Turkin poijaat naurattaa

  • 47 600
  • 167

SyPe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tempo
Viestin lähetti Kopteri
Voipi olla, itse kun hain yleensä pizzat ei-niin-ruuhka-aikaan. Nykyisestä puljun tasosta ei ole tietoa.
Punjab kyllä rokkaa mekäläisen papereissa, myös asematunnelista saa välillä hyvää kanakebabia.
Lihaa kun ei meikäläinen syö.


Kana eikö se sit ole lihaa????(mun mielestä ainakin on)
En ole muuten koskaan kuulutkaan kanakebabista. Varmaan hyvää sekin.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Aikoinani asuin Vantaan kukkivassa helmessä joenvarrella, jokiniemessä. Siellä tämä ainoa sivistyksen kehto, mistä pystyi saamaan syötävää pitsaa (oli muuten hyvät!) Mamma Mia! tarjosi lisämausteena Jalopanoa. Teki pari kertaa mieli ottaa, kun niin halvalla olisi lähtenyt.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Puuhasteluseura
Viestin lähetti Kopteri
Punjab kyllä rokkaa mekäläisen papereissa, myös asematunnelista saa välillä hyvää kanakebabia.

Ahaa, kanakebabia saa siis Suomestakin. Itävallan reissulla kanakebab oli SE juttu ainakin Gratzin opiskelijapiireissä. Wiener Schnitzel ei ollut mitään kanakebabiin verrattuna. Täytyypä käydä joskus asematunnelissa kokeilemassa, kun seuraavan kerran tulee Tampereelle eksyttyä...
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Viestin lähetti Ohmi
Paitsi meidän Turussa, vaikkei tätä nyt ihan pizza-paikaksi voi haukkuakaan, niin Trattoria Romanassa vääntää ihan aidot italian karvakädet pastoja, pihvejä ja pitsoja. Ja täytyy myöntää, että parempaa italiaista saa Suomesta hakea...

Et ole ilmeisestikään käynyt Lahden Mamma Mariassa? 100% aito italiaanopaikka, ja aivan jumalaisen hyvät ruuat! Ei myöskään ole varsinainen pizzapaikka, vaan listoilla on pääasiassa pastoja ja pihvejä ynnä muuta. Suosittelen!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Ohmi
Ahaa, kanakebabia saa siis Suomestakin. Itävallan reissulla kanakebab oli SE juttu ainakin Gratzin opiskelijapiireissä. Wiener Schnitzel ei ollut mitään kanakebabiin verrattuna. Täytyypä käydä joskus asematunnelissa kokeilemassa, kun seuraavan kerran tulee Tampereelle eksyttyä...

Kana-kebab on varsin eksoottista. Itse olen kyseiseen herkkuun tutustunut kerran ja silloinkin varsin eksoottisessa tilanteessa. Ostin nimittäin tuota viime keväänä Prahan matkalla Wyachlavin aukion läheltä jostain grillistä palatessani kavereiden kanssa pienessä huppelissa yökerhosta. Kyllähän sitä söi, vaikkei se mitään ihan huippu-hyvää ollutkaan...

Selvinpäin en ehkä olisi ostanut...
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Viestin lähetti Yorgos
Höpö höpö. Kupongilla saat alennusta, eli tuotetteen hinta on alennettu. Eri asia olisi, jos maksaisit esim. lounassetelin tapaisella läpyskällä, joka siis käy maksuvälineenä muuallakin kuin ko. paikassa.

Käypä nyt nätisti pyytämässä tytöltä anteeksi ja suttaa varastamasi leima vihkosesta.

Enpä ole kyseistä leimaa ikinä edes pyytänyt. Aina se on automaattisesti laitettu vaikka maksun yhteydessä kuponkia käytänkin.

Setelissä muuten lukee:
Tämä seteli on käypää valuuttaa vuokratessasi mitä tahansa elokuvia Videofirma Makuunin liikkeissä.

Eli voisiko joku kyseisen puljun työntekijä tämän varmistaa.
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Viestin lähetti Ziege
...Eli voisiko joku kyseisen puljun työntekijä tämän varmistaa.

Taannoin olen ko. firmassa ollut duunissa. Jos käyttää yhden euron etusetelin, on kyllä leima saatava. Eihän niitä oikeastaan muuten kannattaisi käyttääkään. Joku (vissin scholl) tuolla mainitsi, että niitä pinkkoja satunnaisesti "pakkomyydään". Eli pakkomyynti tapahtuu pari kertaa vuodessa, jolloin siihen Makuunin clubiin liittyessään saa tuon pinkan kaupan päälle ja leffan maksaessaan 50 mk tai nyttemmin siis 10 €. Ja vanhastaan clubiin kuuluvatkin voivat "liittyä uudestaan" eli maksaa kympin ja saada 12 kpl niitä seteleitä sekä sen ilmaisen leffan, eli siinä siis pitkällä tähtäimellä säästää sen vitosen. Eli siis, jos käyttää sellaisen 1 €:n etusetelin, on kyllä leimaa saatava.

Muutenkin meidän pomomme sanoi, että leimoja aina vaan kortteihin, pysyy asiakkaat tyytyväisinä. Tuli sitten minkä näkösen kupongin kanssa niin leimaa vaan, ennen kaikkea jos asiakas sellaista vielä pyytää niin ilman muuta annetaan. Se liike toki oli yksityisen omistuksessa, että ketjun omistamissa liikkeissä (pääkaupunkiseudulla käsittääkseni valtaosa) voi meininki olla eri ja sääntöjen mukaan pelaaminen tarkempaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Puuhasteluseura
Viestin lähetti Sistis
Selvinpäin en ehkä olisi ostanut...

Onko joku sitten ostanut kebabia selvinpäin?

Itselläni kebab on aina nousuhumala-, humala- tai laskuhumalaruokaa - selvinpäin syödään säädyllisissä ruokapaikoissa.

Tuosta kanakebabista vielä sen verran, että saattaa salmonella tapaukset nousta Suomessa, jos Kankebab lyö itsensä täälläkin läpi ja sitä tullaan myymään jokaisella kebab-kioskilla mitä maasta löytyy.

Tähän asti kebabilla käynnin jälkeen on saanut pelätä vain systiserkoosia, mutta nyt saa pelätä salmonellaakin.

"Taenia soliumSian kapea heisimato eli väkäsellinen heisimato, eräs suolistomato, joka tarttuu huonosti kypsennetyn sianlihan kautta, eli tauti on harvinainen maissa, missä ei syödä sianlihaa. Suomessa tämän madon aiheuttama infektio on harvinainen. Infektion seurauksena ihmisen keskushermostoon voi muodostua madon osia sisältäviä nesterakkuloita, systiserkuksia, ja tästä voi olla seurauksena epilepsia. Näitä rakkuloita voi myös esiintyä lihaksissa, sydämessä ja silmissä. Tätä taudin muotoa tunnetaan nimellä systiserkoosi. Diagnoosia saadaan etsimällä madon munia ulosteesta. Hoito on sama kuin lapamadon hoito"-http://www.gastrolab.net/dictft.htm
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä lounas

Nyt kelpaa jatkaa duuneja. Kävin tuossa Malmin Novassa kebabpizzeria Safkassa vetämässä "päivän pizza kinku ananas", oli muuten loistava pizza. Sen lisäksi paikka tarjoaa mm. "kaksi pizza yhdellä hinnalla", sekä seisovan pöydän kebabherkuilla höystettynä. Tänään olisi seisovassa pöydässä ollut tarjolla "posupataa". Aivan mahtava paikka ja normaalin ystävällinen palvelu, suosittelen.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Viestin lähetti jesse72
Mikkelissä Herkkusuu on boikotissa, syynä helevetin pahat pitsat ja töykeä palvelu, pitäkää paskanne idiootit! Tuo Dalin mainitsema töykeä nainen, oliko kyseessä lihava punapää jolla on saatanan paha ääni? Tuo "nainen" on hyvä esimerkki huonosta asiakaspalvelusta.

Mikkelissä Angelat 1&2 toimivat asiallista ja hyvää palvelua, mutta miksi niillä muuten söpöillä tytöillä on niin jumalattoman karvaiset kädet?

Silloin sillä naisella oli ihan vaaleat hiukset, mutta samasta tapauksesta varmaan puhumme. Olisi kiva nähdä liuta hänenlaisiaan ihmisiä vaikka Suomen diilissä hieromassa miljoonakauppoja :D

Käsien karvaisuuden syytä en osaa sanoa. Enkä ole tohtinut moista kysyä. Varmaan ruokavaliolla on osuutta asiaan :)

Wilzulla on kyllä pointtinsa siinä, että tämä minunkin purkautuminen olisi pitänyt laittaa asiakaspalvelun helmiin.

Ja onneksi Mikkelissä on todellakin Angelat ja calzone kebab. Näissä paikoissa ruoka on hyvää, tulee ajallaan ja sitä saa, mitä tilaa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Hirvittävää tuhlausta viherpeipolta

Viestin lähetti Kopteri
Punjab kyllä rokkaa mekäläisen papereissa, myös asematunnelista saa välillä hyvää kanakebabia.
Lihaa kun ei meikäläinen syö.

Niin, en malta olla kysymättä, että eikö sitten kannattaisi ostaa jotain muuta kuin kanakebabia, jos et kerran syö lihaa?

Ei muuten, mutta niilläkin kananlihoilla jotka heittänet pois, ruokittaisiin 3-4 afrikkalaista ja seuraavana päivänä syntyvästä paskasta muurattaisiin 1-2 uutta savimajaa.

Täältä tähän
 

Boddington

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itselläni ei ole mitään näitä Kemaleita vastaan, päinvastoin. Kuinka moni suomalainen suostuisi tekemään yhtä pitkää päivää yhtä huonolla liksalla -vaikka vähän verottajaakin naruttaen? Ei siinä hirveästi jää voitolle per tunti verrattuna työttömyyskorvaukseen, kun työpäivät kuitenkin ovat ~12 tuntia, josta suurin osa yöaikaan känniääliöitä palvellen. Lisiähän heille ei tipu, yrittäjiä kun ovat.

Toinen asia, mitä jaksan aina ihmetellä, on ainainen itku siitä, etteivät Turkin poijjaat maksa veroja ja rasittavat näin yhteiskuntaa. So what, pysyvätpähän ainakin poissa sossun luukulta ja me saamme päälle halpaa sapuskaa.

Ihme, ettei kukaan ole täällä vielä maininnut Suomen ensimmäistä kebabravintolaa, nimittäin Abu Fuadia Tampereella. Totta, annosten koko ei aivan yllä Punjabin tasolle eikä Koskikeskukseen pääse yöaikaan, mutta maku on taivaallinen. Laitetaanpa Punjabissa (silti Tampereen kakkospaikka, yön ykkönen) sitten kuinka montaa kastiketta tahansa, niin annosten maussa Abu on selkeä ykkönen -kunhan muistaa pyytää extrakastikkeet.

Pari viikkoa sitten koin herätyksen; myös Helsingissä osataan sittenkin tehdä kebabia! Ja ei, en tarkoita Eerikin pippuria, joka oli todellinen pettymys. Chillistä ja Stadin kebabista ei kannata edes puhua. Kyseessä on Cafe del Mar Kallion paloaseman lähellä. Paikan Iskender oli aivan huikea, ehkä paras mitä olen Suomessa saanut -Abu tulee tosin lähellä. Hintakaan ei päätä huimannut, tosin oli siinä selvä laatulisä, olisikohan ollut 6,5 egeä tai jotain.

Kertokaahan alkuasukkaat, onko Helsingissä muita hyviä kebabpaikkoja, joita kannattaisi käydä kokeilemassa? Itse kun en noista purilaisista liiemmin perusta, ja ulkona tulee kuitenkin syötyä suhteellisen usein -opiskelijabudjetilla siis = karvakäsipaikoissa.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ohmi
Paitsi meidän Turussa, vaikkei tätä nyt ihan pizza-paikaksi voi haukkuakaan, niin Trattoria Romanassa vääntää ihan aidot italian karvakädet pastoja, pihvejä ja pitsoja. Ja täytyy myöntää, että parempaa italiaista saa Suomesta hakea...

Papa Giovanni stadissa? Puhutaanko nyt jostain peruspitseriasta vai ihan kunnon ravintolasta? Muuten heitän listaan vielä La Famiglian.
 

Leba95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lännen Kiekko, West Hockey
Viestin lähetti Boddington
Lisiähän heille ei tipu, yrittäjiä kun ovat.
---
So what, pysyvätpähän ainakin poissa sossun luukulta ja me saamme päälle halpaa sapuskaa.

Jos remmissä pyörii kymmenkunta ukkoa, kuten usein takahuoneesta löytyy, tasaisin väliajoin perustetaan yritys. Ja kun joka kerran lyödään työkkäristä kohtuullinen yrittäjän starttiraha käteen (10 kk aikana 5900€ ), voidaan mielestäni "yövuorolisistä" puhua. Etenkin jos sen verran myydään ohi kassan että firma tuottaa sujuvasti kirjanpidossa pikku tappiota... Sitten taas firma nurin ja seuraava jannu starttirahan hakuun, muut työttömyyskorvauksella.

http://www.mol.fi/mol/pdf/fi/06_tyo...t/05_esitteet/tme3002s_starttiraha_teksti.pdf


edit: linkkiä starttirahaan (pdf)
 

Boddington

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Sonic Empire
Papa Giovanni stadissa? Puhutaanko nyt jostain peruspitseriasta vai ihan kunnon ravintolasta? Muuten heitän listaan vielä La Famiglian.

Mutta kumpaa tarkoitat La Famiglialla, hyvää italialaista Papa G:n tyyliin vai kunnon pitsapaikkaa? Palvelussa nimittäin ainakin on La Famiglian ihmisillä opittavaa. Paljon. Eikä muutenkaan pääse em. kilpailijaansa lähellekään, vaikka naapurissa sijaitseekin.
 

Boddington

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Leba95: Totta tuokin. Ehkä olen sitten sen verran kieroutunut ihminen, että mieluummin katselen tuollaista pikku vedätystä kuin kotonansa makaavaa, kaljaa kiskovaa vetelystä jolle ei tulisi mieleenkään alistua niinkin orjuuttavaan asemaan kuin työntekoon. Näitä täällä itä-Helsingissä saa katsella vähintäänkin tarpeekseen.

P.S. En siis suinkaan yleistä. Ylläoleva tarkoittaa sitä paskasakkia, joita ei työnteko kiinnosta, kun sossun rahoilla ja rikoksillakin pärjää. Toki täälläkin asuvista työttömistä suuri osa ottaisi työtä vastaan, jos sitä vain olisi -tai jos sen vastaanottaminen kannattaisi.
 

M10

Jäsen
Hämeenlinnan Izmir n.5 vuotta sitten

minä: "Kebab riisillä"
myyjä: "pjistetäänkö pakettiin vai tuleeko mukaan?"
minä: -hiljaisuus-
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Se tulee mieleen tästä "mitäs sitten että nämä karvakädet eivät maksa"-kaneetista, että veljeni tätä juuri harmitteli. Syystä että: "MiX viDus toi o noi kallis toi suamalaine! Mä mee ainaGi Gepapille!" -> Rehellisten, veroamaksavien yritysten liikevaihto kärsii. Ja sitten on myös tämä starttirahasysteemi: Kyllähän sekin on yhteiskunnalta pois. Mutta joo. Mieluummin työtätekevä kuin siipeilijä, se on myönnettävä. Tuohan tuossa on: ravintola-alalla nämä yksityisyrittäjät menevät vähän aidan ali (mm. eräs työpaikkani), mutta suurilla ketjuilla ei ole mahdollisuuksia siihen ja siksi on vähän vaikeaa. Joo-o.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Boddington
Mutta kumpaa tarkoitat La Famiglialla, hyvää italialaista Papa G:n tyyliin vai kunnon pitsapaikkaa? Palvelussa nimittäin ainakin on La Famiglian ihmisillä opittavaa. Paljon. Eikä muutenkaan pääse em. kilpailijaansa lähellekään, vaikka naapurissa sijaitseekin.

La Famiglia taitaa olla siinä välimaastossa. Ei ihan _ravintola_ Papa G:n tapaan, muttei myöskään mikään Kotipizza tms. Näin ainakin omasta mielestä.

Onko kukaan muuten käynyt katsastamassa La Famiglian pihvipuolen? Näin offtopicina.
 

Blur

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seeprat, Kiekko-Espoo
Kannan korteni kekoon ja tässähän tämä tulee..
Kerran kaveri meni paikalliseen Barut kebab pizzeriaan ja sanoi "Yks kokis".. Sattui olemaan myyjällä vissiin hieman levy päällä, kun tuli kuin liukuhihnalta "Mieto vai vahva?"
Koskaan ei olla naurettu, tais kaveri sen vahvan ottaa..

Mutta kyllä kaikista parhaita on noi legendat Elvis-grilleistä joita on täällä Lappeenrannassa.. Jotain sellasta, että siel ois pojat harrastanu B-rappua, kun asiakkaita tuli jne.. Muutenkin jokakerta elviksessä käynnin jälkeen seuraavana päivänä mahatauti.

Paras kebabpaikka Lappeenrannassa ja varmaan koko suomessa, Välimeren kebab. Kastikkeet _todella_ hyvät ja homma toimii!
 

Miguel

Jäsen
Viestin lähetti smasa
Et ole ilmeisestikään käynyt Lahden Mamma Mariassa? 100% aito italiaanopaikka, ja aivan jumalaisen hyvät ruuat! Ei myöskään ole varsinainen pizzapaikka, vaan listoilla on pääasiassa pastoja ja pihvejä ynnä muuta. Suosittelen!

Off-topiciksi menee, mutta ei ole 100% aito italiaanopaikka. Muun muassa pitkään Lahti-futiksessa vaikuttanut brassilegenda Luciano Martins palvelee asiakkaita kyseisessä ravitsemusliikkeessä. Kokkien taustoista en kyllä tiedä, saattavat hyvinkin olla aitoja italiaanoja.

Jumalaisista ruoista olen samaa mieltä. Syvästi vain ihmettelen, mihin pasta calabrese on hävinnyt listalta. Ei ollut nimittäin pelkästään meikäläisen ylivoimainen suosikki vaan myös muutaman muun kaverini.


Karvakäsistä ei ole kovin pahaa sanottavaa. Kerran tilasin koko seurueelle pizzat meille kotiin, eikä niitä kuulunut tuntiin. Sitten kuului puhelimesta, kun ravintolasta soitettiin: kuski ei ollut löytänyt perille ja ruuhka oli pitkittänyt reissua. Sunnuntai-iltapäivänä neljän paikkeilla, justiinsa. No, mies sanoi tekevänsä uudet sapuskat jäähtyneiden tilalle. Kolmisen varttia puhelusta ne olivat perillä. Mokailusta huolimatta suoraselkäistä toimintaa.

Ja kun aiheesta on poikettu mainostamaan suosikkipaikkoja, mainitsen tämän jo varmaan kolmatta kertaa näissä Jatkoajan pizza/kebab-ketjuissa. Parhaat tähän genreen kuuluvat eväät ovat naapurikunnan puolella Hollolassa, Kompassin Pizza & Kebabissa. Se oikeasti erottuu edukseen hyvää ruokaa tarjoavien paikkojen tasaisesta joukosta.

edit: Turhien stereotypioiden purkamiseksi mainittakoon, että jo mainittujen turkkilaisten ja kurdien lisäksi bisneksessä on ainakin marokkolaisia.
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Leba95
Jos remmissä pyörii kymmenkunta ukkoa, kuten usein takahuoneesta löytyy, tasaisin väliajoin perustetaan yritys. Ja kun joka kerran lyödään työkkäristä kohtuullinen yrittäjän starttiraha käteen (10 kk aikana 5900€ ), voidaan mielestäni "yövuorolisistä" puhua.
Starttirahasta:
"Starttirahan tarkoituksena on edistää uuden yritystoiminnan syntymistä ja työttömän työnhakijan omaehtoista työllistymistä"

Joskus oli ehtona että oli työtön työnhakija vähintään 6kk. Tänä vuonna on kokeilu, eli myös työelämästä siirtyvälle voidaan antaa starttirahaa.

Starttirahaa saa 6kk * 600 euroa, jonka jälkeen voi hakea jatkoa 4 kuukaudeksi, mutta summa on silloin alempi.

"Päätöksen starttirahan myöntämisestä tekee työvoimatoimisto, joka ottaa huomioon mm. alan yritysten kilpailutilanteen ja uuden yritystoiminnan tarpeen paikkakunnalla. "

Käytännössä tuo tarkoittaa sitä (serkkuni on työkkärin virkailija) että vaikkapa kebab-paikka tai Kotipizzan perustaja ei saa starttirahaa koska niitä on joka kulma täynnä.

Itse tuli joskus selviteltyä tuota starttirahaa. Silloin paikallinen työkkäri vaati vielä ensin käymään yrittäjäkurssin. Maksuton tosin, mutta ei kiinnostanut joten se siitä ideasta.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Viestin lähetti Blur
Mutta kyllä kaikista parhaita on noi legendat Elvis-grilleistä joita on täällä Lappeenrannassa

Onko muuten Elvis-grillit olleet joskus aikoinaan suomalaisen omistuksessa? Sellainen muistikuva olisi, ja että joskus siellä sai oikein hyvät sapuskat, mutta sittemmin siellä olikin joku karvakäsi töissä eikä enää niin hyvää ollut.

Ja Kössin grillinkin omistaa käsittääkseni joku ulkomaalaisempaa alkuperää oleva? Jokunen vuosi sitten siellä tykkäsin käydä, siis satunnaisilla Lappeenrannan reissuilla. Kannattaako siellä poiketa vai jättää suosiolla väliin ja mennä vaikka satamaan?
Ei nyt varsinaisesti aiheeseen liittynyt, mutta tuli vaan mieleen...
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kotiinkuljettelemisesta

Vaikka kummassakaan paikkakuntamme kebab-puljussa ei ole virallista kotiinkuljetusta, niin kuitenkin olemme saaneet soittamalla pizzan kotiovelle ja kerran jopa kuljetuksen kotiin paikan omistajan toimesta itse pääkallopaikalta.

Sitä meillä kuninkaidenlaaksossa kutsutaan kotiinkuljetukseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös