TPS kaudella 2020–2021

  • 711 915
  • 3 257

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terry Broadhurst
Tirronen on pelannut niin paljon vajaakuntoisena Tepsin paidassa, että ihan hemmetin hyvä jos malttavat kuntouttaa ukon 100% formiin ennen kuin laittavat Rassen tolppien väliin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tirrosen poissaoloaika 4-6vko on aika optimistinen aika, jos vamma on se mitä kuulin. Tai mistä minä mitään tiedän, kun en lääkäri ole koulutukseltani... En nyt yllättyisi jos Tirrosen poissaolo venyisi pidempään. Nyt on kaverille iskenyt puolen vuoden sisään kaksi leikkausta. Mahtaakohan Tirrosen pelit olla pelattu...
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Oli kyllä melkoinen aivopieru peluuttaa Tirrosta rikkinäisenä viime kaudella. No siitäkin maksetaan nyt laskua.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tiedote on kaikkiaan kuusi kappaletta pitkä, joten on ymmärrettävää, ettei sitä jaksa lukea kokonaan.

"TPS:n ja Luukkosen välinen lainasopimus on voimassa Tirrosen poissaolon ajan, jonka jälkeen tilannetta tarkistetaan uudelleen."

Kyllä, vaan siinä ei (tietenkään) mainita että voiko hän mahdollisesti jatkaa vaikka koko kauden, mikäli Tirrosen saikku venyy niin pitkäksi. Tähän pyysin arvailuja, mutua, huhuja ja mitä ikinä.

Mutta kiitos kuitenkin kun vaivauduit tulemaan Hesan Hurjien hiekkalaatikolta ja tavaamaan tiedotteen uudelleen. =)
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Varmasti parasta mitä nyt tarjolla oli. Jokseenkin epävarmankin kuvan Luukkonen on aika ajoin itsestään antanut eli kahden perättäisen hyvän pelin pelaaminen putkeen voi olla hankalaa ja aika ajoin vähän kankean oloinen tapaus, mutta kehittyy vielä paljon etenkin tuon lantun lujuuden suhteen.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Kyllä, vaan siinä ei (tietenkään) mainita että voiko hän mahdollisesti jatkaa vaikka koko kauden, mikäli Tirrosen saikku venyy niin pitkäksi. Tähän pyysin arvailuja, mutua, huhuja ja mitä ikinä.

Mutta kiitos kuitenkin kun vaivauduit tulemaan Hesan Hurjien hiekkalaatikolta ja tavaamaan tiedotteen uudelleen. =)

Kysymys: onko mahdollista, että U-P jatkaisi pidempään kuin 4-6 viikkoa?
Tiedotteesta: "...jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen"

Eikö tuossa nyt suht selvästi vastata siihen, että onko mahdollista, että Luukkonen jatkaisi TPS:n mukana myös tuon 4-6 viikon jälkeen? Jos se ei olisi mahdollista, niin tiedote olisi kaiketi muotoiltu "...jonka jälkeen Luukkonen palaa Buffalo Sabresin organisaatioon" tms.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nämä tämän päiväiset paidat taisivat olla tulevan kauden pelipaidat? Eikös Tepsillä ollut vähän samankaltaiset joskus 6-7 vuotta sitten? Kyllä nuokin liigassa kärkipäähän menee mutta itse pidän koko mustasta paidasta enemmän jota ollaan viimeiset vuodet käytetty.

Esim. tämä 16-17 kauden pelipaita on kyllä ihan omaa luokkaansa. Todella tyylikkäät.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Olihan TPS:llä viime vuonnakin harjoituskaudella samanlaisen pelipaidat, mutta siltin kaudella käytettiin perinteistä kokomustaa

Uskon, että nämä ovat tulevat Liiga-paidat. Logot, mainokset yms. ommeltu. Pelaajilla kummiyrityksiä paidoissa yms. Täysin sublimoituja preseason paitoja oli Pitsissä.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä mutta niissä ei muistaakseni ollut mainoksia toisin kuin eilisissä paidoissa.
Olisko niin että 3vs3 peleihin on myyty erikseen mainoksia kuten oli muillakin jengeillä.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos helmi-maaliskuun vaihteessa olisi kysytty, että millä mielellä odotan seuraavan kauden alkamista näin Tepsin kannattajana, niin vastaus olisi varmaan ollut jotain siihen tyyliin, että ei enää hirveästi kiinnosta tämä sama farssi vuodesta toiseen, eikä ole oikein minkäänlaisia odotuksia. Viime kauden päättymisen jälkeen on minusta tapahtunut todella paljon hyviä ja positiivisia asioita ja nyt siellä toimistolla tuntuu olevan tekemisen meininki ja asioita on oikeasti lähdetty muuttamaan. Nyt seurassa oikeasti tunnutaan tekevän töitä sen eteen, että tulevaisuudessa Tepsi olisi uskottava ja kilpailukykyinen seura, jolle kaikki eivät naura. Toki seuraavat vuodet näyttävät sen, onko puheet pelkkiä puheita vai onko nyt tosissaan tapahtumassa käänne parempaan synkkien aikojen jälkeen. Nyt minusta näyttää kyllä hyvältä ja oikein lupaavalta. Kesän mittaan on ruvennut taas innostumaan Tepsistä ja tässähän oikein mielenkiinnolla ja innoissaan odottaa kauden alkamista. Kovasti odotan kyllä kauden alkamista, vaikka joukkueen todellinen iskukyky onkin arvoitus. Valitettavasti sekin on vielä mahdollista, ettei koko kautta edes pelata tai se jää kesken koronan takia, mutta toivotaan parasta.

Muutamia huomioita joukkueesta:

Minusta joukkueen rakentamisessa on nyt nähtävissä selkeä punainen lanka ja vaikuttaa siltä, että pelaajia on hankittu ajatuksella. Aikaisempien vuosien ongelmakohtiin on oikeasti tartuttu. Nyt joukkueessa pitäisi olla enemmän taitoa ja nopeutta sekä puolustuspäässä pitäisi olla enemmän kamppailuvoimaa ja fyysiyyttä. Maalintekijöitäkin pitäisi nyt joukkueesta löytyä aikaisempia vuosia enemmän eli maalinteko ei lähtökohtaisesti ole enää yhden tai kahden pelaajan varassa. Toki tämä sillä varauksella, että hankinnat onnistuvat. Ei joukkue täydellinen ole ja esim. ylivoimalle kaipaisin puolustajaa, jolla olisi uskottava ja kova laukaus.

Hieman mietityttää sentteriosasto kärkiketjujen osalta, vaikka Iskhakov ja Pärssinen ovat paljon potentiaalia omaavia pelaajia, niin pieni kysymysmerkki on se, että pystyvätkö he olemaan johtavia kärkiketjujen senttereitä illasta toiseen. Kärkiketjujen senttereiltä odotetaan tehoja ja vahvaa pelin tekemistä illasta toiseen, joten kestävätkö he nämä paineet. Kumpikin ottaa kuitenkin ammattilaisuransa ensimmäisiä askeleita. Toivoisin, että toinen kärkiketjujen senttereistä olisi vähän kokeneempi ja jo näyttönsä antanut pelaaja, mutta eiköhän me näilläkin pärjätä. Iskhakov vaikuttaa kyllä todella taitavalta ja erinomaisen pelikäsityksen omaavalta pelaajalta. On myös nopea, ketterä ja näppärä käsistään. Huomaa, että potentiaalia löytyy. Pärssinen on taas mennyt pelaajana eteenpäin ja voi kyllä olla yllättävänkin kova ensi kaudella. Taitoa löytyy ja suojaa kiekkoa hyvin. Välillä voisi pelata suoraviivaisemmin. Kyllä minä mieluummin kärkiketjuissa katson näitä kavereita, kuin Filppulaa. Alempien ketjujen sentteriosasto on minusta tarpeeksi hyvä. Pitsiturnauksessa Intonen pelasi minusta ihan hyvin ja hän voisi olla sellainen pelaaja, josta voisi olla iloa useammankin kauden ajaksi eli potentiaalinen runkopelaaja. Hän ei ole niin hyvä, että NHL-kaukalot tai KHL kutsuisivat, mutta hänessä on potentiaalia hyväksi liigapelaajaksi.

Joukkueeseen on hankittu nyt sellaisia pelaajia, jotka ilmeisesti ihan tosissaan haluavat mennä urallaan eteenpäin ja menestyä. Ei riitä se, että kunhan tässä vähän pelaillaan ja palkka tulee ajallaan. Jos puheet oikean asenteen omaavista huippu-urheilijoista pitävät paikkaansa, niin tässähän voi tapahtua, vaikka mitä. Tosiaan taitoa ja nopeutta pitäisi nyt löytyä joukkueesta samoin kamppailuvoimaa ja fyysisyyttä. Jos Ivarsson, Bibic ja Bohm hoitavat oman tonttinsa hyvin, niin jatkossa Tepsin maalin edustalla ei vastustajan pelaajat saa heilua ja olla ihan miten huvittaa. On vastustajalla tukalammat oltavat Tepsin alueella. Tepsin puolustaminen on ollut kaikkea muuta kuin jämäkkää ja hyvää. Kaksinkamppailuja ei saa hävitä niin paljon, kuin on hävitty. Ilmeisesti Rafkin on myös yllättävänkin kamppailuvoimainen pelaaja nuoresta iästään huolimatta. Pitsiturnauksessa oli vähän heikkoja esityksiä ja virheitä tuli, mutta viime perjantaina oli jo selvästi parempaa tekemistä ja esitti paikoitellen lupaaviakin otteita ja on hyvä kiekon kanssa. Perjantaina myös Laitamäki esitti minusta lupaavia otteita. Tuntuu liike olevan hyvällä tasolla ja osaa pelata kiekollakin. Pärjää myös puolustusalueen väännöissä hyvin. Pulli on myös mielenkiintoinen tapaus, kun suomalaisissa puolustajissa on harvoin näitä isokokoisia pelaajia. Mielenkiintoista nähdä, mihin rahkeet riittävät. Minusta hänelle voisi tehdä hyvää päästä lainalle johonkin Mestis seuraan. Ei a-junnut enää tässä vaiheessa kehitä.

Larsson on harjoituspeleissä jatkanut siitä mihin jäi viime kaudella. Tulivoimaisen puolustajan puuttumisen lisäksi hieman mietityttää se, että kuinka paljon puolustuksesta löytyy lopulta kiekollista taitoa ja onko sitä riittävästi. En nyt kuitenkaan pidä tätä ainakaan tässä vaiheessa isona huolenaiheena. Viro oli Pitsiturnauksessa vähän kesäterässä, mutta eiköhän se siitä ja hän voi hyvinkin ottaa yhden kiekollisen puolustajan avainroolin itselleen. Uskoisin Ivarssonin, Rafkinin ja miksei Laitamäenkin pärjäävän hyvin kiekollisessa pelissä ja pystyvät tukemaan hyökkäyksiä. Toki nuorten pelaajien kohdalla on aina vähän kysymysmerkkejä ilmassa, eikä lopullinen suoritustaso ole vielä tässä vaiheessa selvillä. Knazko on myös vaikuttanut hyvältä. Pelaa yksinkertaista ja fiksua peruspeliä. Liike on myös hyvää ja syötöt löytävät omien hyökkääjien lapaan. Bibic vaikutti hieman pehmeältä ja flegmaattiselta. Vähän odotin häneltä sellaista balkanin alueen ihmisille tyypillistä tunteen paloa ja räiskyvää luonnetta. Minusta ei ole iso ongelma, jos puolustuksessa on yksi tällainen vähän hitaampikin pelaaja. Ei kaikkien tarvitse olla mitään ohjuksia luistimilla. Puolustuksessa pitäisi olla luisteluvoimaa nyt ihan tarpeeksi eli kyllä Bibic omassa roolissaan menee, kunhan sen hoitaa hyvin. Toivottavasti Bibic ottaa yhdessä Ivarssonin kanssa haltuun puolustuspään isännän roolin ja Bibicin toivon toimivan hyvänä pelotteena vastustajalle. Odotan, että Bibic puolustaa tarvittaessa omiaan, vaikka sitten vähän kovemmin ottein, jos tarve vaatii. Aika näyttää. Kokonaisuutena puolustus vaikuttaa hyvältä, mutta tosipelit sitten lopulta näyttävät sen, missä mennään ja mikä on taso.

Maalivahtiosasto on kilpailukykyinen ja Kareev on aloittanut vahvasti ja vakuuttavasti. Jos hän jatkaa näitä otteitaan, eikä mitään ihmeellistä tapahdu, niin hän pystyy pitämään joukkuetta pystyssä myös niinä vaikeina hetkinä, joita väistämättä tulee. Otteet ovat olleet loistavia. Tirronen on hyvä liigamaalivahti, mutta syystä tai toisesta on jatkuvasi telakalla, mikä ei lupaa hyvää uran jatkon kannalta. Hänhän on nyt parhaassa iässään ja maalivahtina hänellä pitäisi vielä olla useita hyviä pelivuosia vielä edessä, jos vaan pysyisi kunnossa. Tirroseen Tepsi ei ole koskaan kaatunut, vaikka tietenkin niitä helppojakin maaleja on tullut päästettyä, mutta kokonaisuutena ajatellen Tirronen ei ole ollut Tepsin ongelma terveenä ollessaan. Ei hän kyllä ole esittänyt ehkä kuitenkaan ihan sellaisia johtavan 1.maalivahdin otteita, mutta toisaalta ei hän aina ole saanut puolustukseltakaan apuja. Fakta on se, ettei Tepsi tule maalivahteihin kaatumaan. Luukkonen on varmasti hyvä Tirrosen tuuraaja. Kallio kehui keväällä kovasti yhdessä haastattelussa Anttilan kehittymistä, mutta saa nähdä, että pääseekö hän pelaamaan liigaa ollenkaan. Kehityksen kannalta olisi minusta tärkeää, että pääsisi pelaamaan junnujen sijasta miesten pelejä, jos ei liigassa, niin sitten Mestiksessä.

Hyökkäyksen osalta täytyy antaa erityismaininta Korpikoskelle. Harjoituspeleissä on tuntunut luistin kulkevan vauhdikkaasti ja tuntuu, että kamppailuvoima ja luisteluvoima on nyt ihan eri tasolla, kuin mitä se on ollut. Ei hän todellakaan tainnut olla vime kaudella missään vaiheessa täydessä kunnossa ja eihän kadonnutta fysiikkaa ihan hetkessä takaisin hankita. Aikaa siihen menee, että pääsee edes lähelle entistä tasoaan, mutta nyt näyttää hyvältä. Jos terveysmurheet onselätetty ja kunto alkaa olla kohdillaan, niin kyllä Korpikoskesta vielä Tepsille on iloa. Positiivisia esityksiä.

Näistä uusista hankinnoista Kestner on yllättänyt positiivisesti, kun vähän epäilyksiä hänen suhteensa oli. Harjoituspelit ovat tietenkin harjoituspelejä ja todellinen taso nähdään sitten, kun kausi alkaa ja päästään pelaamaan tosipelejä. Vielä ei ole lopullisen tuomion aika ja sama koskee myös muita uusia pelaajia. Kestnerillä tuntuu olevan aika vihainen laukaus ja hänessä on kyllä ainesta kunnon maalitykiksi. Hän on näyttänyt maalintekijän elkeitä ja maalintekijöitä Tepsiltä on puuttunut viime vuosina. Näppärältä ja taitavalta pelaajalta vaikuttaa, eikä luistelukaan nyt ihan huonoa ollut. Ei hän nyt niitä nopeimpia pelaajia ole, mutta kuten todettua, niin eivät kaikki voi olla mitään ohjuksia luistimilla ja on minusta Tepsissä ollut heikompiakin luistelijoita kuten esim. Karvonen ja Forsström. Ortega ja Weinger eivät ainakaan vielä ole mitään kovinkaan ihmeellistä esittäneet. Ortegalla ei oikein tuntunut vielä lähtevän ensimmäisissä peleissä kone käyntiin, eikä oikein mikään sujunut. Toisaalta nämä ovat ensimmäisiä pelejä, enkä nyt lähtisi hänen, enkä Weingerin kohdalla paniikkinappulaa painamaan. Eiköhän ne peliesitykset siitä parane, kun saadaan kone käyntiin ja karstat irtoamaan koneestä kesän jäljiltä. En olisi mitenkään huolissani vielä tämän kaksikon suhteen, mutta sekin on sanottava, että heidän pitää eniten parantaa hyökkääjistä, jos haluavat pelaavasta kokoonpanosta itselleen paikan vallata. Otteiden on parannuttava!

Markus Nurmi on aloittanut harjoituspelit vahvasti ja tuntuu, että kehitys on mennyt taas eteenpäin. En osaa sanoa, että tuleeko hänestä koskaan 60 pisteen pistelinkoa, mutta kyllä hänestä on varmasti paljon paljon iloa joukkueelle. Karvauspelaaminenkin on välillä tosi hyvää. Toissa kausi oli vaikea ja minäkin häntä kovasti kritisoin, mutta nyt täytyy antaa tunnustusta ja kehuja hyvistä otteista. Pajuniemellä on vielä ollut ruuti märkää, mutta eiköhän se siitä. Hän on kyllä pelaaja, joka tarvitsee onnistumisia, jotta homma toimii.

Ibragimov vaikuttaa oikein hyvältä pelaajalta ja sellaiselta, josta tulee olemaan paljon iloa. Pelaajatyyppinä on erilainen kuin Iskhakov. Hän vaikuttaa sellaiselta nopealta modernilta voimahyökkääjältä. Liukas on säväyttänyt harjoituspeleissä ja hänen kehittymistään on mielenkiintoista seurata. Suomalaisissa pelaajissa ei hirveästi ole näitä isokokoisia ja fyysisiä voimahyökkääjiä, jotka ovat myös sopivalla tavalla röyhkeitä ja käyttävät fysiikkaansa hyväksi. Taklaa myös ihan kiitettävästi. Näkee kyllä selvästi, että hänessä on potentiaalia. Jäällä tuntuu olevan myös sellaista hyvää tekemisen meininkiä. Haapanen vaikuttaa sellaiselta pelaajalta, että hänestä voi olla paljon iloa ja hyötyä sekä vaikuttaa pelaajalta, joka voi pelata monenlaisessa roolissa. Kamppailuvoimaa ja luisteluvoimaa löytyy ja pystyy tekemään myös tulosta hyökkäyspäässä ainakin kohtuullisesti. Mielenkiinnolla seuraan myös, että pystyisikö Pyyhtiä murtautumaan edustusjoukkueen kokoonpanoon. Kilpailu on kovaa pelipaikoista, joten voi olla ettei ihan riitä. Hän kyllä esitti viime kaudella ihan lupaavia ja piteitä otteita. Hänelle tekisi varmaan hyvää pääst pelaamaan mestiksessä miesten pelejä, jos liigassa ei pääse pelaamaan. Jantuinen ja Kurukin esiintyivät Pitsiturnauksessa ihan hyvin.

Täytyy todeta, että Tepsillä on todella mielenkiintoinen joukkue kasassa. Vielä ei pysty sanomaan yhtään, että mihin joukkueen taso riittää, mutta on tuossa paljon potentiaalia. Jos kaikki sujuu hyvin, niin en näe mahdottomana sitä, että tapellaan ihan tosissaan vähintään välieräpaikasta ja kärkisijoista. Ei tässä nyt suurimpia mestarisuosikkeja olla, mutta hyvissä asemissa kyllä heti kovimman kärjen takana. Voi olla, että Tepsi pelaa tulevalla kaudella hyvinkin viihdyttävää ja raikasta peliä. Paljon on mielenkiintoisia ja potentiaalisia pelaajia. Omia kasvatteja löytyy, vaikka kuinka paljon, vaikka Jatkoajan virallinen kanta on se, että Tepsi on pelkkä muukalaislegioona ja ostojoukkue. Vakiokoonpanossa on vähintään 5-6 pelaajaa omista junnuista, enkä laske tähän nyt Korpikoskea, joka hänkin toki on Tepsin kasvatti. Minusta hyvä määrä. Mielenkiintoinen joukkue kasassa ja nyt joukkue on rakennettu ajatuksella ja mietitty, että millaisia pelaajatyyppejä tarvitaan. Sekin on pelkästään hyvä asia, että kilpailua pelipaikoista on, koska se on pelkästään hyvä asia. Toivottavasti esim. Wirtasella ei ole mitään pedatua vakiokoonpanon paikkaa, vaan esim. Intosella on oikeasti mahdollisuus syrjäyttää hänet, jos peliesitykset ovat paremmat. Näin sen ainakin pitäisi mennä. Minä odotan kyllä hyvillä mielin kauden alkua ja nyt näyttää hyvältä. Onhan se tietenkin mahdollista, että marraskuussa joutuu toteamaan, ettei tästä taaskaan mitään tullu. Raipe on ehkä suurin kysymysmerkki, mutta annetaan hänellekin mahdollisuus ja ehkä Westerlund ja Urama voivat tarvittaessa vähän mentoroida. Sen verran pitää laittaa jäitä hattuun, että joukkueen todellinen taso selviää vasta, kun kausi on käynnistynyt ja on pelattu jo muutama tosipeli. Hankala vielä arvioida myöskään yksittäisten pelaajien todellista tasoa, mutta lupaavia otteita on monella pelaajalla nähty harjoituspeleissä. Ei myöskään voi sanoa yhdenkään pelaajan kohdalla, että ei tästä mitään tule.

Kyllä Tepsin ympärillä on nyt tapahtunut ja tapahtuu paljon positiivisia asioita, vaikka Jatkoajan toimitus onkin sitä mieltä, että Tepsi tekee kaiken väärin. Viestinnästä kuten hunajacastista pitää antaa täydet pisteet. Ei Tepsi nyt ihan toivoton seura kuitenkaan ole, vaikka välillä itse kukin on meinannut varmasti heittää hanskat tiskiin Tepsin suhteen. Kun tuota kokoonpanoa ja pelaajatyyppejä miettii, niin hyvinkin on mahdollista, että Tepsi tulee pelaamaan vauhdikasta ja viihdyttävää sekä katsojaystävällistä jääkiekkoa. Vauhtia ja taitoa löytyy joukkueesta.
 
Viimeksi muokattu:

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Teillä palstan TPS-henkisillä tuntuu olevan usein sen verran rankkaa kannattamisen kanssa, että jo senkin vuoksi TPS saisi edetä vielä joskus mitalikantaan. Tämä päätelmä voi olla toki virheellinen, mutta olen lukenut osionne vitutusketjua paljon eikä kovin monessa muussa osiossa olla niin helposti otsasuonet solmussa kuin täällä.

Hyvä pöhinä on jo puoli ruokaa, toinen osa koostuu itse tekemisestä kaukalossa. TPS on saavuttanut pöhinän, enää puuttuu pelaaminen. Lykkyä tykö!

Ei tämä Tepsin kannattaminen aina ihan helppoa ole. En tiedä seuraatko jalkapalloa, mutta Youtubesta löytyy Tuomas Virkkusen vanha Isä Pedro tarina, jossa käsitellään Atletico Madridin kannattamista ja sitä millaista tuskaa se voi kannattajille aiheuttaa. Toki viime vuosina ko. seura on menestynyt paremmin. Tässä linkki:



Vähän samaa on Tepsinkin kannattamisessa ollut ja onhan Tepsin touhu ollut aikamoista sirkusta ja farssia välillä. Ihan aiheestakin täällä on seuraa kritisoitu ja paljon on Tepsissä asioita hoidettu päin seiniä. Ehkä ajoittain kritiikki on yltynyt vähän turhankin kovaksi ja ilmapiiri on ollut turhankin negatiivinen, mutta ei kritiikki ole missään nimessä aiheetona ollut. Mutta nyt on valoa tunnelin päässä ja hyvältä näyttää.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
En tiedä, onko A-junnuilla tänään peliä. Eilen oli Raumalla. Nyt näyttäisi siltä, etteivät Teissala, Intonen, Nevasaari ole Liigan papereissa tyrkyllä pelaavaan kokoonpanoon. Jollekin Intoselle olisi voinut kuvitella olleen tarvetta sentterin tontille Jokereita vastaan, mutta näillä mennään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nati

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Futis ei ole osana lajivalikoimaani, mutta voin uskoa Atleticonkin kannattamisen olevan välillä syvältä. Niin on myös Ässien ja Sportin, SaiPasta ja Pelicansista puhumattakaan. Aika harva seura menestyy urheilussa niin usein ettei olisi tarvetta negatiivisuudelle.

TPS on todellakin saanut arvostelua monesti ihan aiheesta ja varsinkin viime kauden katastrofisyksynä, mutta ehkä se kertoo vähän yliampumisesta jos vitutusketju on yhtä pitkä ja paksu kuin teillä täällä. En toki moiti teitä siitä vaan saatte olla sellaisia kuin olette. Olen itse pyrkinyt löystämään suhdetta Ässiin tietyiltä osin elämän helpottamiseksi. Mä en voi kuitenkaan joukkueen otteille mitään ja vitutus ilman mahdollisuutta vaikuttaa siihen konkreettisesti on loppuviimeksi äärettömän raskasta sekä ylimääräinen taakka selässä. Pääsee helpommalla jos ohittaa vaikeudet olankohautuksella.

Kritiikkiä pitää antaa, kun on aihetta ja kaikkea ei pidä hyväksyä samoin huonosta tuotteesta ei tarvitse maksaa, mutta kieltämättä Tepsin kritisoiminen on välillä mennyt myös jonkin verran yli. Suhtautuminen Tepsin tekemiseen on joskus turhankin negatiivista, vaikka aihettakin on ollut. Tuo on totta, mitä sanoit eli me kannattajat emme voi hirveästi asioihin vaikuttaa kuten peliesityksiin, niin ei kannattaisi liian raskaasti ottaa joukkueen esityksiä. Jaloillaan voi tietenkin äänestää ja sillä vaikuttaa, ettei mene katsomaan pelejä, jos ne ovat huonoja. Myös palautetta voi toimistolle lähettää, mutta meidän vaikutusmahdollisuudet ovat sen verran rajalliset, ettei urheilun takia pidä kenenkään ruveta vetämään ranteitaan auki. Toki joukkue tarvitsee tukea vaikeinakin hetkinä ja kyllä väkisinkin pitkän kauden aikana tulee huonoja jaksoja ihan jokaiselle joukkueelle. Kukaan ei voita jokaista peliä vaan tappioita ja tappioputkia tulee väkisinkin. Tietenkin pelejä voi hävitä monella tavalla. Tämä on kuitenkin vain urheilua, niin ei siihen pitäisi liian vakavasti suhtautua, vaikka se olisi kuinka tärkeä osa elämää. Ei urheilusta saa kuten ei mistään muustakaan tehdä elämää suurempaa asiaa. Ei tätä urheilua kannata liian raskaasti ja tunteella ottaa, vaikka se olisi merkittävä osa elämää.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Tasoero joukkueiden välillä oli iso. Nostoina;

Plussat tämän iltaisesta;
Karejev - edelleen mielestäni varma maalilla, en yhtäkään maaleista laittaisi hänen piikkiin.
Iskhakov - Filppula + Palve joka luistelee. Herranjumala.
Ivarsson - Ei kumartele.
Ibragimov - Näkymätön, mutta tuuletuksen perusteella hällekin maistuu. Ootellaanpas että tosipelit alkaa, nälkä on kova...

Miinukset;
Pajuniemi - Todella näkymätön. Itseluottamus?
Kestner - En huomannut hänen edes pelaavan.
Wirtanen - Kaksi jäähyä, kaksi ylivoimamaalia Jokereille.

Muistetaan silti että vastassa ollut joukkue oli oikeasti melkoista kaliiberia verrattuna Liigajengeihin. Kuukausi kauden alkuun hiota peliä kuntoon ja vetää koodinimi Koivu vielä sentteriksi niin hyvä tästä tulee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Joza

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Täytyy myös muistaa että TPS treenaa kaksi kertaa päivässä ja valmentajien ja pelaajien mukaan vielä kovaa. Pelitapaa (joojoo, Raipe ja pelitapa..en noteeraa) ei olla käyty vielä juurikaan läpi. Ensimmäinen normi matsi joten oli tuossa hyvääkin.
Ivarsson on loistava haku, samoin Pensasneuvostoliittolaiset kaikki, Haapanen yllättänyt, Liukas on iso kivi monen luistimessa vielä, Bohm ilmeisen hyvä koska näkymätön.
Wirtasen ei kuulu olla pelaavassa kokoonpanossa, Hullu Serbi ei näe joulua Turussa. Ylivoima pysähtyy välittömästi kun Paju saa kiekon.
 
Laskin tuossa, että TPS:llä olisi noin 18 liigakelpoista hyökkääjää eli kuusi ketjullista. On siinä kova kilpailutilanne päällä ja sen luulisi kyllä sopivan Helmisen joukkueelle kun kukaaan ei odota mitään ja sankarinviittaa on tarjolla ihan jokaiselle. No rotaatiota on ainakin luvassa ja eiköhän tuosta joku Mestis-joukkuekin saa hyviä vahvistuksia.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Liukkaan pitäisi kyllä olla 12 parhaan hyökin joukossa, jos näillä näytöillä mentäisiin.

Tottakai, kun vasta 12 hyökkääjää pelannut 60 min ottelun tällä kaudella. No ei, mutta oikeasti kyllä oli pirteä ilmestys ja näkyvä kentällä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Max Power
Hyökkääjiä rosterissa piisaa mutta sentteritilanne vaikuttaa kapealta.
Iskhakov ja Pärssinen ovat hyviä mutta aika kokemattomia, Jasu on luotettava nelosen sena. Sen jälkeen onkin aika mitäänsaamattomat Wirtanen sekä Kuru joiden varaan en muuta laskisi kuin satunnaisia nelosketjun tuurauksia.
Laiturien peluutus sentterinä on sekin aika syvältä ja ei edistä peliä mitenkään, vaan päinvastoin.
Uutta sentteriä tuo rosteri suorastaan huutaa jos pitkässä juoksussa meinataan pärjätä.
 

Ikuri

Jäsen
Istuin eilen katsomossa vaihtoaitioita vastapäätä ja kiinnitin huomiota TPS:n valmentajien rauhallisuuteen. Helminen, Rintanen ja Salo silmäilivät tapahtumia aivan jähmettyneinä sijoillensa, mutta Raipen vieressä painoi fläppitaulu toisessa ja tussi toisessa kourassa menemään jokin kummallinen elohiiri. Hän yritti vaikuttaa ja valmentaa kesken erän - mitä, mitä? Moisanenko? Ei voi olla... kenelle maalivahtivalmentaja siellä kesken erän piirtelee? Jollain varmaa tietoa, kuka tämä aktiivinen kaveri oli?

Pelirohkeus - hieman vajaata eilen, kuten Raipe yritti pelinjälkeisessä haastattelussa muotoilla. Rohkeuden puute ei vaivannut Iskhakovia, Pajuniemeä, Ivarssonia ja osin Nurmea sekä Ibragimovia. Muilta varsinkin kiekolla arkaa tekemistä. Pajuniemen ilmaveiviyritykselle pisteet, olisi saanut puolestani onnistua. Saiko siitä kuitenkin syöttöpisteen? Kiekko tuosta viivaan Pullille, joka löysi laidasta Iskhakovin, jonka oikeankorkuinen laukaus painui takakulmaan, 1-2.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Hyökkääjiä rosterissa piisaa mutta sentteritilanne vaikuttaa kapealta.
Iskhakov ja Pärssinen ovat hyviä mutta aika kokemattomia, Jasu on luotettava nelosen sena. Sen jälkeen onkin aika mitäänsaamattomat Wirtanen sekä Kuru joiden varaan en muuta laskisi kuin satunnaisia nelosketjun tuurauksia.
Laiturien peluutus sentterinä on sekin aika syvältä ja ei edistä peliä mitenkään, vaan päinvastoin.
Uutta sentteriä tuo rosteri suorastaan huutaa jos pitkässä juoksussa meinataan pärjätä.
Kuru on hyvä alemman ketjun sentteri, todella nopea, kädet käyvät tarvittaessa, ja hoitaa av:n.
Petteri Wiraselle en nää kauheat käyttöä, vaikka aloittaa osaakin. Taso näyttää kokoajan laskevan kädet betonia ja pää ei toimi ratkaisut tyhmiä. Pistäisin Wirtasen peruspakiksi edelleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös