TPS kaudella 2021–2022

  • 535 253
  • 2 686

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kylläpäs täällä kaikki asiat on taas huonosti tai ainakin tulee olemaan. Deja vu siis viimekauden ennakoinnista.

Ollaan elokuussa ja harkkapelejä on pelattu kaksi. Näin lukkopelin ja se matsi ainakin oli ihan pirteä esitys palloseuralta, ottaen huomioon, että kyseinen peli oli ensimmäinen täysmittainen harjoituspeli.

Jo viimekaudella tps osoitti, että pystyy kesken kauden reagoimaan pelaajatilanteeseen, joten en kovin huolissani olisi tässä vaiheessa "kautta" nipusta, kun siellä on vielä todella paljon kysymysmerkkejä. Pelaako Pärä? Savustetaanko Korppari ulos? Onko Tammela 6kk saikulla? Sopeutuuko ulkkarit liigaan ja ovat voittavia arpoja?

Kaverit ovat olleet yhdessä ja treenanneet 3 (KOLME) viikkoa ja täällähän on osa jo valmis julistamaan kauden pannukakuksi. On ajoittain todella raskasta lukea tätä palstaa, kun 70% kirjoituksista on negatiivista tai ainakin niissä maalaillaan täydellisestä epäonnistumisesta, jokaisella osa-alueella.

Tällä hetkellä Tomi Kallio ei osaa rakentaa joukkuetta, eikä ole oikea mies hommaan. Keväällä 2022 hän on Messias.

Välillä tuntuu, että meihin Tepsin kannattajiin on viimeisen vajaan 20 vuoden aikana pesiytynyt jonkinlainen kaikki on paskaa -virus. Ennen viime kauden alkua oltiin sitä mieltä, että ei tästä tule yhtään mitään ja lopulta oltiin kolmen voiton päästä mestaruudesta. No joo eivät odotukset olleet minullakaan kovinkaan korkealla, mutta joskus kannattaa malttaa hetki ennen kuin tuomitaan. Kriittinen saa olla, mutta ei asiat nyt ihan niin huonosti ole, kuin mitä näitä palstan juttuja lukemalla voisi ajatella olevan. Ei tässä ole todellakaan mitään syytä paniikkiin ja liialliseen negatiivisuuten, kun kausi ei ole edes päässyt vielä vauhtiin. Nyt on vasta vähän käynnistelty konetta ja otettu tuntumaa. Vähän toivoisin itsekin enemmän positiivisuutta palstalle, vaikka kritiikkiä saa tottakai esittää. Saa myös ihmetellä ja kyseenalaistaa. Paljon joukkueessa on kyllä kysymysmerkkejä samaan tapaan kuin viime kauden alussa. Ulkomaalaiset ovat aina enemmän tai vähemmän arvoituksia. Yksittäisiä uhkakuvia on ilmassa, mutta aika näyttää toteutuvatko ne. Kyllä jokaisen joukkueen kohdalla on kauden alkaessa omat kysymysmerkkinsä ja uhkakuvansa.

Puolustuspää on jopa liigan paras ja itseasiassa keskiverto liigapuolustajalla tekee tiukkaa mahtua pelaavaan kokoonpanoon.
Mielenkiintoista nähdä millaisiin ratkaisuihin valmennus päätyy peluutuksen suhteen, koska rotaatioon jää väistämättä kaksi hyvää puolustajaa. Suomi väläytteli harjoituspeleissä ja oli positiivinen yllätys. Puolustuspäähän Tepsi ei tule kaatumaan, jos ei nyt jotain ihan ihmeellistä tapahdu. Tällä nyt lähtisin liikkeelle.

Anttalainen - Eronen
Viro - Arell
Ivarsson - Lajunen
7.puolustaja Rafkin

Rotaatiossa Suomi, Knazko ja Pulli taistelevat tiukasti peliajasta.

Hyökkäyspään osalta on pari kysymysmerkkiä ilmassa ja pieniä uhkakuvia olemassa. Ulkomaalaisvahvistukset ovat vielä tässä vaiheessa arvoituksia. Toivotaan, ettei kukaan floppaa, koska sitten on tiedossa ongelmia, mutta turha murehtia sitä nyt vielä tässä vaiheessa liikaa. Rodewald on esittänyt lupaavia otteita. Steenbergenissä ja Sandbergissa on potentiaalia tehdä tulosta hyökkäyspäässä. Yksi kysymys kuuluu, että pystyykö joku Tepsin nuoriso-osastolta (Pyyhtiä, Liukas, Intonen) nostamaan tasoaan niin, että tehopisteet olisivat jossain 20-30 pisteen välillä. Toinen kysymys kuuluu, että pystyykö Nurmi tekemään tehoja tasaisesti läpi kauden. Toivottavasti Tammela ei ole kovin pitkään loukkaantuneena vaan pääsisi näyttämään hyökkäyspään kykyjään. Minulla on jonkin verran odotuksia hänen suhteensa ja haluaisin nähdä hänen tekevän vähintään 30 tehopistettä ja mielellään jopa vähän enemmän. Viime kauden jälkeen on puhuttu siitä, että Tepsin pitäisi saada aikaan tulosta hyökkäyspäässä laajemmalla rintamalla ja kyllä minä näen mahdolliseksi tämän tavoitteen toteutumisen.

Sentteriosaston osalta näen vähän uhkakuvia. Jos Pärssinen ei liigassa pelaa ensi kaudella, niin sitten meillä on iso ongelma, koska korvaajan hankkiminen kesken kauden on vaikeaa. Vaikka Pärssinen jäisi, niin mietityttää se, pystyykö joko Hults tai Intonen hoitamaan kakkosketjun sentterin hommat laadukkaasti. Hults teki viime kaudella mukavat tehot, mutta minulla ei ole käsitystä ko. liigan tasosta. En ole nähnyt Hultsin pelaamista, niin mahdotonta arvioida. Kolmos- ja nelosketjun sentterin hommien osalta en usko ongelmia syntyvän. Ne kyllä hoituvat. Vähän ohut sentteriosasto meillä on nimenomaan kärjen osalta näin ennakkoon ajateltuna, mutta aika näyttää.

Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin vähän olisin toivonut kunnianhimoa hyökkäyksen rakentamiseen varsinkin, kun puolustuspää on kova. Voi toki olla kyse vain palkkabudjetista ja sen riittävyydestä. Viime kaudella saatiin hypeä ja innostusta aikaiseksi seuran ympärille, niin nyt olisi voinut lyödä löylyä kiukaalle ja hankkia meidän nuorien omien poikien rinnalle kaksi tai kolme liigan mittapuulla kovaa ulkomaalaisvahvistusta. Sandbergin pitäisi olla liigaan kova tekijä, mutta muuten on vähän sama tilanne kuin viime vuonna, että ei oikein tiedä, mitä voi odottaa. Ei Kestneristä ja Iskhakovista tiennyt vielä kauden alkaessa, että ovat niin hyviä, kuin lopulta olivat. En nyt lähtisi tässä vaiheessa kautta hirveästi synkistelemään ja panikoimaan. Kysymysmerkkejä ja huolenaiheita on, mutta ei nyt kannata vielä lyödä hanskoja tiskiin. Kyllä minä uskon, että tässä käy vielä hyvin. En mestaruuslippiksiä vielä lähtisi painattamaan ja varaamaan toria mestaruusjuhlia varten, mutta kyllä ihan hyvissä asemissa ollaan. Toki paljon riippuu siitä, kuinka hankinnat onnistuvat ja miten oma nuoriso-osasto on kehittynyt ja kehittyy. Hakkarainen tuskin on kallis, joten ei tässä kokeilussa hirveästi voi hävitä, eikä hän kuulu avainpelaajiin, joten joukkue ei liikaa kärsi siitä, jos Hakkarainen ei onnistu. Odottavalla kannalla tässä ollaan, mutta en näe syytä paniikkiin. Ollaan me aika paljon menty kuitenkin eteenpäin pahimmista vuosista.

Hyökkäys voisi olla tällainen.

1.ketju Nurmi - Pärssinen - Sandberg
2.ketju Steenbergen - Hults - Rodewald
3.ketju Pyyhtiä - Intonen - Slafkovsky
4.ketju Liukas - Jasu - Haapanen

Rotaatiossa ovat Hakkarainen, Vainionpää ja Väisänen. Kun Tammela palaa sairastuvalta, niin hänet voisi istuttaa esim. kolmosketjun oikeaan laitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tulipa tässä futista katsellessa vähän katseltua noita aikatauluja ja Nashville näköjään aloittaa rookie campin 16.9. En kyllä muista, että mainitsiko Pärä jättävänsä tuon väliin vai oliko se tuo development camp joka oli ainoastaan tarkoitus jättää väliin. No joka tapauksessa ensimmäinen treenipeli näyttäisi Predatorsilla olevan 26.9. ja viimeisen treenipelin pelaavat sitten 9.10. Oletettavasti Pärä siis viettää tuolla vähintään tuon ajan, mutta on toki mahdollista, että laitetaan takaisin Turkuun aikaisemmin, jos taso ei riitä. 9 ottelua on se maaginen raja sitten puolestaan, jos Nashville haluaa kokeilla Juusoa ihan änärissä asti. Tuo tulee kauden alusta täyteen 2.11. mikäli Pärää peluutettaisiin kaikissa peleissä. Tuossa vaiheessa sitten viimeistään joutuvat tekemään sen päätöksen, että missä meidän ykkössentteri vetää tulevan kauden. Vähän näyttäisi siltä, että lokakuun puoleen väliin ollaan vähintään ilman Pärää ja onhan sekin edelleen mahdollista, että ollaan koko kausi ilman Pärää…

Detroitilla näyttäisi olevan hyvinkin samanlainen aikataulu, joten siellä sitten Viro viettää myös aikaa vähintään lokakuulle. Knazko ei ymmärtääkseni ole edes menossa leirille, joten en jaksanut tarkistaa Blue Jacketsin ohjelmaa sen enempää.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Erittäin mielenkiintoisen oloinen joukkue tällä hetkellä. Hyökkäykseen saatiin lisää variaatioita ja josko tässä vielä SJ-laina tulee(spekulaatioita), niin on hyökkäyksessäkin reserviä, vaikka tulisi enemmänkin loukkaantumisia.

Hakkarainen ei lähtökohtaisesti sytytä (riippuen mihin rooliin miestä haettiin), potentiaalia on olemassa paljon, mutta miten mies saa sen realisoitua on itselle ehkä se suurin kysymys. Kolmoskenttä olisi lähtökohdiltaan Hakkaraisen paikka, mutta peliotteet toivottavasti kertoo ensi kaudellakin sen kuka kentällä pörrää.

Steenbergen vaikuttaa myös hyvin potentiaaliselta kaverilta, jolta on se seuraava steppi jäänyt ottamatta. Nämä ovat sellaisia pelaajia, joista on lupa odottaa paljon. Tässä kuitenkin uusi mantere ja joukkueen pelitapa ja -tyyli voivat olla aluksi shokki. Kaikki eivät vaan aina sopeudu isoihin muutoksiin.

Jos jollain sanalla pitäisi tulevaa joukkuetta kuvata, niin menisin sanalla potentiaali. Tässä joukkueessa sitä on ihan valtavasti. Se on myös hyvin negatiivinen asia, jos sitä potentiaalia ei saa pihalle. Varmoja suorittajia joukkueesta löytyy tottakai, mutta näkisin että valmennuksella on tämän joukkueen kanssa ihan valtava merkitys, myös kilpailu pelipaikoista on pirun tärkeä asia. Nyt ei kukaan voi olla varma pelipaikastaan, tai ei ainakaan tulisi olla.

Puolustus on timanttia, mutta vaatii toki myös sen, että kehittymistä edelleen tapahtuu. Kareev on vuoden vanhempi ja liiga jo tuttu, uskon että parantaa otteitaan ja toivon että säästyy loukkaantumisilta.

Jos perjantaina pääsis vaikka pelipaikalle katsoon matsia ja sais muutaman kaverinkin yllytettyä mukaan.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Välillä tuntuu, että meihin Tepsin kannattajiin on viimeisen vajaan 20 vuoden aikana pesiytynyt jonkinlainen kaikki on paskaa -virus. Ennen viime kauden alkua oltiin sitä mieltä, että ei tästä tule yhtään mitään ja lopulta oltiin kolmen voiton päästä mestaruudesta. No joo eivät odotukset olleet minullakaan kovinkaan korkealla, mutta joskus kannattaa malttaa hetki ennen kuin tuomitaan. Kriittinen saa olla, mutta ei asiat nyt ihan niin huonosti ole, kuin mitä näitä palstan juttuja lukemalla voisi ajatella olevan. Ei tässä ole todellakaan mitään syytä paniikkiin ja liialliseen negatiivisuuten, kun kausi ei ole edes päässyt vielä vauhtiin. Nyt on vasta vähän käynnistelty konetta ja otettu tuntumaa. Vähän toivoisin itsekin enemmän positiivisuutta palstalle, vaikka kritiikkiä saa tottakai esittää. Saa myös ihmetellä ja kyseenalaistaa. Paljon joukkueessa on kyllä kysymysmerkkejä samaan tapaan kuin viime kauden alussa. Ulkomaalaiset ovat aina enemmän tai vähemmän arvoituksia. Yksittäisiä uhkakuvia on ilmassa, mutta aika näyttää toteutuvatko ne. Kyllä jokaisen joukkueen kohdalla on kauden alkaessa omat kysymysmerkkinsä ja uhkakuvansa.
Itsellä ainakin tuo virus alkoi viime kaudella taittumaan ja toukokuussa se oli jo lähes kokonaan nitistetty. Joukkue suoritti hyvin, toimiston väki oli täysin hiljaa, mikä on hyvä asia. Pieni kolhu tuli kun Iskhakov lähti, siitäkin pääsi yli ja uudet hankinnat oli mielenkiintoisia. Kaikki näytti hyvältä. Tuli heinäkuun loppu ja ilmoitettiin Korpikosken saikusta..se vitutti. Meni hetki ja IL tuli ulos uutisen kanssa. Alkuun ajattelin että sehän on huhuna täysi ankka. Ei se tainnut olla. Nyt Seura on aivan hiljaa ollut jo pitkään, ei mitään, ei yhtään mitään. Pieniä mokia kokoajan joka nakertaa mieltä ja virus nostaa päätään. Oikeestaan pelottaa että vanha ralli jatkuu taas. Mun mielestä täysin inhimillistä että juuri Tepsin kannattajia vituttaa ja pelottaa että alkaako sama paska taas. Tuoreessa muistissa on kaikilla edelliset paskat jotka tuulettimesta roiskuu.
Ehkä tämä tästä vielä lähtee.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Olen joukkueen kokoamiseen tällä hetkellä tyytyväinen. Olen vähän sellaisilla linjoilla, että Pärä on tässä se todellinen vedenjakaja ja ns. tärkein palanen (jopa ennen Andya).
Jos Pärä pelaa Tepsissä, on hyvin palaset ja pelipaikat kohdillaan. Ykkösketjun sentteri sekä erittäin tärkeä palanen yv:llä. Jos taaseen Pärä jää Nashvilleen, on rosterissa erittäin iso aukko, joka toivottavasti tarpeen tullen täytetään tai joku sen täyttää omilla otteillaan. Nykyrosterista siihen en tällä hetkellä kenenkään usko pystyvän. Hults toki on vielä katsomaton kortti.

edit: kävin tsekkaamassa Pärssisen ja Viron eliteprospectit ja molemmilla lukee kausien 2021-2022 kohdissa TPS ja "loan". Eikös täällä jossain kohdin mainittu, että Knazko jää varmasti Suomeen ja sen vuoksi hänellä lukenut jo sama teksti pidempään?
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
@Asbury Park taisi iskeä täysin oikean rivin kapteeniston osalta. Itse olisin mennyt samoilla, mutta Ivarssonille A Lajusen sijasta. Eipä silti voi moitteen sanaa kapteenistosta sanoa, Jasu oli täysin oikea valinta kapteeniksi.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Jasu on erinomainen kapteeni. Johtaa esimerkillään ja persoonallaan. Myös varakapteenit hyviä valintoja.

Kyllä tää silti vähän nihkeeltä tuntuu. Oliko tämä nyt se tapa, jolla ilmoitetaan rivien välistä Korpikosken pelien päättyneen Palloseurassa?
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
On muuten hieno video, tykkäsin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ennen viime kauden alkua oltiin sitä mieltä, että ei tästä tule yhtään mitään ja lopulta oltiin kolmen voiton päästä mestaruudesta.
Vai kahden voiton päässä?

Yksi kysymys kuuluu, että pystyykö joku Tepsin nuoriso-osastolta (Pyyhtiä, Liukas, Intonen) nostamaan tasoaan niin, että tehopisteet olisivat jossain 20-30 pisteen välillä.
Treenipelit ovat tietysti treenipelejä!

Kahden näkemäni perusteella uskaltaisin panostaa isosti Mikael Pyyhtiän osuvan haarukkaan - optimistisesti jopa lähemmäs sen yläpäätä. Veivataan nyt sen verran takaisin, että uskon Pyyhtiän iskevän erittäin lähelle 0,5 tehopistettä per pelaamansa ottelu sikäli mikäli saa vähääkään ylivoimavastuuta. Jos pelaa täydet 60 ottelua ja pääsee kentälle myös ylivoimilla, 30 tehopisteen raja on lähellä. Ilman ylivoimavastuuta täydellä 60 ottelun kaudella jopa 20 tehopisteen raja (0,33ppg) on silti mahdollinen.

Aarne Intonen - optimistisiin odotuksiin nähden (lievä?) pettymys - kuitenkin 10+ tehopistettä
Eetu Liukas - hänen aikansa ei ole vielä, vaan vasta kaudella 2022-23 - ~10 tehopistettä (+/-3)
Mikael Pyyhtiä - iskee itsensä läpi - 20+ tehopistettä, ylivoimavastuulla jopa lähemmäs 30
 
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga, Leijonat, U20,
Kaikkien ollessa kunnossa:

Arell - Eronen
Viro - Rafkin
Anttalainen - Lajunen
Ivarsson Knazko Suomi

Sandberg - Pärssinen - Steenbergen
Rodewald - Hults - Pyyhtiä
Nurmi - Intonen - Tammela
Haapanen - Jasu - Vainionpää
Slafkovsky Hakkarainen Liukas Väisänen Korpikoski
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaikkien ollessa kunnossa:

Arell - Eronen
Viro - Rafkin
Anttalainen - Lajunen
Ivarsson Knazko Suomi

Sandberg - Pärssinen - Steenbergen
Rodewald - Hults - Pyyhtiä
Nurmi - Intonen - Tammela
Haapanen - Jasu - Vainionpää
Slafkovsky Hakkarainen Liukas Väisänen Korpikoski
Pelaako Pärssinen siis vielä tepsukoissa tulevalla kaudella? Luulin kun teki tulokassopparin että jää rapakon taakse AHL tms
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsellä ainakin tuo virus alkoi viime kaudella taittumaan ja toukokuussa se oli jo lähes kokonaan nitistetty. Joukkue suoritti hyvin, toimiston väki oli täysin hiljaa, mikä on hyvä asia. Pieni kolhu tuli kun Iskhakov lähti, siitäkin pääsi yli ja uudet hankinnat oli mielenkiintoisia. Kaikki näytti hyvältä. Tuli heinäkuun loppu ja ilmoitettiin Korpikosken saikusta..se vitutti. Meni hetki ja IL tuli ulos uutisen kanssa. Alkuun ajattelin että sehän on huhuna täysi ankka. Ei se tainnut olla. Nyt Seura on aivan hiljaa ollut jo pitkään, ei mitään, ei yhtään mitään. Pieniä mokia kokoajan joka nakertaa mieltä ja virus nostaa päätään. Oikeestaan pelottaa että vanha ralli jatkuu taas. Mun mielestä täysin inhimillistä että juuri Tepsin kannattajia vituttaa ja pelottaa että alkaako sama paska taas. Tuoreessa muistissa on kaikilla edelliset paskat jotka tuulettimesta roiskuu.
Ehkä tämä tästä vielä lähtee.

Minulla oikeastaan sama tilanne, kuin sinulla. Keväällä rupesi olemaan virus taltutettu ja oli vahva usko siihen, että jatkossa Tepsin ympärillä ei pyöri negatiivisia asioita, asiat sujuvat hyvin ja hölmöilyt ovat taakse jäänyttä elämää. Sitten oli Iskhakovin tapaus, mutta sitä en nyt laita seuran piikkiin mitenkään, vaan Iskhakov teki oman ratkaisunsa, mikä sinänsä oli minun mielestäni käsittämätön. Sandströmin tapaus oli pieni sössiminen toimistolta, kun olisi voinut hyvin odottaa sopimuksen julkaisemisen kanssa siihen asti, kunnes on 100%:n varmaa, että mies täällä pelaa. Sen ajattelin lopulta pienenä lapsuksena. Iltalehden uutinen oli kyllä sellainen, että tuli itsellekin sellainen olo, että mitä hemmettiä nyt taas!!! Kyllä siinä tosiaan virus ja Tepsin kannattajan vanhat traumat nostivat päätään. Tässä kohtaa rupesi miettimään, että jatkuuko tämä sama vanha sekoilu nyt kuitenkin ja sitten ne pienet mokat myös vähän korostuivat. Sekin ihmetyttää, kun kauden alkamista ei mainosteta missään. Kyllä se on ehdottomasti inhimillistä, että Tepsin kannattajalla rupeaa helposti pelottamaan ja ottamaan päähän. Sekoilua on kuitenkin niin paljon ollut vuosien varrella, että kyllä sitä rupeaa hirvittämään, kun on vähänkin jotain pientä negatiivista asiaa liikkeellä. Tepsiin liittyvät traumat ovat niin selkäytimessä, että eihän se sieltä helposti lähde pois. Ymmärrän kyllä, että täällä ollaan vähän herkässä ja varpaillaan sekä helposti ollaan negatiivisia pessimistejä. Kyllä se omallakin kohdalla tulee helposti esiin.

Vai kahden voiton päässä?


Treenipelit ovat tietysti treenipelejä!

Kahden näkemäni perusteella uskaltaisin panostaa isosti Mikael Pyyhtiän osuvan haarukkaan - optimistisesti jopa lähemmäs sen yläpäätä. Veivataan nyt sen verran takaisin, että uskon Pyyhtiän iskevän erittäin lähelle 0,5 tehopistettä per pelaamansa ottelu sikäli mikäli saa vähääkään ylivoimavastuuta. Jos pelaa täydet 60 ottelua ja pääsee kentälle myös ylivoimilla, 30 tehopisteen raja on lähellä. Ilman ylivoimavastuuta täydellä 60 ottelun kaudella jopa 20 tehopisteen raja (0,33ppg) on silti mahdollinen.

Aarne Intonen - optimistisiin odotuksiin nähden (lievä?) pettymys - kuitenkin 10+ tehopistettä
Eetu Liukas - hänen aikansa ei ole vielä, vaan vasta kaudella 2022-23 - ~10 tehopistettä (+/-3)
Mikael Pyyhtiä - iskee itsensä läpi - 20+ tehopistettä, ylivoimavastuulla jopa lähemmäs 30

Joo tuli ajatuskatkos. Oltiin siis kahden voiton päässä mestaruudesta. Näkemäni Ässät harjoituspelin ja sen perusteella, mitä olen kuullut, niin pitäisin kyllä tällä hetkellä Pyyhtiää todennäköisimpänä ehdokkaana, jos ajatellaan 20-30 tehopisteen haarukkaa. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Pyyhtiä on mennyt Intosta enemmän eteenpäin ja Intonen on ollut lievähkö pettymys. Mutta tosiaan nämä ovat vasta harjoituspelejä. Pitäisin isona yllätyksenä sitä, että Liukas tekisi 20-30 tehopistettä. Hänen kohdallaan realistisempi tavoite voisi olla saada kasaan n. 10 tehopistettä ja päästä pelaamaan liigassa ihan reilusti, vaikka sitten vähän pienemmässä roolissa.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Pakko kehaista eilisen perusteella Steenbergeniä. Jet lagilla varmasti vielä pieni vaikutus ja joukkueen kanssa ei monia jäitä ehtinyt vetää, mutta näytti ihan oikealta vahvistukselta jo eilen. Vaikka on pieni, niin kamppailuvoimaa löytyy ja menee pieniin rakoihin, vaikka tietää siellä tulevan mustelmaa. Hyvä esimerkki on tuo eilinen maali. Hyvää vääntöä myös kulmissa ja vaikka Jurcina pääsi oman sinisen päällä ajamaan vastapalloon, niin välittömästi takaisin ylös ja työt jatkui.
Lähtökohtiin nähden erinomainen startti.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Steenbergen näyttäisi olevan 178/85 eli ei kuitenkaan niin pieni. Tony Virran tyyppiset mitat. Se, ehkä jää huomioimatta, että kyseessä oli miehen ensimmäinen peli sitten...koska? Ei myöskään ehtinyt treenailemaan.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Steenbergen näyttäisi olevan 178/85 eli ei kuitenkaan niin pieni. Tony Virran tyyppiset mitat. Se, ehkä jää huomioimatta, että kyseessä oli miehen ensimmäinen peli sitten...koska? Ei myöskään ehtinyt treenailemaan.

Kyllä hänessä on potentiaalia ihan tulosyksikköön ja todella isoon rooliin. Todella sähäkkä pikkumies. Ehkä ideaalitilanteessa kasaisin hyökkäyksen näin:

Steenbergen - Pärssinen - Sandberg
Nurmi - Hults - Pyyhtiä
Rodewald - Intonen - Tammela
Liukas - Jasu - Haapanen

Kyllä tuolla kokoonpanolla kelpaisi lähteä kauteen.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä hänessä on potentiaalia ihan tulosyksikköön ja todella isoon rooliin. Todella sähäkkä pikkumies. Ehkä ideaalitilanteessa kasaisin hyökkäyksen näin:

Steenbergen - Pärssinen - Sandberg
Nurmi - Hults - Pyyhtiä
Rodewald - Intonen - Tammela
Liukas - Jasu - Haapanen

Kyllä tuolla kokoonpanolla kelpaisi lähteä kauteen.

Tuo näyttäisi helvetin hyvältä! Tammela lähti roolin perässä Turkuun. Toivottavasti saa kuntoon päästyän reilun mahdollisuuden kärkikentissä ja ylivoimissa.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Tuo näyttäisi helvetin hyvältä! Tammela lähti roolin perässä Turkuun. Toivottavasti saa kuntoon päästyän reilun mahdollisuuden kärkikentissä ja ylivoimissa.

Jep, itsekin katsoin ensin että Tammela kolmosessa. Mutta toisaalta, tällä kaudella näyttää paperilla siltä, että kolmeen tuloksentekoketjuun on mahdollisuuksia. Ketjut ovat vain numeroita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös