Toronto Maple Leafs (2.) – Tampa Bay Lightning (3.), Atlantic 1. kierros

  • 41 263
  • 300

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Olipahan näin neutraalin seuraajan silmin yksi kauden parhaista, ellei paras peli mitä olen tähän saakka väijynyt ainakin noin niinkuin viihdearvon kannalta. Hirvittävä määrä taitoa, tunnetta ja aaltoilua pelissä, ja kokoajan mennään päästä päähän ajokoirien lailla. Päälle vielä Toronton mylvivä hornankattila, eipä voi kiekkopeliltä puolueettoman katsojan vinkkelistä paljoa enempää vaatia. Toivon sydämeni pohjasta että Tampa kairaa seuraavasta voiton jotta saadaan tälle sarjalle huipennus seiskapelin muodossa ja nauttia tästä parista niin pitkään kuin mahdollista.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kannattajan näkökulmasta taas semmoinen peli, että meinaa taju lähteä. Ei helvetin helvetti.
Ymmärrän tuskan, mutta jos tuntuu että vähän huippaa niin pistä Roy-tyyliin kumpaankin korvaan fiktiivinen Cup-sormus parilta viime kaudelta tasapainottamaan huippaamista. Pysyy balanssi ja perspektiivi.
 

lai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks
Taitaa olla Toronton pojilla vihdoin oppirahat maksettu. Seuraavassa kun kaatuu Vasyn taika ja Leafs marssii finaaliin. Ei taida tulla Tampaan kolmatta kannua putkeen.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Game 7 tulossa 99%:n varmuudella. On useasti näyttänyt Toronton kannalta hyvältä ja korttitalo on sortunut. En vielä uskaltaisi tuulettaa Leafsin voitolla.
En nuolaise vielä. Seuraava peli on tärkeä molemmille joukkueille. Toronto lähtee etelän auringon alle paineettomassa tilassa. Tampalla on pakkovoiton paikka edessä. Torontolla on kaikki eväät edetä seuraavalle kierrokselle pleijareissa.

Täytyy muistaa, että tilastoilla ja menneisyyden tapahtumilla ei ole mitään merkitystä kun matsi alkaa. Päivän kunto ratkaisee. Tärkeää on myös se miten joukkue pystyy ja kykenee latautumaan päivän peliin maksimaalisen tehokkaasti. Ylilyöntentejä ei saa tapahtua ja soitellen sotaan ei kannata lähteä mukaan. Muutoin noutaja saapuu paikalle. Tietenkin tuurilla voi olla osuutensa... tolppa sisään tai tolppa ulos voi ratkaista yksittäisiä tilanteita...

Tietenkin erikoistilanteissa on onnistuttava maksimaalisen tehokkaasti. Typeriä jäähyjä ei tarvitse ottaa laisinkaan. Ei muuta kuin valoa kohti.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Kaikki sanottava lienee jo sanottu. Hienoa, että Nylle ja Tavares saivat itsestään irti pari sellaista jekkua, joilla isoja pelejä voidaan kääntää. Ja viimeistään nyt voi sanoa Toronton henkisen puolen olevan kunnossa. Vielä viime kaudella tuo ottelun alku olisi voinut olla jo viimeinen niitti ottelusarjalle, mutta mitä vielä. Tampa muuten lienee kahden viime kauden aikana ollut edellisen kerran tappiolla ottelusarjassa Starsia vastaan finaaleissa 2020 0-1, toki voitti sitten sen jälkeen kolme peliä putkeen. Eli sinänsä "uusi" tilanne nyt heillekin. Selkä seinää vastaan tietty pelattu edellisen kerran viime keväänä saarelaisia vastaan.

E: ja luonnollisesti tätä sarjaa ei oteta huomioon.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Täytyy muistaa, että tilastoilla ja menneisyyden tapahtumilla ei ole mitään merkitystä kun matsi alkaa.
Tämä on aina hyvä muistaa. Kummasti se NHL:n edellinen pleijarijäätyjien (entinen) kuningas Washington sieltä kuitenkin itselleen kannun kairasi, kun tähdet olivat kohdillaan, runko kokenut ja arpinen sekä fiilis kohdillaan.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Leafsin poikien henkinen kasvuhan mitataan vasta kutosesta alkaen. Joukkue on pelannut ennenkin hyvää pudotuspelikiekkoa, mutta saldo katkaisupeleissä on surkuhupaisa. Eikä vain saldo, vaan myös esitykset kaukalossa ovat olleet totaalista housuunpaskomista.

Onko tällä kertaa toisin?

Sen näemme seuraavassa jaksossa!
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Jos ensimmäinen ottelu tässä sarjassa oli paras pudotuspeli minkä olen Torontolta ikinä nähnyt, niin tämä peli ylitti sen kirkkaasti. Ensimmäiset 20 minuuttia Leafs oli huono ja köysissä, tosin joukkue aloitti pelin paremmin kuin edellisen. Tampa pystyi kuitenkin tekemään avausmaalin ja momentum oli vahvasti vierasjoukkueella. Itsekin olin menossa jo nukkumaan, mutta...Jos joukkuetta voi johtaa 5min 50sekunnin peliajalla, niin Jason Spezza tekee sen. Yksi iso taklaus ja tuo puhe herätteli ilmeisesti joukkueen. Seuraavat 40 minuuttia pelattiinkin sitten pääosin Tampan päädyssä. Vasilevski ei meinannut antaa periksi, mutta kun maalille heitettiin tarpeeksi kiekkoa niin yksi pomppii sisään. Kolmannen erän alkuun kaksi maalia, joissa ei annettu hirveästi mahdollisuuksia. Tavaresin loistava peli hyökkäysalueella ja Nylanderin maali. McDonagh vielä tasoitti pelin, mutta sen jälkeen maalin päästänyt Matthewsin ketju värkkäsi vastustamattoman maalin. Matthews irrottaa McDonaghin kiekosta, Bunting näyttää miksi teki runkosarjassa yli 60 pistettä ja kääntää Marnerille toiseen laitaan. Marner syöttää Vasilevskin patjan kautta Matthewsille. Jostain syystä viimeiset 6 minuuttia eivät edes isosti jännittäneet. Peli oli kontrollissa ja Leafs hallitsee 5v5 peliä.Jon Cooper vielä muistutti, että Tampa Bay armeliaasti lahjoitti taas voiton Leafsille. Toronton täytyy nyt lähteä sillä asenteella Tampaan, että voitto "ansaitaan" eikä antaa Vasilevskille mahdollisuuksia jatkaa putkeaan. Jäsen @larzzon oli tuossa oikeassa, että seuraava voitto ratkaisee ja samaa mieltä on myös Sheldon Keefe.Fakta on se että voittajat muistetaan. Täytyy kuitenkin painottaa, että tämä joukkue näyttää parhaimmillaan joltain sellaiselta, jota en ole ainakaan itse Torontossa koskaan aiemmin nähnyt ja se miten Toronto vastasi tuohon Tampan alkuun oli vaikuttavaa. Auston Matthews taklasi seitsemän kertaa, Campbell laittoi luukut kiinni, Nylander ajaa maalille vaikka tietää että runtua tulee, Tavares värkkää tasoituksen yksilösuorituksella, Marner oli vain niin hyvä Mitch Marner kuin Mitch Marner voi olla ja Rielly nosti tasoaan silloin kun sitä tarvittiin. Sarja ei ole ratkennut, mutta nyt on mahdollisuus lyödä aika monta demonia kerralla. Nyt ei pidä odotella Tampan "freebietä", vaan viedä tämä homma loppuun. Ihan itse, tuo joukkue pystyy siihen kyllä. Kotiyleisö oli uskomaton!

Tässä hieman korvakarkkia Leafs henkisille, jos Bowenia voisi kuulla televisiossa vielä, niin olisin ikionnellinen.Pyydän vielä anteeksi tuomareista itkemistä aiemmin ja muutenkin toksista käytöstä ketjussa + otteluseurannassa. Oma usko joukkueeseen valitettavasti loppui ja kuten varmaan viesteistä on nähnyt, niin tämä ottaa välillä liiankin koville. Itsellä on elämässä enää pari asiaa jotka menevät tosissaan tunteisiin, mutta Maple Leafs on yksi niistä.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tämä oli todella paha tappio Boltsin näkökulmasta. Saas nähdä, vieläkö tuolla porukalla on tankissa tarpeeksi bensaa tästä noustakseen.

Alku oli loistava ja näytti jo siltä, että Leafsin selkäranka katkesi. Peli olisi pitänyt pystyä tappamaan jo siinä ensimmäisen erän 5 vs 3 ylivoimalla, jolloin oltiin 0-2 johdossa, mutta, Kuch laittoi kiekon kaksi kertaa ohi puolityhjästä maalista. Myös 2-1 tilanteessa oli ihan tarpeeksi paikkoja lisämaaleihin, mutta Campbell pisti luukut kiinni.

Leafsin ensimmäisen maalin jälkeen passivoiduttiin ihan liikaa ja onhan nuo Marnerit ja Matthewsit sen verran kovia pelimanneja, että käyttävät tilanteen hyväkseen, jos noin paljon annat siimaa. Boltsin pitäisi saada ykkösjätkiltä paljon enemmän irti tasakentällisin ja tuolla osastolla tulee tällä hetkellä turpaan, niin että tukka lähtee. Herrat Killorn, Cirelli ja Point ovat tähän mennessä tehneet sarjassa yhteensä yhden maalin. Jos kaikki on pelkästään Kuchin, Hedmanin ja Stammerin ylivoimasuoritusten varassa, niin eipä tästä edes jatkopaikkaa ansaita.

Tuomarilnja oli ihan perseestä. Ensimmäiset 30 minuuttia pilli soi joka kerta, kun jomman kumman pelaaja oli kontillaan. Tämän jälkeen sitten pilli meni taskuun ja kummatkin joukkueet saivat kahvata ja estää kiekotonta ihan miten huvittaa. Ja korostan, että mielestäni kumpikaan ei hyötynyt tuosta linjasta tai saanut tuomareilta mitenkään selvästi enempää apuja.

Viime vuosina on ollut aina tappioidenkin jälkeen aika kova luotto joukkueeseen, mutta nyt vaaditaan jo aika kovaa temppua, jos tästä vielä jatkoon mennään.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Täytyy antaa myös Keefelle isot propsit siitä että kolmannessa erässä nelonen meni villaan ja avaimet annettiin Marnerin ja Matthewsin käsiin. Kaksikko pelasi parhaimmillaan joka toista vaihtoa. Joukkueena nämä voitetaan, mutta se on iso signaali myös näille vielä verrattain nuorille pelaajille, että nyt on teidän aikanne, menkää ja voittakaa tämä peli. Jokaisessa pelissä ei voi peliaika olla 23-24min, mutta nyt oli siihen mahdollisuus ja Keefe käytti kortin oikeaan aikaan.

Toivon ja uskon että tuo kantaa myös jatkossa. Toki vastaavasti täytyy sanoa että ehkä Kasea lukuun ottamatta koko joukkue suoritti vähintään hyvällä tasolla ensimmäistä erää lukuun ottamatta. Parjattu Holl mm. yksinkertaisti peliään ja näytti välillä todella hyvältä.

Isojen pitää kuitenkin olla isoja, kun on mahdollisuus tappaa peli. Toki isot propsit myös Nylanderille ja Tavaresille. Nylander sai ison kasan paskaa ihan ansiosta edellisen pelin jälkeen, mutta pelasi todella loistavan pelin kokonaisuutena.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Onneksi oli jo postattu Joe Bowenin tykitykset. Simply great! Ai että... tulee jo melkein mieleen parhaat tv-selostukset silloin n. 20v takaa kun jotain pleijarimenestystä tuli. Toivottavasti Leafs voittaa edes jotain sinä aikana kun Bowen on äänessä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllähän Toronto meinasi sen tehdä taas itse. Tuo Tavaresin kavennusosuma tuli aikaan 23:35 ja se oli viides laukaus kotijoukkueelta! Ja tuokin oli siis kova syöttö maalinedustalle ja pomppi Sergachevin luistimesta sisään, mutta viides "laukaus" siis. Aivan liian vähän laukauksia ja liikaa vastuun siirtämistö syöttelemällä hyvissä vetopaikoissakin vielä. Pelin puolivälissä laukauksia oli kahdeksan (8!!) ja 5 min ennen loppua 2-1 tappiotilanteessa Rielly lähti kikkailemaan alimpana miehenä menettäen kiekon ja Paul läpiajoon. Tässä vaiheessa kaikki näytti siltä, että Leafs tekee sen itse. Luokatonta pelaamista, mutta sitten kuitenkin jossain vaiheessa pelin puolivälin jälkeen Leafsin pelaaminen muuttui täysin. Jos näyttäisi kahdessa eri pätkässä ensimmäisen puolituntisen pelistä ja toisen puolituntisen pelistä, niin voisi luulla jäällä olevan kaksi täysin eri joukkuetta. Kova suoritus nousta voittoon ollen reilun puolikkaan verran pelistä täysin aneeminen.

Viihdyttävä peli kaikkinensa ja uskon, että Torontossa tämä sarja tullaan paketoimaan lopulta kuitenkin ja se on sitten ihan fifty-fifty kumpi se kairaa itselleen.

Ps. Hedman on tämän sarjan paras kenttäpelaaja. On se vain ihan jäätävä seppä Lightningin takalinjoilla.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Pumppausliike alhaalta ylös
Ei vielä kirvestä kaivoon. Torontolla on tekemättä vielä se kuuluiss katkaisu joka on heille ollut totaalista myrkkyä ja vastassa on äärimmäisen rutinoitunut väkevissä liemissä keitetty joukkue kotikentällään. Paine kasvaa Torontolla myös koko ajan. Siinä olisi rumputulta vuodeksi taas kerrakseen jos tästä tilanteesta puppeloidaan itsensä ulos.

Bolts taas ei vakuuta tällä hetkellä. Aivan helvetisti tulee liikaa turhia ns. ei pelitilanne jäähyjä ja mokelluksia. Eilen kaksi aivan aivotonta kiekottoman tahallista estämistä tilanteissa joissa peli oli hallussa ja vastustaja ei ollut murtautumassa tekopaikkaan. Tuohon päälle vielä kaksi väärää vaihtoa, kolmaskin oli hiuskarvan varassa.

Fakta on se että kun vastassa on noinkin kova joukkue varustettuna ihan absoluuttisen terävällä kärjellä niin et sä voi antaa noin ilmaisia jäähyjä ja maaleja jatkuvasti. Tarkoitan etenkin Toronton tasoitusta ja voittomaalia. Tasoituksessa Cernak kompuroi ja Hedman vastaavasti jättää sen pahimman option, eli poikittaissyöttölinjan auki kun lähtee höntyilemään kiekkoa.

Voittomaalissa taas McDonagh nousee alimpana miehenä väkisin punaisen sumppuun, kiekonmenetys, Marner ja Matthews 2-1. Tuossakin oli kaikki aika maailmassa vaan pistää sentterille ja kenttätasapaino olisi pysynyt. Nää on näitä hetkiä kun johtavien pakkien täytyy vaan tehdä oikeita ratkaisuja.

Nyt kyllä toivoisi onnistumisia Pointille, Killornille, Paulille ja Cirellille. Ja ehdottomasti Point ja Kucherov yhteen. Stamkos ei kykene kiekolliseen peliin käytännössä ollenkaan tällä hetkellä vaan on ihan puhdas viimeistelijä. Point ja Kucherov taas kykenevät molemmat ruokkimaan toisiaan.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Seuraava peli on uusi taistelu ja siihen lähdetään 0-0 tilanteesta. Joukkueen pitää olla hereillä alusta lähtien, sillä tämä paikka Tampassa kannattaisi käyttää heti hyväksi eikä jättää ratkaisua roikkumaan ilmaan. Edellisen pelin voitosta ei tule mitään etua, kuten on nähty tässä sarjassa aiemminkin. Toronto pystyi nyt rikkomaan sen kaavan, että avausmaalin tehnyt voittaa ottelun ja ensimmäistä kertaa sarjassa myös johto vaihtui ottelun sisällä. Tampa Bay ei ole myöskään hävinnyt juurikaan pelejä, jos se on johtanut ennen kolmatta erää, joten aikamoisen kasan erilaisia todennäköisyyksiä Toronto rikkoi voitollaan.

Seuraavaksi edessä on taas tuo Vasilevskin 16-0 recordi hävittyjen ottelujen jälkeen. Tampa Bay on päästänyt näissä peleissä 25 maalia ja Toronto on tehnyt niistä kuusi. Jos nyt päästäisiin tilanteeseen, että tehdään taas se kolme maalia mutta päästetään vastaavasti korkeintaan kaksi.

Joukkueet ovat äärimmäisen tasaväkiset ja vuorotellen toinen on saatu näyttämään huonolta. Pelinvirtaus tuntuu heittelevän momentumin mukana. Kokoonpanoon tuskin tulee ainakaan Toronton osalta muutoksia, joten on melkoisen selvää, että isoimmat muutokset tapahtuvat siinä miten valmentajat peluuttavat joukkueitaan. Cooper todennäköisesti pyrkii taas saamaan Killorn-Cirelli-Point ketjun Matthewsia vastaan, jos ei sitten ole lähtenyt rakentamaan varsinaista jarrukenttää ja kasamaan ykköstä Pointin sekä Kucherovin ympärille.

Torontossa varmasti toivotaan että Nylander on samassa iskussa myös tulevassa pelissä ja että yhteistyö Tavaresin kanssa toimii. Parivaljakko on ollut välillä erinomainen yhdessä ja välillä todella platku. Yleisesti peli-ilmeen täytyy olla aivan erilainen kuin neljännessä pelissä. Tampa tulee varmasti terävästi alkuun ja ensimmäinen rynnistys pitäisi pystyä tappamaan ottamatta jäähyjä. Sen jälkeen jos peli on 0-0, niin Toronton on helpompi lähteä murtamaan tuota Vasilevskin taikaa.

Jokainen sarjan peli on ollut iso, mutta tämä on todella iso. Toivottavasti sarjan isoin peli ja sen isompaa peliä ei tarvitse pelatakaan. Nämä katkaisupelit ovat olleet se akilleen kantapää, mutta tämä on uusi vuosi, uusi kausi, uusi joukkue ja historialla ei ole merkitystä. Putket on tehty rikottaviksi.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Miten ihmeessä tässä jaksaa peliin asti ootella, vieläkin aivan uskomaton vitutus edellisestä pelistä...

Tänään tarvitaan Vasyltä se Conn Smythe vire päälle, jos saadaan laitettua virheet minimiin mitä tullut aivan älytön määrä niin uskon että voitto kaivetaan. Torontolla massiiviset paineet niskassa, katsotaan kestääkö vihdoinkin ne
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Melkein tekisi mieli laittaa kello soimaan ja katsoa matsi, mutta taidan säästää siihen seiskamatsiin, se on vielä sopivasti viikonloppuna.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki tilastoputket tulevat joskus päätökseen, yöllä olisi taas saumat:Eikä Toronton kohtaama haaste ainakaan pienene, jos ratkaisu venyy seiskapeliin. Kaikkihan tietävät Leafsin tilastot niistä viimeisen 10 vuoden ajalta. Lisäksi Vasilevskillä on ollut vuoden 2020 loppuottelusarjasta lähtien sellainen vastustajan kannalta hyvin kiusallinen tapa, että kun sarja on katkolla Tampalle, niin mies pelaa nollapelin. Toisaalta Tampa on ensi yönä siinä mielessä harvinaisen tilanteen edessä, että kumpanakaan mestaruuskeväänä se ei ole ollut sarjassa tappiolla 3-2. En sano, että sillä on välttämättä ratkaisevan suuri merkitys, mutta ei Stamkos ja kumppanitkaan voi olla täysin rennoissa fiiliksissä, vaan ylimääräistä puristusta todennäköisesti on. Toivottavasti Leafsin tähdet ovat vihdoinkin oppineet käsittelemään paineita ja Campbell pelaa kauden tähän asti parhaan pelinsä, niin että sarja katkeaa ensi yönä. En yksinkertaisesti kestäisi ajatusta taas yhdestä seiskapelistä.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Pumppausliike alhaalta ylös
Miten ihmeessä tässä jaksaa peliin asti ootella, vieläkin aivan uskomaton vitutus edellisestä pelistä...

Tänään tarvitaan Vasyltä se Conn Smythe vire päälle, jos saadaan laitettua virheet minimiin mitä tullut aivan älytön määrä niin uskon että voitto kaivetaan. Torontolla massiiviset paineet niskassa, katsotaan kestääkö vihdoinkin ne

Sanoppas muuta. Siinä kolmannen erän aloituskiekon aikaan ruudussa pyörähti statistiikka jonka mukaan Tampa on voittanut melkein 95% playoff-otteluista joita se on johtanut kolmanteen erään mennessä viime vuosina. Ihan pienen hetken kävi myös mielessä että tänäänkö se tilastotappio tulee, ja tulihan se perkele. Muutenkin syö miestä kun on suht tärkeitä duunijuttuja tässä meneillään ja unirytmit on ihan mitä on.

Toisaalta olen kyllä jo asennoitunut siihen että Toronto ei kahta ottelupalloa tällä kertaa ryssi. Tampalla ei vaan ole eväitä pelata parhaalla tasollaan ja eritoten ehjiä otteluita. Teemana tänään pitää kyllä ehdottomana olla jäähyttömyys ja Matthewsin kenttää vastaan 0-0 pelaaminen. Kaikki riskit ja kiekolliset hienoudet pois kun tuo kenttä on jäällä, niin ollaan varmasti suht vahvoilla.

Tampa on päästänyt veskarin pelatessa keskimäärin kolme maalia per ottelu, ja kyllä toi on vaan lukema mikä on playoff-otteluissa liikaa, etenkin joukkueelle jonka tavoitteena on pytty. Ja on sanottava myös se että vaikka Vasilevskin tilastotkin ovat aika kauheata katsottavaa, niin ei tuota päästettyjen maalien määrää voi kyllä hänen piikkiin laittaa. Tuli tuossa katsottua kaikki Leafsin maalit läpi ja voi sanoa että oikeastaan 13/15 maaleista on ihan toivottomia veskarin kannalta. Ainoastaan Casen tekemä kolmas maali kolmannessa pelissä ja Matthewsin tekemä viides maali ekassa pelissä menevät veskarin piikkiin.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Kaikki putket katkeavat joskus. Olen tosi luottavainen seuraavaan matsiin Tampaa vastaan lähdettäessä. Veikkaan, että Toronto Maple Leafs on niskan päällä sillä Tampalla on pakkovoiton paikka. Kaikki paineet on Tampan niskassa. Maple Leafs voittaa 1 - 2 tai sitten ei.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tampa jatkaa samoilla kentällisillä, kun vitospelissä:

Palat-Stamkos-Kucherov
Cirelli-Point-Killorn
Hagel-Paul-Colton
Maroon-Bellemare-Perry

Itse olisin kyllä ehdottomasti vaihtanut Pointin ja Stammerin paikkoja, niin olisi saatu hyödynnettyä Pointin ja Kuchin yhteispeliä. Cirelli ja Killorn ovat olleet umpijäässä koko sarjan ja näillä ketjuilla mielestäni jätetään todella paljon hyökkäyspotentiaalia piiloon.

Vähän on sellainen fiilis, että jotain ratkaisevaa tapahtui, kun tuo viime peli päästettiin livahtamaan käsistä. Kuitenkin jos nuo oman pään junnumaiset virheet saataisiin karsittua minimiin ja Vasy päästää sen enintään 2 maalia, niin kyllä tässä vielä toivo elää game sevenistä.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Melkein tekisi mieli laittaa kello soimaan ja katsoa matsi, mutta taidan säästää siihen seiskamatsiin, se on vielä sopivasti viikonloppuna.
Toivotaan et voit sitten tallenteena katsoa tämän lauantaina aamukahvin lomassa, kun sarja on jo päättynyt ;)

Kaikki putket katkeavat joskus. Olen tosi luottavainen seuraavaan matsiin Tampaa vastaan lähdettäessä. Veikkaan, että Toronto Maple Leafs on niskan päällä sillä Tampalla on pakkovoiton paikka. Kaikki paineet on Tampan niskassa. Maple Leafs voittaa 1 - 2 tai sitten ei.
Itsekin uskon että joukkue sai herätyksen edellisessä pelissä ja näki millä tasolla se pystyy pelaamaan. Tärkeä on kestää mahdollinen Tampan rynnistys ottelun alkuun ilman takaiskumaalia ja sen jälkeen kääntää peli kaukalon toiseen päätyyn. Toivon että Keefe uskaltaa käyttää tähtiään luovasti ja hakee heille mahdollisuuksia pelata muutakin kuin Cirelliä ja Pointia vastaan. Toki jos Nylander on samassa iskussa kuin edellisessä pelissä, niin ratkaisu voi tulla myös sieltä. Nylander on viimeiseen 12 playoff otteluun tehnyt 13 pistettä, joista 8 maalia.

Tärkeä olisi saada sarja poikki jo Tampa Bayssa ja toivottavasti Keefe on myös valmistanut joukkueen niin että se ymmärtää että nyt on erinomainen mahdollisuus katkaista. Eikä Spezzan tarvitse kertoa asiaa erätauolla. Jos Toronto pelaa edellisen pelin 2. ja 3. erän tavalla, niin Tampa Bay pystytään kyllä nitistämään jo Amalie Arenalla.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Pumppausliike alhaalta ylös
Seiskapelissä jatketaan. Oli kyllä niin galaktinen puppelointi Boltsilta toisen erän loppuun että meinasin painua nukkumaan. Mutta... Mutta... Tähdet herää meilläkin. Kucherov kylmän viileästi tasoihin, Vasilta aivan mahtavaa työskentelyä jatkoajalla ja kukapa muukaan kun Point jatkoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös