TPS - Jokerit To 27.1.2005

  • 11 011
  • 91

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti Vakio
Minä en löytänyt sarjataulukosta teidän rosteria. Jos nyt oikein muistelen, joukkueessanne pelaa S. Koivu, Rivet, Hulkkonen, Kiprusoff, Nurminen, Alatalo, Bouck, Kauppila, Vykoukal, Lius jne. Ei perkele pojat, eihän tuolla voi pärjätä. Onneton rosteri.

Tuurilla taisi mestari-Kärpätkin kaatua 4-1.

Vai et löytänyt sarjataulukosta rosteria...

Onneton siinä mielessä, että kuten jo sanoin TPS:n rosteri kestää vertailun Jokereihin vain ykköskenttien osalta. Kapea se materiaali on ja onneton, sillä menestyksen pilalle hemmoteltuja, kuten itse olen, ei tällainen tyydytä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä rostereista

Nämä ihmettelyni Tepsin ja turkulaisten "luottamuspulasta" juontavat lähinnä kahdesta seikasta. Ensimmäinen on rosteri ja siinä en näe mitään kovin suurta eroa, siis paperilla. Eroa toki on jos katsotaan tämän kauden suorituksia, mutta pelin loksahtaessa kohdalleen materiaaliltaan joukkueet ovat kohtuu tasaisia. Tepsin ongelmana (Kärppä peliin asti) lienee ollut alisuorittaminen ja meillä taas ei alisuorittamisesta voida puhua kenenkään kohdalla. Ei varsinkaan nyt, kun Vertala kiekkoilee paremmassa organisaatiossa ja valmennuksessa muualla. Rosterien osalta mielestäni ainoastaan veskaripeli on selkeästi meille ja sen tähden veikkailinkin sen ratkaisevan tänään. Eihän me nyt perkele häviämään lähdetä....

Toinen juttu on sitten se, että Kärpät, Tps ja Hpk ovat joukkueita, jotka mielestäni ovat aina kotihallissaan suosikkeja, jopa Jokereita vastaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kärppiä vastaan Tepsin peli oli ajoittain hyvää. Jokereita vastaan Paketin pitää pysyä kasassa täydet minuutit, jotta Jokereilta voi pisteitä napsia. Narrit harvoin itse hölmöilee pisteitä vastustajille, joten TPS:n on onnistuttava tänään vähintään yhtä hyvin kuin tiistaina. Lassilalta vaaditaan huippupeliä ja lääkkeet Timmpa Tompan ohittamiseen on löydyttävä. Eihän siitä mitään tule jos sitä kiekkoa ei saada maaliin kertaakaan.

Ykköskenttä pelasi tiistaina hyvin ja lupa on odottaa jatkossa vielä parempaa. Bouck ja Tuokko kakkosessa jaksaa tehdä töitä hyvällä sykkeellä, mutta taitoa ei hirveästi miesten puukäsistä löydy Tuokon ajoittaisia väläytyksiä lukuunottamatta. Kauppila puolestaan tuo kakkosvitjaan taitoa, joten ratkaisuvoimaa pitäisi tuostakin koostumuksesta löytyä.

Tasaista vääntöä odotan. Ylivoima pyöri Kärppiä vastaan hyvin ja Rivetin maali oli hienoa katseltavaa. Samanlaista tänään ja porukkaa maalille huseeraamaan niin kyllä se kiekko sinne maaliin saadaan. Vykoukal on nostanut parissa viime pelissä tasoaan huimasti ja hän muodostaakin Rivetin parina hyvän koostumuksen kakkosen takalinjoilla. On taitoa ja kovuutta. Toivon mukaan tänään saadaan maaleja Thomasin taakse ja enemmän pisteitä kun nolla.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti bozik
Nyt en ilmeisesti saa unihiekkaa millään pois silmistä. Luulin lukevani ketjua, jossa spekuloidaan Tepsi-Jokerit matsia, jossa Tepsillä on riveissään Koivu, Kipru & co. ja ottelu siis pelataan Turussa. Joku tässä nyt mättää, kun näistä asetelmista huolimatta turkulaisetkaan eivät oikein jaksa omiinsa luottaa ja toisaalta pitävät Jokereita suosikkina.

Mä kokeilen lukea ketjun uudelleen läpi.

Heko heko. Jos Kauppilalle pitää ladata laidoille Tuokko & Bouck, ei rosterin syvyys ole ihan kauhea. Tepsissä on nimiä mutta valtaosa ko. henkilöistä pelaa uransa loppumetrejä. Sen näkee turhan usein kentälläkin.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
On se maailma mennyt kummalliseksi. Tässäkin ketjussa joukkueiden kannattajat kehuvat kilpaa toistensa pelaajia, eikä vastustajan hakkumisesta ole tietoakaan. Tästä ketjusta pitäisi muidenkin joukkueiden kannattajien ottaa mallia.

Jokerit kieltämättä vaikuttaatällä hetkellä hieman konemaiselta jokkueelta , sitä ei tunnu pysäyttävän kukaan eikä mikään. Kuitenkin, Tepsistä kyllä löytyy potentiaalia, mikäli jokainen palaaja yrittää kakkensa ja onni on puollella. Eniten tepsin peleissä (niissä harvoissa joita olen päässyt näkemään) huomioni on kiinnittynyt siihen, että 1-1 tilanteisiin mennään kovin löysästi. Jos ei ole tahtoa mukana, on aivan sama millainen rosteri on, se on nähty monissa peleissä.

Laitetaanpa veikkaus, että Jokerit valitettavasti voittaa 1-2 Juha Lindin viimeisin minuutin onnenkantamoisella...Tepsin ainokaisen tekee maalin makuun päässyt Rivet...
 
Viimeksi muokattu:

Tomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kai Nurminen
Vaikea peli tulossa, mutta niin oli viimeksikin ja kohtuu "helposti" sekin klaarattiin. Tänään meidän ykkönen tulittaa kolme kertaa kumilimpun Thomasin taakse, ja sen lisäksi kakkosesta Tuokko pistää yläriman sijasta kiekon yläkulmaan ja TPS voittaa 4-1. Ja ne maalintekijät ovat TPS:ltä Nurminen2, Seikola ja Tuokko (Koivu 0+2). Jokereilta tolppien väliin osuu Filppula ja Dahlman.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Viestin lähetti Tomba
TPS voittaa 4-1. Ja ne maalintekijät ovat TPS:ltä Nurminen2, Seikola ja Tuokko (Koivu 0+2). Jokereilta tolppien väliin osuu Filppula ja Dahlman.

Filppula ja Dahlman tekee reteesti puoli maalia mieheen...
 
Tehän ette tiedä kiekosta mitään. Tänään tehdään 6-8maalia joista 4 avauserään. Kauppila paukuttaa hattutempun.

LT: 5-3
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti makumiitti
Tehän ette tiedä kiekosta mitään. Tänään tehdään 6-8maalia joista 4 avauserään. Kauppila paukuttaa hattutempun.

Mää tarjoon sulle bisset joskus Elyseellä, jos tämä ennustus toteutuu kokonaisuudessaan :D


Hieno homma, ettei Blues-ottelu pidentänyt sairaslistaa. Saas nähdä, miten viime pelin tärskyt vaikuttavat Campbellin, Jantusen ja Mortin peliin. Mortti on pelannut muutenkin hiukan vaisusti viime aikoina, liekö syynä Vertin siirto Tanpereelle?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Turpaan tulee

Jäin pois Kärppäpelistä, koska peli oli jo etukäteen hävitty paperilla. Samasta syystä istun kotona nyt. Jos jätetään Häkkisen siivouspäivä pois laskuista, niin Jokereilla on takana 17 puhtaasti voitettua ottelua. Tepsi ei ole tällä kaudella kertaakaan ottanut 9 pistettä kolmesta perättäisestä ottelusta edes suht ehjällä rosterilla. Nyt on sairastupa täynnä, takana 2 voittoa ja vastassa liigan ylivoimaisesti terävin kärki, joka on jo ottanut 12 pistettä Tepsiltä tällä kaudella yhteislukemin 13-3.

Tulosvedossa 6,5-1,0 Tepsille =)

..ohops se alkoi jo
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Turpaan tulee

Viestin lähetti AnaMasa
Jäin pois Kärppäpelistä, koska peli oli jo etukäteen hävitty paperilla.
AnaMasa, suunta kohti Artukaista, mars mars! Näyttää turhan tiukalta ja voittoputkenne aukeaminen on mahdollista. Marssi siis hallille ja varmista meidän pisteet.

Ihan off topic, mutta kysyn silti. Miksi Tepsin matsien nettiselostuksissa radio pyörii myös erätauoilla kun taas muut sen katkaisevat ? Mulle tämä on tietenkin paljon mukavampi näin, mutta mikseivät muut toimi samoin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se nyt perkele, kolme kotipeliä, ja nolla maalia varsinaisella peliajalla. Jos playoffeissa tulevat vastakkain, voi kyyti olla TPS:lle aika kylmää. Ja tulosvetoonkin voi pistää suoraan 0-1.

Noh, saatiinpahan ainakin piste. Ei vaan lohduta kun kolmesta kotipelistä saldona on mahdollisesti vain yksi piste ja nolla maalia.

*edit* TPS:n tehokkuutta kuvaa taas seuraava: Tim Thomas, kolmannessa erässä ilmeisesti 0 torjuntaa, ja koko pelissä 14. Lähde sm-liigan sivusto.
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
... ja kolmannessa erässä Tepsi pelasi jopa ylivoimaa ja Thomas 0 torjuntaa ? Huhhuh. :)
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
..jatkoajalle

Tähän mennessä varmistettu ainakin piste ja kun pahimmat kilpailijat näyttävät kompuroivan, niin ei tämä ainakaan itkun paikka oo.

Sain juuri valmiiksi Thomasin näköisen voodoo-ukon. Meinaan tökkiä sitä längistä ja kainaloista koko jatkoajan. whoooodhooo!!!

SAKUUU KOIVUUU! Black magic, ryähää! Meni muuten längistä.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Millainenkohan tuo kolmas erä on oikein ollut, Thomasilla nolla (0) torjuntaa liigan tilastojen mukaan. Voiko pitää paikkaansa? Noh, jatkoajalle ekaan puoleen minuuttiin sitten kolme torjuntaa, joten näyttää siltä että Tepsi on säästellyt voimiaan jatkoajalle. Taistele Jokerit, taistele. Nyt on kovat paikat. TPS painaa päälle ja lujaa.

Ja Koivu ratkaisi ajassa 63.05, joten näin siinä sitten kävi ja hunajata huudetaan. Onneksi olkoon TPS ja kannattajansa. Parempi voittaa aina.
 

Tep

Jäsen
Thomas 0 torjuntaa? Ei oo mahollista, on meillä kova hyökkäys. Onneksi sentään piste plakkarissa ja molarilta hyvä peli. Mutta kyllä joku tökkii jos ei saada laukauksen laukasta kohti maalia.

Lassila, kestä!

Edit: Saku! Kiitos Saku!

Edit2: Kiitos Saku, kiitos Lassila, kiitos kaikki! Hyvä peli loppujen lopuksi. Mahtava olo, Tepsi voitti Jokerit! Tuli kolme pistettä enemmän mitä oletin.

Edit3: Siis kaksi pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TULIHAN SE SIELTÄ KUN VÄHÄN YRITETÄÄN.

Koivu 1-0. Oli jo aikakin saada jotain muutakin aikaan kuin 0 maalia.

Ei tuo saldo yhtään kyllä sen parempi ole, 3 peliä ja 1 maali..heh.

*edit* Lisäyksenä se, että nyt Lassila on pelanut TPS:lle viimeisessä kahdessa pelissä pisteitä, eikä ole myöskään tullut pahoja mokia. Erittäin hyvä homma. Toivottavasti taso pitää nyt.
 

Jackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Anaheim Ducks
no on tässä sekin puoli, että eipä oo sarjaa ylivoimaisesti johtava joukkue meitä vastaan maaleilla juhlinut..
 

Morgoth

Jäsen
Mikä voittoputki tästä alkaa? Ensin Kärpät ja sitten Jokerit. Maailman kirjat sekaisin!! Olisiko se "ylikuntovaihe" nyt menossa ohi ja pelijyvä alkaa löytyä? Tuskaisen vaikeaa tehdä maali, mutta onneksi The K11ng oli mies paikallaan! Kiitos Saku!

Tim Thomas vain 18 torjuntaa koko pelissä? Thomas on kyllä mainio, mutta vielä mainiompi on Jokereiden puolustus.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Odotetun nihkeä ottelu tilastojen mukaan. Tulosvetokin meni oikein surkealla kertoimella.

Onnittelut Turkuun.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahasta, nöyrimmät onnittelut Turkuun. Tuo sama hunajata biisi ja maali Koivun tekemänä tuntuu radion välityksellä näköjään yhtä pahalta Pariisissa kuin stadissa tai Turussa.

Ne viestit jätän lukematta, joissa puhutaan ihan paskasta pelistä, kun edes maaleja ei tehty. Mulle oli ihan riittävästi jännitystä tuossakin.

Perkele, saatana, jumalauta, vtu.........

voi vittu, Sakun haastattelu ja dirlandaa, 90-luvun sota uusiksi. Ja mollaavat vielä Saku ja haastattelija Timiä, vedetäänkö aina längeistä, teepeeäs, teepeeäs, kiss my ass
 

Nupe#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvää päivää ja yötä. Koivu räjäytti Turkuhallin jatkoaika maalillaan. Olipas niukka maalinen ottelu.

Onnittelut turkkulaisille ensimmäisestä voitosta tällä kaudella!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Olipas jännä matsi. Sydän hakkaa vieläkin julmetusti. Onneksi jäi hyvä mieli Sakun ratkaistua jatkoajalla tärkeät pisteet kotiin. HIFK:n ja Lukon hävitessä samaan aikaan saatiin kivasti pisteitä pahimpiin kilpailijoihin verrattuna.

Lassilalta hieno peli. Torjuntoja kertyi paljon ja yhtään kertaan ei limppu verkkoon livahtanut. Taso alkaa löytyä ja toivottavasti se kestää. Hyökkäys tuntuu olevan aika kädetöntä tällä hetkellä. Tänään tuli voitto yhdellä maalilla, mutta se harvemmin riittää. No Jokereita vastaan harvemmin maaleilla juhlitaan, joten nautitan nyt tästä. Perä perään on kaadettu Kärpät ja Jokerit vajaalla miehistöllä. Hyvä näin!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jeps, onnittelut Turkuun! Varmasti helpottaa tuo maali Timpan taakse. Ei tämä hirveästi jaksa korveta, kiitos liigan perseestä revityn jatkoaikasäännön. Varmasti olisi vituttanut enemmän tappio varsinaisella peliajalla.

Jäätiin pitkästä aikaa nollille, mutta hyvää tämäkin vain tekee loppujenlopuksi. Kasvattaa joukkuetta. Ilmeisesti molarit jälleen kerran pääosissa?

Ensi tiistaina levänneenä petolauman kimppuun. Silloin luistin kulkenee paremmin. Toivottavasti se verkkokin alkaisi heilumaan taas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös