TPS, media ja julkisuus

  • 2 979 589
  • 11 992

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Don Tami alkanut äkkiä "veljeillä" Tepsin kanssa huomattavasti läheisemmin, kun on peli alkanut kulkea.
Yksi erittäin pätevä syy saattaa olla myös se , että Tami on toiminut (kutsuttu?) muutaman kerran Auran Aaltojen kommentaattoriksi.

Mun mielestäni Tami on ollut huomattavan paljon enemmän TPS:n kanssa tekemisissä sen jälkeen, kun Mika Eskola tuli toimitusjohtajaksi. Sattumaako?
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rantanen ja Nyholm puhuu tällä hetkellä Tepsistä radio rockilla. Posia tulee ja nimesivät Tepsin jopa suurimmaksi mestarikanditaatiksi (Tapparan jälkeen).
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Yksi erittäin pätevä syy saattaa olla myös se , että Tami on toiminut (kutsuttu?) muutaman kerran Auran Aaltojen kommentaattoriksi.

Mun mielestäni Tami on ollut huomattavan paljon enemmän TPS:n kanssa tekemisissä sen jälkeen, kun Mika Eskola tuli toimitusjohtajaksi. Sattumaako?

Ei ole sattumaa. Nyt halutaan unohtaa vanhat typerät kaunat. Minusta on hyvä että Tamia käytetään vaikka kommentaattorina. Muutenkin on moukkamaista jos vanhoja pelaajia ei kunnioiteta. Tamin juhlaottelu oli ihan paikallaan. Meillä on täällä helvetin hienot perinteet. Niistä pitää ottaa kaikki irti.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
YLE Urheilun pohdiskelu TPS:än valmentajakuvioista: Kommentti: TPS:n voittokulku ihastuttaa ja vihastuttaa Turussa | Yle Urheilu | yle.fi

Toimittaja lienee tehnyt kotiläksyjä ainakin tällä forumilla, paljon samaa pohdintaa mitä täällä on käyty.

Lainaan tässä vaikka vitutusketjuun taitaisi kuulua. Eli en ymmärrä tätä jatkuvaa spekulaatiota Kallion ja Tallinderin lopettamisesta. Tallinder antoi ÅU:n haastattelussa melko selkeästi ymmärtää haluavansa jatkaa ja luulen että Pyydyskään ei välttämättä ole suunnitellut hokkareiden naulaan laittamista. Mutta sitten kun tätä visiota jatkuvasti jauhetaan, niin alkaako se toteuttaa itseään? Kyllähän nää pelurit tätä palstaa lukee tai ainakin kuulee näistä ja sitten sitä samaa shaibaa tulee myös jopa yleltä.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tamin eilinen meuhkaaminen tuomioista meni hieman yli, mutta muuten olen ollut AAaltoja kuunnellessani yllättynyt, että Tami on näinkin hyvin kartalla nykykiekosta. Välillä tosi hyviä huomioita. Tosin en yhtään välittäisi kuunnella sitä itsekehun tulvaa, mutta onhan hän kokonaisuudessaan viihdyttävä paketti. Paljon parempi pitää hänet Tepsin puolella kuin kääntää meitä vastaan.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se mikä ihmetyttää on se että ainoastaan TPS:n touhu tällä valmentajan vaihdolla on herättänyt niin ryökäleesti pohdittavaa aina ylellä saakka. Aika kepoisasti on mennyt Tapparan ilmoitus Tapolan syrjäyttämisestä ja Kalpan ilmoitus Virran tarun lopusta. Ne nyt kuitenkin vetävät kärjessä tälläkin hetkellä huippuvalmennuksessa.

Toivottavasti seurajohto lukee tämän viestin ja ottaa siitä vaarin. Kyseessähän on kokeiltu ja hyväksi havaittu viestintämalli kun toimittajat esittävät kriittisiä kysymyksiä. Kolme vuotta sitten silloinen tj:mme ihmetteli, miksei Kärppien menestyksestä kirjoiteta enempää. Nyt olisi ihan paikallaan vastata, että miksette ole kiinnostuneita muiden valmentajanvaihdoksista. Loppukaneettina voisi vielä todeta, että Bosman-päätös on epäreilu.

Sorry, mutta TPS:n valmentajaratkaisu ei ole rinnastettavissa Kalpan ja Tapparan vastaaviin, vaikka kärkipäässä keikutaankin. Jokaiselle liigaa vähänkin enemmän seuraavalle lienee ollut jo pitkään selvää, että Kapasen siirtyminen KalPan pääkäskijän paikalle on ollut vain ajan kysymys. Lisäksi menossa on Pekka Virran toisen valmennusperiodin kolmas vuosi, joten ajankohta on siinäkin mielessä otollinen. Tapparan ratkaisu oli yhtäältä yllättävä, mutta toisaalta taas ei: usean vuoden ajan erinomaisesti menestynyt organisaatio vaihtaa yhden mestarivalmentajan toiseen. Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana on tullut selväksi, että Rautakorpi palaa lopulta aina Tapparan penkin taakse, eikä ratkaisu vaikuta olleen Tapolallekaan täysin vastenmielinen kun kerran jää organisaatioon töihin.

Tepsissä kysymys on siitä, että ainoa päävalmentaja, jonka johdolla joukkueen suoritustaso on viimeisen viiden vuoden aikana ollut pitkäaikaisesti vähintään tyydyttävällä tai hyvällä tasolla (ts. jonka johdolla on vältetty hallitsemattomat tappioputket ja muut pitkäaikaiset pelilliset tai muut kriisit) pistetään runsaan vuoden jälkeen pihalle, vaikka hänellä itsellään olisi ollut haluja jatkaa. Samalla seuraajasta ei ole mitään virallista tietoa (joskin kulisseissa toki kuiskitaan kovasti eräästä entisestä TPS:n pelaajasta, jonka kokemus päävalmentamisesta aikuisten tasolla rajoittuu yhteen vuoteen Espanjan liigassa). Lisäksi päätös näyttää tulleen kaikille täysin puskista, joskaan en toki ota kantaa siihen, mitä asioista paremmin perillä olevat ovat siitä etukäteen tienneet. Niin tai näin, kyllä tällainen ratkaisu herättää väkisinkin hämmennystä laajemmaltikin kuin TPS:n pukukopissa. Jostain syystä meidän ei tarvitse lukea lehdistä KalPan tai Tapparan pelaajien hämmästelyä seurajohdon ratkaisuista - eikä spekuloida sillä, mitä pelaajat itse asiassa hämmästelevät.

Summa summarum, sekä Kuopiossa että varsinkin Tampereella tehdyt ratkaisut ilmentävät muutoksista huolimatta vahvaa jatkuvuutta. Tepsin osalta ei voida sanoa samaa, ainakaan jos jatkuvuutta peilataan nykyiseen valmennukseen. Mielikuvatasolla tästä ratkaisusta on kylläkin helppo muodostaa jatkumo viime kautta edeltäneisiin synkkiin vuosiin, joiden jokainen suosikkijoukkueestaan aidosti välittävä TPS:n kannattaja toivoisi jo jääneen lopullisesti taakse.

Mutta nautitaan toki nyt kun peli näyttää vielä luistavan. Täytyykin ryhtyä taas kuuntelemaan Auran Aaltoja, jos Tami on kommentaattorina.
 
Viimeksi muokattu:

Fremont

Jäsen
Enkä ole moisesta jutusta kuullutkaan, että ei saada lähteä ajoissa reissuun.

Aika myöhäiseltä 11.45 kuullostaa, kuskin lakisääteisellä viitisen tuntia, eli viiden maissa korkeintaan perillä. Toki siinä voisi kuskin tauolla jengikin laittaa veret vähän kiertämään, mutta looginen joukkue lähtisi matkaan yhdeksän pintaan ja ehtisi ottaa sekä pienet lämmöt että rauhoittumiset ennen peliä. Erikoinen ratkaisu tosiaan.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Timosen joukkue:
Maalivahti:
1 Pasi Kuivalainen

Puolustajat:
4 Ossi Väänänen
6 Sami Salo
6 Jari Järvinen
8 Juha Tuohimaa
10 Jere Karalahti
27 Teppo Numminen
44 Kimmo Timonen

Hyökkääjät:
10 Esa Tikkanen
10 Juha Jokiharju
11 Saku Koivu
11 Tommi Miettinen

17 Jari Kurri
20 Darius Rusnak
21 Wayne Thompson
21 Jarmo Kekäläinen
24 Sami Kapanen
26 Jere Lehtinen
27 Jouni Rinne

TPS-alumni:
Maalivahdit:
19 Fredrik Norrena
30 Antero Niittymäki

Puolustajat:
22 Markus Seikola
60 Tom Koivisto
90 Erik Kakko

Hyökkääjät:
10 Marko Jantunen
14 Antti Aalto
21 Kai Nurminen
24 Sami Salonen
27 Arto Vuoti
30 Mika Alatalo
44 Niko Mikkola
51 Jari Pulliainen
74 Jani Kiviharju
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Viitsisikö sopivan hetken tullen joku tepsin mediavastaavista (@Jessi) kysäistä jollekin videolle samalla kun miestä jututtaa, että mikä mahtaa olla tarina noiden Kallion hanskojen takana. Itse ihmetellyt pitkään ja eilen selostajakin puuttui asiaan niin palasi taas mieleen. Näyttää kuin kaveri vetäisi jollain 15 vuotta vanhoilla tumpuilla.
 

Jessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viitsisikö sopivan hetken tullen joku tepsin mediavastaavista (@Jessi) kysäistä jollekin videolle samalla kun miestä jututtaa, että mikä mahtaa olla tarina noiden Kallion hanskojen takana. Itse ihmetellyt pitkään ja eilen selostajakin puuttui asiaan niin palasi taas mieleen. Näyttää kuin kaveri vetäisi jollain 15 vuotta vanhoilla tumpuilla.

Itseasiassa taisit lukea mun ajatukseni. Ehdottomasti laitetaan korvan taakse tämä hanskojen tarina.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Öööh, nousivatko Riston murot esille ottelunjälkeisessä pressissä?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Käykö osa pelaajista taas tekemässä Tyksin vierailun näin joulun alla? Se on ollut kerrasta toiseen sydäntä lämmittävää toimintaa, kun on videovälähdyksiä nähnyt niistä iloisista ilmeistä, joita pelipaidat päällä saapuvat pelaajat saavat aikaan. Pienimmille potilaille tuo on käsittämättömän iso juttu ja senkin takia hyvin tärkeä ja muistuttaa Jortsun tavoin lajistamme ylipäätään: "ei tää oo niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoa".
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kuinka TPS:n tiedottaminen toimii tänä päivänä?

Tarkoitan ihan tällaista perustiedottamista. Kaiken maailman hassunhauskoja juttuja (kuten tarinoita Tomi Kallion hanskoista tms.) kyllä otetaan korvan taakse, mutta ovatko ne ihan tiedottamisen perusteet unohtuneet. Totesin vain asian, kun kirjoittelin kokoonpanoja tämän päiväiseen TPS-HPK -matsiin. Pelaavan kokoonpanon ulkopuolelta...

Eric Perrin - mitään virallista ilmoitusta (esim. TPS:n kotisivut) asiasta ei olla tehty, mutta TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selinin haastattelussa Jussi Leppäsyrjä, TS Kiekko mainitsi asiasta yhdellä lauseella. "Eric Perrin on edelleen sairastuvalla ja hänen toipumisensa kestää alustavan arvion mukaan tammikuun puolivälin paikkeille."

Markus Kojo - viimeisin varma tieto Kojosta on TPS:n tiedote (22.11.2016). "TPS:n puolustaja Markus Kojo siirtyy lainalle Turun Palloseurasta SaPKon riveihin. Laina Savonlinnan Pallokerhossa kestää Liigan joulutaukoon asti." Jostain tuntemattomasta syystä Markus Kojo luutii tänään SPK-JKP -matsissa ykköspakkiparissa Matias Pullin rinnalla.

Aivan turhaa jauhaa mitään paskaa esim. joistain Pelaajayhdistyksen rajoitteista pelaajien loukkaantumisien suhteen. Mitä ohjeistusta tuossa Eric Perrinin toipumisennusteen jakamisessa rikotaan? TS Kiekko (Jussi Leppäsyrjä) hoitaa työnsä tässä tapauksessa helvetin hienosti - antaa yhdellä lauseella aivan riittävästi tietoa ykkössentterimme tilanteesta. Miksi tällaista tietoa ei voida jakaa TPS:n kotisivuilla?

Entä Markus Kojon tilanne? Käsittääkseni hän on kuitenkin edelleen TPS:n sopimuspelaaja. Viimeisin tieto hänestä tosiaan on se, että Kojo siirtyy lainalle Savonlinnaan SaPKo:n riveihin. TPS:n tiedotteen mukaan Kojon laina kestää Liigan joulutaukoon saakka. Pitäkää mua tyhmänä tai turkulaisena, mutta mun mielestäni Liigan joulutauko päättyi jo 26.12.2016. Tuolloin pelattiin mm. ottelu IFK-TPS. Joulutauon jälkeen Mestis jatkuu tänään keskiviikkona 28.11.2016 - mm. Savonlinnassa pelataan ottelu SaPKo - Jokipojat. Markus Kojo on merkitty SaPKo:n kokoonpanoon ykköspakkipariin Matias Pullin rinnalle. Hm hmm... JOS Kojon laina päättyi (TPS:n tiedotteen mukaan) Liigan joulutaukoon, niin MIKSI Kojo on merkitty joulun jälkeen SaPKo:n kokoonpanoon? Ettei vain mitään olisi unohtunut tiedottaa?

On se TPS:n tiedottaminen käsittämättömän hankalaa tänäkin päivänä!
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Samaa mietin kuin Herra Kettu tuossa ylhäällä...? Sitä "tiedottamista" kesti syksyllä sen pari-kolme viikkoa, jolloin mm. sairastilannettakin päivitettiin ihan nettisivuilla asti. Ja sitten joku kuoli - varmaankin tiedottaja... tai sitten toimistolla ajateltiin taas, että nythän on hommat hoidossa, next case? Sama ummetus jatkuu tuon valmentaja-asian tiimoilta - Selin ja Pikkareinen eivät jatka, mutta se oli sitten siinä? Ja pelaajien jatkot.... No mietitään sitten sitä ensi kautta vaikka keväällä, kyllähän niitä pelaajia ja varsinkin valmentajia on pilvin pimein Artukaisissa odottelemassa!
Kovin sitä yrittää pitää posia yllä ja vakuutella itselle, että Eskola ja kumppanit ovat kaikesta hyvin kartalla - eikä nyt olla ryssimässä tätä hienosti alkanutta kunnianpalautusta.... mutta kyllä se vaan pirun työlästä on?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kovin sitä yrittää pitää posia yllä ja vakuutella itselle, että Eskola ja kumppanit ovat kaikesta hyvin kartalla - eikä nyt olla ryssimässä tätä hienosti alkanutta kunnianpalautusta.... mutta kyllä se vaan pirun työlästä on?

Näyttää siltä, että turkulaiset ovat ihan itse ryssimässä tätä hienosti alkanutta kunnianpalautusta. Joukkueessa on nimimiehiä, joukkue pelaa paremmin kuin aikoihin ja menestyy. Silti katsomot kumisevat tyhjyyttään. Näillä katsojamäärillä on selvää, että pelaajabudjettia on ennemmin tai myöhemmin tiputettava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös