Tottenham Hotspur FC 2019–2020

LaiLaiLei

Jäsen
No niin, otin nyt härkää sarvista, ilmeisesti ainakaan pariin/muutamaan vuoteen ei Jatkoajassa ole ollut Spursille omaa kausiketjua. @FinDevil jo tuossa mietti semmoisen perustamista ensi kaudelle, ja nyt kun jonkun verran aikaa siitä on kulunut, otin omiin käsiini sen perustamisen. Puutteita varmasti on, mutta pääasia jos ketjun saa pystyyn, ja keskustelun käyntiin joukkueesta.


Viime kausi oli, noh, tietyllä tavalla kaksijakoinen. Mestarien liiga viime kaudella kokonaisuudessaan oli monilla tavoin yksi kaikkien aikojen yllättävimmistä ja varsinkin pudotuspelien toisissa osaotteluissa tuli monia dramaattisia hetkiä ja nousuja. Ja voisiko sanoa että kerrankin Spurs oli onnistujien joukossa. Ensin hädin tuskin alkolohkosta jatkoon, sen jälkeen Dortmund, City ja Ajax kaatuivat, kaksi viimeistä hyvin dramaattisella tavalla. Finaali oli tietyllä tavalla pettymys, mutta toivotaan, että siitä opittiin tulevaisuutta varten. Mestarien liiga silti siis ehdottomasti positiivinen suoritus.


Valioliiga meni aika tutulla tavalla, kulminaatiopisteenä voisi pitää kahta peräkkäistä voittoa joulukuulta, ensin sekaisin oleva Everton 6-2 ja tämän jälkeen Bournemouth 5-0. Näillä voitoilla mentiin jo Cityn ohi kakkoseksi liigassa. Tämän jälkeisistä valioliigapeleistä nyt turha sen enempää ehkä puhua, sanottakoon että pelin taso heittelehti pahasti, myös focus keskittyi välillä vääriin asioihin, tästä esimerkkinä Sonin ja Foythin idioottimaiset punaiset Bournemouthia vastaan. Valioliigan neljäs sija on aina minimitavoite tämäntasoisella porukalla, sen takia pieni miinusmerkki valioliigan osalta.


Katse siis seuraavan kauteen, Capfriendlysta en sopimuksia löytänyt (?), joten jätän ne osaaviempien huoleksi. Mutta jos pelipaikoittan lähtisi purkamaan seuraavaa kautta.


Maalivahdit : Lloris on Lloris, maailman eliittiä vielä ainakin pari vuotta, väillä lorisee vastustajien mukaan, mutta en näe ainakaan pariin kauteen tarvetta vaihtaa ykköstä. Vorm oli valioliigan parhaita kakkosia pitkään, nyt on ilmeisesti aika tullut jatkaa eteenpäin. Gazzanigan PITÄISI olla riittävä kakkonen, toisaalta taas Llorisin hölmöilyiden takia pelatut pari matsia eivät aivan vakuuttaneet. Pitäisi kuitenkin olla ihan riittävä kakkosveska.


Puolustus : Vertonghen. Ei kai sitä muilla sanoilla voi alkaa puhua Spursin puolustuksesta. Toivottavasti pelaa uransa loppuun Spursissa. Paljon riippuu myös Alderweireldista. Mielelläni pitäisin vielä kauden joukkueessa. Pari kautta ollut siirtymisestä puhetta mutta vielä ei ole ainakaan tapahtunut. Tästä päästään laitapuolustajiin, jotka ehkä yllättäen ovat pahimmat paikattavat tulevalla kaudella. Trippier lähti, ja ilmeisesti Rose lähtee myös. Hänestä kyllä olisin valmis pitämään kiinni. Foyth on ehkä tulevaisuudessa yksi suurin nimi tätä siirtoikkunaa silmällä pitäen. Potentiaalia on vaikka mihin, ja jos Alderweireld lähtee, Sanchezin pitäisi ottaa topparin paikka, Foythista on pelaamaan myös laidoilla. Davies ottaa toisen laidan, ja Dier pelaa tarvittaessa topparia.

Keskikenttä: Suhteellisen selkeä, Ndombele ottaa Dembelen paikan, tähän vaihtoehtona Winks. Sissoko pelasi vastoin odotuksia aivan jäätävän kauden viime vuonna, teki saman tempun kun Dembele, ennen viime kautta ja ensimmäisissä peleissä oli hyvin hasardi, sen jälkeen pääsi tasolleen ja jopa yli. Paljon riippuu Eriksenistä, lähteekö Realiin, viime viikot on ollut hiljaisempaa.


Hyökkäys : Kane tottakai on Spursin ykköstykki tällä hetkellä, Son paikkaa, ei kai sitä tarvi sen enempää lähteä paikkaan
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
No niin:

Rosesta sen verran, että tämän mahdollisen lähdön ja (siinä tapauksessa ainakin) todennäköisen Sessegnonin hankinnan jälkeen laitapuolustajien osalta tilanne näyttää molemmilla puolilla suhteellisen samankaltaiselta. Davies ja Foyth pelaavat hyökkääviä joukkueita vastaan ja Sessegnon ja KWP sitten huonompia/bussittavampia joukkueita vastaan. Aurier myydään tammikuussa.

Foythin tilanne on mielenkiintoinen, ja saa nähdä mitä full back whisperer -Pochettino saa aikaiseksi. Olettaisin tässä RB-tilanteessa kyseessä olevan hieman samankaltainen liike kuin esimerkiksi Vertonghenilla ja Alderweireldilla (sekä suuressa maailmassa esim S.Ramosilla) on ollut urallaan. Että the endgame on oikeasti se, että Foyth pelaisi topparia (ja varsinkin kolmen linjassa sitä oikeanpuoleista), mutta osin olosuhteiden pakosta ja pelaajan ominaisuuksista johtuen peluutetaan ainakin yhden kauden verran laitapuolustajana. Tämä toisi sitten lisää aseita ja ymmärrystä myös CB:nä pelaamiseen.

Siirto toisesta ketjusta:

Alkaa Eriksenin siirrolla olla kiire, jos hänet meinataan myös korvata jotenkin. Tottenhamissa ei usein olla suoraan lentokoneesta kokoonpanoon hypätty.
Olen toisaalta sitä mieltä, että Erikseniä ei ole ehkä edes pakko paikata. Toki tämä tuottaa ongelmia, mutta Ndombelen tulon myötä ei olisi sellainen katastrofi kuin aikaisemmin. Olen suuri Eriksenin fani, ja sitä mieltä, että hänen menetyksensä on joka tapauksessa kauhea asia, mutta tässä sitä nyt ollaan. Varsinkin, jos Spurs pelaa kolmen keskikentällä tai jotain väännelmää 3-4-3:sta, on Eriksenin rooli nykyään häivytettävissä. On se sitten Ndombele-Winks-Sissoko ja Son-Kane-Alli tai wing-backit ja Winks-Ndombele, niin Erikseniä ei sinänsä välttämättä tarvita. Toki tämä jättää sitten yläkerran materiaalin suhteellisen ohueksi, jollemme luota esim Lamelan ylösnousemukseen. Saas myös nähä saavatko junnut minkäänlaista hyökkäyspään roolia tällä kaudella. Onko esimerkiksi preseasonilla mukana oleva Jack Roles He Scores Goals saamassa peliaikaa, tai kenties nuori Sterling.

Mielenkiintoisia aikoja eletään, ystävät hyvät.

Kiitoksia ketjun avaajalle, ja COYS kaikille palstan liljanvalkoisille ja sen henkisille.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tuosta viime kaudesta vielä, että en pitäisi 4. sijaa pettymyksenä kaiken tapahtuneen jälkeen. On suorastaan ihme, että se onnistuttiin saamaan. Tietysti jouluna kuiskailtiin mestaruuskamppailuista jne.

Itselläni on sellainen tunne, että Lo Celso tulee, lähti Eriksen tai ei. Ja kun miettii viime kauden loppua, kun pelaajat eivät meinanneet riittää, niin tarpeeseen tuokin tulisi. Llorente ei ole enään joukkueessa, joten Kanen paikkaaminen jäänee kuten todettua Sonille. Myös Moura pystyy tähän. Tässä mielessä Lo Celso tulisi todelliseen tarpeeseen. On ymmärtääkseni myös hieman räväkämpi kuin Eriksen, joten toisi myös vähän erilaista vaihdetta tarvittaessa. Lamela ollee ihan luotettava backup pelaaja. Hänen ehyenä pysyminen on vaan ollut vaikeaa.

Alempana Ndombele paikkaa viime kauden pahimman puutteen. Sissokon ja Winksin jälkeen ei ollut oikein mitään ja varsinkin Sissoko oli korvaamaton. Wanyama ja Dier olivat aika turisteja. He eivät oikein sovi Pochin systeemeihin. Tämä näkyi loppukaudesta aika rankalla tavalla. Allia saatetaan tarvita täällä myös tälläkin kaudella. Joten en pitäisi aivan mahdottomana, vaikka Lo Celson lisäksi tulisi vielä joku, ainakin jos Eriksen lähtee. Poch ei varmasti halua viime kauden toisintoa pelaajien loppumisen muodossa.

Puolustuksessa odotellaan vielä Tobyn ja Rosen lopulliset ratkaisut. Molempien häipyessä täytyy kaivaa lompakkoa tälläkin osastolla, ehkä Sessegnonin veljesten lisäksi. Foythistä sen verran, että oli Copassa Argentiinan ykkösvaihtoehto RB:n tontille ja oli ilmeisesti hyvä. Ei tuo nyt kovin huono tilanne ole Spursin kannalta.

Mukavaa, että on taas Spurstopic.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Mukavaa, että on taas Spurstopic.
Kyllä!

Juu: kaiken tämän omaehtoisen siirtobännin aikana on vaan ruvennut ajattelemaan, että me ei ikinä hankita ketään. Siksi en usko edes Lo Celsoon. Kirkuen otan toki vastaan.

Llorentestahan oli jo puhetta, että seura taitaa kuitenkin olla tarjonnut hänelle vielä yhden kauden sopimusta. Että saa nähdä hänenkin kohdaltaan mitä tapahtuu.

Wanyama myyntiin heti, Dierin pitäisin (ainakin ilman lisähankintoja) vielä ringissä monipuolisuutensa takia. Kykenee kuitenkin pelaamaan edes auttavasti myös missä tahansa kohtaa puolustuslinjaa.

Sissokon kohdalta on ihanaa, että hänen ei tarvitse enää aloittaa jokaista ottelua. Ihanaa, että on joku tuollainen pelaaja, joka voi tulla myös impact-subina nykyisin. Hylkiöstä kulttisankariksi. Kaikella kunnioituksella hänen ei ehkä kuitenkaan tulisi olla aloituksen pelaaja spursin tasoisessa joukkueessa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Llorentestahan oli jo puhetta, että seura taitaa kuitenkin olla tarjonnut hänelle vielä yhden kauden sopimusta. Että saa nähdä hänenkin kohdaltaan mitä tapahtuu.

Wanyama myyntiin heti, Dierin pitäisin (ainakin ilman lisähankintoja) vielä ringissä monipuolisuutensa takia.
Kyllä kai Lore menis backuppina vielä yhden kauden, eikä tulis kalliiksi.

Dier voisi mennä topparirotaatioon Foythin paikalle, joskun tuo ollee RB ensi kaudella.

Wanyama voi toki myydä, mutta tarviiko tuohonkin yhden backupin sitten vai riittääkö Dier sitten siihenkin. Toisaalta olen monesti miettinyt, onko Dierin pallottelu topparin ja alemman keskikentän välillä vaikuttanut negatiivisesti hänen otteisiin. Hän on sen verran hidas, että itse melkein jumittaisin hänet toppariksi. Tiedä vaikka siinä olisi Tobyn/Janin korvaaja omasta takaa.
 
Viimeksi muokattu:

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
No nyt Betis on ostanut Fekirin keskikentälle, joten GLC olisi kai ikään kuin vapaana. Hämmästyttävä siirtoikkuna jos oikeasti hankitaan Ndombele, Lo Celso ja Sessegnon. Miten meistä on tullut tässä asiassa yhtäkkiä noin hyviä tiedustelee nimimerkki Chadli&Paulinho?
 

LaiLaiLei

Jäsen
Näköjään iski meikäläisellä pieni kisaväsymys avausviestissä, loppu etenkin melkoisen juosten kustu. Syytän saunaoluita, joita taisi olla pari liikaa. Varsinkin hyökkäyksen analysointi näyttää melko ammattitaitoiselta ja kattavalta. No pääasia kuitenkin, että keskustelu on avattu.

Katsoiko joku tämän päivän ottelua ManU:a vastaan? Itseltä meni ohi, joten jos jollain on heittää raporttia niin mielellään otetaan vastaan. Turpaan tuli kuitenkin, mutta eipä näistä matseista kannata liikaa johtopäätöksiä vetää. Parrott ilmeisesti esiintynyt edukseen näissä parissa pelissä. Kova pelimies tulee olemaan tulevaisuudessa.

Siirtorintamalta Lo Celson ja Sessegnonin medicalit piti olla käsittääkseni eilen, molemmissa kuitenkin jotain viivästymistä havaittavissa. Toivotaan, että kumpikin siirto saataisiin vietyä loppuun asti. Paulo Dybalaa on myös huhuiltu viimeisimpänä nimenä sisään. Ristiriitaisia tunteita herättää tämä, kova pelimies eittämättä, mutta onko todellista tarvetta kuitenkaan? Hinta tulee varmasti pyörimään vähintään 70-80 miljoonan hujakoilla. Olisihan tällainen siirto kova statement seuralta, että nyt ollaan siirrytty sinne Euroopan huippujoukkueidein aateliin, mutta silti ehkä näillä rahoilla lähtisin hakemaan vielä apuja joukkueen alakertaan. Varsinkin jos/kun Rose lähtee. Viime kauden ongelma oli nimenomaan joukkueen laajuus, joten nyt keskikentän alkaessa olla kunnossa, ei pitäisi jättää retuperälle joukkueen alakertaa, joka mielestäni on mahdollinen akilleen kantapää ensi kaudella. Yllättävää peilaten pariin viime kauteen. Lisäksi jonkun "supersubin" joukkue kaipaisi vielä Llorenten ja Janssenin lähdettyä.

Anyway, menestyspaineita joukkueelle aletaan (ja pitääkin alkaakin) kasaamaan. Ensi kausi määrittelee paljon. Viime kaudella päästiin käytännössä niin lähelle kuin mahdollista sitä suurinta (ei kuitenkaan tärkeintä, itse ainakin ennemmin ottaisin Valioliigan voiton), joten nyt on aika vakiinnuttaa paikka siellä Euroopan terävimmässä kärjessä. Varsinkin kun seuraavan vuoden siirtoikkuna ei välttämättä ole näin ruusuinen Alderweireldin ja Eriksenin lähtiessä mahdollisesti ilmaiseksi? Joten imua joukkueeseen sisäänpäin pitää pystyä pitämään yllä tämäkin kausi. Mutta ei tulevaisuus kuitenkaan huonolta vaikuta, Levy näyttää olevan valmis panostaan joukkueeseen, vaikka kallis stadion on juuri valmistunut. Positiivisin mielin siis ensi kauteen, joka alkaakin jo parin viikon päästä. Nopeasti on kyllä aika mennyt, vastahan se viime kausi päättyi.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Paulo Dybalaa on myös huhuiltu viimeisimpänä nimenä sisään.
Nähdäkseni tämä on pelkästään neuvottelutaktiikkaa, jotta saataisiin Lo Celson ja Betisin hintapyyntöä alemmaksi. Tarjoan Dybalan oston jälkeen keskioluen ensinnähuutaneelle, jos näin tosiaan tapahtuu tämän ikkunan aikana.

Sessegnonin olettaisin olevan tulossa sinne LB tilannetta rauhoittamaan, mutta tosiaan tuo RB tilanne ihmetyttää. Ja striker-sub, ellei se ole re-signattu Leijonakuningas. Tai Parrott, mutten hänen kohdallaan usko että koko kauden olisi ykkösvaihtoehto Kanelle..
 
Suosikkijoukkue
Manchester United
Katsoin United lasien takaa tuota peliä eikä Ndombele jäänyt mitenkään erityisesti mieleen, ei hyvässä eikä pahassa. Ekan jakson Spurs oli hyvin vaisu vaikka Kane ja Alli olivat kentällä.

Spurs ei oikein päässyt Unitedin prässin alta pois mutta toisella jaksolla kun Eriksen tuli kentälle niin Spurs ohitti Unitedin keskikentän helposti, toki toisella jaksolla Unitedilla oli puolestaan selkeästi heikommat keskikentän koheltajat Matic ja Fred kentällä.

Spursin paras oli mielestäni Son ja Lucas oli kanssa semi-vaarallinen. Sissokolle lampaanperse rumasta taklauksesta Jamesiin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tobyn 25M klausuulia ei sitten kukaan maksanut. Tai jos on maksanut niin Toby ei ole tälle seuralle lämmennyt. Ainakin itselleni tämä on aika suuri yllätys. Toivottavasti mies tekee jatkosopparin. Tietysti ihan viime aikojen kommentit tätä ennakoivat. Hinta on nyt 40-45M, jota tuskin kukaan maksaa. Tällä Spursin ensi kauden toppariosasto on kunnossa. Jotain puolustajaa kyllä kaivataan, kun Foyth sinne RB:n tontille on pääasiallisesti asettumassa.

Dybalaan en usko yhtään. 70-80 hintaa ei Spurs maksa. Kuten Simon totesi, niin eiköhän tämä ole kuittia Betisin suuntaan, joka jo ilmeisesti kertaalleen suullisesti sovittua diiliä alkoikin perumaan ja vaatimaan lisää, kun medicalit oli jo edessä. Betis pelaa sekin vähän kovilla, kun sillä ilmeisesti lompakko aika tyhjä Fekirin hankinnan myötä ja haluaisi Lo Celsosta nyhtää niin paljon kuin mahdollista ja jotain pitäisi vielä hankkiakin.

Parrot on ikäisekseen hyvin kypsän oloinen pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Llorenten kanssa on pakko tehdä jatko. Jos siellä Kanen stunttina on Son tai Lucas, niin silloin pääpelivoima kärjessä on nolla, ja vihulla on lastenleikkiä puolustaa. Ne hetket kun kentällä ei ole ollut Llorentea eikä Kanea, ovat olleet erittäin surullista katsottavaa. Toivottavasti poch tajuaa myös tämän.

Rb-osasto myös vähän outo. KWP:n suhteen en itse usko mihinkään, pärjää lähinnä cupeissa. Foyth on aika iso arpa, jos hänestä yhtäkkiä kaavaillaan jotain aloittavaa pelaajaa tuonne. Aurier on vielä jäljellä, mutta on koko ajan telakalla ja harvoin kun esiintyi, niin aika ailahteleva on ollut. Saa nähdä mitä tänne keksitään.

Muuten asiat ovatkin suht mallillaan. Muutamaa uutta pelaajaa tietysti huutaa ihan vaihtuvuuden ja kilpailun kannaltakin, koska tuo vaihtumattomuus on aiheuttanut tietynlaista paikallaan pysymistä. Cl-finaali poislukien, mutta noin muuten.

Keskikentältä on varaa sitten myydäkin jotain, jos joku tulee vielä. Varsinkin hyökkäävämmistä pelaajista.

Eriksenin markkina-arvo ja muiden kiinnostus vähän taisi laskea viime kauden jälkeen. Vuosi sitten olisi hyvinkin voinut kuvitella kaverin realin avauksessa, nyt ei niinkään. Vaikkei siellä taso nyt niin erikoinen ole, mutta eivätköhän hae niillä isoilla shekeillään vielä kovempaa pelaajaa.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
No nyt varsinkin RB-tilanne on jännä kun Foyth on siis pelikiellossa pari ensimmäistä peliä ja Aurier louk. KWPlle varmat 2x90 ilman hankintoja. Siitä sitten näkee vähän.

Itse pitäisin Llorenten mielelläni. Top pro, ei kitise, hyvät tehot ja komea ku mikä. Voi sitten opettaa vaikkapa Parrottille miten kyljellä tehdään maaleja.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Nosteellaanpa tätäkin taas.

Lo Celso, Sessegnon ja Fernandez viime aikojen huhurummutuksessa. Kaksi ensimmäistä pitäisi olla jo done deal. Hieman ärsyttää tämä pitkittyminen loppuhetkiin. Toki siellä veivataan miljoonia kohdilleen. Fernandez palannut taas huhuihin, vaikka oli jo menossa Unitediin. Ilmeisesti Erikseniä viedään sittenkin Espanjaan, joten niillä rahoilla oltaisiin myös Fernandezin perässä.

RB jäänee Foythin, Kyle2:n ja Aurierin vastuulle. Eittämättä kysymysmerkkiä riittää, mutta mielestäni Foythillä on hurjasti potentiaalia.

Joukkue on aika hyvän oloinen, joten nuo hankinnat kun saataisiin maaliin niin kova on tiimi.

Roma taas Tobyn perässä ja henk. Koht. soppari ois jo sovittuna. Mutta naurettavalla 18M tarjouksella ei taida edes Levyn puhelimeen saada yhteyttä ja emailitkin lentänee suoraan roskapostiin.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Roma taas Tobyn perässä
Juurihan se Tobyn sopimuksessa ollut 25M ulosostopykälä meni umpeen. Sillä olisi saanut silloin, ei enää. Sanoisin että alle 40M turha edes kysellä näillä markkinoilla.

Kunhan nyt edes sen Sessen saisivat vielä sisään.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Lo Celso ja Sessegnon ovat ilmeisesti medicalissa ja siirrot aika pitkälle taputeltuja, mutta lihava leidi ei ole vielä luikauttanut. Lo Celson maksusuunnitelma saattaa aiheuttaa pientä hermostumista Pariisissa, jos huhut lainasta osto-optiolla pitävät kutinsa. PSG nimittäin nettoaa tällöin huomattavasti vähemmän. Levy se osaa aina vetää ässiä hihasta.

Jännittävä päivä edessä. Aiempien lisäksi ainakin Dybala vielä huhuissa. Kuulostaa ihmeelliseltä, että asiat ois muuten sovittuna, mutta mediaoikeudet tekevät siirrosta hankalan. En tiedä mitä mieltä tuosta Dybalasta olisi. Tuntuisi äärimmäisen epäspursmaiselta hankinnalta. Tuskinpa tuo toteutuu. Lisäksi kun Foythkin joutui lasarettiin, niin oiskohan RB tontillekin jotain tulossa.

Edit. Nicen 23v oikea pakki Youcef Atal noussut vahvasti huhuihin. Samalla Spursin nykytasoon riittämättömäksi todettu Walker-Peters saisi siirron Crystal Palaceen.

Edit2. Lähinnä Arsenalin asioista vahvasti perillä oleva David Oernstein väittää Dybalan olevan lähellä Spursiin siirtymistä.
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Meninkö aivan metsään, kun menin manageri-pelissä draftaamaan Rosen viimeisten pakkien joukossa omaan joukkueeseeni? Eli onko peliaikaa edes juurikaan luvassa Daviesin kuntouduttua (ilmeisesti vekillä juuri nyt), sekä onko Rose mahdollisesti lähdössä kokonaan pois Spurssista?

Vielä ehtisi Rosen nimittäin treidaamaan ulos omasta joukkueestani.. Kiitoksia avusta!
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Lienee lähdössä, ainakin jos Spurs saa Sessegnonin hankittua.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Lo Celso ja Sessegnon sieltä käteen jäi. Joukkue vaikuttaa vahvalta ja materiaali edelliskautta leveämpi ja laadukkaampi. Kunhan tässä ei nyt innostuta myymään mantereelle, muuta kuin ylijäämiä (Wanyama, Nkoudou)
 
Viimeksi muokattu:

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Todella hyvä siirtoikkuna Spurssilta. Loistavia hankintoja ja kuten @Eddie jo totesi niin kaivattua leveyttä saatiin kokoonpanoon. Itseä vähän kaivelee se, ettei ole kunnon kakkoskärkeä Kanen loukkaantumisen varalle. Eriksenin tilanne herättää myös kysymysmerkkejä.
 
Hyviä leveyshankintoja Spursilta tähän ikkunaan. Älä korjaa sitä mikä ei ole rikki tai jotain. Kyllä voivat turvallisin mielin lähteä kauteen jälleen. Eiköhän sieltä kolmossijaa liigassa taas puske Audi Cupin jatkoksi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Arvioidaanpa hieman:

Hyökkäys:

Kane, Parrot (Son, Lucas)

Kane pelaa kaikki tärkeimmät terveenä ollessaan ja on luonnollisesti maailman parhaimpia kärkiä. Parrott erittäin lupaava ja saanee Cup vastuuta ja jämäminuutteja muuten. Son ja Lucas paikkaavat Kanea isommassa kuvassa. Llorente olisi mahdollista vielä ottaa.

Ylempi keskikenttä

Eriksen, Son, Lucas, Dele, Lamela, Lo Celso, Nkoudou

Erittäin vahva osa-alue. Eriksenin lähtö tosin on vielä mahdollista. Jos lähtee niin vahva tämä on edelleen, mutta ei niin monipuolinen ja giganttinen kuin Eriksenillä. Nkoudou kaupattaneen jonnekin. Hyvät preseason otteet ovat varmaan jotain kiinnostusta herättäneet. Lo Celsoon on isot odotukset. Pochettinon luulisi osaavan maanmiestään viedä eteenpäin. Lo Celso soveltunee myös alemmas tarvittaessa.

Alempi keskikenttä

Sissoko, Winks, Dier, Skipp, Ndombele ja Wanyama

Viime kauteen verrattuna selkeästikin vahvempi. Sissoko on nyt markkeerannut itsensä tälle tontille ja on siinä maailman luokan tekijä. Winks pääsee terveenä kauteen ja osoittanut jo potentiaaliaan olla huippuluokan pelaaja. Ndombele omaa kyvyt paikata Dembeleen ja olla jotain vieläkin parempaa. Oma junnu Skipp löi itseään sisään viime kaudella ja oli preseasonilla hyvä. Dier on kärsinyt loukkaantumisista, mutta on vasta 25 vuotias, joten hänelläkin lienee vielä annettavaa huipputasolla, vaikka on nyt vähän unohdettu heikon kauden jäljiltä. Dier voi pelata myös topparia ja RB:tä. Wanyama yritetään vielä kaupata.

Puolustus

Davies, Rose, Sessegnon, Vertonghen, Toby, Sanchez, Tanganga, Foyth, KWP, Aurier.

Edelleen huippuluokkaa. Vertsiltä ja Tobyltä löytyy edelleen tasoa olla liigan eliittiä. Sanchez ja Foyth ovat kehittyneet taustalla ja varsinkin Sanchezilta on syytä odottaa steppiä eteenpäin. Foyth saa vastuuta myös RB tontilla ja saattaa olla jopa ykkösvalinta sinne. Paljon riippuu miten Walker Peters käyttää tilaisuutensa. Myös Dier on vaihtoehto, jos muilla ei onnistu. Dier voi paikata myös toppareita. Aurier on kaiketi myynnissä, mutta jäädessään rotaatiossa, mutta peliaikaa tuskin on isommin luvassa, jos ei säväytä ja pelaa aiempaa varmemmin. Vasemmalla Sessegnon saa varmasti tilaisuutensa ja odotukset on kovahkot toissakaudella huipputehot Championshipissä tehneelle wingbackille. Sisäänajo Valioliigaan ei ollut niin loistelias, mutta kaveri on vasta 19v. Voinee pelata myös laitahyökkääjänä. Davies on luotettava soturi ja on erinomainen tuki ja turva vasemmalle. Rose on löytänyt tasonsa taas pelillisesti, mutta jotenkin muuten tuntuu olevan sivuraiteilla. Haluaa itse pois ja seura on valmis myymään, mutta kiinnostusta on ihmeen vähän. Jäädessään on iso vahvistus ja Sesseä voidaan ajaa maltillisesti sisään. Davies pystyy pelaamaan myös topparia.

Maalivahdit

Lloris, Gazzaniga

Lloris on huippuveska ja Gazza hyvä varamokke.

Jos City ja Pool tippuvat esim. vajaaseen 90p tietämille, Spursilla on onnistuessaan heidät mahdollisuus haastaa. Selvästi vahvempana näen Spursin kuin seuraavat kolme vahvaa top6 joukkuetta. Eli Arsenal, Manu ja Chelsea eivät vaikuta niin kovilta kuin Spurs. Top3 sijoitus ja joku pytty kaappiin on mielestäni hyvä tavoite tulevalle kaudelle. Se on täysin mahdollista ja jopa toivottavaa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punaiset paholaiset
Se miten Spurs on Pochettinon aikakaudella koonnut ja kehittänyt joukkuettaan olisi malliesimerkki kaikille.

Ei voi kuin sanoa, että loistavaa työtä!
 

LaiLaiLei

Jäsen
Ekat 45 min takana. Erinäisiä huomioita

-Ensimmäiset 20 min näytti hyvältä vaikka omissa kolisi. Peli näytti suoraviivaisemmalta kuin aiemmin. Villan maalin jälkeen tuli kuitenkin vanhat synnit takaisin. Hyvin pidetään palloa mutta ne ratkaisevat syötöt hyökkäysalueella huonoja.

-Puolustus kusessa niinkuin pelättävissä oli. Höntyilyä ja ylipelaamista rikkeiden muodossa. Välimatkat puolustuksessa aivan liian pitkiä. Winks onneksi pelasti hienosti yhden tällaisen tilanteen.

-Ndombelesta tulee olemaan paljon apua tällä kaudella, vielä jos Sissoko löytää viime kauden vireen niin keskikentän pohja tulee olemaan kunnossa.

-Kädet ristissä pitää toivoa ettei Rose lähde vielä tällä kaudella, hyökkäspeli kärsisi siitä paljon.

Puolustuksena pitää sanoa että Aston Villa ei mikään huumorijengi näytä olevan ja Spursilta puuttuu 2-3 ihannealoituksen pelaajaa. Ja eikä muutenkaan yhden puolikkaan perusteella pidä liikaa johtopäätöksiä tehdä.

Edit. Hieno nousu, näin se pitääkin hoitaa heikompia vastaan jos haluaa mestaruudesta taistella. Näitä ei aikaisemmin liikaa ole ollut Tottenhamilla. Ja Kanelle vielä kaksi maalia elokuussa, eli apina selästä heti. Parannettavaa toki vielä jää.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Sissoko oli taas hyvä, kun vaihdettiin Eriksenin sisääntulon yhteydessä keskikentän pohjalle. Toivottavasti Poch jo ymmärtää, että laitahyökkääjänä Sissoko ei tuo oikein yhtään mitään.

Eriksen osoitti, että on korvaamaton osa joukkuetta. Jos myydään, niin pahimmassa tapauksessa myydään osa menestystä pois. Naftaliinista on toki kaivaa vielä Son, Dele ja Lo Celso, jotka eri syistä sivussa tästä pelistä.

Ndombele tulee olemaan iso pelaaja. Se oli aivan timanttinen valioliigadebyytti. Lisäksi Winks alkaa vaikuttaa kypsältä valioliigaan. Keskikentän pohja vaikuttaa nyt hyvältä. Näiden kolmen eli Winksin, Sissokon ja Ndombeleen ei vain pitäisi kaikkien olla kentällä, vain 2/3. Naftaliinissa vielä Dier.

Walker-Peters yllättävän hyvä laitapakkina. Citymatsi kertookin sitten paljon enemmän puolustajan kyvyistä.

Outo sivumaku jäi Vertonghenin taktisesta poissaolosta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös