Trevor Gillies, HIFK

  • 787 823
  • 2 155
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kappas, onpa varsinainen täsmäelukka tulossa. Eiköhän tuon avulla myydä jokunen piletti lisää syksyn mittaan, jos nyt ylipäätään pidetään joukkueessa. Siis markkinoinnillinen aspekti on ilman muuta olennainen juttu tässä.

Myyntipuheen perusteella Gilliesistä ei ole oikeastaan muuhun kuin kiekottoman pelin erikoismieheksi. Olisi kai jonkinlainen pettymys jos tätä kiekotonta peliä ei nähtäisi. Varmasti joku rohkea käy ennen pitkää härkkimässä Gilliesiä nyrkkituokiolle, ellei luomua hanskaamista muuten kehkeydy.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä ihmetyttää, miten koko ifk:n toimistokin on lähtenyt raivon aivopieruun mukaan ja hommanneet tälläisen nyrkkikeisarin tänne. Toki sopii teidän brandiinne eikä varmasti epäile pudottaa lapasiaan, kun käsketään. Tuleepahan ainakin tutinaa ja tötinää paikallisiin, joka on toisaalta todella hyvä homma.
Epäilen kuitenkin, että ette tule peleissä tappeluita näkemään sen enempää kuin viimekaudellakaan, jos tuomarilinja pysyy yhtä säälittävä.
Mutta onnea hankinnasta, ja toivottasti kaveri tuo väriä liigaan!
 
Kyllä nyt varmaan Semiriä pelottaa. Ben-Amor on ennenkin saanut turpaan ja taitaa perjantaina tulla yksi kerta lisää vyölle, Ruutukin on pelannut tämän kaliiberin jätkiä vastaan ennenkin joten ei varmaan aiheuta sen enempää huomiota kuin joku möttönenkään.

Veikkaan että Gillies vetää Ben-Amoria turpaan viikonloppuna ja karistaa Liigan pölyt viimeistään sarjan alkuun mennessä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Joko Gillies on päässyt IFK:n haastatteluun? Mielenkiintoista kuulla kaverin mietteitä!

En pistä pahakseni, jos löylyttää Ruutua tai Semiriä. Tervetuloa Liigaan!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyväksyn hankinnan täysin ja ajattelen asian niinkuin Nybari, Gillies takaa työrauhan muille pelaajille. En usko mihinkään ylilyönteihin viikonlopun matseissa. Ehkä jossain viidestä paikallismatsissa Gillies haastaa SBA:n ja se on siinä.

Narrithan tässä hyötyy, Gilliesin tulo saa jengiä katsomoon perjantain EHT-matsiin. Molempien fanit tulevat katsomaan ylilyöntejä ja kostoa, mutta saavatkin nähdä siistin harjoitusottelun. Tämä on allekirjoittaneen veikkaus.
Ja toinen arvaus on, että Rudy ja SBA ei pelaa viikonloppuna.
 

Baldrick

Jäsen
Gilliesille ei olisi koskaan ollut tarvetta ilman raukkamaista Peltosen lahtausta.

Peltosen lahtaukselle ei koskaan olisi ollut tarvetta ilman Melartin yksipuolista Ruudun takomista.

Toisaalta jees, että tässäkin liigassa tapahtuu. Toisaalta taas ei, kun Gilliesillä on ollut hieman tapana paukoa porukkaa, vaikka he yrittäisivät painella karkuun. Sitten, kun tulee sikamainen päällekarkaus ja TG on katsomossa, voidaan rauhassa lahdata loputkin HIFK:n tähdet ja Peltonenkin uudestaan. TG on HIFKissä yksin, Narreilla tappelijoita on monia.

Nooh, mulle periaatteessa ihan sama, kunhan ei JYPissä kukaan suuremmin kärsi. Kaikki muu on viihdettä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Parempi ois ollu, että ois kehuttu kaveria top-6 hyökkääjäksi ja korostettu kiekollista osaamista? Sehän ei ois ollu noloa se, eihän???

Niin, siis tottahan tämäkin on, aivan kuten kirjoitit.

Ehkä kyse on omalla kohdallani siitä, että vierastan tämän kaltaisen pelleilyn rantautumista kotimaan sarjaan.

Ikävä kyllä näyttää siltä, että Helsingin paikallisten vihanpito ainakin jossain määrin jatkuu tulevallakin kaudella.

Aika näyttää, opittiinko viime kauden surullisesta tapahtumista loppujen lopuksi yhtään mitään.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Ainakin tiedotteen kuva on otettu HIFK:n treeneistä, joten eiköhän ole jo liittynyt joukkueeseen.

Suomessahan kaveri on. Saapa nähdä pelaako otteluakaan Liigassa, jos innostuu jo ennen kautta. Voi olla, että sopimus koskee vain ensi perjantaita :)

Vai että vakuutus. Jep jep. Jos mä olisin vastustajajoukkueessa, niin ärsyttäisin ja rottailisin tätä kaveria vastaan kaikin keinoin. On niin merkitty mies, että kun tulee kyynerpäätaklaus tai hanskat lentää, niin tulee sakot, pelikielto ja toimitsijakieltoa heti. Kuka siinä voittaa ja mitä?

Pelin voittamisen kannalta, tätä miestä vastaan kannattaa rottailla ja rajusti, aina kun on kentällä. Näin HIFK saadaan pelattua pois. Tappelijan tuominen SM-liigaan meinaa vain, että kaivaa verta, lähinnä omasta nenästään.

Väriä tämä mies tuo kyllä ja showhun oman elementin. Onhan siitä toki pakko vähän hekumoida, että tuodaan tuollainen mies HIFKiin. Mutta se on vain shown kannalta, jääkiekon kannalta ei oikein jaksa innostua.

Se mikä mua pännii on, jos oikeasti aiheuttaa aivotärähdyksen yhtään kenellekään taas kyynerpäätaklauksella. Siitä pitää rangaista myös HIFKiä ja sitä mä en todellakaan kaipaa. Ei vain tappelijalla ole mitään käyttöä. Jos pystyy pelaamaan nelosessa, niin sitten tervetuloa. Muuten lähe menee vielä kun ehdit.

Ja nuo keskenkasvuset läpät siitä, että pelottaa jotakuta kaukalossa jaksaa lähinnä naurattaa. Ei siellä kaukalossa kukaan ehdi mitään pelkäämään koskaan. Jos joku uskoo sellaista, niin ei ole kaukalossa käynytkään.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tätä hankintaa olisi halunnut vielä parantaa, niin oltaisiin kyllä tarvittu TG:n haastattelu, jossa TG toteaisi tulevansa Suomeen kehittämään kiekollista peliään, ja olevansa kovin yllättynyt että hänestä huhutaan jotain tappelijaa.

Mutta on tämä näinkin jo täyttä kultaa, alkais jo pelit.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Mitä väliä sillä on, mistä joku on kotoisin? Oksettaa vuonna 2013 törmätä muukalaisvihaan ja rasismiin.

Rrrrraassiiisssmmiii, huutaa heti joku, jos haluaa nähdä mahdollisimman paljon suomalaisia pelaajia liigassa. Ei jumalauta.. Kyse on suomalaisesta kiekkoilusta. Jos joka joukkue hankkisi näin paljon ulkomaalaisia, ei nuorille jäisi pelipaikkoja lainkaan.

Peukkua muutoin hankinnalle, tuo kivaa säpinää alkavaan kauteen!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Tyrväisen Antti saa lähteä koittamaan rajojaan, mutta epäilen kyllä vahvasti. Antista kun nyt ei ole tappelemaan oikeastaan kenenkään kanssa, näkeehän sen jo noista sen AHL-yrityksistäkin.

Niin epäilen minäkin, mutta pidän Tyrväistä sen sortin reikäpäänä, että nenän sattuessa kulmassa, heiluu ne kädet vastapuoltakin kohti. Ja sillon se onkin sitten menoa.

Ainoa kaveri, joka liigassa pystyy jollain tasolla hanskaamaan TG:n kanssa on Jonne Virtanen, muiden kohdalla kyse olisi lähinnä pelkästä vastaanottamisesta.

Taitaa tuo Jonnen "jollain tasolla" olla myös pitkälti sitä mukana roikkumista, vastaanottamista, ja linjurien huutamista väliin.

Tuliko Gillies suoralla pahvilla, vai onko joku try-out?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihme hankinta!?

Ensimmäisestä tappelusta/ylilyönnistä käynnistyy saletisti poliisitutkinta, HIFK saa sakot ja Summanen toimitsijakiellon (sillä olettamuksella että Gillies tekee aloitteen.)

Ihme? Se on hinta, minkä IFK on valmis maksamaan kunniastaan. Tiedossa oli, että tulee, nimi selvisi tänään. Loistava hankinta.

Kolmessa tunnissa 12 sivua kertoo, että mitään ei ole unohdettu. Ei myöskään toimistolla, eikä myöskään niiden vuosikausien kannattajien joukossa, jotka eivät tällä foorumilla avaudu.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
No nyt tuli kyllä turhin ikinä hankinta. Toivon tosiaankin että on vaan pelirauhaa takaamassa omille pelaajille eikä ole hankittu ketään telomaan. Mutta kuten joku tuossa jo mainitsi, ainakin menee liput hyvin kaupaksi.

Niitä ministereiden ja ex-presidenttien ym. turhakkeiden kannanottoja odotellessa ...
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa saada kuunnon jässikkä jengiin.

Ja ylläri taas narripellet vinkumassa täällä kuinka surkee se on, ette kai te nyt oikeesti lyö, väkivalta on perseestä ja blaa blaa. Samat ukkelit kämmenet hiessä mehustelee kuinka hienoa on hakata Ville Peltonen. Ootte te niin vitsi koko porukka!
Ja mitä mehusteluun tulee, niin ihan tarpeeksi on tullut narrien leiristä ilakoitua Peltosen telomisella. Se vasta aivovammaista onkin.
Mikä hätävalhe tämä "narrifanit ovat mehuissaan, kun Peltonen piestiin" on? Voin väittää, että aika harvassa on ne, jotka ovat mehustelleet Ville Peltosen telomisella. On niitä, jotka eivät pidä Peltosta samassa arvossa kuin useimmat ja niitä, jotka eivät Ben-Amoria ihan alimpaan helvettiin manaa (ja paljon niitä, joiden mielestä nähty oli kuvottavaa), mutta en kyllä tiedä yhtäkään henkilöä, joka olisi innoissaan siitä, että Peltonen hakattiin. Jälkipyykistä toki ollaan montaa mieltä (kuka alotti, kenen vika yms skeidaa).

Gilliesille ei olisi koskaan ollut tarvetta ilman raukkamaista Peltosen lahtausta.
Luepa vähän eteenpäin minun ja nimimerkin BigRedCat viestienvaihtoa, niin havaitset minun kirjoittaneen juurikin noin.

EDIT:
Ja alempana jatkuu.
Valitettavasti en ole törmännyt ainoaankaan Jokeri-henkiseen, joka olisi nähnyt tapahtuman jotenkin vastenmielisenä.
Alkaa olla siinä rajoilla, viitsiikö vastata.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ihme? Se on hinta, minkä IFK on valmis maksamaan kunniastaan. Tiedossa oli, että tulee, nimi selvisi tänään. Loistava hankinta.

Mahdollisissa tulevissa poliisitutkinnoissa - valitettavasti pidän tätä ihan realistisena - ei ole kyllä lätkän eikä Hifkin kannalta mitään loistavaa.

Toivotaan, että TG keskittyy tuijotteluun, sillä ymmärtääkseni perillisiä avuja hänellä ei ole.
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja Melartin yksipuoliselle takomiselle ei olisi ollut mitään tarvetta, mikäli Ruutu ei olisi kyykistellyt vaarallisesti aikaisemmissa paikallisissa tai ajellut selkään.

Tai Pirkkoruudun jalkojen paskomisyritystä Söderholmille kautta aikaisemmin.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Gilliesille ei olisi koskaan ollut tarvetta ilman raukkamaista Peltosen lahtausta. Kaikki vanhat moraalisäännöt lensivät romukoppaan ja narrien joukkueen kokoaminen ei varsinaisesti herätä luottamusta ettei samaa perseilyä tapahtuisi uudestaan. Fight fire with fire.

Ja mitä mehusteluun tulee, niin ihan tarpeeksi on tullut narrien leiristä ilakoitua Peltosen telomisella. Se vasta aivovammaista onkin.

Sanasta sanaan samaa mieltä kaikesta kirjoittamastasi.

Valitettavasti en ole törmännyt ainoaankaan Jokeri-henkiseen, joka olisi nähnyt tapahtuman jotenkin vastenmielisenä. Olen tavannut sellaisiakin, jotka ihannoivat Jokerien #18 (vai mikä sen idiootin numero olikaan) temppua. Aivan sairasta saatana. Kyllä kentällä pitää pelin henkeä kunnioittaa, mutta ei tuollaisen jälkeen ansaitse enää mitään kunnioitusta.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Ehkä kyse on omalla kohdallani siitä, että vierastan tämän kaltaisen pelleilyn rantautumista kotimaan sarjaan.

Itse vierastan enemmän kabinettipaskaa, ja puhtaista taklauksista tulevia pelikieltoja.

Ikävä kyllä näyttää siltä, että Helsingin paikallisten vihanpito ainakin jossain määrin jatkuu tulevallakin kaudella.

Ja paikallisten välillä pitääkin olla tunnetta, menoa ja meininkiä. Ei nyt ehkä niin rumissa määrin mitä viime kautena, mutta siksi olenkin aika lailla samaa mitä Seppänen twiittaa ensi kaudesta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nyt tuli erittäin IFK:n näköinen hankinta, juuri tällaisia pelaajia IFK tarvitsee ja toivottavasti tämä ei ole Ramin viimeinen täsmäase koska mitä siitäkin tulee jos Gillies sattuu olemaan jossain vaiheessa pelikiellossa. Nyt kun IFK taas alkaa hakemaan tuttua ja turvallista "tutinaa ja tötinää" rosteriinsa, voisikohan Jokerit nyt tuoda sen veret seisauttavan taitosentterin rosteriinsa vähän niin kuin mentäisiin mekin sinne meidän omaan suuntaamme.

Tervetuloa liigaan Gillies, kyllä tämä hankinta pistää hymyilemään.
 
Viimeksi muokattu:

Ikurin Vireä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves talvella ja Ilves kesällä, Ikurin Vire
Jaha. Näin sitten varmistettiin, että taaskaan kauden alla ei puhuta jääkiekon kilpailullisesta puolesta yhtään mitään. Voisiko HIFKin ja Jokerit pistää omaan huoneeseensa, ja päästää leikkimään muiden kanssa vasta kun ovat itkupotkuraivareistaan jäähtyneet taas pelaamaan kiekkoa liigamestaruudesta? Taas saadaan lehdet täyteen juttuja, joissa "jääkiekkoväkivalta" mainitaan useammin kuin "jääkiekko". On tämä taitokiekon lipunkantaja sitten pelote tai kostaja. Ei millään jaksaisi enää. Pelitilanteiden kuumenemiset eivät minua haittaa, mutta tämä loiskiehunta ja valmentajien egoilu väsyttää jo pahasti. Jääkiekko saisi minusta palata taas urheilusivuille pääuutisotsikoista.
 

Baldrick

Jäsen
Ja Melartin yksipuoliselle takomiselle ei olisi ollut mitään tarvetta, mikäli Ruutu ei olisi kyykistellyt vaarallisesti aikaisemmissa paikallisissa tai ajellut selkään.

Kuitenkin, HIFK:lle ilmoitettiin, että mikäli Ruudun telomista yritetään jatkaa, sillä tulee olemaan seurauksia. HIFK jatkoi ja Jokerit teloi Peltosen. Nyt jos Gillies hankittiin jatkamaan kierrettä, on yhtä oikeutettua teloa Peltonen uudestaan Gilliesin istuessa kakkuaan. Nythän ollaan siinä tilanteessa, että HIFK ja Gillies päättää jatkosta. Jos TG hakkaa tähtipelaajan, todennäköisesti homma jatkuu. Jos käy SBA:n kimppuun, Jokerit hankkii uuden jässikän pelikiellon päätyttyä. Jos TG ja SBA ottavat pienen halimatsin ja se jäisi todellakin siihen ilman ylilyöntejä, voidaan ehkä päästä jo eteenpäin ilman sen suurempia kostohaluja. Katsotaan, että miten käy. Sen tiedän, että TG on herkkähipiäinen ja siellä saattaa saada puolustushaluton ja -kyvytön käkättimeen vain sopivasti lähelle sattuessaan, ilman käskytystä. Tässä vaiheessa TG kusee HIFK:n ja koko Liigan muroihin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Itse vierastan enemmän kabinettipaskaa, ja puhtaista taklauksista tulevia pelikieltoja.
....

Vierastamaasi kabinettipaskaa on varmasti edessä taas ensi kaudella, mikäli TG, Raivo ja tietysti Ilmalan pellelauma ei keskitykään pelkästään kiekkoon.

Siinä vaiheessa, kun kyseessä on esim. poliisiasia, tulee Liiga reagoida.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös