TPS - HIFK la 8.10.2005

  • 53 801
  • 270
Tila
Viestiketju on suljettu.

Birchman

Jäsen
leivoja kirjoitti:
Mutta auta armias jos joku sitten menee herralle tekemään saman, niin johan itku tulee.

Ensin provotaan ja sitten juostaan mamman helmoihin imemään unirättiä, ihan niin kuin puolet Jatkoajan foorumilaisistakin tekee.

Missä kaveri on itkenyt? Turha tunkea sitä ruotsalaisen lehden haastattelua tähän - siinä ei ole mitään itkemistä.

Miten juostiin mamman helmoihin? Lostedt aloitti tappelun ja Jämtin vastasi haasteeseen. Jämtin sai turpaan ja Lostedt kunniaa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Morgoth kirjoitti:
Totta, kyllähän tuossa nyt töpseliä vietiin. Tietysti olisi ollut ämmämäistä olla tappelematta, mutta toisaalta myös oli vitun tyhmää mennä tuohon HIFKn ansaan mukaan. Minkäs toisaalta teet? Joko haukutaan ämmäksi tai sitten suihkuun menee yksi 'puukäsi' ja yksi 'hyvä pelaaja'.

Kyllähän tuo kieltämättä tehokas taktiikka on jota HIFK käyttää, Lostedtilla tms. onnistutaan sekoittamaan vastustajan joukkue totaalisesti viemällä kaukalosta yksi vastustajan tärkeä (tai rooli) pelaaja. Pitäisiköhän vastustajien ryhtyä miettimään sitä, että kannattaisiko näitä "lostedteja" ryhtyä viemään kaukalosta pois ennen kuin he ehtivät tehdä tuhojaan? Tai sitten tosiaan vain kieltäytyä tappelemisesta ja kestää ne ämmäksi haukkumiset. Minä valitsisin ensimmäisen taktiikan, koettaa noutaa pois nämä vastustajan rotat ennen kuin he ehtivät tehdä tuhojaan.

vlad.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Rallar kirjoitti:
Missä kaveri on itkenyt? Turha tunkea sitä ruotsalaisen lehden haastattelua tähän - siinä ei ole mitään itkemistä.

Miten juostiin mamman helmoihin? Lostedt aloitti tappelun ja Jämtin vastasi haasteeseen. Jämtin sai turpaan ja Lostedt kunniaa.

Kannattaa joskus seurata muutakin kuin jonoa Marilyniin...??

Vaikkapa naapurimaan kiekkosarjaa ja lehdistöä.

Ja missä on viittaukset tämäniltaiseen peliin itkemisestä, kysynpä vaan, sillä en niitäitse omista teksteistäni millään löydä.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
leivoja kirjoitti:
Repii, hakkaa, rikkoo, raastaa, potkii ja räkii itse päälle. Mutta auta armias jos joku sitten menee herralle tekemään saman, niin johan itku tulee.
Kyllä, Jämtin tekee juuri tuota, mutta tuon itkun voit jättää pois. Tälläkään kertaa Andreas ei perääntynyt, vaikka turpaan tuli. Samaa on tapahtunut muutamankin kerran ruotsissa.
 

monni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitä saa mitä tilaa!

Jämtin tiesi aivan varmasti mitä teki, kun noita lättyjä lasetteli HIFK:n päätyyn. Nyt vaan sattui käymään niin, että "Shredder" ei tästä oikein digannut, mikä on iha oikke, vaan päästi koirat ulos. Ei nyt aleta Jämtiniä vertaamaan kuitenkaan mihinkään änäri tähtiin a´la Mario tai Joe vaan rinnastetaan ennemmin vaikka hymypoika M. Barnabyyn tms. ukkoon, joka osaa jopa pelata ronkkimisen ja rottailun ohessa.

TPS tarvitsee nyt mielestäni kipeimmin Äijiä! Pari ketterästi liikkuvaa "kädellistä" jääkaappia rosteriin, toinen vaikka pakistoon luutimaan ja toinen ylivoimaan hakkaamaan niitä kuuluisia ylijäämiä sisään. Onkohan Jokkella päässyt paperi loppumaan siitä faksista vai onkohan se edes kytketty seinään...tietääköhän Jokke mikä on faksi!?
 

Birchman

Jäsen
leivoja kirjoitti:
Kannattaa joskus seurata muutakin kuin jonoa Marilyniin...??

Kiitos vinkistä, tosin itse en Marilynissä käy. Aika väsynyt mesta. Suosittelen sinullekin käyntiä Olavin Krouvissa. Siellä on ihan mukava tunnelma.

leivoja kirjoitti:
Ja missä on viittaukset tämäniltaiseen peliin itkemisestä, kysynpä vaan, sillä en niitäitse omista teksteistäni millään löydä.

leivoja kirjoitti:
Edelleenkin peräänkuulutan, että mitä vi**ua siellä oikein tapahtui lämmöissä kun pitää käskyttää. Ensin provotaan ja sitten juostaan mamman helmoihin imemään unirättiä, ihan niin kuin puolet Jatkoajan foorumilaisistakin tekee.

Eikös se tule tuossa yo lainauksessa selville? Missä vaiheessa juostiin mamman helmoihin? Ei tää voi olla niin vaikeeta!
 
Suosikkijoukkue
TPS
Itse seurasín lämmittelyn alusta loppuun, enkä siinä mitään erikoista huomannut. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö jotain kiekon laukomista ifk:n puolelle olisi tapahtunut, mutta mitään isoa kalabaliikia ei lämmittelyssä ainakaan ollut.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tuoppi kirjoitti:
Tappeluiden käyttäminen taktiikkana on perseestä...

Voi se ollakin perseestä mutta kaikkiaan tehokasta se on tällä kaudella ollut, sitä tuskin kovinkaan moni voi kiistää. Se on sitten eri asia kuinka kauan meno jatkuu tällaisena vai puuttuuko liiga siihen jollain tapaa, minusta ei tarvitsis puuttua vaan minusta olisi loogisempaa, että eri seurat koettavat itsenäisesti kukin löytää oman ratkaisunsa siihen kuinka selviytyä tästä ongelmasta, esim. koettaa poistaa nämä "rotat"* kaukalosta ennen kuin he ehtivät tehdä tuhojaan.

vlad.

*: sana rotta ei ole halventavassa merkityksessä, käytäntö on tehokas ja pelaaja joka tätä roolia suorittaa on eräällä tapaa hyvin arvostettava vaikka hänen roolinsa vastustajan silmissä ei sitä olekaan.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
No, myönnetään omat skrubut.

Paskaa tästä kuitenkin IFK:lle tulee, Jämtin on rotta, Turussa ei ole tunnelmaa ja nimimerkkien takaa on helppo kerskua.

Menkää te vaikka Olavin Marilyniin...minä poistun Nosturiin katsomaan Soilworkiä. Toivottavasti hurrit ei lauo lämmittelyssä kiekkoja vierasjoukkueen päätyyn...
 
JHag kirjoitti:
5. Laura Ruohola kiihottuu kiekkoväkivallasta, eikä meinaa pysyä housuissaan telkkarissa

Nyrkkeily- ja käskytystietämykseni on sen verran ohutta, että kommentoin ainoastaan tätä pykälää: Nti Ruoholan takatavaran pysyminen housuissa on ollut vallan kyseenalaista jo ennen väkivalta-aaltoa. Jos pökät vielä tuosta vähänkin kiristyvät, niin siitä ei seuraa mitään hyvää.

vlad kirjoitti:
Voi se ollakin perseestä mutta kaikkiaan tehokasta se on tällä kaudella ollut, sitä tuskin kovinkaan moni voi kiistää.

Njaah, eiköhän noita sarjapisteitä kuitenkin kerry enemmän hieman muunlaisilla keinoilla (kahvakortti, anyone?). Jossakin yksittäisessä pelissä saattavat puntit heilahtaa tappelevan joukkueen puolelle, mutta en usko että ko. tyyli on pitkässä juoksussa se kaikkein tehokkain tapa. Mutta iso osa faneistahan taitaa tuosta tykätä, joten mikäpä siinä sitten.

Ramses kirjoitti:
Shedden ja Lostedt on ihan vitun kurkoja. Tätä HIFK:ta mä rakastan.

Ja mä rakastan sua! Ramses pyssytti päivän kiteytyksen.

Hyvää yötä, ei tapella.
 

Bialowas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turhautuneempi joukkue
Tähän sen enemmin puuttumatta... SM-liigassa suuri osa tappeluista on todellisia jump-startteja, joissa toinen osapuoli (syystä tai toisesta) rynnii toisen päälle ja aloittaa taputtelun, kun toisella on vielä suurinpiirtein hanskatkin kädessä. Hyvänä esimerkkinä tästä on mm. eräs HPK:n "pienisuuri gooni".

Tämä ei kuitenkaan aina ole yksin pelaajien vika. Esimerkiksi viimekaudella(vai toissa vuonna?!?) Helenius ja Vopat olivat ottamassa kunnon matsin abc-kirjan mukaisesti... ja mitä tapahtui? Urpolinjurit tulivat väliin ja koko homma meni pannukakuksi. Suomessa on toimittava nopeasti, jos meinaa todella päästä hanskaamaan... Valitettavaa onkin juuri se, että yli-innokkaat linjurit aiheuttavat sen, että liian usein tappelujen alku menee varasteluksi ja siitä johtuen toinen saa jo tappelun alkuhetkillä epäreilun yliotteen.

Tällä viestillä ei kuitenkaan siis sen suurempaa tekemistä tämän kyseisen ottelun kanssa.

Silti nostan hattua kaikille kolmelle osapuolelle. Väriä liigaan. :D
 

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huomattavaa on...

..että tämä "noutaminen" ei tapahtunut lämmittelyssä, vaan vasta pelin aikana.

Pätkän mukaanhan Shedden käski koiransa ilmoittamaan hurrille, että hyvä ei heilu, jos lämmäily ei lopu. Se miten Shedden asian muotoili on sivuseikka, jota ei liene syytä ottaa kirjaimellisesti. Joka tapauksessa minusta ohjeistus liittyi pelkästään lämmittelyyn.

Koira kävi juttelemassa, ja pojat uhosivat toisilleen.
BTW, loppuiko lämmäily?

Tämän jälkeen pelissä lyötiin, ei kuitenkaan ihan alussa?

Jos tulee muuta sanktiota kuin mitä on jo tullut..... niin herranjumala sentään.

EDIT: JHAG:lle listaukseen sellainen korjaus, että rikosilmoituksen IFK:ta vastaan oli jonkun lähteen mukaan tehnyt tv-katselija Kirkkonummelta. (Lähteeni on tosin joku päivälehti...)
 

BlackJack#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves Tampere,TamU,ManU,Alaska Aces
Itse voin myöntää, etten ole pelissä ollut, enkä ole missään nähnyt, jos alkulämmittelyssä on jotain spektakulääristä tapahtunut. En myöskään kuulu siihen väestön osaan, joka kännissä naamailee koville jätkille tanssiravintelissa ja ottaa sitten tästä syystä myöhemmin illalla kansioonsa nakkikioskilla.

Siihen väestön osaan kuitenkin kuulun, joka toivoo, että jopa meitin SM-liigassa pelaajat olisivat jääkiekon pelaamisen takia. En kuulu siihen porukkaan, joka toivoo jotain "old time"-hockeyta kotoiseen liigaamme, jossa jääkenttäboxereita on enemmän kaukalossa, kuin niitä kiekkoilijoita..

Eli nykyinen NHL-tyyli on meikäläisen tyylistä kiekkoa. Tappelijoita ja tappeluita saa olla, mutta ko. heebojen pitää myös osata kiekkoilla. Minulle vain ei riitä se, että pystytään 1. ja ainoassa vaihdossa saamaan se taistelu aikaan, jonka jälkeen voikin sitten käydä suihkussa.

Ja vielä lisäykseksi, pyrin kyllä lukemaan ja sisäistämään joka ketjun sisällön, johon kantaa otan.

Että jos sitten vaikka Lostedt olympialaisiin ja Shedden käsk.. eikun koutsaamaan. Mennäänkö näillä..??
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nännimäinen kirjoitti:
Ja mä rakastan sua! Ramses pyssytti päivän kiteytyksen.

Hyvää yötä, ei tapella.


Koita nyt housuissas pysyä , ku toi tunne ei ole molemminpuolinen. Ehkä teillä siellä tampereellakin joskus tapahtuu.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Wares kirjoitti:
Mutta sitä kylläkin hämmästelen, että miten tästä tilanteesta joku saa Jämtinin itkijäksi tai neidiksi. Yritti välttää tappelua, mutta kun huomasi, että Lostedt ei luovuta, niin tiputti hanskat, otti turpaansa ja lähti pelistä suihkuun. Mitä muuta vielä olisi pitänyt tehdä?

No täältä lähtee tunnustusta Jämtinille. Ilolla otan vastaan pelaajan, joka piristää omalla tavallaan S/M-Liigaa ja Jämtin sitä totisesti tekee. Jokaisessa jengissä pitäisi olla vastaavia. Nämä pelurit nostavat tunnetta kentällä ja katsomossa. Ei näitä ole ikinä liikaa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
monni kirjoitti:
Jämtin tiesi aivan varmasti mitä teki, kun noita lättyjä lasetteli HIFK:n päätyyn. Nyt vaan sattui käymään niin, että "Shredder" ei tästä oikein digannut, mikä on iha oikke, vaan päästi koirat ulos. Ei nyt aleta Jämtiniä vertaamaan kuitenkaan mihinkään änäri tähtiin a´la Mario tai Joe vaan rinnastetaan ennemmin vaikka hymypoika M. Barnabyyn tms. ukkoon, joka osaa jopa pelata ronkkimisen ja rottailun ohessa.

Niinpä, kumpainenkin halailuun osallistunut pelaaja kuuluu kuitenkin Puupää-lahkoon. Näitä liigasta löytyy jokunen, luojan kiitos. Puupää omaa yleensä jonkun vahvan fyysisen ominaisuuden tai suuren suun- kovimmat puupäät molemmat. On persoonana yleensä hieman...erilainen. Saa erityishuomiota niin kotona kuin vieraissakin. Aiheuttaa paljon älykästä keskustelua sanoillaan ja teoillaan.

#50 lämäili kiekkoja väärään suuntaan>>peri-kanukki valkku ei tästä pitänyt>>kädetön puolustaja sai valkulta vinkin. Virhe/huonoa tsäkää kun sattu olemaan kamera vieressä. No, katsotaan nyt mitä tuleman pitää ja miten "todisteita" luetaan. Parin pelin toimitsijakielto voisi olla ihan paikallaan, linjan(?) mukaisesti.

Ulkopuolisena tilanne herätti tunteita molempiin suuntiin. Tärkein reaktio lienee leveä hymy. Ja mikään, mikä saa miehen hymyilemään, ei voi olla pahaksi! Kyseisessä tapahtumassa ei kuitenkaan ollut havaittavissa poikkeuksellista törkeyttä jne...Ja ohan näitä keskustelujakin ihan kiva lukea lauantai-illan alkupotkuna, tuppaavat hiihtävän ennustettavia latuja. "<pelaaja X> on kovin-ikinä missään/rotta-ämmä!", "tällaista <joukkue Y> mä rakastan!", "tappelut ei kuulu jääkiekkoon", "maalaiset/kaupunkilaiset on...jotain", "<joukkue Z> on jääkiekon irvikuva".

Nelonen messissä mukana kovien kundien kohtaamisilla. Tästä on hyvä jatkaa!
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Jämtinin ulosajo kentältä oli taktisesti erittäin järkevää, tepsille todella tärkeä kaveri ku ei kunnolla saada edes kolmea kenttää kasaan. Kun taas Lostedt on täysin turha kaveri kiekollisena.

Tappelu muuten tuli täysin puun takaa Jämtinille joka ei tajunnut heti edes mistä on kyse, siitä ne nyrkkeilypisteet Lostedtille tuli. Jämtin pääsi mukaan hommaan kuitenkin mutta sit se oli jo ohi. Joten ifk:n tough-guy-tietokonepäivystäjien on melko turha ruiskuttaa housuun siellä pikku-somaliassa.
Enkä muuten minäkään ymmärrä mitä ämmämäistä siinä on vastata tappeluun kun toinen tulee päälle ku Matti Nykänen kolmessa promillessa.

Ifk:n videoidenkelailutalkoot ovat kaikille niin kiusallisen tuttua kamaa että eihä me nyt siihen lähetä mukaan! Eikä mitään sanktioitakaan alasarja-valmentajalle, siitä lähetään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ramses kirjoitti:
Koita nyt housuissas pysyä , ku toi tunne ei ole molemminpuolinen. Ehkä teillä siellä tampereellakin joskus tapahtuu.

Näin äkkiä laskettuna ainakin sellaiset ~33 kertaa on tapahtunut.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
JHag kirjoitti:
1. Raumalainen henkilö nostaa syytteen HIFKiä vastaan

Kuka raumalainen syytteen on nostanut? Kirkkonummelta tai jostain vastaavasta svedu-pitäjästä tämä henkilö oli kotoisin. Voidaan spekuloida mitä joukkuetta tämä luultavasti suomenruotsalainen kannattaa, mutta todennäköisesti se ei kuitenkaan Lukko ole.

Tämä on IFK:n tyyli ja se ei miksikään muutu. Vastustajien parhaat pyritään käskyttämällä saada pois kaukalosta, niin tänään kuin viime keväällä Raumallakin. Tappelut on ookoo, mutta nämä puukäsien hyökkäykset tähtien päälle pitäisi joillain tapaa saada kuriin.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Repolainen kirjoitti:
Kuka raumalainen syytteen on nostanut? Kirkkonummelta tai jostain vastaavasta svedu-pitäjästä tämä henkilö oli kotoisin. Voidaan spekuloida mitä joukkuetta tämä luultavasti suomenruotsalainen kannattaa, mutta todennäköisesti se ei kuitenkaan Lukko ole.

Tämä on IFK:n tyyli ja se ei miksikään muutu. Vastustajien parhaat pyritään käskyttämällä saada pois kaukalosta, niin tänään kuin viime keväällä Raumallakin. Tappelut on ookoo, mutta nämä puukäsien hyökkäykset tähtien päälle pitäisi joillain tapaa saada kuriin.

Höpön ja höpön koko ukko:)
Helvetin maistuvat kolme pistettä IFKlle Turun keikasta ja rauha maassa.
Tämähän on vaan hokii..
 

Spinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Muutama havainto paikanpäältä, alkulämmittelyä en tosin nähnyt.
- Ifk oli yllättäen kiekollisena hallitsevampi, tuntuivat olevan kuskin istuimella lähes koko pelin
- Pikkarainen on hyvä, koko pelistä huokuu sellainen sopiva itsevarmuus
- Jämtin sai turpiinsa, muotoseikoista viis
- Sheddenin taktiikka oli siis loistava, vaikkei mitään kähyjä enään ollutkaan, Tps.n pelaajat olivat koko ajan jatkossa varpaillaan. "Kuka meistä saa seuraavaks turpaansa..." Eli sotki tehokkaasti pelin, ketjujen lisäksi
- Huolissani olen ehkä siitä, että nyt kun muutenkin liiga menee persliukua alamäkeen pelillisesti, niin tarvitaanko jatkossa kaikissa joukkueissa joku/jotkut goonit. Joku noissa aikaisemmissa viesteissä tästä jo mainitsikin.Liigalle tämä ei hyvää tee.Mutta jos tarvitaan, niin sitten tarvitaan. Muut joukkueet hereillä, turha itkeä minkään taitokiekon perään, sitä ei enää ole nähty pitkään aikaan. Se lähti ulkomaille.
-Eronen ja Vahalahti pelaavat aivan väärää sarjaa. Ei voi rakentaa peliä, jos pakki-pakki avauksessa Erosella ei pysy yksikään syöttö lavassa. Lisäksi ainoa tapa avata on hätäri laidan kautta keskialueelle. Joku oma hyökkääjä sais käydä ajelemassa, ihan vaan kostoksi. Vaha on nyt vielä aivan oma lukunsa. Joskus pärjäsi hieman vauhtinsa ansiosta, nyt ei ole enää edes sitä. Vilttiin tai divariin etsimään onnistumisia, nyt on vain jarru jonkun lahjakkaan jannun uralla.
- Kipru oli Tepsin paras, kertooko se hänestä vai joukkuesta...
- Hauhtonen oli hyvä
- Jortikkaa ei kiinnosta, vituttaa vaan hävitä
- Hallissa oli kaikenkaikkiaan ihan helvetin flegmaattista, kuka tästä viitsii maksaa?
- Ifk ansaitsi voittonsa.
- Palloseuran maalin edessä saa tehdä ihan mitä tahansa, kuka tahansa. Ei käy Karjalaista kateeksi. Mainettaan parempi muuten.
- Tuomarilta oli loistava juttu jättää viheltämättä tilanne jossa Widing käänsi selkänsä juuri ennen taklausta ja kalautti leukansa laidan reunaan. Taklattavallakin on joku vastuu sentään.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
HIFK otti pelistä pois vastustajan 5. tehokkaimman pelaajan - OHO ! Aika epätoivoista taktiikkaa, kun tarjolla olis ollut 4 parempaakin... Ihan sama kuin joku tepsin täytepelaaja olisi niitannut jonkun HIFKin kakkosketjulaisen ja tätä huudettaisiin HIFK-leirissä ratkaisevana täsmäiskuna. Herätkää jo siellä Aurajoen aalloilla ja vähän muuallakin. Jämtin sai toilailuillaan mitä tilasi, sellaista se elämä joskus on.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
5. tehokkain oli kuitenkin...

.. jaetulla piikkipaikalla TPS:n maalintekijöiden listalla ennen tätä iltaa. Varsinkin kun maalinteko on tökkinyt kyllästymiseen saakka tällä kaudella koko joukkueelta.

Vielä enemmän poistuminen kirpaisi siksi, kun Aallon ja Alatalon poissaollessa jo ennestäänkin liian kapea materiaali entisestään kapeni. Se tosin ei teidän murheenne ole.

Edit: vastaava (5.) tehoissa olisi teillä Pikkarainen ja maaleissa joko Salmelainen/Hauhtonen. Uskoisin kyllä kirpaisevan vaihdossa johonkin täytekaveriin, kaikella kunnioituksella.
 
Viimeksi muokattu:

Kliz

Jäsen
Itse näin kun Lostedt tuli puhumaan Jämtinille alkulämmössä, sanoin silloin kaverille, että nuo varmasti tappelevat tänään. Ja tappelua edeltävässä aloituksessa Lostedt jotain huusi Jämtinille ja sen jälkeen tappelu oli valmis.
Tuntui vähän siltä, että Lostedt tuli kysymään Jämtiniltä jo siinä alkulämmössä, että tapellaanko..säälittävä. Rento äijä silti Pate on kun sen hallin käytävillä näin :D
 

rafalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gentleman kirjoitti:
..että tämä "noutaminen" ei tapahtunut lämmittelyssä, vaan vasta pelin aikana.

Pätkän mukaanhan Shedden käski koiransa ilmoittamaan hurrille, että hyvä ei heilu, jos lämmäily ei lopu. Se miten Shedden asian muotoili on sivuseikka, jota ei liene syytä ottaa kirjaimellisesti. Joka tapauksessa minusta ohjeistus liittyi pelkästään lämmittelyyn.

Koira kävi juttelemassa, ja pojat uhosivat toisilleen.
BTW, loppuiko lämmäily?

Tämän jälkeen pelissä lyötiin, ei kuitenkaan ihan alussa?

Jos tulee muuta sanktiota kuin mitä on jo tullut..... niin herranjumala sentään.

EDIT: JHAG:lle listaukseen sellainen korjaus, että rikosilmoituksen IFK:ta vastaan oli jonkun lähteen mukaan tehnyt tv-katselija Kirkkonummelta. (Lähteeni on tosin joku päivälehti...)

Nyt kun aloin tätä ketjua alusta asti kahlaamaan, niin mieleeni tuli heti 2. sivulla tämä sama ajatus, mitä ei kukaan muu ole esittänyt.

Nythän on tietenkin kyse ennen kaikkea editoinnista. Jos valmentaja sanoo pikaistuksissaan jotain alkulämmittelyn aikana, ei sillä voida ainakaan suoranaisesti osoittaa olevan mitään tekemistä lähes tunnin päästä tapahtuneisiin asioihin.

Tapaushan on vähän samantapainen kuin ikivanha Pesonen-Kautonen- Lehkonen, jolloin Lehkonen laitataklauksesta tulistuneena huusi vastustajan vaihtoaitioon uhkauksen. Muutamaa minuuttia myöhemmin Pesonen huitaisee Kautosta kyynerpäällä naamaan ja Kautonen aloittaa tappelun. Sitten ne kaikki kolme vaihetta editoidaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja katsojille tulee ahaa-elämys.

Tämä tapaus uudempi tapaus eroaa vanhasta lähinnä siten, että aikaa oli paljon enemmän "käskytyksen" ja tappelun välissä sekä siten, että Kautonen ei siihen aikaan ollut mitenkään todennäköisin "noutaja" IFK:n joukkueessa päinvastoin kuin Lostedt nyt. Suurinpiirtein plus-miinus nolla tilanteessa ollaan siis.

Todennäköisesti muutama peli tulee siis penalttia vaikka näyttö onkin luotettavuudeltaan vähän saman suuntaista kuin nämä "Gustafsson sanoi 80-luvulla baarissa että hän on tappanut ainakin kolme".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös