TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 552 799
  • 8 975

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Odotin, että Kalpa tulee kovaa tauon jälkeen mutta pelin tasoittuvan alkurynnäkön jälkeen. No TPS antaa lisätyökaluja jäähyilyllä, ja tosiaan Virolta innokkuuttaan hölmö jäähy. Uskon kuitenkin 2 ja 3. Erän olevan tasaisempi vaikka TPS viisikkopeli on hukassa;vastustaja löytää tyhjää tilaa milloin mistäkin, mutta TPS ei näin kiekollisena tee. Syöttöjen laadut, ja kiekollisen tukitoimet ovat vajaita. Pärssinen eka erä vaatimaton. Jotenkin on rentouden löydyttävä, vaikka sitten Grönmanin pakeille. (leikki leikkinä)
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Samaa puuroa omista yli keskialueen, alin mies leipoo lottohätyriä vastustajan putkista seisoville hyökkääjille. Vauhtia hyökkäyksissä ei ole nimeksikään, eikä kulmissa voiteta riitävästi vääntöjä. Päätypeliin pystyi nelonen. Aika vähän on pelotetta meitin pelissä just nyt. Kaikki toki auki vielä.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kalpa määräsi tahdin ja TPS koitti pysyä jotenkin mukana. Vähän on niinkuin kiekkojoukkue vastaan salibandy joukke. Kalpalla pysyi kiekko lavassa mutta Tepsillä ei pysynyt pallo hallussa. Toivotaan että joukkue saisi lisäboostia toiseen erään.
 

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kaapo Kakko
Huono avauserä tepsiltä. Jalat jääny johkin hotellin saunaosastolle. Kalpa tietenkin on hyvä liikkuva joukkue. Kalpalta pari kyseenalaista poikkaria pään ja niskanseudulle, toivoisin näihin puututtavan rankemmin.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Emmä tiiä. En ole mikään pelikirja-analyytikko saatika että olisin ihan jokaisen minuutin joka pelistä nähnyt. Mut, ihan kuin näyttäis siltä et peli ei kehity oikein mihinkään, onko peräti tullut takapakkia?
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitäköhän juttuja siellä treeneissä vedetään? Puolustus aivan sekaisin koko ajan.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koko kiekollinen pelaaminen aivan jäätävää kuraa ja on caan pahentunut peli peliltä. Näyttää olevan pelaajille käsketty että omista aina norsua keskialueelle ja että kiekollisena ei ikinä pudoteta, vaan pusketaan eteenpäin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nati

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Onhan tuo TPS:n puolustuspelaaminen todella järkyttävää katseltavaa. Onneksi meillä on valmennustiimissä puolustuspelin ekspertti Sami Salo, jota pidetään palstan kirjoittajien toimesta aivan ammattimiehenä. Montakohan vuotta vielä menee ennen kuin puolustuspelaamiseen saadaan minkäänlaista tolkkua?
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikea erä ja pelin tähän mennessä Weingeriltä. Löysää ja huolimatonta tekemistä. Poppareilla seuraavassa pelissä?

Kareev ei kyllä tunnu myöskään ottavan yhtään isoa torjuntaa pelin kulminaatiopisteissä. Teki KalPan kolmannessa itsensä todella pieneksi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Aivan kaameaa, mutta kuka pakottaa katsomaan. Siirryn suoratoiston puolelle, kun ei vaan jaksa tätä paskaa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Karvaus tänään mallia ”semi”. Viisikko pitkoksi koko kentän mitalle, jolloin painetta ei ehdi saada millään aikaiseksi ja syötöt viuhuu nätisti väleistä.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Ellei weinger tee tänään hatullista maaleja, niin syön hatullisen paskaa jos pelaa seuraavassa pelissä. Ensimmäisessä erässä hyvää kuvaa kun sai huutia koutseilta, toisen erän alkuun ei kiinnosta tulla omiin ja pian tämän jälkeen täysin turha jäähy vihun maalin takana ja seurauksena maali. Ei voi paljoo enempää vihkoon vetää
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Silvennoisen Markku ei oo radiossa muuta kuin kehunu Weingeriä. Ilmeisesti ei pidä uskoa kovinkaan sinisilmäisesti Markun puheita.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös