Itselläni ei ole mitään näitä Kemaleita vastaan, päinvastoin. Kuinka moni suomalainen suostuisi tekemään yhtä pitkää päivää yhtä huonolla liksalla -vaikka vähän verottajaakin naruttaen? Ei siinä hirveästi jää voitolle per tunti verrattuna työttömyyskorvaukseen, kun työpäivät kuitenkin ovat ~12 tuntia, josta suurin osa yöaikaan känniääliöitä palvellen. Lisiähän heille ei tipu, yrittäjiä kun ovat.
Toinen asia, mitä jaksan aina ihmetellä, on ainainen itku siitä, etteivät Turkin poijjaat maksa veroja ja rasittavat näin yhteiskuntaa. So what, pysyvätpähän ainakin poissa sossun luukulta ja me saamme päälle halpaa sapuskaa.
Ihme, ettei kukaan ole täällä vielä maininnut Suomen ensimmäistä kebabravintolaa, nimittäin Abu Fuadia Tampereella. Totta, annosten koko ei aivan yllä Punjabin tasolle eikä Koskikeskukseen pääse yöaikaan, mutta maku on taivaallinen. Laitetaanpa Punjabissa (silti Tampereen kakkospaikka, yön ykkönen) sitten kuinka montaa kastiketta tahansa, niin annosten maussa Abu on selkeä ykkönen -kunhan muistaa pyytää extrakastikkeet.
Pari viikkoa sitten koin herätyksen; myös Helsingissä osataan sittenkin tehdä kebabia! Ja ei, en tarkoita Eerikin pippuria, joka oli todellinen pettymys. Chillistä ja Stadin kebabista ei kannata edes puhua. Kyseessä on Cafe del Mar Kallion paloaseman lähellä. Paikan Iskender oli aivan huikea, ehkä paras mitä olen Suomessa saanut -Abu tulee tosin lähellä. Hintakaan ei päätä huimannut, tosin oli siinä selvä laatulisä, olisikohan ollut 6,5 egeä tai jotain.
Kertokaahan alkuasukkaat, onko Helsingissä muita hyviä kebabpaikkoja, joita kannattaisi käydä kokeilemassa? Itse kun en noista purilaisista liiemmin perusta, ja ulkona tulee kuitenkin syötyä suhteellisen usein -opiskelijabudjetilla siis = karvakäsipaikoissa.