustaja tai oma joukkue on todella turhautunut.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Linke kakkospariin? Valoja päälle, mies on try-outilla, vaikka on saanut kolme kautta yrittää vakiinnuttaa paikkaansa Mestiksessä. Mistä tämä kertoo? Kaverin taitoja ei liene enää tarpeellista tarkistaa try-out aikana, eiköhän se tekemisen taso ole jo selvillä. Eli ainoa syy try-outiin on se kauhuskenario, jossa hakusessa olevia pakkeja ei saada kiinnitettyä. Jos tavoite on Mestiksen mestaruus, Linke ei taida "ihan" olla kakkoskorin pakki.

Sopimuspakkeja on nyt jo yli rosterin ja jos ja kun osastoa vielä vahvistetaan, ei taida try-outin kautta noita pakin tontteja olla realistisesti jaossa. Täytemieheksi Mötön kanssa toki ihan ok janari. Jos sattuu tulemaan pahoja loukkaantumissumia.

Jos ykköskoriin onnistutaan hankkimaan vielä pari pakkia, alkaa Linken sopparimahikset olla luokkaa 1%.

Tällä hetkellä ainoa ykköskorin pakki on Vehmanen, joka tarvitsee parikseen koodinimen "Syväsalmi". Koponen ihan ok kakkospariin, samoin Vidgren, toisaalta jälkimmäisen loukkaantumishistoria pelottaa, olkoonkin syyt vammoihin perusteltavissa niin, ettei samojen vammojen uusiutumisesta olekaan kyse. Mötö-Aaltonen kolmosessa. Noh, Mötöllä ainakin selkeä tason noston paikka. Mötö tai Mikke sieltä pois tippunee ideaalirosterista, mikäli kaksi pakkia sainataan.

Ja onhan siellä vielä Pasonen, jolla on potentiaalia nousta Mestis-pakiksi, mikäli alkaa treeni maistua. Nyt olisi korkea aika alkaa maistumaan.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Linke kakkospariin? Valoja päälle, mies on try-outilla, vaikka on saanut kolme kautta yrittää vakiinnuttaa paikkaansa Mestiksessä. Mistä tämä kertoo?

Se kertoo muun muassa siitä että Linke on ollut koirakopissa vaikka on joka kerta pelatessaan ollut neljän parhaan pakin joukossa, parhaimmillaan jopa kärkipakki. Pelitaitojen näkökulmasta on jokseenkin käsittämätöntä että Viitaniemellä ja Pasosella on sopimus ja Linke on try-outilla liikenteessä. Minä uskon että Linke on mahdollisuuden saatuaan kakkosparin tasoa, mutta parannusta on toki tapahduttava, kuten tuossa totesinkin. Valot ovat päällä, joskus pitää hiukan ajatella boxin ulkopuolella.

Ja onhan siellä vielä Pasonen, jolla on potentiaalia nousta Mestis-pakiksi, mikäli alkaa treeni maistua. Nyt olisi korkea aika alkaa maistumaan.

Sanos muuta. Viime kauden otteiden perusteella muut ovat nyt treenaamalla ajaneet kiinni Pasosen lahjakkuuden, nyt on hänenkin ryhdistäydyttävä tai kausi menee A-junnuissa ja sitten on höntsäkiekon vuoro.
 

hokihoki

Jäsen
Koponen ihan ok kakkospariin

Mötö-Aaltonen kolmosessa. Noh, Mötöllä ainakin selkeä tason noston paikka. Mötö tai Mikke sieltä pois tippunee ideaalirosterista, mikäli kaksi pakkia sainataan.


En tiedä montako peliä arvon rosmo on katsomossa viettänyt, mutta jos Koponen on mielestäsi sopiva jannu 2. ketjuun niin kyllä olet aika eri lasien läpi peliä katsonut. Kaverin peli oli kuitenkin ihan vitullista hazardia vaikkei yhtä paha olekaan kuin Rahkola.

Mikke ansaitsee pelipaikan jos (HUOM JOS!) pystyy pelaamaan vähintään samalla tasolla kuin kevään parhaat pelinsä.

Mötölle on käyttöä Mestiksen mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa yhtä paljon kuin vesipyssylle merihädässä.

Oli miten oli vituiks homma TUTOlla tolla rosterilla menee!
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Mötölle on käyttöä Mestiksen mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa yhtä paljon kuin vesipyssylle merihädässä.

Niin se vähän minun mielestäkin on. Uskon että ennen kuin joulutauko tulee niin Mötö on lainalla VG:ssä. Minä toivon kyllä että minun ehdotus (pari viestiä ylöspäin) olisi lähempänä totuutta, koska jos mestaruutta lähdetään tavoittelemaan niin pari kovaa pakkia tarvitaan vielä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Oli miten oli vituiks homma TUTOlla tolla rosterilla menee!

Se nyt tietenkin riippuu siitä mikä on vituiks menon määritelmä. Ei TuTo Mestistä tuolla roosterilla voita, mutta ei kyllä ole viimeisten joukossakaan. Periaatteessa yksi kovan luokan laituri (Memonen?) voisi riittää nostamaan tasoa huomattavasti, minulle kyllä kelpaisi Iloviitakin.

TuTon kh-osasto kestää vertailun kaikkien kanssa, Hakulinen ja Formula kilpailevat nelossentterin paikasta, se osoittaa laajaa tasoa. Tämän ympärille on hyvä rakentaa menestystä, ensi kausi voi hyvinkin olla menestyksekkäin muutamaan vuoteen.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se kertoo muun muassa siitä että Linke on ollut koirakopissa vaikka on joka kerta pelatessaan ollut neljän parhaan pakin joukossa, parhaimmillaan jopa kärkipakki. Pelitaitojen näkökulmasta on jokseenkin käsittämätöntä että Viitaniemellä ja Pasosella on sopimus ja Linke on try-outilla liikenteessä. Minä uskon että Linke on mahdollisuuden saatuaan kakkosparin tasoa, mutta parannusta on toki tapahduttava, kuten tuossa totesinkin. Valot ovat päällä, joskus pitää hiukan ajatella boxin ulkopuolella.

Tässäpä yksi mielenkiintoinen ajatus. Miksi on ollut koirankopissa? Ei savua ilman tulta etc etc. Ja kun oli koirankopissa niin Nissen kuin Makonkin aikana, jolloin pakkien peluuttamisesta huolehti ainakin näennäisesti Ortio ja varmasti osa peliaikaan liittyvistä vinkeistä tuli ylähyllyltä, sama kohtalo lienee edessä, mikäli jostain syystä sopparin saisi.

Try-out uskoakseni ainoastaan jo aiemmin esittämästäni syystä, eli jos jostain syystä ei saada kärkipakkia/pakkeja hankittua ennen sarja-avausta, on ainakin täysi rosteri.

Ja mitä tulee siihen pelien katselemiseen, näin kaikki matsit paikan päällä. Harjoitusleireineen, reenipeleineen ja muutamine harjoituksineenkin. Eli jonkinlainen, joskin puolueeton, näkökulma touhuun on.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Try-out uskoakseni ainoastaan jo aiemmin esittämästäni syystä, eli jos jostain syystä ei saada kärkipakkia/pakkeja hankittua ennen sarja-avausta, on ainakin täysi rosteri.

Linkestä siis puhutaan. Voi olla että olet oikeassa, aika näyttää. Hienoa jos kokoonpanossa on kuusi Linkeä parempaa pakkia, mutta tämä ei todellakaan ollut minusta tilanne viime kaudella kun Linke ei mahtunut kokoonpanoon.

Minä uskon että onnistuessaan Linke on kakkosparin tasoa tällä kaudella. Ja kyllä, yksi sun toinen ottelu on nähtynä aika monen kauden ajalta.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Linke kakkospariin? Valoja päälle, mies on try-outilla, vaikka on saanut kolme kautta yrittää vakiinnuttaa paikkaansa Mestiksessä. Mistä tämä kertoo?

Mistä tämä kertoo? Jaa-a, sitähän me täällä palstallakin useasti kauden aikana ihmeteltiin. Ja tultiin siihen tulokseen, että nimi selässä takaa peliminuutteja varmemmin kuin hyvät peliesitykset. Vastaavasti edes aivan pistämätön kujalla olo ei siivittänyt muutamia pelaajia vilttiketjuun, jos vaan nimi selässä oli psykologisesti tarpeeksi paksulla fontilla.

Linke pelasi saamillaan jämäminuuteilla perusvarmaa peliä, omat rajansa tiedostaen. Aivan Marlon vastakohta, jonka itseluottamuksen taso on aivan huikea taitotasoon verrattuna. Aina vaan leuka pystyyn ja tarmolla eteenpäin, koskaan ei tullut mieleenkään että kiekon voi vaikka menettääkin. Ja useinhan se sen menettikin, unohtaen epäonnistumisen seuraavaan vaihtoon mennessä. Marlolla on potentiaalia, mutta miehen hazardiherkkyys on aikamoinen.

Kirjoituksistasi huomaa, että sinulle kovuus ja hirvittävä tsemppi on kaiken A ja O. Linke on silmissäsi aivan liian pehmeä, vastaavasti Koponen tarpeeksi kova, kuten oli varmaan Ölanderkin? Olihan se Seiska-Pasikin luvalla sanoen aikamoinen fiasko, olkoon sitten miten "kova" tahansa.

Pointtina vaan siis se, että kyllä kaukalossa tarvitaan muutakin kuin kovia otteita ja järjetöntä koohotusta. Molempia näkyi viime kaudella OMG-Areenalla enemmän kuin riittämiin, ja ainakin itse olisin kaivannut selkeästi enemmän linkemäistä rauhallisuutta. Olkoonkin että pojan pelaaminen on ajoittain jopa aavistuksen ylivarovaista. Mutta se taas on seurausta pitkälti siitä, että aina vaan on viltti kutsunut vaikka olisi pelissä onnistunutkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös