TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 811
  • 13 341

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Olikohan raha-hanat jo tältä kaudelta kiinni? Uhkaavasti näyttää siltä että kohta pitäis mennä kaupoille. Steenbergenistä saatiin alaketjujen pelaaja, ei siis mikään tuloksentekijä. Pärssisen ketju voi hyvinkin tehdä piste per peli tahtia loppukauden, mut entäs ne muut?

Rodewald suorittaa ihan ok tasolla, Hults ei ole todellakaan mikään sateentekijä. Sandberg on hyvä sillon kun sattuu olemaan pelituulella.

Tulipas taas ikävä Kestneriä ja Pajuniemeä.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Eilinen peli oli minustakin tämän kauden keskiarvoa parempaa tepsiä. Noita molskahduksia tai imurointeja on ollut lähellä tapahtua lähes jokaisessa ottelussa. Tolpat ja molarit usein pelastaneet. Tuo oli ennemmin ajan kysymys koska se 2 tai 3 maalia ei tule riittämään voittoon.

Tammela tosiaan toi virtaa tuohon nukahtaneeseen ketjuun. Ei hän kuitenkaan yksin tule tehtyjen maalien keskiarvoa nostamaan.

Mielestäni oli todella pirteä peli neloselta ja tekivät mahdollisesti eniten maalipaikkoja koko porukasta. Valitettavasti siellä ei kenelläkään ole käsiä.

Pyyhtiältä myös raikas peli ja on lisännyt työmäärää selkeästi viimeisissä peleissä, mikä on näkynyt laadukkaampina maalipaikkoina ja myös auttanut luomaan pitkiä pyörityksiä vastustajan alueella. Toivottavasti tuo Nurmen maali lupaa hyvää. Hänen pitäisi kuitenkin lähtökohtaisesti olla kentän maalintekijä ja jos peli ei aukea niin menee osittain myös Pärssinen hukkaan kun ei ole ketään laittamassa noita namupasseja sisään.

Viro tuntuu olevan pelitavan uhri jollain tavalla tällä hetkellä. Pelaa paremmin vapaammilla käsillä. Rafkin on saanut siivet.

Ykkös-YV kaipaa myös muutoksia. Siellä ei tunnu muuta ajatusta olevan, kuin että pelataan kiekko Pärälle ja odotetaan että tämä taikoo jostain avopaikan. Kakkos-YV on paljon suoraviivaisempi.

Ulkomaalaiset ovat tosiaan valitettavasti mahdollisesti sarjan paskimmat vahvistukset. Rodewaldista ja etenkin hänen työmoraalistaan olen pitänyt. Myös Sandbergin katsoisin loppuun asti. Arell ei hoida omaa rooliaan tarpeeksi laadukkaasti. Viimeistään eilisessä pelissä kävi myös selväksi, kuinka kädetön on maalipaikoissa, joten mielellään ulos ja uutta ukkoa sisään.

Hultsin taso on nyt nähty. Jos olisi laituri, niin voisi antaa tuolla pyöriä, mutta hän on sentteri eikä siinä roolissa pärjää liigassa. Aivan liian usein on kultakypärä jäällä kun omissa soi ja lisäksi ei noissa tilanteissa näytä edes yrittävän. Hyökkäyspään taidot eivät riitä kompensoimaan puutteita. Ei se laukaus mikään maaginen ole eikä hän maalipaikkojakaan oikein luo. Tämän lisäksi melko paska aloittaja. Tällä hetkellä minua ei yhtään harmittaisi jos hän katsoisi seuraavan pelin katsomosta.

Yksi tasavarma sentteri, joka pystyy pelaamaan missä ketjussa hyvänsä tarvitaan kokoonpanoon ja nopeasti. Tuollaiseen voisi olla varaa jos Hults ja Steenbergen poistuisivat.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Tätä argumenttia en oo ikinä ymmärtänyt. Se naapurin Sokea Reettakin näkee, että tuo hyökkäyspeli on aivan karmeassa kunnossa. Jos nyt tuudittaudutaan siihen, että johdetaan sarjaa, niin saadaan keväällä taas kollektiivisesti ihmetellä miksi tuli noutaja ekalla kierroksella.
Kaskisen aikaan ei ymmärretty, jos kritisoi Tepsiä runkosarjan loppupuolella, kun oltiin kakkosena. Ei uskottu, ettei riitä. Ei riittänyt. Viime kaudella joku Ishkakov ei välttämättä vakuuttanut syksyllä, mutta koko ajan oli viitteitä paremmasta. Hultsin kanssa ei oikein ole yhtään mitään viitettä. Sitten Kessu ja Paju kuitenkin koko ajan jotenkin tekivät maaleja. Nyt ei kukaan oikein tee.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Oikeanlainen siirto olisi rohkeasti hankkia 1-2 hyökkääjää mallia maalintekijä ja laittaa Hults ja Steenbergen pihalle. Väisäselle ja Liukkaalle ja toki myös Slafalle rohkeasti peliaikaa. Vainionpää on myös näyttönsä antanut, ei vain riitä, joten ulos. Jimi Suomi myös kokoonpanoon jos on pelikunnossa. Eronen ja Rafkin kämmäilevät tämän tästä, eikä sementoitua paikkaa tulisi kokoonpanossa olla.
Tomppa ja koutsit, saa käyttää hei!
 
Viimeksi muokattu:

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oikeanlainen siirto olisi rohkeasti hankkia 1-2 hyökkääjää mallia maalintekijä ja laittaa Hults ja Steenbergen pihalle. Väisäselle ja Liukkaalle ja toki myös Slafalle rohkeasti peliaikaa. Vainionpää on myös näyttönsä antanut, ei vain riitä, joten ulos. Jimi Suomi myös kokoonpanoon jos on pelikunnossa. Eronen ja Rafkin kämmäilevät tämän tästä, eikä sementoitua paikkaa tulisi kokoonpanossa olla.
Tomppa ja koutsit, saa käyttää hei!

Jos oikeasti kannusta halutaan pelata niin juuri tämän suuntaista kiitos. Hakkarainen toki vielä turhakkeena myös.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pakko taas valittaa yhdestä aiheesta, josta olen kirjoittanut aika monta kertaa Jatkoajan viestiketjuissa. Katsoin nimittäin viime viikonloppuna kolme viihdyttävää ja vauhdikasta NHL peliä ja nyt keskiviikko illan spektaakkeli löi ihan kunnolla silmille sen, mikä on liigan suurin ongelma. Minusta ihan turha on mennä sen taakse, että NHL:ssä pelaa maailman parhaat pelaajat ja sen takia peli on viihdyttävämpää. Mailahäirinnän, kahvaamisen, vastustajan pelaajassa roikkumisen, estämisen jne. määrä on aivan järkyttävän suurta. Toisessa ja kolmannessa erässä Sport ei edes yrittänyt pelata jääkiekkoa. Roiski kiekkoa ympäriinsä ja lopun ajasta Sportin pelaajat roikkuivat kaksin käsin Tepsin pelaajissa kiinni ja mailaa käytettiin kaikkeen muuhun kuin kiekon pelaamiseen. Miksi liigassa ei voida ottaa käyttöön NHL sääntöjä ja nollatoleranssi mailahäirintään, koukkimiseen sekä kiekottoman että kiekollisen pelaajan estämiseen? Pelin vauhti ja viihdyttävyys kasvaisi heti, vaikka kuinka paljon. Valitettavan monet liigan peleistä ovat todella raskasta seurattavaa, kun välillä ei edes yritetä pelata jääkiekkoa ja vähintään toinen joukkueista pelaa todellista antijääkiekkoa kuten Sport. Miksi ei voida ottaa tiukkaa linjaa näihin edellä mainitsemiini asioihin? Kyllä tässä itse kullakin alkaa mielenkiinto lopahtaa näiden pelien seuraamiseen. Lopetin pelin seuraamisen Erosen jäähyyn, kun meni maku, eikä jaksanut seurata Sportin antijääkiekkoa. Ei Eroselle olisi jäähyä pitänyt missään nimessä viheltää varsinkin, kun huomioidaan pelin erittäin salliva tuomarilinja. Olihan siinä pientä estämistä Erosella taklauksen jälkeen, joten periaatteessa jäähyn olisi voinutkin viheltää, mutta ei jäähy ollut linjan mukainen-. Miksi sitten yhtäkkiä vihelletään tarkasti, kun ensin on annettu mennä lähes kaikki läpi sormien. Tuomarit ja erotuomareiden johtaja voisivat joskus ihan oikeasti tulla median eteen selittämään toimintaansa. Kävi ottelun aikana mielessä, että pitäisikö kirjoittaa Aro I Järvelälle sähköpostia ja antaa palautetta, mutta se taitaa olla ihan turhaa.

Sitten analyysiä pelistä. Nyt pitää minun mielestäni katsoa tuloksen taakse. Sport oli surkea ja sai kolme enemmän tai vähemmän lahjamaalia. Vierasjoukkue ei edes yrittänyt pelata jääkiekkoa, vaan keskittyi rikkomaan Tepsin peliä. Tähän, kun lisätään liigan salliva tuomarilinja, joka sallii estämisen, kiinnipitämisen/roikkumisen ja mailahäirinnän, niin on siinä aika vaikea toisen joukkueen pelata jääkiekkoa ja yrittää voittaa peliä. Uskallan väittää, että Sport voitti pelin suurimmaksi osaksi liigan tuomarilinjan ansiosta. Toki Tepsissäkin oli jonkin verran vikaa ja viimeistely maalipaikoista oli heikkoa. Oli Tepsillä tarvittavat paikat useamman maalin tekemiseen, mutta kun ei tehdä maalia, niin ei sitten tehdä. Esimerkiksi Sandbergilla oli paikka, josta pitäisi maali tehdä. Kyllähän Sport ihan hyvin puolusti, mutta kyllä Tepsin pitäisi noista paikoista ruveta maaleja tekemään kovemmalla prosentilla. Maalipaikkoja ja vaarallisia hyökkäyksiä pitäisi pystyä luomaan enemmän, mutta kyllä näistäkin paikoista vois tehokkaammin maaliverkkoa heiluttaa. Toisen erän ensimmäiset kymmenen minuuttia oli Tepsiltä heikkoa kuten myös ensimmäisen erän alku.
Monta kertaa Tepsille tuntuu pelien alut olevan vaikeita.

On oikeasti iso ongelma, ettei Hults osaa aloittaa. Ainakin itseäni hirvittää aina, kun Hults on oman pään aloituksissa aloittamassa. Hankaloittaa myös hyökkäyspään pelaamista, jos Hults on hyökkäyspäässä aloittamassa ja hän 99%:n todennäköisyydellä häviää aloituksen ja joudutaan hakemaan vauhtia omasta päästä. Pudotuspeleissä tämä vielä korostuu, eikä aloituksissa saa antaa yhtään tasoitusta. Sportin maali tuli, kun Hults hävisi 100-0. Toki Sportin pelaaja laukoi pienestä kulmasta, joten olisi tuo pitänyt maalivahdin kyllä torjua. Siinä oli muutenkin huonoa pelaamista, koska Sportin pelaaja pääsi virittelemään laukaustaan aika vapaasti. Jasun jäähy oli ihan turha ja ihmeellinen pelaamista kokeneelta pelaajalta. Ensimmäisessä erässä 3.ketju väläytteli muutamaan otteeseen ja kyllä Tammelalta oli positiivinen esitys ensimmäiseksi peliksi. Huomaa, että häneltä löytyy taitoa ja vauhtia. Toivottavasti pysyy ehjänä. Minusta ensimmäisessä erässä oli ihan hyvää hyökkäyspeliä ajoittain ja hetken aikaa jopa ajattelin, että onko tähän nyt löytynyt uusi vaihde. Maalipaikkojen hyödyntäminen oli sitten tutun tehotonta.. Ensimmäisessä erässä Steenbergen väläytti pari kertaa, mutta katosi sitten kuvasta.

Ylivoimalle pitäisi jotain tehdä, koska ei se nyt näin vaikeaa voi olla. Kahden miehen ylivoimalla ei meinattu saada yhtään mitään aikaiseksi. Kiekkoa siirreltiin hitaasti ja tuntui, ettei siinä ollut mitään ajatusta. Ylivoimasta puuttuu nopeus, mielikuvitus ja päättäväisyys. Ratkaisut kestävät ja sitten yritetään jotain ihan ihmeellistä ratkaisua, joka on tuhoon tuomittu. Ylivoimalla oli muutamia hyviä paikkoja esim. Nurmella. Pyyhtiän ylivoimamaali oli oikein hyvä esimerkki siitä, miksi pitäisi toimittaa enemmän kiekkoa maalille. Ei sen aina tarvitse olla niin kaunista. Minun mielestäni Tepsi ylipäätään laukoo liian vähän.

Ensimmäisen erän jälkimmäinen puolisko pelattiin lähes yhtä maalia. Karejevilla oli kaksi torjuntaa, kun taas Hovisella oli kymmenen torjuntaa. Tepsin hyökkäyspeli näytti ensimmäisessä erässä hetkittäin jopa ihan hyvältä. Huomaa, että Tammelalla on sellaisia ominaisuuksia, joita Tepsin hyökkäyskalustossa ei turhan paljon ole. Vauhkosen ylivoimamaali oli Tepsiltä huonoa puolustamista. Kukaan ei seurannut Vauhkosen liikkeitä. Ensin Rodewald ja Haapanen pelasivat minun mielestäni vähän hölmösti, kun molemmat menivät kiinni samaan mieheen ja mukaan laitakamppailuun. Näin ei minusta pitäisi alivoimalla koskaan tehdä, että molemmat hyökkääjät yrittävät mennä samaan mieheen kiinni tai sitten jos mennään, niin pitää olla satavarma, että oma joukkue hoitaa tilanteen kunnialla. Molemmat menivät vähän löysästi tilanteeseen. Sen jälkeen Haapanen löysäili vähän lisää ja siinä oli vähän sellaista katseella puolustamista. En tiedä, mikä ajatuskatkos tuossa tuli, kun molemmat alivoimahyökkääjät lähtivät Vauhkosen suuntaan ja jäi toinen laita ihan vapaaksi. Rodewald käänsi kurssinsa takaisin laidalle, josta oli poistunut. Haapanen oli pahasti Vauhkosta jäljessä ja kumpikaan puolustajista ei seurannut Vauhkosen liikkeitä. Sitten meni lähes kymmenen minuuttia, ettei Tepsi saanut yhtään mitään aikaiseksi ja kaikki oli enemmän tai vähemmän sekaisin.

Nurmen maali oli ihan hienon vastahyökkäyksen lopputulos ja siinä pelattiin hyvin ja suoraviivaisesti. Sen jälkeen Tepsi sitten hallitsi peliä, mutta maalit jäivät puuttumaan. Pakko on ihmetellä, että eivätkö Tepsin pelaajat harjoittele rankkareita, kun yritykset ovat järjestäen ihan onnettomia. Jos nyt liioittelen, niin lähes samaa tasoa, kuin minä menisin yrittämään rankkarimaalia Karejevia vastaan Tepsin harjoituksiin. Kyllä näitä rankkareita voisi vähän harjoitella ja miettiä, kun tuosta olisi ollut tärkeä saada maali aikaiseksi. Rankkaria edeltänyt tilanne oli Pärssiseltä hyvää haastamista ja tätä pitäisi Tepsin pelaajilta nähdä enemmän eli mennään suoraviivaisesti ja röyhkeästi kohti vastustajan maalia. Tätä näkee liian vähän. Harvoin niitä maaleja laidoilta ja päädystä tehdään.

Kolmatta erää Tepsi hallitsi, mutta hyökkäyspelistä puuttuu luovuus ja yllätyksellisyys, jota tarvittaisiin juuri näitä Sportin kaltaisia antijääkiekkoa pelaavia joukkueita vastaan. Kyllä minulla on Pajuniemen ja Kestnerin lisäksi Ishakovia ikävä. Hänellä oli taitoa ja kykyä henkilökohtaisiin ratkaisuihin, joilla järjestetään vastustaja vaikeuksiin. Nyt näitä pelaajia ei Tepsissä ole Pärssistä ja Tammelaa lukuunottamatta. Joukkue kaipaisi taidon ja luovuuden lisäksi maalintekovoimaa. Kestner varsinkin teki maaleja paikoistaan aika kovalla prosentilla. Ishkakov taas pystyi taidollaan taas luomaan tilanteita.

Tepsi hallitsi peliä ja ei joukkueella ollut hätää missään vaiheessa. Sportille lahjoitettiin kolme maalia. Maalipaikkoja Tepsillä oli ihan tarpeeksi tehdä vähintään neljä viisi maalia. Tepsin kokoonpano on minusta vähän tasapaksu. Rodewald on oikein roolitettuna tärkeä pelaaja ja hänestä on paljon iloa, mutta ei hän mikään Kestner tai Pajuniemi ole. Hän menee sentterin tontilla ihan hukkaan, koska ei hän myöskään ole pelintekijä. Parissa viimeisessä pelissä myös eilen olin näkevinäni puolustuspelaamisessa vähän sellaisia merkkejä, ettei se ole ihan samalla tasolla, kuin aikaisemmin. Pikkaisen välillä pakka leviää kuin Jokisen eväät ja tulee merkkausvirheitä. Vastustajan pelaajat saavat liikaa tilaa ja aikaa. Tepsin puolustajien kiekollinen pelaaminen on ollut todella hyvää tähän asti myös paineen alla, mutta eilen Sportia vastaan tuntui olevan aika paljon vaikeuksia oman pään kiekollisen pelaamisen kanssa.

Tepsi sai eilenkin hetkittäin luotua ihan hyviä hyökkäyksiä ja myös pidempiä hyökkäyksiä, mutta ne jäävät aika usein lopulta vaarattomaksi pyörimiseksi tai päättyvät johonkin ihan ihmeelliseen ratkaisuun. Sitä minä ihmettelen, miksi Tepsi tuntuu aika helposti vain heittävän kiekkoa keskialueelta päätyyn. Sitten toivotaan omien ehtivän ensin ja voittavan kaksinkamppailutilanteen. Ei se minusta ole ihme, että laadukkaita maalipaikkoja pystytään luomaan vain ajoittain. Tepsi ei saa aikaiseksi kunollisia viisikkohyökkäyksiä, joissa edetään yhtenä rintamana nopeasti kiekotellen. Hyökkääminen menee yksin puskemiseksi ja väkisin vääntämiseksi. Eilen rupesin miettimään ja olen tätä miettinyt aikaisemmissakin peleissä, että kiekottoman pelaajat voisivat pelata ja liikkua aktiivisemmin. Kiekolliselle pelaajalle pitäisi enemmän tulla tukea ja muiden pitäisi tarjota itseään pelattavaksi. Nyt vähän jäädään odottelemaan, että mitäköhän kiekollinen pelaaja saa aikaan. Nyt Tepsi kyllä lähtee omista pääsääntöisesti ihan hyvin, mutta homma menee vaikeaksi jo keskialueella.

Viime kaudella Tepsillä toimi karvauspelaaminen ja vastustajan paineistaminen välillä todella hyvin. On tälläkin kaudella nähty väläytyksiä viime kauden karvauspelistä. Viime kauden karvauspeliin pitäisi pyrkiä, koska niin saadaan myös luotua maalipaikkoja ja vastustajalle hankaluuksia. Muistan hyvin Ishakovin ja Kestnerin takakarvaamisen, mutta nyt kukaan ei oikein harrasta sitä. Hultsista sitä on ihan turha odottaa. Oli hienoa katseltavaa, kun välillä jo vastustajan ylittäessä omaa sinistä, niin kiekkoa riistettiin jo takaisin. Muutaman kerran Sportia vastaan tätä nähtiin.

Eilen tuli monta kertaa tähän asiaan kiinnitettyä huomiota ja on myös aikaisemmissa peleissä. Kiekko liikkuu pelaajalta toiselle ihan liian hitaasti ja syöttöjen onnistumisprosentti on aika heikolla tasolla. Tuntuu välillä, että onnistuneet syöttöketjut ovat harvinaisuus. Monesti syötöt jäävät joko liian taakse tai tulevat vastaanottajan kannalta huonoon peliasentoon. Ei ole ihme, jos hyökkääminen tuottaa välillä vaikeuksia. Hyökkäyspeliä on saatu jumpata jo sen verran kauan, että hieman pitää olla jo huolissaan asiasta. On se ajoittain hyvää, mutta enää ei voi mennä sen taakse, että joukkue on ollut yhdessä vasta vähän aikaa. Edelleenkin ihmettelen, että onko Ahokas muuttanut valmennusfilosofiaansa vai onko Tepsin hyökkäyskalusto todellakin niin paljon heikompi kuin, mitä KooKoolla oli. Ahokkaan KooKoo:n hyökkäyspeli oli viihdyttävää ja laadukasta. Toki siellä oli Mingoian ja Oksasen kaltaisia yksilöitä, mutta ei sen joukkueen materiaali muuten mitenkään ihmeellinen ollut.

Hultsin kohdalla kärsivällisyyteni on loppu ja Kallio saa minun puolestani jo vaikka huomenna ilmoittaa, että Hultsin korvaaja on hakusessa ja herralle on löydetty uusi seura. Oli hänellä eilen pari hyvää maalipaikkaa, joista ainakin toisesta olisi pitänyt tehdä maali ja uskon, että Kestner olisi varmasti tehnyt. Sandbergille voi antaa vielä aikaa antaa näyttöjä. Steenbergenistä en tiedä, mitä pitäisi ajatella. Sportia vastaan ensimmäisessä erässä näytti hetken aikaa hyvältä ja tuli mieleeni, että lähtisiköhän miehen peli vihdoinkin kulkemaan.

Jos tuloksen taakse katsotaan, niin eilinen oli lähinnä työtapaturma ja vastustajalle lahjoitettiin voitto. Maalipaikat Tepsi voitti tyyliin 100-0, mutta pakko on kysyä hyökkääjien osalta, että riittääkö taso. Intonen ja Pyyhtiä ovat nyt viime peleissä saaneet vähän enemmän aikaan. Sormi osoittaakin enemmän herroja nimeltä Nurmi, Hults, Steenbergen ja Kallio. Rakennettiinkohan joukkuetta nyt vähän turhan isolla riskillä. On hienoa, että omille junnuille annetaan isoa roolia ja se on pelkästään positiivinen asia. Pitäisi joukkueeseen hankkia myös niitä pelaajia, jotka ratkovat pelejä myös niissä tiukoissa paikoissaa ja esim. Hultsista ei siihen ole. Muistan vieläkin elävästi Kestnerin tasoitusmaalin viimeisessä välierässä Hifkiä vastaan. Herraa ei siinä pelissä muistaakseni hirveästi näkynyt ennen maalia, mutta kun maalia tarvittiin, niin Kestner asettui asemiin ja kohdisti pyssynsä. Suurin ongelma nyt on se, että ei voida lähteä siitä, että puolustuspää hoitaa homman jokaisessa pelissä niin, että omissa soi maksimissaan yhden kerran. Homma menee heti turhan vaikeaksi, jos vastustaja tekee kaksi tai kolme maalia. Haluaisin kieltämättä nähdä sellaisiakin pelejä, kun Tepsi latoo sellaiset 4-6 maalia. Sportia vastaan hyökkääminen oli kuten olen nyt monta kertaa todennut, niin ihan hyvää, mutta pitäisi tuota saada vielä pari pykälää paremmaksi ja erityisesti viimeistelyä pitää tehostaa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos oikeasti kannusta halutaan pelata niin juuri tämän suuntaista kiitos. Hakkarainen toki vielä turhakkeena myös.

Kertoo jotain, etten muistanut koko hupiukkoa. Hakkaraisen sainaaminen oli kyllä Tompalta ja Ralelta todellinen huti. Toki palkkalappu ei käsittääkseni ole iso, joten lähinnä imagotappio huonosta vainusta.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
@Suurmestari samaa mieltä kyllä tuosta mailala häirinnästä ja itseasiassa Liigassahan kiekotonta pelaajaakin saa aika runsaasti estää. Useamman kerran tuo mailalla häirintä tullut esille esim. Slafkovskyn noustessa laidasta B-pisteelle, keppiä tulee meinaan niin saakelisti.
 

12961

Jäsen
Kyllä tuossa pelissä silmään otti eniten se kolmas erä, joka meni ihan laitapainiksi. Sportin kokoisen ja vahvan joukkueen on helppo tappaa pelistä vauhti jos roikkua saa nähtyyn tapaan. Tepsin karvaajia blokattiin läpi ottelun liki 90-luvun tyyliin. Dufva otti joukkuettaan suosivasta linjasta irvokkaalla tavalla kaiken irti. Jos linja ei muutu, niin Sport olisi playoffvastustajana kenelle tahansa todella paskamainen.

Paikkoja oli kaikesta huolimatta aivan riittämiin ja tehottomuuteensa palloseura tuon pelin hävisi.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suurin syy tuon estämisen ja mailahäirinnän sallimiseen on omasta mielestä tasoerojen liiallinen kasvaminen muuten. Irvokkainta tuossa keskiviikon linjassa oli, kun Sport oli 3. erässä ensiksi 16min estänyt/huitonut/kiinnipitänyt päättää Heikkinen sitten arpoa Eroselle laitaanviennistä jäähyn.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Löyty sieltä konnamaisuuksia mitä ei välttämättä osunut television kameraan ja jäi tuomareilta näkemättä.
Kolmannessa erässä Riska E. tai F., jäi etunimi huomaamatta, luisteli vaihtoon Pärän takaa ja pakko oli napauttaa Pärää lavan kärjellä pers’reiän paikkeille. Parasta oli se, että Pärä käänsi päätä, katsoi semihalveksuen ja jatkoi matkaa vaihtoon.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Hifk-Sport pelistä tulee kyllä ihan eilinen mieleen. Hifk vie peliä ja maalipaikkoja 100-0 mut Sport johtaa ottelua.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Spora vielä voitti aivan hävyttömän paskalla pelillä. En ole paljoa Vaasalaisten pelejä nähnyt, mutta aika pitkälle tuollainen pelityyli on tällä kaudella näköjään kantanut.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Odotuksissa sisukas tasonnosto. Aktiivisen, erittäin laadukkaan ja hyvin hyökkäävän vastustajan paljastama oikea tekemisen taso. Vastassa todella miehekäs pakisto, jota vastaan pitäisi pystyä pelaamaan.

Meneekö taas ihan prosenttilätkäksi ja puolustamiseksi vai löytyykö arsenaalista oikeita aseita ja halua haastaa?

Tänään ei kaksi tehtyä riitä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Ei meillä vieläkään ole mitään käryä mitä tehdä kiekolla hyökkäysalueella. Lähinnä viivalepakkoja. Ja syötöt edelleen liian lepsuja ja epätarkkoja.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hyi vittu miten Kukko laulaa...
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Joko se on prkl tasan?! Hemmetti joo.
No, onneksi pikku-Pärä osui.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pärältä komea maali ja samantien soi omissa. Virolta taas rautaista puolustamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös