Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tulokkaat kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 24.09.2018 klo 13.02.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Hart on 8 ottelun voittoputkessa, mikä on yhtä paljon kun on ollut alle 21 vuotiaissa...ei kellään. Hart on siis kovin ikinä missään. Nimi on enne ja Calder vasta alkua.
   
 2. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Sama 25 ottelua on rajana myös maalivahtien osalta. Voi siis pelata vielä 8 peliä jotta säilyttäisi mahdollisuuden Calderiin seuraavalle kaudelle.
   
 3. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Peli peliltä vastustajat oppivat Hartin tyyliä ja heikkouksia. Eiköhän ne tilastot ala kohta tippumaan.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Nyt kun Carter Hartista oli puhe, niin kyllähän Jordan Binnington pitää myös nostaa. Pelannut Hartia vähemmän, mutta tilastot ovat huikeat. Toki otanta on pieni ja näitä tarinoita nähdään usein kun tulokasmaalivahti pelaa ensimmäiset 10-20 matsia kovilla tilastoilla ennen kuin homma ikäänkuin normalisoituu.
   
 5. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  En minäkään usko Calderiin olevan mitään mahdollisuuksia, mutta halusin vaan vähän hehkuttaa kun on niin hienosti pelannut. Sinne kehut minne ne kuuluu :)
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Elias Petterssonilla on 64 ottelun jälkeen kasassa 64 pistettä ja Calder on ollut taskussa jo pidempään. Tuossa oli slumppi päällä jokin aika sitten ja putosi hetkeksi alle PPG-tahdin mutta nyt on kivunnut jälleen siihen tahtiin takaisin ja muutoinkin lähes koko kauden pysytellyt sen tahdin yläpuolella. Jos pystyy kauden loppuun saakka olemaan PPG-tahdissa niin liittyisi näiden tulokkaiden joukkoon (2005-06 kaudesta eteenpäin yli PPG-tahdissa vähintään 10 ottelua kauden aikana pelanneet tulokkaat): Ovechkin, Crosby, Malkin, McDavid ja Barzal. Olisihan siinä hieno saavutus Petterssonille.

  Rasmus Dahlin on yltänyt 40 pisteeseen mikä on todella kova suoritus 18-vuotiaalta puolustajalta. Sinne kun ovat NHL:n historiassa aiemmin yltäneet ainoastaan Phil Housley (66p/77o; 57 pistettä ennen 19-vuoden iän täyttymistä) ja Bobby Orr (41p/61o; 38 pistettä ennen 19-vuoden iän täyttymistä). Myös Ray Bourque ja Cam Fowler olivat tulokasvuosiensa alkaessa 18-vuotiaita mutta molemmat täyttivät joulukuussa 19-vuotta eli heidän 65/40 pisteen tulokaskautensa sujuivat pääosin 19-vuotiaana pelatessa. Dahlinilla on siten kasassa toiseksi eniten 18-vuotiaana tehtyjä pisteitä puolustajien osalta. Kyllä tuolla irtoaa sitten Calder-finalistin paikka.

  Kolmas finalisti tullee nelikosta Miro Heiskanen, Brady Tkachuk, Carter Hart ja Jordan Binnington. Heiskaselta erittäin upea tulokaskausi (30 pistettä ja sillä ollaan tulokkaiden pistepörssissä kymmenentenä ja pakkien osalta toisena) kuten myös Tkachukilta (39 pistettä 64 ottelussa jolla ollaan tulokkaiden osalta neljännellä sijalla pisteissä ja kolmannella sijalla maaleissa ja PPG:ssä toisella sijalla), mutta taitaa maalivahti mennä Calder-äänestyksessä edelle tällä kertaa. Etenkin Binnington jonka läpimurto on ollut yksi tärkeä tekijä sille miksi alkukauden syvällä rämpinyt Blues on saanut käännettyä kurssinsa ja menee playoffeihin. Eli veikkaisin Binningtonin vievän tuosta kolmannen finalistipaikan Heiskasen, Tkachukin ja Hartin edeltä. Suomalaisittain siten jäänee valittavasti saamatta Selänteen ja Laineen seuraksi kolmas Calder-finalisti, ja saattanee olla että Heiskanen liittyy Saku Koivun, Niinimaan, Rinteen ja Raskin seuraksi ensimmäiseksi Calder-finalistipaikan ulkopuolelle jääneeksi tulokkaaksi eli neljänneksi eniten ääniä keränneeksi tulokkaaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2019 klo 15.26
  aessi ja SaucerPass tykkäävät tästä.
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Bradylla on vielä tiukka kisa isoveljen kanssa tuloskaspörssissä. Ei ehkä pisteissä ihan yllä samaan, mutta PPG saattaa olla jopa parempi kauden päätyttyä.

  Matthew Tkachuk 76 13+35=48 (PPG 0,63)
  Brady Tkachuk 64 19+20=39 (PPG 0,61)

  Jos kaveri iskee lopuissa 7 ottelussa 6 pistettä, niin PPG nousee niukasti isoveljen edelle.
   
 8. Kari Runk Jäsen

  Tkachukin tapauksessa ajattelin loppukaudesta tulevan täysi pannukakku, kun vakituisin laituripari Stone kaupattiin Vegasiin ja mm. Duchene ja Dzingel lähtivät ykkösylivoimasta myös lätkimään. Hyvin, hyvin nimettömässä joukkueessa (25.2. jälkeen, kun Stonekin kaupattiin) Brady on tehnyt kuitenkin 13 otteluun 5+3 tehot, joka on oikeastaan täsmälleen sama tahti kuin koko kaudella. Eipä ole siis ainakaan pisteiden osalta minkäänlaista notkahdusta näkyvissä.

  Mutulla heittäisin, että "normaalina" vuotena tuollaisella Tkachukinkin kaudella oltaisiin kyllä kirkkaasti kolmen joukossa, mutta nyt voi jopa top5-sijoitus mennä pahimmillaan tiukille. Kova tulokasvuosi kyllä meneillään.
   
 9. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Isänsä poika, aivan kuten isoveljensäkin. Pojat ovat koko ikänsä käytännössä asuneet hallilla St. Louisissa, eikä isä-Keith ole kumpaakaan päästänyt helpolla, kuten Matthew sanoi kuukauden takaisessa haastattelussa. Vaatimustaso on ilmeisesti ollut todella kova, eikä tekosyitä ole Keith hyväksynyt ollenkaan. Ja siltä se kyllä näyttääkin, kun noita katsoo. NHL:ää seuraavat konkarijatkoaikalaiset varmasti muistavat, millaista roolia Keith Tkachuk pelasi mm. Selänteen joukkuekaverina. Maalintekijä ja kokonaisvaltainen hyökkääjä, joka myös piti aina omiensa puolta, erittäin kovalla otteella.

  Tuskin jälkikasvusta kumpikaan vetää ikinä sellaista tykkikautta, mitä Keith 95-96 -kaudella (50 maalia, 98 pistettä ja 156 jäähyminuuttia). Tai mistä sitä tietää... Mutta modernissa NHL:ssä voisi hyvin kuvitella, että Keith olisi ollut täysin samantyylinen pelaaja, mitä Matthew ja Brady ovat tällä hetkellä. Henk.koht. Flamesin Tkachuk lämmittää tietysti mieltä värilasimaisen paljon, mutta täytyy sanoa, että sen, mitä Bradya olen nähnyt, niin tykkään kyllä hänenkin pelistään todella paljon. Toivottavasti hänen kannaltaan ei joudu mitään rasmusristolaismaisen mittaista paskassa tarpomista kokea Senatorsissa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2019 klo 19.37
 10. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Habadiens
  Ruotsalaisilla kolmoisjohto tällä hetkellä tulokkaiden pistepörssissä, Pettersson, Johnsson, Dahlin. Mahtaakohan koskaan ollut top-3 jostain samasta maasta, muu kuin Kanada?
   
 11. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Odotellaan nyt vielä, karjalalippisbosco tiesi kertoa jo ensimmäisellä sivulla että Tolvanen hakkaa Johnssonin pisteissä satanolla vaikka viettäisikin alkukauden farmissa.

  Eihän sitä tiedä vaikka Tolvanen vielä ottaisi kiinni, heikoltahan se näyttää kun ei montaa pistettä ole farmissakaan tehnyt.

  Svechnikov ei sitten Petterson-Dahlin-kaksikkoa haastanutkaan.
  Tehnyt kuitenkin 20 maalia tasakentällisin mikä on aika kova suoritus, Petterson esimerkiksi tehnyt tasakentällisin 17 kappaletta.

  Kyllähän Petterson pystin ansaitsee. Dahliniltakin hieno kausi, mutta taso heitellyt jonkin verran enemmän kuten odottaa sopii isommalla peliajalla operoivalla puolustajalla.
   
 12. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Ei siellä kyllä mitään sellaista lue, vaikka kuinka yritin etsiä. Lähtikö vähän keulimaan kun ennustuksesi osui (säkällä?) oikeaan?
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mistä ennustuksesta on puhe, mutta ilmeisesti Johnssonin ja Tolvasen pisteistä. Millä tavalla Johnssonin pisteet on säkällä enemmän kuin Tolvasella? Jos siis niistä puhe.
   
 14. Töölön Tavares Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
  Lainaus:
  Viestissä #6 luki. Toki tällä pippelinmittailulla nyt suurempaa väliä tämän ketjun kannalta ole.
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tolvanen ei noussut marraskuussa NHL:ään joten ei tietenkään hakannut Johnssonia pisteissä satanolla. Opettele lukemaan ensi kerralla.

  Ennustukseni Tolvasesta oli yhtä oikeassa kuin sinun Zadinan nostaminen mielenkiintoiseksi tulokkaaksi joten en lähtisi keulimaan Sundin-kalsareissasi. Nostit hänet samaan tapaan viidentenä esille kuin minä listasin Tolvasen (vaikka et omiasi numeroinutkaan) - no menikö putkeen? Eipä ole Tolvanen paljoa hänen tahdista AHL:ssä ja harvassa pelaamassaan NHL-ottelussa Tolvasella parempi PPG tällä kaudella.

  Tolvanen muutoinkin ylipäänsä oli useimmilla Pohjois-Amerikkalaisilla tulokaslistauksilla ennen kautta kärkipäässä, joten tuo fiksaatio Tolvasta kohtaan olleisiin odotuksiini ja karjalalippikseen on lapsellista trollailua mutta minkäs teet kun kaikenlaiset idiootit saavat helpolla kirjoitusoikeuksia tänne.
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2019 klo 20.20
  Razzers, Kumielvis, aessi ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 16. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Ei vaan kyse oli siitä kun täällä vittuillaan siitä että kun joku ”tiesi” Johnssonista syksyllä että tulee tekee pisteitä vaikka musta perustuu siihen että nyt osui ennustus säkällä oikeaan ja Johnsson olikin hyvä ja parempi kuin Tolvanen jonka kausi menikin penkin alle.

  Ei vaan ymmärrä tuota että syksyllä heitellään nimiä ilmoille ja sitten keväällä tullaan keulimaan kuinka ennustukset osuu oikeaan.
   
 17. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  No jaa. Vaikka @Backhander kirjoittaakin erittäin raflaavasti (tämä on todennäköisesti ihan tietoinen valinta), niin ei tuo ollut mitään pelkkää namedroppailua, vaan jopa oikeasti hyvä ja aiheellinen nosto, vieläpä ihan pätevän kuuloisilla perusteluilla. Vaikka jonkun kirjoitustyyli ärsyttäisikin, niin kyllä mielestäni pitää antaa myös kunniaa sinne minne se kuuluu. Johnsson oli ihan aiheellinen nosto tähän ketjuun, vaikka ei Calderista koviten olekaan kisailemassa. Ehdottomasti maininnan arvoinen kausi silti.
   
 18. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Muiden ennustusten ilkkuminen jälkeenpäin harrastelijoiden keskustelupalstalla on kyllä hyvä ehdokas selitykseksi sanakirjan kohtaan: pikkusieluisuus
   
  Razzers, Kumielvis, RäpyläRepe ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 19. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Meni ainakin tuo mittelstadtin ennustus itselläni päin mäntyä. Todella kova pettymys tällä kaudella.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ei valitettavasti riittänyt loppuun saakka Petterssonin vire pitämään piste-per-peli tahtia yllä. Nyt kauden päätösotteluun lähdettäessä kasassa olisi 65 pistettä 70 ottelussa ja ei sieltä enää siihen tahtiin nousta takaisin. Kauden toisella puoliskolla tuli aika pahasti seinä vastaan kun viimeisiin 20 otteluun saldona vain 1+10 tehot. Siinä tuli sitten kokemusta kerättyä ja jatkossa tietää mitä vaatii pelata koko pitkä NHL:n runkosarja kovalla tasolla alusta loppuun saakka. Hieno tulokaskausi kuitenkin kokonaisuudessaan ja ei tämä loppukauden hyytyminen todennäköisesti kuitenkaan Calderia maksanut. Ei tuo Dahlin tainnut niin paljon sitä eroa päästä kuromaan umpeen, etenkin kun Sabres veteli surkeasti sieltä joulukuun alusta saakka ja siten ei ole päässyt mitään otsikoita keräilemään siellä.

  Lainaus:
  Tkachuk on noussut tulokkaiden pistepörssin kakkoseksi ja kasassa on nyt 22+23=45 tehot 70 pelatussa ottelussa. PPG on siten 0.64 ja tulee pysymään vähintään tasoissa isoveljensä tulokaskauden kanssa (tarkemmat desimaalit olisivat toki Bradyn eduksi) vaikka jäisi nollille viimeisessä pelisssä. Mutta onhan siinä vielä pieni mahdollisuus jopa ottaa pisteissäkin kiinni kun ei vaadi kuin kolmen pisteen ottelua. Maaleja Brady on iskenyt paljon enemmän mitä Matthew teki tulokkaana ja muutoinkin Bradyn maalivainu on ollut positiivinen asia kun sen suhteen oli epäilyksiä hiljaisemman yliopistokauden jäljiltä. Hieno oli nuoremman Tkachukin tulokaskausi myöskin.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 22. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Dahlin, Petterson ja Binnington calder-finalistit. Aikamoinen farssi, ettei Heiskanen oo tuolla.

  Edit hidas
   
 23. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Väärin äänestetty?
   
 24. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  No jaa.. Kenen tilalle Heiskanen sitten olisi pitänyt nostaa..? Dahlin pelasi huonossa joukkueessa upean kauden. Ei ole Dahlinin vika, että ei päässyt playoff-tunnelmaa haistelemaan. Petterssonin otteet olivat välillä aivan maagisia, ja pistesaldokin varsin kelvollinen 2000-luvun tulokkaisiin peilaten. Ja Binnington nosti Bluesin pohjamudista aina (ainakin) toiselle kierrokselle playoffeihin. Kyllä nuo kolme mun papereissa pesee Heiskasen...
   
  God #88 tykkää tästä.
 25. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  No eipä calderia saanut Lidaskaan, joten mitä väliä. Pettersson sen vie ja ihan ansaitusti.