Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Olisiko... olisiko se mahdollista, viimein, kaikkien näiden vuosien jälkeen, että Good 'Ol Canadian Boy, Johnnie Tavares, Ontariosta kotoisin, pukisi päällensä ikonisen Maple Leafs -nutun ja toisi iloa niille, joille sitä ei ole vuosikymmeniin suotu. Messias, Steven, jätti menolipun ostamatta. Oppiiko tämä nuori talentti, New Yorkiin kahlittu suuruus, ystävänsä virheistä? Nouseeko Toronto Maple Leafsin organisaatio viimeinkin niistä pohjamudista, joihin sen luultiin jo ikuisesti valahtaneen? Niin, en tiedä. Mutta me täällä kotikatsomoissa tiedämme, mitä uusi johtoporras Devils-ikoni Lou Lamoriellon sekä vanhan luottosoturinsa Brendan Shanahanin kanssa ovat viime vuosina saaneet aikaan. Muisto Mats Sundinista on yhä tänäkin päivänä läsnä, tuleeko tämän kaljun herran paikan, ykkösvitjan pelillisen sekä henkisen liiderin ja tiimin kapteenin paikan, perimään muaan John Tavares? Huhut Brooklynista ovat jo vuosia kertoneet Tavareksen erimielisyyksistä Islandersin ylemmän johdon kanssa. Joukkuetta ei ole saatu kasaan niin nopeasti, tai laadulla pilaten, että tämä herra haluaisi enää olla osa kyseistä sirkusta. Lopulta tässä on kyse John Tavaresin ja Auston Matthewsin välisestä valtakamppailusta Toronton herruudesta. Olen Antti Mäkinen, tv-kommentaattori ja tunnettu homoseksuaali, hyvää yötä.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Veikkaan, että Tavares suostuisi hiukan alemmas tulemaan palkkapyynnössä, jos joukkue olisi luokkaa todellinen contender seuraavien vuosien aikana, mutta ilolla katson, kun muutkin supertähdet haluavat enemmän ja enemmän liksaa.
   
 3. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 4. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Vähän kuin Steven Stamkos teki pitkän sopimuksen Toronton kanssa?
   
 5. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Tavaresin hankkiminen tarkoittaisi Torontossa Matthews-Marner-Nylander -triosta vähintään yhden lähtöä. Eiköhän Marleaun kiinnittäminen ollut viimeinen naula tähän Tavares-arkkuun.
   
 6. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Paitsi, että kahden vuoden päästä Marleau on hyvää kauppatavaraa iso caphit mutta palkka vain 1,25M$ kaudesta ja kahden vuoden päästä nuo Marnerin ja Matthewsin sopimukset loppuvat.
  Esim. Arizonalle tuollainen Marleaun sopimus kävisi enemmäin kuin hyvin halpa mutta ei huolta palkkalattian kanssa.
  Eikä Toronton kannalta esim. Kadrin kauppaaminen siinä vaiheessa kun Nylander ja Matthews ovat kärkisentterit ole mitenkään mahdotonta, lisäksi siellä on tuo Komarov, Van Riemsdyk ja Bozak osasto jolla loppuu sopimukset tulevan kauden jälkeen.
   
 7. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Coyotes ei todellakaan tule olemaan kiinnostunut 40-vuotiaasta Marleausta 6,25 miljoonan cap hitillä, enkä usko että markkinoita riittäisi muuallakaan. Kahden vuoden päästä Coyotesilla ei ole mitään ongelmaa palkkalattian suhteen, kun mm. OEL, Domi, Dvorak ja Perlini ovat saaneet/saavat jatkosopimukset.

  Nylander ja Marner tulevat saamaan todennäköisesti noin 6-7 v x 6-7 milj per kausi sekä Matthews noin 8 v x 11 miljoonaa. Puhumattakaan seuraavista sopimuksista.

  Meinaatko tosiaan että tilaa riittää kiinnittää pitkäaikaisesti vielä Tavares jollain 8-10 v x 10-11 miljoonan lapulla?
   
 8. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Las Vegas voisi olla sellainen joukkue, mitä voisi tuossa parin vuoden päästä kiinnostaa Marleau. Leafs heittää kylkiäisiksi jotain muutakin siitä hyvästä, että ottavat sopimuksen kontolleen. Ja eihän sitä tiedä, miten tikissä Marleau vielä 40v on.
   
 9. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Hossa lopetti jo kun halvat vuodet alkoi ja Zetterberg sanoi aikovansa tehdä niin. Marleau lopettaa viimeistään silloin kun ne sopimuksen todelliset halpavuodet alkavat.
   
 10. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Tasan tarkkaan kiinnostusta riittää kun oikea palkka on vain 1,25M$ kaudesta allekirjoitusbonus kun maksetaan heinäkuun alussa niin sitten useita halukkaita seuroja pelkästään palkkakaton täytteeksi.
  Samalla sieltä lähtee mm. Bollandin sopimus pois niin siinä vaiheessa halpa palkkalattian täyttö voi olla hyvinkin ajankohtaista.

  Lainaus:
  Varmasti yksi vaihtoehdoista siinä vaiheessa jos pysyy jotenkin mukana.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Mä en kyllä tiedä onko kukaan kiinnostunut Marleusta muutamam vuoden päästä ja onko herra itsekkään kiinnostunut pelaamaan jossain jämätiimissä miljoonan palkalla vaikka hänen siirrostaan maksettaisiin. Eikös sieltä sopimuksesta löytynyt täysi NMC?
   
 12. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Ei tasan tarkkaan kiinnosta Coyotesia. Siellä on strategia muuttunut.

  Laskin niin alakanttiin kuin suinkin vain viitsin, että seuraavien pelaajien caphitit tulevat kasvamaan entiseen verrattuna n. 20 miljoonaa tulevien 3 kauden aikana. Totuus lienee oikeasti lähempänä +30 miljoonaa. Postumaa samalle ajalle tulee n. 16 miljoonaa kun buy outit, FA-veteraanit ja palkanpidätykset poistuvat rasittamasta Coyotesin cappia.

  2017-2018
  Duclairin uusi sopimus ei ole vielä valmis tulevalle kaudelle, hän tulee saamaan korotuksen ELC pahviinsa (+1 milj.)

  2018-2019
  Domi ELC ja Riederin 2,25 cap hit sopimukset päättyvät, Lisäksi maalivahtikaksikon Raannan ja Dominguen 1 milj caphit pahvit päättyvät. (+9 milj)

  2019-2020
  Martinook 1,8 milj. caphit sopimus, Perlini, Crouse, Dvorak, Chychrun ELC:t päättyvät, lisäksi Hjalmarssonin 4,1 milj ja OEL 5,5 milj caphit sopimukset päättyvät (+9,5 milj)

  Poistuma:
  Antoine Vermette BO 1,25 milj 2017-2018
  Brad Richardson FA 2 milj 2017-2018
  Mike Smith palkanpidätys 1,4 milj. 2018-2019
  Bolland & McGinn FA 8,8 milj 2018-2019
  Mike Ribeiro BO 2 milj 2019-2020
  Yht. n. 16 milj.

  Lisäksi Coyotesin jäätävän syvästä prospect poolista tulee joka vuosi nuoria hyökkääjiä kärkkymään pelipaikkaa, eli palkkakaton täytteen vuoksi ei Marleau tule ikinä Coyotesissa pelaamaan, eikä myöskään sen vuoksi että nuorten pelaajien tielle ei veteraaneja haluta. Siksihän Doankin jätettiin täksi kaudeksi sainaamatta, vaikka kyseessä oli joukkueen pitkäaikainen kapteeni ja legendaarinen seuraikoni.

  Sitä en kiellä etteikö mikään muu joukkue, joka taistelee päästäkseen palkkalattian yläpuolelle, olisi hänestä kiinnostunut tuossa vaiheessa. Fiksua capin hallintaahan se on. Coyotes on varsinkin hyötynyt vastaavasta toiminnasta, saamalla "jämäsopimusten" kaupanpäällisinä pickejä ja prospecteja mm. Crouse ja Chychrun.
   
 13. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Kuka edes uskoo, että Marleau pelaa viimeisen kauden tuosta diilistä. Veikkaan, että 2.7-31.7.2019 Marleau ilmoittaa ripustavansa hokkarit naulaan ja sitten tuo soppari heivataan jonnekin jossa on tilaa ottaa reilu 6m ylimääräistä cappiin. Tällöin Toronto saa cap tilaa ja tuo toinen joukkue saa joko draft pickin/pickejä ja/tai jonku junnun.
   
 14. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Vaikeaa tuo olisi muutenkin. Jos en väärin muista, niin 7 vuotta on maksimi vapaiden agenttien kanssa ja 8 jatkosopimuksissa.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Lähinnä tässä on kaksi vaihtoehtoa.

  Marleau pelaa täydet 3 vuotta Torontossa.

  tai

  Lopettaa 2 vuoden jälkeen, jolloin Leafs voi myydä ison caphitin Datsyuk-tyyliin palkkalattiajoukkueeseen. 1.7.2019 mennessä sopimuksen raha-arvosta on jäljellä enää 1.25M. Caphitti sitten se 6.25M.

  Häntäsopparihan se on, tällä uudella tyylillä, eli signing bonuksen kautta tehtynä.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Penssilän suunnalta tullut jotain radio-huhua, että Derrick Pouliot + pick liikahtaa Detroitin suuntaan Riley Sheahanista. Homma siis jo done deal, mutta odottaa Athanasioun sopimuskuvion varmistumista.

  Kahdelle karmean viime kauden pelanneelle uusi alku.
   
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  TSN:n mukaan kahdeksan joukkuetta on osoittanut kiinnostuksensa Ducheneen: Ottawa Senators, Montreal Canadiens, Calgary Flames, Vancouver Canucks, Los Angeles Kings, Nashville Predators ja Columbus Blue Jackets.

  Eight teams interested in Avs' Duchene - Article - TSN

  Jännä nähdä tarjoaako mikään joukkue koskaan niin paljoa mitä Sakic hakee kaupassa.
   
 18. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Se olisikin mielenkiintoista, jos menisi Ottawaan ja kauden kohtaamiset olisi taputeltu marraskuisessa Ruotsissa.
   
 19. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Vähintään outoa, jos Rangers ei ole edes mestoilla kun Duchenesta aletaan neuvottelemaan. Vai onko se pyyntihinta jo karkoittanut Satherin ja Gortonin niin kauas, ettei samaan pöytään kannata enää astella.
   
 20. adolf Jäsen

  Nashvillellä olisi edelleen varaa luopua yhdestä huippupakista + vähän jotain muuta päälle tuosta Duchenesta, niin olisi kyllä pelottavan kova joukkue sen jälkeen kasassa.

  Tämä nyt on ihan pelkkää spekulaatiota, mutta kiinnostaisiko esimerkiksi Ekholm tai Ellis Coloradon päässä?
   
 21. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Lainaus:
  Olisi aika jännä, jos NHL-historian ensimmäinen "associate captain" liikkuisi sillä kaudella, kun hänet on siihen tehtävään asetettu. Vaikka Ekholm on varakapteeni, niin hänen liikkumisensa tuosta pakistosta olisi se oletettavin ratkaisu.

  Tämän sanottuani tietty Subban kaupataan.
   
 22. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  En ainakaan itse näe oikein mitään perusteita sille, että minkä takia Flames olisi valmis hankkimaan Duchenen ylihinnalla tässä tilanteessa. Sentterille ei ole edes tarvetta, puolustusta tuskin halutaan heikentää ja Treliving ei tunnetusti halua maksaa liikaa. Jos tosiaan pitää paikkansa, että Sakic hylkäsi tuon Islandersin tarjouksen (Hamonic, 1. kierroksen varaus ja kovan luokan prospekti) niin tuo pyyntihinta on todella kova.
   
 23. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Niin, kuinkahan kovaa ylihintaa Joen Kasseilla on enää varaa Duchenesta pyytää? Se kortti katsottiin jo deadlinella ja nyt käsissä on entinen kultakimpale, joka on antanut julkisesti hyvin selvästi ymmärtää, ettei hänellä ole pienintäkää motivaatiota edustaa Avalanchea. Kun vielä samaan aikaan nähtiin varsin odottamattomat UFA-markkinat ja useampi laadukas veteraani on yhä ilman sopimusta, en usko Sakicin nettoavan Duchenella enää mitään jättipottia.

  Tämä saattaa olla jotakuinkin täydellinen esimerkki siitä, miten kohtuuttomalla pyynnöllä ja odotusarvolla voidaan sujuvasti joutua win-win -tilanteesta win-lose tilanteeseen.
   
 24. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  En kyllä osaa yhtään sanoa. Otinkin kantaa vain siihen, että miksi Flames edes olisi Duchenen perässä, enkä siihen mitä joku toinen joukkue tulee lopulta miehestä maksamaan. Siihen en tosin usko, että tulisi menemään millään selvällä alihinnalla. En edes ymmärrä, että miksi tuon tasoista ja ikäistä pelaajaa alunperinkään lähdettiin myymään. Jos pakille oli tarvetta, niin onhan noita top-2 ja top-4 puolustajia saatavissa ihan pelkillä varausvuoroillakin.
   
 25. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Itse muistelisin, että tämä huhu ammuttii alas aikoja sitten.