Trade deadline 2014

  • 426 021
  • 926

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Koko teksti.

Hawksin fanina pitää kompata tätä. Aivan turhaa lähteä metsästämään Keslerin kaltaista huippusentteriä tulevaisuuden kustannuksella, kun tähän ei ole tällä hetkellä mitään pakottavaa tarvetta. Kesleriä ei kuitenkaan saataisi pidettyä kuin ehkä parin kauden ajan, kun taas Nucks saisi nauttia Saadin huikeista esityksistä useita vuosia.

Tämän lisäksi kun prospekteista löytyy mm. Teräväinen, niin tuo surullisenkuuluisa kakkossenan paikka saadaan toivon mukaan vihdoinkin täytettyä paljon halvemmalla pelaajalla. Toki täksi kaudeksi sopisi joku halpa vuokralainen (vaihdossa Pirri + joku pick?), mikä parantaisi rosteria pienemmillä satsauksilla. Tosin Hawks osoitti jo viime kaudella, ettei sitä kakkossentteriä välttämättä edes tarvita Cupin voittamiseen, mutta nukkuisin kyllä yöni paremmin, jos Handzus olisi vain rotaatiossa.

Tuota Nickelbackin listaa katsoessa löytyy tällaisia senttereitä: Ott, Cammalleri, Gagner, Briere ja Legwand.

Näistä ainakin Ott voidaan samantien pudottaa pois laskuista, sillä hän on profiililtaan 3.ketjun pelaaja.

Cammalleri kuulostaa taas hyvin mielenkiintoiselta. Sopimus loppuu tähän kauteen ja pystyy parhaimmillaan tekemään paljon maaleja play-offeissa. Vaikea kausi kuitenkin takana, joten riskiähän tähän liittyy.

Gagnerin suurin plussa on historia Kanen kanssa. Tämä kausi tosin on ollut niin vaikea viime kauden loiston jälkeen, että en kyllä hyppisi voltteja, jos Stan Gagnerin treidaisi. Onneksi pitkä ja rahakas sopimus kuitenkin estää Gagnerin hankkimisen, sillä jostain Bickellistä luopuminen olisi todella idioottimaista ennen play-offeja.

Briere voisi olla myöskin todella mielenkiintoinen hankinta. Lähes saman kokoinen Cammallerin kanssa, mutta täysin erilainen pelaaja. Erinomainen play-off pelaaja kuitenkin, ja voisi saada aikaa todella hyviä pisteitä esim. Kanen ja Bickellin kanssa (mallia Leino-Hartnell). Sopimus tosin jatkuu ensi kaudellakin, mutta 4milj. caphit ei ole aivan katastrofaalinen. Tässä kohtaa pitää kuitenkin muistaa, että myös Habs on menossa pudotuspeleihin, eli hieman erikoista, jos hänet myytäisiin juuri ennen play-offeja.

Predsien pistekunkku Legwand olisi viimeinen ehdokas, mutta hänen kohdallaan vaihtoarvo taitaa olla liian kova. Hyvä kausi menossa ja Predsien johtavia pelaajia, joten tuo Pirri+pick ei todennäköisesti riittäisi mihinkään. Siksi hänen hankkimisensa ei valitettavasti ole kovin realistista.

Yhteenveto: Näistä pelaajista Hawksin järkevät vaihtoehdot olisivat Briere ja Cammalleri, eli mikkihiiri painotteista. Molemmista voisi olla todella paljon hyötyä, jos hinta on kohdillaan, mutta varsinkin Briere taitaa pysyä Habseissa kauden loppuun asti. Cammalleri taas olisi pieni kysymysmerkki, mutta onnistuessaan selkeä vahvistus, joka voisi olla jopa se ratkaiseva pelaaja toisen Cupin voittamisen suhteen. No aika näyttää mitä Stan keksii.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
En tarkoittanut, että Yzermanin ylpeys olisi tässä pelissä (vaikka nyt jälkeenpäin luettuna on todettava, että kirjoitukseni on helppo niin tulkita), vaan että Yzermanilla on yksinkertaisesti mahdollisuus katsoa St Louisin kortit, ja ovat ne sitten kuinka kovat tahansa, se ei ole maailmanloppu. Toisin olisi, jos St Louisilla olisi useampi vuosi sopimusta jäljellä, silloin minunkin mielestäni Yzerman olisi pakotettu pelaajan tahtoon.

Loppujen lopuksihan kyse on siitä, kuinka hyvän diilin Yzerman saisi Satherilta, kuinka hyvän muilta ja saako keneltäkään niin hyvää, etteikö kannattaisi ottaa riskiä ja katsoa jatkaako St Louis kaikesta huolimatta Boltsissa. Nyt kun tilanne on enemmän tai vähemmän julkinen, niin on hyvin vaikea kuvitella ainakaan Satherin tekevän pelaajasta avokätisiä tarjouksia.

Ei se tosiaan maailmanloppu ole, se on ihan totta. Mutta uskoisin, että jos St.Louis tuon homman vaikeaksi tekisi, olisi Yzermanin järkevää tehdä se kauppa edes kelvollisella hinnalla, mikä olisi sitten se huhuttu Callahan + pick. Ei se hyvä hinta olisi, mutta tilanne huomioiden menettelevä.

Tilastot itsessään eivät aiheuta negatiivista reaktiota, hieno homma jos ja kun joku jaksaa katsoa asiaa monelta kantilta. Välillä vaan tuntuu että samaa keskustelua käydään useammassa ketjussa, sillä erolla että keskustelun aiheena olevat pelaajat vaihtuvat. Tulen sen verran vastaan, että myönnän tarkemman tilastojen tarkastelun tuovan esiin asioita joita ei pelkällä eliteprospectsin avaamisella saa tietoonsa. Ja kyllä, Kesler on perustellusti parempi kuin Saad.

En tiedä, mihin tarkalleen viittaat tuolla "samalla", mutta tässä ainakin on ollut kyse kahden pelaajan vertailusta. Huomioiden se, että tässä nyt ollaan jääkiekkopalstalla ja treidien yhteydessä pelaajien vertailu on aika keskeinen asia, niin havaintosi siitä, että "sama asia" (=pelaajien vertailu) toistuu ketjusta toiseen, mutta pelaajat vaihtuvat, on varmasti ihan oikea. Mutta onko tässä jotain ihmeellistä?

Kieltämättä täytyy ihmetellä näitä joitain sankareita, jotka eivät itse keskusteluun juuri mitään lisäarvoa anna, mutta silti jaksavat jotain one-linereita suoltaa sellaiseen keskusteluun, jossa kuitenkin ihan asiaa puidaan ja tarkastellaan analyyttisesti.

***

Kesler ilmeisesti ilmoittanut henkilökohtaisesti, että treidi-vaatimuksissa hänen osaltaan ei ole perää.

Kypreos myös oli sanonut Hockey Central -lähetyksessä, että Pittsburgh olisi Millerin perässä. Tähän en kyllä itse usko , mutta aika näyttää.
 

Largo

Jäsen
Tuota Nickelbackin listaa katsoessa löytyy tällaisia senttereitä: Ott, Cammalleri, Gagner, Briere ja Legwand.

Sen verran tähän, että Cammalleri ei oo sentteriä moneen vuoteen pelannut ja Brierekin on nykyään laituri. Ott pelaa myöskin laidassa. Toki, eihän sen tarvii mikään puhdas sentteri olla, mutta noista ainoastaan Gagner ja Legwand on "oikeasti" senttereitä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kypreos myös oli sanonut Hockey Central -lähetyksessä, että Pittsburgh olisi Millerin perässä. Tähän en kyllä itse usko , mutta aika näyttää.

En usko minäkään tuohon. Fleury pelaa upeaa kautta ja kun nyt kerran johto ja valmennus päättivät vielä kerran mieheen luottaa ( itse olisin kyllä laittanut jo viime kauden jälkeen miehen kiertoon ) niin tuskin nyt kesken hyvin menevän kauden Fleurya sentään vaihtavat.

Kesällä sitten jos playoffit menevät Fleurylta tuttuun tyyliin niin miestä aletaan kauppaamaan jonnekin muualle.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Sen verran tähän, että Cammalleri ei oo sentteriä moneen vuoteen pelannut ja Brierekin on nykyään laituri. Ott pelaa myöskin laidassa. Toki, eihän sen tarvii mikään puhdas sentteri olla, mutta noista ainoastaan Gagner ja Legwand on "oikeasti" senttereitä.

Cammalleristä en tuota tiennyt, kun NHL:n sivuillakin vielä merkattu sentteriksi. Habseissa taisi ainakin pelata suurilta osin laidalla, mutta jostain olin saanut sellaisen käsityksen, että olisi tällä hetkellä Flamesissa ihan vakituisesti sentterinä. Luotetaan kuitenkin sinun sanaasi, sillä olen nähnyt Cammalleriltä vain kourallisen pelejä viimeisen kahden kauden aikana.

Briere tosiaan on pelannut enimmäkseen laidalla, mutta ehdottomasti pystyy pelaamaan keskellä käytännössä samalla tasolla. Siksi otin myös hänet (ja Ottin) mukaan spekulointeihin. Varsinkin jos Brieren kanssa laitettaisiin joku hyvä puolustava hyökkääjä (Hossa tai Sharp), niin en usko tuon keskellä pelaamisen olevan mikään ongelma. Pidän kuitenkin hyvin epätodennäköisenä, että Briere on mihinkään Habseista lähdössä, mutta Briere mielestäni sopisi kyllä parhaiten Hawksin rosteriin näistä vaihtoehdoista, sillä Legwand on liian kallis hankinta.
 
Kiitos Hawk #22 etten jäänyt ihan yksin mielipiteeni kanssa ottavaksi osapuoleksi.

Tämä seuraava nyt on osittain kieliposkessa heitettyä tavaraa:
Mitä tulee noihin kakkos sentterivaihtoehtoihin, niin vaikka Ott ei semmoinen klassinen kakkosen sentteri olekkaan, niin mies voisi olla oiva hankinta, jatkossa sitten nelosen/kolmosen keskelle jos sopparin saa aikaseksi, tai kolmosen laitaan ? :p

Ihan vakavissani en kyllä välttämättä tämän kanssa olisi, pitäisi miettiä oikeasti miten herra tuohon sapluunaan soveltuisi, enkä semmoiseen nyt ryhdy.
Jos halvalla lähtis niin mikä ettei ?
Ei vaan taida halvalla irrota.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Eiköhän tuollainen Ottin tapainen pelaaja mahtuisi ihan mihin tahansa joukkueeseen tuonne grit/luonne/telaketju/vittupääosastolle. Buffalo todennäköisesti vaan pyytää sen verran kovaa hintaa ukosta että ei esim Chicagolla varmaan ole järkeä sellaista maksaa kun ihan hyvin tuntuu kulkevan kuitenkin.
Mutta jos tuo Ott nyt tulisi niin taitaa olla sellainen laiturisentteri vissiin, eli aloitukset kaapii hyvin ja sit siirtyy laitaan, jos en oo ihan väärin ymmärtäny. Eli en sit tiiä oisko toi jotain Hanzuzii huonompi vaihtoehto kumminkaa.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tottahan se on että Gardiner on yksi NHL:n parhaista prospecteistä, mutta totta on myös se että Gardiner on jonkinlaisessa koirankopissa tasoonsa nähden ja voihan se olla että kaikille olisi järkevää tehdä siirto. Percy tulossa ja Reilly on samalla viivalla. Ja Gardiner on RFA ens kesänä jolloin pitäisi tehdä isompi sopimus. Paha sanoa, mutta Gardiner voisi olla nyt todella kovaa valuuttaa.
Rielly.

Gardinerin koirankoppi on jännä uskomus, fakta on se, että Gardiner pelaa Leafsin puolustajista eniten tasakentällisin, kokonaispeliajassa kolmantena, pieni alivoima-aika sekä kakkos-yv laskevat sitä. Percy (ja Finn) ovat toki tulossa, mutta eivät tänä keväänä. Jos Gardiner treidataan, jostain pitää saada tilalle pakki joka voi pelata nuo yli 21 minuuttia per peli. Toki Gardiner istui pelin (vai kaksi) poppareita syömässä, mutta se oli ihan aiheesta, pelasi huonosti ja se taas on nuorelle pakille ihan normaalia noilla minuuteilla. Uskon että Gardiner treidataan jossain välissä, mutta en usko että se hetki on tänä keväänä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Leafsin matsin erätauolla Sportsnetillä juttelivat Kesleristä. Kypreoksen mukaan treidi on todella todennäköinen ja sanoi Flyersin olevan todella kiinnostunut. Myös Penguins ja Red Wings mainittiin kiinnostuneista joukkueista. Hinnaksi arvioitiin "roster player", ykköskiekka ja/ehkä prospect.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Leafsin matsin erätauolla Sportsnetillä juttelivat Kesleristä. Kypreoksen mukaan treidi on todella todennäköinen ja sanoi Flyersin olevan todella kiinnostunut. Myös Penguins ja Red Wings mainittiin kiinnostuneista joukkueista. Hinnaksi arvioitiin "roster player", ykköskiekka ja/ehkä prospect.

Olisi Red Wingsillä ainakin aika kova sentteriosasto tuon jälkeen.

Datsyuk, Zetterberg, Kesler, Weiss. Joskin noista voidaan D tai Z laittaa laitaan ja nostaa neloskenttään vaikka Helm. Eiköhän tässä ole taas tämä vanha ja legendaarinen Detroit kiinnostunut -kusetus. Tai emmä tiedä, kai kaikki nyt Kesleristä jossain määrin kiinnostuneita on.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Olisi Red Wingsillä ainakin aika kova sentteriosasto tuon jälkeen.

Datsyuk, Zetterberg, Kesler, Weiss. Joskin noista voidaan D tai Z laittaa laitaan ja nostaa neloskenttään vaikka Helm. Eiköhän tässä ole taas tämä vanha ja legendaarinen Detroit kiinnostunut -kusetus. Tai emmä tiedä, kai kaikki nyt Kesleristä jossain määrin kiinnostuneita on.

Tää jaksaa edelleen kyllä naurattaa. Kuvitteleeko Detroitin väki ihan oikeasti, että jollain Detroitin kiinnostuneisuudella olisi jotain vaikutusta markkinalogiikkaan, ja tämän vuoksi tekaistaisiin huhuja Detroitin kiinnostuneisuudesta? Ja vielä huvittavammaksi tämän tekee se, että Hollandin isoimmat liikkeet treidien suhteen palkkakatto-ajalla on ollut Stuartin, Bertuzzin sekä Quinceyn hankinnat. Eiköhän lähtökohtaisesti jokaisen kartalla olevan GM:n treidejä koskevan mail-listan osalta Detroitin kohdalla ole vain musta aukko.

Tähän kun lisätään vielä sellaiset jutut, että Detroitin scouttienkin täytyy jotain tekoviiksiä vielä käyttää, koska 29 seuran scoutit seuraavat näitä, niin välillä tulee mieleen, että koko liiga suorastaan pyörii Detroitin ympärillä.

***

Buffalon osalta Myers ja Ehrhoff herättäneet paljon kiinnostusta. Kuitenkaan Murray ei varsinaisesti miehiä kauppaa. Onhan se luonnollista, että paljon yhteydenottoja tulee, kun Murray ilmoittanut kaikkien olevan kaupattavissa.

Myersista olisivat kiinnostuneita ainakin Toronto, Anaheim ja Colorado. Jotenkin vaikea kuitenkin kuvitella, että yksikään näistä olisi valmis tarjoamaan sitä, mitä Buffalo tarvitsee. Coloradokaan tuskin on MacKinnonia liikuttamassa ja O'Reillyn sopimustilanne laskee miehen arvoa aika suuresti.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Leafsin matsin erätauolla Sportsnetillä juttelivat Kesleristä. Kypreoksen mukaan treidi on todella todennäköinen ja sanoi Flyersin olevan todella kiinnostunut. Myös Penguins ja Red Wings mainittiin kiinnostuneista joukkueista. Hinnaksi arvioitiin "roster player", ykköskiekka ja/ehkä prospect.

Flyers taisi aikoinaan tarjota Keslerille offer sheetia jos oikein muistan. Että ei mikään ihme jos he nousevat sieltä mukaan spekulaatioon. Tuon kytköksen osaa ilman insider-infoakin tehdä. Lisäksi Flyersillä olisi varmasti tarvittavat palaset kaupan toteuttamiseksi (Schenn, Read jne.), mikäli ovat valmiita luopumaan siitä mitä Vancouver haluaa. Toki helppo nähdä Canucksin ihan ensimmäisenä pyytävän Couturieria mukaan kauppaan, ja yhtä helppo nähdä Flyersin kieltäytyvän siitä.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Naurattaa minuakin, mutta siinä mielessä tuossa voisi olla nyt jopa perääkin, että jos Kesleria oltaisiin oikeasti aikeissa kaupata, niin Detroit voisi kyllä olla yksi mahdollinen osoite Keslerin synnyinseudun (Livonia) vuoksi. Lisäksi monet ovat sitä mieltä, että Kesler olisi tehokkaampi laidalla ja siitä kertoi vähän mm se noin 35 pelin otanta, minkä hän veti aikanaan Sundinin laidalla (yli piste per peli). Sentterinä hänestä on vain joukkueelle enemmän hyötyä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Naurattaa minuakin, mutta siinä mielessä tuossa voisi olla nyt jopa perääkin, että jos Kesleria oltaisiin oikeasti aikeissa kaupata, niin Detroit voisi kyllä olla yksi mahdollinen osoite Keslerin synnyinseudun (Livonia) vuoksi. Lisäksi monet ovat sitä mieltä, että Kesler olisi tehokkaampi laidalla ja siitä kertoi vähän mm se noin 35 pelin otanta, minkä hän veti aikanaan Sundinin laidalla (yli piste per peli). Sentterinä hänestä on vain joukkueelle enemmän hyötyä.

Pidän itsekin tuota sikäli loogisena vaihtoehtona. Se ei ole ikinä pahitteeksi olla tuollaisia sentteri-laituri-pelaajia. Kesler myös olisi hyvä jatkumo (joskin ideaaliin verrattuna hieman liian vanha, mutta ei suinkaan ikäloppu) Zetan ja Datsyukin jälkeen. Tuo leikkaus vieläpä asettaa erittäin suuria kysymysmerkkejä Zetan kunnon suhteen, koska vaikka selkä alkuun olisikin kunnossa se voi ruveta melkein koska vain taas reistailemaan jne. Toki tämä edellyttäisi, että Kesler myös Detroitiin jatkosopimuksen tekisi, mikä luo omia riskejään.

Ainoa ongelma lienee sitten siinä, että Holland ei oikeastaan juuri mistään ole varmasti valmis luopumaan, ja Keslerin tasoinen sentteri ei kevyesti liiku. Takaisinpäin varmasti haluttaisiin muutakin kuin vain yksiulotteisia laitureita, joita Wings-organisaatiossa eniten nuoremmissa tapauksissa on.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tää jaksaa edelleen kyllä naurattaa. Kuvitteleeko Detroitin väki ihan oikeasti, että jollain Detroitin kiinnostuneisuudella olisi jotain vaikutusta markkinalogiikkaan, ja tämän vuoksi tekaistaisiin huhuja Detroitin kiinnostuneisuudesta? Ja vielä huvittavammaksi tämän tekee se, että Hollandin isoimmat liikkeet treidien suhteen palkkakatto-ajalla on ollut Stuartin, Bertuzzin sekä Quinceyn hankinnat. Eiköhän lähtökohtaisesti jokaisen kartalla olevan GM:n treidejä koskevan mail-listan osalta Detroitin kohdalla ole vain musta aukko.

Mediahan näitä tuntuu keksivän. Aina on mukamas "Detroit kiinnostunut", mikä meitä faneja pistää lähinnä hymyilyttämään. Nyt on todennäköisesti joku P-Amerikan älykäs toimittaja katsonut sen synnyinpaikan ja onhan se jo sen perusteella varma, että juuri Detroitiin Kesler on menossa. :)
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Tää jaksaa edelleen kyllä naurattaa. Kuvitteleeko Detroitin väki ihan oikeasti, että jollain Detroitin kiinnostuneisuudella olisi jotain vaikutusta markkinalogiikkaan, ja tämän vuoksi tekaistaisiin huhuja Detroitin kiinnostuneisuudesta? Ja vielä huvittavammaksi tämän tekee se, että Hollandin isoimmat liikkeet treidien suhteen palkkakatto-ajalla on ollut Stuartin, Bertuzzin sekä Quinceyn hankinnat. Eiköhän lähtökohtaisesti jokaisen kartalla olevan GM:n treidejä koskevan mail-listan osalta Detroitin kohdalla ole vain musta aukko.

Jaksaa naurattaa se, että joku ottaa nämä jutut näin tosissaan. Kuvitteleeko joku ihan oikeasti, että Detroit-kannattajat ovat tosissaan tämän kanssa?

Hauskaahan se kyllä on että aina kun jotain suht isoa kalaa ollaan liikuttelemassa niin Detroit mainitaan kiinnostuneiden joukossa. Kesleriä toki saattaisi itseä kiinnostaakin kotiseutunsa vuoksi, mutta ei Detroitin ole mitään järkeä liikutella näitä Nyquisteja ja Tatareita Kesleriä vastaan. Omia köyhän miehen Keslereitä siellä jo on. Paljon järkevämpi huhu on se Edler.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Mediahan näitä tuntuu keksivän. Aina on mukamas "Detroit kiinnostunut", mikä meitä faneja pistää lähinnä hymyilyttämään. Nyt on todennäköisesti joku P-Amerikan älykäs toimittaja katsonut sen synnyinpaikan ja onhan se jo sen perusteella varma, että juuri Detroitiin Kesler on menossa. :)

En minä ainakaan epäile, etteikö Holland aktiivisesti voisi tiedustella pelaajia. Eivät ne silti ikinä mihinkään johda, koska mies ei ole valmis antamaan. Enemmänkin sellaista jatkuvaa kepillä jään tunnustelua.

***

Buffalolla pressi-konferenssi ennen aamujäitä. Todennäköisesti kyseessä siis iso kauppa tai vähintään Millerin siirtyminen.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Jaksaa naurattaa se, että joku ottaa nämä jutut näin tosissaan. Kuvitteleeko joku ihan oikeasti, että Detroit-kannattajat ovat tosissaan tämän kanssa?

Hauskaahan se kyllä on että aina kun jotain suht isoa kalaa ollaan liikuttelemassa niin Detroit mainitaan kiinnostuneiden joukossa. Kesleriä toki saattaisi itseä kiinnostaakin kotiseutunsa vuoksi, mutta ei Detroitin ole mitään järkeä liikutella näitä Nyquisteja ja Tatareita Kesleriä vastaan. Omia köyhän miehen Keslereitä siellä jo on. Paljon järkevämpi huhu on se Edler.

Täytyy rehellisesti myöntää, että en ole toistohuumorin ystävä (joten vika lienee minussa, tosikko kun olen). Saman vitsin kun näkee kohtalaisen lyhyen ajan sisällä toistuvan ainakin 5 kertaa, rupeaa miettimään, onko kyse huumorista.

Anyway, Detroitin osalta on täysin realistinen skenaario, että Zeta ei enää koskaan ole entisensä ja ura jopa loppuu, Datsyukia rupeavat myös loukkaantumiset riivaamaan ja Weiss pysyy yhtä surkeana. Tuota tilannetta ei pelasta köyhän miehen Keslerit, ja tuo skenaario olisi Detroitille katastrofia lähentelevä. Keslerin tasoisia kavereita on hyvin harvoin saatavilla, eikä sellaista todennäköisesti ole esim. ensi kaudella kaupan. Kesler kuitenkin vapauttaisi Zetan laitaan, jos mies kuntoon tulee tai menisi itse sinne myös.

Eikös eilen huhuiltu että Buffalolla olisi jo valmiina kauppa Steve Ottista? Joten tekisikö Ott lähtöä tänään?

Tällaista tarinaa tosiaan oli liikkeellä. Joskin vedän komentoa sen verran takaisin, että tieto pressistä olikin vissiin ankka. Itse ajattelin pitävän hyvinkin paikkansa, mutta täytynee luottaa enää vain virallisiin tiedotteisiin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Anyway, Detroitin osalta on täysin realistinen skenaario, että Zeta ei enää koskaan ole entisensä ja ura jopa loppuu, Datsyukia rupeavat myös loukkaantumiset riivaamaan ja Weiss pysyy yhtä surkeana. Tuota tilannetta ei pelasta köyhän miehen Keslerit, ja tuo skenaario olisi Detroitille katastrofia lähentelevä. Keslerin tasoisia kavereita on hyvin harvoin saatavilla, eikä sellaista todennäköisesti ole esim. ensi kaudella kaupan. Kesler kuitenkin vapauttaisi Zetan laitaan, jos mies kuntoon tulee tai menisi itse sinne myös.

No ihan yhtä realistinen skenaario kuin se, että Riley Sheahanista tulee uusi Mark Messier. Mahdollista toki, mutta ihan helvetin epätodennäköistä. Ja jos näin kävisi että tuo kolmikko ei pystyisi pelaamaan niin ei siinä se yksi Kesler mitään kesää tekisi. Ja toisaalta jos noin huono tuuri kävisi niin eiköhän tuo Keslerkin olisi silloin telakalla.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
McKenzie twiittasi juuri, että Buffalo on pyytänyt Ehrhoffilta listan 8 joukkueesta, joihin ei halua tulla treidatuksi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Anyway, Detroitin osalta on täysin realistinen skenaario, että Zeta ei enää koskaan ole entisensä ja ura jopa loppuu,

Vai että täysin realistinen. Kyle Quinceylle tehtiin sama selkäoperaatio 2009 kesällä ja mies sanoi sen olleen paras ratkaisu mitä ikinä on tehnyt. Kivut hävisi eivätkä ole sen jälkeen haitanneet pelaamista. Aika näyttää miten käy.

Pahanilmanlinnun asenteella liikkuvat tietysti ajattelee pahimman kautta, mutta se ei ole realismia, vaan ääripään vaihtoehto.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
No ihan yhtä realistinen skenaario kuin se, että Riley Sheahanista tulee uusi Mark Messier. Mahdollista toki, mutta ihan helvetin epätodennäköistä. Ja jos näin kävisi että tuo kolmikko ei pystyisi pelaamaan niin ei siinä se yksi Kesler mitään kesää tekisi. Ja toisaalta jos noin huono tuuri kävisi niin eiköhän tuo Keslerkin olisi silloin telakalla.

Vai että täysin realistinen. Kyle Quinceylle tehtiin sama selkäoperaatio 2009 kesällä ja mies sanoi sen olleen paras ratkaisu mitä ikinä on tehnyt. Kivut hävisi eivätkä ole sen jälkeen haitanneet pelaamista. Aika näyttää miten käy.

Pahanilmanlinnun asenteella liikkuvat tietysti ajattelee pahimman kautta, mutta se ei ole realismia, vaan ääripään vaihtoehto.

Tai sitten käy kuten Eric Dazelle ja Jari Viuhkolalle. Todennäköisyyksiä tuskin kukaan osaa sanoa, mutta jokainen asiaan perehtynyt tietää sen, että jos selkää mennään leikkaamaan, on riski pysyville ongelmille aina olemassa ja se on huomattavasti suurempi kuin vaikka olkapää- tai polvioperaatioissa.

Joten se ei todellakaan ole mitään ääripään vaihtoehtoa. Jos Zetalta oltaisiin leikattu vaikka olkapää, olisi asia täysin toinen. Tuo Zetan selkä kerkesi vielä mennä todella huonoon jamaan. Zeta ei myöskään ole enää mikään parikymppinen nuorukainen. Tämän kyllä nimimerkki Henkka myös oikeasti tietää.

Ja Datsyuk on jo nyt koko aika enemmän tai vähemmän klesana, eikä se tilanne ainakaan parane miehen ikääntyessä. Ja eiköhän sekin ihan realistista ole, että Weiss ei tuosta parane enää. Eipä se Leinon Villelläkään tunnu lähtevän liikkeelle se homma.

McKenzie twiittasi juuri, että Buffalo on pyytänyt Ehrhoffilta listan 8 joukkueesta, joihin ei halua tulla treidatuksi.

Käsittääkseni Murray on tuon listan pyytänyt jo hyvän aikaa sitten. Vaikea uskoa, että Ehrhoff mihinkään liikkuu, ellei maksuhinta ole aivan älytön.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tää jaksaa edelleen kyllä naurattaa. Kuvitteleeko Detroitin väki ihan oikeasti, että jollain Detroitin kiinnostuneisuudella olisi jotain vaikutusta markkinalogiikkaan, ja tämän vuoksi tekaistaisiin huhuja Detroitin kiinnostuneisuudesta? Ja vielä huvittavammaksi tämän tekee se, että Hollandin isoimmat liikkeet treidien suhteen palkkakatto-ajalla on ollut Stuartin, Bertuzzin sekä Quinceyn hankinnat. Eiköhän lähtökohtaisesti jokaisen kartalla olevan GM:n treidejä koskevan mail-listan osalta Detroitin kohdalla ole vain musta aukko.

Tähän kun lisätään vielä sellaiset jutut, että Detroitin scouttienkin täytyy jotain tekoviiksiä vielä käyttää, koska 29 seuran scoutit seuraavat näitä, niin välillä tulee mieleen, että koko liiga suorastaan pyörii Detroitin ympärillä.

Oho, jokuhan on nyt vetänyt herneet nokkaan, kun sai paskaa niskaan Detroit-osiossa. Ja nuo Zetan uranloppumis lässytykset jätän ihan omaan arvoonsa.

Kesler kelpaisi, ei siinä.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
McKenzie twiittasi juuri, että Buffalo on pyytänyt Ehrhoffilta listan 8 joukkueesta, joihin ei halua tulla treidatuksi.

Huhuh, mitähän meinaa Sabres tästä kaverista haluta. Toivottavasti kukaan ei halua, sillä kyllä Ehrhoff on ollu joukkueen kantavia voimia alakerrassa. Vai luuleeko Murray, että ensi kaudella Zadorovit ja kumppanot on kypsiä pelaamaan koko kauden. Kyllä harmittaa osittain nämä huhut, kun Ott, Ehrhoff ja Miller on lähtökuopissa. Tähän on tultu..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös