Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Torppaukset, tappelut ja pelikiellot 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Everton, 29.09.2018 klo 17.51.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ok, kuulostaapi siltä, että vähintään muutaman pelin verran olisi kakkua tulossa. Erikoista sikäli, että en ainakaan muista Juntheikin sikailleen aiemmin, mutta olisiko sitten turhautumista siihen, kun tehot ovat kateissa loistavan viime kauden jälkeen?
   
 2. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  On Juntheikillä ollut ennenkin näitä turhautumisia, voisiko melkein sanoa että Ketterän oma Kovalchuk :)
   
 3. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Tulikohan toinen kakskymppinen tuomareille mussuttamisen lisäksi siitä, kun paiskoi joukkueen mailatelineen pitkin käytävää suihkuun mennessä niin että koko halli raikui?

  Typerä turhautuneen pelaajan temppu, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Todennäköisesti parin pelin kakku tiedossa.
   
 4. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  IPKn Siikaluomalle Savonlinnan ilta oli liikaa. Kymppitili täyteen (pe 2+10 ja la 2+10) ja 60.00 ajassa otettu PRK aiheuttaa kahden ottelun huilin. Jos siis tulkinnoissani olen oikeassa, että ottelun jälkeen tulleesta PRKsta automaattinen huili tulee ja siihen päälle kymppitilin täyttymisestä johtuva huili. Vai onko näissä joku paljousalennus, jos samassa pelissä otat huilia niin kymppitilin täyttymisestä ei enää rangaista? Tai annetaanko enää summerin jälkeisestä PRKsta automaattinen pelikielto? Kaikissa jäähytulkinnoissa en ihan mukana ole.

  Tarina ei kerro mistä se summerin jälkeinen PRK on tullut eikä ilmeisesti sitä ole mistään enää nähtävillä, kun palveluntuottaja ei tallenteita rahvaalle tarjoa.
   
 5. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Yllättävän vaisu lukema. Oltiin Blues-veljen kanssa muinoin Jokerit-Espoo pelissä jossa Willman otti 52 minuuttia jäähyä yhdessä vaihdossa. Taisi olla liigan ennätys siihen saakka kunnes Raipe Helmisellä petti itsehillintä.
   
 6. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Aika hassua että tämä titteli meni näinkin nobodylle. Olihan siellä Vitjazissa mukana niitä vapaaottelijoitakin. Saiko ne muut sekopäät sitten niin paljon pelikieltoja etteivät ehtineet kerätä minuutteja otteluista? Oli kyllä kummallinen episodi tuon ajan Vitjaz.

  Pahoittelut offtopista. Tarttui vaan silmään tuolta @Everton listasta.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Muutama sankari siellä on pelannut kymmenkunta matsia ja saanut rapiat 100 minuuttia jäähyjä. Verotilla 34 peliä, joissa siis 374 minuuttia jäähyjä. Pari kautta aiemmin Venäjällä (mutta ei vielä KHL:ssä) 508 rangaistusminuuttia 43 pelissä.

  Eurooppalaisissa sarjoissa ei kyllä voi pärjätä p-amerikkalaisille sarjoille, koska niissä vitosesta ei vielä lennä pihalle, vaan isompia penalteja ehtii kerätä samassa matsissa jo ennen ulosajoa.
   
 8. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 9. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  "Kurinpitoryhmä katsoo, että teko on ollut piittaamaton, vaarallinen ja ylipäätään lajiin kuulumaton. Teko on ollut siten sellainen, että siitä tulee määrätä ottelurangaistus."

  Vähän yllätti tuo huilin pituus kun ylläolevaa liibalabaa lukee. En tilannetta oo nähny, mutta ihmetyttää jos piittaamattomasta, vaarallisesta ja lajiin kuulumattomasta teosta saat yhen pelin huilia.
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Itse ihmettelin samaa. Noilla perusteilla olisi pitänyt tulla kolme peliä minimissään
   
 11. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Käsittääkseni hänen tehtävänsä on nyt toimia jonkinlaisena pelotteena, ja yksi tehokkaimmista pelon aiheuttajista olisi arvaamattomuus. Ensimmäisessä runkosarjamatsissaan Nickerson kuitenkin teki juuri sen, mitä vastustaja odottikin hänen tekevän, eli lämpesi, kun hiukan lämmitettiin. Tällainen ennalta-arvattavuus ei aiheuta vastustajalle minkäänlaista pelkoa. Päinvastoin se lähinnä naurattaa, niin kuin vantaalaisia viime keskiviikkona. Jokainen joukkue tietää, että provosoidaan TUTOn numeroa 50, niin hän kyllä itse hoitaa itsensä ulos kaukalosta. Kun siihen vielä lisätään se, että tuomarit olivat jo valmiiksi yliherkkiä hänen suhteensa, niin en näe yhtäkään syytä, miksi syksyllä pitäisi näyttää yhtään mitään.

  Lainaus:
  Viikonlopun otteluita en nähnyt. Hyvä, jos tekee.

  Lainaus:
  Siihenhän kaikki ovat luottaneet viimeiset 15 vuotta hyvällä menestyksellä. 45 minuuttia kahteen ja puoleen otteluun eivät varsinaisesti mistään tapojen parantamisesta kerro.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2018 klo 10.08
 12. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  En kyllä oikein näe logiikkaa tuossa väitteessä. Tokihan määrätietoinen haasteisiin vastaaminenkin sitä pelotetta tuo.

  Lainaus:
  Lämpesikö? Ei se ihan oikeasti kovin kummoiselta hiiltymiseltä näyttänyt. Pientä tyypillistä, joka ikiseen peliin kuuluvaa nahistelua, plus sitten se vaivainen lääpäisy, josta tuomarit syystä tai toisesta ohjasivat miehen suihkuun. Pölhö tuomio, olkoonkin että Nickerson lääpäisi hiukan turhan pitkällä viiveellä.

  Lainaus:
  Edelleen, en oikein näe missä kohtaa se logiikka näyttäytyy tuossa väitteessä. Jos tiedettäisiin, että Pohjois-Korea aikoo singauttaa ydinkärjen taivaalle, niin kai se jonkin sortin pelotteesta kävisi.

  Lainaus:
  Jokainen joukkue myös tietää, että jos tarpeeksi perseilee, niin saattaa mennä painiksi. Hiukan hankalamman painikaverin kanssa.

  Lainaus:
  Viitaten aiempaan, melko tarkkaan puolet noista minuuteista ainakin on sellaisia, ettei kerro mistään paskan vertaa. Ja muutenkin, kaksi ottelua on hiukan pieni otanta minkäänlaisten johtopäätösten vetämiseen. Kuten jossain aikaisemmassa viestissä mainitsin, niin kattellaan ny rauhassa. Hyppään kyllä asian tiimoilta bandwagoniisi, mikäli se laukaisunappi tosiaan alkaa jumittaa.
   
 13. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei näyttänytkään, ja kaikki olisi siinäkin mennyt ihan hyvin, ellei hän olisi tilanteen jo rauhoituttua palannut uudestaan Monton luokse. Pölhö lääpäisy, josta tuomarit antoivat sääntökirjan mukaisen rangaistuksen. Kyvyttömyys antaa asian vaan olla tuntuu hänen kohdallaan usein johtavan pelikieltoihin.

  Lainaus:
  Eikö se aiokin, mutta ei se ketään silti tunnu pelottavan. Kaikkihan nauraa niille, niin kuin kaikki nauraa TUTOllekin tämän pelotteen hankinnan johdosta. Muistat myös hyvin, miten mestaruuskaudella TuTon pelotteena oli Iiro Junnila. Runkosarjaotteluissa kokoonpanossa ollessaan hän yleensä istui ottelut penkin päässä, josta nousi aina sopivan tilaisuuden tullen laidan viereen huutelemaan. Joissain tilanteissa hän saattoi jopa käydä pelikatkoilla kentällä kyselemässä kuulumisia. Siihen päälle sitten muutama täsmäisku vastustajan kimppuun nyrkkejä heiluttamaan. Hänen roolinsa siis oli arvaamaton. Kukaan ei tiennyt, että jos nyt teen Forrelle jotain, niin tuleeko Junnila vetämään turpaan heti, seuraavalla pelikatkolla, seuraavassa erässä, seuraavassa ottelussa, vai ei ollenkaan. Pudotuspeleissä Junnila olikin sitten varmistamassa selustaa joka ottelussa.

  Lainaus:
  Jokainen myös tietää sen, että sen jälkeen Nickersonia ei vähään aikaan kokoonpanossa taas näykään. Eli, jos hankkii kunnon syntilistan runkosarjan aikana, niin pelikieltojen pituus tuppaa kertaantumaan pudotuspeleissä. Eiköhän ne jatkossakin ole niitä lääpäisyjä tilanteen jälkeen kohteena milloin ketäkin.

  Lainaus:
  Joo, katsellaan rauhassa. Myönnän olleeni väärässä, jos jouluna Nickersonin jäähysaldo on alle 100 minuuttia.
   
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Niin. Ja kun tuota saldoa sitten joulupöydässä puntaroidaan, niin pitää myös ottaa huomioon se, että millaisista jäähyistä ne minuutit on kertyneet. On kuitenkin jäähyjä ja jäähyjä. Se, jos leijonanosa Nickersonin penalteista tulee koostumaan älyttömyyksistä, on koko lailla eri asia kuin se, että viittooko seeprat istuntoja vanhasta muistista, nimen ja numeron perusteella. Edelleenkin vaan sitkeästi väitän, että tähänkin astisessa saldossa on se about puolet huttua, olkoonkin vaan että sääntökirja antoi mahdollisuuden heittää pihalle lääpäisystä.

  Mitä tulee Pohjois-Koreaan, niin arvaamaton se tosiaan on. Mutta ei kukaan taida hirveästi pelätä niiden halua ja kykyä hyökätä. Eihän edes siitä ole minkään valtakunnan varmuutta, että miten kyvykkäitä pyssyjä sieltä löytyy. Sinusta en tiedä, mutta kyllä mua pelottaisi paljon enemmän, jos tietäisin varmuudella, että reservistä löytyy, ja olisi vain ajan kysymys koska siellä juntataan napit pohjaan. Entä vastapelote? Jenkeillä on takuulla kykyä ja halua vastata mahdolliseen hyökkäykseen, ja se jos mikä toimii pelotteena enemmän kuin hyvin.

  Pelotevertailussa Junnila vs. Nickerson? No nyt. Asennetta Junnilalla oli enemmän kuin riittämiin, kykyä vastata haasteisiin sentään muutama pykälä Nickersonia vähemmän.

  Ja ei, ei TUTOlle suinkaan kaikki naura. En mä nyt oikein osaa hahmottaa, että mistä moinen näkemys. Ja vaikka kaikki nauraisin, niin so what? Se parhaiten nauraa joka toiselle kuoppaa kaivaa.
   
 15. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ihan miten vaan, mutta muistaakseni ainakin Junnila vastasi kaikkiin haasteisiin, eikä suurempaa loukkaantumissumaa joukkueella sinä vuonna ollut. Toki yleistilannetta rauhoittivat myös mm. Peltosuo ja Bachelor Suomi. Toisaalta, olivat ne "suojeltavatkin" hieman eri tasoa kuin nyt. Ketä tässä nyt sitten tällä kaudella ylipäätään varjellaan loukkaantumisilta? Lehtosta ja Mäkelää?

  Ja tosiaan, eihän TUTOlle tietenkään kaikki naura. Suurin osa ei edes tiedä, mikä TUTO tai Mestis on, mutta se onkin sitten taas muiden ketjujen aihe.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2018 klo 11.38
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jotain nahinoita näytti tilastojen perusteella olleen tänään Jokipoikain ja Turun tovereittein välillä. Tuomioista päätellen ei kuitenkaan mitään isompaa.

  Mutta spedeilikö tuomarit vai menikö TuTon erikoiset jäähyt (Talan ja Levon käytöskympit ja Lehtosen PRK "mailan tai muun esineen heitosta") päätöserän turhautumisen piikkiin?
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tuomarit veti hyvin. Turkulaiset spedeili kolmannen erän.
   
 18. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lehtonen heitti nahinan päätteeksi Jokipoikien pelaajan rukkasen katsomoon, hauska tilanne.

  Voivoikun pelit olisivat Mestiksessä aina tällaisia, ikävä vanhoja aikoja.
   
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Paljon oli hanskaamista ja painia. Pari kertaa oli jään pinnassa painimatsit, joiden vuoksi ei edes katkaistu peliä eikä annettu jäähyjä. Ilmeisesti kunnioitettiin Petra Ollin kultamitalia.

  Lehtonen heitti Jokipo-pelaajan hanskan katsomoon. Hah hah hah.
   
 20. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Heh jep, ymmärrän tunteen.

  Mutta mites tuo ajassa 60.00 Levolle annettu 2+10 poikittaisesta? Oliko sellainen tyypillinen turhautuneen häviäjän tuupaisu, vaiko oikein rumakin temppu? Näyttää vaan tilastojen valossa ikävältä tempulta, meikäläinen kun ei noita poikittaisia oikein muutenkaan arvosta.
   
 21. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Ei siinä nyt sen ihmeempää ollut, tässä mentiin määrä edellä, ei laatu. Siinä pelin viimeisellä sekunnilla antoi muutaman poikkarin laidan vieressä selkään, ja siitä tuli vielä pikku kähyt summerin soitua. Ei ollut kenenkään henki tai terveys vaarassa. Levohan pelasi ihan yritteliäästi ja isoilla minuuteilla, varmaan lopussa iski väsy ja vitutus. Aika ymmärrettävää.
   
 22. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  OK, asia pihvi.
   
  Receiver tykkää tästä.