Tuleva Suomen Mestari 2003: HPK

  • 9 967
  • 86

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tää on selvääkin selvempi peli!

Kerho voitaisiin jo nyt kruunata mestariksi ja kannun voisi ainakin jo pistää Hartwall Areenassa lähtövalmiiksi. Kerho on hävinnyt viimeksi ties milloin ja voittojakin on tullut putkeen jo 11 kappaletta ja loppua ei näy. Ja kaiken tämän takana on tietenkin se että Kerholla on tällä hetkellä kolme tasavahvaa huippuketjua joista löytyy ratkaisijoita joka lähtöön, on maajoukkueessakin dominoinut SMS, on Tuulolaa, on Sicakia, on maailmanmestari Strbakia, on Pardavya, on Kucharcikia, on maailmanmestari Lehterää, on Louhea jne jne, tuota listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin ja kun tuohon huippumateriaaliin vielä haetaan yhtä huippu hyökkääjää niin ei voi kuin hiljaa mielessään kadehtia Kerhon tilannetta. Kun tämän lisäksi Kerholla on penkin takana keinoja kaihtamaton ja tuomareitakin naruissaan pitelevä valmentajavelho Jukka Jalonen tilanne selkiytyy entisestään. Kerholle ei yksinkertaisesti ole pysäyttäjää, tämä vuosi tulee olemaan hämeenlinnalaisten. Onnittelut.

Kerhon ylivoiman jälkeen tulee liigassa iso väli jonka jälkeen nousee esiin ne vahvimmat haastajat: SM-liigan toiseksi parhaan hyökkäysvitjan omaava Jyp, aivan huikeat ulkomaalaiset ja mahtavat omat junnut omaava Kärpät sekä myöskin rahassa kylpevä ja rahat erinomaisella taidolla käyttänyt Blues joka on koko liigan parhaan ulkomaalaisen Jan Calounin johdolla aina vahva. Ei siis tarvise olla kovinkaan suuri ennustaja arvaamalla että tästä kolmikosta löytyy se Kerhon haastaja finaaleihin.

Tavoitteensa jo tällä kaudella saavuttanut Euroopan epävirallinen mestari Jokerit tulee vasta kaukana tämän nelikon takana, vaikka nimet joukkuessa saattavat olla kovia niin Areenan kirkkaissa valoissa taidot tunnetusti katoavat ja sen faktan voi jokainen lukutaitoinen lukea Jokereiden tehtyjenmaalien-sarakkeesta. Kari Lehtonen oli kauden alussa maaginen mutta nyt kun Lehtonen on ammattitaidottoman raivopää/nyyhky valmentajan toimesta peluutettu täysin puhki niin eipä ole ne kiekot enää kiinni jääneet ja Helasen (ai kuka?) tason kaikki tietää. Ja jotta soppa olisi täydellinen niin kuten olemme lehdistä saaneet lukea niin Jokereiden sikamainen pelitapa on nyt huomattu ja tuomarit sekä liiga tulevat varmasti puuttumaan siihen kovalla kädellä, esimakua tästä linjasta saatiin kun Jokeripelaajille kirjattiin yhdestä pelissä 16 ottelun pelikiellot. Jokereiden pieni oljenkorsi olisi aivan huikeassa kunnossa oleva Ville Peltonen joka pystyy yksinään kääntämään otteluita mutta jälleen kerran oljenkorsi on hyvin ohut koska Villen loukkaantumisherkkyys tiedetään ja tälläkin hetkellä Ville parantelee rikkinäistä polveaa. Ja kun koko Jokeripakka on vain yhden erittäin loukkaantumisherkän kortin varassa niin eipä tässä voi sanoa että meillä olisi pullat kovinkaan hyvin uunissa, eikä tässä enää mikään yksi kaksi toivotaan toivotaan vahvistusta mitään muuta. Joten pelkkä välieriin pääsy olisi meille kuin lottovoitto.

Realismia siis peliin kaverit eikä rakennella niitä mahdottomia pilvilinnoja...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Heh. taasko on se aika vuodesta? :) Viime kaudella samat liirumlaarumit oli täällä ja Jokeri-fanit ovelina yrittivät siirtää paineita muille. Ehkä siinä vähän onnistuivatkin, ja Nikerit tuli mukamas puun takaa mestariksi.

Oli peli tällä hetkellä mitä tahansa, niin Jokerit on nykymateriaalilla ehdoton mestarisuosikki numero yksi. Pudotuspeleissä pelit voitetaan nimenomaan juuri sillä sumputtamisella, millään muulla ei ole väliä, kunhan vastustaja ei tee yhä maalia enempää. Ja kun maajoukkuemiehiä löytyy neljään ellei viiteen ketjuun, niin näistä kavereista aina pari ketjullista herää pelaamaan paremmalla tasolla kuin runkosarjassa.

Lisäksi kellään ei ole niin jäätävää molaria, kuin Kari Lehtonen. Mestaruuden yleensä voittaa lopulta se, jolla on paras maalivahti.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
VÄHÄTTELYN JA KEHUMISEN MM-KISAT

Ai nytkö se sitten alkoi. Se joka vuotinen ja keväinen aivan huvittaviin piirteisiin menevä toisten kehuminen ja ylistäminen. Odotan aina palyoffien alla olevaa tiedotustilaisuutta minkä sm-liiga järjestää playoff joukkueiden kesken. Kilvan kaikki kehuvat toisiaan ja se todellinen NÖYRYYS on jokaisen sanomisissa se päälimmäisin asia. Tämä on huvittavaa. Mitähän ongelmia ja peikkoja Alatalo, Jalonen, Summanen & Co. kaivavat joukkueistaan esiin tuossa tilaisuudessa. Kaikki ovat niin huolissaan ja niin huolissaan. Joillekkin se jutun keksiminen tuossa tiedotustilaisuudessa on niin väkinäistä että oikeen paistaa läpi.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ylivoimainen mestarisuosikki: Jokerit

Mahdollisuuksia: HPK, Kärpät

Muut vain pelailee...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti Henkka
Ja kun maajoukkuemiehiä löytyy neljään ellei viiteen ketjuun, niin näistä kavereista aina pari ketjullista herää pelaamaan paremmalla tasolla kuin runkosarjassa.


Jep. Nyt ne on niin maajoukkuemiehiä, mutta lukaisepa mikä meteli maajoukkuepuolella on nostettu kun meidän paras sentterimme ja toiseksi paras laiturimme on valittu johonkin höpöhöpö-turnaukseen Ruotsiin. Pelkkiä Aran saunakavereita.

Tosiasiassa meillä ei ole kuin yksi maajoukkuetason pelaaja tällä hetkellä ja hänkin on loukkaantunut. No, lisäksi Lehtonen on tietysti lähellä maajoukketasoa. Siinäpä ne sitten ovatkin. Ne viisi kentällistä maajoukkuemiehiä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikähän tämän sarkastisen kirjoituksen alkuunpaneva voima mahtoi olla? Ilmeisesti Jokerileirissä odotellaan jo tylsistyneenä runkosarjapelien loppumista, ja pudotuspelien alkamista. Yrittäkää nyt kuitenkin malttaa hetki sitä "pojan" nostamistilaisuutta - sitä paremmalta se tuntuu, mitä enemmän sitä joutuu odottelemaan...

No, ehkä kyseessä oli myös yritys paineiden siirrosta Hämeenlinnan suuntaan, mutta jotenkin on sellainen tunne ettei se onnistu näillä Jatkoajan kirjoituksilla...

Jokerit lähtee ylivoimaisena suosikkina pudotuspeleihin ja kaikki muu kuin mestaruus on karvas tappio niin pelaajille ja valmentajille kuin kannattajillekin.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Eikös täällä ole jaettu nykyään viikon Daespoo palkintokin?
Oma ehdotukseni tämän viikon Daespoo palkinnon saajaksi on flintstone.

Tiedetään että ennen pleijareita valmentajat kehuvat muita ja vähättelevät omia mahdollisuuksia. Tänäpäivänä kukaan ei voi ottaa tosissaan noita sanomisia vaan eiköhän joukkueet keskity omaan tekemiseen. Tuskin valmentajien puheilla saadaan paineita millekään joukkueelle. Eri asia on kummasti pleijareiden aikana ilmaantuvat uutiset jonkun pelaajan "varmasta" sopimuksesta jonnekin muualle. Esimerkkinä esim. parin vuoden takainen uutisointi Kesken Jokerit-Kärpät play off sarjaa Korhosen siirtymisestä Ruotsiin...
 
Viimeksi muokattu:

gordion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Veto
SMS-ketju

Kaikella kunnioituksella, mutta Kerhon tekstiviestiketjun todellinen särmä mitataan vasta pudotuspeleissä. On runkosarjapelaajia ja sitten on pelaajia. Toki olisi hienoa, jos mestaruus menisi välillä pienelle paikkakunnalle, mutta matkaa on...
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
flintstone: Kivat Sulle, menit sitten kertomaan jo ratkaisun ja pilaamaan näin monelta kiekkoystävältä kaiken jännityksen ratkaisevista juonenkäänteistä jo näin tammikuussa.

Säilyttääkseni illuusioni hyvätasoisista kirjoittajista, sano flint, että vedit kieli kokonaan poskessa, jooko, ihan kokonaan? Et vaan viittinyt laittaa hymiön tynkääkään? Muutenhan olet pilannut koko jutun kertomalla, miten tässä jännärissä käy.

Voi hitsi minkä teit.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Mitäpä sitä kiertelemään

Niin, mitäpä sitä kiertelemään, selvää asiaa. Liigamme Kauno Saario tulee ja syöttää kilpailijoilleen isohkon hivakan lunta ja Hämeenlinnan torilla tanhutaan Pojan ympärillä kuin viimeistä päivää.

Sihi- ja kuohujuomia menee urakalla ja juhlahumussa neitsyeiden immenkalvot ovat vaarassa. Tilapäissuhteita solmitaan ja veneeriset taudit leviävät. Tämä on kuitenkin vasta alkua, koska Poika on tullut jäädäkseen..

Täältä tähän
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Joopa joo. Kyllähän aivan ylivoimainen mestarisuosikki on Jokerit. Jokerit oli niin ylivoimainen koko alkukauden, että mietittyttää, että häviikö ne välillä tahallaan laskeakseen paineita joukkueelta mestaruuden suhteen.

HPK on muuten mestariainesta, mutta maalivahdit epäilyttää. Runkosarja on mennyt molemmilta hyvin, mutta, mitäpä sitten kun on hieman enemmän paineita niskassa?

Kärpät on lievä kysymysmerkki, mutta potentiaalinen vaihtoehto kummiskin. Saavuttaaksen mestaruuden Kärppien K A I K K I E N ulkomaalaisten tulee olla huippuiskussa, Junnujen säilyttää tasonsa kuten myös Kärppien kokeneemman kotimaisen kaartin. Lisäksi kapean puollustusmateriaalin on onnistuttava täysin nappiin ja Kärppien nuoren kapteenin on otettava harteilleen puollustuksen liiderin rooli. Pisteenä i:n päälle jomman kumman maalivahdeista on noustava vielä pykälä ylöspäin. Jos näin tapahtuu niin kärpät on hyvissä asemissa.

Bluesilla lienee jonkinlaiset mahdollisuudet myös, mutta henk koht en niihin jaksa uskoa.

Muilla joukkueilla ei ole mitään jakoja.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Erno
Ylivoimainen mestarisuosikki: Jokerit

Mahdollisuuksia: HPK, Kärpät

Muut vain pelailee...

kärpillä ei kyllä ole saumaa mestaruuteen.
ei vaikka kuinka onnistuisi 200%:sesti.

Hyökkäys vois olla mestarikelposta siinätapauksessa että jokainen pelaaja pelaisi omalla tasollaan :)

Pakkiosasto ei ole sillätasolla mitä sen pitäs olla, et kannu saatas.
Pitkänen on toki iha hyvä perus varma ja enimmäkseen kiekollinen mutta ei ei...

Maalivahdit ovat olleet viimeiset viisipeliä loistavia, tai oikeestaan lähinnä Nikke on yhtäkkiä alkanut pelaamaan tosi maagisesti.
johtuu varmaan siitä, et saa pelata, kun korhonen on sivussa?

Mestaruuden vie joko Jokerit-Hpk-Blues.
mut Tappara voi olla keväällä yllättävän sitkeä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Minä vielä kaivaisin tapparan noihin mestaruuskahinoihin. Tappara on saanut olla rauhassa ilman isompia häslinkejä ja vaikka peli ei ole sujunutkaan niin joukkue on täynnä kokeneita pelaajia, joiden arvo juuri pleijareissa nousee. Maalivahtipeli onkin sitten kysymysmerkki.. niinkuin melkein kaikilla muilla joissainmäärin paitsi jokereilla. J.Ojanen, M. Ojanen, Barkov, Tarvainen, Pirnes, Bissett, (mäkiaho) ja vahva 4.ketju... puolustajat jäi vielä sanomatta.. Kärppien toivon mestaruuden vievän, mutta jotain kärppäjoukkueesta puuttuu että se mestaruuden veisi, eikä se nyt ole se tappelija...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Finaali: Jokerit - Kärpät
Pronssi: HPK - "yllättäjä" ( Jyp, Lukko, Saipa, Ässät tms. )

Perusteluna on finalistien koko kentän hallinta, peli ei ole kaunista, mutta "tehokasta" eli omiin menee vähän ja hyökkäys tekee muutaman maalin. HPK pelaa iloista peliä, mutta omiin menee liikaa. Lisäksi mukana neljän joukossa on ollut aina yksi yllättäjä.

Pleijareissa pelityyli muuttuu täysin kun pelataan samaa joukkuetta vastaan useita otteluita ja silloin kärsivällisyys ja tarkka peli tulee arvoon. Lisäksi mukaan tulee ärsyttäminen jne.

edit: Toivon sydämmestäni että HPK veisi pytyn, sillä se olisi jääkiekon voitto.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
HPK ei voi voittaa

Eikö se nyt ole kaikille selvää, että viimeistään välierissä tuomarit liigan käskystä järjestävät HPK:n pronssimatsiin.
Salaliiton tuomat aiheettomat jäähyt ja hylätyt maalit puhututtavat tänäkin vuonna hämäläistä kiekkokansaa.

Nyt kun runkosarjanvoitto vielä nostaa odotukset entistä korkeammalle, on pudotus arkeen vielä kovempi.

Uskokaa nyt suosiolla, 'poikaa' ei päästetä 3-tielle.
Tyytykää siihen pronssimatsiin ja unohtakaa perunalaarit ja mittavat satsaukset, TE ETTE SAA VOITTAA!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti TosiFani
HPK pelaa iloista peliä, mutta omiin menee liikaa. Lisäksi mukana neljän joukossa on ollut aina yksi yllättäjä.
Olet muuten ihan oikeassa, omiin menee Kerholla liikaa. Päästettyjen maalien tilastossa ollaan vasta toisena. Noni, ei saumaa mestaruuteen. Poika menee taas Jokereille, kuten kauden alusta asti on odotettu.

Muok. HABS #11, on sellainen palkinto olemassa, mutta se jaetaan hieman toisenlaisista ansioista.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti flintstone

Kerho on hävinnyt viimeksi ties milloin ja voittojakin on tullut putkeen jo 11 kappaletta ja loppua ei näy.

Se nyt vain on aivan sama kuinka paljon niitä voittoja tulee runkosarjassa, kunhan pääsee pleijareihin. Sielläkin vain yhden pelin voittaminen on todella tärkeää, viimeisen.

Onnea vain matkaan, kattellaan sitten pleijareitten jälkeen, minkä kaupungin torilla juhlitaan.
 

Basso

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aivan! Tappara on "voittanut" pari hopeata kahtena edellisenä kautena, ja tämän kauden tavoite oli ja on edelleen kirkastaa mitalin väriä. Joukkue on kokenut viime vuosina ylivoimaisesti suppeimmat muutokset liigassa, ja pelaajien tason pitäisi olla edelleen kova. Silti joukkue on ryssinyt pelinsä toistaiseksi melko lahjakkaasti. Mikä mättää??

Silti... joukkue on menossa pudotuspeleihin, joista sillä on vahva kokemus. Niissä peleissä voi tapahtua mitä vaan, kyse on aika pitkälti, miten kirvesrintojen peli tuoloin sujuu. Tappara vois ihan hyvin jäädä vaikka sijoille 7 tai 8 runkosarjassa, mutta kun homma sujuu, ne panevat tarvittaessa Jokerit / HPK:n kesälomalle nopeastikin. Ainakin ainekset ovat olemassa. Kysymys onkin, miten tuoreina jalat ja pää ovat tuolloin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei narreilla ole mitään hätää kun teillä on se maailman kuulu Ramin-koulu joka tekee tunaristakin mestarin.Keväällä nähdään,poika pasilaan yms.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Sotilasurheilujohtaja:"Mahdollisuudet vähissä, resurssit hupenemassa."

Reuter-Washington DC

Persianlahdella orastava kriisi sai uuden yllättävän käänteen tämän viikon torstaina, kun eräs loppupeleihin ilmoittautunut ja melko lailla huolestunutkin joukkue valmentajansa johdolla antoi yllättävänkin avomielisen ja paljastavan haastattelun.

US Marine Corps prinssieversti evp. evvk. Harkin antoi melko pessimistisen lausunnon:
"Kyllä vetää ilmeet vakaviksi tällainen epäonni. Meillä on jo kolmella Harrier -pilotilla kamala flunssa ja ramppikuume ja yhden pioneerikomppanian komentaja paljastui transvestiitiksi."

Erikoissotaurheilutoimittajamme saamien tietojen mukaan koko kauden huipentumaksi suunnitellun, alun perin ns. selväksi peliksi kaavaillun tapahtuman loppupelit voivat olla yllätyksellisiä.

Eversti Raathos SEAL -joukoista kertoi seuraavaa.
"Ei taideta paljon juhlia tänä vuonna; meillä on ainakin viidellä maailmanluokan kommandolla pesussa kutistuneet pipot - ei ne päässä voi mitään SCUD-raketin laukaisualustoja etsiä ja tuhota! Meillä on tavoitteena että saatais vielä viime hetken vahvistuksia ennen joukkojensiirtorajan umpeutumista. Meillä on kiikarissa pari italialaista karabinieeriä ja saksalainen dobermanni GSG-9 -yksiköstä, mutta mikään ei ole varmaa."

Prinssieversti Harkin jatkaa:"Ja mitäs sitten vaikka me säkällä voitettaiskin, eihän se pioneerikomppanian komentaja voi hame päällä voitonparaatissa marssia!"

Saamiemme tietojen mukaan US Globeguardian All Stars -joukkue suuntaakin katseensa tulevaisuuteen ja ensi kauteen.

Raathos jatkaa ns. tippa linssissä: "Tämä kausi alkaa olla jo paketissa, mutta ensi kauden päätavoitteena on Korean niemimaan mestaruusturnaus. Meillä pitäisi olla ihan hyvät mahdollisuudet, jos vastustaja ei pelaa sikaa, niinkuin 1991 finaaleissa. Silloinhan Bagdad Camelseja vastaan pelatuissa finaaleissa ne perkeleet lennätti kaikki uudet hävittäjänsä Iranin puolelle! Kyllähän peli on kovaa, mutta urheiluahan tämä on - hame päälle tollasille epäurheilijoille."

Epävirallisten ja epämääräisten lähteiden mukaan USA:n joukkuetta syytetään myös ennaltaehkäisevästä, aggressiivisesta tiedusteluoperaatiosta. Bagdadin läheltä on löydetty mystisesti loukkaantuneita lampaita sekä oudoista polvivaivoista kärsivä lammaspaimen Muhammad Al-Muammar-bin-Jeni Cheri, jota ei valitettavasti tavoitettu haastattelua varten kurdien keskitysleiriltä.

Eversti Raathos vastaa tahallisiin vahingoittamissyytöksiin epäuskoisena:"Minä olen ennen kaikkea sotilasurheilija enkä poliitikko, enkä alennu tuollaiseen likaiseen peliin!"

Raskauttavina todisteina alun perin pidettyjä paikalta löydettyjä alumiinista baseballmailaa ja käytettyä NY Rangers -lippalakkia epäillään väärennöksiksi. Epäilyjä herättää myös Saladin -nimisen lampaan CNN:lle antama haastattelu, jota epäillään lavastetuksi.

muaddib
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti Basso
Aivan! Tappara on "voittanut" pari hopeata kahtena edellisenä kautena, ja tämän kauden tavoite oli ja on edelleen kirkastaa mitalin väriä. Joukkue on kokenut viime vuosina ylivoimaisesti suppeimmat muutokset liigassa, ja pelaajien tason pitäisi olla edelleen kova. Silti joukkue on ryssinyt pelinsä toistaiseksi melko lahjakkaasti. Mikä mättää??

Ainut mikä mättää on maalinteko. Jussi Tarvainen on pelannut nyt 14 peliä putkeen ilman maalia, vaikka johtaa liigan laukaisupörssiä. Toinen tekijä oli Jani Hassisen lähtö, joka osoittautui sitten pahemmaksi menetykseksi mitä luultiin. Hassisen lähtö vei tehot pääosin Janne Ojaselta, ei osu nykyiset puukädet Jannen syötöistä samalla prosentilla. Kyllähän se aika ihme on jos Tappara pystyy keväällä 10 pudotuspeliä voittamaan, mutta se ihme nähdään sitten keväällä nääs.
 
Viimeksi muokattu:

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Ei flintti hätää mitään, Peltonen on näillä näkymin terveenä playoffeissa, kuten myös Lehtonen. SMS-ketjusta ei ole tosipeleissä mihinkään, Kerholla ei ole tänä vuonna Vujtekia ja maalivahdit ynnä puolustus ovat huonompia kuin meillä. Yksi Tuulola ei tee kesää.

Odotellaan rauhassa playoffeja, ei meillä vieläkään ole kunnon haastajaa jos Summanen saa tuon joukkueen pelaamaan omalla tasollaan. Runkosarja on ollut yhdentekevää pakkopullaa viimeiset 30 ottelua.
 

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Ilman loukkaantumisia HPK on vahvoilla. Mutta yksi polvitaklaus ja SMS ketju hajalle niin alkaa tehdä tiukempaa. Viime matseissa tosin kerhon kakkonenkin on ollut hyvässä vedossa.

Pleijareihin on vielä pitkä matka. Ehtii vielä rinkelinmäen hallin katto sortua lumen painosta tai jotain. Kannattaa palata asiaan 12.3 ja katsoa ketkä on rivissä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Visiot keväästä

Heitetäämpäs pientä veikkausta kehiin mitä keväällä tullaan näkemään.

HPK:n meno ei hidastu, joukkue porskuttaa uskomattomalla tahdilla kohti pudotuspelejä ja häviää vain yhden ottelun jäljellä olevista. Jokerit rupeaa varmistelemaan runkosarjan 2. sijaa ja sotkee ketjujaan loppujen pelien ajan etsien toimivia kenttiä pleijareihin.

Muut sit pelailee enemmän ja vähemmän ristiin ja lopulta sarjataulukko saadaan muotoon:

1. HPK
2. Jokerit
3. Blues
4. Kärpät
5. Tappara
6. Jyp
7. Lukko
8. HIFK
9. TPS
10. Saipa
11. Ässät
12. Pelicans
13. Iilves

Pleijjareissa nähdään ensimmäisellä kierroksella tietenkin yksi yllätys josta vastaa Jyp tiputtamalla Bluesin pois taistosta. Muuten suosikit pitävät pintansa:

HPK - HIFK 4-1
Jokerit - Lukko 4-2
Blues - Jyp 3-4
Kärpät - Tappara 4-2

Toisella kierroksella HPK palauttaa Jypin maan päälle ja Jokerit puolustaa kärpät nurin.

HPK - Jyp 3-0
Jokerit - Kärpät 3-1

Ja finaaliin saamme siis odotetun parivaljakon.

Finaalit meneekin sitten niin että Jokerit voittaa yhden matsin rinkelinmäellä ja tilastot hoitaa loput.... no ei vaan HPK tulee ottamaan sen legendaarisen ensimmäisen voiton Areenalla, mutta valitettavasti sekään ei riitä ja Jokerit hoitaa homman kotiin ratkaisevassa viidennessä ottelussa hämeenlinnassa ja voittaa sen tietenkin yhden maalin erolla 4-3. Näin kannu pysyy pasilassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös