TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 098
  • 13 341

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Heikkoa tekemistä mutta silti täysin meidän erä, ei tuo Pelsu edelleenkään ole kovin vahva joukkue vaikka Bjöönisen riveihinsä saikin.

Jäähyistä ja niiden viheltämättä jättämisistä täällä on keskustelua illasta toiseen ihan ansaitusti mutta ehkä vielä surullisempaa on linjatuomarien tekemisen taso. Lukuisia vääriä paitsioita ja pitkiä kiekkoja joka pelissä. Tuota Arellin jäähyäkin edelsi viheltämättä jätetty pitkä.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika löysästi oli tuo tilanne puolustettu, toki ei se mitenkään vaaralliselta näyttänytkään. Jäätävä viimeistely myös.
Niin. Ei tarvitse näyttää vaaralliselta kun joukkueessa on useampi hyvin taitava ja hyvän pelinäkemyksen omaava pelaaja, jotka pystyy luomaan maalipaikkoja lähes tyhjästä. Pelsut näyttäisi pelaavan jollain 70% teholla tällä hetkellä.
Edit. Ja samalla omissa soi taas.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Periaatteessa ei mitään hätää pelissä mutta mutta..on tää taas raskasta..
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Heh, säälit kutsuu ja eiköhän tämä sama Pelicans tule siellä vastaan. Tietää miten siinäkin käy. Tänään olisi pakko voittaa, mutta ei se siltä näytä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Maalintekopeli. Aka paljon kamppailupelikin. Yleisö varmaan viihtyy taas hallissa tänään.

Kohta ihmetellään kun porukkaa ei käy. Mikäköhän siinä mahtaa olla? Eiköhän kohta joku posipetterikin tule selittämään miten ollaan paskoja kannattajia, kun ei mennä antamaan tukea hallille. Mä en halua käyttää mun vapaa-ajasta aikaa tuollaiselle. Jos kaukalossa olisi edes taisteleva TPS käyttäisin.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Hopla! Tolla pseudokiekolla ei hyvä heilu! Ei tässä pelissä eikä tänä keväänä. Kun salaisuus on siinä, että se voittaa, joka tekee enemmän maaleja. Ei se, joka kuskaa enemmän kiekkoa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tuolla ei ole Tepsillä yhtään semmoista maalintekijää jolta voisi odottaa illasta toiseen edes yritystä. Kyllä kova ikävä on Kessua ja niitä rannareita...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös