Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tulokkaat kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 24.09.2018 klo 13.02.

 1. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Brady Tkachuk kyllä tullut upeasti sisään isoon liigaan. Tehnyt nyt neljään otteluun 3+3 tehot. Ehdottomasti yksi suurimpia suosikkeja calderiin omasta mielestäni. Tottakai tuo tahti ei tule jatkumaan koko kautta mutta alku ollut loistava. Oli kyllä hyvä varaus Ottawalta.
   
 2. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  Ottawaahan riepoteltiin mediassa ja keskustelupalstoilla aika kovasti kun ottivat miehen eikä esim. Zadinaa. Tosin nämä paremmuudet tullaan mittaamaan kunnolla vasta useamman vuoden jälkeen. Siitä huolimatta tällä lyhyellä otannalla Tkachuk vaikuttaa olevan parempi varaus kuin mitä media- ja palstatotuus antoi ymmärtää.

  Huhujen mukaan Buffalo olisi miehen varannut jo 3. vuorolla, jos olisivat pystyneet ROR-kaupan myötä.
   
 3. Largo Jäsen

  Molemmat Tkachukit olivat draftinsa NHL-valmiimpia pelaajia. Se upside on molempien kohdalla ollut scouttien mukaan huomattavasti muita alhaisempi. Aika näyttää miten tässä sitten käy. Joka tapauksessa hyvin vetää Brady ja koko Ottawa tällä hetkellä. En kyllä näe sen kestävän, kun muut saavat koneen hiljalleen hiottua kuntoon. Toivon kyllä olevani väärässä Sensin pelaajien vuoksi. Ja miten se sitten vaikuttaa Stonen ja Duchenen tilanteisiin, mikäli Sens taistelisi tai olisi menossa pudotuspeleihin siirtotakarajalla.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Enemmän Ottawaa taidettiin riepotella siitä, että pitivät tuon varausvuoron itsellään eivätkä antaneet sitä Coloradolle jotta ensi kesänä olisi oma ykköskierroksen varausvuoro. Tkachuk puolestaan oli aika varma varaus, tulee olemaan suurella todennäköisyydellä hyvä NHL-pelaaja ilman suurta floppivaaraa, mutta kuten yllä @Largo toteaa niin scouttien mielestä monella muulla pelaajalla ns. potentiaalikatto on korkeampi kuin Tkachukilla. Itse jos olisin Ottawan peräsimessä ollut niin olisin antanut suosiolla tuon vuoron Coloradolle.
   
 5. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Minä myös, mutta toisaalta nyt alkukausi on pistänyt miettimään sitä, onko Ottawa oikeasti edes tuolla lotteryprosenteissa se ennakkosuosikki. Tätä vasten tuo pickin pitäminen vaikuttaa hyvältä. Noh, enää ei ole kuin 76 ottelua pelaamatta.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Viime yönä taas pari maalia Petterssonille, nyt kasassa 7+3 seitsemään otteluun. Vaikka joutui muutaman matsin huilaamaan niin silti tukeva johto tulokkaiden pistepörssissä.

  Elias Pettersson goes bar-down on a breakaway

  Tässä aikas nätti viime pelissä Minnesotaa vastaan, linkki vie Youtube-videopalveluun.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Eipä löydy Petterssonille edes kunnon kilpakumppania. Näyttäisi tulevan harmittavan yksipuolinen Calder -kisa.
   
 8. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kausi on aika hemmetin pitkä.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Vähän ehkä omaa joukkuetta kehuen, mutta Dennis Cholowskilla lienee kohtuulliset Calder mahdollisuudet, mikäli jatkaa samalla tasolla pelaamista ja pääsee pelaamaan jatkossakin. Peliaikaa per ottelu tullut 21.53, joka on eniten tulokkaista ja pisteitä 9 otteluun tullut kuusi kappaletta.
   
 10. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Se on hemmetin pitkä, mutta Pettersson on sentteri ja saa aikamoista etumatkaa tällä hetkellä. Tkachuk vaikutti potentiaaliselta haastajalta, mutta meni hänkin loukkaantumaan.
   
 11. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Joo, itsekin näen Cholowskin varsin hyvänä kirittäjänä Ruotsin pojalle. Pakkinahan on tunnetusti vaikeampi voittaa tuo pysti, mutta uskoisin että Pettersonin tehot tuosta kyllä tasaantuvat. Jos taas Cholowski jatkaa noilla minuuteilla pelaamista ja suoriutuu jatkossakin hyvin, ei kisa välttämättä olekaan taputeltu. En ole kaveria nähnyt pelaamassa, mutta ilmeisesti peli on ollut varsin hyvää eikä pelkkää selviytymistä...?
   
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Elias Pettersson on nimetty kuukauden tulokkaaksi, tämä ei liene kenellekään kovin suuri yllätys.
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ei ollut tosiaan mikään yllätys, sen verran vakuuttavaa tekemistä Petterssonilta nähty heti alussa. Pystyi antamaan muille lokakuun aikana tasoitusta vielä sen verran että oli puolet kuukaudesta sivussa eikä silti löytynyt ketään haastajaa.

  Petterssonin takana ollut hiljainen alkukausi tulokkaiden osalta. Tkachuk toki oli kanssa erinomainen mutta hänkin meni loukkaantumaan muutaman pelatun ottelun jälkeen. Noiden kahden lisäksi kukaan ei ole vielä häikäissyt. Heiskanen nyt on ilmeisesti pelannut hyvin mutta puolustajan aina vaikea nousta suuriin otsikoihin. Ehkä sama juttu Dahlinin kanssa, ei ole paljoa juttuja tullut vastaan hänen alkukauden otteistaan. Muutoin sitten kärkilupauksien osalta ollut pettymyksiä alkukaudesta. Mittelstadt ei ole saanut tehoja, Tolvanen ja Borgström lähtivät tosiaan jo harjoitusleirin aikana farmiin ja kauden alkupuolella nyt heitä farmiin ovat seuranneet muun muuassa Terry, Steel sekä Donato. Sitten nämä harjoitusleirillä hyvin pelanneet Dube, Thomas ja kumppanit eivät ole saaneet siirrettyä sieltä tehoja näihin 'tosipeleihin'. Tällä hetkellä ei ole vielä ketään haastajaa näköpiirissä Petterssonille kauden parhaan tulokkaan tittelistä kisattaessa, kunhan vaan Pettersson pysyy terveenä. Mutta kausi on toki vasta alussa ja pelejä on paljon vielä jäljellä.

  Brett Howden kaikessa hiljaisuudessaan tulokkaiden pistepörssin kakkosena tällä hetkellä (13 GP, 3+5=8). Siinä yksi positiivinen yllättäjä, vieläpä Petterssonin tavoin pelaa sentterinä. Aika harva 20-vuotias tulokas (ellei ole näitä Crosby, McDavid, Toews tms. kaltaisia huippulupauksia) pääsee kuitenkin aloittelemaan NHL-uraa sentterinä joten se jo saavutus sinänsä. Dennis Cholowski onnistunut myös hyvin tehoilemaan Red Wingsin takalinjoilla (11 GP 2+6=8), toinen positiivinen yllättäjä. Max Lajoie tosiaan tuli taas ihan puskista NHL:ään harjoitusleirin aikana, ja vaikka viime peleissä ei ole enää tehoja tullut, on hänelläkin nyt jo komea saldo kerättynä (12 GP 4+3=7). Lajoie on vieläpä keskimääräisessä peliajassa juuri Heiskasen edellä, tulokkaiden kärkisijalla. Tuossa ne kolme parasta alkukauden tulokasyllättäjää.

  Edit. Laitetaan vielä listaa 18- tai 19-vuotiaista tulokkaista jotka pelanneet vähintään 10 ottelua ja siten heidän tulokassopimuksen ensimmäinen vuosi on astunut voimaan:

  2017 Drafti:
  Miro Heiskanen (1.kierros #3)
  Michael Rasmussen (1.kierros #9)
  Juuso Välimäki (1.kierros #16)
  Filip Chytil (1.kierros #21)
  Kailer Yamamoto (1.kierros #22)
  Henri Jokiharju (1.kierros #29)
  Max Comtois (2.kierros #50)

  2018 Drafti:
  Rasmus Dahlin (1.kierros #1)
  Andrei Svechnikov (1.kierros #2)
  Jesperi Kotkaniemi (1.kierros #3)
  Isac Lundeström (1.kierros #23)

  Jokunen pelaaja tuohon listaan vielä mahdollisesti tulee mukaan (esim. Brady Tkachuk ja Alex Formenton). Petterssonin tulokassopimus olisi joka tapauksessa astunut voimaan tällä kaudella, eli häntä ei tuo 10 ottelun raja koske ja siksi häntä ei tuolle listalle tarvitse lisätä vaikka 2017 vuoden draftiluokkaa onkin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2018 klo 13.15
 14. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Petterssonille viime yönä NHL-uran ensimmäinen hattutemppu ja samalla mukavasti ensimmäinen viiden tehopisteen ilta. Ei oikein vieläkään tahdo uskoa kuinka kova sälli on kyseessä.
   
 15. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Lainaus:
  NHLn sivut ilmoittaa 2+3, mutta pari hattutemppua näissä meikäläisen leuan loksahtamisessa lattiaan on tämä kaveri jo onnistunut saavuttamaan otteillaan. Uskomaton seppä.
   
 16. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Aaaivan, näin olikin. Livetuloksien appsi ilmoitti ensin aamu-uniselle, että 3+2, mutta pikkuvikoja yhtäkaikki. Huikea seppä tosiaan, jännä nähdä mihin kaikkeen herra vielä urallaan syttyy. Se nyt on varma, että tässä on monelle suomalaiselle inhokkinumero yksi kunhan majuun asti pääsee tekemään tuhojaan.
   
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Pettersson on tehnyt tänään kahteen erään 1+3, joten johto tulokkaissa on nyt yli 10 pistettä. Colin White ja Brady Tkachuk taitavat olla pahimmat uhkaajat Calderin osalta hyökkääjistä. Miro Heiskanen ja Rasmus Dahlin sitten pakeista. Ihan laadukas vuosikerta tämänkin vuoden tulokkaat. Ja varsin passelin All-Stars kentällisen noista tulokkaista saa.
   
 18. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  1+4 loppuen lopuksi, kaikki ykkössyöttöjä. Nyt 26 peliä 15+15. Ainut uhkaaja Calderin osalta on pidempi loukkaantuminen. Loistavia tulokkaita toki nuo ylempänä mainitutkin, mutta ei Petterssonille ole vastusta.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tkachuk ehti tuossa pari viikkoa sitten nousta PPG:ssä Petterssonin edelle, kun Tkachukilla oli silloin 16 pistettä 14 pelissä ja Pettersonilla 21 pistettä 20 pelissä. Silloin näytti että tästä tulee vielä kunnon kilpailu Calderista, mutta sen jälkeen sitten Tkachuk jäänyt kuusi ottelua ilman pisteitä ja Pettersson tosiaan viime yönä jälleen hirmuvireessä ja ero kasvanut merkittäväksi jälleen. Nyt näyttää tilanne taas ratkenneen lopullisesti. No eiköhän tilanne vielä elä kauden mittaan mutta onhan tuo Petterssonin vire sellainen että vaikea kenenkään on kuitenkaan nousta ihan todelliseksi uhaksi hänelle.

  Colin White on tulokkaiden pistepörssissä tällä hetkellä toisella sijalla 19 pisteellä ja on pelaamassa hienoa tulokaskautta. Yksi Senatorsin valopilkuista tällä kaudella. Viime kaudella ensimmäinen ammattilaiskausi ei sujunut mitenkään erityisen hyvin ja siten odotusarvot tähän kauteen lähdettäessä olivat paljon maltillisemmat kuin vuosi sitten kun kahden hyvin sujuneen yliopistokauden jäljiltä niitä odotuksia oli paljon. Ei ollut kesällä ja vielä harjoitusleirilläkään mikään varma tapaus NHL-miehistöön, ainakaan neloskenttää korkeammalle, mutta Pageaun loukkaantuminen avasi oven ja on alkanut nyt lunastaa potentiaaliaan NHL-kaukalossa. Erittäin potentiaalinen hyvin kahteen suuntaan pelaava top-6 sentteri Senatorsille useaksi vuodeksi eteenpäin.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 21. Mängimies Jäsen

  Pettersson, Dahlin, Heiskanen, Tkachuk, ja nyt viimeisimpänä mukaan on kyllä nostettava Carter Hart. En nyt vielä laske Petterssonin haastajaksi, mutta tätä tahtia kun jatkaa runkosarjan loppuun, niin vaikea Hartia on sivuuttaa valinnoissa.

  Hartilla nyt 16 starttia, 10 voittoa, 92,5 ja 2.48. Ja mikä tärkeintä, on nostanut joukkueensa 8 ottelun voittoputkeen ja takaisin taisteluun playoffseista.
   
 22. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Carter Hart on maalivahtien hautuumaalla laittanut tosiaan shown pystyyn ja kannattelee joukkuetta illasta toiseen.
   
  Jay79 ja Alamummo tykkäävät tästä.
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kyllä vain, valittiin siis tammikuun tulokkaaksi eikä syyttä.

  NHL Now: Carter Hart on being named the Rookie of the Month Feb 1, 2019

  Jos Phillyn lento jatkuu ja Hartin otteet pysyvät hyvinä hän taistelee Calderista ihan tosissaan. Linkki vie Youtube-videopalveluun.
   
  lainelaser tykkää tästä.
 24. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Hyvin on Hart pelannut, mutta mielestäni pitää vielä pykälä parantaa jos haluaa taistella Calderista. Pettersson on viimeiseen 30 kauteen kahdeksas pelaaja joka tekee 50 pinnaa 44 otteluun tai nopeammin. Tahti on sama kuin esim Sidney Crosbyllä. Muut tuossa joukossa ovat Selänne, Juneau, Ovechkin, Lindros, Malkin ja Fedorov.

  Carter Hart on pelannut nyt vasta 17 ottelussa (55 ottelusta) ja käytännössä millään hän ei taida pelata edes puolta kauden otteluista. 2000-luvulla pienin pelimäärä Calderin voittaneella maalivahdilla on ollut 57 peliä.
   
 25. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Mites veskareilla menee noi vaaditut pelimäärät, että katoaa tulokas-status? Paljonko Hartin pitäisi olla pelaamatta loppukauden aikana, jotta on tulokas vielä ensi kaudella ja näin ollen pokaamassa Calderin 2020?