TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 712
  • 13 341

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Sano vaan, että näki käytävällä ja oli hereillä ja pysty puhumaa.
Joo, käsi pystyyn virheen merkiksi. Katsoin uudestaan haastattelun ja sanoi tosiaan että näki Pärän käytävällä ja pystyi puhumaan. Kai sitä halusi kuulla että seisoi käytävällä.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistetaampas Kaapo Kakon aivotärähdys kaudella 2019 Ilves pelissä. Sai taklauksen päähänsä ja vastustajalle 5 mi jäähyn. Pystyi jatkamaan pelin loppuun tehden 2 maalia mutta sitten olikin muutaman viikon sivussa aivotärähdyksen takia. Pahemmat oireet iskee vasta myöhemmin.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Oli kyllä kaiken kaikkiaan rumin kiekkopeli mitä on pitkään aikaan nähnyt. Ihan vitun kauhea.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Kohta mennään, tavoitteet 3 pistettä luonnollisesti, bonuspisteet täältä jos Björninen ei tee maaliakaan! Aloitusympyrään mielellää Jasua myös vastaan aina kun mahdollista, muista ei taida vastusta tällä osa-alueella.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
AV:n taso on pudonnut kuin lehmän häntä. Kaksin miehin saa hakata ribarista sisään maalinedustalta ja satakiloiset ukot seuraa katseella vierestä. Ollaan niinku tultu työpaikalle.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Eka kymppi läpsytelty, ei kerrottavaa jää, tepsi sai aikaan ei yhtään mitään ja pelsulle maali merimerkkien katsellessa vierestä. Pitkä ilta tulossa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös