Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Aika hiljaista tulee olemaan jos Max paxilla yritetään esim. Ykkös sentteriä saada, se jotain saa olla sellainen varaus vuoro mistä Montreal ei halua luopua eikä silti välttämättä riitä. Tuskimpa sen kakkos sentterin hankkiminenkaan helpoksi tulee ton pannukakkukauden jälkeen.
   
 2. Jonisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis blues, KalPa
  Näin fantasiamanagerina mietin, olisiko Canadiensillä mahdollisuuksia treidata varausvuoroa alaspäin, jos kerran Kotkaniemi siellä suunnalla huhujen mukaan kiinnostaa. Esim. Oilersiin 3rd + Pacioretty ja takaisin RNH + 10th? Kotkaniemi voisi tuolla vuorolla ehkä olla vielä poimittavissa? Olisiko tuossa kummankaan kannalta järkeä? :D
   
 3. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tuo 10th saattaa olla liian kaukana Kotkaniemeen. Näillä näkymin menee aiemmin ja itse veikkaan viimeistään Chicagon vievän miehen. Muutenkin vähän ontuva treidi tiputtaa 3rd to 10th noilla palasilla. Vaihtaisin aika lailla päittäin. RNH on mitä Canadiens tarvitsee, mutta onhan Pacioretty viidesti ylittänyt 30 maalia ja viime kautta lukuunottamatta on ollut aika tasainen +60 tehomies.
   
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  En itsekään uskaltaisi tiputtautua noin alas, jos Kotkaniemi on tavoitteena. Joku 5. tai 6. vuoro olisi sopiva. Lisäksi Bergevin on sanonut, että Habsit kärsivät sen verran tuon kolmannen vuoron eteen, että sitä ei ihan helpolla anneta pois. Samoin Bergevin on ilmoittanut, että tuo kolmonen on kaupan.

  Mitä katselin, niin huonommilta sijoilta alaspäin treidaus on maksanut sen parin pykälän heikennyksen lisäksi seuraavilta vuosilta 2. ja 3. kierroksen varaukset. Seitsemän pykälän heikennys maksaisi varmasti enemmän. Chicagolla olisi tietenkin tuo toinenkin ykköskierroksen varaus, joka oli alunperin Nashvillen. Siihen päälle ensi vuoden toisen ja kolmannen kierroksen varaukset. Eli 2 x 1., 1x2. ja 1x3. kierros.

  Summa summarum; en usko Habsien noin paljon treidaavan alaspäin.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Panarin ei ole halunnut keskustella jatkosopimuksesta Jacketsin kanssa ja tästä syystä Jackets ilmeisesti testaa Panarinin markkina-arvoa.
   
 6. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  On ehkä hieman omituista, että Panarin haluaa Columbuksesta pois. Columbus Blue Jackets kuitenkin on nykyään ihan hyvä organisaatio. Neljäs kausi alkaa NHL:ssä ja Panarinilla jo kolmas joukkue kokeilussa. Ensi kauden jälkeen sitten toteaa ettei sopeudu jenkkilään ja palaa KHL:ään?
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin no, sopeutui hienosti Chicagoon ja sopeutui hienosti Columbukseen. En ole myöskään lukenut etteikö olisi viihtynyt tuolla. Puhumattakaan, että olisi pyytänyt kertaakaan siirtoa.
   
 8. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tuo ensimmäinen treidi ollut Panarinista kiinni. Hän valitsi Chicagon, joka treidasi Columbukseen ja mies ilmoitti, ettei tässä kohtaa aio tehdä jatkoa. Ei tässä nyt sopeutumisesta kyse ole. Eiköhän se ole jo nähty, että mies sopeutuu NHL-kaukaloon. Ehkä ei vaan viihdy ja siksi ilmoitti, ettei tee jatkoa ainakaan tässä kohtaa. Kekäläinen sitten katsoo mitä tuosta voisi tarjota. Business is business.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kaveri oli vaihdossa Columbuksessa ja kertoi itse tykänneensä kaupungista, mutta onhan se aika iso tipahdus kaupunkina verrattuna vaikkapa Chicagoon. Organisaatiot nyt ovat lähtökohtaisesti lähes kaikki hyviä NHL:ssä.

  Eikä tuossa missään vaiheessa mainittu Panarinin haluavan pois. Kerrottiin vain, ettei halua keskustella jatkosopimuksesta vielä, on UFA 2019.
   
 10. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Niin ei tietenkään Chicagosta treidaaminen ollut Panarinista kiinni, mutta 3/4 on jo kuitenki kohtuullinen saavutus. Varsinkin kun ei ole ollut viitteitä siitä ettei olisi sopeutunut.
   
 11. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kai Mike Sillinger aikanaan sopeutui ihan hyvin, vaikka seura vaihtui aika tavalla. Panarin vain ei ole juuri nyt valmis neuvottelemaan jatkosta, minkä vuoksi GM kuuntelee tarjouksia. Vähän sama kuin Karlssonin kanssa. Nykyään jatkoja tehdään ennen kuin se viimeinen sopimusvuosi alkaa, ihan vain varmistaakseen sen, ettei pelaaja lähde rajoittamattomana pois ilman korvausta. Kartoitetaan tuo hyvissä ajoin. Esimerkkejä ovat vaikka OEL, Doughty ja Karlsson. Ei tämä takaa Panarinin osoitteen vaihtumista, mutta GM kuuntelee tarjouksia, niin kuin Dorion Karlssonin kohdalla.
   
 12. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Kyllä kyllä. Ymmärrän kyllä, että tykätään katsoa mitä muut joukkueet maksaisivat tai tarjoaisivat, mutta onhan tuo siirtely joukkueesta toiseen melko nopealla aikataululla järjestetty. Sinunkin mainitsevat kyseiset herrat ovat edustaneet yhtä joukkuetta monia vuosia kun vastaavasti tätä tahtia samalla kokemuksella Panarin olisi jo käynyt ainakin viidessä pyörähtämässä. Enkä nyt siis edellenkään itse ole sitä mieltä, että olisi jotakin sopeutumiseen liittyviä asioita. Pointti oli lähinnä, että miksi haluaa heti organisaatiosta pois?
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Phil Kessel on avoin treidille. Arizona on ilmeisesti jo ilmoittanut pinguille, että eivät ole valmiita ottamaan ensi kaudella vielä niin isoa sopparia kuin mitä Kesselillä on. Ajatuksena siis se, että Kessel olisi liittynyt Tocchetin joukkoihin, kun taisi viihtyä tämän kanssa aika hyvin ennen kuin tämä siirryi kojootteihin.

  The Athleticista:
  Multiple sources have confirmed to The Athletic that Phil Kessel, while perfectly willing to remain with the Penguins, isn’t opposed to a trade that would end his time in Pittsburgh.

  His preferred destination for a trade, though, appears to be out of the running.

  Kessel would be willing to play for the Arizona Coyotes because of his relationship with head coach Rick Tocchet.

  However, the Coyotes have informed the Penguins that such a transaction isn’t likely to happen for financial reasons.

  Edit: Samasta jutusta Pensin kiinnostuksesta Domia kohtaan.

  Sources in the Penguins’ organization confirmed that Rutherford made Bryan Rust, Conor Sheary or Dominik Simon available in a deal that would involve Domi. The Coyotes opted for Galchenyuk.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2018 klo 23.06
 14. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ihan ymmärrettävää että ei halua keskustella sopimuksesta vielä. Helpottaa neuvotteluita kun selviää tuleva palkkakatto. Varmaan heitä myös kiinnostaa joukkueen muut muutokset kun pelaavat kovatasoisessa divisioonassa. Itse ainakin olen kovasti ihmetellyt mikä kiire on tehdä sopimuksia jo ennen kauden alkua, jos olisin NHL-pelaaja, haluaisin ainakin tietää tulevan palkkakaton ja muutenkin nähdä mitä liikkeitä joukkueet tekee.

  @Lico voisi myös opetella lukemaan, kun ilmeisesti poimi tämän jostain Friedmanin twiitistä ja kertomaan lähteensä.

  Friedman siis kertoi että Panarin ei harkitse TÄLLÄ HETKELLÄ jatkosopimusta.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Olen kirjoittanut noin miten sinäkin. Oon ihan vitun pahoillani, että vasta jälkimmäiseen viestiin tarkensin sen yhden sanan. Ja oon kanssa vitun pahoillani, ettei twitter-applikaatiolla puhelimella noiden twiittien kopioiminen ole niin simppeliä tai en osaa. Voisin varmaan joo opetella vaikka ja mitä, luettele lisää vaan.

  Eikä tuossa mun alkuperäsessä viestissäkään ole yhtään asiavirhettä. Mutta joo, jatka nyt vaan sitten.
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Tämäkin The Athleticista, Michael Russolta:

  Multiple sources tell me the Flyers are gearing to potentially trade Wayne Simmonds.

  Ei mikään yllätys, onhan tätä spekuloitu jo jonkin aikaa fanien jne. toimesta.
   
 17. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Se yksi sana muuttaa koko lauseen. Mutta tuleehan siitä tietysti keskustelua ja lainauksia tänne kun kirjoittelee mitä sattuun ja kaikki eivät jaksa tarkistaa mitä todellisuudessa on sanottu.

  Alkuperäisessä viestissä on asiavirhe. "Ei harkitse" ja "ei harkitse TÄLLÄ HETKELLÄ" on kaksi aivan täysin eri asiaa.

  PS. En ole Twitterissä, mutta jos osaa puhelimella kirjoittaa niin ei kai nyt saatana voi olla vaikeaa kopioida tai linkittää niitä juttuja tänne mistä kirjoittaa? Jos on, niin heitä se Huawei mäkeen ja osta iPhone, sillä onnistuu varmasti. Tai jos ei sitä viitsi tehdä niin voisi vaikka kirjoittaa lähteen manuaalisesti niin porukka voi tarkistaa ja ei ala uskomaan valheellisia juttuja.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pahoittelut kaikesta valheellisesta tiedosta mitä päästin julki tähän synkkään ja kylmään maailmaan.
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei Panarin ole pyytänyt treidiä. Hän ei vain tällä hetkellä halua neuvotella jatkosopimuksesta, kun sitä on vielä vuosi jäljellä. Kekäläinen vain kuuntelee mitä miehestä voisi saada, koska ei halua häntä menettää ensi kauden jälkeen ilman vastinetta johonkin muuhun seuraan. Eli sama mitä Karlssonin kanssa tehdään, kun ei ole takeita jatkosopimuksesta. Blues aikanaan piti Backesin riveissä ja menetti hänet ilmaiseksi off-seasonilla. Seuraavalla kerralla sitten myivät Shattenkirkin väkisin, vaikka pleijareihin olivat menossa. Niin kuin sanoin, NHL on businesta ja siksi Panarinin arvoa kysellään. Ei Panarin, vaan Columbus ja Jarmo Kekäläinen.
   
 20. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Juu. Ymmärsin myös tämän homman alunperin väärin. Luulin, että Panarin olisi nyt ilmoittanut, että pakkaa kamansa heti. Asiahan olikin sitten ihan normaali tilanne.
   
 21. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Laitetaan nyt tänne, kun huhu kuitenkin kyseessä. Shannonin mukaan Trotzia yrittäisi siis värvätä kaksi muutakin joukkuetta kuin Islanders. Itselleni sopisi Devils-kannattajana oikein hyvin, että Islanders ei saisi Trotzia värvättyä. Toisaalta jos pelkästään Islandersin faneja ajattelee, niin olisihan Trotz oikea mies tuomaan organisaatiolle lisää ryhtiä ja uskottavuutta. Joka tapauksessa olisi jännä tietää, mitkä kaksi joukkuetta ovat kyselleet Trotzin perään ja kuinka todellisia rekrytointiyritykset ovat olleet.

  John Shannon‏Varmennettu tili @JSportsnet
  Now hearing that in addition to NYI, there are 2 more teams kicking tires on Barry Trotz.
   
 22. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Veikkaan että ne ovat kaksi seuraavista kolmesta joukkueesta:

  Anaheim Ducks (Carlylella vain vuosi sopimusta jäljellä)
  Columbus Blue Jackets (Tortsilla vain vuosi sopimusta jäljellä)
  Minnesota Wild (heidän tuore GM tuntee Trotzin hyvin pitkältä ajalta heidän yhteisiltä Predators-vuosilta)

  Kaikilla noilla kolmella joukkueella joukkueen menestys päättyneellä kaudella jätti myös paljon toivomisen varaa joten sikälikään kenenkään heidän nykyisen päävalmentajan työpaikka ei pitäisi olla turvattu.
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Hyviä veikkauksia. Jos ne pitävät paikkaansa, niin siinä on ihan houkuttelevia vaihtoehtoja Trotzille tarjolla. Millä noista jengeistä sitten olisi parhaat voittamissaumat muutaman seuraavan vuoden ajan (vaikka totta kai palkka ja asuinolosuhteet varmasti vaikuttavat joukkueen valintaan)?

  Plussat ja miinukset:

  Islanders:
  + Barzal ja Lou, joka tuo vähän stabiiliutta jengiin
  - Tavares ei ole varmistanut jatkoaan ja Lousta huolimatta joukkue on vähän käymistilassa

  Blue Jackets:
  + Jones, Werenski ja paljon muita kovia nuoria pelaajia
  - Panarin ei ole ainakaan toistaiseksi valmis solmimaan jatkosopimusta ja saattaa olla nyt kauppatavarana

  Ducks:
  + Parhaimmillaan (terveenä ollessaan) kova keskikaista ja suht kova puolustuksen kärkinelikko
  - Kärkipelaajat (Getzlaf, Perry, Kesler) alkavat olla vähitellen uransa ehtoopuolella

  Wild:
  + Tasaisen vahva joukkue...
  - ...josta puuttuvat kuitenkin ne kovimmat kärjet, joiden johdolla mestaruuksia yleensä voitetaan.
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Jossain oli myös Detroit valmentajanvaihtospekuloinnin kohteena.
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Bylsmaa ainakin varavalmentajaksi ollaan viemässä.