TPS, media ja julkisuus

  • 2 987 834
  • 11 997

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulin tänne vieraisiin pöytiin huutelemaan: tuleeko teidän peleistä valmentajien kommentteja jonnekin kuultavaksi livenä tai tallenteena?

Kuuntele joko Auran aalloilta tai katso aftergame-show HC TPS:n YouTubesta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kiitokset teille, pitääpä väijyä YouTubesta!
Heittämäni linkki Radio Auran Aalloille toimii siis livenä netin kautta. Voit kuunnella suorana vaikka Oulussa...

Lehdistötilaisuus alkaa muutaman minuutin kuluttua.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
YouTube myös live
Tulee myös livenä tosiaan YouTubesta jos haluaa nähdä naamatkin.
Ei tule livenä ainakaan mun vehkeistäni!

Youtube-"live" ei näytä koskaan vielä yhtään mitään, kun radiotaajuuksilla heitellään jo ensimmäisiä kysymyksiä. Onko vika käyttäjässä vai kenties mun laitteissani, mutta mulla ei ainakaan tule Youtubesta tulekaan live feedia?
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
En tiedä milloin alkoi, mutta ainakin osa lehdistötilaisuudesta tuli suorana Youtubesta.
 

KSOMV

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsi ja LA:n kuninkaat
En tiedä milloin alkoi, mutta ainakin osa lehdistötilaisuudesta tuli suorana Youtubesta.
Kyllä se lehdistötilaisuus näkyi kokonaisuudessaan ihan alusta asti livenä, lähetys tosin katkesi kesken Heikkisen haastattelun. Ja on näkynyt ainakin ne aiemmatkin mitä itse on tullut katottua. Tästä iso peukku @Jessi lle ja muulle porukalle joka nämä youtubeen värkkää. On mukavuutta kattoa nämä suorana pelin päälle!
 
Suosikkijoukkue
TPS
Lisäksi Urheilulehti oli siinä käsityksessä, että Mika Eskola oli perustellut Selinin option käyttämättä jättämistä sillä, että Selin ei kuulemma ole tarpeeksi kiinnostunut turkulaisesta jääkiekosta. Todella omituinen kommentti, jos pitää paikkaansa.

Kai kommentti pitää paikkansa siinä mielessä, että voihan Eskola tuollaisia ihan hyvin suustaan päästää.

Eikä kommentti sinänsä aivan pielessä ole. Sillä sitä tarinaa kai TPS haluaa kertoa, että Selin vaihdetaan KK:hon, koska halutaan lisää turkulaisuutta, lisää omiapoikia, lisää sitä että "junnuista edustukseen pelataan samalla sabluunalla".

Eikä se varmaan valetta olekaan.

Ei tosin ole sekään, että Kalle Kaskisesta tietyt TPS-kuppikunnat saavat taas kerran "oman" päävalmentajansa edustuksen penkin taakse. Ei pätevimmän mutta mielestään sopivimman. Harmi vaan, että tämä tarina ei ole TPS:n julkikuvan eikä ensi kauden kannalta likikään yhtä söpö.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tallinderin kommentit nyt voidaan pistää kielitaidottomuuden ja vähäisen elämänkokemuksen piikkiin. Jos Tallen osaisi suomea, hän olisi voinut käydä tältä palstalta lukemassa, ettei tämänkertaisessa valmentajanvaihdoksessa ole mitään ihmeellistä - viime kaudella ei kuitenkaan tullut mestaruutta ja ensi kevään jälkeen saattaa muutama kokenut pelaaja lopettaa, joten ihan hyvä sauma pistää pääkoutsikin kiertoon. Joka tapauksessa noin kokeneen kiekkomiehen pitäisi kyllä osata luottaa siihen, että henkilöillä, jotka ovat olleet mm. valitsemassa Miika Elomoa TPS:n päävalmentajaksi, on varmasti jokin tarkkaan harkittu suunnitelma tämänkin valmentajaratkaisun taustalla. Guld är vår färg!

Jottei menisi pelkästään negailuksi, niin propsit Tami-teemapelistä ja Youtubessa julkaistusta ottelusta vuodelta 1982, hyvin vedetty.
 
Urheilulehden käsitys voi hyvinkin pitää paikkansa. Tilanteesta kertoo paljon miten muutama vuosi sitten Suikkanen suorastaan sylki perinteiden päälle, nyt taas Eskolan aikakausi on aivan päinvastainen. Siellä on psykoosinomaisesti ajettu kultavuosien muistoja pukukoppiin ja joukkueen tiloihin, mistä henk.koht itse kyllä pidän. Valmentajalle vaan olisi annettava työrauha. Itse en sen tarkemmin tiedä Selinin tapauksesta, mutta vitun huolestuttavaa mikäli muutaman kuukauden välein lähtee kaksi laatumiestä ulos sen takia etteivät pukumiesten mukaan sovi Turun Palloseuraan.

Kaskinen pelottaa pirusti, sillä kuten ruudussa mainittiin muutama suomalainen pelaaja-agentti ilmeisesti karttaa Kaskista. Puskaradio laulaa etteivät olisi edes mitään pikku puuhastelijoita..
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Suikkanen suorastaan sylki perinteiden päälle, nyt taas Eskolan aikakausi on aivan päinvastainen. Siellä on psykoosinomaisesti ajettu kultavuosien muistoja pukukoppiin ja joukkueen tiloihin.

Hämmentävää verrata valmentajaa ja toimitusjohtajaa keskenään.

Tietääkseni se oli Peksin Virta, joka kantoi ulos kaiken kultavuosiin ja historiaan liittyvän. Hyvä myös muistaa, kuinka pöhöttynyt TPS oli. Tuuletus oli varmasti paikallaan. Niin kopissa kuin katsomossa höpistiin triplamestaruuksista, kun omaa peliä ei saatu toimimaan monessa vuodessakaan.

Nyt riittävän moni henkilö on vaihtunut ja ilmapiiri on muuttunut, joten terveellä tavalla on jälleen hyvä kunnioittaa omaa historiaansa.

Edes Eskola ei kaikkea yksin päätä. Taustalla on muun muassa hallitus ja juniorijääkiekon näkemyksiä. Pidän kuitenkin kovin pelottavana skenaariona, jos TPS kuvittelee saavansa Kaskisesta uuden Jursinovin. Sama pelitapa C-junnuista edustukseen ja iso rinki ympärillä? Taitaa olla saappaat turhan suuret. Tepsin tuntien tällainen projekti ei saisi koskaan tarvittavia oppivuosiaan. Jaksaako prosessia katsojatkaan?
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pakko antaa isot kiitokset Eskolalle siitä että on saanut tuotua perinteet takaisin seuraan. Tepsi on organisaatio joka edelleen (vaikka pohjamudissa ollaan käytykkin) kuuluu valtakunnan suurimpiin, mahtavimpiin ja ennenkaikkea perinteisikkäimpiin seuroihin ja kyllähän se myös täytyy silloin näkyä ja kuulua.
Otetaan änäristä esimerkiksi Montreal Canadiens ja sieltä kärrättäisiin mestaruus ja legendojen kuvat pois samoin kuin kaikki muukin mitä seura on saavuttanut tai mistä se tunnetaan niin jokainen voi miettiä mitä siitä seuraisi.
Myös se että kun joukkueeseen tulee uusi pelaaja ja astuu ensimmäistä kertaa sisään halliin ja joukkueen tiloihin jossa on mestaruuskuvia yms. niin kyllähän sille pelaajalle tulee tuolloin olo että seura on menestynyt ja jossa arvostetaan perinteitä ja näinollen hänenkin on pakko antaa kaikkensa jäällä kun on saanut mahdollisuuden kantaa kyseisen seuran pelipaitaa päällänsä. Sama asia koskee myös valmentajia. He tietävät jo sopimusta tehdessään että heiltä odotetaan tulosta sillä tässä seurassa ei mikä tahansa riitä. Näin ei aina valitettavasti ole ollut varsinkaan muutamien pelaajien kohdalla mutta myös tiettyjen valmentajienkaan kohdalla.
Samoin Eskola on saanut ajettua läpi että on muutamia pelaajia joiden kuuluu saada se arvostus joka heille kuuluu eli heidän paitansa nostetaan kattoon ja näitä numeroita ei näinollen enää käytetä.
Hall of fame myös loistava juttu joka täällä hoidettu loistavasti. Näin ei ole kaikilla seuroilla. Tästäkin jokainen mustavalkoisen sydämen omaava saa olla ylpeä omasta seurastaan.

Mitä tulee tapaus valmentajan vaihdokseen niin sitä ei tosiaan näytä kukaan juurikaan ymmärtävän, varsinkin kun Tepsi on kohta pari kautta pelannut parempaa kiekkoa miesmuistiin.
Jos valmentaja oli pakko vaihtaa ensikaudeksi ja kun tieto tuli julkiseksi niin hyvä olisi ollut myös jo kertoa ensikauden uuden valmentajankin nimi. Loppuisivat turhat jutut valtakunnan lehdissä.
Myös ensikauden joukkuetta olisi varmasti helpompi koota jos valmentajan nimi olisi seuran puolesta julkistettu sillä harva pelaaja tekee sopimusta ennenkuin tietää ketä joukkuetta valmentaa.
Nyt kun seura on saatu pelillisesti hinattua Selinin johdolla takaisin varteenotettavaksi mitalijoukkueeksi niin miksi tässä kohtaa täytyy ottaa valtava riski ja vaihtaa kokenut koutsi valmentajaan joka jo kertaalleen on täältä saanut monoa ja jolla ei tämän jälkeen ole kokemusta kuin kakkosvalmentajana olemisesta. Lisäksi kun vielä kuulee näitä juttuja maailmalta jossa änäripelaahat ovat ristineet hänet julistevastaavaksi tai että tietyt agentit eivät suosittele omille asiakkailleen missään nimessä Tepsiä tämän kokemattoman koutsin siellä valmentaessa niin melkoinen huoli on ja iso riski olemassa ettei taas vaan lähdettäisi ajautumaan kohti karia. Pystyykö kokematon koutsi muuttamaan kurssia jos joukkue ajautuu esim. kolmen-viiden ottelun tappioputken kuten esim. nyt Selin onnistui kun joukkueella oli maalinteko ongelmia ja pisteitä ei tahtonut tulla toivotulla tavalla. Raumalla tälläkaudella hyvä esimerkki. Valmentaja ollut vuosia kakkosena ja nyt seuran johto päätti että hänestä tulee seuraava päävalmentaja. Tämän lisäksi joukkueessa paljon kokeneita ja tulevia huippupelaajia mutta ei vaan toimi.
Toivon mukaan olen väärässä ja uusi koutsi on kasvanut kokeneiden valmentajien suojissa niinpaljon että hänestä tulee seuraava Turkulainen koutsi joka johdattaa joukot menestykseen. Mutta tosiaan harva tähän tällä hetkellä valitettavasti uskoo.
Jos seuran johto haluaa että jatkossa pelattaisiin samalla systeemillä junnuista Liigajoukkueeseen ja että seuran liigaryhmän valmentajat tulisivat pääsääntöisesti jatkossa omasta takaa niin eikö nyttenkin olisi pitänyt toimia aivan erilailla. Oltaisiin jatkettu Selinin optiota vuodella ja nostettu Kaskinen valmennusrinkiin mukaan. Tämän jälkeen Kaskinen olisi hypännyt ykköskoutsiksi apunaan esim. Rintanen. Tähän rinkiin olisi tässä kohtaa noussut J. Nieminen mukaan. Kolmen kauden jälkeen( ellei saisi potkuja sitä ennen) olisi mahdollisesti Nieminen valmis ottamaan pääkoutsin paikan itselleen. Tällä tavalla seura pystyisi kasvattamaan omista kokoajan mahdollisia uusia päävalmentajia Suomalaiseen kiekkoiluun.
Tämä systeemi ei vaan ilmeisesti sovi tietylle/tietyille henkilöille seuran sisällä. Eilen pelissä tuli juteltua yhden seuran Hall of Fameen kuuluvan henkilön kanssa joka oli edellämainitusta asiasta samaa mieltä kanssani ja ei oikein ymmärtänyt myöskään näitä valmentajaratkaisuja.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ilmeisesti TPS:n taannoinen mainoskampanja on toiminut Stadissa. En tosin tiedä, kuinka virallinen vastaani tullut huomisen matsin mainos on.

Tämähän on hemmetin hyvä merkki nk. "kunnianpalautuksesta". TPS:n toimistolla voidaan suunnitella ja toteuttaa vaikka mitä mainoskampanjoita, kärrynpyöriä tai voltteja. Mielestäni kaikki lähtee kuitenkin kannattajista. Enkä tarkoita tällä pelkästään oman joukkueen kannattajia. Erittäin tärkeänä asiana pidän myös sitä, että kuinka vastustajien kannattajat meihin suhtautuvat. Tuskinpa tämäkään pläjäys on HIFK:n toimistolta lähtöisin - sen on siis oltava jonkun (HIFK-) kannattajan aikaansaannos.

Kunnianpalautuksen kulmakivet:
- vastustajan kannattajat odottavat vierailuamme,
- ne (-kin) uskovat meidän mahdollisuuksiimme voittoon,
- ne pelkäävät meitä/oman joukkueensa tulevaa tappiota,
- ne vittuilevat meille...
 

Liitteet

  • En gång, alltid.jpg
    En gång, alltid.jpg
    28 KB · kertaa luettu: 725

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juuri tämän tapaista "kuittailua" haluaisin nähdä enemmän TPS:ää kohtaan, jos siis ymmärsin kuvan oikein. Mielummin vihattu joukkue Liigassa kun joku HMV/symppis-joukkue. Tuntuu kyllä tälläkin hetkellä että moni vihaa Tepsiä niiden taannoisten kultavuosien ja viime kauden ylilyöntien takia.

Tähän toki vaaditaan enemmän kuin hyvä markkinointitiimi. Joukkueen pitää olla jäällä:
a) Voittava
ja/tai
b) Fyysinen
 

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo ei kyllä virallinen taida olla, vaan jonkun suivaantuneen Hifk-fanin aikaansaannos. Ainakin logon kokosuhde on miten sattuu eikä ole kovin tarkka.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
On muuten FC TPS:n logo, eli tuskin tosiaan mikään virallinen viritys.
 

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
On muuten FC TPS:n logo, eli tuskin tosiaan mikään virallinen viritys.

Voihan tuo futistepsin logovalinta olla ihan tietoinen ratkaisu. Kuvan tehnyt kaveri saattaa tietää, että jotkut jaksavat aina huomauttaa, jos futistepsin logoa käytetään jääkiekon yhteydessä ja toisin päin.
 

-TMA-

Jäsen
@-TMA- kysymys: Voiko lounareita hyödyntää tuossa marraskuun lounas+matsilippu tarjouksessa, tai ylipäänsä Gatorade Centerin lounaalla? En löytänyt asiasta mainintaa.

Kävin tiedustelemassa ravintolayhtiöltä asiaa. Kyllä nimenomaan tuolla Gatorade Centerin arkilounaalla lounarit käyvät, mutta muutoin tapahtumien yhteydessä eivät. Kunhan saan virallisen vahvistuksen vielä ja aineistot, niin laitan paremmat merkinnät tuonne lounasinfon yhteyteen meidänkin kotisivuille.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nyt Turun Sanomissa Kiekossa ja blogissakin hehkutetaan (ihan aiheesta) kuinka hyvin ollaankaan pelattu. Ennenhän tämä olisi merkinnyt törkeää selkäsaunaa seuraavassa pelissä, mutta ovatko ajat nyt muuttuneet?
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se mikä ihmetyttää on se että ainoastaan TPS:n touhu tällä valmentajan vaihdolla on herättänyt niin ryökäleesti pohdittavaa aina ylellä saakka. Aika kepoisasti on mennyt Tapparan ilmoitus Tapolan syrjäyttämisestä ja Kalpan ilmoitus Virran tarun lopusta. Ne nyt kuitenkin vetävät kärjessä tälläkin hetkellä huippuvalmennuksessa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Don Tami oli ilmeisesti kovinkin tuohtunut Bonon maalin hylkäämisestä. Lainaus Tammisen facebook-sivuilta:

"Ottelun kummallisuuksiin kuului TPS:n huippupakin Heikkisen ilmiömäisen yv- maalin hylkääminen, joka ( hylkääminen) oli SKANDAALI isolla S:llä!! Huikea veto by Heikkinen, kunnon yv screeni maalin edessä ja HYLKÄYS By Leppäalho ???- uskomatonta - mutta VALITETTAVASTI totta!! Soitin pelin jälkeen erotuomarijohtaja Rönnille ja esitin eriävän mielipiteeni, juuri niin kuin paraatipaikalta ( Auran Aallot selostamo hallin yläparvelta) paineettomassa ja puolueettomassa tilassa näin!! Uskomaton hylkääminen ja kun kyseessä oli jo jatkumo näkemistäni " hylkäämistalkoista" kauden aikana ; esitin kovasanainen vastalauseeni " pelin laadun" ja tekijöiden ( em.Heikkinen) puolustamisen nimissä!! Keskustelumme pidän meidän välisenä, mutta lyhyesti; please EI ENÄÄ yhtäkään vastaavaa ja kerron miksi???: Maali ( ala Heikkinen eilen) on pelin SUURIN ATTRAKTIO, jota ihmiset ( maksaneet) tulevat katsomaan ja jos ( kuten eilen) tuomarin pääfokus ko. hetkillä on löytää!!?? joku detalji tai lillukanvarsi ; jonka perusteella se ( maali) voidaan HYLÄTÄ, ollaan TOTAALISEN METSÄSSÄ ja tehdään KARHUNPALVELUS tälle hienolle pelille ja sitä kautta koko SM-Liigalle!! Rönnin asenteesta ( ei yllättänyt) päätellen, korjausta on TURHA ODOTTAA- take my word!! Surullista, mutta NIIN TOTTA!!"

Kiistämättä hymyilyttää.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Olihan se merkillinen tuomio. Hyvä, että tuli tiistain runkosarjamatsissa eikä pleijareissa. Tilanne oli kuin mikä tahansa yv-maalin johtanut tilanne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös