TPS, media ja julkisuus

  • 3 006 755
  • 12 011

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
http://hc.tps.fi/index.php?page=0f385bbdde1b20ca5ab3a967edd174b

Keenan, Jursi ja Tami hyväntekeväisyysluotsit


Ensi keskiviikkoisen Läkerol Dark Allstars – Icebreakers – hyväntekeväisyysottelun pelaaja- ja valmennustiimi on täydentynyt merkittävillä nimillä.
Joukkueen valmennuksesta tulee vastaamaan mielenkiintoinen kolmikko. Kotijoukkueen valmentajina ottelussa toimivat Calgaryn päävalmentaja Mike Keenan, turkulaisten ikisuosikki Vladimir Jursinov sekä TPS-ikoni Juhani Tamminen.
Joukkueeseen viimeisimpinä vahvistuksina liittyvät puolustajat Janne Niskala, Marko Kiprusoff ja Henrik Tallinder. Hyökkäykseen uusina niminä liittyvät Antti Pihlström, Jarkko Ruutu, Lauri Tukonen, Sean Bergenheim ja Ilari Filppula.
Mike Keenan on jääkiekkomaailman legenda, joka on monen nykyisen valmentajan esikuva. 58-vuotias Keenan toimii tällä hetkellä NHL-joukkue Calgary Flamesin päävalmentajana. Hän on toiminut myös kuuden muun NHL – joukkueen päävalmentajana.
”Iron Mike” on voittanut Stanley Cupin New York Rangersin peräsimessä 1994. NHL:n parhaan valmentajan Jack Adams Awardin Keenan sai 1985.
Canada Cupissa Keenan juhli kultaa 1987 ja 1991.
Vladimir Jursinov sai paikan turkulaisyleisön sydämissä kahdella Suomen mestaruudella ja kolmella SM-hopealla. Miehen sydämellinen olemus on tuttu suurimmalle osalle kotijoukkueen pelaajista, ja moni pelaaja onkin kiitollinen ”Jursille” nykyisestä NHL-urastaan.
Juhani Tamminen on todellinen TPS-legenda, jonka olemus on varmasti tuttu lähes jokaiselle suomalaiselle. Entisenä TPS-kapteenina ja TPS-valmentajana sekä kansainvälisenä kiekkolähettiläänä ”Tami” on omiaan tapahtuman valmennustiimiin.

http://hc.tps.fi/index.php?page=b4b7727fcd64eb6b6ff72f69f88b61e

Viisi kovaa veljessarjaa


Jääkiekossa on vuosikymmenten saatossa aina silloin tällöin putkahtanut esiin kovia veljessarjoja. Esim. Sutterin ja Stastnyn veljessarjat olivat maailman huipulla ja kotimaan liigasta tuttuja ovat mm. Hakulisen, Hakalan, Kapasen tai Wahlstenin veljekset.
Harvoin, jos koskaan, on tarjolla ollut kuitenkaan vastaavaa kuin keskiviikkoisessa hyväntekeväisyysottelussa. Kentällä nähdään peräti viisi veljessarjaa – Filppulat, Kiprusoffit, Koivut, Ruudut ja Sedinit.
Kyseessä eivät ole mitkään vähäpätöiset veljekset, sillä 10 miehestä peräti yhdeksän on pelannut myös NHL-jäillä. Yhteensä joukolle on kerääntynyt NHL:n runkosarjaotteluita yli 3200. Lisäksi veljesten joukossa on Stanley Cup-voittaja, kaksi olympiavoittajaa ja kaksi maailmanmestaria. Himmeämpien arvokisamitaleiden ja maan mestaruuksien laskemisessa on jo haastetta.

Filppulat
Ilari Mestiksen vuoden tulokas
Valtteri Stanley Cup – voittaja, SM – hopea, 154 NHL - ottelua

Kiprusoffit
Marko Maailmanmestaruus, 4 MM – hopeaa, olympiapronssi, 4 SM – kultaa, SM-hopea, 51 NHL - ottelua
Miikka Stanley Cup - finalisti, Vezina Trophy - voittaja, 2 MM - hopeaa, World Cupin hopea, 2 Suomen mestaruutta, SM-hopea, 309 NHL - ottelua

Koivut
Saku MM-kulta, 2 MM – hopeaa, MM – pronssi, olympiahopea, olympiapronssi, World Cupin hopea, Bill Masterton Trophy, King Clancy Trophy, 727 NHL - ottelua
Mikko MM – hopea, 2 MM – pronssia, olympiahopea, World Cupin hopea, SM – kulta, SM – hopea, 202 NHL - ottelua

Ruudut
Jarkko Olympiahopea, World Cupin hopea, 3 MM – hopeaa, MM – pronssi, SM – kulta, SM – hopea, Stanley Cup – finalisti, 418 NHL - ottelua
Tuomo MM – hopea, 2 MM – pronssia, World Cupin hopea, SM – kulta, 245 NHL - ottelua

Sedinit
Daniel Olympiakulta, 2 MM – pronssia, 559 NHL - ottelua
Henrik Olympiakulta, 2 MM – pronssia, 563 NHL - ottelua
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Ruudut
Jarkko Olympiahopea, World Cupin hopea, 3 MM – hopeaa, MM – pronssi, SM – kulta, SM – hopea, Stanley Cup – finalisti, 418 NHL - ottelua
Tuomo MM – hopea, 2 MM – pronssia, World Cupin hopea, SM – kulta, 245 NHL - ottelua

Taisi unohtua, että tässä veljessarjassa on kolmaskin suomenmestaruuden saavuttanut jäsen, joka tosin nykyisin toimii kolleganani:

Mikko SM-kulta (Jokerit), SM-hopea (IFK)
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Mikko tuskin on keskiviikkona pelaavassa kokoonpanossa, mihin tuossa viitataan. Ilarille tarttis nyt äkkiä saada merkintä tuohon mitalisarakkeeseen, meriiteissä on hieman kurottavaa.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Kariyan veljekset olisivat sopineet mukaan myös, edes Martin ja Steve.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Keskiviikon lipunmyynti hurjassa vauhdissa


Keskiviikon Läkerol Dark Allstars – Icebreakers – hyväntekeväisyysotteluun on myyty jo lähes 7000 lippua. Alakerta on jo käytännössä loppuunmyyty, ja loputkin paikat täyttyvät vauhdilla.
Varaa oma paikkasi ennakkoon mahdollisimman nopeasti TPS:n toimistolta (Ruissalon Puistotie 85, kello 8.30 – 16.00) tai Lippupalvelun ennakkopisteistä tai netistä osoitteesta www.lippupalvelu.fi
Hallin lipunmyynti aukeaa ottelupäivänä puolitoista tuntia ennen ottelun alkua eli kello 17.30.
Bussi numero 100 liikennöi Turkuhallille ottelupäivänä kello 17.30 alkaen osoitteesta Aurakatu 3. Linja kulkee non stopina n. kello 18.40 asti.
Ottelun jälkeen bussit kulkevat takaisin keskustaan vielä puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen.
Ottelun viralliset jälkipelit vietetään kello 23.00 alkaen Sokos Hotel Hamburger Börsin yökerhossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ikäraja yökerhoon on 18 vuotta.

http://hc.tps.fi/index.php?page=392dd5482c6f2d0eed0f6c3cd2ffc66

Ohhoh.. Onpahan aika määrä lippuja.


Antero Niittymäki pelaa mielellään hyvän asian puolesta

Philadelphia Flyersin NHL-vahti Antero Niittymäki esiintyy keskiviikon hyväntekeväisyysottelussa kotijoukkueen maalilla. Hän jakaa ottelussa torjuntavastuun kahden muun TPS:n kautta NHL:ään ponnistaneen vahdin Miikka Kiprusoffin ja Fredrik Norrenan kanssa.
Pohjois-Amerikassa hyväntekeväisyysjutut ovat arkipäivää, mutta Suomessa kulttuuri on nuorempaa. Niittymäellekin kokemus on uusi, mutta mieluinen.
- En ole aiemmin pelannut hyväntekeväisyyspelissä kuin jossain futisjutussa. Yleisöä ja hyviä asioita varten on kuitenkin kiva pelata. Kun vielä hurrit ovat vastassa, otteluun tulee varmasti myös latausta, Niittymäki arvelee.

Viime kaudesta jäi hyvä maku

Niittymäen oma kausi Philadelphiassa sisälsi paljon hyvää. Torjuntakeskiarvo ja päästettyjen maalien keskiarvo paranivat edellisestä kaudesta. Siitä huolimatta henkilökohtainen peliaika väheni. Kausi oli kuitenkin Niittymäen mukaan hieno, eikä hän ajattele asioita henkilökohtaisesta näkökulmasta.
- Viime kausi oli hyvä. Pelaaminen oli kivaa ja mentiin pitkälle. Kauden jälkeen GM:ltä tuli pelkkää positiivista palautetta, joten odotukset ovat korkealla tulevan kauden suhteen, vahti muistuttaa.
Philadelphian kausi päättyi vasta välierissä finaalijoukkue Pittsburghia vastaan. Edelliskaudella liigan pohjamudissa rämpineelle joukkueelle kasvojenkohotus oli melkoinen.
Menestys oli Niittymäen näkemyksen mukaan useamman tekijän summa.
- Saimme muutaman lisäkaverin, jotka onnistuivat hyvin. Varsinkin Kimmo Timonen oli uskomattoman hyvä. Lisäksi monet nuoret pelaajat puhkesivat kukkaan yhtä aikaa, Niittymäki arvelee menestyksen syitä.

TPS:llä hyvä kilpailutilanne

Niittymäki on seurannut mahdollisuuksien mukaan myös kasvattajaseuransa TPS:n otteita. Hän uskoo joukkueen iskukykyyn, ja näkee myös kolmen vahdin tilanteen mielenkiintoisena.
- Uskon että pojilla on hyvä henki. Itse kilpailin peliajasta Norrenan kanssa, ja se kehitti varmasti molempia, Niittymäki muistuttaa.
TPS:n maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen on ollut tärkeä tekijä myös Niittymäen uralla, mutta nyt ”Upin” neuvot rajoittuvat kesäaikaan.
- Kauden aikana ei juuri ehdi yhteyttä pitää. Kesällä kuitenkin jutellaan ja käydään asioita läpi, mikäli ongelmia ilmenee. NHL:ssä valmennus keskittyy enemmän henkiseen puoleen, kertoo TPS:n mukana elokuun alun harjoitteleva Niittymäki.

http://hc.tps.fi/index.php?page=9696dafc8a294aa8f39ec5133e9751c
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viimeksi muokattu:

TPS89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, KaKiPo & Leijonat.
Oho, 8521 katsojaa änärihöntsällä kertoo Maikkari. Ei taida huomenna ihan samoja lukemia olla kun Super-TPS aloittaa pelinsä Djurgårdenia vastaan.

http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/uutiset.shtml/arkistot/hockeynight/2008/08/684207
Se on muuten huomenna TPS - Frölunda Indians eikä Djurgården. Kyllä mä uskon että huomenna ainakin 3000 ihmistä on matsissa, koska tämän päivän hyväntekeväisyys matsin lipulla pääsee huomenna puoleen hintaan peliin ja sitä mainostettiin aika paljon pelin aikana, joten luotto yllättävänkin hyvään yleisömäärään on kova. :)
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Itse uskon että tuohon Frölunda matsiin voisi hyvinkin tulla jopa 5000 ihmistä.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Tuton sivuilla ainakin ilmoitetaan, että tänään Jokerit pelaa TuToa vastaan.

EDIT: Jokerien sivuilla taas lukee, että pelavat Varkaudessa.

Jokerit pelaa Kupittaalla ns. kakkos joukkueella. Eli aika junnuilla sinne menevät.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Nordic Trophy: TPS-IFK

Myydäänkö tuohon viikon päästä pelattavaan NT IFK-matsiin liput samalla tavalla kuin normi liigapeleihinkin, että saa lippupalvelusta? Mitäs mahtaa maksaa? Ja olikos se niin että tuo G-katsomo oli pois käytöstä tuolta ylhäältä?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Myydäänkö tuohon viikon päästä pelattavaan NT IFK-matsiin liput samalla tavalla kuin normi liigapeleihinkin, että saa lippupalvelusta? Mitäs mahtaa maksaa? Ja olikos se niin että tuo G-katsomo oli pois käytöstä tuolta ylhäältä?
Tänään oli ainakin koko yläkatsomo kiinni, ja niin oli viime vuonnakin näinä kesähöntsillä. Käytännössä homma menee niinn että ostat seisomalipun ja menet istumaan haluamallesi paikalle alakatsomoon. Tänään pelattuun otteluun seisomalippu maksoi 10, kun näytti S-etukorttia.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tänään oli ainakin koko yläkatsomo kiinni, ja niin oli viime vuonnakin näinä kesähöntsillä. Käytännössä homma menee niinn että ostat seisomalipun ja menet istumaan haluamallesi paikalle alakatsomoon. Tänään pelattuun otteluun seisomalippu maksoi 10, kun näytti S-etukorttia.

Se on sama ostit mihin katsomoon vain oikeastaan niin pääset istumaan/seisomaan mihin haluat. Ainut että taitaa olla erihintaiset liput jokaiselle paikalle, viimekaudella ainakin myytiin ylös lippuja vaikka katsomo oli kiinni, en tiedä tämän kauden käytännöstä, mutta yläkatsomot todennäköisesti ovat kiinni jokaisessa NT kotipelissä.

-Stouni-
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se on sama ostit mihin katsomoon vain oikeastaan niin pääset istumaan/seisomaan mihin haluat. Ainut että taitaa olla erihintaiset liput jokaiselle paikalle, viimekaudella ainakin myytiin ylös lippuja vaikka katsomo oli kiinni, en tiedä tämän kauden käytännöstä, mutta yläkatsomot todennäköisesti ovat kiinni jokaisessa NT kotipelissä.

-Stouni-
Joo niin mä viime kesänäkin toimin että ostin opiskelijalipun ylös ja istuin alhaalla kun yläkatsomo oli kiinni. Mutta itseäni hieman kummastutti kun tuntia ennen ottelun alkua lipunmyyjätytöt eivät tienneet että yläkatsomo on kiinni. Info kulkee ilmeisen hyvin, vaikka ainakin parina viime kesänä yläkatsomo on ollut kiinni. En sitten osaa sanoa myytiinkö joillekin oikein paikkalippuja alakatsomoon jossain vaiheessa, aika hitaasti se jono meinaan liikkui. Ihan kuin olisi paikkoja valittu katsomokartalta... Mutta mitä sillä mulle väliä.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
En sitten osaa sanoa myytiinkö joillekin oikein paikkalippuja alakatsomoon jossain vaiheessa, aika hitaasti se jono meinaan liikkui. Ihan kuin olisi paikkoja valittu katsomokartalta... Mutta mitä sillä mulle väliä.

En tiedä mitä kaikkea siellä sählättiin, mutta jos on käytössä vain kaksi myyjää niin ei hyvää päivää. Maksaako se sitten seuralle niin paljon enemmän pitää normaalisti kaikki 5 (tai vaikka edes 4) kassaa auki? Nyt pääsi sopivasti lipun oston jälkeen röökipaikalle. Sen ymmärtäisi että jos sitä jengiä tosiaan olisi vaan niin paljon ettei paremmin hommaa voi hoitaa. Mutta kun yleisömäärä taisi huitoa siellä maksimissaan kahden tonnin paikkeilla niin ei oikein voi käsittää.

Onneksi peli oli sentään ihan kivaa seurattavaa ettei jäänyt niin paska maku suuhun kuin oli mahdollisuus.
 

jarkkom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Uusikartanon haastattelu

Aki Uusikartanon mukaan kovaa on menty ja hänen mukaansa joukkue on fyysisesti kovassa kunnossa. Maajoukkuekin on ilmeisesti sentterin tähtäimessä. Ilmeisen positiivisen tuntuiselta Uusikartano kuulostaa, joten eiköhän tästä kaudesta hyvä tule.
Täältä löytyy koko haastattelu:

http://www.tipsternews.net/listen.asp?mpid=17
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kävelykadulla esittäytymässä

Tepsi oli kävelykadulla tänään esittäytymässä turkulaisille. Tapahtumassa ensin tanssivat kissat ja tämän jälkeen vuorotellen jokainen pelaaja meni lavalle pienimuotoiselle haastattelulle. Oli mukava kuulla jokaisen pelaajan mietteitä ja muutenkin kiva nähdä heidät yhdessä julkisuudessa (muualla kun kentällä).

Kampanja "Uusi TPS - Joukkue olemme me" oli vahvasti esillä ja ilmeisesti nimiä rekrytoitiin samalla. Tepsi jakoi ilmapalloja kyseisellä tekstillä ja ilmassa oli muutenkin posiitivinen ilmapiiri. Onnistunut tapahtuma kaikenpuolin, vaikka mainoksia asiasta en ollut nähnyt (mahtoikohan olla ihan yllätyskäynti?) ja satuimme paikalle sattumalta.
 

TPS89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, KaKiPo & Leijonat.
Tepsi oli kävelykadulla tänään esittäytymässä turkulaisille. Tapahtumassa ensin tanssivat kissat ja tämän jälkeen vuorotellen jokainen pelaaja meni lavalle pienimuotoiselle haastattelulle. Oli mukava kuulla jokaisen pelaajan mietteitä ja muutenkin kiva nähdä heidät yhdessä julkisuudessa (muualla kun kentällä).

Kampanja "Uusi TPS - Joukkue olemme me" oli vahvasti esillä ja ilmeisesti nimiä rekrytoitiin samalla. Tepsi jakoi ilmapalloja kyseisellä tekstillä ja ilmassa oli muutenkin posiitivinen ilmapiiri. Onnistunut tapahtuma kaikenpuolin, vaikka mainoksia asiasta en ollut nähnyt (mahtoikohan olla ihan yllätyskäynti?) ja satuimme paikalle sattumalta.
Ei sitä juuri missaan mainostettu, oliko siellä paljonkin porukkaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös