Mainos

Toronto Maple Leafs 2009-2010

  • 189 657
  • 680

TML

Jäsen
Pre-game Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs

On taas aika Leafsin pelin ja kova peli onkin tulossa. Vastassa vieraissa Sabres, eli kuitenkin käytännön kotipeli. Koko viikko siis yhtä kotipeliä.

Sabres on vienyt molemmat kauden edellisistä kohtaamisista. Ensin kotonaan jatkoajalla Leafsin noustua viimeisellä minuutilla tasoihin ja kolmisen viikkoa sitten Ryan Miller nollasi Leafsit ACC:ssä. Joten Sabres jo pelkästään näiden asioiden ansiosta lähtee suosikkina peliin.

Leafsin kokoonpanossa on tänään pari pientä muutosta. Ensinnäkin Luke Schenn palaa kokoonpanoon ja hänen takia Exelby katselee pelin jostain muualta kuin vaihtoaitiosta. Myös Richard Wallin tekee tilaa kokoonpanon maamiestään varten. Viktor Stahlberg saa uuden näyttöpaikan ylhäällä ja toivottavasti käyttää sen hyväkseen. Tosin huhut kertoilevat että hän aloittaisi pelin Orrin ja Mayersin kanssa.
Vesa Toskala aloittaa mitä todennäköisimmin maalilla ja tänään backuppina toimii Monsteri. Liekkö Monsteri pelaa sitten huomisen Bruins pelin.

Buffalolta Kaleta on poissa johtuen Ruudun taklauksesta. Kokoonpano näyttää tältä:
Vanek - Roy - Stafford
MacArthur - Connolly - Pominville
Hecht - Kennedy - Grier
Ellis - Gaustad - Mair

Tallinder - Myers
Sekera - Montador
Lydman - Rivet


Comoon Leafs, edes yksi voitto näistä kahdesta tulevasta pelistä!
 

TML

Jäsen
1st period Sabres - Maple Leafs

Erittäin hyvä avauserä Leafsilta. Sabres oli alkuun suurissa vaikeuksissa ja pääsivät vasta kahden Leafs jäähyn ansiosta kokeilemaan Toskalaa.

Leafs aloitti pelin todella hyvällä jalalla ja palkinto tulikin jo neljännessä vaihdossa kun nelosketju luisteli sisään. Colton Orr teki hyvää duunia päädyssä ja antoi kiekon Stahlbergille. Stahlberg käytti kiekko Mayersilla ja loppulta saadessaan sen takaisin lähetti hyvän ranteen yläkulmaan. Leafs johtoon.

Nelosketju oli seuraavassa vaihdossaan jälleen vaarallinen Stahlbergin pedatessa Orrille vetopaikan.

Leafs sai kokeilla ylivoimaa kerran avauserän aikana, mutta tuttua kuraahan se taas oli. Sabres pääsi kahdesti kokeilemaan liigan surkeimman alivoiman ohittamista, mutta jollain ihmeen kaupalla Leafs selvitti alivoimat. Beauhcemin ja Primeau uhrautuivat hyvin. Leafsille on viimeisissä kahdeksassa pelissä tehty ylivoimamaali.

* Schenn pelannut Exelbyn parina ja toistaiseksi ovat pelanneet ihan hyvin.
* Stahlberg ollut tutun nopea ja pirteä. Sai palkinnonkin työstään uran ekan änärimaalin muodossa.

Keep 'em coming Leafs!
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
2nd period Sabres - Maple Leafs

Tämä ottelu Sabresia vastaan kuvastaa jo kahden erän jälkeen aika pitkälti sitä minkälainen alkukausi Leafsilla on ollut. Avauserässä vastustaja on pinteessä ja laukaukset viedään selkeästi, silti saadaa vain 1-0 johto.
Toisessa erässä vastustaja on niskan päällä hivenen vaikka Leafs voittaakin erän laukaukset. Silti vastustaja vie toisen erän peräti 4-0!!

Leafs tekee maalin per 22 laukausta, Sabres osuu joka kolmannella (jos Toskala maalissa, joka 2,5 veto menee sisään. Ei ihan tasan taas mene. Osaksi se on vastustajan hyvyyttä maalipaikkojen hyväksi käyttämisessä, mutta kylläpä taas Toskalaa katsellessa tekee itse mieli vetää Kohon pattari ja räpylä käteen ja leikkiä Timo Hankelaa olohuoneessa.


Joopa joo, ei hirveää analyysia jaksa toisesta erästä tehdä, eiköhän tulostaulu osoita kaiken oleellisen. Derek Roy iski melko varkain jo heti erän alussa 1-1. Vesa Toskala leikki Tommy Saloa (vai Carey Pricea) ja Lydman sai elämänsä helpoimman maalin, 2-1. Grier ajaa maalille ja onnekkaasti hänen luistimestaan kiekko verkkoon, 3-1. Sabresin Myers kääntää pelin nopeasti ja löytää ylivoimahyökkäyksessä Matt Ellisin aivan vapaana parhaalta laukaisusektorilta, 4-1.


En tiedä taas oikein mitä kolmannelta erältä voi odottaa. Jotain kivoja ketjumuutoksia voisi olla kiva nähdä, esim. Blake neloseen ja Stahlberg kakkoseen. Stahlbergin lisäksi Kulemin, Orr, Mayers ja Beauchemin ovat pelanneet hyvän pelin.

Näin nopeasti ne tunteet heittelee Leafs-fanilla, tämä peli toimikoon taas opetuksena.
facepalm
facepalm
facepalm

Riittääkö?
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Peli oli siinä määrin selvä jo kahden erän jälkeen, että koko kolmas erä jäi aikaa miettiä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Nythän on niin, että viimeiset 42 vuotta ovat olleet Leafs-faneille yhtä varsinaista joulua, mutta vasta tällaisten pelien aikana ymmärtää, kuinka hienoja ne ajat olivat, jolloin Leafs dominoi runkosarjassa ja vain Kerry Fraser tuomioineen riisti Torontolta finaalit. Oi niitä aikoja jolloin Cujo ja The Cat vartioivat vaahteranlehtien maalia. Torontossa on ollut vuosien varrella jokunen huippumaalivahti ja monta keskinkertaisuutta, mutta tuskin yhtään Vesa Toskalaa epätasaisempaa kassaria. Ja NHL:ssä epätasaisuus on aikalailla sama kuin huonous.

Mietin myös, että Toskala lienee jo kirjoittanut nimensä Toronton folkloreen samalla negatiivisella fontilla kuin Aki Berg. Veskun nimi nostanee Leafs-fanin karvat pystyyn vielä vuosien kuluttuakin samoin kun Bergin. Melkoinen saavutus Suomelta. Kaksi seuran historian suurimmista antisankareista on suomalaisia.

Mietin myös, että pesäpallo lienee edelleen ainakin muodollisesti Suomen kansallisurheilu, vaikka todellisuudessa titteli kuulunee jääkiekolle. Äkkiseltään voisi kuvitella, ettei Toskalalla olisi juuri toivoa kummassakaan lajissa, mutta niin vain kaveri huiputtanut GM:iä (tai ainakin JFJ:tä) jo vuosia ja nostaa 3.5 millin palkkaa. Kuinka monen pesisliigan joukkueen budjetti täytyy laskea yhteen, että päästään tuohon summaan.

Mietin myös, että jollei Brian Burken huhuttu 5 miljoonan vuosipalkka olisi aivan liian suuri Toronton cappiin, niin Burke kannattaisi ilman muuta ottaa maalille niissä peleissä, joissa McDonaldia tai Monsteria ei voi peluuttaa. Ei Burkie niin urheilullinen ole, mutta eiköhän runsas ihrakerros ainakin peittäisi suurimman osan maalista.

Joulut vaan kaikille Leafs- faneille ja anteeksi jinxaamisesta ennen PHX-peliä. Niinhän siinä kävi, että tappioputki alkoi heti ja nyt pudotuspeleistä ei varmaan kannata puhua hetkeen.
 

TML

Jäsen
3rd period Sabres - Maple Leafs

Suhteellisen hyvällä fiiliksellä pääsi lähtemään keskiviikkoiseen Coyotes -peliin, mutta eipä hirveästi hymyilytä näiden kahden pelin jälkeen. Pelon sekaisin tunnelmin odottelen 21 tunnin päästä alkavaa Leafs-Bruins ottelua ja mikä fiilis sen jälkeen on. Omissa soinut 11 kertaa viimeiseen kuuteen erään, mutta toivottavasti Monster sulkisi hanat.

Eipä hirveästi kerrottavaa tuosta Sabres ottelusta (mitä ei olisi jo mainittu). Kolmas erä oli pelailua alusta alkaen ja lopullinen niitti tuli Thomas Vanekin tehtyä 51 minuutin kohdilla 5-1. Leafs vei laukaukset 42-27, mutta ei paljon lohduta jos peli hävitään neljällä maalilla. Monster pelasi kelvollisen pelin päästyään sisään. Sabres vienyt siis kaikki tämän kauden keskinäiset ja muutenkin siinä on sellainen joukkue jota vastaan tilastot taitavat olla aika rumat viimeisiltä 4 kaudelta.

......

Sitten vaan takaisin ACC:hen ja testaamaan Bruinsin kuntoa Hawks-pelin jäljiltä. Nyt ei Kesselillekään buuata joten luulisi tehoja tulevan sieltä suunnasta. Voittakaa edes kerran se Rask.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
On kyllä jokseenkin kummalista tuo Toskalan pelaaminen. Toronton maalilla nyt ei kukaan loistaisi, kun katselee av- ja omanpään pelaamista, mutta Toskala tekee sen ihan itse. Tuollaiset mokat pilaa kohta koko loppu-uran, vaikka yhdessä vaiheessa näytti että saisi pelinsä kuntoon. Nyt vaan Monsteria kaukaloon ja katsotaan saako se mitään kiinni. Ei vaikuttanut kovin pätevältä hänkään edellisissä otteluissa ennen sydänoireita. Taitaa joukkueen paras molari pelata tällä hetkellä farmissa?
 

TML

Jäsen
Jiihaa, Bruins kaatui 2-0 vaiherikkaan ja viihdyttävän pelin jälkeen. Leafsin maaleista vastasivat Tomas Kaberle sekä Jason Blake, ja maalilla pelasi varman tuntuisesti uransa ensimmäisen nollapelin Jonas Gustavsson. Boy is a Monster.

Leafs sai toisen erän alussa onnekkaan johdon kun Rask päästi Kaberlen kudin maalin hieman helpohkosti. Jälleen Leafsin maalin teki muuten nelosketju Orr-Mayers-Stahlberg (yhdistettynä siis Kabby-Komi pakkipariin).

Kolmannessa erässä Leafs hallitsi peliä aika selkeästi eikä Monster joutunut huippupelastuksia esittämään. Lopulta Jason Blake maalasi Niklas Hagmanin syötöstä ja 2-0 olivat loppulukemat.

Tuomareilta aika erikoisia ratkaisuja läpi ottelun, mutta onneksi Stajanin huitomisjäähy ei maksanut voittoa. Tilannetta edelsi Charan selkeä kiinnipitäminen josta ei jäähyä vihelletty.

Stajan kolattiin kolmannen erän loppupuolella aika pahannäköisesti Boychukin puolesta. Kova pommi jossa jalat eivät nousseet, kyynerpää ei noussut, mutta suoraan Stajan naamaa päin kyynerpää tuli. Stajan oli todella kyyryssä joka selittää tämän. Taklauksen jälkeen saatiin pienet molskeet aikaan Bruins -alueella. Tilanteen jälkeen kaksi Leafs pelaajaa (toinen vaihtoaitioon, toinen pukukoppiin) lähti jäältä verta vuotavana, mutta Ponikarovsky oli ainoa joka tilanteesta sai penalttia.

...

Kuten mainittua, erittäin hieno voitto kahden tappion päätteeksi. Pari tiukkaa matsia vielä ennen kinkunsyöntiä kunnes homma jatkuu taas.
 

Diagonaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaisjoukkueet
Stajan kolattiin kolmannen erän loppupuolella aika pahannäköisesti Boychukin puolesta. Kova pommi jossa jalat eivät nousseet, kyynerpää ei noussut, mutta suoraan Stajan naamaa päin kyynerpää tuli. Stajan oli todella kyyryssä joka selittää tämän. Taklauksen jälkeen saatiin pienet molskeet aikaan Bruins -alueella. Tilanteen jälkeen kaksi Leafs pelaajaa (toinen vaihtoaitioon, toinen pukukoppiin) lähti jäältä verta vuotavana, mutta Ponikarovsky oli ainoa joka tilanteesta sai penalttia.

Kyynärpää oli kiinni vartalossa, joten olkavarsi se oli, joka nenuun tuossa taklauksessa osui. Taklausta seuranneessa hässäkässä oli hauska episodi, kun Chara retuutti yhdellä kädellä Komisarekia kuin jätesäkkiä pitkin jään pintaa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Taklausta seuranneessa hässäkässä oli hauska episodi, kun Chara retuutti yhdellä kädellä Komisarekia kuin jätesäkkiä pitkin jään pintaa.
Todella hauskaa. Mutta kun Colton Orr haastaa tämän jättiläisen niin paskat tulee miehellä housuun. Kasvattais ensin munat ja lähtis sen jälkeen heilumaan tuonne kentälle. Chara on fyysinen vain tiettyjä pelaajia kohtaan mutta kun kunnon pelote tulee vastaan niin ei varmasti uskalla tehdä mitään. Harmi koska raameja ja edellytyksiä olisi. Ei vaan homma toimi.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Todella hauskaa. Mutta kun Colton Orr haastaa tämän jättiläisen niin paskat tulee miehellä housuun. Kasvattais ensin munat ja lähtis sen jälkeen heilumaan tuonne kentälle. Chara on fyysinen vain tiettyjä pelaajia kohtaan mutta kun kunnon pelote tulee vastaan niin ei varmasti uskalla tehdä mitään. Harmi koska raameja ja edellytyksiä olisi. Ei vaan homma toimi.

Ei tule, kortista löytyy kuitenkin edelleen Parker, CAirns, Brashear, Laraque jne. Ihan yhtä kovia kavereita kuin Orr. Tiedät itsekin varsin hyvin, että niin kauan kun Chara kellottaa 25+ minuuttia illassa, hän ei tule säännöllisesti pudottamaan hanskojaan vastustajan viihdykeosaston kanssa, eikä sillä ole mitään tekemistä pidätysongelmien kanssa.

Kiekko on joukkuepeli, jossa kaikki ponnistukset suunnataan kohti voittoa. Charan snägäriväännöt Orrin kanssa eivät auttaisi Bruinsia, joten niitä ei tulla näkemään.
 

Diagonaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaisjoukkueet
Todella hauskaa. Mutta kun Colton Orr haastaa tämän jättiläisen niin paskat tulee miehellä housuun. Kasvattais ensin munat ja lähtis sen jälkeen heilumaan tuonne kentälle. Chara on fyysinen vain tiettyjä pelaajia kohtaan mutta kun kunnon pelote tulee vastaan niin ei varmasti uskalla tehdä mitään. Harmi koska raameja ja edellytyksiä olisi. Ei vaan homma toimi.

Chara on kyllä ihan tasapuolisen paskamaisen fyysinen ihan kaikkia vastustajia kohtaan ja munat löytynee. Mikäs tämä Orr heitto tässä on? Joka tapauksessa itse kommentoin tuota kyseistä tilannetta - itse peli oli hieno voitto Leafseille parin turpaan oton jälkeen.

Joka tapauksessa Bruinsien ja Leafsien matseista näyttää tulevan mukavia näytelmiä katsella, jos poijjaat jatkavat samalla linjalla tästeteenpäin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Chara on kyllä ihan tasapuolisen paskamaisen fyysinen ihan kaikkia vastustajia kohtaan ja munat löytynee. Mikäs tämä Orr heitto tässä on? Joka tapauksessa itse kommentoin tuota kyseistä tilannetta - itse peli oli hieno voitto Leafseille parin turpaan oton jälkeen.
Lähinnä nyt tässä sitä peräänkuulutin että Orr haastoi Charaan matsiin mutta eipä iso mies lähtenyt. Sitten voidaan kyllä Komisarekia haastella ja heitellä Blakeja sun muita seinille. Chara pelaa erittäin fyysisesti tiettyjä pelaajia vastaan mutta pakittelee kun pitäisi vastata niistä.
 

TML

Jäsen
Pre-game Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres

Jepjep, nyt kun ollaan yhtä mieltä että Chara on kovin ikinä missään kun repi Komisarekin selästä tuosta rytäkästä ulos, niin voidaankin sitten keskittyä yöllä alkavaan Leafs-Sabres peliin.

Sabres on kyllä aina ollut minun silmiini todella kova vastustaja. Overall record voi näyttää vaikka mitä, mutta mielikuva Sabresista kovana vastustajana on aina pysynyt.

Sama on tällä kaudella jatkunut ja Sabres on kerennyt napata jo 6 pistettä Leafsilta vaikka ei olla vielä edes tammikuussa. Vaikeaa tulee siis tänäänkin olemaan ACC:ssä.

Leafs sai onneksi napattua pisteet lauantaina Bruinsilta, joten ihan pahin paniikki ei ole päällä Sabresin tullessa vieraaksi. Joukkueet kohtasivat perjantaina hyvin masentavassa ottelussa.

Leafs vei avauserää aika selkeästi, mutta onnistui vain kerran ohittamaan Ryan Millerin. Erätauolla Lindy Ruff herätti joukkueensa ja samaan aikaan toisessa kopissa Toskalan Vesa tais ottaa pienet nokoset. Sen verran unisena kangasalan mies hyppäsi kehiin ja imuroi Sabresin isolle karkumatkalle.

Tänään Leafsin maalilla torjuu kuitenkin Monster, joka poissaolonsa jälkeen on päästänyt vain yhden maalin pelaamassaan 4 erässä ja 5 minuutissa. Toivottavasti Monster antaa tänäänkin joukkueella mahdollisuuden taistella voitosta.

Leafsin kokoonpanossa ei muutoksia ole tapahtunut sitten lauantain 2-0 voiton. Stajan ei maanantaina ollut harjoituksissa, mutta tänään Matty-boy on kunnossa ja valmis ruokkimaan Kesseliä joka on vaeltanut hieman pimennossa pari viime peliä. Kesselin tapauksessa ei ole kuitenkaan syytä liiemmin huolestua, sillä hän voi olla pelissä sen 58 minuuttia pimennossa kunnes pelaa pari loistovaihtoa ja kääntää pelin kulun. Pinna per peli tahti alkaa kuitenkin lipua käsistä joten toivottavasti Phil The Thrill tehoilee tänään.

Poni-Stajan-Kessel
Hakki-Grabo-Blake
Stemp-Primeau-Kule
Stahlberg-Mayers-Orr

Komi-Kaberle
White-Beauch
Exelby-Schenn

Monster
Vesku


Viimeisessä kahdessa pelissä Leafs on tehnyt vain kolme maalia ja kahden näistä aikana kentällä on viilettänyt kolmikko Orr-Mayers-Stahlberg. Luulisi siis tehoja löytyvän muiltakin.
Itse odottelisin Wilsonilta Blaken tiputtamista alempiin ketjuihin ja nostamalla Stahlbergin kakkosen toiseen laitaan. Myös Stempniak kaipaisi jotain herätystä kolmosketjussa. En tiedä onko Blake-Mayers-Stempniak nelosketju sitten kuinka kannattava. Noh, virtuaalimanagerointi on oma lukunsa ja ei siitä sen enempää. Antaa Wilsonin ja Leafsin näyttää mihin kykenevät.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Itse odottelisin Wilsonilta Blaken tiputtamista alempiin ketjuihin ja nostamalla Stahlbergin kakkosen toiseen laitaan. Myös Stempniak kaipaisi jotain herätystä kolmosketjussa. En tiedä onko Blake-Mayers-Stempniak nelosketju sitten kuinka kannattava. Noh, virtuaalimanagerointi on oma lukunsa ja ei siitä sen enempää. Antaa Wilsonin ja Leafsin näyttää mihin kykenevät.

Omasta mielestäni Wallinia voitaisiin kokeilla kolmosessa, laittamalla samalla Stempniak hetkeksi kakkoseen ja Blake katsomoon, herätyksen vuoksi. Kun Blaken herätys on valmis, niin voidaan katsoa mihin Stempniak kykeni kakkosessa ja miettiä Blaken pelipaikkaa uudelleen. Tosin Wallin voi olla iloinen yllätys jättäen Blaken katsomoon... ei näistä koskaan tiedä. :-)
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Leafs vei avauserää aika selkeästi, mutta onnistui vain kerran ohittamaan Ryan Millerin.

Miller on Torontoa vastaan putkessa 8-1, päästettyjen maalien keskiarvo 1,67 ja torjuntaprosentti 99,6% — koska näin hyvä saldo on oikeastaan mahdoton, merkitsee se Leafsin kyseessä ollen vain sitä, että Miller pelaa tänään nollapelin.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Miller on Torontoa vastaan putkessa 8-1, päästettyjen maalien keskiarvo 1,67 ja torjuntaprosentti 99,6% — koska näin hyvä saldo on oikeastaan mahdoton, merkitsee se Leafsin kyseessä ollen vain sitä, että Miller pelaa tänään nollapelin.

Anteeksi kun nyt tulen viilailemaan vieraisiin pöytiin, mutta yhdeksän peliä tuolla GAA:lla tarkoittaisi 15 päästettyä maalia, ja 15 päästettyä maalia tuolla torjuntaprosentilla tarkoittaisi 3750 kohti tullutta laukausta 9 ottelussa eli reilu 400 laukausta ottelua kohden. :-)
En nyt viitsi tarkistaa tilastoista, mutta olisikohan torjuntaprosentti 96 tms. lähempänä.
 

TML

Jäsen
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres 2-3 OT

Erittäin turhauttava tappio jälleen kerran. Sinäänsä piste Sabresilta on aina hyvä, mutta tänään olisi ollut enemmänkin tarjolla Leafsin pelattua kokonaisuudessaan ihan kelpo ottelu. Muutama giveaway maksoi voiton taas kerran ja olisihan se ollut kiva voittaa Miller kerrankin.

1st period

Leafs aloitti pelin ihan hyvällä sykkeellä ja muutenkin alussa riitti ihan hyvin vauhtia ja tilanteita. Sabres meni pelissä 1-0 johtoon aika helposti. Lee Stempniak ei saanut purettua kiekko kunnolla pois ja Sabres käänsi pelin nopeasti takaisin Leafs -alueelle. Nathan Paetch pääsi yllättämään Monsterin helpohkosti ja vierailijat johtoon.

Erä oli kaiken kaikkiaan aika tasainen ja molemmat maalivahdit (lukuunottamatta tuota maalia) onnistuivat hyvin. Maple Leaf tuossa kertoikin Milleristä ja hän siellä hääri taas peikkona. Miller torjui mm. Stempniakin läpiajon Leafsin pelatessa alivoimaa.

Vaikka erä oli tasainen, ei se kyllä mikään kauhean kummoinen Leafs näkökulmasta ollut. Ketjumuutoksia odotellessa.


2nd period

Leafs tasoitti pelin kun toista erää oli pelattu alta 4 minuuttia. Kaberle antoi omalla alueella kiekon Viktor Stalbergille joka paahtoi kuin viimeistä päivää Sabres alueelle. Svedu kiersi pakin laidan puolelta ja toimitti limpun maalille. Colton Orr ajoi samaan aikaan maalille ja lopulta Sabres pakin jalasta kiekko lipui ohi Millerin.

Parikymmentä sekuntia maalin jälkeen Mayers ja Stalberg saivat 2-1 hyökkäyksen jonka Mayers päätti omaan vetoonsa. Tästä seuraavassa vaihdossa Jason Blakella oli myös tonttia tehdä maali, mutta hieman liian pieni kulma oli vetää ja Miller hoiti loput. Enivei Leafs pääsi tässä muutaman minuutin jaksossa hyvin peliin mukaan.

Vielä ennen ottelun puolta väliä Niklas Hagman kilautti tolppaan ja toivomiani ketjumuutoksia ruvettiin näkemään. Stalberg sai palkkion hyvästä uurastuksestaan ja hän pääsi Ponin tilalle ykkösketjuun.

Sabreskin sai pari mylläkkää Leafsin maalille ja kyllähän ne tolpat kilisi myös Monsterin takana. Leafs siirtyi kuitenkin johtoon kun erää oli jäljellä reilut 2 ja puoli minuuttia. Kuleminin hyvä duuni, Stempniakin hyvä syöttö ja White lopulta sai aikaiseksi 2-1 maalin. Räkämaaleilla se Miller näemmä ohitetaan.

Kuleminilta loistava erä ja poika on kyllä esiintynyt todella edukseen viimeisten noin 20 pelin aikana. Muutenkin pätevä toinen erä Leafsilta ja Sabres oli paikoin hätää kärsimässä. Orr, Kulemin ja Stalberg pelaavat todella hyvää ottelua (ovat jo monta ottelua pelanneet hyvin) ja toisessa erässä menoa ja meininkiä riitti ja yleisökin tuotti hyvin melua.


3rd period

Kolmas erä oli tasaista peliä missä Leafsilla oli palaset suht hyvin käsissä. Sabres nousi tasoihin Leafsin pelattua todella huolimattomasti omalla alueella. Mayers taisi olla viimeisin joka yritti purkaa onnistumatta siinä. Erittäin pahaan paikkaan tuli osuma sillä Leafsilla peli oli melko hyvin hallussa.

Kummallakaan ei kolmannessa erässä mitään huikeita maalipaikkoja ollut, vaan maalivahdit pääsivät suht helpolla hoitamaan joukkueensa jatkoajalle. Ponikarovskylla oli pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua paikka laittaa Grabon riparit sisään muttei onnistunut tässä tempussa.


OT

Jatkoajalla peli heitteli päädystä toiseen tasaisesti kunnes toistamiseen lepsuili puolustusalueella päästäen maalin. Liian moni lähti hakemaan kulmasta kiekkoa ja Derek Roy jäi aivan vapaasti seisomaan maalin eteen. Nätti vienti rystyllä ja kiekko maalin kattoon ja pinnat kotiin.

.....

* Leafsin kolmos- ja nelosketju pelasivat erittäin hyvän ottelun. Grabot ja Stajanitkaan eivät mitenkään huonosti pelanneet, mutta eivät kyllä kauheasti väläyttäneetkään.
* Leafs-fanitkin nauttivat kun kerrankin Leafs johti Sabresia ja Miller oli ohitettu kahdesti. Jotain Miller -lauluja yleisö viritteli.
* Beaucheminilta jälleen vahva esitys.
* Kulemin. Mahtava esitys taas kerran ja on kyllä todella mahtava paketti pelaajana. Vielä kun viimeistely toimisi, sillä hän luo itselleen hyvän määrän paikkoja pelissä vaikka kolmosketjussa pelaakin.
* Gunnarssonin tullessa takaisin tuo Leafsin puolustuskin alkaa näyttää aika hyvältä. Siis toivon mukaan.

Tästä sitten Long Islandille vielä ennen jouluaattoa ja sieltä ei voi lähteä hakemaan mitään muuta kuin kahta pistettä.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Anteeksi kun nyt tulen viilailemaan vieraisiin pöytiin, mutta yhdeksän peliä tuolla GAA:lla tarkoittaisi 15 päästettyä maalia, ja 15 päästettyä maalia tuolla torjuntaprosentilla tarkoittaisi 3750 kohti tullutta laukausta 9 ottelussa eli reilu 400 laukausta ottelua kohden. :-)
En nyt viitsi tarkistaa tilastoista, mutta olisikohan torjuntaprosentti 96 tms. lähempänä.

Asiallinen huomio, tottahan tuo torjuntaprosentti oli ennen viime yön peliä 95,8% — en ymmärrä, mitä sormeni ovat näppäimistöllä ajatelleet edellistä viestiä kirjoittaessani. Mietin niille sopivan sanktion.
 

TML

Jäsen
Pre-game New York Islanders - Toronto Maple Leafs

Yksi peli vielä ennen kinkun/kalkkunan syöntiä ja vastassa NY Islanders. Kauden aiemmissa peleissä Isles on ollut melkoisessa purjeessa Leafsia vastaan, mutta siltikin tuloksena JA-tappio sekä niukka 3-2 voitto. Dwayne Roloson on ollut mahtava ja Isles on käyttänyt muutamat paikkansa hyvin hyväksi.

Tänään areena kuitenkin vaihtuu aiemmista peleistä ja nyt pelataan saarella. Se tuo Islesille luultavasti etua. Kotijoukkueen kokoonpano:

Moulson - Tavares - Comeau
Bailey - Nielsen - Okposo
Joensuu - Schremp - Hunter
Thompson - Park - Sim

Streit - Meyer
Sutton - Hillen
Witt - MacDonald


Ykkösketju on pätevä nuorisojoukko ja etenkin ylivoimalla jälki on ollut hyvää. Oma mielenkiinto kohdistuu myös kolmosketjuun jossa pelaa sentterinä Robbie Schremp ja vasempana laiturina Ässien oma poika Jesse Joensuu.

Leafsin ketjuista ei vielä ihan absoluuttista varmuutta ole. Viktor Stalbergin olkapää koki kovia Sabresia vastaan ja day-to-day kunnossa oleva mies ei tänään ole pelaavassa kokoonpanossa. Richard Wallin nostettu siis ylös ja hän ottanee paikan nelosen sentterinä. Tuskin siis muutoksia tulee muihinkaan ketjuihin, sillä juuri Stalberg oli mies jota olisi voitu kokeilla 1- tai 2-ketjussa.

Nikolai Kulemin on esiintynyt todella edukseen kolmosketjussa ja vaikka tuo rooli sopii hänelle erittäin hyvin, voisi hänestä olla suuri hyöty myös Grabon ja Hagmanin toisella laidalla. Tekee hanakasti töitä, on vahva eikä mailankäsittelykään ole huonoa. Hagman ja Grabo tykkäävät kuitenkin kiekosta ja Jason Blaken kanssa sitä ei aina ole saatavilla. Blaken vauhti voisi sopia taas hyvin Primeaun ja Stempniakin viereen.

Kessel-Stajan-Poni pysynee ennallaan, mutta jotain herätystä ja onnistumista tuo kenttä tarvitsee. Kessel ollut todella pimennossa viime pelit.

Eipä muuta tällä erää Leaflandiassa, toivottavasti pinnat matkaavat Torontoon saarelta.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Leafsin ketjuista ei vielä ihan absoluuttista varmuutta ole.

Näinkin radikaalia lupaillaan:

Ponikarovsky — Stajan — Kessel
Blake — Grabovski — Hagman
Kulemin — Primeau — Stempniak
Wallin — Mayers — Orr

Kaberle — Komisarek
Beauchemin — White
Finger — Schenn

Parempi
Toskala

Jos tästä pelistä nyt vaikka piste tulisi. Jossain vaiheessa kautta oltiin 0.500-tahdista peräti -8, nyt ollaan hiljalleen kavuttu tilanteeseen -3. Kauden puoliväli lähestyy, ja jos 41 ottelun jälkeen oltaisiin suunnilleen tilanteessa -1, olisi se enemmän kuin mitä olisi uskaltanut jokin aika sitten toivoa.
 

TML

Jäsen
Islanders - Maple Leafs

1st period

Ihan vauhdikas erä jossa mentiin oikeastaan alusta loppuun coast-to-coast. Ei voi oikein sanoa että kumpikaan joukkue olisi hallinnut peliä, vaan tasaista vääntöä nähtiin.

Monster napsi pari hyvää koppia ja tyrehdytti mm. Jon Simin läpiajon viimeisellä minuutilla. Tärkeä pelastus siinä kohtaa. Leafsilla Kessel pääsi läpiajoon mutta painetilassa yritys jäi heikoksi (sai tosin jäähyn hankittua).

Molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen ylivoimalle, mutta silti tuntui että avauserässä nähtiin hirveän vähän laukauksia.


2nd period

Toinen erä jatkui pelillisesti aika samana kunnes ottelun puolenvälin jälkeen alkoi Leafs-paniikki. Ensin Fingerin istuessa jäähyllä Isles meni 1-0 johtoon Trent Hunterin maalilla. Komisarek hätäili purkukiekossa ja tuli sen jälkeen vielä Hunterin harhauttamaksi. En hidastuksista ihan varmaksi nähnyt osuiko kiekko johonkin ennen kuin se upposi Monsterin selän taakse.

Heti tästä seuraavassa vaihdossa Jason Blake toimitti kiekon maaliin, mutta toimitti sen korkealla mailalla joten nopea tasoitus jäi haaveeksi. Kauaa ei ehtinyt tästä kulua kun Blake Comeaun röyhkeä nousu loi tyhjän maalin John Tavarekselle joka maalasi 2-0 kotijoukkueelle

Leafs sai omat paikkansa kun ketjuksi muodostettiin Blake-Stajan-Kessel. Vikat viisi minuuttia mentiinkin Leafsin komennossa mutta Roloson oli jälleen peikkona maalilla. 35 peliminuutin jälkeen Leafs oli ampunut vain 8 kertaa Rolosonia kohti, vikalla 5 minuutilla tuli sentään 5 laukausta lisää.

Yksi vaarallinen tilanne erässä nähtiin kun Nate Thompson oudosti kyyristyi Komisarekin taklatessa ja lopulta Komisarekin luistin osui Thompsonia naamaan. Thompson kävi kopissa mutta palasi kuitenkin melko pian jäälle.


3rd period

Leafs aloitti kolmannen erän todella väkevästi ja palkintokin tuli jo ennen kolmatta minuuttia. Blake pelasi kiekon viivaan, Komisarek levitti sen Kaberlelle joka toimitti kiekon maalille. Hagman ja muut Leafsit menivät agressiivisesti reboundille ja tämä johti 2-1 kavennukseen.

Maalin jälkeen peli oli tutun tasaista ja vasta viimeisen kolmen minuutin aikana Leafs sai luotua todellisia maalipaikkoja. Samassa vaihdossa 10 sekunnin sisään Roloson ryösti sekä Ponikarovskyn että Stempniakin.

Takaa-ajo päättyi kuitenikin Blake Comeaun maaliin vaikka kiekko ei missään vaiheessa ylittänytkään maaliviivaa. Beauchemin esti vapaassa maalipaikassa ollutta pelaajaa ja täten tilanteesta tuomittiin maali.



Sellainen peli sitten joulun alle. Toisen erän heikko esitys maksoi tänään voiton. Peli itsessään oli melko tasainen ja Isles oli kyllä kieltämättä hyvällä liikkeellä tänään. Leafsilta ei ihan parasta nähty ja etenkin laukaukset puuttuivat tyystiin. Uutta matoa koukkuun sitten lauantaina kun luvassa on herkkupala Leafs-Canadiens.
 

TML

Jäsen
Pre-game Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens

No nyt on onneksi saatu noi pari surkeeta änäritöntä päivää pois alta ja voi taas keskittyä olennaiseen. Eli ensi yönä jatkuu Leafsin taival kohti pudotuspelejä, kun vastaan asettuu Air Canada Centerissä arkkivihollinen Montreal Canadiens. Joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa tällä kaudella ja pisteet ovat menneet toistaiseksi tasan 4-4 (Habs 2 voittoo, Leafs 1).

Molemmat joukkueet ovat kuntopuntareiden osalta aika samassa tilanteessa. Viimeisestä 10 ottelusta molemmat ovat voittaneet 5, mutta Habsilla on päällä 3 ottelun voittoputki. Erityisen hottina on ollut tsekki Tomas Plekanec, joka on noussut syöttöpörssissä ryminällä ylöspäin. Ei tietenkään voi ottaa pois Andrei Markovin panosta, Habs on meinaan 3-0-0 hänen paluunsa jälkeen.

Leafsilla on mennyt viime pelit melkoista vuoristorataa. Voittoa, tappiota, voittoa, voittoa, tappiota, tappiota, voittoa, tappiota jnejne. Juuri ennen aattoa Leafs koki turhan tappion Islandersille ja nyt olisi syytä saada käännettyä kurssi nopeasti taas .500 joukkueeksi.

Kokoonpanot (oletetut):

Ponikarovski - Stajan - Kessel
Blake - Grabovski - Hagman
Kulemin - Primeau - Stempniak
Orr - Wallin - Mayers

Kaberle - Komisarek
Beauchemin - White
Schenn - Finger

Gustavsson
Toskala


Cammalleri - Plekanec - A.Kostitsyn
S.Kostitsyn - Gomez - Pouliot
Pacioretty - Metropolit - Moen
D'Agostini - Lapierre - Laraque

Markov - O'Byrne
Gill - Gorges
Bergeron - Spacek

Price
Halak


Leafsilla siis Stalberg on vieläkin poissa vahvuudesta. Wallin on siis mukana nelosketjun sentterinä. Niin ja Finger on kolmosparissa Schennin kanssa.

Ottelu ei taida tulla Suomen televisioista johtuen College futiksen jännistä peleistä. ESPN America uusii pelin vasta sunnuntai alkuillasta. Jännää ottelua odotellessa meikeläinen käy vetämässä kännit.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Jaahah, joulu jatkui sitten jatkoaikatappiolla rakkaalle Habsille vuosikymmenen viimeisessä Leafsin HNIC-pelissä. Kotikenttäetukin vaikutti varsin marginaaliselta, sillä siinä määrin hyvin kuuluivat Habs-fanien buuaukset Komisarekin koskiessa kiekkoon. Ei näin. Sarjassamme täysin merkityksettömiä huomioita, mutta onko kukaan muu huomannut heti Leafsin penkin takana kausikortin omaavaa noin 60-vuotiasta herrasmiestä. Kaveri pääsee lähes jokaisessa Leafsin pelissä kuviin, kun Ron Wilsoniin zoomataan. Jokatapauksessa kyseinen reilusti self-tannia käyttävä "fani" lienee malliesimerkki, miksei tunnelma ACC:ssä yleensä kohoa Le Centre Bellin tasolle. MLSE kiittää kuitenkin rahallisesta tuestanne.

Sitten peliin. Leafs koomaili lahjakkaasti ensimmäisen vitosen ja Habs karkasi 2-0 johtoon. Ensimmäinen maali syntyi Schennin ottaman (tyhmän) kakkosen aikana, kun Paciorette ajoi maalille ja Gustavsson sylki tämän vedon eteensä, josta Alaskan poika Gomez lakaisi kumimuikun sisään. Omasta mielestäni Monster ylipelasi Pacioretten löysää rystyä, minkä seurauksena svedu liukui pois etutolpalta jättäen sen vapaaksi helpolle tap-innille. Ylipäätään voi kysyä, oliko Pacioretten rysty niin vaikea kuti, ettei sitä voinut liimata.

Maalin jälkeen Habs käytti säälimättä hyväkseen Schenn-Finger parivaljakon seuraavankin vaihdon, kun Poni ei onnistunut jatkamaan Schennin syöttöä syvälle, minkä johdosta Markov vapautti loisteliaasti Plekanecin läpi. Tsekki lensi Fingeristä ohi ja nosti laatan vielä Gustavssoninkin ohi. Positiivinen asia Plekanecin pistetehtailussa on, että jokaisen pisteen myötä muuttuu tsekin jatko Montrealissa vain mahdottomammaksi ja mahdottomammaksi. Koska Burke tunnetaan otsikoita rakastavana miehenä, niin ei voi välttyä ajatukselta, etteikö irkku saattaisi jopa ajatella Plekanecille tarjouksen tekemistä kesällä. Tässäkö kaivattu centteri Kesselille? Tuskin kun kansalaisuus on väärä, mutta Leafs on viime vuosina haalinut ex-habitantseja, joten katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Seuraavat 55 minuuttia mentiinkin sitten Leafs vs. Halak linjalla. Slovaki pelasi todella vakuuttavasti ja torjuntoja taisi kertyä lähemmäs viisikymmentä. Halakin ohittamiseen tarvittiinkin sitten Whiten lähettämä Mighty Ducks- leffoistakin tuttu "knuckle puck", joka taisi ottaa vielä lisä kimmokkeen Habs- pakista, sekä maalinedusta hässäkkä, jonka seurauksena kiekko löysi Blaken kropan ja Halakin komojen kautta tiensä maaliin. Syöttöpiste Ryan O'Byrnelle, jonka Blakeen kohdistunut tönäisy avitti Leafsia.

Phil Kesselillä oli ainakin 4 loistavaa maalintekopaikkaa ottelussa parhaimpina läpiajo ja puolittainen läpiajo sekä tietysti täydellinen avopaikka pelin viimeisillä sekunneilla antaa Torontolla tärkeä voitto ja nollata Halakin loistopeli. Täysin vapaaksi maalin eteen unohdettu Kessel latasi kuitenkin vetonsa maalista ohi. Ilmeisesti Halakin katse jo alisti Philin. Kessel on muutenkin tuhrinut läpiajoja viime peleissä ja taitaa olla pisteittä viimeisessä viidessä ottelussaan. Kessel kärsii siis ensimmäisestä, jo Bruins- vuosilta tutusta, slumpistaan Torontossa. Nyt ei voi vedota edes huonoihin pelikavereihin, sillä paikkoja on ollut, mutta Kessel ei vain ole niitä käyttänyt. Tuo slumppaaminen on ensimmäisiä asioita Philin pelissä, joiden on muututtava, jos hän haluaa tulla todella kovaksi pelaajaksi.

Leafsin yv oli taas todella heikkoa ja sekaan mahtui mm. yksi pitkä jakso kahden miehen yv:llä. Jos onnistujia haetaan, niin Kuleminen pelasi taas energisesti. Eniten harmittaa, että taas Leafs hävisi pelin, jota se hallitsi 55 minuuttia vain nähdäkseen, kuinka Montreal käyttää jatkojen ensimmäisen paikkansa hyväksi. Koomailut otteluiden alussa taitavat vain olla kauden teema, joten niiden kanssa on opittava elämään.

------------------------------------

Nazem Kadri teki kaksi maalia, kun Kanada pieksi Latvian 16-0 WJC:n avauspelissään. Mukava että tehoja syntyi, mutta todelliset kisat taitavat alkaa Kanadalle vasta USA- pelistä. Kadrinkin otteista kannattaa innostua korkeintaan vasta siinä vaiheessa. Laiska odottaa välieriin, jos ja kun Kanada selviää sinne ilman puolivälieriä lohkon voittajana.
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
Joopa joo, todella harmittava tappio jälleen kerran Habsille. Ja nimenomaan jälleen kerran jatkoilla. Habsin jatkoaika/rankut statsi on 10-3, Leafsilla 1-9. Pientä epäonneakin täytyy olla jos jatkoajat ja rankut häviää noin suvereenisti.

Itse pelihän oli siis täysin Leafsin hallintaa ja ainoastaan Halakin loistavat otteet pitivät Habsin pelissä mukana. Aika tyypillistä Leafsia siis taas kerran, vastustajan maalivahdista tehdään väkisin sankari.

En sen kummempia analyysejä jaksa kirjoittaa kun tuossa ylempänä peli käytiin jo hyvin lävitse. Enivei hyvä peli Leafsilta ja suuri harmi että vain 1 piste tuli plakkariin tästä pelistä.

Puolen tunnin päästä Pens vastassa kun Leafs pelaa kerrankin sunnuntaipelin. Jos viime yön otteet jatkuvat samoina, voidaan kyllä odottaa Pensillekin vaikeaa iltaa. Pensin peli kuitenkin toimii tällä hetkellä kai melko hyvin ja voipi hyvin olla että joku SC&Geno show nähdään jäällä.
Vastakkain liigan surkein (onko enää?) YV ja liigan surkein AV. Kumpi on kahdesta paskasta parempi?
 

TML

Jäsen
Tulihan se voitto Pensistä, mutta viime tippaan se taas jätettiin. Aika sanaton olo olisi ollut jos Leafs oli näistä viikonlopun kahdesta pelistä napannut vain 1 tai 2 pistettä. Todella suuri tatti kasvoi otsaan Pensin tasoitettua reilut 2 minuuttia ennen ottelun loppua. Onneksi mahtavan pelin pelannut Ian White rokotti kuitenkin ja toi Leafsille 4-3 vierasvoiton.

Ekassa erässä Leafs meni nopeasti johtoon Luke Schennin kauden avausmaalilla. Pens iski nopeasti tasoihin kun Garnet Exelby töppäsi vastustajan sinisellä päästäen Matt Cooken 2-1 hyökkäykseen.
Erän loppupuolella Leafs teki YV-maalin(!!!!) kun Kaberlen vetämä kiekko ajautui Stempniakille joka suti sen verkkoon. Grabo oli molemmissa Leafs-maaleissa mukana.

Toisessa erässä Sidney Crosby pääsi tuomaan Pensin uudelleen tasoihin ylivoimamaalillaan. Röyhkeä ja taitava nousu päättyi siihen että Toskala potki kiekon maaliin.
Leafs ei kuitenkaan lamaantunut ja toinen erä oli ihan kelvollista peliä Leafsilta. Lopulta Jason Blake pääsi iskemään 3-2 osuman MA Fleuryn suotuisalla avustuksella.

Kolmannessa erässä peli jatkui tasaisena, mutta Leafs loi selkeästi paremmat maalipaikat. Fleury pelasi todella hyvin ja tyrehdytti Stajanin, Ponin kertaa kaks ja Kuleminin. Leafs olisi voinut aivan hyvin ratkaista ottelun ennen vikaa vitosta mutta Fleury torjui mahtavasti.

Sitten tulikin ketju Rupp-Crosby-Malkin jotka ratkoivat pelin. Ensin Malkin voitti Kaberlen kaksinkamppailussa maalin takana, sen jälkeen Leafs viisikko seuraa vain Malkinia jolloin Rupp unohtuu maalin kulmalle. Rupp viimeisteli ja peli 3-3 ajassa 57.45.
Leafsin onni oli kuitenkin se että Bylsma jatkoi saman kolmikon kanssa peliä. Leafs sai kiekon Pens-alueelle ja kiekko liikkui hyvin viivaa pitkin Beaucheminilta Whitelle. Malkin oli aivan hukassa ja White sai hyvän tilan ottaa pari potkua ja tulittaa kova lämäri aivan ylänurkkaan. Leafs 3-4 johtoon ajassa 58.38. Toskala ja koko joukkue kesti vielä lopussa ja pinnat lähtivät Torontoon iglusta.

....

* Ian White, ilman maaliakin olisin kehunut hänen peliään. Erittäin varmaa kiekonhallintaa, helppoja syöttöjä ja loistavaa kaksinkamppailua.
* Garnet Exelby... Habs pelin jälkeen oli selvä että Fingeriä katsomoon, mutta eipä sieltä tilalle parempaa tullut. Kunhan Gunnarsson palaa niin puolustus ei enää huoleta niin paljoa, mutta tällä hetkellä Finger-Exelby kaksikko järkyttää pahasti. Pelasi kumpi tahansa.
* Phil Kessel. Pisteetön putki jatkuu nuorella jenkillä, mutta itse olen tyytyväinen Philin peleihin viikonloppuna. Habs pelissä paikkoja oli ja mies hakeutui hyvin tilanteisiin. Aina se ei vain uppoa. Viime yönä taas järjesteli hyvän paikan muutamaan otteeseen kavereille. Slumppia pukkaa mutta sitä se välillä on. Lähti kokeilemaan pisteettömän putken katkaisemista vielä 8 sekuntia ennen loppua yrittämällä omalta alueelta tyhjään maaliin osumista. Ei osunut ja aloitus vielä omaan päähän 2 sekunnin kanssa.
* Ron Wilson. Wilson muutteli ketjuja näissä kahdessa pelissä ja ilmeisen onnistuneet vaihdokset tehtiin. Hieman olen huudellutkin esim. tuota Blaken laittamista kolmoseen ja hyvin se onnistui mielestäni. Stempniak-Primeau-Blake vitja onnistui erittäin hyvin Crosbyja ja Malkineita vastaan. Kulemin pelasi ykkösessä (ansaitusti) ja Poni oli Grabon ja Hakin kanssa. Ihan hyviltä näytti kaikkien ketjujen peli.
* Richard Wallin. Joskus olen kritisoinut tätä fiksua mutta melko pehmeää ruottin poikaa. Hyvä kahdensuunnan sentteri on nyt parantanut peliä ja Pens -pelissä pelasi hyvän pelin.
* Vesa Toskala. Nyt taas Veskulta hyvä peli ja tyrehdytti kolmannessa erässä pari kertaa Pensin tasoitusaikeet. Maaleillekaan ei mitään voinut vaikka potki Crosbyn maalin sisään.


Kaksi mielenkiintoista peliä nähtiin joulun jälkeen ja tyytyväinen voi toki olla että pisteitä tuli 3/4. Leafs kuitenkin pelasi niin hyvin Habsia vastaan että pieni harmitus jäi että tuo yksi piste tuli menetettyä. Nyt homma jatkuukin sitten kanadalaistiimejä vastaan Albertassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös