Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Topp eller flop – ruotsalaisten vyöry Liigassa 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PäätyynAsti, 31.07.2019 klo 00.22.

 1. PäätyynAsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Gatorade Centerilla paikalla olleena ei voi muuta sanoa kuin samaa sanoa:

  Lainaus:
  Ei Po.Westerholm mikään vauhtikone ole, mutta kaikki tekeminen kaukolassa viittasi kovatehoisen "hockey iq" tietokoneen jylläävän miehen korvien välissä. Ja Ponthuksen pitäisi olla oletusarvoisesti se veljistä huonompi...

  Press oli omiin silmiini todella näkymätön kentällä. Huono homma kiekolliselle pakille. Töhöili ilmeisesti TPS:n tasoituksessa isosti.

  Lainaus:
  Voin jo myöntää EliteProspects - ennustukseni menneen perselleen ja julistaa Windlertin ehkä yhdeksi koko tulevan Liigakauden parhaista hinta-laatusuhteen hankinnoista.
  Ei mitään insidetietoa miehen hinnasta ole, mutta viime kausien esityksiä tutkien ei voi olla 2-3. parin peruspakin summaa kalliimpi. Terrieri omassa päässä ja käsiä löytyy hyökkäämiseen. Ne kädet taikoivat ratkaisumaalin.

  Seuran Holm ja Larsson suorittivat hyvin neutraalisti.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurien Weigel on yhden pelin otannalla kova tekijä liigaan. Älykkäitä syöttöjä, näkee kiekon kanssa kentän hyvin ja omaa hyvän lähtönopeuden. Illalla saadaan lisää "ennakkotietoa" Weigelistä, kun KHL-Vitjaz on vastassa.