Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tulevan kauden 10 mielenkiintoisinta tulokasta:

1. Rasmus Dahlin, Buffalo Sabres
Lahjakkain teini-ikäinen puolustaja sitten Chris Prongerin? Vai pitääkö mennä sitäkin kauemmaksi aina Denis Potviniin saakka? Lupauksena vähintään samaa tasoa Auston Matthewsin ja Patrik Laineen kanssa, ja ehkä jopa tuota kaksikkoa askeleen edellä ja siten lähempänä Connor McDavidia. 18-vuotiaista puolustajista NHL:n historiassa 40 pisteen tulokaskauteen ovat yltäneet ainoastaan Bobby Orr sekä Dahlinia tulevalla kaudella valmentava Phil Housley (lisäksi Ray Bourque sekä Cam Fowler tekivät yli 40 pistettä tulokkaina mutta täyttivät alkuvuodesta 19-vuotta ja siten ei ole oikein laskettavissa 18-vuotiaana pelatuksi kaudeksi). Dahlin jos kuka voi liittyä tuon kaksikon seuraan (sivuhuomiona että muutama vuosi takaperin edellinen ensimmäisenä varattu puolustaja, Aaron Ekblad, jäi 18-vuotiaana tulokkaana juuri tuon rajapyykin alle, 39 pisteeseen). Puolustajien on vaikea voittaa Calder Trophyä mutta siitä huolimatta Dahlin on ehdottomasti ennakkosuosikki tämän vuoden Calder-kisassa.

2. Elias Pettersson, Vancouver Canucks
Viime kaudella Ruotsin pääsarjassa vuosikymmeniä vanhoja entisten ruotsalaisten supertähtien ennätyksiä järjestäen rikkonut ja lähes kaiken voittanut Pettersson on jo harjoitusotteluissa väläytellyt huikeita taitojaan. Erityisesti ylivoimalla tehnyt myös kovaa tulosta jo harjoitusotteluissa ja varmasti tulee kauden aikana olemaan Canucksin ylivoimapelin pyörittäjänä. Omaa kaikki edellytykset tehdä sellaista tulosta että vie Calderin maanmiehensä Dahlinin edestä.

3. Andrei Svechnikov, Carolina Hurricanes
Dahlinin jälkeen toisena tänä kesänä varattu Svechnikov tulee Carolinassa saamaan heti hyvin vastuuta ja siten voi takoa taululle kovat pistesaldot heti tulokkaana. Eiköhän pelipaikka tule löytymään top-6:sta, jos ei Ahon ja Teräväisen viereltä niin sitten Staalin rinnalta.

4. Miro Heiskanen, Dallas Stars
Heiskanen tulee heti saamaan vastuullisen roolin Starsin puolustuksesta, luultavasti top-4:stä. Monen mielestä oli viime kaudella parempi kuin Dahlin, ja onkin vuoden tätä edellä kehityksessä. Kauden aikana on sitten mielenkiintoista tehdä Suomi-Ruotsi vertailua heidän välillään ja nähdä kumpi pelaa paremman tulokaskauden NHL:ssä.

5. Eeli Tolvanen, Nashville Predators
Tolvasen harjoitusleiri on sujunut hiljaisissa merkeissä ja on jäänyt ilman tehopisteitä kolmessa pelaamassaan ottelussa. Viime kauden aikainen hype hiljentyi jo keväällä Tolvasen hypättyä suoraan KHL:stä NHL:ään mutta jäätyä siellä ilman vastuuta, eikä tuo hypen uudelleenheräämiselle ole ollut leirin aikana vielä syytä. Mutta sieltä takaa on hyvä ponnistaa sitten isomman huomion kohteena olevien tulokkaiden edelle ja viedä Calder heidän edestään. Tolvanen on leirillä pääasiallisesti pelannut kolmoskentässä Boninon ja Smithin kanssa, mutta edellisessä ottelussa sai jo paikan ykköskenttään Johansenin ja Forsbergin rinnalle. Kauden aikana varmasti liikkuu paljon kolmen ensimmäisen kentän välillä kunnes sieltä löytyy toimiva koostumus. Ja ylivoimalla Tolvasen laukaus varmasti saa ison roolin.

6. Casey Mittelstadt, Buffalo Sabres
Dahlinin takana Sabresilla on toinenkin tulevan kauden kiinnostavimmista tulokkaista, viime kauden lopulla yliopistokauden päätteeksi jo 5 pistettä 6 NHL-otteluun tehnyt Mittelstadt. Hän tullee pelaamaan joko Sabresin kakkos- tai kolmoskentässä ja saamaan mahdollisuuden tuloksentekoon siellä heti.

7. Brady Tkachuk, Ottawa Senators
Senators tulee varmasti antamaan Tkachukille kaikki mahdollisuudet heti tulevalla kaudella vastuullisen roolin ottamiseen joukkueesta, vaikka se mahdollisuus tuleekin ehkä vuotta liian aikaisin. Mutta isoveljensä esimerkkiä seuraten sellainen lähes 50 pisteen kausi ei ole mahdottomuus edes sekasortoisessa tilanteessa olevassa Senatorsissa.

8. Ryan Donato, Boston Bruins
Viime kauden lopulla NHL:ssä jo taitojaan näyttänyt (9 pistettä 12 otteluun) Donato lienee vahvoilla Bruinsin kakkoskenttään Krejcin ja DeBruskin rinnalle ja tuossa pelatessa voi tehdä erittäin hyvät tehot tulokkaana. Donato on muita listattuja muutaman vuoden vanhempi (22-vuotias) ja jos joku näistä hieman vanhemmista pelaajista voisi nämä nuoret teini-ikäiset supertulokkaat yllättää tämän kauden Calder-kisassa niin Donato olisi heistä kenties se vahvin ehdokas.

9. Robert Thomas, St.Louis Blues
Thomas on jäänyt itselleni tuntemattomammaksi tapaukseksi toistaiseksi, mutta Blues-kannattajat ovat koko kesän pitäneet hänen pelipaikkaansa käytännössä varmana ja Corey Pronman tuntuu arvostavan tämän kaverin erittäin korkealle myös. Eilen sitten näytti hieman potentiaaliaan keräämällä kolme syöttöpistettä harjoitusottelussa Columbusta vastaan. Thomaksen pelipaikka löytynee kuitenkin kolmos- tai neloskentästä, mikä rajoittaa hänen potentiaalia tuloksentekoon ensi kaudella, mutta Bluesin syvän hyökkäyksen vuoksi rinnalle tulee kuitenkin laadukkaat pelikaverit alemmissakin kentissä.

10. Henrik Borgström, Florida Panthers
Borgström tullee suoraan yliopistosta heti hyppäämään NHL:ään, ilman yhtään AHL-ottelua. Kolmoskentän vasemman laiturin rooli Jared McCannin vierellä on ollut leirin aikana Borgströmin hallussa, ja voisi kuvitella että kauden alkaessa tulee tuolla paikalla myös pelaamaan. Sieltä kolmoskentästä ja mahdollisilla vähäisillä kakkosylivoiman vastuulla on vaikea olla mukana Calder-kisassa, mutta siinä on kuitenkin hyvä paikka pelata hyvä tulokaskausi ilman suurempia paineita.

Muita mahdollisia seuraamisen arvoisia tulokkaita (ei ole mikään tyhjentävä listaus; pelaajat joukkueen mukaan aakkosjärjestyksessä):

Sam Steel, Anaheim Ducks
Troy Terry, Anaheim Ducks
Dillon Dube, Calgary Flames
Martin Necas, Carolina Hurricanes
Dylan Sikura, Chicago Blackhawks
Evan Bouchard, Edmonton Oilers
Michael Rasmussen, Detroit Red Wings
Filip Zadina, Detroit Red Wings
Jesperi Kotkaniemi, Montreal Canadiens
Filip Chytil, New York Rangers
Alex Formenton, Ottawa Senators
Kristian Vesalainen, Winnipeg Jets

Lisäksi Penguins-kannattajana nostaisin esille nimen Daniel Sprong. Sprong ei ole enää Calder-kelpoinen mutta aloittaa kuitenkin ensimmäisen kokonaisen NHL-kautensa nyt. Leirillä ollut alusta saakka ykköskentässä Crosbyn ja Guentzelin rinnalla ja siten tälle ollaan antamassa loistavaa mahdollisuutta ottaa roolia joukkueesta. Tuossa noiden kahden rinnalla pelatessa Sprongilla on erinomainen paikka tehdä kovaa tulosta ensi kauden aikana.

Jälleen kerran sieltä on tuloillaan mielenkiintoinen vuosikerta tulokkaita mukaan NHL:ään.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tampassa Alexander Volkov saattaa aloittaa kauden jopa 1 kentässä Stamkosin ja Kucherovin vierellä. Kannattaa ehdottomasti pistää seurantaan jos aloittaa kauden ylhäällä.
 

Knap

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Bruins
Toronton Andreas Johnssonin ja Carolinan Valentin Zykovin voisi tuohon kisaan nostaa potentiaalisiksi haastajaksi.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Backhander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Avaajalla on vedetty kyllä Karjalalippis syvälle päähän jos Eeli Tolvanen on noinkin korkealla mielenkiintoisten tulokkaiden listalla. Mahtaako mahtua edes joukkueeseen?

Dahlinin uskon itse lyövän sen yli 40 pistettä tauluun. Puolustajalla se ei välttämättä riitä vielä pystiin kun Svechnikov ja Petterson tulevat saamaan paljon peliaikaa ja ovat sen verran kovia pelimiehiä että 60 pistettä pitäisi olla vähintään saavutettavissa.

Itse laittaisin Pettersoniin rahani kiinni jos löisin vetoa. Vaikuttaa poikkeuksellisen hyvältä pelimieheltä, varmasti maksaa oppirahoja kulmissa välillä kun ei ole mikään isoin kaveri, mutta on ilmeisesti harjoituspeleissä pelannut sen verran hyvin että paikka ykkösylivoimassa on sinetöity. Tasakentällisillä vaikea arvioida pistesaalista kun pelikaveritkaan eivät tule olemaan mitään huippuja. Jos pelaa täyden kauden niin odottaisin 60-80 pistettä.

Svechnikov saa top6-minuutit ja on kyllä pettymys jos jää alle 60 pisteen.

Andreas Johnsson voi myös yllättää kun saattaa päästä top6-minuuteille vasemmman laidan ollessa ohut. Toronto kuitenkin on vaihtamassa kahdesta tasavahvasta YV-kentästä selkeään ykköseen ja Johnsson ei tule saamaan paljoa YV-aikaa joten jäänee junasta kun Pettersson ja Svechnikov lyövät kovemmat tehopisteet.

Pienen yllättäjän roolin tarjoaisin myös Red Wings-kaksikolle, varsinkin Zadinalle. Ei pitäisi olla vaikeaa tuossa joukkueessa nousta kärkilaituriksi.

Donato sitten näistä vanhemmista tulokkaista haastamaan kolmea nuorta kärkipelaaja.

Eli Pettersson, Dahlin, Svechnikov ja Donato taistelevat minun näkemyksen mukaan pystistä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Mittelstadt kyllä taistelee tosissaan Calderista. Ollut koko uransa yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista ja taitojen siirtäminen NHL:ään ei näyttänyt olevan mikään ongelma.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Avaajalla on vedetty kyllä Karjalalippis syvälle päähän jos Eeli Tolvanen on noinkin korkealla mielenkiintoisten tulokkaiden listalla. Mahtaako mahtua edes joukkueeseen?

Andreas Johnsson voi myös yllättää kun saattaa päästä top6-minuuteille vasemmman laidan ollessa ohut. Toronto kuitenkin on vaihtamassa kahdesta tasavahvasta YV-kentästä selkeään ykköseen ja Johnsson ei tule saamaan paljoa YV-aikaa joten jäänee junasta kun Pettersson ja Svechnikov lyövät kovemmat tehopisteet.
Siellä vedetään sitten varmaan Sundin-kalsarit jalassa kun ollaan nostamassa koko harjoitusleirin ajan Leafsin neloskentässä Kapasen kanssa pelannut Johnsson noin korkealle (samalle sijalle millä mulla oli Tolvanen) listauksessasi.

Listaukseni ei muuten ollut mikään näkemykseni mukainen top-10 Calder-suosikkia, vaan näkemykseni mukaiset mielenkiintoisimmat tulokkaat. Ei ole sama asia vaikka toki pitkälle meneviä yhtäläisyyksiä niissä on. Jos listaisin Calder-suosikkeja, niin Heiskasen pudottaisin alemmaksi (puolustajien vaikea voittaa Calderia+ei saa ykkösyv:ssä vastuuta+on kuitenkin mediassa Dahlinin varjossa), Borgströmin pois top-10 listalta (lähtökohtainen roolitus ei oikein riitä Calder-kisaan) ja juuri nyt listaa tehdessäni Terry nousisi mukaan listalle (tämä voi hyvin muuttua heti huomenna, sen verran tilanteet elävät tässä leirin aikana jatkuvasti). Mittelstadt nousisi Heiskasen paikalle ja Tolvasen, tämän päivän leirityksen kenttäkoostumuksista huolimatta, pitäisin edelleen viidennellä sijalla.

Tolvasen tilanne ei tämän päivän harjoitusten perusteella tosiaan juuri nyt vaikuta lupaavalta, mutta vaikka aloittaisikin kauden farmissa, niin en usko että siellä kovinkaan pitkään joutuisi viettämään aikaa. Ja vaikka vasta marraskuussa nousisi NHL:ään niin kyllä se silti Andreas Johnssonin voittaisi pisteissä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miro Heiskasen on mielenkiintoisin tulokas ja luultavasti voittaa Calderin, kun yllättää monet upean kypsällä puolustuspelillänsä ja ikäisekseen tulokaspakiksi kovilla tehoillansa 11+32=43.

On siellä toki muitakin mielenkiintoisia tulokkaita, mutta mä jätän nyt tähän.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Miro Heiskasen on mielenkiintoisin tulokas ja luultavasti voittaa Calderin, kun yllättää monet upean kypsällä puolustuspelillänsä ja ikäisekseen tulokaspakiksi kovilla tehoillansa 11+32=43.

On siellä toki muitakin mielenkiintoisia tulokkaita, mutta mä jätän nyt tähän.
Harmittavasti puolustajana on vaan todella vaikea voittaa tuota palkintoa eikä oikein muita asioita osata arvostaa kuin tehopisteitä. Tästä nyt esimerkkinä edellisen kauden äänestys kun McAvoy jätettiin tylysti Kellerin, Connorin ja Boeserin taakse vaikka oli yksi joukkueensa tärkeimpiä pelaajia ja varmasti ainakin tärkein puolustaja.

Itse hahmottelisin tulevan kauden kisan käytävän Pettersonin ja Donaton välillä, veikkaan molempien takovan kovaa tulosta tällä kaudella. Svechnikov tulee sitten aivan perästä. Tolvasen kausi alkanut sen verran vaisusti, että saattaa tosiaan farmista aloittaa mutta jahka mies pääsee vauhtiin niin uskon Eelin takovan Boeser maiseen tahtiin maaleja.

Tampasta tosiaan saattaisi sitten nousta vielä Joseph ja Volkov mukaan kisoihin ihan sillä että Stamkosin ja Kucherovin vieressä olisi yksi paikka auki ja jos heidän kanssaan peli klikkaisi niin potentiaalia olisi olla Tampan oma "Connor".
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
Itse hahmottelisin tulevan kauden kisan käytävän Pettersonin ja Donaton välillä, veikkaan molempien takovan kovaa tulosta tällä kaudella. Svechnikov tulee sitten aivan perästä. Tolvasen kausi alkanut sen verran vaisusti, että saattaa tosiaan farmista aloittaa mutta jahka mies pääsee vauhtiin niin uskon Eelin takovan Boeser maiseen tahtiin maaleja.
Petterssonin ja Donaton veikkaan minäkin kisaavan tuloskaspystistä ensi kaudella. Tosin Dahlin (jos joku viimeisten kymmenen kauden tulokaspuolustajista) pystynee kisaamaan tasaisesti. Svechkinovia ja Mittelstadtia pidän tuon kolmikon lähimpinä haastajina. Heiskanen ei ehkä tee riittävästi tehoja, vaikka muuten pelaisikin vahvaa kautta.

Tolvasen suhteen kannattaa ehkä vähän jarruttaa odotuksia jos Boeserin viime kausi on maalinteon mittarina. Tällä vuosituhannella vain kuusi pelaajaa yli 10 peliä tulokkaina pelanneista (Ovechkin, Svatos, Laine, Matthews, Ryan ja Crosby) ovat tehneet enemmän maaleja peliä kohden tulokkaana kuin Boeser viime kaudella. Boeser oli helmikuussa ennen loukkaantumistaan Laineen ja Matthewsin edelläkin maaleja/peli -tilastossa. Toki Tolvasella on mahdollisuuksia tuohon, mutta hän saa olla Nashvillessa joukkueen paras maalintekijä kyetäkseen noihin lukuihin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Harmittavasti puolustajana on vaan todella vaikea voittaa tuota palkintoa eikä oikein muita asioita osata arvostaa kuin tehopisteitä. Tästä nyt esimerkkinä edellisen kauden äänestys kun McAvoy jätettiin tylysti Kellerin, Connorin ja Boeserin taakse vaikka oli yksi joukkueensa tärkeimpiä pelaajia ja varmasti ainakin tärkein puolustaja.
Noh, McAvoy oli korkeimmalla ollut puolustaja viime vuoden Calder äänestyksessä. Takana olivat enemmän pisteitä tehneet Sergachev ja Butcher. Vaikeaa se on puolustajana voittaa, mutta ei yhtä vaikeaa kuin maalivahdilla. Kyllä Dahlinilla on ihan hyvät mahdollisuudet Calderiin.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Noh, McAvoy oli korkeimmalla ollut puolustaja viime vuoden Calder äänestyksessä. Takana olivat enemmän pisteitä tehneet Sergachev ja Butcher. Vaikeaa se on puolustajana voittaa, mutta ei yhtä vaikeaa kuin maalivahdilla. Kyllä Dahlinilla on ihan hyvät mahdollisuudet Calderiin.
Puolustajien kesken on toki helpompi antaa arvostusta ja se tuskin oli jäänyt äänestäjiltä huomaamatta, että nuo jälkimmäistä kaveria pelasivat suojattuja minuutteja isolla ylivoimaajalla. Mahdollisuudet ovat, mutta onhan tuo todella harvinaista että pakki tuon pystin pokkaisi. Lähivuosiltakin nuo Myersin voitto tuli melkein vastaavilla pisteillä kuin kilpailijevien hyökkääjien, Ekbladin vaakakupissa taas taisi painaa miehen nuori ikä kun silloin olisin kyllä laittanut itse Stonen edelle, mutta ehkä Gaudreau söi sitten häneltä ääniä kun pisteitä kertyi saman verran.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Toki Tolvasella on mahdollisuuksia tuohon, mutta hän saa olla Nashvillessa joukkueen paras maalintekijä kyetäkseen noihin lukuihin.
En usko, että on mutta tarkoitin siis sitä että jahka kun homma alkaa toimimaan niin tahti voi sen jälkeen olle kova eli jos tässä nyt menee vaikka 2 kuukautta harjoitellessa niin sen jälkeen vedettäisiin kovalla tahdilla kiekkoja reppuun.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kahden pelin otannalla sanoisin että Vancouverin Elias Pettersson on aikas vahvoilla Calderin voittajaksi. Viisi pinnaa kahteen peliin ja koosteiden perusteella muutenkin vahvaa tekemistä.
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

Largo

Jäsen
Kahden pelin otannalla sanoisin että Vancouverin Elias Pettersson on aikas vahvoilla Calderin voittajaksi. Viisi pinnaa kahteen peliin ja koosteiden perusteella muutenkin vahvaa tekemistä.
Koosteiden perusteella Comtois iskee 82 maalia tällä kaudella. Tilastojen perusteella Toews tekee 164 maalia. Yllättyisin.

Kahden pelin otanta? Ei katsottuja pelejä?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Koosteiden perusteella Comtois iskee 82 maalia tällä kaudella. Tilastojen perusteella Toews tekee 164 maalia. Yllättyisin.

Kahden pelin otanta? Ei katsottuja pelejä?
Yllättyisin mikäli Toews luettaisiin vielä tulokkaaksi. Ei seurattu liigaa vuosiin?
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Koosteiden perusteella Comtois iskee 82 maalia tällä kaudella. Tilastojen perusteella Toews tekee 164 maalia. Yllättyisin.

Kahden pelin otanta? Ei katsottuja pelejä?
Ei tässä juuri isommalla otannalla pysty arvioida kenenkään kohdalla. Kyllähän Petterssonin otantaan voi lisätä hyvän pre-seasonin ja järjettömän hyvän viime kauden SHL:ssä. Itse olisin roposeni lyönyt kaverin Calder-voitosta, mutta enpä lyönyt. :)

Mutta, tosiaan varmaan tuossa 20 pelatun ottelun kohdalla tosissaan ollaan viisaampia, kenellä on realistisia mahdollisuuksia voittoon. Jokiharju musta hevonen?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lukitaan edelleen Heiskasen Miro ja musta hevonen tosiaan Jokiharju jos päättää kautensa pistepörssin top-kympissä.

Puolustajien vuosi.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

Backhander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ei tässä juuri isommalla otannalla pysty arvioida kenenkään kohdalla. Kyllähän Petterssonin otantaan voi lisätä hyvän pre-seasonin ja järjettömän hyvän viime kauden SHL:ssä. Itse olisin roposeni lyönyt kaverin Calder-voitosta, mutta enpä lyönyt. :)

Mutta, tosiaan varmaan tuossa 20 pelatun ottelun kohdalla tosissaan ollaan viisaampia, kenellä on realistisia mahdollisuuksia voittoon. Jokiharju musta hevonen?
D-1 kaudella myös Allsvenskanissa lähes PPG-tahtia. Ja pudotuspeleissä vetänyt aina kovemmalla tahdilla. Silloin muuten Dahlen teki muutaman pisteen enemmän, seuraava pelaaja 10 pistettä vähemmän ja neljäs oman joukkueen pistepörssissä 20 pistettä vähemmän vaikka pelasi 10 ottelua enemmän.

Varmasti tulee Petterssonille hiljaisiakin hetkiä tällä kaudella, mutta eiköhän vähintään 60 pinnaa laita tauluun. Paras ruotsalaishyökkääjä sitten Sundinin ja Forsbergin minun kaikesta päätellen.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mustista hevosista voisi heittää ensimmäisten pelien perusteella mukaan Hurricanesin 22-vuotiaan Warren Foegelen, joka on tullut aivan puskista itselläni vastaan. Parissa katsomassani Canes-matsissa hän on ollut Staalin ja Williamsin rinnalla varsin näkyvä pelaaja. Foegelella tuntuu riittävän luisteluvauhtia ja yritystä, eikä hän kaihda pientä fyysisyyttäkään kulmissa ja maalin edessä. Jotenkin miellyttävä pelaaja katsoa myös näin ulkopuolisen silmin.

Ei Svechnikovkaan ole huonosti pelannut, mutta hänellä on vielä melko reilusti kehittymisen varaa (eli lisäpotentiaalia). Parin-kolmen vuoden päästä varmasti kova pelaaja.

https://www.youtube.com/watch?v=wD8DHofdURI
https://www.nhl.com/hurricanes/video/foegele-bags-his-second-goal/t-277437094/c-61681103
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Harmittavasti Pettersson loukkaantui Florida-ottelussa, olisi ollut hieno nähdä mihin poika pystyy pelattuaan täyden kauden. Matheson joutuu tempustaan kuultavaksi, saa nähdä mitä tuosta painiheitosta tulee.
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Itse laittaisin Pettersoniin rahani kiinni jos löisin vetoa. Vaikuttaa poikkeuksellisen hyvältä pelimieheltä, varmasti maksaa oppirahoja kulmissa välillä kun ei ole mikään isoin kaveri, mutta on ilmeisesti harjoituspeleissä pelannut sen verran hyvin että paikka ykkösylivoimassa on sinetöity. Tasakentällisillä vaikea arvioida pistesaalista kun pelikaveritkaan eivät tule olemaan mitään huippuja. Jos pelaa täyden kauden niin odottaisin 60-80 pistettä.
Niin se Pettersson sitten maksoi oppirahoja kulmassa, kun vastustajalla hajosi kasetti ja meni vati nurin. Calderin takia - ja toki pelaajan oman terveyden - toivon suuresti, ettei kupoli tärähtänyt kovin pahasti eikä edessä ole pitkää huilia.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.

Kari Runk

Jäsen
Niin se Pettersson sitten maksoi oppirahoja kulmassa, kun vastustajalla hajosi kasetti ja meni vati nurin.
Mun mielestä on vähän väärin puhua oppirahoista, kun Petterson ei tilanteessa olisi voinut tehdä käytännössä mitään toisin eikä tehnyt tilanteessa oikeastaan minkäänlaista virhettäkään. Ihan samalla tavalla siinä olisi lentänyt ahot, gaudreaut ja kumppanit, joten sen puoleen oppirahoista on hieman hölmöhköä puhua.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Mun mielestä on vähän väärin puhua oppirahoista, kun Petterson ei tilanteessa olisi voinut tehdä käytännössä mitään toisin eikä tehnyt tilanteessa oikeastaan minkäänlaista virhettäkään. Ihan samalla tavalla siinä olisi lentänyt ahot, gaudreaut ja kumppanit, joten sen puoleen oppirahoista on hieman hölmöhköä puhua.
Yritin käsitellä asiaa huumorin kautta, kun vasta tänään luin tämän ketjun läpi ja tuo kohta viestissä pomppasi silmille. Tästä lainaamastani viestistäsi olen tismalleen samaa mieltä.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.

Kari Runk

Jäsen
Yritin käsitellä asiaa huumorin kautta, kun vasta tänään luin tämän ketjun läpi ja tuo kohta viestissä pomppasi silmille. Tästä lainaamastani viestistäsi olen tismalleen samaa mieltä.
Joo, ei ollut näemmä meikäläisellä lukutaitoa. Nyt kun tuon selvensit, niin ihan selvästi luettavissahan tuo olisi ollut, jos omistaisin sisälukutaitoa.

Kättä pystyyn.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy