Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Voi tosiaan olla niin, mutta tuossa TSN:n jutussa siitä kuitenkin edelleen mainittiin.
   
 2. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Oma muistikuvani perustui tähän twiittiin. Muistelen, että samaa olisi joku muukin twiitannut, mutta en nyt muista kuka enkä jaksa enempää etsiä. Voi olla että löytyisi aiempaa tästä ketjusta tai Coloradon ketjusta.
   
 3. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Onko? Minulle tulee mieleen tässä, että viime vuosina noita nuoria top-2 tai top-4 pakkeja on hankittu esimerkiksi Taylor Hallilla ja Ryan Johansenilla.
   
 4. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Hamilton ja Hamonic eivät sitten mielestäsi ole sen tason puolustajia?
   
 5. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Hamonic ei ole ehkä ihan samalla tasolla muiden pakkien kanssa, mitä tarkoitan tässä. Varsinkin kun pohjilla on erittäin heikko kausi. Hamilton meni kyllä aika halvalla, ja Avalanche on niin huono, ettei sen välttämättä kannata ykkösvaraustaan kaupata. Lotteryvoittoon oli/on hyvät mahdollisuudet.
   
 6. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  En oikein ymmärrä, että mikä tuo pointtisi on. Hamilton nyt kuitenkin on ihan selkeä top-2 puolustaja ja Hamonic on ehkä koko liigan parhaan puolustuksen top-4 pakki. Itse en kyllä millään perusteella pitäisi esim. Larssonia mitenkään selvästi parempana puolustajana, kuin Hamonic on.
   
 7. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Pointti on se, että Coloradon tilanteessa Hamiltonista maksettua hintaa (eli joukkueen ekan kierroksen pick + 2 kakkoskiekkaa päälle) ei ehkä kannattaisi maksaa. Colorado varaa hyvin aikaisin. Kysyit alunperin miksi kaupata Duchene pakkiin, kun voi käyttää varausvuoroja. No siksi, koska Avsin ykköspickillä voi voittaa lotteryn.

  Nyt Hamilton olisi vielä paljon kalliimpi, meni halvalla ja pakkien markkina-arvo on noussut kesän 2015 jälkeen. Kuten tapaus Larsson osoittaa. Edit. Kuten myös Hamonic. Hamonicista maksettiin 2017 "sama" hinta kuin Hamiltonista 2015, vaikka on arvoltaan ja tasoltaan vähäisempi pelaaja.

  Hamonic on 27 eli taso luultavasti alkaa vakiintua siihen mitä se on. Ensi nähdään miten sopeutuu Calgaryyn, en usko että mikään ihmeidentekijä on. Yksi oikeasti hyvä kausi oli Islesissä ykköspakkina, sen jälkeen pari kautta alamäkeä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2017 klo 00.04
 8. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Otin siis kantaa Flamesin tilanteeseen ja siihen, että on mahdollista saada tuon tason pakkeja pelkillä varausvuoroilla. On tietysti täysin päivänselvää, että Colorado ei maksa top-4 pakista mahdollista ykkösvarausta. Coloradon tapauksessa tarkoitin siis tietysti aikaisia toisen ja kolmannen kierroksen varausvuoroja.

  En itsekään odota Hamonicilta mitään ihmeitä. Hinta oli ehkä hieman liian suuri, mutta eiköhän tuo kuitenkin pelaa tulevalla kaudella top-4 pakin tasolla.
   
 9. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Butchers
  Sen enempää viestejä lainailematta Hamonicin trade valueta nosti ylös alhainen cap hit joka on "vain" 3,8M kaudessa kauteen 19/20 asti. Tuo on mielestäni jo ryöstö joka on neuvoteltu aikanaan Islandersin kanssa.
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Jagr varattiin samana vuonna NHL:ään Keith Tkachukin kanssa. Nyt sitten 27 vuotta myöhemmin Jagr voi hyvin pelata samassa kentässä Tkachukin pojan kanssa. Aikamoista.
   
 12. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Jaahas, Aivis Kalnins twiittailee, että Vadim Shipachyov olisi palaamassa KHL:lään. En nyt jaksa puhelimella alkaa liittämään tähän twiittiä. Ei tainnut Pohjois-Amerikan meno maittaa jos näin on.
   
 13. Mängimies Jäsen

  McPhee voi haistaa pitkän paskan jos saa Shipatshovin kyllästymään alle kuukaudessa tuohon touhuun.
   
 14. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  No kyllä muakin vituttaisi jos sut raahataan isoilla lupauksilla ja ok tilipussilla rapakon taakse ja sitten et pääsekkään pelaamaan kun GM tunaroi. Ei kaverilla varmasti rahasta tulisi pulaa myöskään kohelossa.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei taitais olla myöskään eka kerta, kun itäeurooppalainen pelaaja vaan yksinkertaisesti toteaa, että ei vaan yksinkertaisesti viihdy ison meren tuollapuolen?
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  No ei, eihän siellä kaikki suomalaisetkaan viihdy. Voisin kuitenkin väittää, että sillä ettei pääse edes pelaamaan, on suurempi vaikutus lähtöhalukkuuteen. Tottakai pelaaja alkaa tuossa kohtaa miettimään Olympialaisia ja dominointia SKA:n paidassa tutussa ympäristössä.

  Niin ja voisihan tässä joku saivarrella, että eihän McPhee peluutuksesta päätä, mutta kyllä häntä ihan rehdisti saa osoittaa sormella jos Shipa lähtee takaisin Eurooppaan saamatta edes mahdollisuutta NHL:ssä. Varsinkin nykyisen tiedon valossa.
   
 17. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Joku voisi kysyä McPheeltä kumpi on arvokkaampi: Shipa vai jostain vitun Merrillistä ehkä saatava seiskakieppi. On se vaan tyhmä.
   
 18. GMGM on varmaan ainoa GM, joka on niin älyttömän tyhmä, että lähettää 4 millin pelaajan farmiin sen takia, ettei menetä jotain Griffin Reinhartia waiversiin. Ei sitä paskaa kukaan sieltä edes ottaisi.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tykkää-nappi ja sen puuttuminen Jatkoajasta.
   
 20. Louis Jäsen

  Pakkohan tuossa on olla taustalla jotain että ei huvitakkaan pelata P-Amerikassa. Treidiähän Shipa voisi vaikka vaatia.

  Eihän edes McPhee voi olla noin tyhmä.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Svoboda (agentti) kiistää ainakin lähdön KHL:ään, per Dreger. Muistelenko väärin vai oliko Svoboda vähän kyseenalaisessa maineessa?

  Tässä on tietysti semmonen mahdollisuus, kun tulee juttua äiti-Venäjän maalta, että Shipachyov on soitellut kotiin jollekin Rotenbergille, että hitto kun ei pääse pelaan ja sit Rotenberg on tästä vodkapaukkujen ääressä jollekin kertonut ja kas, juttu lähtenyt leviin. Putinilta lisätiedot.
   
 22. azlakki#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Filip Forsberg trade. Nevöföget
   
 23. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Butchers
  Mitä tässä case-Shipachovissa on taustalla? Palkkahommien takia AHL:ssä?
   
 24. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Tässä haisee niin ääretön idiotismi, että kieltämättä alkavat salaliittoteoriat pyöriä omassakin mielessä. Tässä tilanteessa ei vain ole mitään järkeä.
   
 25. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Ilmeisesti Shipa on niitä harvoja pelaajia jotka voidaan sopimuksen vuoksi lähettää alas. McPhee on ottanut rosteriin vitusti pakkeja jotka sai laajennusdraftissa, ja haluaa näistä eroon. Koittaa saada näitä kaupaksi sillä hinnalla että ykkössentteri on AHL:ssä, koska muuten nuo pelaajat pitäisi heittää waiverssiin. Näin ainakin itse ymmärsin.

  Eli kyse on siitä että halutaan jotain myöhempiä varausvuoroja Sbisaa tai muita vastaan, ja rosterissa ei nyt ole tilaa ykkössentterille.