Tunnelma HIFK:n kotiotteluissa ja siihen liittyvät asiat

  • 1 082 096
  • 4 627

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kesälomalta huudellaan. Omaan korvaan ei eilisessä pelissä rumpu häirinnyt tv kuvan perusteella. Kyllä tommosen voi hyväksyä jopa tämmöinen rummutuksen hardcore vastustaja. Aina ollut rummutuksesta se kuva mikä jypin kotipeleissä on, rasittavaa paskaa. HIFK:lla Liigan paras yleisö? Keep up the good work.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On varmasti pesunkestäviä meidän miehiä. En epäile hetkeäkään. Samu on ollut aikoinaan Turussa megamatkoillakin messissä. Silloin ei ollut vielä bändi breikannut kunnolla läpi, paitsi Suomessa. Kaveri halus olla korea ehkä myös Espoon suuntaan, mistä näistä tietää.

Oli tälläkin kaudella Mansen megamatkalla mukana. Turha tosiaan epäillä faniutta.

Erittäin hyvä tunnelma eilen! Kiitos fanclub ja stadin kingit! Fudiksestakin tuttu painetaan bulilla soi vieläkin päässä. Uusi katsomo järjestely toimii todella hyvin!
 

FortyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täältäkin iso peukku "painetaan bulilla" -chantille, ison maailman meininkiä kun iso porukkaa sitä laulaa. Ihastutti jo viime keväänä Soneralla ja toimii upeasti myös Nordiksella.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Yhä kaipaan Me taistellaan me voitetaan - IFK! kannustushuutoja. Siihen tykästyin silloin. Varsinkin tappioasemassa osuva tsemppaus jätkille. Ei ole kritisointia tämä, aivan törkeän siistiä menoa nykyään! Kunhan vain kaipaan tätä yhtä huutoa.

Kritiikkiä Kärpät-pelin 4.3 Toinen puoli huutakaa meille kun oliko toisessa erässä Fan Club aloitti ja Kingit eivät lähteneet mukaan ollen vain hiljaa. Mitä helvettiä, tuli mieleen onko jokin taistelu fanien kesken. Siellä saatana ollaan tukemassa joukkuetta eikä egoilemassa.

Huutakaa Jyväskylä nurin tänään! Hengessä mukana.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen paikalla olleena en edes tajunnut koko rumpua. Hieno tunnelma koko pelin ajan ja oli upeaa olla sitä todistamassa voiton ohella.
Tuli muuten hyvä fiilis, kun eilen alapuolella istui pari nuorta tyttöä varmaan 14-vuotiaita, jotka olivat tulleet kahdestaan peliin. Alkulämmittelyissä miettivät koko ajan missä se Hintz menee ja mietin itsekseni, että kiva kun nuorten MM-huuman avulla on uusia faneja paikalla, vaikka sitten vain yhden pelaajan takia.
No siinä pelin edetessä sitten sivukorvalla sattui aina kuulemaan ja nehän jumalauta tiesi IFK:sta todella paljon ja ajalta jo ennen nuorten MM-kisoja ja sitä huumaa. Puhuivat tapahtumista jossain syksyn peleistä, kun olivat olleet katsomassa ja sai sellaisen kuvan, että telkkaristakin on pelejä paljon katseltu. Tiesivät pelaajat ja heidän roolinsa joukkueessa ja fiksua keskustelua siinä oli IFK:n pelaamisesta.
Joten kyllä siellä hallilla on kaikenlaista fania ihan nuorista lähtien ja muutenkin kuin vain niiden nuorten Hintzien ym. perässä. Tulostaulullakin kun näkyi toisen pelin tuloksia, niin kävivät samantien katsomassa Liigan sivuilta, että kuka on tehnyt. "-Kuusela teki. Kuusela tottakai, se on kova" puhuivat siinä.
Näitä uusia nuoria polvia tarvitaan lisää, niin poikia kuin tyttöjä. Hienoa!

Toivottavasti Nordikselle ei tule ikinä läpsyttimiä. On niin keinotekoista paskaa, että ennemmin sitten tulee matseissa niitä hiljaisia hetkiä, kuin että kuuluu sellainen tasainen läpsyttimien pauke 60minuuttia tai joku yksinäinen rumpu.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
[QUOTE="king of the jungle, post: 6414624, member: 24142]koko teksti[/QUOTE]

Itsekin eilen paikalla olleena voin yhtyä joka ainoaan sanaan tässä kirjoituksessa. Hienoa tekstiä!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mä olen vähän pehmentänyt näkökantaani näiden apuvälineiden suhteen. Rytmirumpu ihan OK, en minäkään sellaista E- katsomoon edes kuullut tai huomannut. Semmoinen pärinärumpu, joka jytisee kaiken yläpuolella edelleen EI. Läpsyttimiä en kaipaa, koska parhaimmillaan autenttinen ihmisten itse tekemä, äänihuulilla tai käsillä, meteli vetää aina pidemmän korren. Läpsyttimien tuoma meteli on parempi kuin kirkkoyleisö, mutta ne peittää sitten alleen kaiken muun, eikä esimerkiksi upea stadin kingit-IFK! huuto edes oikein lähtisi käyntiin, jos iso osa ihmisistä läpyttäisi sitä läpsytintä.

Minusta meillä on nyt tunnelma varsin hyvissä kantimissa. Faniryhmä hyvin esillä ja pitää jatkuvaa huutoa ja laulua, ja sitten muu yleisö lähtee säännöllisesti hyvin mukaan yhteisiin taputuksiin ja huutoihin.

Se syvällä rintaäänellä kajautettu IFK jonkun chantin perään kuulostaa muuten todella hyvältä, ja lisäplussa siitä, että se ääni saadaan pelkästään sieltä fanikulmasta.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Kyllä bassomainen rumpu on ihan hyvä hallillakin, kunhan ei ole mitään kirkkaita sambasarjoja. Pysyy porukka paremmin tahdissa.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Yhä kaipaan Me taistellaan me voitetaan - IFK! kannustushuutoja. Siihen tykästyin silloin. Varsinkin tappioasemassa osuva tsemppaus jätkille......

Arvon Ölly. Olen tästä kannustushuudosta aivan samaa mieltä. Kuulosti komealta Tampereella kun Raipe itki illalla Tammerkosken sillalla 1998 keväällä. En pidä nykyisestä "Pieskää IFK" tai mitä se sitten lieneekään -huudosta. Seisotusvideo on edelleen hyvin vaikuttava ja E-katsomon maitotonkat eivät jaksaneet pitää yllä meteliä ainakaan eilen. Lähtivätkö niiden paukuttajat jo kesken kaiken iltalypsylle?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haber on ihan hardcore fani. Sanonut joskus nelosen haastattelussa, että silloin kun pystyy, niin käy aina katsomassa IFK:n pelit. Jos ei pääse paikanpäälle, niin seuraa netin kautta tiiviisti tilastoja ja tuloksia.

Samu oli kaksoisagenttina, hei. Meidän mies soluttatuneena vihulaisen selän takana, vihulaispaidassa :)
 

Vino

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kyllä kehun, kun aihetta on! Aivan loistavaa tuo teidän fanitouhu, vielä tänäänkin päässä soi Stadin kingit-IFK! Jatkakaa samaan malliin! Oon kyllä kateudesta vihree.
Meillä ei ikinä tuu olemaan tommosta, vaikka pientä yritystä Hurrikaanisydämen taholta on.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hymyssä suin on kyllä tullut katseltua tällä kaudella playoffeja ja niitä matseja joissa Stadin kingit ovat olleet paikalla. Loistava tunnelma kerta toisensa jälkeen!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Usein vieraskannattajat ovat kapeakatseiselle seurajohdolle pakollinen riesa, vaikka kaudessa varmasti Helsinginkin sijainnilla olisi mahdollista myydä tuhansia lippuja, oheismyynnistä puhumattakaan. Varmaan aika runsaasti hanatuotteetkin virtaa kun päälle satapäinen ryhmä matkustaa busseilla paikalle.

Hanatuotteiden virtaamisesta hyötyy Restel, ei IFK, ja oheismyynnistä tuskin tulee juuri mitään voittoa. Kuinka moni vieraskannattaja nyt ostaisi IFK-huivin tai pipon? Niistäkin suurimman osan voitosta käärii KSB-sport, ei IFK.

Ainoa hyöty vieraskannattajista on äänen ja fiiliksen nostaminen sekä erätaukojen sosiaalinen kanssakäyminen.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Kiva lukea JYP-fanin ylistävää tekstiä meidän fanimeiningistä ja ylipäänsä viestejä, joissa erinäisiä chantteja (kuten painetaan bulilla ja stadin kingit - IFK) arvostetaan. Joillekkin jäänyt soimaan päähän näitä, rummuistakin tykätty. Tuollainen bassorumpu menee mullakin seulasta läpi, hyvä meno. Tykkään. Nyt on hyvä fiilis pleijareista ja keväästä ylipäänsä :) Vielä kun pääsis juttelemaan JYP-fanien kanssa tuopposen äärellä, niin tästä sarjasta tulee mahtavuutta!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Samu oli kaksoisagenttina, hei. Meidän mies soluttatuneena vihulaisen selän takana, vihulaispaidassa :)
Ei voi silti hyvällä katsoa. Ainakin olisi pitänyt nostaa helmaa ja näyttää, että alla on IFK:n paita!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei voi silti hyvällä katsoa. Ainakin olisi pitänyt nostaa helmaa ja näyttää, että alla on IFK:n paita!

Kyllä se siellä varmasti oli, mutta ei voinut vilauttaa, koska sitten olisi lakimiesarmeija hypännyt kimppuun kuinka tästä ei sovittu.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Olin Espooseessa ainakin neljännen finaalin, ja muistaakseni Haber sjungasi biisin K-Espoo paita päällään. Tämä minun kaalista, ne korjaa jotka paremmin muistaa.
Okay. No, itseäni ei kyllä haittais yhtään vaikka Hauberi kiekuis jatkossa maammelaulut Jutin kanssa duettona Hakametsässä. Ei ole miehen laulut omaan makuuni. Kotiotteluiden tunnelma koostuu kyllä ihan muista tekijöistä :D
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Okay. No, itseäni ei kyllä haittais yhtään vaikka Hauberi kiekuis jatkossa maammelaulut Jutin kanssa duettona Hakametsässä. Ei ole miehen laulut omaan makuuni. Kotiotteluiden tunnelma koostuu kyllä ihan muista tekijöistä :D
Tämä on niin seitsemänpiippuinen juttu. Toisaalta artisti haluaa varmasti esiintymistilaisuuksia (ja tuoda naamaansa julkisuuteen), toisaalta taas voi olla oikeasti IFK-sydän, eikä pelkkä julkisuushoro, se kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Jos itse olisin tunnettu- ja itseänikunnioittava artisti, saattaisin Espoon hallissa tehdä saman ratkaisun kuin Samu, Jokereiden paitaa en pukisi päälleni elleivät lapseni olisi juuri nälkään kuolemassa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jos itse olisin tunnettu- ja itseänikunnioittava artisti, saattaisin Espoon hallissa tehdä saman ratkaisun kuin Samu, Jokereiden paitaa en pukisi päälleni elleivät lapseni olisi juuri nälkään kuolemassa.

Hyvin sanottu ja juuri noin. Kansainvälisessä jalkapallossa annetaan ikuisia porttikieltoja jollekin stadionille eri syistä. Jossain kohtaa voisi tulla kyseeseen sama myös Nordikselle, mutta onneksi mitään sellaista ei vielä ole tapahtunut.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähinnä ihmettelen, miksi julkisesti jonkun joukkueen kannattajaksi julistautunut artisti pukeutuu väärän jengin paitaan. Kuten tämä Haaberi-tapaus ja Olli Lindholm Ilves-paidassa. Laulakoon vaikka smokissa mieluummin. Minua ainakin vain ärsyttäisi, jos joku Mikko Kivinen tulisi IFK-paita päällä laulamaan Maamme-laulua.

Voi tietysti tuo Haberin IFK-fanitus olla melkeinpä enemmän ulkomailla (lue: Saksassa) tunnettu fakta, niin kuinka moni sitten edes huomasi.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Lähinnä ihmettelen, miksi julkisesti jonkun joukkueen kannattajaksi julistautunut artisti pukeutuu väärän jengin paitaan.........Minua ainakin vain ärsyttäisi, jos joku Mikko Kivinen tulisi IFK-paita päällä laulamaan Maamme-laulua.........

Eikö tämän kevään välierien mahalaskun täydellistäisi surgasmiin asti se, että Loiri laulaisi tänä iltana Maamme-laulun tilalla Den glider in-renkutuksen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös