Toronto Maple Leafs (1.) – Montréal Canadiens (4.), Scotia North 1. kierros

  • 52 562
  • 299

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Eiköhän tässä jouduta se cuppi hakemaan sen hankalimman kautta, eli Capitals-tyylillä. Varataan tori siis vuodelle 2028. I want to believe.

Näin sen näkisin. Kärkipelaajat kun vähän miehistyvät, veteraanien tilalle pari roolihankintaa alaketjuihin tai omista kasvaa sellaisia, pakistossa saisi vähintään neljä hyvää pakkia, joilla kiekko ja jalka liikkuu sekä on kovuutta (ei välttämättä samassa äijässä kaikki ominaisuudet, ja nykyisistäkin on näihin), ja onnistunut mv-peli. Noh helppo sanoa tässä toimiston keyboardilla miten cup-voiton ottaa, mutta on tuossa runkoa hyvään joukkueseen myös keväällä. Tappioista pitää vaan nyt oppia ja tälle rungolle niitä on jo muutama tullut että ei tässä loputtomiinkaan viitsi odotella.

Jotenkin kuitenkin näkisin että ongelma on enemmänkin henkisellä puolella, mikä ratkaisee jääkiekkossa pitkälti huipputasolla. Kyllä tuolla jokainen jätkä osaa luistella, syöttää ja laukoa ja kunto riittää NHL-tasolle, mutta pääkoppa ratkaisee ja sitä kautta asenne, kuri, päättäväisyys, itseluottamus jne.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ylimielisyys
Capseille mestaruuden toi Pens-mörön kukistaminen, tiedä sitten onko Leafseillä jotain yhtä selkeää vuorta kiivettäväksi?

Ihan ekana tulee mieleen playoffs-sarjan katkaisupelin voittaminen. Siitä sitten eteenpäin.

Edit: Mitä tulee siihen, riittääkö joukkueen palikat: Jokaisen pleijareihin päässeen jengin kalusto riittää taidoiltaan kannun nosteluun. Jopa Canadiensin (en kyllä hetkeäkään tähän usko). Tässä lajissa henki vie yllättävän usein pitkälle. Katsotaan nyt, Habsin viimeiset pari mestaruutta ovat tulleet kun puitten välissä on seisty päällään muurina ja suht nimettömät viisikot ovat painaneet hengellä. Ja kuten sanottu, en usko että se riittää tänä vuonna mutta mutta. Jets on täysin kaadettavissa. Peli kerrallaan.
 
Viimeksi muokattu:

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Kyllähän SC:n voittaminen vaatii aivan nappionnistumista ja myös tuuria. Toronto ei kyllä ole ollut lähelläkään. Kesyjä ovat pojat vielä ja joukkueen rakenne ei sovi siihen, kun kunnolla aletaan rymistelemään. Saa nähdä tuleeko tällä junalla menestystä Kanadan puolelle, epäilen. Capsin menneisyyteen voi verrata, mutta Torontolla ole Ovechkinin tasoista heppua, eikä Bäckströmin. Toki, kannun jälkeen Capsinkin pudotuspeliesitykset ovat olleen aivan ala-arvoisia.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Kyllähän SC:n voittaminen vaatii aivan nappionnistumista ja myös tuuria. Toronto ei kyllä ole ollut lähelläkään. Kesyjä ovat pojat vielä ja joukkueen rakenne ei sovi siihen, kun kunnolla aletaan rymistelemään. Saa nähdä tuleeko tällä junalla menestystä Kanadan puolelle, epäilen. Capsin menneisyyteen voi verrata, mutta Torontolla ole Ovechkinin tasoista heppua, eikä Bäckströmin. Toki, kannun jälkeen Capsinkin pudotuspeliesitykset ovat olleen aivan ala-arvoisia.
Ovechkin on toki ihan omaa luokkaansa, mutta ei tuo Toronton Matthews-Marner-Tavares kolmikko kalpene yhtään Ovechkin-Backstrom-Kuznetsov kolmikolle, Toronton trio kenties napsun kovempikin.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Oho, tämä oli kyllä iso shokki. Luulin, että Edmontonin tippuminen suoraan neljässä pelissä oli iso jytky, niin Toronto totesi, että "hold my beer" ja tippui oltuaan 3-1 johdossa. Pidin Torontoa divisioonansa ykkösjoukkueena. Tavallaan harmi, että nyt nämä tuhkimojoukkueet Winnipeg ja Montreal kohtaavat samantien ja toisen matka päättyy toiselle kierrokselle. No ilmeisesti jommallekummalle tulee vastaan sitten Colorado-Vegas -sarjan voittaja, niin toinen jengeistä pääsee yrittämään jytkyä näitä voimanpesiä vastaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mainiolla islantilaisella koomikolla Hugleikur Dagssonilla on sarjakuva "Saako tälle edes nauraa". Saako Leafsin mahalaskulle nauraa, vai onko se kaatuneen potkimista tai koulukiusaamista? No Spezzan ja Joen takia en naura, jotan rispektiä sentään oltava mullakin.
 
Mikä osui kohdalleen? Että Torontolle nauraa koko kiekkomaailma,jos häviävät Montrealille?

Lähinnä se, että ei Toronto ole lähellekään niin varma jatkoonmenijä kuin moni povasi. Paljonko ne paineet vaikutti Torontoon on mahdoton sanoa, mutta minulla on varsin vahva tunne, että paljon.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mainiolla islantilaisella koomikolla Hugleikur Dagssonilla on sarjakuva "Saako tälle edes nauraa". Saako Leafsin mahalaskulle nauraa, vai onko se kaatuneen potkimista tai koulukiusaamista? No Spezzan ja Joen takia en naura, jotan rispektiä sentään oltava mullakin.
Kyllä saa nauraa. Mutta nauraessaan täytyy muistaa mille asialle kuuluu nauraa. Nauraa kuuluu sille, että Torontossa päätettiin palkata aikanaan Mike Babcock. Mieshän on tunnettu kusipää, mutta urheilupiireissä on tapana puolustella persenaamoja. No tämä persenaama oli oma itsensä ja piti huolen siitä, että Toronton nuoret starat ottivat kaiken minkä sai, joten viallisen joukkueen vikoja on melkein mahdotonta korjata. Lisäksi tykkään ajatella, että niiden starojen heikkoihin otteisiin vaikuttaa sekin, että eivät pelaa logolle, koska tietävät, että se on Babcockeja palkkaavien logo, mutta tämä sentään lienee jo toiveajattelua. Jos maailma olisi täydellinen paikka, niin nuo starat pelaisivat sopparinsa pois voittamatta pudotuspelisarjaakaan, lähtisivät kimpassa vaikkapa Buffaloon jollain 5m lapuilla ja voittaisivat 3 kuppia putkeen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Sieltähän se perinteinen sulaminen sitten tuli, vaikka G4 jälkeen näytti vielä todella hyvältä. Vaikka täällä on paljon kritisoitu Toronton tähtien tekemisiä niin kyllä tämä pannukakku minusta oli aika monen osatekijän summa. Tähtinelikosta Tavares pelasi vajaan erän koko sarjassa ja Matthews pelasi loukkaantuneena eikä pystynyt täysipainoisesti käyttämään parasta asettaan eli laukausta. Nylander oli puolestaan Leafsin selkeästi paras hyökkääjä ja oikeastaan ainoa, joka pystyi pelistä toiseen pitämään tasonsa. Marner oli surkea ja hänen kauppaamistaan pitäisi mielestäni vahvasti harkita, mikäli siihen mahdollisuus tulee. Sen verran lapanen hän on parilla viime kaudella tosipeleissä ollut.

Vaikka Marner omilla heikoilla otteillaan Toronton aikaiseen kesälomaan vaikuttikin, mielestäni siihen löytyy kolme selkeästi suurempaakin syytä. Suurin yksittäinen tekijä oli Carey Price; miehen torjuntaprosentti oli peleissä 5-7 94.5 ja tuonne sekaan mahtui muutamia ihan haamukoppeja. Campbell ei hänkään huono ollut, mutta jäi lopulta selvästi Pricen varjoon.

Toinen lähes yhtä painava syy oli Philip Danaultin kentän puolustuspeli Toronton ykköstä vastaan. Danaultia tunnuttiin paljon parjaavan runkosarjassa hyökkäyspään mustaksi aukoksi, mutta kyllä hän osoitti tässä sarjassa arvonsa nimenomaan vastustajan tähtien pimentäjänä. Jään mielenkiinnolla odottamaan, miten Danault & co. suoriutuvat Scheifelen ja Connorin kanssa, mutta veikkanpa Jetsin olevan myös vaikeuksissa kun heilläkään hyökkäyspään syvyyttä ei liiemmälti ykköskentän jälkeen ole.

Kolmas syy kolmeen peräkkäistappioon oli Leafsin käsittämättömän passiivinen peli otteluiden ollessa tasatilanteessa. Runkosarjassa joukkue otti lähes joka pelissä ohjat käsiinsä ja pyöritti peliä, mutta nyt hyökkäyksissä ei ollut mitään tolkkua ennen kuin Montreal sai pari maalia eteen. Toki playoffit ovat oma maailmansa ja tilaa on vähemmän, mutta kun nyt ei edes oikein yritetty koordinoitusti hyökätä. Tämä menee minusta valmennuksen piikkiin, sillä jotenkin en usko koko pelaajiston kollektiivisesti puristaneen mailaa niin pahasti (etenkään, kun iloinen hyökkäyspeli sitten löytyi kuin taikaiskusta parin maalin takaa-ajoasemassa).

Loppukaneettina voisin tähän todeta, että oikea joukkue tästä parista meni jatkoon. Montrealille sarjan alkupää oli hankala, mutta peleissä 5-7 he pelasivat omilla vahvuuksillaan ja neutraloivat Leafsin täysin. Heiltä ei suuria tähtiä rosterista Pricen lisäksi löydy, mutta riittävästi taitoa kuitenkin iskemään tarvittavat maalit nopeista vastaiskuista. Kollektiivinen koko kentällisen puolustuspeli ja riskittömät ratkaisut olivat myös ihailtavaa katsella, toivottavasti Torontossa otettaisiin mallia miten playoffeissa kannattaa pelata. Montrealin bandwagoniin aion tästä hypätä, kun tykkään joukkueista jotka pystyvät selkeästi nostamaan tasoaan ratkaisupeleissä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Moneypuckin tilastojen mukaan Price torjui sarjassa 6,8 maalia odottaman päälle, Campbell 3,6. Evolving Hockeyn lukemat Price 4,1, Campbell 2,3. Pricella kaksi peliä meni odottamaa heikommin, ottelut 2 ja 5, Campbellillä samoin kaksi, 5 ja 7.

Seikassa maalivahtipelistä merkittävä ero Canadiensin hyväksi, samoin myös vitosessa noin maalin verran, mutta kutonen Leafsin olisi pitänyt hoitaa.
 
Kyllä saa nauraa. Mutta nauraessaan täytyy muistaa mille asialle kuuluu nauraa. Nauraa kuuluu sille, että Torontossa päätettiin palkata aikanaan Mike Babcock. Mieshän on tunnettu kusipää, mutta urheilupiireissä on tapana puolustella persenaamoja. No tämä persenaama oli oma itsensä ja piti huolen siitä, että Toronton nuoret starat ottivat kaiken minkä sai, joten viallisen joukkueen vikoja on melkein mahdotonta korjata.

Haluatko vähän avata tätä? Mitä tarkoitat tuolla, että nuoret pelaajat ottivat kaiken minkä sai?
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Kiitos ylimielisyyteen tulikin kivasti vastauksia. Täytyy todeta että ymmärrän tuon medianäkyvyyden ärsyttävyyden täysin, se on totta Toronto on tuossa mielessä keskipisteessä. Joukkuehan on otteisiin nähden järkyttävän suosittu. Omalla tavallaan jääkiekon Real Madrid, Manchester City tai New York Yankees, kun mietitään joukkuetta taloudellisessa mielessä. Ironista sinällään tämä viha joukkuetta kohtaan, kun tältäkin palstalta löytyy kasoittain pienten markkina-alueiden joukkueiden kannattajia. Toronto Maple Leafs on vuosia sponsoroinut näitä laajentumispyrkimyksiä liigan tulontasausten kautta.

Palkkakatoton liiga hyödyttää melkein kaikkia joukkueita, mutta Toronto todennäköisesti pärjäisi millä tahansa säännöillä. Nykyisillä säännöillä Toronto ei voi käyttää taloudellisia muskeleitaan merkittävästi hyödykseen, eikä sillä ole myöskään sen enempää valtaa kabineteissa kuin muillakaan 31 joukkueella liigassa. Käytännössä meillä on tilanne, jossa sarjan taloudellisesti suurin on kahlittu ja se maksaa siitä ilosta muille.

Kun huomioidaan Ontarion korkea verotus, jota ei liigassa tasata millään tavalla. Niin pienemmät markkinat kuten Floridan alueen, Arizonan ja Las Vegas voivat Torontolta saamillaan tulonsiirroilla ostaa pelaajia halvemmilla sopimuksilla.

Raha tulee Torontolle tuon medianäkyvyyden ja fanien kautta, jotka maksavat liigan kalleimmista ottelulipuista isoja summia. Nähdäkseen joukkueensa livenä sen pari kertaa kaudessa, mitä tavallisella fanilla on varaa käydä pelissä. Medianäkyvyys näkyy ylimääräisinä idiootteina katukuvassa, jotka kyttäävät paikallisia nakkikioskeja ja soittavat loukkaantumisesi jälkeen äidillesi. Välillä joku vertaa sinua Ikean huonekaluun ja todennäköisesti tälläkin hetkellä 10 000 12 vuotiasta kirjoittelee Mitch Marnerista vihaviestejä ympäri internetiä. Toronto on myös usein valtakunnallisissa ottelulähetyksissä, jonka takia selostajana on yleensä joku puolueeton tai pahimmassa tapauksessa vastustajalle puolueellinen Canucks fani, joka Toronton maalien kohdalla nielaisee mikrofoninsa. Selostajat eivät voi herättää tunteita ja Joe Bowenin kaltaiset legendat ohjataan radioon pois televisiosta.

Kun se iso ja ylimielinen Toronto seuraavan kerran vituttaa, niin voit lohduttautua sillä että se rahoittaa seuraamasi urheilusarjan laajentumista ja on osaltaan rahoittamassa sen tasaisuutta. Alueena Ontario taitaa tuottaa edelleen eniten NHL pelaajia maailmassa, joista suhteellisen harva pelaa kotimarkkinoilla. Tämä kone ei siis jauha pelkästään ärsyttävää medianäkyvyyttä, vaan myös hyvinvointia niille sympaattisille ja pienille seuroille, jotka kuvernöörien tapaamisissa äänestävät sitä vastaan että Toronto saisi tarjota harjoitustilat pelaajilleen Torontossa myös kesäkaudella.

Torontolla on ison seuran imago, mutta etuja siitä ei ihan hirveästi NHL:n nykysysteemillä tule. Liiga on rakennettu melko reilusti, jokainen voi vaikka miettiä tilannetta jossa Real Madrid ja FC Barcelona takovat rahaa koko La Ligalle. Toronto Maple Leafs elää siinä maailmassa NHL:n suhteen.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja se oli Mike Babcockin vika... Miten?
Se oli Dubasin vika. Kun samaan aikaan heittää ulkopuoliselle (Tavares) rahaa suokuokalla ja pitää huolen, ilmapiiri organisaatiossa on mahdollisimman perseestä (Babcock), niin ollaan saatu kasaan täydellinen tilanne neuvotella alennuksista. Matthewsia ja Marneria tuntematta en pysty sanomaan, että olisiko halvemman sopparin saaminen ollut mahdollista muutenkaan, mutta kyllähän se hienosti varmistettiin ettei ole. Laitetaan sitten vaikka kysymyksenä, paljonko sinä kunnioittaisit logoa jota edustaa seuran puolesta sinun suuntaasi Mike Babcock?
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mitenkähän? Vieläköhän Messier ja Tikkanen jaksaisivat tulla yhden 54 vuoden kuivan putken katkaisemaan?

Penkin taakse jonkinlaisiksi "nyrkkiä pöytään"-neuvonantajiksi. Miksipä ei. Tietty tämänkin vuoden rosterissa oli tätä kaivattua veteraanileadershippiä ihan kohtuullisesti, että niinköhän sadetta noinkaan tulisi.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja se oli Mike Babcockin vika... Miten?
Varmaan jos Mike Babcock ei olisi täysi ihmiskyrpä niin Matthewsin ja Marnerin olisi ehkä saanut vähän halvemmalla. Tai jos Lou Lamoriello ei olisi kieltänyt tulokkaita esiintymässä mainoksissa yms. fiksua.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Se oli Dubasin vika. Kun samaan aikaan heittää ulkopuoliselle (Tavares) rahaa suokuokalla ja pitää huolen, ilmapiiri organisaatiossa on mahdollisimman perseestä (Babcock), niin ollaan saatu kasaan täydellinen tilanne neuvotella alennuksista. Matthewsia ja Marneria tuntematta en pysty sanomaan, että olisiko halvemman sopparin saaminen ollut mahdollista muutenkaan, mutta kyllähän se hienosti varmistettiin ettei ole.

No vähän alkaa olemaan kaukaa haettua, että Toronton cap-ongelmien juurisyynä olisi mulkku valmentaja... Eiköhän jo lähtötilanne ollut se, että varsinkin Matthewsin kohdalla kaveri oli pidettävä hinnalla millä hyvänsä (joo tiedän, RFA jokatapauksessa). Ainoa mikä sopimuksen tekohetkellä näytti katastrofille, oli se Nylanderin sopimus. Nyt kun katsotaan viimeisen 7 pelin otannalla, ei se enää niin paha olekaan.

Eikös me voida samalla syyttää Randy Carlylea niistä cap-ongelmista? Jos Carlyle olisi koutsannut paremmin, ei Babcockia olisi tarvittu.

Laitetaan sitten vaikka kysymyksenä, paljonko sinä kunnioittaisit logoa jota edustaa seuran puolesta sinun suuntaasi Mike Babcock?

Ei siihen vaikuttaisi koutsi. Ihan samalla lailla työelämässä täälläkin, jos mun lähin esimies mulkku, suksin helvettiin koko lafkasta.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Kiitos ylimielisyyteen tulikin kivasti vastauksia. Täytyy todeta että ymmärrän tuon medianäkyvyyden ärsyttävyyden täysin, se on totta Toronto on tuossa mielessä keskipisteessä. Joukkuehan on otteisiin nähden järkyttävän suosittu. Omalla tavallaan jääkiekon Real Madrid, Manchester City tai New York Yankees, kun mietitään joukkuetta taloudellisessa mielessä. Ironista sinällään tämä viha joukkuetta kohtaan, kun tältäkin palstalta löytyy kasoittain pienten markkina-alueiden joukkueiden kannattajia. Toronto Maple Leafs on vuosia sponsoroinut näitä laajentumispyrkimyksiä liigan tulontasausten kautta.

Palkkakatoton liiga hyödyttää melkein kaikkia joukkueita, mutta Toronto todennäköisesti pärjäisi millä tahansa säännöillä. Nykyisillä säännöillä Toronto ei voi käyttää taloudellisia muskeleitaan merkittävästi hyödykseen, eikä sillä ole myöskään sen enempää valtaa kabineteissa kuin muillakaan 31 joukkueella liigassa. Käytännössä meillä on tilanne, jossa sarjan taloudellisesti suurin on kahlittu ja se maksaa siitä ilosta muille.

Kun huomioidaan Ontarion korkea verotus, jota ei liigassa tasata millään tavalla. Niin pienemmät markkinat kuten Floridan alueen, Arizonan ja Las Vegas voivat Torontolta saamillaan tulonsiirroilla ostaa pelaajia halvemmilla sopimuksilla.

Raha tulee Torontolle tuon medianäkyvyyden ja fanien kautta, jotka maksavat liigan kalleimmista ottelulipuista isoja summia. Nähdäkseen joukkueensa livenä sen pari kertaa kaudessa, mitä tavallisella fanilla on varaa käydä pelissä. Medianäkyvyys näkyy ylimääräisinä idiootteina katukuvassa, jotka kyttäävät paikallisia nakkikioskeja ja soittavat loukkaantumisesi jälkeen äidillesi. Välillä joku vertaa sinua Ikean huonekaluun ja todennäköisesti tälläkin hetkellä 10 000 12 vuotiasta kirjoittelee Mitch Marnerista vihaviestejä ympäri internetiä. Toronto on myös usein valtakunnallisissa ottelulähetyksissä, jonka takia selostajana on yleensä joku puolueeton tai pahimmassa tapauksessa vastustajalle puolueellinen Canucks fani, joka Toronton maalien kohdalla nielaisee mikrofoninsa. Selostajat eivät voi herättää tunteita ja Joe Bowenin kaltaiset legendat ohjataan radioon pois televisiosta.

Kun se iso ja ylimielinen Toronto seuraavan kerran vituttaa, niin voit lohduttautua sillä että se rahoittaa seuraamasi urheilusarjan laajentumista ja on osaltaan rahoittamassa sen tasaisuutta. Alueena Ontario taitaa tuottaa edelleen eniten NHL pelaajia maailmassa, joista suhteellisen harva pelaa kotimarkkinoilla. Tämä kone ei siis jauha pelkästään ärsyttävää medianäkyvyyttä, vaan myös hyvinvointia niille sympaattisille ja pienille seuroille, jotka kuvernöörien tapaamisissa äänestävät sitä vastaan että Toronto saisi tarjota harjoitustilat pelaajilleen Torontossa myös kesäkaudella.

Torontolla on ison seuran imago, mutta etuja siitä ei ihan hirveästi NHL:n nykysysteemillä tule. Liiga on rakennettu melko reilusti, jokainen voi vaikka miettiä tilannetta jossa Real Madrid ja FC Barcelona takovat rahaa koko La Ligalle. Toronto Maple Leafs elää siinä maailmassa NHL:n suhteen.

Näinhän se menee. Itse en ole nähnyt yhtään huonosti käyttääntyvää fania Torontossa. Tosin kaikki eivät välitä lätkästä vaan jotkut tykkäävät esim. koripallosta ja toiset baseballista. Toronto FC on menestynyt hyvin futiksessa. Toronto on todellinen urheilukaupunki. Menestystä on tullut eri lajeissa hyvinkin paljon.

On totta, että media ja fanit antavat kritiikkiä hyvinkin paljon, jos siihen on aihetta ja näin sen pitääkin olla. En tiedä kuinka paljon negatiivista palautetta antaneista pösilöistä on muiden joukkueiden kannattajia. Onkohan siitä tehty mitään isompaa tutkimusta. Kaikesta huolimatta olen pitänyt Torontosta kaupunkina erittäin paljon. Se on siisti, kaunis ja viehättävä kaupunki. Tapahtumia riittää niin kulttuurin kuin urheilun yleisötapahtumissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ipaz

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei tullut mitään alennuksia soppareihin vaan kaikki ottivat niin paljon rahaa kuin vaan saivat.

Ymmärtäneekseni Toronto laskelmoi Tavaresin, Matthewsin, Nylanderin ja Marnerin soppareita tehdessä, että cap tulisi nousemaan merkittävästi lähitulevaisuudessa mm. uuden TV-diilin myötä. No kaikki tiedämme mitä sitten tapahtui.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei siihen vaikuttaisi koutsi. Ihan samalla lailla työelämässä täälläkin, jos mun lähin esimies mulkku, suksin helvettiin koko lafkasta.
Ja jos olisit NHL-pelaaja, joka ei voi? Tai siis toki voi häipyä koko änäristä, mutta se on hiukan eri asia kuin duunin vaihto
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ja jos olisit NHL-pelaaja, joka ei voi? Tai siis toki voi häipyä koko änäristä, mutta se on hiukan eri asia kuin duunin vaihto

Niin no, nyt mennään jo sitten ihan väärille raiteille. Ehkä minä en ulosoton asiakkaana ole se ihan oikea mies hyppäämään NHL-miljonäärin luistimiin miettimään tällaisia.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Kiitos ylimielisyyteen tulikin kivasti vastauksia (...)

Olipa hemmetin hyvin eritelty asiaa, jota rehellisesti en ole koskaan noin laajasti pohtinut. Kiitos!

Taidan vetää omalta osaltani yhteen siten, että vaatii tietyn statuksen saadakseen antipatioita osakseen Leafsin tavoin.

PS. Habsin paidat on vieläkin paremman väriset.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Ymmärtäneekseni Toronto laskelmoi Tavaresin, Matthewsin, Nylanderin ja Marnerin soppareita tehdessä, että cap tulisi nousemaan merkittävästi lähitulevaisuudessa mm. uuden TV-diilin myötä. No kaikki tiedämme mitä sitten tapahtui.
Juuri näin. Tämä on valitettavasti totta. Mun puolesta cap saisi nousta nykyisestä 10 000 000 taalaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös