Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  En epäile tietoa siitä, että Oshie kiinnostaa Chicagoa, mutta kiinnostaako Chicago Oshieta? Varsinkaan jos joutuu tinkimään palkastaan. Siinäpä kysymys.
   
 2. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Just äsken tuli ilmoitus että Oshie teki 8v sopparin Capsin kanssa.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Mietin kanssa, että aika monta miljoonaa olisi pitänyt Oshien jättää pöydälle, jos olisi Chicagoon päätynyt. Nyt sai 8 x 5,75 miljoonaa. Chicago olisi pystynyt maksamaan ehkä pari milliä vuodessa vähemmän.
   
 4. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Se voidaan sanoa varmasti vasta sitten kun jotain on tullut sisäänpäinkin. Ehkä yritetään upgradeta ykkössenaa. Ei siellä nyt varsinaisesti mikään palava tarve sentterille ollut ennestään.
   
 5. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  TSN:än sivuilla oli juttu että Vegas pystyykin treidamaan halutessaan Methotin Ottawaan ja Nealin Nashvilleen. Alunperinhän oli oletus että vasta 1.1. 2018 näin voisi tehdä. Jutussa on heitetty teoria miten tohon Methotin Ottwaan paluuseen tarvittaisiin ehkä kolmas osapuoli.

  Vegasillahan on vielä muutama pakki josta niiden pitäis päästä eroon, joten ehkä toi Methotin kauppa vielä toteutuu.
   
 6. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 10. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ajattelin itse tuota Tarasenkon sopparia verrokkina, mutta jos ei lauantaihin mennessä ole sopparia kasassa, niin sitten lihoiksi. Kuitenkin jotkut seurat ovat varmasti valmiita maksamaan tuon >$9M ja En ole ihan vielä vakuuttunut että Drai pystyy johtamaan omaa ketjua, mikä tuolla hinnalla pitäisi olla jo selviö. Varsinkin kun Oilers päätti itse korottaa Mäkkärin cap hittiä pidemmällä sopparilla, niin kahden pelaajan viedessä 30 prosenttia capista niin hankaloittaa se kyllä rakentamista.
   
 11. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  "Boston and Detroit both contenders for the services of UFA D Trevor Daley."
  Kirjoittelee Pierre.
   
 13. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Anaheim,Leijonat
  Lainaus:
  Tämän vuoden draft meni jo ja ilmeisesti Galchenyukia ollaan kovaa treidaamassa, koska NHL.discussion insta tilillä oli puhetta niinkin isosta treidistä, että Galchenyuk, Lindgren+jotain vaihdossa Claude Giroux! Ainakin näin ulkopuolisen silmissä vois olla järkevä kauppa molemmille IMO. Montreal haluaa kannun heti ja Philly rakentaa "muutaman" vuoden päähän.
   
 14. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tämä huhu taisi tosiaan olla ja mennä. Toivottavasti ei tapahdukaan. Habsien kohdalla paljon vaikuttaa Radulovin tilanne, jos ei jatka Montrealissa, niin Galchenyukia ei tarvitse treidata ja rahaa on käytettävissä 1-2 pelaajaan. Jos Radulov jatkaa, niin sitten saatetaan Galchenyuk vaihtaa pariin pelaajaan.
   
 15. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Benoit Pouliot waivereissa ulososton takia. Eli siellä nyt tehdään urakalla capiin tilaa.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eiköhä oo Daley varma Bostoniin. Detroit jää näissä järjestään kakkoseksi.

  Meille sitten se Girardi, kun siitä ei tule edes kilpailua.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Darren Dreger Twitterissä: "Multiple teams have called on Stephane Da Costa. He 100% intends on playing in the NHL next season. Was in KHL last 3 years."

  Vegasiinhan tuota huhuiltiin jo siellä helmikuun aikana, mutta saa nähdä mihinkä joukkueeseen tulee lopulta sitten päätymään.

  Chris Johnston Twitterissä: "The Ilya Kovalchuk situation remains murky, but whispers have grown over the last 48 hours that he'll likely return to the KHL next season."
  Chris Johnston Twitterissä: "That is not to suggest it is 100% the case -- only that there's a growing feeling in NHL circles Kovalchuk is headed back to Russia."

  Yllätys, yllätys. Taisi tulla Kovalchukille yllätyksenä että NHL-joukkueet eivät olleet valmiita laittamaan pitkää ja rahakasta sopimusta hänen eteensä, ja nyt sitten kyselläänkin että paljonko SKA on valmis maksamaan hänen palveluksistaan.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Tosin jos nuo kaikki kovinkin pitkiä soppareita etsivät, niin ei haittaa jos ei Detroitiin päädy.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 21. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Nyt TSN:än sivulla tiedetään kertoa että Keklu on Duchenen perässä. Ryan Murray olisi se pelaaja joka menisi Coloraddon sen kaiken muun kivan lisäksi. Tiedä sitten mitä Columbus joutuu tarjoamaan jos kerta Islanders jäi Hamoniclla, first rounderilla ja prospectilla rannalle. Ton jutun mukaan Nashvillekin on jonkun tarjouksen jättänyt.
   
 22. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Lainaus:
  Varmaan Sakic pyytää Jones + Werenski + 4 ykköskiekan varausta. Kuitenkin Duchene on tehnyt neljä pistettä vähemmän kolmen viime kauden aikana kuin Jordan Eberle, josta saatiin Ryan Strome, eikä Sakicille kelvannut Hamonic + sälää. Sakic kyllä yliarvostaa Duchenen arvoa aika palkon ja Duchenella ei nykyinen tilanne varmasti nappaa yhtään.

  Nashville on myös Duchenen perässä Dregerin mukaan.
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, voi olla että yliarvostaa. Mutta silti pidän vähän huolestuttavana, jos Sakic lähtee rakentamaan treidiä Murrayn ympärille (täytyy tosin sanoa, etten ole kovin paljoa Columbuksen pelejä nähnyt ja näkemykseni perustuu enemmän muiden kommentteihin). Ja tietysti jos Murrayn mukana menee vaikka Björkstrand, niin se vähän tasapainottaisi kauppaa.
   
 24. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Lainaus:
  En itsekään ole kovin mielissäni Murrayn lähdöstä, koska Jack Johnson siirtyy viimeiselle sopimusvuodelle enkä usko hänen jatkavan Ohiossa ensi kauden jälkeen. Hän lähtee hakemaan isoa palkkapäivää henkilökohtaisen konkurssinsa takia. Nythän siellä on ollut Top-4 Jones, Werenski, Savard ja Johnson. Murray ja Johnson tuosta pois, niin pakisto menee pahasti uusiksi. Sinne jäisi lähinnä Nutivaara ja Harrington porteilla.

  Murray on tosiaan vajonnut kolmosparin pakiksi, mutta monet näkevät hänessä silti potentiaalia, mitä lukee enemmän seuraavien kommentteja. Maisemanvaihdos tekisi hänelle hyvää ja kehityksen esteenä on olleet loukkaantumiset. Ei häntä turhaan varattu kakkosena (ja Oilersin skouttien enemmistö olisi ottanut ensimmäisenä) aikoinaan.

  Jennerin menetys oikeastaan kirpaisisi enemmän. Taistelija ja hyvä duunari, jonka arvo korostuu entisestään, kun Hartnell ostettiin ulos. No, gotta give to get jne.
   
 25. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai pelkkä Murray riitäkään. Jotain muuta on kyljessä, jotta Sakic ei lyö luuria korvaan.