TPS, media ja julkisuus

  • 2 980 515
  • 11 992

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ylimielisyys tietenkin kuuluu osaksi Palloseuran toimintaa. Mutta olisi sille hyvä olla edes jonkinlaista katetta.

Kyllä kyllä. Ylimielisyys = Palloseura. Silloin joskus Isojen Hannujen (Hannu Virtaa en tähän joukkoon laske, vaikka pelimiehenä olikin todella kova jätkä ja nimenomaan pelurina arvostan herran todella korkealle) aikaan ylimielisyydelle oli todellakin katetta, mutta ajat ovat hieman muuttuneet ja toinen Herroista jo haudassakin, RIP. Mulkkuja olivat omalla tavallaan molemmat, mutta tulosta syntyi ja Palloseuraa vihattiin ympäri Suomea. Nyt on enää jäljellä uusia mulkkuja ja tulokset tietävät kaikki. Jostain käsittämättömästä syystä ylimielisyys vain silti jatkuu, vaikka pohjamutia kynnetään vuodesta toiseen ja meille nauretaan ympäri valtakuntaa.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei helvetti mitä toimintaa taas! Ihan hyvänoloinen tuote, mutta siihenkin piti sitten vetää joku säälittävä marttyyrishow kylkeen. Uskomatonta!

Millaisessa saatanan harhamaailmassa nuo ihmiset elävät, kuka heidät on aivopessyt. HC TPS on ollut pelkkä surkea vitsi kaukalossa ja ennen kaikkea sen ulkopuolella jo monta vuotta, juuri tuon johtoportaan kykenemättömyyden vuoksi, turskaa tulee, viimeisetkin ihmiset katoavat hallilta ja vieläkin tuota ylimielistä kannattajien syyllistämistä on varaa jatkaa...

Kannattaisi ottaa se lusikka kauniiseen käteen ja alkaa toimia sillä tavalla että tätä seuraa pystyisi taas koko sydämellään kannattamaan. Tältä puolelta somea kuitenkin löytyvät ne ihmiset jotka elävät tunteella mukana ja maksavat organisaation palkat. Tämä turhautuminen johtuu vain ja ainoastaan siitä että johto on epäonnistunut surkeasti työssään jo monta vuotta ja kaikilla on varmasti mitta täynnä oman rakkaan seuran rypemistä. Antakaa edes joskus jotain positiista ulospäin toimistolta niin eiköhän ruikutus ala vähentyä.

Tuollaiset marttyyrileikit on syytä lopettaa heti alkuunsa...

P.S Jos toimistolla menee vatsa kuralle Jatkoajan lukemisesta, niin se ei ole mitään verrattuna siihen miten kuvottavan olon te, toimiston väki, tuotatte kannattajille.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikkakin itselleni on se ja sama onko TPS hyvä tai huono somessa, antaisin paljon anteeksi jos edes jokin osa-alue edustusjoukkueessa näyttäisi ehjältä.
Ja mitä tulee tuohon Scissorsin listaamaan CM haun vaatimuksiin, niin ovathan ne periaatteessa bisneetöntä (tällä hetkellä) liikevaihtoa pyörittävälle firmalle melko kovat.

Olisi hauska listata CM-heebon twiitit ja muut someilut + tiedotteet + videot ja "kellottaa" aika, joka vuositasolla niihin on mennyt.
Toki se on se näkyvin osa, mutta valitettavan alhaalla on rima. Vai löytyykö edes rimaa?

Niin, hankalaahan se on toimia vaatimusten mukaan konkreettisesti. Toisaalta voisihan tuo oikeasti huolehtia siitä että alaisinaan toimisi oikeasti somealan huippuosaajia ja hoitaa delegoinnilla erinäisiä projekteja (esim. vaatimuksissa mainittuja) eteenpäin kuten yhteisömanagerin oikeasti kuuluisi. En näe TPS:n liiketoiminnan laatua tässä kohtaa esteenä oikeanlaiselle ja kunnianhimoiselle suorittamiselle. Olen itsekin jonkun verran kuullut läheltä miehen edesottamuksista ja eritoten tämä delegoinnin jalo taito tai vastuun kantaminen isoista kokonaisuuksista on ollut huhulähteideni mukaan puutteellista. Tuntuu että ammattitermin Community Manager sisäistäminen on nykyiselle Community Managerillemme äärimmäisen hankalaa.

Taas Suomessa on lama, mutta nyt TPS:n tilanne on tyystin toisenlainen. Joku voisi sanoa, että maailma on muuttunut, mutta tosiasia lienee kuitenkin, ettei TPS:n markkinointi ole pystynyt muuttumaan mitenkään lähes kahteenkymmeneen vuoteen. Edelleen siellä luullaan, että sponsorisopimukset neuvotellaan Turun murteella, ja asiakkaan on itse tultava TPS-toimistolle, koska seuran markkinoinnissa kuvitellaan, että tuote myy itse itsensä. Valitettavasti tämä luulo on totaalisen väärä.

Tästä olen osittain samaa mieltä. Pääosin TPS:n markkinointi on ollut melkoisen hukassa etenkin 2010-luvulla. Oli oikeastaan todella piristävä tuulahdus erilaista markkinointiosaamista tuo eilinen uusi kampanjalanseeraus, kunnes sitten luin tuon vittuilun kannattajia kohtaan sieltä. Siihen asti olin jopa melkoisen yllättynyt noin hyvästä, aiemmasta vähän poikkeavasta segmentoinnista. Mutta helvetti, kyllähän sekin sitten saatiin todella vastenmieliseksi käännettyä.

TPS:ssä on otettu tuollainen ylimielinen, näsäviisasteleva lähestymistapa. Kannattajiin suhtaudutaan todella naiivisti, ja toisaalta myös inhottavan kärjekkäästi. Ei sellaiseen olisi nyt kyllä varaa ollenkaan. Lisäksi myynti on kuulemani perusteella ollut melkoisen hauiksetonta jo pidemmän aikaa. Onko nyt niin että Sjöroos on vastuuhenkilö myynnin ja/tai markkinoinnin osalta? Miksi hän edelleen saa jatkaa pestissään?

TPS-johto ilmoitti alkuvuodesta, että nyt tehdään pitkän tähtäimen suunnitelmaa eli rakennetaan menestystä pitkäjänteisesti. Miten tähän ajatukseen sopii nykyinen skenaario eli ostetaan arpoja sieltä sun täältä ja yritetään saada jonkinlaista menestystä "elämäntapaintiaanien" palkkaamisella? Mitä lisäarvoa tällaiset pelaajat tuovat, jos taloudellinen tulos on näiden myötä satoja tuhansia euroja tappiolla? Eivät nämä "elämäntapaintiaanit" tuo mitään jatkuvuutta seuran toimintaan. Kyllä turkulainen kannattaja vihdoin ja viimein haluaisi, että oman kylän poikiin luotettaisiin ja joukkue olisi valmiina jo kesäharjoitusten aikana. Vain yhteiset harjoitukset hitsaavat joukkueen, ja ulkopuolelta myöhemmin tulevat vain rikkovat yhtenäisyyden. Tämän pitäisi jo vihdoin ja viimein olla selvää. Ei kannettu vesi kaivossa pysy.

Tämä sitten taas kuuluisi toiseen ketjuun. Oikeastaan tähän liittyen jätit juttusi viimeksi kesken. Kaipaisin seuraaviin asioihin tarkennusta:
- Mitä tarkoittaa "elämäntapaintiaani"? Puhutko nyt Dudaksesta, jota ei toistaiseksi ole edes hankittu?
- Eikö TPS:ssä mielestäsi luoteta oman kylän poikiin? Omasta mielestäni luotetaan, vähän liikaakin, mutta pakon sanelemana.
- Millä joukkueilla Liigassa kokoonpano ei olisi täydentynyt heinä-syyskuun aikana viime kausina?
- Miksei yhtenäisyys ole muualla rikkoontunut?

Nyt ennen kuin tämä tarinanparsi karkaa käsistä niin suosittelen miettimään näitä asioita. Voisit oikeastaan mielellään vastatakin mitä näistä olet mieltä. Laita yksityisviesti ellet tänne kehtaa. En edelleenkään arvosta tapaasi käydä näitä keskusteluita näin. Yllä nimimerkki @Kulkija otti tähän kantaa myös.

Ei helvetti mitä toimintaa taas! Ihan hyvänoloinen tuote, mutta siihenkin piti sitten vetää joku säälittävä marttyyrishow kylkeen. Uskomatonta!

...

P.S Jos toimistolla menee vatsa kuralle Jatkoajan lukemisesta, niin se ei ole mitään verrattuna siihen miten kuvottavan olon te, toimiston väki, tuotatte kannattajille.

Tässä on omat ajatukseni niputettu aika hyvin. Kuten ylle kirjoitin, pidin tuota uutta tuotetta yllättävän hyvänä. Mutta mielikuva siitä, yksi tärkeimmistä myyntiin liittyvistä aspekteista, romutettiin täysin tuollaisella ihan vitun niljakkaalla kommentilla. Miksi helvetissä se ylpeys ei kestänyt olla laittamatta tuota tuonne? Ei jumalauta sentään.

Aivan turha itkeä jotain virttä "rahat on loppu"! Sitä varten siellä toimistolla on palkattuina herrat nimeltä Rauno Sjöroos ja Kari Salminen (+Mika Eskola?), että he hoitavat seuran pyörittämiseen tarvittavat rahat. Jos Varsinais-Suomessa ja yleisesti Suomessa on "lama" ja yritykset eivät halua sijoittaa minkään paikallisen urheilujoukkueen tukemiseen, niin sitten katseet on käännettävä Eurooppaan. TPS pelaa CHL:ssa saksalaista ja itävaltalaista joukkuetta vastaan. Eikö nyt vittu Itävallasta tai Saksasta löydy yritystä, joka haluaisi näkyä keski-Euroopan markkinoilla urheilutapahtumassa + samalla laajentaa markkinointiaan Pohjoismaihin?

Kuinkahan monta sähköpostia tai puhelua herrat Salminen ja Sjöroos ovat mahtaneet yhteensä laittaa keski-Eurooppaan päin sanotaan viimeisen kolmen kuukauden aikana? Jokohan siellä on kaikki volkswagenit, daimlerit, bmw:t, basfit, lidlit, atomicit, redbullit, ktm:t (yrityksiä tulee nopeammassa tahdissa mieleen kuin ehdin edes kirjoittaa) jne. jne. jne. soitettu läpi? Vai onko herrojen ratkaisu "ongelmaan" ollut niinkin yksinkertainen, että "viime kaudesta tuli tappiota pari milliä - no, korotetaan parikymppiä kausikorttien hintoja ja soitetaan sille tutulle kaivurikuskille Loimaalle, jos se sponssais meitä taas viidelläsadalla ja sais taas logonsa meidän rättiin"? Tämän jälkeen rapsutellaan säkkejä, ryystetään kahvia ja varaudutaan samalla siihen, että ensi kaudestakin tulee vähintään muutama satatuhatta turskaa!

Hyviä ja valideja huomioita. Noin helppoa se tosiaan voisi olla, teoriassa. Silti omasta mielestäni niitä helpompiakin korjauskohteita olisi.

Hoidettaisiin kuntoon edes perustukset, toisin sanoen myynti täällä koti-Suomessa. Ei 90-luvun sidosryhmille ole varaa näyttää persettä. Voin kertoa, että jos se perseennäyttö onnistuu kusemalla vanhojen aikojen kannattajien (esim. @Wares yllä) muroihin, ja jos näitä istuu paljon turkulaisissa huippuyrityksissä päätöksentekijöiden paikoilla, niin sukupolvienvaihdokset Turun talousalueen yritysskenessä tarkoittavat sitä että minun ikäiseni, nuoremmat aikuiset istuvat näillä paikoilla nyt, vuonna 2015. Ei kohta enää vanhasta tottumuksesta tule tippumaan yhtään fyrkkaa Tepsin laariin. Ja jos nuo vanhatkin saa suututettua, pidän ihan jäätävänä aivoripulointina sitä että kuvitellaan että sidosryhmiin naiivisti suhtautumiseen vielä tänä päivänäkin olisi varaa!

Ylläolevasta huolimatta jokainen peliliike jonka tuo toimisto puskee ilmoille on loppupeleissä käsittämätöntä kuraa. Siellä on ajoittain hyviä vivahteita, muutamia teknisiä oivalluksia, viitteitä paremmasta, mutta sitten toisaalta esimerkiksi juuri mielikuvaan vaikuttavia elementtejä jotka sotkevat koko paletin taas aivan täysin. Jatkuvasti ammutaan itseään jalkaan. Itse olen myynnin ja johtamisen parissa arkityössäni työskentelevä, ja katselen tätä meininkiä todella, todella vittuuntuneena. En voi käsittää.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Tämä sitten taas kuuluisi toiseen ketjuun. Oikeastaan tähän liittyen jätit juttusi viimeksi kesken. Kaipaisin seuraaviin asioihin tarkennusta:
- Mitä tarkoittaa "elämäntapaintiaani"? Puhutko nyt Dudaksesta, jota ei toistaiseksi ole edes hankittu?
- Eikö TPS:ssä mielestäsi luoteta oman kylän poikiin? Omasta mielestäni luotetaan, vähän liikaakin, mutta pakon sanelemana.
- Millä joukkueilla Liigassa kokoonpano ei olisi täydentynyt heinä-syyskuun aikana viime kausina?
- Miksei yhtenäisyys ole muualla rikkoontunut? En voi käsittää.

"Elämäntapaintiaani" ei todellakaan tarkoita Dudasta, vaikka tietyllä tavalla hän voisi olla hyvänä esimerkkinä siitä, miten TPS:n scouttaus toimii. Yksikään toinen liigajoukkue ei vedä vertoja TPS:n toimintamallille. Dudas kun ei tässä suhteessa ole edes ainoa laatuaan TPS:n historiassa. No, onneksi häntä ei vielä ole palkattu, mutta kaikista merkeistä päätellen todennäköisesti palkataan. Arse Vuoren perintö velvoittaa näin tekemään.

Oman kylän poikien mainitsemisella en todellakaan tarkoita sitä, että TPS:n pelaajat pitäisi löytyä Turun kaupungin alueelta. Jos TPS:ssä tehtäisiin niin kuin mitä alkuvuodesta ilmoitettiin, että rakennetaan pidemmällä tähtäimellä urheilullisesti menestyvä joukkue, silloin minä käsitän asian niin, että puhutaan, että tähtäin on 3-5 vuoden päässä. Tätä tarkoitusta varten palkattiin uudet valmentajat monivuotisilla sopimuksilla, jotta heillä olisi aikaa ja mahdollisuuksia rakentaa yhtenäinen joukkue, mielellään mahdollisimman suomalainen ja jopa turkulainenkin. Kuitenkin joukkueeseen on hankittu uransa ehtoopuolella olevia "eläkeläisiä", joilla pelivuosia on korkeintaan pari-kolme jäljellä. Miksi näin on tehty? Osa kannattajista tuntuu jopa toivovan, että näitä hankittaisiin vielä muutama lisääkin. Huh huh sentään! On meillä pitkäjänteisyydestä todella monenlaisia käsityksiä.
TPS:llä on A-junioreiden ikäisissä pelaajissa poikkeuksellisen monta tulevaisuudessa liigatasolle yltävää talenttia, mutta tuntuu, ettei heistä haluta pitää kiinni, kun esimerkiksi Manu Honkanen ja Bobi Lehtonen nyt viimeiksi päästettiin pois. Ei mukamas heillä taidot riittäneet TPS.ään. Uskokoon ken tahtoo tämänkin skeidan. Moni ei varmaan usko, mutta Mikko Rantanen on ensi syksynä hyvin suurella todennäköisyydellä pelaamassa muualla kuin TPS:n paidassa. Nyt, jos koskaan, pitäisi uskoa omiin, nuoriin, urallaan eteenpäin pyrkiviin pelaajiin eikä eilispäivän eläkeukkoihin.
Muissakin seuroissa (Mestis ja muut sarjat) toki kyllä löytyy potentiaalisia pelaajia. Pitää osata vain löytää oikeat palaset omaan shabloonaan. Kaikki rekrytoinnit joukkueeseen pitäisi palvella sitä, ajatusta, että joukkue on parhaimmillaan 3-5 vuoden päästä. Koska Liigasta ei millään putoa niin kannattaako talouden kustannuksella pyrkiä hakemaan kannettua vettä kaivosta liian aikaisin? Otettaisiin nyt pari seuraavaa vuotta niin, että pistetään joukkue ja myös seuran toimisto sinä aikana kuntoon, jotta tulevalle menestykselle olisi kunnollinen pohja olemassa. Nykyjohto ei tätä valitettavasti pysty toteuttamaan. Uusia ammattitason toimijoita tarvitaan sinne todella kovasti.

Kyllähän joukkuetta voidaan toki kesäkauden ja jopa sarjakauden aikana täydentää, mutta hyvin tarkkana siinä saa olla, jottei joukkueen sisäinen kemia tärvelly. Tästä kannattaa kysyä tarkemmin Pekka Virralta ja Kai Suikkaselta, jos asia ei itselle muutoin aukene. Sarjataulukko myös kertoo vääjäämättömästi, jos ja kun joukkue ei "puhalla yhteen hiileen".

Jos joukkue joutuu sarjakauden aikana myllerrykseen, syynä useimmiten on se, että valta- ja vastuusuhteet eivät pelitä joukkueen sisällä. Sen seuraukset näkyvät useimmiten niin, että valmentajalle annetaan kenkää, vaikka hän on tapahtuneeseen usein todella vähiten syypää. Todelliset syypäät lymyilevät verhoissa eivätkä uskalla astua esiin.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Moni ei varmaan usko, mutta Mikko Rantanen on ensi syksynä hyvin suurella todennäköisyydellä pelaamassa muualla kuin TPS:n paidassa.

NHL, AHL ja TPS ovat uskoakseni vaihtoehdot, mutta eihän tässä nyt pitäisi olla kenenkään kannalta mitään yllättävää?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ei se aina sitä tarkoita, jos joku juniori vaihtaa maisemaa, että seura olisi hoitanut asiat perseelleen. Syitä saattaa olla muitakin, jotka eivät sisällä dramatiikkaa. Näin olen ymmärtänyt esimerkiksi Honkasen tapauksessa käyneen.
Sehän on - aivan kuten sanoit - täysin luonnollista, että kaikkia ei voida pitää!

Joka tapauksessa tämähän on TPS:n media ja julkisuus -ketju. Kuitenkin useissa näissä tapauksissa joku muutaman virkkeen mittainen seuran tiedote voisi avata paljonkin asiaa ja tehdä sen huomattavasti hyväksyttävämmäksi kannattajien silmissä. Kerroit myös, että eihän näihin kaikkiin siirtoihin liity mitään dramatiikkaa. Juuri siitä syystä ihmettelenkin, miksi asioista avoimesti kertominen ja tiedottaminen on niin vaikeata. Juuri tällainen... ei nyt tiedon pimittäminen tai salailu, vaan paremminkin ihan tiedottamattomuus ovat omiaan ruokkimaan juuri näitä salaliittoteorioita kannattajien keskuudessa.

Mielestäni mä seuraan kohtuullisen tarkkaan TPS-aiheista (perinteistä) uutisointia. Tästä huolimatta ei ainakaan mun silmiini ole tarttunut mitään syytä miksi Honkanen valitsi juuri Tapparan 2+1 -vuotisella pahvilla - TPS:n sijaan. Toukokuussa Honkasen seuranvaihto sivuutettiin käytännössä Turun Sanomien pikku-uutisella, johon ei oltu edes vaivauduttu kysymään pelaajalta mitään kommenttia.

20.05.2015 - TS: Manu Honkanen siirtyy Tapparaan
"Tappara on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjän Manu Honkasen kanssa. Hän siirtyy Tampereelle TPS:n A-nuorten Suomen mestaruuden voittaneesta joukkueesta 2+1 -vuotisella sopimuksella.


TPS:n Liiga-kokoonpanossa neljä kertaa esiintynyt Honkanen on pelannut yli 60 juniorimaaottelua toimien muun muassa vuosi sitten Suomen alle 18-vuotiaiden MM-joukkueen kapteenina.
"

TPS:n kotisivujen uutisoinnissa Honkasen siirtoa ei olla mielestäni kommentoitu millään lailla.

Mä seuraan myös jonkin verran noita keski-Euroopan pelaajasiirtoja. Mitään esimerkkejä en nyt ala kaivaa esiin, mutta mielestäni aika useissa vastaavissa (nuorten) pelaajien siirroissa kasvattajaseura tai sitten paikallismedia julkaisee jonkinlaisen viimeisen pikkujutun siirrosta. Normaalisti pelaajalta kysytään pari-kolme pikkukysymystä siirron taustoista, toivotetaan onnea ja menestystä uudessa seurassa sekä erityisesti toivotetaan tervetulleeksi takaisin. Tämä on kuitenkin sellainen juttu, jonka voisi tehdä viidessä minuutissa!

Miksi tällaista ei voida tehdä Suomessakin? Mikä siinä on liian vaikeaa, vaativaa tai kallista?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aurajoki kirjoitti pelkkää offtopicia, joten siirsin toiseen ketjuun.

Pahoittelut onelinerista. TPS:n media-asioista kuitenkin varmaan pitäisi tässä ketjussa pysyä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kyllä minua ainakin suuresti ihmetyttää, jos ja kun oman ikäluokkansa maajoukkueluokan pelaajaa ei kannata TPS:ssä pitää vaan hänen annetaan mennä toiseen suomalaiseen liigajoukkueeseen. Pientä lisätietoa olisi hyvä saada, mutta eihän Turussa sitä vaadita eikä ainakaan anneta.

Ollaan vaan helvetin tyytyväisiä, kun TPS-johto on täysin vaiti. Ilmeisesti ajatellaan, ettei ainakaan enempää enää voida munata, kun ollaan hiljaa. TPS:n ulostulot julkisuuteen kun ovat viime vuosina olleet järjestään sitä ihteään.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä minua ainakin suuresti ihmetyttää, jos ja kun oman ikäluokkansa maajoukkueluokan pelaajaa ei kannata TPS:ssä pitää vaan hänen annetaan mennä toiseen suomalaiseen liigajoukkueeseen. Pientä lisätietoa olisi hyvä saada, mutta eihän Turussa sitä vaadita eikä ainakaan anneta.

Ollaan vaan helvetin tyytyväisiä, kun TPS-johto on täysin vaiti. Ilmeisesti ajatellaan, ettei ainakaan enempää enää voida munata, kun ollaan hiljaa. TPS:n ulostulot julkisuuteen kun ovat viime vuosina olleet järjestään sitä ihteään.

Nimeäpä ne tyytyväiset nimimerkit sitten.

Honkasesta kirjoitin jo toiseen ketjuun siirtämääni viestiin. Minusta tuntuu ettet ole hänestä oikein perillä itsekään. Käytät häntä ja entistä maajoukkuestatustaan ainoastaan jotta voisit täällä mussuttaa taas jostain. Viimeisestä lauseestasi olen samaa mieltä. Mutta yritä nyt oikeasti taas kasata ajatuksesi ja tulla alas sieltä norsunluutornistasi.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
On se näköjään kauhea paikka sinulle, jos ja kun on kanssasi eri mieltä. Yrität omalla mussuttamisella ja ylipitkillä viesteillään osoittaa, kuinka viisas ja kaikkitietävä jääkiekkoaiheista olet.

Jälleen kerran muistutan sinulle, että tämä on mielipidepalsta, jolla jokaisella kirjoittajalla on täysin yhtä suuri oikeus kirjoittaa oma mielipiteensä näkyviin. Tällä ei tarvita besserwissereitä, jotka ratkaisevat, mitkä mielipiteet ovat oikeutettuja ja mitkä eivät.

Täältä tähän.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se näköjään kauhea paikka sinulle, jos ja kun on kanssasi eri mieltä. Yrität omalla mussuttamisella ja ylipitkillä viesteillään osoittaa, kuinka viisas ja kaikkitietävä jääkiekkoaiheista olet.

Jälleen kerran muistutan sinulle, että tämä on mielipidepalsta, jolla jokaisella kirjoittajalla on täysin yhtä suuri oikeus kirjoittaa oma mielipiteensä näkyviin. Tällä ei tarvita besserwissereitä, jotka ratkaisevat, mitkä mielipiteet ovat oikeutettuja ja mitkä eivät.

Täältä tähän.

Tämä on todellakin mielipidepalsta ja yleisesti katsoen ne mielipiteet pitäisi myös perustella ja välttää valheellisia faktoja ja muita mitä sinulla on tapana tehdä. Antisi palstalle on hyvinkin minimaalinen, jos haukut rakkikoirana, mutta perustelut jäävät tasolle "koska te muut olette tps-fanipoikia ettekä nää näitä" Mitä esimerkiksi Manu Honkasen siirtoon tulee niin pitäisikö mielestäsi jokaisen juniorin muualle muuton takia tehdä tiedote, jossa kerrotaan siirron johtuvan muista syistä kuin perseilystä? Oletko miettinyt, jos Honkasen siirron taustalla olisi vaikka kouluun meneminen tai muu vastaavanlainen kuvio? Sinulle lueteltiin aikaisemmin lähemmäs 10 oman juniorin jatkot, mutta ohitit ne täysin ja keskityt täysin yhteen pelaajaan.

Lopuksi voisin todeta, että täällä ei myöskään tarvita rakkikoiria, jotka pilaavat ketjun kuin ketjun jankkaamalla samoista asioista yhä uudelleen ja uudelleen.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ä
Aurajoki: Kerro, että mihin perustat väitteesi, että TPS:n ei kannattanut tai halunnut pitää Honkasta?
Mun tietojeni mukaan Honkaselle tarjottiin jatkoa, mutta Tapparalta tuli parempi tarjous ja Honkanen matkaa Tampereelle.

Palkoista mulla ei ole tarkkaa tietoa, mutta uskoisin, että Honkaselle on tarjottu ihan samanlaisia summia kuin muillekin junnuille, jotka jatkot tekivät. Tämä ei taas tee Honkasesta paskempaa jätkää, mutta ei myöskään TPS:stä paskaa seuraa, jota ei kiinnostanut.

Vai oletko sitä mieltä, että Honkasesta olisi kannattanut pitää kiinni keinolla millä hyvänsä?

Minähän olen koko ajan kysynyt, miksi TPS ei halunnut pitää kiinni Honkasesta vaan hänet päästettiin Tapparaan? Siksi en ymmärrä alkuunkaan kysymystäsi.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näin. Lisäksi minä olen kyllä auriksen kanssa joistain asioista samaa mieltä, ei siinä mitään. Kaikista en toki ole, ja koen olevani täysin oikeutettu pyytämään tarkennuksia. Toivon enemmän kuin mitään että aurajoki palaisi tähän asiaan vielä tuossa toisessa ketjussa mutta epäilen suuresti. Mutta tosiaan, tämä on väärä ketju keskustelulle koskien nimimerkki aurajokea, Manu Honkasta tai Tepsin pelaajistoa ylipäätään.

Tällä hetkellä Valtonen on kesälomalla, mutta toivon että hän palaa tähän ketjun otsikon aiheeseen lomalta palattuaan. Nämä median ja julkisuuspuolen hommat eivät yksinkertaisesti voi jatkua näin.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Voisi kyllä jättää vain palaamatta, sillä kyllä ne näytöt on jo annettu. Sekin vähä siis. Uuteen hakuun vaan ja erikoismainintana se että, jotain voisi tehdäkin homman saatuaan. Vähintäänkin ne hommat mitkä on muulle mailmalle ilmoittanut tekevänsä.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Mitä esimerkiksi Manu Honkasen siirtoon tulee niin pitäisikö mielestäsi jokaisen juniorin muualle muuton takia tehdä tiedote, jossa kerrotaan siirron johtuvan muista syistä kuin perseilystä?

TPS:n ulosanti on tällä hetkellä sitä tasoa ("Muodinmukaisesti tämäkin yritys teilataan sosiaalisessa mediassa.", ~ ensi kaudella tehdään kuitenkin tappiota, kotisivut), että jopa tämän tasoinen surkuhupaisa kyhäelmä juniorin siirrosta Tapparaan olisi edistystä, vaikka sitten ihan niin, että

HEI, ME EI PERSEILTY MANU HONKASTA TAPPARAAN, VAAN IHAN HYVISSÄ MERKEISSÄ EROTTIIN (eikä edes soitettu Tampereelle, että sillä on niitä loukkaantumisia...)

Ei sillä, että näitä nyt omana uutisenaan tarvitsisi julkaista, mutta kai nämä voisi jossain uutisessa sivumennen mainita (ei jatka täällä, syynä opinnot ja Tapparassa tarjoama mahdollisuus, isompi rooli tms.)...

Luulisi, että kun siellä on ihan omalla tittelillä kokopäivätyössä (?) tämä meidän TET-harjoittelija Community Manager töissä, niin tämän kaltainen ideointi ja toteutus olisi juuri se toimenkuva - kommentoisi edes täällä tai Twitterissä tai jossain. Mutta mulla on varmaan vähän väärä käsitys vaan tuosta toimesta.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Honkanen näköjään huolehtii tulevaisuudestaan ihan lupaavasti. Näkyy olevan Rautalan Hanskin kesätreeniryhmässä mukana. Niin sitä pitää.

Viestinnällisesti junnumaajoukkueiden kapteeni tuskin on ihan nobody.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestinnällisesti junnumaajoukkueiden kapteeni tuskin on ihan nobody.

Periturkulaista titteli edellä- ajattelua tämä. :)

Lisäksi alle 18-vuotiaiden ja alle 17-vuotiaiden maajoukkueen kapteeninpestistä on pitkä taival menestyksekkääseen liigauraan.

Oletko perillä siitä mitä Honkaselle viime kausina on tapahtunut, nimenomaan pelillisesti? Ei ole koutsien kanssa osunut ajatukset yhteen vai mikä on tuon pelillisen tasonlaskunsa takana? Olikohan Honkasen siirron takana oikeasti myös jotain uuden alun hakemista?

Sen tiedän että veteli junnupleijarit miehekkäästi mutta ei tuo tekeminen ainakaan näkemissäni junioreiden runkosarjamatseissa ole ollut sitä mitä esimerkiksi junnumaju-meriittinsä antaisi aihetta odottaa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Siirretty TPS kaudella 2015-2016 -ketjusta mielestäni osuvampaan ketjuun.
Näemmä siellä on nyt oikeasti panostettu, kun on jopa yksi tiedote laitettu kotisivuille!
- - -
...mutta totta kai hommat voi hoitaa Tepsille tyypilliseen tapaan eli päin vihtoria.
Noh, noh, kyllähän ne tyhmät kannattajat 90-luvullakin ostivat kausikorttinsa ja löysivät tiensä hallille ilman mainontaa sekä sponsorit jonottivat omatoimisesti Ruissalon toimistoon tehdäkseen yhteistyösopimuksia. Köyhimpiä sai jopa potkia laiturilta ja heittää kiviä perään! Miksi muuttaa ennenkin hyvin toiminutta menestysreseptiä?

Ei vaan, todella hyviä ideoita sulla on! Kyllähän jossain Wiklundin kulmallakin olisi komeata katsella jotain 15 metriä korkeata Eric Perriniä kutsumassa juuri sinut hallille. Tosin tuskinpa siellä toimistolla vielä mitään mainoskuvauksia ollaan mietitty. Eihän esim. TPS:n kotisivujen pelaajaesittelyissäkään ole vielä edes uusien hankintojen valokuvia. Eliteprospectsin tilastot sinne sentään on upotettu - todennäköisesti tämäkin on suoraan ohjelmallinen toiminto? Aika vaikeata uskoa, että jostain Perrinistä tai Spinasta saisi enää mainoskuvia ennen kuin ehkä viikko-pari ennen Pitsiturnausta. Tuskinpa nämä nyt Suomessa/Turussa kesäänsä viettävät?

Asiasta toiseen, mutta kuitenkin kauden 2015-16 valmisteluihin liittyen. Mähän veivailin tuossa jo jokin aika sitten vähän TPS:n CHL-ennakoita. Jos ilmat jatkuvat tällaisina, ja jos tuo polvi (+selkä) estää vielä jatkossakin muihin aktiviteetteihin - kuten työntekoon - osallistumisen, niin mä ajattelin ensi viikon aikana vääntää jo noita ensi kauden Jatkoajan otteluketjuennakoita kuntoon. Käytännössä ihan huumori- ja harrastuspohjalla niissäkin mennään, mutta kyllä mä ainakin ajattelin valmistautua ensi kauteen jo hyvissä ajoin. Kyllä mä uskoisin, että ensi kaudellakin Jatkoajan TPS-otteluketjuista löytyy viiden edelliskauden tapahtumat? Ehkä niistäkin kiinnostuneita löytyy, ehkä ei, mutta kyllä mä niitä ajattelin jatkossakin sinne postata.

Tavallaan olisi kiva tietää, että millä tavalla toimistolla ensi kauteen valmistaudutaan - erityisesti tällaisten pikkuasioiden suhteen. Mun mielestäni siellä pitäisi jo kieli pitkällä odottaa ensi kauden sarjaohjelmaa. Välittömästi kun ohjelma tupsahtaa sähköpostiin pitäisi alkaa hirvittävä aivoriihi, kuinka mitäkin ottelua markkinoidaan, mihin matsiin lyödään alennetut hinnat, mitkä matsit niputetaan lippupakettiin jne. Tehdäänkö siellä sellaista? Epäilen vahvasti!
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Välittömästi kun ohjelma tupsahtaa sähköpostiin pitäisi alkaa hirvittävä aivoriihi, kuinka mitäkin ottelua markkinoidaan, mihin matsiin lyödään alennetut hinnat, mitkä matsit niputetaan lippupakettiin jne. Tehdäänkö siellä sellaista? Epäilen vahvasti!

Sen mitä minä tiedän, niin tehdään. Sarjaohjelmaa on jo hahmoteltu, samoin lippupaketteja, otteluteemoja ja markkinointia. Kuten @-TMA- on jaksanut muistutella, niin kyllä toimistolla tehdään asioita vaikkei ulospäin kuulukaan juttuja joka asiasta.

Viestintä ja ulosanti ovatkin sitten eri asioita ja siitä meilläkin aika monilla on omat mielipiteensä.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Jes! Vastakkainasettelun aika on ohi, mtääh? Eli siis istumapaikka, kaulahuivi ja kahvikuppi-bundle. Rauno haikailee vanhan päätykatsomon perään selvästi.
Tässä vielä ilmoitus. http://www.tepsilaiset.net/files/2414/3335/3861/310_-_katsomo.pdf

Jassoo, olipa mielenkiintoinen ilmoituskokonaisuus. Itselle tulee tunne, että organisaatio on kannattajiensa suhteen täysin hukassa. En saa toiminnasta minkäänlaista eheää kokonaisuutta aikaiseksi pienissä aivoissani ja päässäni, sellaista näkemystä kokonaisuudesta, joka olisi jotenkin hallinnassa. Mutta myönnän kyllä olevani juuri se, joka ei ymmärrä, siis sillä tavalla miten minun kuuluisi ymmärtää, ymmärsittekö? Joukkue tekee jotain, muut osastot jotain jne.

Sitten osuus teilaus:

- Jos otsikossa sanotaan, että "Kaffetta ja kaveriseuraa - pelit kaupan päälle", niin onko tämä nyt jotain sarkasmia vai mitä? Eikö omaan tuotteeseen tämän enempää uskota? Ilmeisesti ei ja kun mikään ei toimiston väen mielestä onnistu (turpaan tulee aina), niin lyödään sitten kunnolla "läskiksi"? Kyllä siellä hallilla mielestäni ykkösjutun pitäisi olla peli. Sitten kuitenkin koko ilmoituksessa jatkossa vedotaan niihin, jotka kaipaavat otteluista enemmän sitä, millaista "sen pelin kuuluu olla ja oli vanhaan hyvään aikaan".

- "Sinulle jolle ottelussa ei ole tärkeintä värivalot ja sisääntulomusiikki." Kenelle nämä sitten mahtaa olla tärkeimpiä? Toki: nyt myydään etunenässä kahvia ja muuta krääsää, joten eihän nämä saakaan olla tärkeintä ottelussa, tai siis ottelutapahtumassa, jota ilmeisesti tarkoitetaan, vaan nyt tullaan kahville.

- Sitten luvataan kaikenlaisia tuotteita, "viihdettä ja TPS:n näköistä kiekkoa." Mistäköhän tämä viihde koostuu ja mitä on TPS:n näköinen kiekko? Jos olisin JYP -kannattaja, tietäisin kyllä. Toki, jos kohderyhmä on ne, jotka ovat nähneet toimintaa vuodesta 1956 alkaen tai vaikkapa vähän myöhemmin 1970 -luvulta, ovat nähneet TPS:n voittaneenkin jotain ja tähän ilmeisesti viitataan? Mutta valitettavasti lupaus "TPS:n näköisestä" kiekosta, jos sillä tarkoitetaan paluuta kultaisiin vuosiin, menee pahasti metsään. Olisin myös aika varovainen lupaamaan ylipäätään minkäänlaista "TPS:n näköistä" kiekkoa viimeisen viiden vuoden näytöillä, jotka aivan ensimmäisenä itselle tuli tästä mieleen. Mutta: eihän tässä olekaan tarkoitus myydä ottelutapahtumaa, vaan hengailua samanhenkisten kanssa. Jos jotain "positiivista" tästä hakee, niin ko. katsomon osasta tulee todennäköisesti Turkuhallin (eiku mikä areena se nyt oli) uusi puukkokatsomo ja se osa, joka tyhjenee ensimmäisenä, jos pelin taso ja tulos ei miellytä (sori vaan profiloinnista, mutta tunnistin heti muutaman tutun ja puolitutun, joille ko. katsomon kausikortti voisi oikeasti olla sopiva :) ), jolloin on ihan hyvä, että he eivät ole ensisijaisesti katsomassa ottelua vaan kahvilla.

Mutta voihan tämä toimiakin, ei ole hinnalla pilattu. Ilmeisesti tässä vedotaan kannattajien senioriosastoon, joilla on todennäköisesti taskussa rahaa enemmän kuin nuorisolla ja jotka varmaan mielellään muistelevat keskenään aikoja "jolloin yksikään noista kentällä menevistä nykyjunioreista ei olisi mahtunut kokoonpanoon, ja miten toi Friman on voinu saada jatkosopimuksen taas...".

Mitäs jos sekaan eksyy kuitenkin "alaikäisiä", siis sellaisia, joille TPS ei ole tarjonnut elämyksiä, sanktiointi? (Tästä tulee vähän mieleen pakettimatkat, joissa luvataan lapseton hotelli.)

Näin, teilattu, olkaa hyvä.

Vai onko tämä sittenkin markkinointiosaston piilotettu hätähuuto... Salaliittoteoriat... Klaanit... Kaikki...
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei varmaan kuulu tänne ketjuun, mutta huomasitteko, että Opiskelija-katsomo on siirretty myös D-katsomoon? Näemmä halutaan rahastaa enemmän sillä, että näkee TPS:n hyökkäystä 2 erää. En osaa tästä mielipiteitä antaa, mutta en kyllä koskaan haluaisi enää mennä D-katsomoon, kun siellä kerran olin yhdessä Jokeripelissä. Eiköhän tämä uusi kaffekatsomo ole tarkoitettu 50ikävuodesta ylöspäin. Sinänsä ihan hyvä idea, koska muuten tuolla D-katsomossa harvoin ketään edes on. Poislukien vastustajan fanit. Koska näitä G- ja E-katsomoita aletaan täyttää? Miksei sinne voi myydä halpoja kausareita tyyliin 100euroa kappale. Mä en tajua... Muuten ne on tyhjiä koko kauden, paitsi ilmaislippukampanjoiden aikana.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Jassoo, olipa mielenkiintoinen ilmoituskokonaisuus.

Kun katsoo millä sivustolla tota katsomoa ja kausaria mainostetaan niin en ihmettele yhtään, että mainos on juuri tuollainen.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sinänsä ihan hyvä idea, koska muuten tuolla D-katsomossa harvoin ketään edes on. Poislukien vastustajan fanit.

Mihinköhän ne vastustajien fanit meinataan muuten jatkossa sitten tunkea? Eri päädyssä vastakkain olevat kaksi fanipäätyä (niinkuin tavallaan nyt tulee olemaan) on mielestäni paras tapa sijoitella eri joukkueiden kannattajat.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mihinköhän ne vastustajien fanit meinataan muuten jatkossa sitten tunkea? Eri päädyssä vastakkain olevat kaksi fanipäätyä (niinkuin tavallaan nyt tulee olemaan) on mielestäni paras tapa sijoitella eri joukkueiden kannattajat.

En tiedä, mutta voisin veikata sijoituspaikaksi H-katsomoa tai esimerkiksi yläkatsomoiden kulmia (E1/G7). Vieraskannattajille ehdottomasti D-päätyä huonommat paikat. Näillä paikoilla taisi viime kaudellakin olla porukoita.

Henkilökohtaisesti tykkään muuten kausikorttiuudistuksesta: Pyritään täyttämään alakatsomoita ja erityisesti normaalisti vajaata D-päätyä. Nyt voidaan tarvittaessa pitää yläkerta kokonaan kiinni, kun sinne ei ole kenelläkään kausikorttia. Tiivis alakatsomo on tunnelman ja TV-näkyvyyden kannalta ehdoton. Silloinkin, kun yläkerta on avattava lipunmyynnille, niin sitä voisi täyttää järkevästi. Välillä voi olla fiksumpaa avata esimerkiksi pelkkä F-pääty suuren E-sivustan sijaan, jolloin katsojat eivät pääse hajaantumaan kuin tuhka tuuleen.
 
Viimeksi muokattu:

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Eskola sanoi yhdessä ensimmäisistään ulostuloissaan, että jokainen tyhjä tuoli on menetetty mahdollisuus, ja organisaatio tulisi tekemään kaikkensa jotta noita ei olisi enää ensi kaudella entistä määräänsä.
Aika pieniä ovat toimenpiteet tässä mielessä mielestäni kuitenkin olleet. Organisaatiota vaivaa nykyisin kummallinen luovuttamisen meininki, vaikka jopa 1990-luvun laman aikaan urheilullisella menestyksellä saatiin katsomot melkein pelkällä katseella seuraten täyteen. Urheilullinen menestys olisi mielestäni avainsana edelleenkin. Nyt yritetään "kikka kolmosia", joilla ei saavuteta käytännössä juurikaan mitään.
Ehdotukseni olisikin hyvin yksinkertainen. Tiedotusta ja avoimmuutta pitäisi lisätä todella suurella kädellä, jotta uskottavuus seuran toimintaan voisi edes jollain aikavälillä nousta korkeammalle.
Miksei edelleenkään seuralla ole mitään kerrottavaa kannattajilleen, sponsoreilleen ja muille sidosryhmilleen, miten ja mllä toimenpiteillä TPS aiotaan nostaa Liigassa sille paikalle, mihin se kuuluu? Ei kai organisaationkaan mielestä seura kuulu sarjan hännänhuippuihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös