Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2019 klo 20.11.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tänään, tai jos huonosti käy, niin huomenna. Ihan käsittämätöntä toimintaa tämä on. GM:tkin ovat kai selitelleet asialla sitä, miksi eilen oli niin vähän treiditoimintaa draftissa.

  Dreger:
  NHLPA has a board call today to finalize the cap range for next season. Between $81.5 - $82 million remains the target. Announcement later today or, worst case, tomorrow.
   
 2. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Jotenkin luulisi, ettei mitään erikoisia. En oikeastaan epäile yhtään, etteikö jokaisella NHL-veteraanilla ole jokin vaiva jonka perusteella lääkäri voi hyvällä omallatunnolla kirjoittaa saikkulapun uran loppuun. Jotkut roikkuvat siitä huolimatta mukana kehäraakkeina, kun pelihaluja vielä löytyy, tai esim Pascal Dupuis ei enää saanut pelilupaa kun alkoi olla jo hengelle vaarallista. LTIR kuitenkin mahdollistaa palkan saannin sopimuksen loppuun, toisin kuin virallinen lopettaminen, niin mikäs siinä. Toisaalta Torontollahan oli käytössä se Robidas Island, jonne työnnettiin epäilyttävästi piiloon pakko-LTIRlle ainakin kai Lupul, vaikka olisi halunnut huhujen mukaan vielä jatkaa. Tiedä näistä sitten.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Samaa mieltä tästä. Vaikka Callahanin kohdallakin ajoitus on enemmän kuin täydellinen Tampalle, niin en epäile yhtään etteikö sieltä kyseistä uran päättävää selkävammaa löytyisi. Ja varmaan löytyisi monelta muultakin monen sadan matsin veteraanilta. Kyse onkin siitä milloin ura päätetään hyvässä yhteisymmärryksessä sairauden vuoksi ja milloin jahdataan kannua siitä huolimatta.
   
 4. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Nyt kun Subban on kaupattu, taitaa Nashville olla suurin suosikki Duchenen uudeksi seuraksi.
   
 5. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Kasperillekin uusi soppari, tosin julkistetaan ilmeisesti vasta Marnerin sopparin setvimisen jälkeen.

  Bob McKenzie‏Varmennettu tili @TSNBobMcKenzie 4 min4 minuuttia sitten
  TOR, more or less, has an agreement in place with Kasperi Kapanen on an extension. Not expected to be formalized until TOR cap (Marner) situation clarified. It will be a 3 year deal with an AAV in the $3.2M to $3.4M range.
   
 6. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Jt Miller huhuillaan Tampasta Vancouveriin. Takas pickejä.
   
 7. Ralph Jäsen

  Canucks hommaa Millerin tilalle, jotta on varaa kaupata joku hyökkääjä pois vaihdossa Barrie'hen?
   
 8. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  It appears Sergei Bobrovsky and Artemi Panarin are en route from Russia to Miami International, scheduled to arrive this afternoon...meeting with the #FlaPanthers is tomorrow.

  Bobrovsky ja Panarin tapaa Panthersit huomenna.
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 10. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hetkinen... eikös Panthersin pitäisi maksaa Blue Jacketsille näistä neuvotteluista? Kuten Flyers teki Hayesin kanssa.
   
 11. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Nyt saa viikon jutella ihan vapaasti.
   
  tunsbe ja Fat Cat tykkäävät tästä.
 12. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Kerroin Matt Duchenen Coloradon paitaan takaisin palaamiselle on vain -325 eli aika suatanan pieni. Joe Sakic - Kuinka kairasin koko liigalta kalsaritkin jalasta, ilmestyy kirjakauppoihin ympäri maan ensi syksynä.
   
  Vislami tykkää tästä.
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mistäs näitä kertoimia näkee tai siis miltä peliyhtiöltä? Tykkään katella siirtokertoimia jalkapallosta, mutta en ole jääkiekosta nähnyt.
   
 14. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tässä oli muutama:

  Jon Campbell on Twitter
   
 15. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tuo kerroin olikin ilmeisesti kerroin Nashvillelle Duchenen suhteen ja herra Campbell typotti twiitissään.

  NHL Free Agency Prop Betting Odds, Where Will The Chips Land?
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eipä yllätä. Mutta tuossa linkissä Avalanche on kolmossuosikki Bobrovksyyn, heh.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Athleticin LeBrun kertoili seuraavaa:

  Joe Pavelski was in Dallas on Wednesday visiting the Stars before getting on a plane and meeting with the Lightning in Tampa on Wednesday night.

  There’s a good chance Pavelski also visits a third team before the week is done but that hasn’t been decided yet. Colleague Michael Russo has repeatedly mentioned the Wild’s interest in Pavelski so that’s a possibility. And obviously, he’s talked to a number of teams over the phone. The door isn’t closed on the Sharks, either.

  Tää nyt on periaatteessa toisenkin ketjun kamaa, niin siirretään lainauksen kera:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Onhan tuo hinta kieltämättä kova, mutta jos miehen saa 2 vuoden pahvilla solmittua kiinni niin Pavelski kuitenkin teki juuri sen 38 maalia ja playoffeissakin taisi homma kulkea, kunnes tuli se osuma päähän. Vähän kyllä ihmetyttää silti Pavelskin motivaatio lähteä ja juuri nimenomaan Tampan ja Starsin kanssa käydä keskusteluja. En kyllä mitenkään näe, että Sharksissa olisi sen huonompi mahdollisuus menestyä ja nuo kaksi seuraa eivät kuitenkaan mitään ihmeitä voi maksaa. Tampassa palkka tulisi varmaan jäämään puoleen siitä, mitä Stars kykenisi maksamaan ja olettaisin molempien tapauksessa 2 vuoden sopimuksen olevan aivan maksimi, ellei cap hit painu alhaiseksi. Toki päätökseen voi vaikuttaa se, että Pavelski ei halua olla se vastuunkantaja isossa roolissa, Sharkissa mies olisi kuitenkin yksi niistä pelaajista johon katseet kohdistuisivat kun ratkaisua haetaan.

  Mut joo, ois kyllä mahtava lisäys Tampan rosteriin ja jollain 6 millin lapulla ottaisin kyllä mielelläni pienen riskin tämän kalibeerin hankinnan kohdalla, jos sen sopparin mahduttaminen rosteriin jotenkin järkevästi onnistuisi.
   
 18. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Toki mahdollista myös, ettei Pavelski näe Shärkien kantin riittävän päätyyn saakka nykyrosterilla, on kapteenina tehnyt ratkaisunsa hylätä laiva ja etsiä kyytiä paratiisiin toisessa purressa.
   
  SVSV, Konsta Kepuli & Bourque#77 tykkäävät tästä.
 19. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Itse en kyllä Tampana koskisi pitkällä tikullakaan Pavelskiin, ellei puhuta jostain 3-4mil max lapulla. Kesto max 2v. En näy tampassa käyttöä kuin kolmoskentässä ja kakkos yv, koska ykkös yv on jo miehitetty.
   
 20. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Hurricanes ostanut Marleaun sopimuksen ulos. Melko varmana voidaan pitää Sharkseihin paluuta.
   
 21. müller Jäsen

  Lainaus:
  Voi hyvinkin olla, että Pavelski ei ole ison sopimuksen perässä, vaan haluaa vielä viimeisen mahdollisuuden voittaa SC. En siis ihmettilisi, jos se päätyy johonkin contenderiin odotettua pienemmällä sopimuksella, oli se sitten Sharks tai joku toinen jengi.
   
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 23. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lainaus:
  Mitä Hurricanesille jäi käteen tästä kaupasta?
   
 24. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Tottenham
  Lainaus:
  2020 1 kierroksen ja 7 kierroksen varausvuorot.
   
  Frostbite tykkää tästä.
 25. Saunapeksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa bay Lightning
  Voisiko joku kertoa että loppuuko esim. Ryan Callahanin sopimus tähän kauteen (5.8milj.) kun on ilmeisesti pelaamisen estävä loukkaantuminen, eli saako Tampa tässä tapauksessa 5.8 miljoonaa lisää palkkakattoon?