Tps 2005-06

  • 262 640
  • 1 468
Tila
Viestiketju on suljettu.

IKI-TPS

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CANADIENS ,#21&#9
Jos Jortsu tulee ensi kaudeksi Tepsiin,niin Nurmisen ura loppuu tähän kauteen.Kaitsu on väläytellyt jo muutenkin lopettamista ja jos oikein olen ymmärtänyt,niin ne ei Jortsun kanssa oikein mahdu samaan koppiin.Olisko ollut v.2001 kun jossain haastattelussa Kaitsu sanoi,että ei näin vanhana oikein viitsisi kuunnella sitä haukkumista aina vaihdon jälkeen:katsokkin ettet enää koskaan tee noin saatanan paska jne...
Hentunenkin on kuulemma vaihtamassa seuraa Sveitsissä,eli kolehti kiertämään ja äijä ensikaudeksi tänne.Onkos Kallella ensi kaudesta sopimus HV-71.seen?Aalto on sen verran loukkaantumis herkkä,että vois vaikka siirtyä pitsinnypläykseen.Jos Jortsu tulee,niin sen kyllä luulisi saavan nuoret pelaamaan paremmalla tasolla(ei Metsärantaa).Kunhan ei vaan tuo tullessaan ketään Pakaslahtea peruuttelemaan!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti IKI-TPS
Jos Jortsu tulee ensi kaudeksi Tepsiin,niin Nurmisen ura loppuu tähän kauteen.

Mitäs tämä on, en ole kuullutkaan. Käsittääkseni Jortikka sai viimeksi Kaitsunkin pelaamaan ja vähän helvetin hyvin pelasikin. Nurminen on kaikesta huolimatta "pelimies" eikä mikään mylläri joten eiköhän nämä kaverit sovi samaan koppiin ellei jotain henkilökohtaista ole jäänyt.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Pelaajista on turha edes spekuloida, ennen kuin taustat laitetaan kuntoon. Kaikki esitetyt nimet ovat oikein hoidetussa ja johdetussa Turun Palloseurassa katsomon ja joukkueen väriläiskiä, mutta nyky Tepsissä vaan lähinnä palkannostajia.

ULOS:
Koivu, Narvanmaa, Ansas, Sjöroos

Ja selittelyt johonkin muualle (Jukka ja Senaattori!)
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Ja kuriositeettina: Miksei Hannes Hyvönen kelvannut Tepsiin? Aikanaan David Nemirovskykaan ei kelvannut Tepsiin, mutta kelpasi sitten myöhemmin Ilvekseen- Hyvösmäisillä tehoilla. Tällä laskentakaavalla ipan kannattaisi palkata kaikki laiturit, jotka tepsi hylkää/ liitetään spekuloinnissa tepsiin/ käyvät tepsissä näytillä ja ovat nimimiehiä.

Sakua lukuunottamatta, ketä loppujen lopuksi tuli Palloseuraan? Tyler Bouck ja Craig Rivet...

Niiden lisäksi, joita ei julkisuudessa pyöritelty, puhuttiin ainakin:
Hannes, Berg, Salo, Kipper, Recchi, Patrick Lalime... on meillä tehokas hankinta- ja valintaorganisaatio - ai että pistää ihan ylpeäksi...
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti IKI-TPS
Jos Jortsu tulee ensi kaudeksi Tepsiin,niin Nurmisen ura loppuu tähän kauteen.Kaitsu on väläytellyt jo muutenkin lopettamista ja jos oikein olen ymmärtänyt,niin ne ei Jortsun kanssa oikein mahdu samaan koppiin.

kauden linjoilla, eli omituiselta kuulostaa. Ensinnäkin, Kaitsu on pelannut Jortikan alaisuudessa uransa parhaan kauden ja toiseksi, kovaa palautetta on ymmärtääkseni tullut nykyiseltäkin koutsilta. Eli en usko, että Kaitsun mahdollinen lopettaminen on Jortikasta kiinni. Sen toisen uusvanhan valmentajaehdokkaan eli Vladimir Jursinovin kanssa tilanne saattaisi olla toinen.

Mikäli Nurmisella löytyy jatkohaluja järkevällä hinnalla, uusi soppari on ehdottomasti väännettävä. Satunnaisesta velttoilusta, mikä pistää vihastuttamaan itse kutakin, huolimatta ei ole mitään järkeä pistää pihalle omaa kasvattia joka tekee takuuvarmat 20 maalia ja 40 pinnaa kaudessa. Aallon jatkopahvi on niin ikään minun toivelistallani korkealla: kyllä tuon tason pelaajat kannattaa joukkueessa pitää. Täällä spekuloidun Kalle Sahlstedtin nykykunnon suhteen olen varsin skeptinen. Tosin jos hommattaisiin hänet ja Sveitsiin jatkosopimuksen tehnyt kaverinsa Kimmo Rintanen, niin kauden 99-00 sentterikalusto(Rintanen, Sahlstedt, Lius, Rautee) olisikin taas kasassa; vain Essi puuttuisi...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Kossu
Ja kuriositeettina: Miksei Hannes Hyvönen kelvannut Tepsiin?

Hintalappu käsittääkseni liian suuri. Kun rahat on loppu, ne on myös loppu. Vaikka talous onkin kunnossa.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Viestin lähetti Power
Täällä spekuloidun Kalle Sahlstedtin nykykunnon suhteen olen varsin skeptinen. Tosin jos hommattaisiin hänet ja Sveitsiin jatkosopimuksen tehnyt kaverinsa Kimmo Rintanen, niin kauden 99-00 sentterikalusto(Rintanen, Sahlstedt, Lius, Rautee) olisikin taas kasassa; vain Essi puuttuisi...
Jos Sahlstedt hankittaisiin ja sitten vielä Tony Virta Sveitsistä niin saataisiin taas kasaan ketju Vahalahti-Sahlstedt-Virta.

Viestin lähetti Pressiboxi
Hintalappu käsittääkseni liian suuri. Kun rahat on loppu, ne on myös loppu. Vaikka talous onkin kunnossa.
Rahat ovat sitten kertakaikkiaan loppu kun käsittääkseni osan Hanneksen palkasta maksaa edelleen Färjestad.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Jonde
Rahat ovat sitten kertakaikkiaan loppu kun käsittääkseni osan Hanneksen palkasta maksaa edelleen Färjestad.

Jaaha? Tuo meikäläisen tieto tulee ihan sylttytehtaalta, joten jokainen voi vetää tässä kohdin johtopäätöksiä. On ne hurjia!
 

Jussitku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Nyt Jokke hereillä, Tony Virta ja Kalle Sahlstedt ovat palaamassa SM-liigaan todennäköisesti. Siihen vielä Pärssinen niin hyvää tulee.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ensimmäinen tehtävä olisi saada seuraavien vuosien valmennuskuviot kuntoon, sillä potentiaalisia tulijoitakin varmasti kiinnostaa, kenen valmennuksessa mahdollisesti pelaavat. Tälläkin asialla alkaisi olla pikkuisen kiire, sillä eiköhän ne tärkeimmät sopimukset sovita juuri näihin aikoihin. Harvemmin kesäkuussa mitään suuria kaappauksia enää tehdään, joitakin satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta.

Palloseura voisi kerrankin yllättää positiivisesti ja tiedottaa parin viikon sisään tehneensä Jortsun kanssa sopimuksen ja samalla kiittävänsä ja tukevansa J. Koivua tulevan kauden loppuun asti. Näin Koukkukin voisi vapaasti keskittyä tulevaisuutensa hahmotteluun.
Tämä on kuitenkin luonnollisesti pelkkää illuusiota, sillä todennäköisesti Ruissalo ei tiedota mistään mitään. Kysyttäessä asiaa vastaus on, että mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen ei ole tehty, nyt tarkkaillaan tilannetta ja kartoitetaan mahdollisuuksia.
 
Niin eli nyt ollaan sitten Killeriä ja Virtaa povaamassa takaisin Tepsiin.Myös Pärssinen on ollut esillä. Tästä on kuitenkin vielä pitkä matka sopimuksiin... Mutta tälläinen ajatusleikki on oikeen mukavaa.

Jos Kauppila eikä Aalto jatka niin TPS tarvitsee sen kolme sentteriä lisää. Liuksesta on hyötyö eniten neloskentässä.
Rautee tai Lius neloseen ei kumpikaan ylemmäs.
Jos Killeri on tulossa niin toinen Kauppila tai Aalto saa jatkaa, ehkä mielummin Aalto koska jotenkin monipuolisempi kuin Kauppila. Eli Aalto ja Killer olisivat kaksi ensimmästä sentteriä.Kolmoseen se sentteri jota tepsissä ei ole eli keskijääkiekkoilijan ikäinen vielä mahdollisesti kehittyvä ja haasteita hakeva molempiin suuntiin pelaava sentteri, ja teitenkin fyysisyydestä aina vain plussaa.
Hauhtonen vapautuu ensi kaudeksi joka on kylän omia poikiakin vielä ja ura nousu johteinen , Yli-Junnilalla sopimus katkolla Raumalla samoin kuin Torkinkin sopimus (!) Näistä Torkki(myös laituri) olisi mieluisin mutta myös Hauhtonen käy.

Aalto-Killer- Torkki/Hauhtonen-Lius

Laitureista puhuttaessa ratkaisevaksi jää Nurmisen jatkaminen, jos Pärä saadaan niin ei tarvita ei ollenkaan.Olisiko jo ensi kaudeksi aika hankki se viime kautinen snaipperi mitä lupailtiin? Hyvösellä sopimus katkolla ja Virtakin suuntaamassa suomeen ja liitetty tepsiin.Nurmien ulos sanon minä.
Tietenkin sillä ehdolla että saadaan Pärssinen, ja tietenkin se laituri sinne ykköseen.Myös kolmoseen tarvitaan sitä keski jääkiekkoilijan ikäistä kahden suunnanpelaajaa mahdollisesti kahta jos Tuokka ei haluta pitää, minun mielestäni Tuokko nykypelillään täysin hyödytön jääkiekolle kun mies ei tee mitn, varoittaa taklauksista joita ei edes anna ja muutenkin wanabe kovis pörräystä. Uhlbäckin soppari loppumassa, samoin myös Kärppien Aarnion. Vahalahti ja Alatalo jatkavat mikä on hyvä asia. Nurminen ja Tuokko ulos ja uutta verta tilalle, muuten kai myös Tyler Bouck pitää korvata ettei niiden tilalle mitn junnuja pistetä ja ykkösen laiturikin pitäisi hankkia eli melkeen koko paletti uusiksi, mikä on ihan helvetin hyvä asia. Hyvönen/Virta/Pärä(väh 2kpl) sekä Torkki/Aarnio/Uhlbäck(väh 2kpl)

HYökkäys alkaisi olemaan jopa kasassa, sommitelkaa ite paremmin:
Pärssinen-Killer-Vahalahti
Alatalo-Aalto-Hyvönen/Virta
Torkki-Hauhtonen-Ulhbäck
Korpikoski-Lius-Aho (muut tutoon)

Puolustajista jatkaa Paukkunen,Eronen,Backman ja Kipru.
Nyt olis kai eka paikka käyttää se ens mäinen ulkomaalaispaikka pois. Eli iso paha kanukki setä puolsutukseen jolla on myös jääkiekkoilijan taidot(10+10 ja yli 100pim). Täten ollen Hulkkoselle jatko tai Seikolalle. Vyko ja Dee ulos ja mahdollisesti Backman tai Paukkunen Tutoon.Kolme puolustajaa hankittavana kakkos ykkös laatua ja yksi kakkos kolmos laatua siis kentissä...
Bluesilta olisi vapautumassa Alanko joka olisi kuin tehty tähän pelaaja muottiin jonkalaista tepsissä tarvitaan mies on ehkä vähän vanha mutta kuitenkin, Hlinnasta sopimusten mukaan olisi turkuun pääsemässä Eskelin ja Mäkelä(kolmoseen) Eskelin olisi loistava kakkosparin pelaaja ja tps hyvä joukkue nousu johteiselle uralle, itessäni myös ilveksen Laurila herättää kiinnostusta,Jokerien leirin Kankaanperä ja Järventie ovat mielenkiintoisia ja mahdollisia vahvistuksia ensi kaudeksi,Lukon Niskalan sopimus päättymässä kuin myös Harikkalan mutta molemmilla jonkinlainen optio, ylläri Pelicansista mies nimeltä Heiskanen(tietenkin kolmoseen),Tapparan paikeista Saravo Puistola ja Gustafsson vapautumassa sopimuksistaan,Ässitä Levokari ja Toivonen olisivat kolmosketjun takalinjoille sopivanlainen kovuuden lisäys.

Alanko,Eskelinen,Mäkelä,Laurila,Kankaanperä,Järventie,Niskala;Harikkala,Heiskanen,Toivonen,Levokari,Puistola,Saravo,Gustaffson.
Pakit voitaisiin järjestää kehteen ryhmään: ykkoskakkos pakkipari ja kakkoskolmos pakki pari.

ykköskakkos:Eskelinen,Järventie,Niskala.
kakkoskolmos:Alanko,Kankaanperä,Levokari
Ja mahdollisia stuntteja noille : Mäkelä,Laurila,Harikkala,Heiskanen ja Toivonen.
Tapparan pakkeja en osannut arvioida joten se jää teidän tehtäväksenne.:)

Noista pitäisi kolme valita, valittaessa tulee muistaa mitä tepsista puuttui tällä kaudella pakistosta, fyysisyys ja tietenki se ikä rakenne.Eskelinen ja Niskala ykkös kakkos ketjuun ja sitten Kankaanperä kolmoseen luutimaan. Tietenkin riippuu Hulkkosen tai Seikolan jatkosta. Jos kumpikaan ei jatka niin Alanko/Levokari lisäksi.

Ei hullummalta näytä tämäkään joukkue sitten loppu peleissä:

Pärssinen-Killer-Hyvönen/Virta
Vahalahti-Aalto-Alatalo
Torkki-Hauhtonen-Uhlbäck
Korpikoski-Lius-Aho

Kiprusoff-Kanukki
Niskala-Eskelinen
Kankaanperä-Eronen/Hulk/Seikola/Levokari
Paukkunen,Backman


ja tietenkin Jortikka valmentamaan... eikai muuten tälläistä rosteria oltais rakennettu.Hantta Virta apuna sekä joku niitten kamu siihen vielä. Uusi tj olisi Narvanmaan siityessä pankkimaailmaan J.Koivu.Organisaatioon Viivi Avellan pr-emännäksi ja kamuksi Jaana Pelkonen. Oma Tiedoittaja tietenkin, samoin myös media assistentit ja urheilutoimenjohtaja ja kunnos scoutit sekä pelaaja koordinaattorit... vittu ja sit mä heräsin muna pystyssä...
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Ostajan markkinat

Viestin lähetti Lord Nikon
HYökkäys alkaisi olemaan jopa kasassa, sommitelkaa ite paremmin:
Pärssinen-Killer-Vahalahti
Alatalo-Aalto-Hyvönen/Virta
Torkki-Hauhtonen-Ulhbäck
Korpikoski-Lius-Aho (muut tutoon)

Ja mahdollisia... Mäkelä,Laurila,Harikkala,Heiskanen ja Toivonen.

Aika fantasiadrafti menossa, Tutossakin oltaisiin varmaan aika ihmeissään kun äijää lappaa sisään minkä kerkee. No ei siinä mitään. Mutta – ja pistä mieleesi – jos tuo pakkiehdokas numero neljän etunimi on santeri niin sitä EI IKINÄ TEPSIIN! Turhin kaveri koko lajissa.

Nurmisen lopettamisuhasta olen kuullut täällä kerran ennenkin, mutta en varmaan itsensä maestron suusta lainattuna. Kyllä se Jukkakin osaa noita gonia ripittää mitä pari kertaa olen ollut kuuloetäisyydellä, ei toki tietenkään Midaksen volyymillä. Mutta jos mies itse haluaa jatkaa niin kelpaa minulle. Katsokaapa vaikka sitä tekstarin pistepörsiä, siellä on takana sellaisia kavereita jotka tsemppaavat ja äijäilevät ja ovat niin hemmetin staroja ja samalla tekevät 10 pinnaa vähemmän. Jos tehot säilyvät niin sepä riittää minulle. Toki tehoja pitää tulla muiltakin.

Tällä kaudella aloitettu junnujen peluuttaminen on tuonut pari uutta hyvää nimeä tulevaisuuden runkopelaajaksi ja toisaalta osoittanut että kaikilta vanhoilta lupauksilta ei oikein löydy sitä viimeistä näyttöä. En lähtisi silti ihan kaikkia vielä teilaamaan vaikken myöskään väkisin peluuttamaan. Aho, Makkonen, Korpikoski, (+Jarmo Jokila) ehkä seuraavia ehdokkaita, Sykkö, Metsäranta, Virtanen, Kankaanperä vaativat lisänäyttöjä.

Oleellinen juttu ensi kauden rosterissa on myös se miten pärjätään ja miten pelaajat esiintyvät Play offeissa (mikäli sinne asti päästään).
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sivupointtina vain heitän tässä että mielestäni Marko Tuokon pitäisi olla ensi kaudellakin rosterissa. Taitaa pelata parasta kauttaan nyt.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Andy_McCoy
Sivupointtina vain heitän tässä että mielestäni Marko Tuokon pitäisi olla ensi kaudellakin rosterissa. Taitaa pelata parasta kauttaan nyt.

Mielenkiintosta, näin ne näköalat vaihtelee! Minä taas heivaisin Maken ulos suht itsestäänselvästi? Kehitys junnaa pahasti paikallaan. Mahtava tyyppinä mutta ympäristönvaihdos taitaa olla ainoa/ viimeinen keino kasvattaa pojasta pelimies? Nyt kaikki tulee Tuokolle liian itsestäänselvyytenä, suorituksiin nähden ylisuuri palkka, paikka kakkosketjussa 9 pisteen tehosaldolla jne. jne.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Pressiboxi
Nyt kaikki tulee Tuokolle liian itsestäänselvyytenä, suorituksiin nähden ylisuuri palkka, paikka kakkosketjussa 9 pisteen tehosaldolla jne. jne.

Mielenkiintoista seurata herran suorituksia keväällä. Viime keväänä olisin ollut valmis heivaamaan hänet pois, mutta pudotuspelien jälkeen olin sitä mieltä, että jatkopahvia käteen.

Minä katsoisin taas kevään pelit, mutta se on totta, että pienemmässä seurassa voisi olla tarjolla isompi rooli kuin mitä Tepsissä.

Lord Nikonin visiot ensi vuoden rosterista veti minut sen verran hiljaiseksi, että siihen en osaa sanoa mitään. Olen sanaton.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Hauhtonen olisi kyllä loistava sentteri kolmoskenttään, kun taas Tuokko ei ilman palkanpudotusta rosteriin enää mielestäni mahtuisi.

Janne Laakkosen näkisin mielelläni Tepsissä. Hirvittävä potentiaali ja maisemanvaihdos voisi nostaa miehen takaisin tasolleen.

Martti Järventie on myös mielenkiintoinen nimi. Viime visiitillään pelasi läpi kauden tasaisesti. Tuttu organisaatio.

Eli Hauhtonen, Laakkonen ja Järventie.

Todellisuus taitaa olla vaan todella paljon synkempi.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
On sitten tulossa ...

.. joukkueeseen mitä tavaraa hyvänsä niin kolmikko Hauhtonen, Laakkonen ja Järventie -> ei kiitos.

Hauhtonen on ensinnäkin puukäsi, hidas eikä käytä kokoaan kuten olettaisi käyttävän. Esim. Lius pesee mennen tullen vielä viidenkin vuoden päästä jo pelkällä pelikäsityksellään käsillään seisten. Ainoastaan Turusta oleminen esim. Mika Viinasen ja Mäkisen Markon kanssa puoltaisi sopimusta.

Laakkonen. Mihin rooliin hänet pitäisi iskeä? Pieni mutta taitava - eikös näitä löydy Turunkin suunnalta ihan riittävästi. Ellei mahdu kahteen ensimmäiseen kenttään niin - ja mielestäni ei mahdu- ei kannata hankkia ulkopuolelta kolmos-nelosen tavaraa.

Järventie - Sain ihan riittämiin katsella niitä alimman miehen nousuja, joissa kiekko jääkin omalle siniselle miehen edellisellä käynnillä. Kiitos -ei enää.

Ja kuka ihan oikeasti haluaa Heiskasen tänne? Ei koskaan on sopiva ajankohta ainakin minulle. Sitä jatkuvaa vihellysten jälkeistä tökkimistä ja polviin taklailua jossain muualla, mahdollisimman kaukana Turusta. Olisi sitten edes iso ja sikamainen, vaan kun ei ole.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Re: On sitten tulossa ...

Viestin lähetti jtuominen
Laakkonen. Mihin rooliin hänet pitäisi iskeä? Pieni mutta taitava - eikös näitä löydy Turunkin suunnalta ihan riittävästi. Ellei mahdu kahteen ensimmäiseen kenttään niin - ja mielestäni ei mahdu- ei kannata hankkia ulkopuolelta kolmos-nelosen tavaraa.B]



Ei löydy.
Laakkonen olisi kakkoskenttässä ja ylivoimassa selkeä vahvistus mikäli löytää oman tasonsa.
Ja totta on, ettei 3-4-ketjuihin kannata havitella muualta pelureita.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Lord Nikon
ykköskakkos:Eskelinen,Järventie,Niskala.
kakkoskolmos:Alanko,Kankaanperä,Levokari
Ja mahdollisia stuntteja noille : Mäkelä,Laurila,Harikkala,Heiskanen ja Toivonen.
Tapparan pakkeja en osannut arvioida joten se jää teidän tehtäväksenne.:)

Nyt on jo niin paksua, että pakko komentoida.

Heiskanen - ei ikinä TPSään!! Tuollaisia mikkihiiriä meillä on ihan omasta takaakin.

Saravo&Puistola&Gustafsson - ei kiitos! Petriläisen poistuttua TPSstä yhtäkään porkkanapaitaa ei TPSssä olisi syytä olla seuraavaan 5 vuoteen.

Levokari? NEVER!! Mies on helvetin iso vitsi jääkiekkoilijaksi.

Alanko?! Ei kiitos näille Bluessissa rämpineille "sankareiille". Joo, ja myöskään mitä "Lesi" Lehtisiä ei todellakaan tarvitse enää ruodata takaisin tänne.

Eskelinen, Niskala olisivat kyllä tervetulleita, mikäli kiinnostusta löytyy.

Mielellään sellaisen "iso ja ruman" pakin voisi hommata Kanadasta, ne osaa hommansa. Ei sieltä Kanadalaista tarvitse tuoda mitään Schneidereita vaan jotain isoja ja rumia äijiä... Esim. Joseph oli mies paikallaan.

Seuraavista puolustajista kun päästäisiin eroon: Paukkunen, Eronen ja Schneider. Tässä järjestyksessä niin olisi hyvä, mutta ainakin kahdella ensimmäisellä taitaa olla sopimukset.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: On sitten tulossa ...

Viestin lähetti jtuominen
[B
Laakkonen. Mihin rooliin hänet pitäisi iskeä? Pieni mutta taitava - eikös näitä löydy Turunkin suunnalta ihan riittävästi. Ellei mahdu kahteen ensimmäiseen kenttään niin - ja mielestäni ei mahdu- ei kannata hankkia ulkopuolelta kolmos-nelosen tavaraa.
[/B]

Laakkonen olisi takuuvarmasti ykkös-kakkosketjun kamaa Tepsissä. Tuota mainitsemaasi "pieni-mutta-taitava" -heittoa en nyt oikein ymmärrä. Keitä tämäntyylisiä laitureita Palloseuran rosterissa mielestäsi tällä hetkellä on? Aivan oikein. Ei ketään.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Lord Nikon

Ihan "mielenkiitoista" luettavaa, joka tulisi/tulee (?) kuitenkin ymmärtää täysin spekulatiivikseksi hahmotelmaksi. Tässä on vaan se vaara, että vähän ajan päästä ihmetellään että miksi ei Laakkonen tullut vaikka luvattiin. Jos Jouko jatkaa toimessaan, mitä muuten vahvasti epäilen ettei, niin ei ole mitään vaaraa tällaisesta joukkueen rakentamisesta.

Levokari on kyllä iso lapsi. Ei ikinä palloseuraan.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Olisi todellakin suotavaa, että pelaajilla olisi edes se huhu-status, ennen kuin niistä aletaan rakentelemaan ketjukoostumuksia. Nyt mainituista tiedetään vain, että Pärssinen on tosiaan umpiturkulainen Helsingissä ja jostain (mistä?) on levinnyt juttua, että Turkuun tekisi mieli. Virta ja Shalstedt ovat joskus pelanneet Turussa ja jostain (mistä?) on levinnyt juttua, että Suomeen tekisi mieli.

Eli takaisin tähän päivään. Näillä kavereilla on siis ainakin jonkinlainen sopimus ensi kaudesta.

Karjalainen

Vahalahti-Kauppila-Alatalo
Lius-Virtanen

Kiprusoff-Paukkunen
Eronen-Backman



Näiden sopimus on katkolla.

Lassila
Tää on paha. Jos onnistuu keväällä, niin tie vie varmaan ulkomaille. Jos epäonnistuu, niin..

Palmroth
Hyvin luisteleva miehen kokoinen puolustajan alku. Soppari!

Seikola
Täysin kehityskelpoinen vielä nuori isokokoinen puolustaja. Kehittynyt huimasti tällä kaudella nimenomaan puolustamisessa. Soppari!

Schneider
Ulos.

Vykoukal-Hulkkonen
Siinä on kallis sairastelija ja kallis ylihehkutettu Jokeri, jonka oman pään peli on yllättävän vaikeaa. Molemmat varauksella ulos jos samalla rahalla löytyy terveempiä/halvempiä pakkeja. Ei ainakaan palkankorotusta näille.

Tuokko-Rautee-Metsäranta
Siinä valmis kolmoskenttä. Olkaa mitä mieltä vaan, mutta näitä tarvitaan. Kaikki vielä nuoria kavereita kovalla kokemuksella. Kokeneita jokapaikan höyliä alivoimaan, loukkaantumisten tuuraajaksi ylempänä yms., näitä voi käyttää mihin vaan ilman pelkoa katastrofista.

Nurminen edit: ja Aalto
Jatka Kaitsu! Jatka!! Soppari! Aalto kans!

Korpikoski,Aho,Makkonen
Soppari!

Ojala,Virtanen,Jokila,Sykkö
Näistä on paha sanoa. Sykön päästäisin menemään ja muille vielä mahdollisuus näyttää.
 
Viimeksi muokattu:

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
M.M.

Viestin lähetti AnaMasa


Tuokko-Rautee-Metsäranta
Siinä valmis kolmoskenttä. Olkaa mitä mieltä vaan, mutta näitä tarvitaan. Kaikki vielä nuoria kavereita kovalla kokemuksella. Kokeneita jokapaikan höyliä alivoimaan, loukkaantumisten tuuraajaksi ylempänä yms., näitä voi käyttää mihin vaan ilman pelkoa katastrofista.



Joo, on se Metsäranta kyllä semmonen midas! Mikä tahansa kentällinen nostaa tasoaan monella pykälällä kun Matu tulee tuomaan taitoa, asennetta ja johtajuutta....

Ihan oikeasti. Jos sille saamattomalle, löysälle paskalle vielä sopimus annetaan niin sitten täytyy joukkueen kokoajan olla päästään pipi. Pois, pois, pois.
 

Ääninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomen A-mj.
Viestin lähetti foligno
Joo, on se Metsäranta kyllä semmonen midas! Mikä tahansa kentällinen nostaa tasoaan monella pykälällä kun Matu tulee tuomaan taitoa, asennetta ja johtajuutta....

Ihan oikeasti. Jos sille saamattomalle, löysälle paskalle vielä sopimus annetaan niin sitten täytyy joukkueen kokoajan olla päästään pipi. Pois, pois, pois.

Samaa mieltä täällä. Mikä siinä on, että valitetaan joukkueen paskaa peliä, mutta kuitenkin ollaan valmiita jatkamaan samalla rosterilla? Olisi suotavaa, että joukkue uudistuisi edes vähän ja mielellään toiseen suuntaan kuin viime kesänä. Vaikka on selvää, että 0-0 pelaajiakin tarvitaan joukkueessa, olisi suotavaa näiden pystyvän edes jonkinlaiseen kiekon käsittelyyn.

Sykkö pois, Metsäranta pois, Paukkunen pois, Ojala pois, Virtanen, Tuokko, Aalto siinä siinä. Eli näyttöjä kaivataan ainakin Marcolta, torven soitto keväällä 1999 ei enää riitä. Samaten Aalto lienee helvetin kallis näyttöihin nähden, joskin pelaajana sinäänsä ok.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Viestin lähetti Ääninen

Samaten Aalto lienee helvetin kallis näyttöihin nähden, joskin pelaajana sinäänsä ok.
Aalto on kuitenkin liigan kotimaisista senttereistä top-5:een kuuluva. Laadusta pitääkin maksaa.
Viikonlopuna tuli vain sellainen kuva ettei taida jatkaa Turussa, valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös