TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 134
  • 13 341

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Liukkaalla hurjia happoja.

Saatanan vaikeaa heti kun tulee painetta. Yhtään syöttöä omille yli sinisen. Piiiiitkä loppu.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Toiseen ketjuun kirjoitin pahoista aavistuksistani mutta syön mielellään sanani!
Anttilalta loistava peli vaikka 2 päästikin.
Sandberg alkaa näköjään heräilemään 1+1 tänäänkin.

Steenbergenin saa laittaa koneeseen, ei tuo mitään tuohon Hultsin ketjuun.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ai että tekee nasulia kun huomaa että Hults alkaa tehdä maalien lisäksi jo aika paljo voittavia asioita, vaikka toikin itsensä löysästi tarjolle Lajuselle joka johti Lukon toiseen maaliin.

Tähän päälle Rode on jälleen vahva ja Santun ajatukset alkaa realisoitua tulostaululle. Hyviä hakuja. Ei paljoa haittaa vaikka yksi Stenius vielä hakee itseään pahasti.
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Jasu ja Vainionpää olivat juuri sopivan tylyjä kun Ilomäki ensin törmäili Anttilan kanssa ja yritti vielä vihellyksen jälkeen poikkaria Jasulle jonka Vainionpää kuittasi heti.

Slafkovsky tarvitsisi onnistumisia, ei ole oiken lähtenyt rullaamaan sen viimeisen Lukko nappipelin jälkeen. Mutta luotto on kova että alle-20 kisojen jälkeen tulee olemaan tepsin parhaimpia. Eikö nuoret yleensä saa boostia mm-kisojen jälkeen?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Oikeissa kohtaa oltiin kovia hyökkäyksessä ja tällä kertaa tuuri ja Anttila sekä ihan miehekäs maalinedustan kaivuu pelasti. Tuli vähän viime kevät osin toisesta erästä mieleen eli omituisesti aivan sillassa suurimman osan ja ilman ohjausmaalin tuomaa henkistä tasonnostoa miten lie pitkään tuo olisi jatkunut?

Noin pitkiä suvantoja ei jatkossa kestä, mutta aina kun Lukko kaatuu, niin ei voi muuta kuin onnitella joukkuetta! Tekee höpöä!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tässä mihinkään molarikaupoille tarvitse lähteä kun Anttila pelaa tuolla tasolla. Huippuesitys tänäänkin, toisen kerran niistää Lugun lyhyen ajan sisällä!
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Ranskalaisia viivoja.

- Rodewald oli kyllä hyvä tänään. Olis ansainnut maalin.
- Kivasti Hultsin ja Sandbergin yhteistyö toimi. Siitä tuli maali palkinnoksi.
- Omasta mielestä Steenberger pelasi kohtuu hyvän pelin.
- Pyyhtiäkin pörräsi hyvin, mutta eipä tullut palkintoa.
- Nelosketju oli tänään kyllä loistava, olis ansainnut maalin.
- Rafkin taas oli aika huono, ihankuin pujottelukeppi. Penkitys voisi herättää häntä. Tepsin huonoin pakki tänään.
- Väisänen ei oikein sopinut kakkoskenttään, oli vähän ulkopuolella peliä kokoajan.
- Hienosti Anttila pelasi ja oli vähän tuuriakin tolppien kautta.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tärkeä päästä heti yhden ohipelin jälkeen takaisin voittojen tiellä. Vaikka ei se kaunista tänäänkään ollut niin kyllä TPS osaa hetkiinsä tarttua. Avauspelaaminen tuntui ottavan jopa hieman takapakkia tällä viikolla. Todella tukkoista tekemistä. Hyökkäysalueen hyökkäyspelissä oli ajoittain nähtävissä vähän kehitystä mutta hyvin vähän. Ylivoima ihan ok, alivoima erittäin hyvää. Viro-Rafkin parilta hieno kuitti vaikka muuten oli vaikea ilta heilläkin, etenkin Virolla. Nyt pitäisi olla hyvä sauma kehittää peliä kun seuraava peli vasta ensi viikon perjantaina. Hultsista pakko sanoa että alan todella pitää hänestä. Kyllä sielläkin pää raksuttaa ihan hyvin kun kiekko on lavassa. Vie ison osan kaksinkamppailuista vaikka näyttää vieläkin siltä että himmailee aika paljon.

E. Pakko lisätä että tänään myös suorahyökkäys puolustaminen oli aika huonoa. Paljon vastustaja pääsi laidalta ajamaan maalille. Välillä pakeilta tulee myös ihmeellisiä vastaantuloja keskialueella ja näistä tulee aika vaarallisia paikkoja jos hyökkääjät eivät ole tulossa nopeasti omiin. Varsinkin Arell harrastaa näitä aika usein. Ei toki tänään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös