...Toki kunnon metukkaan olisi käytetty vielä enemmän lihaa jos sitä tällä haettiin?
Ei haettu. Meetvurstiinhan kuuluu erinomaisen kiitettävät lihaprosentit. Kohtuullisen hyvässä makkarassa on ko. prosentti yli 70, puhumattakaan siihen lisätyistä mausteista ja muista.
Olen joskus ihastellut kaupan tiskillä (sonta)kiekuraa, jota myytiin nimellä ”kevyt lenkki”.
Lihaprosentti oli hämmentävä seitsemän! Jäin miettimään, että mitä se loppu 93 prosenttia mahtaisi olla. Tuotteen maukkain ja helpoimmin sulava osa olisi todennäköisesti ollut sen pakkausmuovi.
Se, että kerron meetvurstissa olevan lihaprosentin olevan 140, niin se on suurimmalle osalle maailman kansalaisista niin sanottua ”turhaa tietoa”.
Mitenhän pohjoiskorealaiselle lehtitoimittajalle kävisi hänen palattua Siperian 15 vuoden motivointileiriltä ja syötyä kerralla kilon verran meetvurstia?