TPS kaudella 2010-2011

  • 346 226
  • 876
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zigismund

Jäsen
Jussi Tapio - Laitahyökkääjä

Lasse Lintula - Keskushyökkääjä

Nämä kaksi herraa ovat meikäläiselle tuttuja FPS-paidasta. Jussi Tapio oli ainakin FPS-paidassa kova heiluttamaan verkkoja. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen mies liigakentillä. Pelasi muistaakseni todella hienosti Jarkko Hattusen kanssa ja maalihanatkin taisivat sulkeutua Hattusen lähdön jälkeen.

Lintulaa pääsin seuraamaan kahden kauden ajan. Lintulasta taasen jäi mieleen hyvä kahdensuunnan sentteri, joka lukeutui FPS:n parhaimpiin pelaajiin. Nyt ilmeisesti alkanut pisteitäkin tekemään ihan eri tahtiin, joten kyllä Lintulaakin kannattaa liigassa kokeilla, try-out kuulostaisi hyvältä.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Loukkaantumiset

Eikös tuo Arttu Virtanenkin ole aika nähty kortti?

Arttu Virtanen ei minusta ainakaan pelillisistä syistä liigasta pudonnut. Olisi enemmän kuin tervetullut nykyiseenkin joukkueeseen, mutta aiemmin meni lähes kaksi kautta sairaslomalla TPS.ssä(olikohan selkävaivojen takia). Nyt on pikkuhiljaa pysynyt kasassa kun TuTon kanssa on pelannut ja voisi todellakin olla katsomisen paikka taas.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Nyt on pikkuhiljaa pysynyt kasassa kun TuTon kanssa on pelannut ja voisi todellakin olla katsomisen paikka taas.

Kyl kyl, täyttäisi esimerkiksi Kolun paikan loistavasti. Osaa nimittäin ryminän ohella vähän myös pelata. Mutta nythän minä sorruin lyömättömän supermiehen (Maximilian) kritisointiin. Turun passini lienee mitätöity. Hitto.
 
Viimeksi muokattu:

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tarkoitin siis Juuso Puustista, nyt meni miehet sekaisin.. Tosin on hankala tyyppi, mutta kiekollista taitoa ja maalintekoa löytyy. Jotenkin jäänyt Bluesissa nyt taka-alalle.
Kolehmainen ja Liivik toisi hyökkäykseen sitä voimaa ja kokoa jota siellä ei nyt ole yhtään. Ensi kaudelle on pakko tulla voimaa lisää, muuten ei tuu mitää.

Virtanen nyt on hyvä tekemää töitä, näitä pelaajia aina tarvitaan.

Minusta tuo Kolu nyt ei ole kovinkaan ihmeellinen ollut tällä kaudella, en tiedä mistä kiikastaa. On joka tapauksessa kovin yksin roolissaan, Liivik vaikka kaveriksi ja Kolehmainen samaan ketjuun. Johan alkais olemaan vastustaja kovilla..
 

12961

Jäsen
Kyl kyl, täyttäisi esimerkiksi Kolun paikan loistavasti. Osaa nimittäin ryminän ohella vähän myös pelata. Mutta nythän minä sorruin lyömättömän supermiehen (Maximilian) kritisointiin. Turun passini lienee mitätöity. Hitto.

Maximus voisi pelata nelosessa vaikka yhdessä Reivosen ja Artun kanssa. Kuulostaa ryminältä ja asenteelta. Ei tässä mitään Liivikiä tarvita, oman kylän pojat saavat riittää.

Maxin olemus ja peli-ilme sopii kyllä erinomaisesti pienen budjetin Suikkasen valmentamaan palloseuraan. Max tuskin on kalliskaan, perstuntumalta halvempi kuin Arttu.

Jussi Tapio voisi olla täysosuma, tarvitsee peliaikaa ja vastuuta omassa roolissaan. Tryout ensi kauden alussa voisi olla hyvä vaihtoehto ja roolitus on tosiaan tehtävä oikein. Tapio lienee melko turha mies nelosessa, mutta kortti kannattaa ehdottomasti katsoa.
 
Viimeksi muokattu:

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
1-kenttä ja 2-kenttä tekee peliä ja tulosta. 3-kenttä vois olla jarrukenttä ja 4-kenttään junnut, kuitenkin myös se 3. peliä tekevä kenttä. Taitojen rajoissa. Pakistoon en ota kantaa.
() ei sopimusta jatkosta, ""toivomus

1-kentän miehiä on ensi kaudeksi Vahalahti-X-Erkinjuntti

2-kenttä voisi olla esim. (Birner)-"T.Koskiranta"-"Tapio"

3-kenttään kun laittais (Kolu)-X/(Auk)-"Virtanen", kuka keskelle ?

4-kenttään esim. (Laine)-"Lintula"-X.

Suominenhan sanoi haluavansa muualle jo viime kauden jälkeen. Tekisi miehen uran kannalta hyvää. Filppula ei jatka ja tuskin myös Venäläinen,Hattunen,Plihal.

Oikeastaan puuttuu 4 keskushyökkääjää, se on paljon. Uusikartanon toivoisi jatkavan. Sitten olisi edelleen 3 miehen vajaus. Lintula ja T.Koskiranta pistäisin hankintaan esimerkiksi. Joka tapauksessa todellisia pelin rakentajia, eikä mitään nyyhkyjä niinkuin nyt on. Plihal ja Filppulakin ovat enemmän laitureita.

Jos pelimerkkejä on tarjolla, Nordlundin paikalle sopisi paremmin vaikka Clarke. Jos vain laskee palkkaansa. Ylivoimalla olisi kova mies ja kokenut. Bergin kanssa pitää neuvotella palkkaa uusiksi, tätä voisi käyttää toiseen huippupakkiin.

A-junnu ikäisiä ovat edelleen Laine,Vittasmäki,Ortio,Aaltonen. Eli heille sopimus jo tätä kautta. Jalo,Kokkala,Kluuskeri,Palmroth, pitäisi saada jonnekin hakemaan kokemusta, jos täältä ei sitä saa. Vaikka Tuto, muu mestisjoukkue. Liigaan ei vielä riitä taito.
4-kenttään toivoisi Lintulan tapaista nuorta pelinrakentajaa, joka saisi rinnallaan myös 2 junnua hyvään peliin. Samalla hankkien itse kokemusta liigasta, kohti isompaa roolia.
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Suominenhan sanoi haluavansa muualle jo viime kauden jälkeen.
Oonko mää vaan tyhmä vai enkö vaan tajua?

– Jatkosopimus oli ehdottomasti henkilökohtaisena tavoitteenani, joten olen todella tyytyväinen. Loppukaudesta jäi erittäin hyvä fiilis joukkueelle ja se osoitti, että ensi kaudella TPS lähtee haastamaan ihan jokaisen vastustajan. Tavoitteena on olla iskussa heti kauden ja alussa ja pelata ehjä kausi loppuun, kommentoi Suominen.

– Täällä on kuitenkin perhe, kaverit, asunto ja ihan kaikki. Olen lisäksi aina pelannut yhtä Mestis-kautta lukuunottamatta Tepsissä, joten todella helppo valinta.


http://www.jatkoaika.fi/smliiga.php?sivu=uutiset&id=9451 (Linkki ohjaa Jatkoajan uutiseen Tuomas Suomisen jatkosopimuksesta ja se julkaistiin 8.4-09)
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Noinhan sitä aina lässytetään sopimuksen julkistamisessa, ei mitenkään erikoista. Mitäs sitten sanotaan kun ei jatketa ? Samanlaista. Mutta katotaan jatkaako, vaiko eikö. Palkka voi alkaa olemaan jo kova. Minusta voisi kokeilla jossain muuallakin, ei ole ihan sillä tasolla minne voisi vielä nousta. Mutta tietenkin jos nousee täällä, mikä ettei. Mut katotaan nyt.

Lisätääs sen verran, että kyse oli ennen Tepsin lentoa näissä viimeisissä peleissä. Siis viime kaudella. Kovin oltiin Hifkiin ainakin viemässä huhun mukaan.

Seura saisi tiedottaa kenen kanssa neuvotellaan.
 
Viimeksi muokattu:
Maximus voisi pelata nelosessa vaikka yhdessä Reivosen ja Artun kanssa. Kuulostaa ryminältä ja asenteelta. Ei tässä mitään Liivikiä tarvita, oman kylän pojat saavat riittää.

Kolu-Reivonen-Virtanen ei kuulosta ryminältä. Koohotusta sun muuta voi olla mutta ei fyysisyyttä tai taklauksia. Kolulle on tällä kaudella tullut joku ihme kiekko syndrooma jossa yrittää leikkiä kiekollista hyökkääjää vaikka taidot ovat aivan jotain muuta. Puuttuvat maalille ajot , taklaukset ja rähinät. Reivonen on jatkuvasti klesana, hyvin polkee mutta kiekko ja ajatus ei pysy mukana. Massa ei riitä taklauksiin eikä muutenkaan fyysiseen peliin.Virtanen on käsittääkseni onnellinen Tutossa eikä haikaile liigaan enää. Kroppa ei välttämättä kestä 2 kertaa päivässä treenaamista ja pelejä.

Itse ainakin neloskentältä odottaisin kovia taklauksia , rähinää , asennetta ja maalille ajoa sekä vastustajan tähtien pimentämistä. Eikö tähän kannata hankkia sitten ihan omat miehet halvalla muualta kuin toivoa omista junnuista niitä koska heistä ei siihen ole. Lisäksi säästytään polttamasta junnejen kiekollista taitoa pois koska nelosen 4 minuutin peliajalla ei paljoa kehitytä, varsinkin jos odotetaan 0-0 peliä.

Itse kokoaisin joukkueen selvästi siten että on selvät roolit.
Ykköskenttä olisi offensiivinen ja pisteitä tekevä johon olisi selvästi satsattu rahaa(20min+yv).Kakkoskenttä sama homma(20min/peli+yv).Kolmosessa saisi pelata se hyvä sentteri joka koulisi vierellä pelaavista omista junnuist liigapelureita(10min+av).Nelosessa pelaisi sitten näitä ihmiskuulia jotka tekisivät likaista työtä(10min+av).
Pakiston rakentaisin niin että ykkös ja kakkos parissa olisi kiekollinenpakki ja vierellä 50/50 pakki.Kolmosparissa olisi puolustava puolustaja ja oma kehittyvä junnu tai sitten kaksi kappaletta puolustavia puolustajia jotka hoitaisivat vain oman maalinedustan ja jakelisivat kovia taklauksia.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ensi kautta silmällä pitäen täytyy muistaa ettei rahaa ole kuitenkaan hirveitä summia vieläkään, itse lähden siitä että;

a) se ykkös molari hankitaan, mikäli sikäli Engren ei nosta tasoaan voittavaksi kassariksi kauden lopussa.

b) yksi oikeasti kova kiekollinen puolustaja

c) hyvä ykkös-sentteri mikäli ei Plihalia saada pidettyä.

Joukkue on tällähetkellä hyvä, itse laskin että 6-9 pelaajalle jatkoa, jatkoa lähtisin tarjoamaan tällähetkellä;

Vahalahti, Filppula, Birner, AUK, Vittasmäki, Reivonen, Engren, mahdollisesti Suominen.

Kentät näyttäisi näillä tältä:

Vahalahti-*****-Erkinjuntti
Berg-*****
Birner-*****-Suominen/*****
Järvinen-*****
Filppula-AUK-*****
Vittasmäki-*****
Reivonen-*****-*****

*****/Engren
Ortio

Ykkösen keskelle siis "Plihal"/Genoway/muu yhtä kova sentteri, muutoin kenttä samanlainen mitä se on tälläkin hetkellä. Bergin pakkipariksi tarvitsisi saada se kova kiekollinen pakki, itse lähtisin hakemaan jotain Lupaschuk/vastaava. Clarkea täällä ollaan puhuttu, itse en kyseistä pelimiestä ottaisi, johtuen siitä että on aika usein klesana, eikä enään mitään arpoja Ameriikasta, meni tämä DC:in metsään ja pahasti.

Kakkosen sentteriksi ajattelin Lucenius/Kemppainen/Koskiranta akselilta jotakin, nuorta joka on menossa eteenpäin, laitaan tarvisi saada joku kovempi maalintekijä, tyyliin Lammassaari/Puustinen/Toporowski/Je.Saarinen, tai sitten pieni haku ja Muhonen Kerhosta, tietysti Anttila olisi tähän kova mies, hinnasta en tiedä mikä mahtaa olla, itse kyllä uskon siihen ettei Markoa nähdä ensi kaudella Atlantin tälläpuolen. Niin siis siinä tapauksessa jos ei Suomisen kanssa tehdä jatkoa. Pakiksi tarvitsee saada joku halvahko nuori kiekollisesti lupaava puolustaja, en muista onko Ässät tehnyt jatkoa, mutta Jesse Jyrkkiö olisi oiva hankinta, tietysti Tapparassa olisi Ilvonen, Kerhossa Syväsalmi, sekä SaiPassa Tuominen, paljon pitäisi Maston parantaa mikäli haluaa jatkoa ja kumpaankin suuntaan.

Budjetin pienuuden vuoksi kolmosen toiseen laitaan haetaan maaliteko voimaa naapuri seurasta, elikkäs Tapio. Vittasmäen pariksi vähän kokoa maalineteen tyyliin Mäkelä,Grönholm, tai sitten sellainen allround-pakki Jalasvaara, Kurki tai Korpikari.

Neloseen on pakko hankkia sentteri, itse en haluaisi katsoa peliäkään Kokkalan pehmo-kiekkoa, Jalo ennemmin kehiin, mutta siis itse haluan uuden sentterin, Riska Jypistä, tai Laakso KalPasta (ei taida tulla pelkästään neloseen pelaamaan),Arttu TuTosta, tai katse edelleen KalPaan ja Riekkinen. Laine toiseen laitaan hakemaan kokemusta, tai sitten Aarnio/Lostedt/Ben-Amour.

En tiedä kuinka kallis joukkue mahtaisi olla, mutta tuohon suuntaan pitäisi joukkueen muotoutua.

Ehdottomasti noista pelaajista haluaisin Luceniuksen uutena miehenä, taitoa riittää, mutta kiinnostaako palata Turkuun onkin eriasia, muutoin vaan Kemppainen tai Koskiranta kehiin.

Mikä muuten mahtaa olla Lee Sweattin tilanne?

PS. Kolmosen toiseksi pakiksi kelpaisi myös Halonen, mikäli haluaa jatkaa.

-Stouni-
 
Viimeksi muokattu:

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Juuri näin. Olen samoilla linjoilla Lordin kanssa.
Kyllähän sitä omista pelaajista kasaisi sen runnomis ketjun, mutta ketä siihen ottaa ? Kolu on ainoa tämmöinen ja tällä kaudella ollut kyllä luvattoman heikko.
Jos voimakenttä tosiaan on muotoa Reivonen-Kolu-jokumuu, ei hyvältä näytä. Reivonen ja Kolu jo tällä kaudella ovat pelanneet yhdessä sen mitä paikat on kestäneet, ja kumpikin tehnyt 1 maalin. Sen lisäksi tämä kenttä ei todellakaan ole pidellyt vastustajien Kariyoita ja Morrisoneja kiinni. Eikä pidä loppukaudellakaan. Kolu on käyttökelpoinen toki jatkossa, mutta samaan kenttään sitten 2 vastaavaa lisää. Jos Virtanen ei ole siihen sopiva, menee kalliiksi toki hankkia ne 2 pelaajaa ulkoa. Kolehmainen tai Liivik tai vastaavaa siihen tarvitaan.

Omia junnuja tosiaankaan en laittaisi tämmöiseen rooliin, aivan väärä paikka. Yksi kenttä näistä nuorista mihin keskelle vaikka se Lintula, ja yksi rymistelykenttä erikseen.

Masentavaa katsoa peliä, kun Kariyaa tulee ja menee maalin edessä. Ei ainakaan voi väheksyä tämmöisen voimakentän puuttumista..

Lisätään vielä että Reivonen on pelannut kyllä ihan ok, mutta mihin rooliin miestä sitten jatkossa laitetaan ? Sen mukaan sopimusta tai sitten ei.
 
Viimeksi muokattu:

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Sweattiin ei taida rahaa löytyä..

Ensi kaudeksi on pakko saada se kiekollinen pakki, R-puolinen taitava ja mielellään vaikka sikamainen vastustajat pimentävä. Lähtökohtaisesti tarvittaisiin sen lisäksi se puolustava pakki.

Jalasvaara olisi tämä puolustava ja joku ulkkari se kiekollinen. Clarke se ei ole, vaikka toki voi jopa saada "halvalla". Sweatt olisi unelma, kullan arvoinen mies.
Cory Murphy,Ross Lupaschuk,Teemu Aalto.. Onhan näitä ja hinta kans siellä +150k/kausi.

Pakistossa muuten on kaiketi Berg,Järvinen,Vittasmäki ja Halonen. Halonenhan sanoi viihtyvänsä täällä ja on edennyt tällä kaudella selvästi ?

Nordlundilla ole mitään jakoa, jos ei ala käyttämään sitä kokoa pikku hiljaa..

Märkä uni: Jos Sami Salo tulee Eurooppaan ensi kaudeksi, pitää olla tarkkana. Olisi liigan kovimpia pakkeja ehdottomasti, voitaisiin tarjota rahan lisäksi jotain muutakin, mitä seuralla nyt on tarjota. Työtä uran jälkeen jne.
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
Kolu-Reivonen-Virtanen ei kuulosta ryminältä. Koohotusta sun muuta voi olla mutta ei fyysisyyttä tai taklauksia. Kolulle on tällä kaudella tullut joku ihme kiekko syndrooma jossa yrittää leikkiä kiekollista hyökkääjää vaikka taidot ovat aivan jotain muuta.

Kolun muuttunut peli selittyy ainakin osin sillä että ketju ei ole useinkaan ollut sopiva varsinkaan Radjan kanssa.

Kyllä siellä paukkuu ja karvataan mikäli niin ohjeistetaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Valitettavasti osa profiilipelaajistamme taitaa olla kauden jälkeen lähtökuopissa, mutta mitä vähemmän menetämme ns. runkopelaajiamme (joista on ollut selvästi apua) niin sitä parempi tilanne.

Ulkkarit lähtevät varmaan kaikki, mutta Plihal tai Birner olisi mukava nähdä Turussa kyllä ensikin kaudella. Hyvin ovat jätkät pelanneet. Filppulaakin varmasti kiinnostaa pelata muualla, mutta pitäisin kyllä hänetkin joukkueessa, vaikka ailahtelevaisuutta on havaittavissa peliotteissa pitkällä aikajänteellä.
Suominen tuntuu jakavan mielipiteitä, mutta Tumenkin kanssa voisi yrittää sorvata vielä jatkodiiliä. Hieno pelaaja, joka taistelee ja vääntää TPS-logon eteen joka ilta hyvällä asenteella ja tyypillinen voimahyökkääjä.

Paljon on nimiä heitelty vähän sieltä sun täältä, enimmäkseen sieltä. Osa pelaajista voisi ollakkin Tepsin haarukassa, mutta katsotaan nyt. Nousevia kykyjä ja joitakin paluunmuuttajia olisi mukava nähdä. Tapio, Lintula ehkä jopa Pulliainenkin Tutosta kokeilemaan. Kissaa voisi myös kysellä, jos vielä jatkaa.

Kissasta päästänkin siihen, että puolustuspää kaipaa isompaa remonttia. Mastosta olisin valmis luopumaan ja Campbellille myös lippu vaikkapa jenkkeihin. Skålbergin voisin jopa pitää joukkueessa, koska omaa mielestäni kiekollista potentiaalia vaikka on fyysisesti pehmeä, mutta eikös mies palaa jo varmasti ensikaudeksi länsinaapuriin?
Yksi kiekollinen sekä hyvin liikkuva/peliä avaava pakki sekä sitten Ivan Majesky-profiilin puolustava luutija, joka antaa maukkaita pommeja sekä pitää oman sota-alueen puhtaana maalin edessä. Siinä vähän ajatuksia...
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Skålbergin voisin jopa pitää joukkueessa, koska omaa mielestäni kiekollista potentiaalia vaikka on fyysisesti pehmeä, mutta eikös mies palaa jo varmasti ensikaudeksi länsinaapuriin?
Eikös Skålbergin sopimus Färjestadin kanssa nimenomaan lopu tähän kauteen?
 

12961

Jäsen
Rouhintavoimaa olisi kaudenvaihteessa vapautumassa Ipasta Marko Anttilan muodossa, täysi heitto mutta kyllähän tuo meidän mikkihiiriosasto tarvitsisi kokoa ja näköä.

En tiedä missä hintaluokassa liikutaan Anttilan kanssa?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Rouhintavoimaa olisi kaudenvaihteessa vapautumassa Ipasta Marko Anttilan muodossa, täysi heitto mutta kyllähän tuo meidän mikkihiiriosasto tarvitsisi kokoa ja näköä.

En tiedä missä hintaluokassa liikutaan Anttilan kanssa?

Anttila on varmasti mielenkiintoinen pelaaja koko euroopan tasolla hyvien EHT-näyttöjen ansiosta joten en lähtisi edes haaveilemaan ko. pelaajasta. KHL tai Elitserien vie, ellei jopa AHL/NHL.

Ensi kaudesta muuten, Tepsillä taitaa olla edelleen se neljä (julkaistua) jatkosopimusta eikä uusistakaan tulokkaista liiku juuri huhua (pl. Tapio Laakso). Tilanne alkaa käymään kohta vaikeaksi ja paineet kasaantuu. Nyt tarvitaan uutisia!!

Edit. Ei mennyt kuin pari tuntia kun KalPa julkaisi jatkon Laakson kanssa..
 
Viimeksi muokattu:

HockeyBabe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Thunder Bay Bombers, Radek Bonk
Suikkanen taisi todeta iltapulussa että toivoisi monen nykyisen jannun jatkavan myös ensi kaudella mustavalkoisissa. Eli toivottavasti siellä on jatkopahveja tarjoiltu jo aika monelle ukolle. Eiköhän sieltä jotain kuulu kohta. Kädet ristiin :D

Kyllähän Tepsissä enemmän vetoa nykyään on koska meillä on VALMENTAJA. Kun ois sitä hilloakin vielä pikkuisen enemmän...
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Niin, Laakso Jalasvaara ja Anttila voidaan unohtaa ensi kauden joukkueesta. Sääli.. No, hyvä jos sopimuksia on jo tarjottu. Monella joukkueella alkaa olemaan ensi kauden sakki selvillä..
 

Lekkerimäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tuto
juupeli

En tiedä onko joku tuonut tämän jo aikaisemmin esille, mutta eräs mielenkiintoinen pelaaja ensikautta ajatellen olisi Sapkon Essenin Oskari.

Kotoisin paraisilta ja tuton junnuja. Pelas helvetin hyvin ennen kun olkapää meni paskaks joulukuussa. johti mestiksen maali-ja pistepörssiä. Isokokoinen ja tosi hyvä rightinpuolen laukaus. Haluaa ratkaista pelejä.

Olen toimitsijana Sapkon kotipeleissä, joten olen nähnyt essenin jokaisen kotipelin tällä kaudella. Olisi todella mielenkiintoinen pelaaja ensi vuoden tepsiin. Jokatapauksessa jossain liigajoukkueessa pelaa ensivuonna.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Hyvä. Jostain syystä pidän Suomisen pelityylistä, lisäksi plussaa tepsiläisyydestä ja yleisestä rakkaudesta Pallukkaseuraa kohtaan.

Nyt vain noita kehnohkoja vierasyöläisiä pihalle, Nordlund Raumalle, jne. Hyvä tästä vielä tulee ennen ensi kauden alkua. Tosin tulevan kauden sopimustilanne on lievästi sanottuna huvittava:

Berg ja Järvinen puolustuksessa, hyökkäyksessä Suominen ja Erkinjuntti. Jee.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Hyvä, vihdoin ja viimein yksi jatkosopimus. Ja oikeasta päästä. Ja kuten täälläkin kuullutettu, omille kasvateille suo jatkoa täällä.

Seuraavaksi sitten Vahalahti,Birner ja Uusikartano ?

Ulos Nordlund,Hattunen,Venäläinen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös