Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Onko kellään tiedossa paikkaa, mistä voisi väijyä Tepsin otteluiden highlightit viimeisimmästä Super Series turnauksesta?
 
- Odottaa seuraavaa, positiivisia tunteita herättävää tapahtumaa allekirjoitukseen ikuistettavaksi -

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, WPG, ENCE
Onko kellään tiedossa paikkaa, mistä voisi väijyä Tepsin otteluiden highlightit viimeisimmästä Super Series turnauksesta?

Täältä löytyy ainakin joitakin.
 
1989, 1990, 1991, 1993, 1995, 1999, 2000, 2001 & 2010

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi. Sympatiat: SaiPa
Ja on aika paljon toimivampi alusta, kuin tuolta maikkarin sivuilta. Tuo appi on itseasiassa erittäin laadukas.
Samaa mieltä. Telia saisi tosin noihin koosteisiin lisätä vähän muutakin kuin ainoastaan maalit. Jäin odottamaan uusintaa "kyseenalaisesta" taklauksesta joka osui Sailioon Ilvestä vastaan, mutta sitä ei koosteessa näkynyt, eikä näkynyt jälkipyykkiäkään. Myös läpiajot oli jätetty kokonaan pois, sama homma oli siis ihan viimekauden runkosarjassakin.
 
Lukko tekee taktisia ratkaisuja ottamalla jäähyjä. TPS niskan päällä 5vs5 -pelissä, mut ylivoimat ihan täyttä kuraa toistaiseksi. Huomaa kyllä, että harjoittelussa painopiste on viisikkopelaamisessa.
 

Batisland

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisko mitään pelillisiä huomioita tarjolla?
Ekan erän perusteella nyt mitä voi sanoa, niin luistin kulkee mukavasti ja äijät pyörii ku hyrrät. Kamppailujakin kulmissa voitetaan ihan hyvin. Aika paljon tulee virheitä kommunkoinnissa, jätetään ja syötetään kiekkoa vähän mihin sattuu. Yyvetä oli tarjolla runsaasti. Pajun ketjussa ilmeisesti kukaan muu ei saa vetää. Jos vetää, niin se on Larsson jolta lähtee viivasta tunnetusti vihainen kaaliperhonen.

Yhteenvetona: Keskeneräiseltä näyttää.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onhan tuolla hitosti vauhtia ja taitoa Tepsillä mutta saadaanko ne hyödynnettyä onkin toinen asia. Samoin fyysisyyttäkin löytyy mikä miellyttää aina. Pari vastapalloakin yritetty jo mutta vähän ollut sihti kateissa.
Tyypillinen treenimatsi jossa molemmilla ajoitukset aika vaiheessa.
 
Jonne Virtanen

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Positiivista kuitenkin että kun vastassa on yksi mestarikandidaateista, jolla runko ja valmennus kokenut vähäisempiä muutoksia kuin Tepsillä niin hyvin ollaan mukana, taktisesti, pelinopeudella ja fyysisesti. Jos tästä olisi tullut joku Lukon ylikävely niin sitten olisin huolissani. Ihan viihdyttävää kiekkoa myös ja jo tässä harjoitusmatsissa on taklattu ja oltu aggressiivisia maalien edustoilla varmaan enemmän kuin yhdessäkään Kaskis-ajan runkosarjaottelussa, joka lämmittää mieltä.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni Bibic pelasi hyvin. Tai en ainakaan montaa virhettä Herralta nähnyt.
No juu, tänään ihan ok peli. Pientä kiukkupilleriä toivoisi kaverin nauttivan ajatellen maalineduspeliä. Jospa sitten liigassa. Ortegalla edelleen paljon parannettavaa. Posia enemmän kuin negaa joukkuetasolla kuitenkin ja hieno voitto.
 
Viimeksi muokattu:
"Ota vissy!" - Kalle K.

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Kahteen ensimmäiseen erään tänään paljon ylivoimaa, mutta vähän onnistumisia. Vähän meni väkinäiseksi, kun onnistumisia ei meinannut tulla (toki Weingerin maali oli yv). Kun tasatilanteessa lähdettiin kolmanteen ja päästiin pelaamaan tasaviisikoin, oli jälki erittäin hyvää. Yv:n toimintaan jatkossa on kova luotto, ei jää ainakaan tekijöistä kiinni.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lyhyesti

- Pärssisen kentän yv luokatonta
- ykköskenttä saa pelin painopisteen useasti hyökkäyspäähän mutta hyviä maalintekopaikkoja syntyy silti aika vähän.
- Pidin jenkkiketjusta. Etenkin Kestnerin nälkäinen tekeminen sytyttää.
- Rafkin myi itsensä vähän helposti tuossa Lukon avausmaalissa mutta hieno esityö Nurmen maaliin. Kokonaisuudessaan hyvä peli häneltä.
- Larsson melko kujalla tänään
- Muut Ruotsalaiset hoitivat tonttinsa mutta onko Ivarssonin paikka ylivoimalla?
- Korpikoski ja Ibragimov painoivat hyvällä jalalla ja energialla.

E. Lisätään vielä sen verran että pidin tuosta Tepsin yleisilmeestä. Jalka liikkui ja taklaukset vietiin loppuun asti. Kamppailupelaaminen myös ihan miehekästä
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rafkin oli ihan näkyvimpiä pakkeja tänään, lähenpänä liigaa kuin Mestistä näillä otteilla. Tosi upeaa katsoa kovassa kunnossa olevan Korpparin menoa, ihan tuli kotisohvilla hörähdettyä pari kertaa kun Late yllätti lukkolaisenkin vauhdillaan. Hyviä otteita monelta kaverilta, Kestner todella positiivinen, Weigner ja Ortegakin ihan ok. Kyllä Ortegalla pelisilmää on, sitä tarvitaan joukkueessa aina. En ole huolissani vaikkei nyt ehkä ihan joukkueen ykköstykki olekaan. Venäläiset olivat nyt sivuosassa mutta hyvin vetivät silti. Timurkin pelasi hyvin ilman maamiestään. Puolustuspelissä on vielä hänellä paranettavaa, mutta muuten hyvä paketti kehittää.

Tosi hienosti meillä on pelaajia joilla on liigatasolle eri huippuominaisuuksia, se vilisaarijärven kaltainen pakki kuitenkin puuttuu toistaiseksi. Onhan tuossa toki tilaa Viron tai Rafkinkin kasvaa siihen aukkoon?
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."
En kyllä oikein ymmärrä, millaiset odotukset täällä on Petteri Wirtaselle? Joo, viime kausi oli aika katastrofaalinen Wirtaseltakin, mutta ihan turha kuvitella että mies olisi ikipäivänä joku ylempien kenttien seppä joka omaisi pistepotentiaalin. Laiska rötkälehän se tällä hetkellä on, enkä mitenkään miestä sen enempää puolustele, mutta silti hiukan ärsyttää miehen ensimmäisen visiitin liiallinen glorifointi.

Ekalla visiitillään teki 11 pistettä 17 otteluun, mikä nyt rehellisesti selittyy "suonenvedolla" sekä kentällisellä missä mies pelasi. Kuitenkin silloinkin oli ihan päivänselvää ettei mies tosiaankaan ole tekninen/taitava, nopea tai juonikas pelaaja. Oikeastaan kaikki ylemmän ketjun pelaajan ominaisuudet puuttuvat Petteri Wirtaselta. Suomeksi sanottuna hän on puukäsi ja oli sellainen myös ensimmäisellä visiitillään. Kyllähän ties mikä jerryahtola tekee vahingossa pisteitä ykkössentterinä, jos laidalla painaa liigan kermaa, mutta ei siinä ole järjen häivää. Miehen vahvuudet ovat älykkäässä pelaamisessa, etenkin puolustuspelissä ja ketjunsa tasapainottamisessa. Mieleeni tulee Petterin pelaajaprofiilista hiukan NHL-dinosaurus Tim Taylor. Älykäs puolustustaistelija ja pukukopin johtaja kolmosketjuun/nelosketjuun, joka oikeilla ketjukavereilla varustettuna saa sen 25 pistettä kaudessa kasaan.

Mitä tulee Petterin oletettuun palkkaan, voisin ihan mutu-tuntumalla sanoa että tuskin vastaa miehen roolia, vaikka kuinka olisikin hyvän koppijätkän lisää. Jos näin on, toimistolla ollaan oltu ensimmäisestä visiitistä yhtä harhaisia kuin osa jatkiksen käyttäjistäkin.

Ja siitä syystä hiukan hämmentää Juhani Jasun hankinta. Kaksi aika identtistä pelaajaa pelaajaprofiililtaan. Molemmat ovat lähtökohtaisesti parhaimmillaan kolmossentterin ja reippaan 20 tehopisteen tasoa. On kai sanomattakin selvää että toinen miehistä tippuu pienempään rooliin (neloseen) ja on sitä kautta pettymys. Molemmilta kun sitä 20 pistettä ja kolmosketjuun roolia vaaditaan. Tuohon alaketjujen sentteriosastoon kun vielä lasketaan Kuru, niin kahden alimmaisen kentän sentteriosasto on mielestäni oikeastaan turhan nimekäs ja täyteenahdettu, kun vertaa kahden ensimmäisen ketjun senttereihin.
 
Savilahje #1
TPS pelasi minusta hyvän ottelun kokonaisvaltaisesti. Ärhäkkää karvauspelaamista ja ihan suht' tiivistä puolustuspelaamista.

Iskhakovia on ikävä pitää kolmosessa. Menee niin pahasti hukkaan ettei järkeä. Kestner on hyvä molempiin suuntiin.
 

Batisland

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS pelasi minusta hyvän ottelun kokonaisvaltaisesti. Ärhäkkää karvauspelaamista ja ihan suht' tiivistä puolustuspelaamista.

Iskhakovia on ikävä pitää kolmosessa. Menee niin pahasti hukkaan ettei järkeä. Kestner on hyvä molempiin suuntiin.
Iskakhov tosin ainakin paperilla oli nelosketjussa. Hyvä, että kokeilla kaikenlaista harkkapeleissä, mutta itsekin pistäisin kolmoseen Ibragimovin kanssa.

Se mikä tässä on todella positiivista (vaikka ei pitäisi vielä sanoa ja ehkä liian aikaista), niin meillä on kolme jäätävän kovaa ketjua hyökkäyspäähän. Nelosketju saakin sit olla se ”telaketju/jarru” tyyliä
x - PW/Jasu - x/Korpikoski
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helmisen muukalaislegioona
Kallio peräänkuulutti joukkuetta kootessaan pelaajilta draivia ja nälkäisyyyttä tekemiseen, ja se kyllä näkyi käytännössäkin jäällä tänään. Harkkapeli tosin kyseessä mutta yleisilme joukkueella oli aivan päinvastainen kuin viime kaudella, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy