TUTO Hockey 2012–2013

  • 342 443
  • 944

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
TuTon kotisivuilla kerrotaan että huomenna julkaistaan "4 uutta ja mielenkiintoista" pelaajasopimusta. Hieno homma, joukkue tuntuu todellakin valmistuvan kesään mennessä, luo hyvän pohjan ensi kaudelle valmistautumiseen.

Minulla on vähän sellainen kutina että toi sana "mielenkiintoinen" voi myös tietää sen että tänään TUTO saa toisen (Famun lisäksi) jenkki/kanukki pelaajan. Saa nähdä...
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Pelaajasopimukset: Tuukka Pulliainen, Antti Reivonen jatkaa, Johannes Lehto ja El Törö...
ja organisaatiouudistuksena A-junnut liittyy edustukseen, uutena junnuvalmentajana Mikko Rautee, kakkosvalmentajan nimi meni ohi.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
TUKE, PLEASE COME BACK!

Pakko lainata omaa liki kahden kuukauden ikäistä tekstiä. Tänään se sitten varmistui mitä HTT jo jonkin aikaa kertoili, eli että Tuke on back. Ketään muuta en ole noin paljoa joukkueeseen toivonut, eli jes, ihan helvetin hieno homma.

Welcome back, Tuukka!
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Welcome back, Tuukka!

Tuke on selkä! Jo toisen kerran, ja edelleen ikää on vasta 27 vuotta. Hirmuisen laadukas kaappaus, nyt meillä on hyvin kilpailukykyinen keskushyökkääjien valikoima.

Reivonen ok myös, vauhdikas asennepelaaja joka iskee silloin tällöin maalejakin. Lehto on uusi tuttavuus, kun taas El Törön jatkosoppari sai melkein kyyneleen tirahtamaan näppikselle. Mikä kulttipelaaja, uh.
 

Oadie

Jäsen
No niin hyökkäys on oikeastaan aika valmis. Joukkueesta löytyy kaksi sarjan huippusentteriä (Vainiola, Pulliainen), ratkaisuihin kykeneviä laitureita (Virtanen, Niskakangas, Keinänen, ym..), tasaisuutta 3-4 ketjuihin. Puolustukseen taas tarvitaan vielä pari täsmähankintaa ja maalivahtipelissä ollaan jälleen pitkälti yhden kortin varassa, vaikka Kimi todellinen seura-ikoni onkin.

Toimiston touhulle muuten ison iso hatunnosto tehdyistä pelaajasopimuksista, kausikorttien hinnoittelusta, todella upeista nettisivuista ja yleisestä näkyvyydestä. Brändi menee lujaa eteenpäin perinteet ja turkulaisuuden säilyttäen. Hienoa!!!

E. Meinasi unohtua yksi tärkeimmistä eli A-junioreiden siirtyminen TUTO HOCKEY:n alaisuuteen.
 
Viimeksi muokattu:
Oho, TUTO meinaa ensikaudella olla Mestiksen yleisökuningas. Tavoite kuulemma 2500 katsojaa per peli, mikäli oikein ymmärsin videosta. Kunniakas tavoite kieltämättä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tuo TuTon uutisessa mainittu TuTo-kortti ja ylikapasiteetin myyminen kuulostaa vain hieman erikoiselta:

TUTO Hockey lanseerasi torstaina innovatiivisen kausikorttiuudistuksen, joka onnistuessaan mullistaa suomalaisen urheilumarkkinoinnin. TUTO-kortti –nimellä kulkevalle kampanjalle on asetettu jo avauskaudella kovat tavoitteet, sillä TUTO Hockeyn tavoitteena on myydä niitä peräti 4000. Tämä tarkoittaa, että kortteja myytäisiin yli katsomokapasiteetin, joka on OS/G Areenalla 3000. TUTO-kortti mahdollistaa ylikapasiteetin myynnin, sillä se oikeuttaa sisäänpääsyyn TUTO Hockeyn jokaisessa runkosarjan ottelussa, jos Areenalla on tilaa.

Miten kausikortteja voidaan myydä yli kapasiteetin? Tappelevatko ihmiset sitten verissä päin hallin ovella, kuka pääsee sisään? Jääkö avainpeleissä aina tuhat pettynyttä ihmistä oven ulkopuolelle raivoamaan?

Jos kyse on "nopeat syövät hitaat"-sisäänpääsystä, niin se on sikäli epäedullinen, että eivät kaikki, varsinkaan työssäkäyvät, ehdi hallille tuntia paria etukäteen paikkaa varmistamaan. Kortin hinnan vastineeksi tekisi mieli nähdä pelejäkin.

Muuten 75 euron hintainen TuTo-kortti kuulostaa oivalliselta idealta. Ei tarvitse kuin muutama peli nähdä, niin kortin hinta on katettu.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Pulliaisen paluun myötä TUTOn hyökkäys alkaa olla kunnossa. Voisihan siihen vielä Jamoa tai Jonea koittaa saada, mutta ilmankin taidetaan ihan maukasta tulosta saada aikaan.

Kuten jo aiemmat kirjoittajat ovat maininneet, puolustus kaipaa vielä johtohahmoa tai kahta. Jotenkin minulla on sellainen kutina että maalivahtiosastokaan ei ole vielä tässä. Viimevuotinen Virtasen loukkaantuminen ja sitä seurannut Vuorio/Törö –sekoilu pitäisi olla aika hyvin myös seurajohdon muistissa.

Kausikorttiuudistus kuulostaa kovin erikoiselta. Hinta toki on enemmän kuin kohdillaan, mutta lähtökohta jossa periaatteessa tuhannelle myydään tuotetta ”ei mitään” on aika outo. Heti perään on pakko myöntää että tuo 3000 katsojaa normaalissa runkosarjapelissä kuulostaa viime vuodet huomioiden aika utopistiselta. Epätodennäköinen ei kuitenkaan tarkoita mahdotonta ja sen yhdenkin kerran ulosjääminen tapahtumasta josta on jo maksanut, vituttaisi varmasti ihan riittävästi. Bisnesmielessä varmasti loistava ajatus, mutta jos TUTO nyt yhtäkkiä alkaa kiinnostamaan turkulaista kiekkoyleisöä yli odotusten, pettyneitä on tuhat per matsi, eikä se ainakaan kovin hyvältä markkinoinnilta näin maallikon korviin kuulosta.
 

Yojimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Bisnesmielessä varmasti loistava ajatus, mutta jos TUTO nyt yhtäkkiä alkaa kiinnostamaan turkulaista kiekkoyleisöä yli odotusten, pettyneitä on tuhat per matsi, eikä se ainakaan kovin hyvältä markkinoinnilta näin maallikon korviin kuulosta.

Ei nyt mitenkään Shane Falcolle osoitettuna kommenttina, vaan yleisesti, että tuskinpa noita kortteja oikeasti 4000 menee kaupaksi, saati että kaikki tuppautuisivat paikalle. 4000 ihmistä jonottamassa hallille voisi olla mahdollinen vaikkapa runkosarjan voiton (1. ja 2. sijoitetun joukkueen välisessä) ratkaisevassa ottelussa. Tuossa tapauksessa innokkaimmat varmasti hankkiutuvat jonoon ajoissa tavalla tai toisella. Mitä pettymykseen tulee, niin tottakai vituttaisi jäädä ulkopuolelle, mutta 75e lapulla pitää tiedostaa sen rajoitteet. Jos haluaa varmistaa pääsynsä matsiin niin ostaa irtolipun ennakkoon...
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Kyllähän hyökkäykseen ehdottomasti tarvittaisiin leftin puolen ison tason laitahyökkääjiä ainakin yksi kappale. Niskakangas, Keinänen ja A.Virtanen ovat kaikki righteja ja varsinkin kentällisessa jossa pelaa A.Virtanen, Vainiola/Pulliainen olisi tarvetta tälle. Reivosesta ja Famularesta ei ole niin isoisiin saappaisiin. Parhaiten sopisi vahva ja hyvä maalintekijä tyyliin Olavi Vauhkonen eri kätisyydellä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTolla taitaa olla tällä hetkellä Mestiksen kovin nippu kasassa tässä vaiheessa kautta (esim. mestari Sportilla kai vasta 2 sopimusta). Tuukka on mielestäni juuri sitä mitä TuTosta viime kaudella puuttui, hyvin peliärakentava sentteri joka löytää laiturit vaikeistakin paikoista. Muutenkin hankinnat ovat mieleisiä. Tamin 60min paineseen sopii erinomaisia luistelijoita ja vahvoja kulmapelaajia, tätä varsinkin Reivonen varmasti tuo joukkueeseen.

Uusi kaussari on mielenkiintoinen kokeilu. 10 pelin jälkeen on jo kivasti voiton puolella.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Epätodennäköinen ei kuitenkaan tarkoita mahdotonta ja sen yhdenkin kerran ulosjääminen tapahtumasta josta on jo maksanut, vituttaisi varmasti ihan riittävästi. Bisnesmielessä varmasti loistava ajatus, mutta jos TUTO nyt yhtäkkiä alkaa kiinnostamaan turkulaista kiekkoyleisöä yli odotusten, pettyneitä on tuhat per matsi, eikä se ainakaan kovin hyvältä markkinoinnilta näin maallikon korviin kuulosta.

Kyllähän tämä on ihan järjettömän kuuloinen systeemi. Jokaiseen peliin myydään kuitenkin myös irtolippuja, ja ainakin liigassa näitä on lähes aina enemmän kuin kausikortteja. Jos siis kapasiteetti on 3000, niin johonkin viikonlopun kiimapeliin voidaan hyvin myydä vaikka 1500 irtolippua, joka tarkoittaisi ettei näistä kausikorttilaisista pääsisii sisään, kuin maksimissaan 1500. Tähän otetaan vielä huomioon oikeat kausikortit, media, vastustajan fanit ja kaikki mahdollinen muu porukka jotka entisestään vähentävät kapasiteettia. Potentiaalisesti näitä TUTO-kortin omaavia jäisi siis valtavat määrät ulos pelistä.

Miten yleensäkkään irtolippujen myynti tapahtuu? Varataanko näille TUTO-korttilaisille jokin tietty kiintiö paikkoja vai ovatko kaikki irtoliput kaupan ja näitä kortin omistavia sitten päästetään sisään sen verran kun lippuja jää myymättä? Entäs jos TUTO:lla tuleekin nappikausi ja gloryhunterit löytävät tiensä hallille, eli joki peli myydään ennakkoon loppuun, jääkö koko helkkarin TUTO-kortti revohka hallin ulkopuolelle?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Miten yleensäkkään irtolippujen myynti tapahtuu? Varataanko näille TUTO-korttilaisille jokin tietty kiintiö paikkoja vai ovatko kaikki irtoliput kaupan ja näitä kortin omistavia sitten päästetään sisään sen verran kun lippuja jää myymättä? Entäs jos TUTO:lla tuleekin nappikausi ja gloryhunterit löytävät tiensä hallille, eli joki peli myydään ennakkoon loppuun, jääkö koko helkkarin TUTO-kortti revohka hallin ulkopuolelle?

Nämä ovat kyllä hyviä kysymyksiä. Sillä kuten Shane Falco tuossa aiemmin mainitsi, niin epätodennäköinen ei suinkaan tarkoita mahdotonta. Eli kukaan ei voi tietää miten paljon jengiä on ensi kaudella halliin tunkemassa, kukaan ei voi olla varma etteikö halli joissain peleissä olisi aivan täynnä. Jos noita kortteja oikeasti menee hulppeasti kaupaksi ja TUTO:lle sattuu osumaan todellinen kanuunakausi, niin mikä mahdottomuus se olisi, että halliin olisi ainakin joissain peleissä tunkemassa 3000-3500 korttilaista plus 500-1000 irtsarilipun ostajaa?

Iso hatunnosto nettisivujen faceliftistä, innovatiivisesta kortista ja sen hinnottelusta. Mutta silti, jos/kun 3000 henkeä vetävään halliin ollaan myymässä 4000:tta kausikorttia (olkoonkin että nimi on "TUTO-kortti") ja siihen irtolippuja päälle, niin kuulostaahan se perin merkilliseltä.

Miten kaikki uskollisimmat TUTO:n fanit pystyvät varmistamaan halliin pääsyn jokaisessa matsissa? Ei mitenkään? Onhan sekin aikamoisen mielenkiintoinen tilanne, jos jokaisen TUTO:n kotiottelun 80-luvulta asti nähnyt kannattaja jää TUTO-korttinsa kanssa pelistä ulos, ihan vaan siksi ettei esimerkiksi töiden tai perhesyiden takia ehdi hallille kuin vasta klo 18.15. Eikä enää halliin mahdu.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ostakaa se yrityskausikortti, sillä saa oman istumapaikan. Tämä on ilmeisesti paljon hehkutettua toverihenkeä.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
No niin, netti petti just kun tuli uutisia eilen.

Tervetuloa kotiin Tuukka! Tuukka oli minun hankintalistan kärjessä ja se toteutui. Kyllä toi meidän sentteriosasto näyttää aika kovalta tällä hetkellä. Nyt Ville-Vesa sai vähän "tukea" niin että hän ei tarvitse kantaa koko joukuetta ainoana kärkisentterinä.
Nyt tarvitaan ainakin 1-2 kovaa pakkia, mutta eiköhän nekin tulevat jossain vaiheessa. Ja joku tässä mainitsi jo sitä maalivahtitilannetta, ja eiköhän viime kauden sekoiluista olla opittu jotain. Eli kyllä joku kolmas kassari tulee vielä.

Ehkä tämä nippu sitten taistelee kannusta ensi kaudella ;-)
 

Oadie

Jäsen
Kauhea kalapaliikki tuosta TUTO-kortista joka on ideana aivan loistava. Johan naapurin Jaakkokin on jo ihmeissään. Jos nyt tuo utopistinen ajatus toteutuisi ja jäisi ulos yhdestä matsista niin voihan siihen otteluun irtolipun ostaa. Jos käy seitsemässä pelissä niin kortti on maksanut itsensä takaisin. Toki ostakaa vaan irtolippu joka peliin, seurahan siinä voittaa.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kauhea kalapaliikki tuosta TUTO-kortista joka on ideana aivan loistava. Johan naapurin Jaakkokin on jo ihmeissään. Jos nyt tuo utopistinen ajatus toteutuisi ja jäisi ulos yhdestä matsista niin voihan siihen otteluun irtolipun ostaa. Jos käy seitsemässä pelissä niin kortti on maksanut itsensä takaisin. Toki ostakaa vaan irtolippu joka peliin, seurahan siinä voittaa.

Ja kyllä kaikki jotka ostavat tota korttia ovat tietoisia siitä riskistä ettei ehkä mahdu sisään.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Tästä lippuhommasta vielä että veljeni joka on Sport-fani kertoi että Sport myi lippuja kolmanteen karsintakotiotteluun ennen kuin tiesivät että se toteutuu. No eihän se kolmas peli tullut, mutta fanit hyväksyivät sen että ne lipputulot siirretään ensi kauden budjettiin. Ehkä vähän off-topicina mutta TUTO-kortin kohdalla piilee sama riski, mutta fanit tietävät kuitenkin että rahat menevät seuran kirstuun joka muutenkaan ei ole hirveän täynnä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Ja kyllä kaikki jotka ostavat tota korttia ovat tietoisia siitä riskistä ettei ehkä mahdu sisään.

Juuri näin. Ja tuo riski lienee aika teoreettinen runkosarjan aikana, joten halvalle TuTo-kortille saa varmasti vastinetta. Ihme nillitystä tästä asiasta, vaikka perustelut ovat ilmeiset. Enemmän väkeä katsomossa tarkoittaa parempaa tunnelmaa, mutta TuTo Hockeyn talouden kannalta myös lisääntyvää myyntiä. Kaljaa ja lihapiirakkaa kuluu ihan eri tavalla lähes täydessä hallissa kuin edelliskausien katsojaluvuilla.

TuTohan teki kokeilun viime kaudella, yhteen otteluun päästetiin ilmaiseksi katsomoon, tarkoituksena testata miten tämä vaikuttaa myyntiin ja sitä kautta saataviin tuloihin. Kokeilun johtopäätös lienee nähtävissä tämän TuTo-kortin myötä.
 
Tuo TUTO-kortti on rivikatselijan kannalta todella hyvä ratkaisu. Pelejä on kaudessa reilu 20 ja ilmeisesti harjoituspelit siihen päälle. Tuolla hinnalla kortti kannattaa ehdottomasti ostaa, jos edes jonkin verran käy peleissä. Ja se riski, että jää jostakin pelistä ulos on pieni verrattuna kortilla saatuun hyötyyn. Tuntia ennen pelin alkua hallille, niin varmasti paikka löytyy. Ei niitä loppuunmyytyjä pelejä montaa runkosarjassa tule ja niihin voi ostaa sitten vaikka erillisen lipun etukäteen niinkuin tuossa joku kirjoitti. TUTOn kannalta hyvää kortissa on, että sillä saatetaan houkutella satunnaisia kävijöitä useammin vierailemaan peleissä ja korttitulot on käytössä jo kauden alussa tai jopa osin ennen kautta. Hieno veto TUTOlta (Tammiselta?)
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ihme nillitystä tästä asiasta, vaikka perustelut ovat ilmeiset.

Tämä on kyllä hauskainen ominaisuus rakkaassa keskustelufoorumissamme. Eli kovin usein kun joku esittää mielipiteitä tai kritiikkiä, niin termit "itku" ja "nillitys" ponnahtavat esiin useilta näppiksiltä.

Tarkennettakoon nyt ainakin omaa kantaa sen verran, että kuten jo aiemmin mainitsin, niin iso hatunnosto innovatiivisesta kortista ja sen hinnottelusta. Meikäläisellä tulee tuo kortti olemaan melko lailla siitä päivämäärästä kun se myyntiin tulee, plus että hallilla olen jokaisena peli-ilta taatusti niin ajoissa, että halliin mahdun. Joten minulle TUTO-kortti kaikkinensa on oikein perkeleen tervetullut asia. Kunhan nyt tuli pähkäiltyä noita mahdollisia, vaikkakin epätodennäköisiä skenaarioita.

Ei siis enää keskustelua aiheesta. Täysin turhaa kalapaliikkia, itkua ja nillitystä moisen asian pähkäily.

BTW VOL I, II, III, IV, V ja VI:

- Hyvältä alkaa rosteri näyttää. Vielä 1-2 kunnon pakkia, niin todella hyvältä!
- Valmennuskin on pitkästä aikaa kunnossa!
- Toimiston tekeminen on hienolla tasolla!
- Uudet nettisivut rocks!
- Matseihin pääsee ensi kaudella helvetin halvalla!
- Odotettavissa hyvää tunnelmaa hallissa!

Tarpeeksi positiivista?
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nämä ovat kyllä hyviä kysymyksiä. Sillä kuten Shane Falco tuossa aiemmin mainitsi, niin epätodennäköinen ei suinkaan tarkoita mahdotonta. Eli kukaan ei voi tietää miten paljon jengiä on ensi kaudella halliin tunkemassa, kukaan ei voi olla varma etteikö halli joissain peleissä olisi aivan täynnä. Jos noita kortteja oikeasti menee hulppeasti kaupaksi ja TUTO:lle sattuu osumaan todellinen kanuunakausi, niin mikä mahdottomuus se olisi, että halliin olisi ainakin joissain peleissä tunkemassa 3000-3500 korttilaista plus 500-1000 irtsarilipun ostajaa?

Olisi myös kiva tietää, miten tämä asia käytännössä hoidetaan. Toimivatko ovella olevien järkkäreiden lukulaitteet siis reaaliajassa yhdessä lipunmyyntipisteiden tietokoneiden kanssa, ja lipunmyynti kojuilla loppuu samalla hetkellä, kun 3000. katsoja sujahtaa hallin jostain ovesta sisään? Entä jos vaikkapa 10 etukäteen irtolipun ostanutta on vielä saapumatta hallille, niin seisotetaanko kymmentä kausikorttilaista toisen erän alkuun asti ulkona, jotta varmistetaan heidän mahtuminen sisään?

Mahtaakohan vastaavanlaista systeemiä olla jossain muualla käytössä, vai onko kyseessä TUTOn toimijoiden saunaillan tulos?

Kaiken kaikkiaan kuitenkin mullistavan hieno uutuus, jonka avulla pääsee katsomaan TUTOn matseja poikkeuksellisen halvalla. Muutenkin seuran toiminnassa on taas mukavantuntuinen pöhinä, jonka satoa toivottavasti niitetään ensi kaudella myös kaukalossa.
 
- Hyvältä alkaa rosteri näyttää. Vielä 1-2 kunnon pakkia, niin todella hyvältä!
- Valmennuskin on pitkästä aikaa kunnossa!
- Toimiston tekeminen on hienolla tasolla!
- Uudet nettisivut rocks!
- Matseihin pääsee ensi kaudella helvetin halvalla!
- Odotettavissa hyvää tunnelmaa hallissa!

Tarpeeksi positiivista?

Mulla taitaa vaan olla sellainen käsitys että enää ei hankita kuin mahdollisia try out kavereita mukaan sekä sitten niitä ykköskorin äijiä. Näitä ns ykköskorin kavereita olisi hankinta listalla juuri tuo 1-2 ykköspakkia ja sitten yksi laituri. Tässäkin suurta osaa näyttelee yhteistyösopimukset ja niistä saatava raha. Eli Tutolla on vielä osa sponssi soppareista tekemättä ja se että mihin se raha käytetään on vähän auki vielä.

En voi ihan hirveästi paljastella mutta vielä on tulossa oikein makoisia uutisia ulos ennen kauden alkua ;) Koitan lähempänä infota tarkemmin jos vain mahdollista :)
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Olisi myös kiva tietää, miten tämä asia käytännössä hoidetaan. Toimivatko ovella olevien järkkäreiden lukulaitteet siis reaaliajassa yhdessä lipunmyyntipisteiden tietokoneiden kanssa, ja lipunmyynti kojuilla loppuu samalla hetkellä, kun 3000. katsoja sujahtaa hallin jostain ovesta sisään? Entä jos vaikkapa 10 etukäteen irtolipun ostanutta on vielä saapumatta hallille, niin seisotetaanko kymmentä kausikorttilaista toisen erän alkuun asti ulkona, jotta varmistetaan heidän mahtuminen sisään?
Jospa lippukioskeissa myydäänkin ns. TUTO –lippuja joilla voi päästä sisään tai sitten ei. Näin ollaan linjassa kausikorttimyynnin kanssa eikä ketään syrjitä.

Mutta joo… mahtaakohan myyntiin tulla myös vanhanmallisia kausareita, joita ei myydä yli kapasiteetin. Kun tässä nyt ollaan joukkueen ja seuran tukemisestakin puhuttu, niin ainakin meikäläinen olisi ihan valmis maksamaan varmasta sisäänpääsystä sen normihinnan niin kuin ennenkin. Tämä nillitys (?) kun on niin kovin rankkaa vanhalle miehelle. Sanotaan nyt sekin, että ajatusta TUTO -kortista en sinänsä tyrmää, ihmettelen vaan mahdollisia käytännön ongelmia.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös