TPS kaudella 2014–2015 – joko nyt?

  • 671 116
  • 1 669

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ihan totta täällä turistaan, ei Camilla homma lähtenyt missään vaiheessa Tepsissä toimimaan ja umpisolmu sen kuin tiukentui loppua kohti. Camilta odotin paljon enemmän oikeastaan joka puolella kenttää ja sellainen blues-aikojen ajokoira ilotulitus jäi puuttumaan täysin. Nyt sieltä vapautui paikka hyökkäyksestä, jossa olisi vaikkapa jollekin junnulle vastuullista roolia tarjolla.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miettisen lähtö toisaalta odotettu ratkaisu sillä jo viime kaudella oli tälläsiä virityksiä. Sinänsä sääli sillä varmasti persoonana loistava pukukopissa ja joka myös osasi ottaa kannattajat huomioon. Mutta hän ei löytänyt oikeeta roolia Tepsistä missään vaiheessa ja tämänpä vuoksi kyseinen siirto on varmasti kaikille osapuolille hyvä ratkaisu.
TPS hyötyy siinä että Miettinen kun tuskin pelasi millään ruokapalkalla niin häneen varatut rahat voidaan hyödyntää vielä siihen mahdolliseen sentteriin ja jos joukkueeseen olisi Miettisen jäädessäkin jokatapauksessa tullut vielä yksi hyökkääjä niin tämän siirron vuoksi aukeaa taas yhdelle junnulle mahdollisuus kokeilla lunastaa paikka itselleen.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Homma ei toiminut missään vaiheessa, joten eiköhän tämä ollut parasta kaikille. Ihmeen myöhään päätös vain syntyi. Nyt sitten on oikeasti tarve uusille hyökkääjille.

Päätöstä varmasti viivytti uuden seuran löytyminen, eivätkä viime kauden vaikeudet ainakaan auttaneet asiaa. Cami ei varmastikaan ollut valmis purkamaan sopimustaan Tepsin kanssa ennen kuin uusi palkanmaksaja oli tiedossa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo, odotettu peliliike sekä seuralta että myös Miettiseltä. Ilmeisesti jo jonkin aikaa ollut uusi seura miehelle hakusessa ja äärimmäisen hyvä jos sellainen löytyi, vieläpä paikka jossa oletettavasti tulee kantamaan suurempaa vastuusta. Toivottavasti kantaa sen onnistuneesti. Sympaattinen jätkä, hieno mies mutta Turussa ei vain jostain syystä kulkenut. Ehkä ei kuitenkaan sopinut Kaitsun muottiin, tiedä häntä.

Omasta mielestäni se hyökkääjähankinta ei edelleenkään ole mikään pakollinen, vaan nämä(kin) fyrkat voisi investoida uuteen puolustajaan. Jos sellainen jo on hommattu niin tämän kyseisen jampan jatkosopimuskassaan nämä hilut sitten. Tai jotain.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Edelleenkään ei mitään luottoa Tepsiin. Näytöillä lunastaa sitten paikkansa. Sääli paikasta taistelee tällä jengillä kunnes toisin todistetaan. Össe edelleen täysin kujalla joko tarkoituksella tai tarkoituksella. Naurettava pelle vieläkin. Kuten koko tepsin organisaatio. Harkkamatsien jälkeen on turha heittää asioita suuntaan tahi toiseen.

Össe...sulla on näytön paikka nyt. Jos keulii niin lähe meneen.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Joko osakkailta loppui usko kesken ja rahahanat käännettiin offille? Pukuhuone kaipaa keskushyökkääjää, kokenutta laituria ja puolustavaa puolustajaa. Ei tätä johtoportaasta alkanutta rakennustyötä nyt tähän kuulu vielä lopettaa.

Tepsinä en kaikkien näiden vuosien jälkeen lähtisi ottamaan enää riskiä epäonnistumisesta. Mieluummin ottaisin jopa rahallisesti pikkusumman takkiin, jotta uskottavuus saadaan edes jollain tasolla takaisin.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Nyt sitten jäitä hattuun. Kyllä sieltä porukkaa vielä tulee.

Hyvä että Miettinen nosti kytkintä. Miettinen tuli väärään joukkueeseen. En vieläkään ymmärrä mihin rooliin haluttiin? Ilmeisesti odottettiin lunastavan paikan 2.kentästä. Tepsillä ei ollut missään kohtaa oikeaa roolia ja hyvää sentteriä tarjota vierelle. Ei oikeastaan edes laituria. Miettisellä taas ei ollut tarjota mitään sellaista, joka hänet nostaisi 3.kenttää ylemmäs. Meillä taas porukkaa riittää nimenomaan 3. ja 4. kenttään jo pilvin pimein. Turhaan meni rahaa tähänkin kokeiluun. Toivottavasti uusi seura maksaa koko ensi kauden palkan.

Se peruspakki on se, mitä mä odotan kuin kuuta nousevaa. Tepsi kun ei sitä sentteriä tänne millään ikinä tunnu saavan, niin saisko edes pakin? Esim. Kärpiltä puuttuu vielä se sentteri, joten Tepsi on nyt todella kovassa raossa jos sellaista tänne haaveillaan.

Se, että Baranka karkasi, ei tarkoita että pyyhe olisi heitetty kehään. Össe pelasi varmaan aikaa hankinnoille ja Vuorelle. ?
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tai sitten Ketonen vei kirstun mukanaan. Nykyinen rosteri ei riitä yhtään mihinkään, todella huolestuttavalta tämä taas kerran näyttää. Aina vaan kitistään, että "annettaan joukkueelle mahdollisuus". Tajuaahan sen, että tuolla rosterilla ei taistella edes sijasta 10. Hallituksenvaihdosta ja muusta saatu hyvä pöhinä on jälleen onnistuttu tuhoamaan. Nyt jos koskaan olisi pitänyt panostaa kunnolla. Noh ehkä sieltä jotain vielä on tulossa, ken tietää.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Sinne meni Birner Kapasten klaaniin. Vaikkei ollut välttämättä edes Tepsin kiikarissa, niin nyt alkoi vituttamaan. Birnerin kohdalla oltaisiin tiedetty mitä saadaan ja olisi Kaitsullekin ollut tuttu pelaaja, joka pystyy tehoilemaan todella hyvin parhaimmillaan. Onko tässä nyt joku isompi kala edelleen väsytettävänä vai miksiköhän ei Birnerin palvelut kelvanneet? Olkoonkin niin, että laitureita on lukumäärällisesti riittävästi, mutta jos EU-kiekkoa yritetään pelata, niin rosterissa pitäisi olla laajuutta.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Keväällä jäin tunnelmaan, jossa urheilussa menestykseen panostetaan. En ymmärrä miksi tunnelma olisi muuttunut.

Sentteri ja isäntä pakki tulee vielä ainakin, on vain tultava. Jos pankkineidin näillä mennään pitää paikkansa, voi jokainen syöksyä v********n (anteeksi sanavalinta).

Nykyisellä joukkueella ei pärjätä liigassa tahi sitten valloiteta mantereita.

Vitutus ei hiivi kupoliin, vitutus ei hiivi kupoliin......
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nykyisellä joukkueella ei pärjätä liigassa tahi sitten valloiteta mantereita.

Höpöhöpö. Tepsin kaksi ekaa kenttää ovat vertailukelposia minkä tahansa liigan keskitason joukkueen kanssa. Alemmat kentät vähän osastoa "Who?" mutta harvemmin siellä mitään nimimiehiä onkaan, millään joukkueella.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Mielestäni on täysin turhaa huutaa minkään hyökkääjän perään. Puolustajan on oltava prioriteetti numero yksi, ei me vaan voida kauteen lähteä ~35 matsin Nummelinillä, yhden kauden ammattilaisena pelanneella Seigolla, toista kautta euroopassa pelaavalla Gysbersillä ja umpisurkealla Seikolalla. Hyökkäyksessä on sentään aivan täysin liigatasolle riittävä ryhmä. Jos Barankan tasoisen pakinkin jälkeen jäisi vielä rahaa jäljelle, niin lähtisin hakemaan sitten vielä kokenutta +30v sentteri/laituria tyyliin Willsie.

Muutenkin on kokoajan pelko perseen alla, että 11 harjoitusottelun (helvetisti liikaa, btw) jälkeen Nummelin on klesana, Seigo/Gysbers klesana, VMV yhä saikulla ja joku Keskitalo nuorten leijonien matkassa. Siitä sitten liiga-avaukseen joku Lehtonen-Seigo/Gysbers, Vidgren-Seikola, Karhu-Friman ja v*ttu jee.
 

Fremont

Jäsen
Muutenkin on kokoajan pelko perseen alla, että 11 harjoitusottelun jälkeen VMV yhä saikulla

Minulla taas on pelko perseen alla että VMV toipuu pelikuntoon. Oikeasti kaverin pelisilmä on sitä luokkaa että kuka tahansa punkan pohjalta kaukaloon revitty mätisäkki on pelillisesti parempi millä tahansa kuntopohjalla.

liuzkan puutelistaan lisäisin kuitenkin vielä aloitustaidon ja fyysisyyden. Helvetinmoinen treenikesä takana jos tuolla porukalla oikeasti kauteen lähdetään...
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Roteva Saun kanssa täysin samaa mieltä eli nyt jäitä hattuun ja kyllä sieltä vielä vahvistuksia tulee. Se, tuleeko niitä ennen Liigakauden alkua vai vasta lokakuussa, mutta on aivan selvää ettei tuo joukkue ole vielä lopullisessa kuosissaan.
Miettisen lähtö oli jo yksi merkki siitä että lisää pelaajia tulee vielä. Kuinka monta, on eri asia. Seura on ilmoittanut että haluaa jatkossakin panostaa omaan juniorityöhönsä ja antaa näille omille nuorille mahdollisuuden murtautua kotiseurassaan Liiga ympyröihin.
Yhden kovan puolustajan joukkue tarvitsee ja senhän Vuorikin silloin jo aikaisemmin mainitsi.
Tällä porukalla toki pystytään kausi aloittamaan mutta loukkaantumisiin tuolla porukalla ei ole varaa. Viime kaudet ollaan aloitettu heikonlaisesti ja sitten ollaan jo jouluna oltu painamassa luovutusnappulaa.
Koivun, Salon ja Tallinderin kaltaset pelaajat toisivat uskoa ja luottamusta siihen että joukkue saattaisi todella tulevalla kaudella pärjätä ja niin että pelit jatkuisivat pitkälle kevääseen mutta jos herrat sattuisivat suunnittelemaan paluuta Liigaan niin kyseisten herrojen palkkavaatimukset taitavat olla kuitenkin sitä luokkaa ettei Tepsi pysty heitä kotiuttamaan.
Uusi kuntovalmentaja tuo pientä toivoa paremmasta. Suikkasen vetäessä kesätreenejä joukkue on ilmeisesti ollut piipussa koko ajan mutta kuulemma nyt touhu täysin erilaista ja joukkueen pitäisi olla kovassa vedossa kauden aikana.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
liuzkan puutelistaan lisäisin kuitenkin vielä aloitustaidon ja fyysisyyden. Helvetinmoinen treenikesä takana jos tuolla porukalla oikeasti kauteen lähdetään...

Olipa hyvä pointti tuo aloitukset! Liiga nyt ei ole katsonut tilastoissaan juuri mitään tilastoinnin arvoiseksi, mutta viimeisimmät mitä lyötyy ovat työsulkuajalta. Tällöin:
Tero Koskiranta 42%
Marko Virtala 39%
Niclas Lucenius 44%
Vähätalosta ja Kummelista en löytänyt mitään lukuja, mutta viime kauden pelejä katsoessa ei ainakaan jäänyt mielikuvaa, että olisivat yhtään enempään aloituksia omille kaivaneet kuin muutkaan.

Vertailukohtana Mikko Koivu 63%.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Helvetinmoinen treenikesä takana jos tuolla porukalla oikeasti kauteen lähdetään...

Jos nyt ei helvetinmoinen, niin melko kova ainakin. Menisi media-ketjuunkin, mutta uusimmassa jääkiekkolehdessä on Tepsin kesätreeneistä juttua ja ihan hyvä kuva sekä maku jää lukijalle siitä, että onko treeneissä menty kovaa. Kyllä siellä naama irvessä on vääntänyt niin junnut kuin Pikkarainenkin kuvien perusteella enkä usko, että siellä sitä valokuva-lisää kauheasti on. Ahkerana treenarina tunnettu Seiko myös mukana tottakai. Uudesta fysiikkakoutsista Timo Kujasesta jäi myös jutun perusteella kuva, että osaa hommansa hyvin. Nyt on kesätreenit parhaissa käsissä sitten Rautalan Hanskin. Kaivakaahan käsiinne ko. aviisi.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Kyllä se tosiaan niin on, että sitä munaa pitäisi löytyä jos uutta nousua halutaan. Ei pitäisi enää tulla yllätyksenä se, että kun operoidaan Liigan pienimmillä budjeteilla niin se on pois joko kärjen terävyydestä tai materiaalin leveydestä. Kyllä se alkaa vähän rauhallisemmankin kannattajan kärsivällisyys loppua, kun budjettia nostetaan joka vuosi se "kymppitonni" vaikka tulos näyttää satoja tuhansia plussaa.

Ei mitään konkurssiriskiä tarvitse ottaa, mutta tulosta pitää tulla jos halutaan katsojia hallille ja sitä myöten saadaan rahaa, josta taas saadaan sitä paalua seuraavalle vuodelle. Tietty jos joku Saku saataisiin mukaan niin homma menisi vähän helpommin. Miten se perkeleen Tappara hoiti homman aikoinaan, ihan hyvin niillä näyttää menevän?

Mielestäni se ykkössentteri olisi pirun kova nyt, kun Lucenius saataisiin laitaan ja vasta tarvittaessa käyttäisi häntä siinä mahdollisen loukkaantumisen/floppauksen myötä. Tärkeä veijari tuo Luce, joka edustaa kärkeä ja leveyttä samaan aikaan. Toki tuota ennen tosiaan on prioriteetissa on se Morrisonnin korvaaja.

Ja sitten vielä se nelosen sentteri ;) Nälkä kasvaa syödessä, mutta niin se melkein menee. Tuli tänne sitten kuka tahansa niin aina on tilaa kunnon pelimiehille. Samaa naureskelin Lukon puolella, kun kauan odotettu Gagnon julistettiin ykkössentteriksi, niin heti joku kommentoi siellä jotain tällaista: "Noniin, nyt sitten vielä se ykkössentteri".
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Uudesta fysiikkakoutsista Timo Kujasesta jäi myös jutun perusteella kuva, että osaa hommansa hyvin. Nyt on kesätreenit parhaissa käsissä sitten Rautalan Hanskin. Kaivakaahan käsiinne ko. aviisi.

Kujaselta muuten kannattaa huumoripäissään kysyä mitkä on kymmenottelun lajit. Vetoaa otteluun kovin mielellään vaikka ei välttämättä omaa mitään kokemusta siitä.

Nähtäväksi jää mikä on Kujasen anti ammattimaiselle hokijengille. On enemmän personal trainer kuin perinteinen yleisurheilutaustainen kuntokoutsi. Toivottavasti gay-verkkarit ja zumba ovat jääneet pienemmälle.

Sinällään joukkue näyttäisi olevan samaa tasoa kuin viime vuonnakin, mutta toivottavasti Petun ja Seikon osalta ehjempänä. Se jo merkitsee 30-40 erikoistilannemaalia lisää per kausi.
 

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Jos nyt ei helvetinmoinen, niin melko kova ainakin. Menisi media-ketjuunkin, mutta uusimmassa jääkiekkolehdessä on Tepsin kesätreeneistä juttua ja ihan hyvä kuva sekä maku jää lukijalle siitä, että onko treeneissä menty kovaa. Kyllä siellä naama irvessä on vääntänyt niin junnut kuin Pikkarainenkin kuvien perusteella enkä usko, että siellä sitä valokuva-lisää kauheasti on. Ahkerana treenarina tunnettu Seiko myös mukana tottakai. Uudesta fysiikkakoutsista Timo Kujasesta jäi myös jutun perusteella kuva, että osaa hommansa hyvin. Nyt on kesätreenit parhaissa käsissä sitten Rautalan Hanskin. Kaivakaahan käsiinne ko. aviisi.

Oliko se vuotta 2005-2006 kun yleisurheilukoutsi Lehtimäki hyppäs fysiikkavalmentajaks TPS:n leirissä ja ellen nyt ihan väärin muista, sällit oli aivan jumissa koko kauden alun. Kova ja väärin ajoitettu treeni = mission failed.

Mitä tähän Kujaseen tulee, niin kaveri on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (haastattelun perusteella) lähinnä tehnyt uransa treenauttamalla selfie-adoniksia Elixiassa, ei niinkään tehnyt uraa huippu-urheilun parissa.

Toivottavasti kaveri osaa hommansa hyvin ja nähtäisiin syksyllä SaiPan tavoin erittäin luisteluvoimainen joukkue, korostaen sanaa joukkue. Viime kauden Sexton/Pare sooloapinoita ei jaksaisi enää katsoa, kun muu joukkue nostaa selkän suoraksi heidän esimerkkinsä takia.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Mitä tähän Kujaseen tulee, niin kaveri on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (haastattelun perusteella) lähinnä tehnyt uransa treenauttamalla selfie-adoniksia Elixiassa, ei niinkään tehnyt uraa huippu-urheilun parissa.

Eiköhän tuo Koivun Mikon kanssa työskennellessä ole jo oppinut edes vähän, mitä huippujääkiekkoilija tarvitsee kehittyäkseen.Veikkaan, että sieltä on tullut Mikon kautta jo valmiiksi juttuja, joita on vuosien ajan tehty ja Kujanen on niistä ottanut oppia itselleen ja siihen lisännyt vielä omia juttujaan.Mulla on ainakin vahva luotto kaveriin.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Eiköhän tuo Koivun Mikon kanssa työskennellessä ole jo oppinut edes vähän, mitä huippujääkiekkoilija tarvitsee kehittyäkseen.Veikkaan, että sieltä on tullut Mikon kautta jo valmiiksi juttuja, joita on vuosien ajan tehty ja Kujanen on niistä ottanut oppia itselleen ja siihen lisännyt vielä omia juttujaan.Mulla on ainakin vahva luotto kaveriin.

Piti itsekkin kommentoida että jos kaveri riittää Mikko Koivulle saa se kelvata TPS:lle myös.
 

xPeke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Vähätalosta ja Kummelista en löytänyt mitään lukuja, mutta viime kauden pelejä katsoessa ei ainakaan jäänyt mielikuvaa, että olisivat yhtään enempään aloituksia omille kaivaneet kuin muutkaan.

Vertailukohtana Mikko Koivu 63%.
Sanoisin, että Kummelilla se aloitus prosentti 60-70%. Sen verran voitti niitä aloituksia, että pisti silmään viime kaudella.
 

Fremont

Jäsen
Sanoisin, että Kummelilla se aloitus prosentti 60-70%. Sen verran voitti niitä aloituksia, että pisti silmään viime kaudella.

Tuskinpa aivan 70% pääsee, mutta mikäli edes lähelle 60%, niin ehdottomasti miestä varsinkin alivoimalla oman pään aloituksiin.

Vertailuksi hieman kauden 2011-12 aloitustilastoa kärjen osalta:

(Sijoitus liigassa, nimi, joukkue, ottelut, aloitukset, voitot, häviöt, voittoprosentti)
# Nimi Joukkue O A V H V%
17 KOPONEN Vill Kärpät 9 54 35 18 64.81
25 VIINANEN Mika TPS 40 284 170 110 59.86
26 ERIKSSON Joakim Blues 34 745 429 310 57.58
27 KEMPPAINEN Joonas Kärpät 47 754 434 312 57.56
28 EAVES Ben Jokerit 31 384 221 161 57.55
31 WIRTANEN Petteri HIFK 47 1077 606 461 56.27
37 KUPARINEN Matti KalPa 46 868 477 383 54.95
38 PLIHAL Tomas TPS 47 987 542 435 54.91
40 FLINCK Markku SaiPa 45 379 207 165 54.62
41 LOPPI Matias Pelicans 30 388 211 176 54.38
42 VIUHKOLA Jari Kärpät 43 874 473 385 54.12
43 TENUTE Joey Tappara 18 85 46 38 54.12
45 HEINO Henri Jokerit 47 520 278 235 53.46
46 HAHL Riku Jokerit 33 562 300 258 53.38
48 BEECH Kris Lukko 45 891 474 376 53.20
49 PERRIN Eric JYP 44 810 430 376 53.09
50 HYTÖNEN Juha-Pekka JYP 46 1017 539 475 53.00
53 MYTTYNEN Matias Ilves 37 496 261 221 52.62
55 JÄRVINEN JAN-MIKAEL Tappara 26 161 84 73 52.17
57 KANGASNIEMI Antti Ilves 47 603 314 276 52.07
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös