Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2019 klo 20.11.

 1. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lähdetään kohti tulevaa talvea, vaikkei kausi olekaan virallisesti vielä ohi.
  Mielenkiintoisimpia nimiä tämän kesän markkinoilla lienevät Panarin, Bobrovsky ja Malkin.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  No en kyllä usko Malkinin olevan tarjolla. Eikö ainut huhukin miehestä ole ollut, että Florida haluaisi Malkinin, mutta muuten on hiljaista ollut? Ja puolestaan Pens-leiristä on kantautunut huhuja ettei Lemieux edes antaisi Jim Rutherfordin tehdä semmoista treidiä johon kuuluu Malkin. Tietenkään joukkueet harvemmin pelaajastaan huutelevat medialle, että olisi kaupan (vaikka toki just nimenomaan Pens näin toimi Kesselin kohdalla), mutta kyllä Malkin on niin suuri nimi Pittsburghissa, että on todella vaikea nähdä miestä kaupattavan yhtään mihinkään vaikka mennyt kausi olikin miehen mittapuulla heikko.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Arizonalla tuskin on edes varaa, kun pitää signata vielä omia pelaajia ja kattoon on n. 7,7 milliä tilaa. Ottawa tuskin haluaa mitään turhakkeita, kunhan pääsevät lattian yli. Tietenkin jos hinta on erinomainen, mutta en siltikään usko.
   
 4. Arturo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Niin mutta mitenkäs jos tehtäisiin kolmen joukkueen treidi eli Toronto kauppaisi Marleun Ottawaan ja Ottawa kauppaisi hänet San Joseen pitämällä puolet palkasta. Ja tietysti jotain muutakin tässä treidissä liikkuisi. Toisaalta ei taida edes noinkaan ehkä mahtua. Riippuu toki esimerkiksi Meierin sopimuksen suuruudesta ja siitä jatkaako Pavelski.
   
 5. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Näin mä itsekin sitä kuviota mielessäni pyörittelin.

  Marleau Ottawaan jonkun Ottawan haluaman lisukkeen kera ja Leafs pidättää puolet Marleaun palkasta. Sen jälkeen Ottawa liikuttaa Marleaun San Joseen ja pidättää puolet palkasta. Näin Sharksilla olisi rosterissaan 1,5M Marleau... Mitä tuo kuvio tulisi maksamaan Sharksille, en tiedä. Varausvuoroja ainakin

  edit. Siis siksi jo ekassa muuvissa palkanpidätys, kun en usko sniidun omistajan haluavan maksaa 3M pelaajalle, joka pelaa muualla...

  edit2 Vai miten hitossa tuo nyt menee.. Onko se pelkkä caphit, joka jää kummittelemaan puolikkaana, vai maksaako se vanha seura oikeastikin puolet palkasta?
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kun Trouba ja Karlsson ovat poissa markkinoilta niin mitäköhän Poile saa Subbanista? Voisi kuvitella, että monet ovat jo tarttuneet puhelimiinsa ja kyselevät millä hinnalla Subban irtoaisi.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin ja puhumattakaan UFA-markkinoiden isoimmista puolustajanimistä kuten Gardiner ja Myers. Tulevat saamaan reilusti enemmän kuin ansaitsevat, mutta niinhän tuo UFA-markkinoilla yleensä menee.
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jännä olisi tietää, mikä olisi Subbanin hinta. Aika monella jengillä palkkaongelmat tulevat vastaan, mutta sitten Devilsiin, Vancouveriin jne. mahtuisi ihan hyvin. Eri asia, onko se järkevää näille rebuildia yhä tekeville joukkueille.

  Mainitaan nyt samalla, että mielenkiintoinen tuo Carolinan maalivahtitilanne, kun raporttien mukaan (ainakin Tom Gulitti) molemmat maalivahdit ovat suuntaamassa UFA-markkinoille. Ei siellä ole vieläkään saatu ratkottua asiaa oikein kunnolla, vaikka yritystä on ollut useampana kesänä.
   
 9. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Jep, ihan samassa suhteessa jaetaan se jäljellä oleva palkkakin. Marleaulla se olisi 1.7. jälkeen kai 2,75M, joten kyllähän Ottawa siitä voisi cap-täytettä ottaa.

  Luulisi muutenkin, että useampikin GM soittelisi Senatorsin suuntaan capdumpeista kysellen. Vaikkei nyt taida mitään savard-tyylisiä minimipanostuksen diilejä olla liikkeellä, niin onhan niillä joku 12M matkaa palkkalattiaan. Jack Johnson voisi olla hyvä mentori rebuildiin, palkanpidätyksellä tai ilman. Vastineeksi voisi käydä vaikkapa hra F. Considerations.
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Voihan tohon Ottawan kohdalle laittaa myös sanan Columbus. San Josehan just hommas Philadelphiasta varausvuoroja ja Columbuksessa tunnetusti noita vuoroja ei just nyt hirveesti ole. Columbuksen omistajat ei kai ihan yhtä pihejä ole joten sikäli tollanen palkanpidätysdiili ois ehkä enemmän Columbuksen kohdalla mahdollinen kuin Ottawan.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Columbus kuitenkin yrittää varmaan ensin hankkia pelimiehiä, jotka syövät ison osan capista. Sen jälkeen tulee sitten nämä salarydumbit.
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  No kaikki kovimmat UFA-nimet on melkeen Columbuksen omia pelaajia. Jos ne lähtee muualle niin sitten uskon että Columbus rupee ajamaan omia prospecteja (joita kai riittää) sisään jolloin tommonen yhden kauden Marleau mahtuu hyvin cäppiin.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tämä on selvää, että jos sieltä ei jää UFA-markkinoilta mitään käteen, niin kannattaa/on pakko aloittaa jonkinlainen uudelleenrakentaminen. Silloin on varaa ottaa useampikin huono sopimus ja niiden kyytipoikana useita varausvuoroja ja lupauksia.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Edmontoniin ja Puljuun liittyvää. En tiedä, missä määrin toimittajan omaa pohdintaa ja missä määrin oikeita tietolähteitä.

  Rishaug:
  Couple of Oiler quick hitters as we touch down in Van -
  -Broberg a very good possibility at 8
  -If Puljujarvi deal can land a 3line F, they do it, if not they may stand pat
  -Benning likely in play - create space for young D
  -Connolly should be a prime UFA target for them.
   
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Seravelli:
  #NHLDucks are in the process of finalizing paperwork to buy out Corey Perry this morning. Perry is not expected to be placed on waivers, by virtue of his no-move clause. Big name for the #FreeAgentFrenzy list. #TSN

  Eli Perry UFA-markkinoille.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Jesse Puljujarvi has made it clear to the Edmonton Oilers he wants to be traded. He wants a fresh start to his young NHL career. It’s believed the Oilers are willing to accommodate, but won’t give him away and intend on being patient in finding a right fit.
  https://twitter.com/DarrenDreger/status/1141395939266945024
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Harmillisella tavalla päättyi Perryn taival Ducksin riveissä. Olisi ollut suotavaa että olisi saanut siellä pelata sopimuksensa ja koko uransa loppuun. Ei noita seuralegendoja jotka pelaavat koko uransa alusta loppuun vain yhden organisaation riveissä kuitenkaan liikaa ole. Kyllähän tämän sinällään ymmärtää kun pelillinen panos laski merkittävästi ja sopimus pysyi arvoltaan niiden uran parhaiden päivien tasolla edelleen, joten ihan puhtaasti pelilliselta kannalta tässä nyt voi olla järkeä, nuorisolle lisää vastuuta ja ei painetta antaa seuralegendalle väkisin vastuuta tms. Siltikin tosiaan olisi ollut hienoa jos olisi saanut pelata uransa kokonaan Duckseissa. Perry on aina kuulunut suosikkeihini, sopivan mulkku tyyppi kaukalossa ja uransa parhaina päivinä liigan parhaimmistoon kuuluvia pelaajia.

  Siellä olisi nyt pari tuollaista kovemman aikaisemman tason omannutta fyysistä maalinedusväännöissä loistavaa laituria tarjolla, Corey Perry sekä Wayne Simmonds. Kumpikin kuulunut usean vuoden ajan ns. modernien voimahyökkääjien kärkiryhmään, mutta viime vuosina loukkaantumiset verottaneet kummakin pelillistä tasoa aika nopealla tahdilla. Mielenkiintoista seurata mihin tämä kaksikko päätyy UFA-markkinoilta ja millaisilla sopimuksilla. Sopivassa pelisysteemistä, sopivalla roolituksella ja kenttäkavereille kumpikin voi hyvin vielä täyttää roolin kolmoskentän laiturina ja ykkösylivoiman maalineduspelaajana.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 18. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Mun mielestäni Perry ja Simmonds ovat vanhan ajan power forwardeja eivät varsinaisesti moderneja voimahyökääjiä.
   
 19. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  No ei heitä nyt ihan Shanahaniin, Clarkiin tai Neelyn voi verrata.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kyllä Perryllä vielä annettavaa, mutta vähän jäänyt väliinputoajaksi pelin kehityksen suhteen. Kannun hakijoille loistava täsmähankinta, mutta kovin pitkällä sopimuksella tuskin kukaan haluaa kiinnittää.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tosiaan eivät ihan vertailukelpoisia mainittuihin kavereihin sekä Tkachukin, Tocchetin ja Kevin Stevensin kaltaisiin perinteisiin voimahyökkääjiin. Toki Simmonds kuitenkin aikalailla niin lähellä perinteistä voimahyökkääjää kuin mitä NHL:ssä vielä nykyisin sellaisia olisi, mutta toisaalta Iginlan lopetettua ja Lucicin tason laskettua en sanoisi NHL:ssä enää olevan yhtään perinteistä voimahyökkääjää jäljellä. Perry kuitenkin selkeästi aina ollut moderni voimahyökkääjä omissa papereissa, agitaattori vielä sitäkin enemmän.

  Perryn tulevaa osoitetta jos hieman miettii niin miten olisi Ottawa Senators? Saisi pelata lähellä kotikulmia ja kenties olla siellä kapteeni muutaman vuoden ajan. Nuoremmalle Tkachukille erityisesti voisi toimia mentorina. Toinen vaihtoehto sitten joku contender halvemmalla sopimuksella ja Stanley Cupia metsästämään. Kyllähän niin Perry kuin Simmonds tosiaan vähintään Maroonia vastaavan roolin pystyisivät vielä täyttämään menestystä tavoittelevassa joukkueessa ja potentiaalia olisi hieman Maroonia parempaan suoritukseen.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 22. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Näin puolueellisin lasein Tom Wilson. Ei juuri lähemmäs voi päästä ainakaan, nyt kun tehotkin on löytynyt. Pelikielto söi osansa, mutta viime kauden tahdilla 82 peliin olisi mennyt 50 pinnaa, liki 30 häkkiä ja reilusti yli 150min jäähyjä rikki. Nuo kun vielä kääntää adjusted statistiikaksi niin ollaan varsin lähellä vanhojen aikojen "voimahyökkääjien" aatelia myös.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2019 klo 12.32
 23. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jep. Ja Jamie Benn on vaikka kuinka protoyyppivedos voimahyökkääjästä. Ja on noita muitakin, mutta toki vähemmän kuin joskus reilut kymmenen vuotta sitten.
   
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Hyväksyttäkööt Wilson tuollaiseksi vaikka hieman suurempia tehoja sitä kaipaisikin että kunnolla mieltäisi sellaiseksi. Maalintekotaito kuitenkin yksi keskeinen osa sen perinteisen voimahyökkääjän peliä, ja erottaa muutoin sellaiset Reavesin kaltaiset kovat ja fyysiset pelaajat ihan niistä voimahyökkääjistä. Ensi kaudella täysi kausi viime kauden tahdilla niin Wilson ilman mitään varausta olisi kyllä katsottavissa perinteiseksi voimahyökkääjäksi.

  Mutta menee vähän hiusten halkomiseksi muutoinkin kun jokaisella varmasti oma käsityksensä voimahyökkääjästä ja siitä mikä on perinteisen ja modernin voimahyökkääjän välinen eroavuus määritelmän suhteen.
   
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Perry voi halutessaan ottaa vastaan vaikka 1x1 -sopimuksen, mutta Simmonds halunnee palkkapäivän, jonka Perry on jo saanut. Simmonds hakee siis varmaan jotain 4x5 -sopimusta, joka saattaa olla seuralle riski, jos pelitaso on lähtenyt laskuun, kuten tämän kauden perusteella voisi päätellä. Perryn pelitaso on aika hyvin tiedossa ja palkka tulee sen mukaan.