TPS, media ja julkisuus

  • 2 980 515
  • 11 992

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kausikortit tuli siis myyntiin. Kannattajakatsomossa on nykyään pukukoodi, ilman TPS-fanipaitaa ei ole asiaa katsomoon. Aika jännä uudistus.

Eikös tuo ole niin että halliin ei jatkossa pääse kannattajakausarilla ilman pelipaitaa? Jos tällä nyt on tarkoitus ehkäistä sitä että kannattajakausarin ostaneet eivät mene istumaan tyhjille alakatsomon paikoille niin en ymmärrä miten pelipaita sitä muuttaisi...
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika typerä uudistus. Enpä siis ainakaan täksi kaudeksi osta kausaria, kun en saa pitää lempivaatteitani päällä.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös tuo ole niin että halliin ei jatkossa pääse kannattajakausarilla ilman pelipaitaa? Jos tällä nyt on tarkoitus ehkäistä sitä että kannattajakausarin ostaneet eivät mene istumaan tyhjille alakatsomon paikoille niin en ymmärrä miten pelipaita sitä muuttaisi...

Niinhän se tosiaan tietysti on. En kyllä ymmärrä mikä kuningasidea tämä on taas, Palloseuralla on näemmä aprillipäivä joka päivä. Ensin ilmoitetaan että ensikausi pelataan Jypin paidoilla ja nyt vielä tämä...
 

Aurelius

Jäsen
Olisikohan ennemmin kannattanut julkaista vaikka Nummelinin ja Mojziksen jatkosopimukset samalla ja tehdä vaikka pieni videotervehdys, jossa Nummelin kertoo: "Tulevan kauden kausarit nyt myynnissä, nähdään hallilla!"..

Näin just. Ainoastaan Tepsin toimiston mastermindit onnistuvat pistämään kausarit myyntiin negatiivisen uutisen kanssa - vaikka tuskin tällä kertaa ihan valtakunnallisiin uutisiin päästään. Silti ottaa päähän, kun ei tuolla näköjään saada mitään tehtyä oikein.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
vaikka tuskin tällä kertaa ihan valtakunnallisiin uutisiin päästään. Silti ottaa päähän, kun ei tuolla näköjään saada mitään tehtyä oikein.

Kyllä päästiin...

Vaikka kauteen matkaa on vielä jokunen tovi, niin ollaan jo pari asiaa onnistuttu kusemaan. Olikohan molemmat tällä satatehtäväälistalla? Minäkun ymmärsin jotta niiden piti olla hyviä juttuja....
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ainoastaan Tepsin toimiston mastermindit onnistuvat pistämään kausarit myyntiin negatiivisen uutisen kanssa - vaikka tuskin tällä kertaa ihan valtakunnallisiin uutisiin päästään.
Kyllä päästiin...
Mitä h*lvettiä?!

11.05.2015 - YLE: TPS suututti fanit tiedotteellaan

Eiköhän YLE liene riittävän "valtakunnallinen uutiskanava"?

Mitenköhän tämä sirkus jatkuu? Mä veikkaan, että tuo fanipaitapakko puretaan "kannattajien vaatimuksesta" jo tällä viikolla - ehkä jopa keskiviikkoon mennessä. Vahinko on kuitenkin jo sattunut...
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas saatiin ilmaseks media-aikaa ja huomiota eikä tarvinnu ees tehä mitää tajunnanräjäyttävää pelaajahankintaa. Säästöä säätöä...

Sekoilun linja on jo tammikuussa valittu ja siitä pidetään nyt kiinni, tavalla tai toisella. Nyt vois koittaa irtisanoa vaiks valmentajan ennen ensimmäistäkään ottelua tai kesken ottelun ja sitten vaatia vaikka katsojilta matseista ulospääsymaksu.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Ei hyvää päivää :D

Toimistolla valvottu ja katsottu änäriä yöllä ja todettu, että "mekin tarvitaan tuommoinen C of Red" halliin... http://cdn.nhl.com/flames/images/upload/2007/06/pan-team.jpg

TPS twitterin mukaan: Viime kaudella kannattajakausarit myytiin loppuun ja iso osa korteista oli yritysasiakkaiden ja aitioasiakkaiden taskuissa.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä uutinen pistää hihittämään, ei voi olla mahdollista. Mitä hemmettiä nää arvon sankarit on mahtaneet ajatella.

- Eli fanikausikortteja on väärinkäytetty siten että jotkut fanit ovat siirtyneet istumaan penkeille (eivät siis menneet tuonne fanikulmaan).
- Nyt tällä uudistuksella tahdotaan varmistaa se että fanikausikorttilaisella on fanipaita päällä kun tulee hallille
- Miten tällä estetään se että nämä samat fanit eivät siirry sitten istumapaikoille muihin katsomolohkoihin? Fanipaitoja ei päästetä enää muihin lohkoihin kuin fanikatsomoon? Muihin katsomoihin pukupakko?

On tää kyllä ihme touhua, sensijaan että keskityttäisiin oikeisiin ongelmiin, meidän toimisto keksii tällaisia pikkukivoja näpertelyjä. Tulee mieleen parodiavideo Lost TV sarjan käsikirjoittajista.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on sentään TPS reagoinut tuohon tilanteeseen pyytämällä ihmisiltä kommentteja ja vinkkejä miten ehkäistä kausikorttien väärinkäyttö.

Asia jota en tosin ymmärrä on se että tässäkin piti mennä perse edellä puuhun. Sensijaan että asiassa olisi ensin keskusteltu esim. kanttajaryhmien kanssa ja julkisesti sosiaalisessa mediassa, on seura tehnyt täysin idioottimaisen päätöksen ja nyt sitten saanut negatiivista julkisuutta asiasta, ja taas käytetään aikaa asian korjaamiseen. Tulee ihan mieleen eräs logotapaus..

Noh, kuten sanottua, hyvä että edes ovat nyt heräneet ja suostuvat asiasta julkisesti keskustelemaan. Mitäköhän vaatii että näistä keskusteltaisiin proaktiivisesti eikä vasta "kokeillaan ja katsotaan" tempauksien jälkeen.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Asia jota en tosin ymmärrä on se että tässäkin piti mennä perse edellä puuhun. Sensijaan että asiassa olisi ensin keskusteltu esim. kanttajaryhmien kanssa ja julkisesti sosiaalisessa mediassa, on seura tehnyt täysin idioottimaisen päätöksen ja nyt sitten saanut negatiivista julkisuutta asiasta, ja taas käytetään aikaa asian korjaamiseen.
Lainaan itseäni alle kahden tunnin takaa...
Mitenköhän tämä sirkus jatkuu? Mä veikkaan, että tuo fanipaitapakko puretaan "kannattajien vaatimuksesta" jo tällä viikolla - ehkä jopa keskiviikkoon mennessä. Vahinko on kuitenkin jo sattunut...
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Eskolan kommentit täältä: TPS:n kausikorttikohu – toimitusjohtajan vastaisku: ”Ei tämä ole mitään kiusaamista meidän puolelta” - SM-liiga - Ilta-Sanomat

– Terve, terve. Halusimme avata keskustelua siitä, mikä on oikea tapa käyttää fanikausikorttia...

Mielenkiintoinen tapa "avata keskustelua"... "Tehtiin tämmöinen päätös."

Mr Eskola, yksi vinkki: ehkä olisi kannattanut lähestyä "sisäisesti" kausikorttilaisia tällä asialla, kerätä sitä kautta palautetta ja sitten vasta tehdä päätös (esimerkiksi joku sisäinen nettisivu kausikorttilaisille jotta voi antaa palautetta tai muu kanava)... samalla olisi voinut markkinoida uusia juttuja, tai muuten uutisoida seuran asioita. Ammattitermi tällä toiminnalle on "asiakaspalaute/-kysely".

Jos asia olisi etukäteen ja asiallisesti esitetty kannattajille, niin uskon monen ymmärtävän ja antavan oman palautteen miten parantaa tilannetta.

Nyt toteutetulla tavalla saatiin "omien vihat niskoille", ulkopuolisille faneille näytetty organisaation toimimattomuuden sekä muuten vaan yleistä sekoilua mitä media pääsee uutisoimaan (lue: perseily).

Ei tämä voi olla niin vaikeaa?

p.s. Siinä missä muut seura tekevät duunia saadakseen enemmän jengiä halliin, niin Eskolan päänsärky on missä yleisö istuu hallissa ottelun aikana... heh.
 
Viimeksi muokattu:

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Kiitokset turkkuseen päivän piristyksestä! Loppuun asti ajateltu juttu, eli ilmeisesti fanipaita päällä ei saa istua muissa katsomoissa kuin fanikatsomossa? IFK se sentään on vitsi lähinnä talvella, TPS läpi koko vuoden.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
No huhhuh. Luulin tätä ensin vitsiksi, kun työmaalla joku asiasta puhui. Onkohan Turussa menossa jokin tutkimus paljonko saadaan kiristettyä kannattajien ruuvia.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Historia on osoittanut, ettei mikään voi mennä vikaan, kun lähdetään ns. keskusjohtoisesti luomaan pakon kautta jotain kehitystä, jonka pitäisi syntyä luonnollisesti ihmisten oman halun ja toiminnan seurauksena.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Yleisokysymysten aihe tanaan "Kuinka aloittaa keskustelu tietyista ongelmista/aiheista ihmisten kanssa". Vastaajamme tanaan PR-guru ja mediahenkilo Mika Eskola.

"Moi Mika! Meidan kotikadulla autot ajavat liiaan lujaa! Lapset leikkivat ja liikkuvat tiella. Olemme pistaneet hidasteita, mutta ne eivat auta. Miten avaisin keskustelun tasta ongelmasta kotikatumme asukkaiden kanssa?"

Eskola: "Terve terve! Erittain hyva kysymys! Kannattaa asettaa nauloja kadulle. Sitten kun on renkaat puhjenneet, niin se keskustelu syntyy kuin itsestaan siina samalla. Naulojen asettaminen ei ole kiusaamista teidan puolelta, vaan yhteisen hyvan rakentamista. Kunhan saadaan dialogia avattua."

Seuraava soittaja...
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Kaiken hassuttelun keskellä - jota sinänsä on ollut viihdyttävää seurata - olen yrittänyt ihan vakavasti pohtia mikä tämän paitapakkoidean taustalla on. Tunnistan itsekin ongelman, että ostetaan halpa kannattajakausari mutta ei mennä kannattajakatsomoon vaan katsellaan peliä baarista tai vapaana olevilta kallimmilta paikoilta. Tätä esiintyy varmasti muuallakin, Espoossa ainakin. Mutta miten tuo fanipaita siihen liittyy? Voihan fanipaita päällä olla muualla kuin kannattajakatsomossa ja usein fanipaitaiset ovatkin muualla.
 

sininen viiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
ETTÄ PITI TÄMÄKIN VIELÄ KOKEA JA LUKEA
Viime kaudella saimme sydän syrjällään odotella, mitä Hra Elomo möläyttää. Nyt hommaan on ankkuroitu ihan oikea toimitusjohtaja. Ja kuinka komeasti ensi kausi potkaistin käyntiin, jo ennen kuluvan kauden päättymistä. Ymmärrän toki pointin, että hallissa voi suhteellisen vapaasti valita paikkansa. Mutta onko sillä väliä, jos paikalla on 3000–5000 katsojaa.

Logiikka on pettänyt siinä vaiheessa kun hinnoitteluun on tehty joustoa. Voisiko ajatella, että "fanikausariin" saa muita kylkiäisiä, ei suoria hinnanalennuksia. Näinhän lipunostotilanteessa fani ja tavallinen matseissa kävijä eivät ole eriarvoisessa tilanteessa.

Ensi kaudesta vielä. Ja että ihan fanipaita päällä saa tulla porteista. Hyvää yötä Artukainen!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Näinhän se homma etenee! Miten se nyt meni? "Any publicity is good publicity"

11.05.2015 - 12:13 - YLE: TPS suututti fanit tiedotteellaan
11.05.2015 - 13:09 - MTV3: TPS:n päätös sai fanit kiehumaan
11.05.2015 - 14:03 - IS: TPS:n kausikorttikohu - toimitusjohtajan vastaisku
11.05.2015 - 14:07 - JA: TPS:n pakkopaita
11.05.2015 - 14:09 - HS: TPS suututti fanit uudella lippukäytännöllään
11.05.2015 - 14:12 - MTV3: TPS-pomo vastaa rajuun kritiikkiin
11.05.2015 - 14:40 - YLE: TPS:n toimitusjohtaja kohun nostaneesta paitapakosta

Ainoastaan Tepsin toimiston mastermindit onnistuvat pistämään kausarit myyntiin negatiivisen uutisen kanssa - vaikka tuskin tällä kertaa ihan valtakunnallisiin uutisiin päästään.
Kyllä se valtakunnallinen uutiskynnys saatiin jälleen kerran ylitettyä!

Onkohan tässä enää mitään tehtävissä? Paska on nyt jo osunut tuulettimeen! Enää ei oikein taida auttaa sekään, että pyydettäisiin koko paskaa julkisesti anteeksi ja tarjottaisiin kaikille halukkaille yläkerran kausikortteja samaan hintaan kuin Mutkan kannattajakausikortteja "HC-kannattajille" - paidoilla tai ilman!

Edelleen mä haluan painottaa sitä, että kaudella 2014-15 koko yläkertaan oli myyty - oliko se nyt muistaakseni - 114 kappaletta kausikortteja + opiskelijakatsomo (F2 - 67 penkkiä). Toimitusjohtaja Eskolan mukaan Mutkaan ollaan myyty joka kausi 500-600 kausikorttia, joka mun mielestäni on - jos ei nyt ihan paskapuhetta niin ainakin melkoista liioittelua. Seisomakausareita on myynnissä muistaakseni 300 kappaletta. Tämän lisäksi istumakannattajakatsomoon (B3) ollaan mun laskujeni mukaan myyty joku 80 kausikorttia. Pientä heittoa tässäkin on nyt tuohon haastattelussa ilmitulleeseen 500-600 kappaleeseen.

Muistutan myös siitä, että Porin Ässät sai omalla kausikorttitempauksellaan myydyksi ~1.300 kausikorttia yhdessä hujauksessa. Nämä menivät kaupaksi vieläpä hallin vaikeimmin myytävästä katsomonosasta.

Hyvä TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola: kuinka monta myytyä kausikorttia on TPS:n tavoite E- ja G-katsomoihin kaudelle 2015-16 hintaan 420€/kpl?
 
Viimeksi muokattu:

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistutan myös siitä, että Porin Ässät sai omalla kausikorttitempauksellaan myydyksi ~1.300 kausikorttia yhdessä hujauksessa. Nämä menivät kaupaksi vieläpä hallin vaikeimmin myytävästä katsomonosasta.
Hiukan tuli odoteltua TPS:ltä jotain samansuuntaista kampanjaa, kun ihan vierestä saatiin todistaa, miten myydään viikonlopussa yli tuhat kausaria ja millaista mediahuomiota sillä saa, kun tarjoaa sen kausarin vielä oikeasti kohtuulliseen hintaan. Ei saatana, meidän TPS nostaa hintoja 20 euroa perustuen helveti mihin? Tuotteen arvon nousuun? Ei, vaan aika varmasti siihen oletukseen, ettei kukaan nyt 20 euron takia jätä kokonaista kausikorttia ostamatta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
- - - ihan vierestä saatiin todistaa, miten myydään viikonlopussa yli tuhat kausaria ja millaista mediahuomiota sillä saa, kun tarjoaa sen kausarin vielä oikeasti kohtuulliseen hintaan. Ei saatana, meidän TPS nostaa hintoja 20 euroa perustuen helveti mihin? Tuotteen arvon nousuun?
Yksi esimerkki Ässien palstalta kausikorttimyynnin aloituspäivältä:
Jaaha, tähän talouteen tuli 4 korttia. On tässä se pointti, että nyt meidänkin taloudesta yksi henkilö, joka käy kaudessa 3-5 kertaa normaalisti hallissa, omistaa kausikortin. Loput käy 10-15 kertaa yleensä, mutta nyt tulee kyllä käytyä kun lippu joka matsiin on olemassa.
Ehkä Porissa lyhyellä tähtäimellä hävitään joku roponen, mutta näitä hommia tulisikin miettiä pidemmällä aikavälillä.
Turussa näillä omilla tempauksilla hävitään aivan helvetisti sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä!
 
Eskola, nyt ihan oikeasti. Nyt lyötiin kannattajia turpaan, ja huolella. Kannattaiskohan nyt ihan aluksi keskittyä siihen, miten niille tyhjille paikoille/aitioille saa myytyä lippuja? Ehei, kyllä homma kannattaa aloittaa siitä, että kausikorttilaiset ei missään nimessä mene istumaan näille paikoille. Vaikuttaa siltä että itse ongelma (huonosti myyvä tuote) pyritään korjaamaan keinotekoisella ratkaisulla, joka lisää alkuperäistä ongelmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös