TPS, media ja julkisuus

  • 3 005 502
  • 12 011

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tänään julkaistu video "teaseri" / mainos kauden avauksesta:

Alkaa olemaan laatu kohdillaan näissä videopätkissä, todella hieno ja sai kyllä karvat pystyyn perjantaita odotellessa.
Kieltämättä kohtuullisen vakuuttava teaseri!

Mitenkään sen enempiä ketunhäntää nostelematta videossa on melkoisesti elementtejä, joista mainitsin toisessa ketjussa jo kolme ja puoli vuotta sitten: pimeä halli, vastavalo, savukone, valon ja varjon leikkiä...

25.02.2013 - Urut, kissat ja avaruuspoika - TPS:n ottelutapahtuma

Ei liity suoranaisesti hallin musiikkitarjontaan, mutta... yksi asia, jota olen miettinyt ja kehitellyt jo vuosikausia.

Yksi kesäpäivä pitäisi uhrata siihen, että joku pelaaja, jolla on kunnon "hockeyfrilla" tyyliin Jarkko Hattunen tai Timo Salo... pitäisi viedä johonkin Paimion jäähalliin tai vastaavaan. Samaisella kuljetuksella mukaan myös ämpärillinen kiekkoja, videokamera, savukone, pari stroboa ja muutama spottivalo. Pari tuntia pimeän jäähallin estradilla yhdistettynä henkeensopivaan musiikkiin, hidastuksiin, lähikuviin ja valojen+varjojen kombinaatioihin voisi vaikka syntyäkin jotain.

Mustavalkoisessa videossa italialaistyyppistä - kuitenkin lätkähenkistä märkää hiuskuontaloa futispuolen nuoren Gigi Buffonin tyyliin ja pelkän harjoituspaidan (TPS-logolla - custom made vain videota varten) alla hieman hiestä kiiltävää, tiukkaa lihasta naisten makuun. Joku musiikkivideotyylinen nopealeikkauksinen ratkaisu vähän Youngbloodin intron henkeen screeneilla tykitettäväksi ennen kuin Conquest Of Paradise pamahtaa ämyreistä.

Youngblood - Intro - EDIT: VIDEO EI ENÄÄ TOIMI VUONNA 2016

Samasta introsta voitaisiin irrottaa 20sec klippejä käytettäväksi vaikka tulevien matsien TV-mainoksiin.
20-30 vuotiaat naiset kun saadaan hallille, niin äijät kyllä seuraa perässä.
Missään nimessä en siis väitä, että idea/-oita videoon olisi saatu viestistäni!
Ennemmin haluan sanoa, että tekeminen alkaa pikkuhiljaa olla laadukasta ja mun makuuni!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hyvän näköinen pätkä.

Aika paljon oli samoja elementtejä kuin Ässien vuoden takaisessa, jolla mainostivat kotiavausta.
Molemmissa on aika paljon samoja elementtejä kuin jo kasarilla (1986) tehtiin...

YT: Youngblood - Intro

Pimeä halli, vastavaloa, savukonetta, lähikuvia, hidastuksia... mitä näistä ei keksitty jo 30 vuotta sitten? Molemmista (sekä Ässien että TPS:n) introvideoista puuttuu kuitenkin mielestäni vielä se viimeinen - erityisesti naisiin tai tietynlaisiin miehiin - vetoava elementti. Pitäisi vilauttaa hieman sitä hikistä sopivasti peitettyä tiukkaa lihasta sekä märkää ruuhkatukkaa.

Niin kliseiseltä kuin ne kuulostavatkin, niin juuri tällaisissa videoissa pitäisi näyttää Tomi Kallion silmien paloa ja otsahikeä/-hiuksia harjoitusten 496., 497. ja 498. yläkulmalämäreistä b-pisteiden välistä, Otto Niemisen juuri ja juuri paidan alta pilkottavaa hauista päivän 47. leuanvedosta ja Jonne Virtasen hikistä etureittä ja shortsin reunaa 200kg jalkakyykystä...

Mitä efektejä käytettiin mm. legendaarisen Rocky IV:n harjoittelussa - YT: Ivan Drago vs. Rocky Balboa (1985)? Henkeensopivaa musiikkia, hidastuksia, lähikuvia, leikkiä valoilla ja varjoilla - näiden lisäksi mm. tiukkaa lihasta kesken treenin, märkää hiuskuontaloa, tunteen paloa silmissä... Samat elementit voi löytää lähes mistä tahansa 80-luvun action-leffasta: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Dolpg Lundgren, Jean Claude van Damme... you name it!

Yksinkertaista, mutta tehokasta!
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Eikö pressitilaisuutta tule enää Youtubeen?
 

Jazzy76

Jäsen
Eikö pressitilaisuutta tule enää Youtubeen?

Tulee. Hallia on rempattu aika tiiviillä tahdilla: mm. AV-tilat ym. on siirretty ja tekniikkaa on rakennettu. Eilen oli AV-tekniikan kanssa pientä säätöä, mutta jatkossa tulee. Tää After Game on siis tehty livenä. En ole ihan varma, jos pressi on kortilla. Jessi tietänee.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hallia on rempattu aika tiiviillä tahdilla: mm. AV-tilat ym. on siirretty ja tekniikkaa on rakennettu.
Eikö matsi-DJ:kin vaihtunut? Onko soittolistaa vielä saatavilla? Jäi eilisestä matsista yksi biisi mieleen, jota en saa millään päähäni.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksei noita TPS:n nettisivujen pelaajakuvia voida vaihtaa? Näyttää todella hölmöltä (ja epäammattimaiselta!). Sitä paitsi uudet paidat on paljon hienommat.

Se joka noita päivittää valitse Liigan sivulta pelaaja -> kurso kuvan päälle ja oikealla napilla 'kopioi kuvan osoite' -> heitä se url-kenttään -> avaa ja kopioi kuva -> photarilla tausta pois.

Ei tää nyt niin vaikeaa voi olla.

Tossa Henrik Tallinder valmiina: henrik tallinder
 

Jessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksei noita TPS:n nettisivujen pelaajakuvia voida vaihtaa? Näyttää todella hölmöltä (ja epäammattimaiselta!). Sitä paitsi uudet paidat on paljon hienommat.

Se joka noita päivittää valitse Liigan sivulta pelaaja -> kurso kuvan päälle ja oikealla napilla 'kopioi kuvan osoite' -> heitä se url-kenttään -> avaa ja kopioi kuva -> photarilla tausta pois.

Ei tää nyt niin vaikeaa voi olla.

Jäitä hieman hattuun. Olen aikaisemminkin kertonut, etteivät muokatut versiot ole valmiina. Kauden aloitus työllisti graafikkoamme niin paljon, että piti priorisoida. Mutta laitan väliaikaisesti nuo versiot. Veivaamista siinä on edestakaisin, mutta parempi se kuin kituutella noilla vanhoilla kuvilla. Oliko muuta palautetta mielessä?
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Työsuhteeni HC TPS Turku Oy:hyn on päättynyt 18.9.2016. Haluan nöyrästi kiittää koko TPS:n organisaatiota minulle suodusta hienosta mahdollisuudesta olla mukana kehittämässä TPS-yhteisön toimintaa. Seurayhteisössä on monia hienoja ihmisiä, joihin oli todella suuri ilo tutustua. Erityiskiitos myös TPS-kannattajille. Jään nyt kartoittamaan rauhassa tulevia uusia haasteita. Olli Lähdesmäki FB

Mitähän lie tapahtunut?
 

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
No voihan v... Odotin kyllä innolla kaverin uraa Palloseurassa. Mitähän on tosiaan tapahtunut? Olisi myös kiva tietää, minkä verran jo nähdyistä markkinointijutuista oli Ollin käsialaa. Toivottavasti nyt ei palata markkinoinnissa lehti-ilmoitukseen Turun Sanomissa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Eli jotain on nyt taas tapahtunut. Onko kaveri heilunut kännissä tai jotain? Tai sitten sai kenkää kun Kärppiä vastaan ei ollutkaan se 10K hallilla kuten TS:ssa ennusti.
 

StepaJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sabres
Ei voi kun ihmetellä tätä turbulenssia mikä edelleen seuran ytimessä vaikuttaa. Syitähän voi toki olla monia. Se mitä olen ymmärtänyt niin suurin osa oli Ollin käsialaa. Ainakin tämä näkyvin kaupunginosa kampanja. Sääli, todella sääli. Tuntui olevan mies joka ymmärtää myös tätä tärkeintä osaa koko lajissa. Faneja.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Jos ei ole mitenkään Ollin oman tahdon mukaan tapahtunut lähtö niin jalkapuuta torille. Ja vittu heti. Mitä täällä taas tapahtuu?
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaahas, 9.8. ilmoitettiin miehen nimityksestä, 20.9 lopettamisesta, jopa TPSn mittakaavalla hämmentävän lyhyeksi jäänyt visiitti.

Aivan käsittämätöntä ja pakko tästä on lisätietoa saada. Vihdoin alkoi markkinointi näyttää paremmalta, ja muutenkin oli positiivinen flow. Tämä tuo taas paljon synkkiä muistoja mieleen valtataisteluista ja mikromanageroinnista, sekä mentoroinnista TPSn sisällä.

Toivottavasti saadaan jotain selvyyttä tilanteeseen, nyt ei hyvältä näytä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tuntuu käsittämättömältä. Minkä klaanin mieleen Lahdesmäki ei ole ollut? Oli miten oli, tuohon tilalle on nyt saatava joku jatkamaan hyvin alkanutta markkinointirupeamaa. Pölyä ei saa nyt päästää laskeutumaan, vaikka pölyä kyllä pöllyytetään näköjään kaukalon ulkopuolella vanhoin tutuin keinoin. Joko solkungenin kiesi on nähty Gatoraden liepeillä?
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Aika kummallista. Ja niin kuin aiemmista viesteistä näkee, niin vanhat traumat nostavat heti päätään. Ettei nyt vaan sekoiltaisi taas. En sitten tiedä mitä tuostakin voi päätellä, mutta nätisti sunnuntaina on työsuhde purettu.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sirkus sen kuin jatkuu vuodesta toiseen. Olis syy mikä tahansa, niin tällaisia uutisia ei TPS tarvitse. Joko uusi kokelas on kiikarissa, vai todettiinko ettei budjetissa olekkaan tilaa kyseiseen pestiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös