Tony Salmelainen – meidän taskurakettimme

  • 498 725
  • 1 525

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kun peli ei kulje kauden tärkeimmillä hetkellä, niin kyllähän Salmelaisen turhautumisen ymmärtää. Tänään kolme kakkosta ja jokainen täysin oikein tuomittu, eikä totaaliraivaritkaan olleet kaukana. Sitten vielä kaupan päälle julkiselle sanalle avautuminen tuomaritoiminnasta.

Kannattaisi nyt ehkä kuitenkin katsoa siihen kuuluisaan peiliin ja laskea alkuun vaikka kymmeneentuhanteen.
 

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rontti kirjoitti:
Sitten vielä kaupan päälle julkiselle sanalle avautuminen tuomaritoiminnasta.
Ja tämä ei ole hyväksyttävää koska tuomaritoiminta oli kerrassaan loistavaa?
Hyvä että suu aukeaa.. Sais kaikki muutkin sanoa suoraan mitä tuomareista ajattelevat niin varmaankin tulisi aika nopeasti muutos tuomarityöskentelyyn.

Salmelaisen pudotuspelit ovat olleet hirveetä vuoristorataa (Ei pisteiden suhteen!).. Joka toisessa pelissä yrittää täysillä ja joka toisessa on aivan pimennossa.. En tiedä meneekö yliyrittämisen puolelle mutta jotain pitäisi tapahtua mikäli IFK ja Salmelainen haluaa pitkälle..
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
En usko, että Salmelaisen, tai muidenkaan sanomisilla tuomaritoimintaan juuri vaikuteta. Onhan tässä kauden aikana haukkunut tuomareita useampi valmentaja, iso määrä peljaajia, julkinen sana ja homma jatkuu entiseen tahtiin. Ainoa ratkaisuhan olisi tuon nolla-toleranssin tuonti kaukaloihin ja se onnistuu vain SM-liigan yhteispäätöksellä. Tosin siitä sitä mussutusta vasta seuraisikin, kun pelataan pari erää ainostaan ylivoimapeliä. Sitten esim. Shedden itse purnasi nolla-toleranssin vieneen kiekosta mielenkiintoa rapakon takana ja oli kovasti sitä vastaan.

Itse olisin vahvasti nolla-toleranssin kannalla, koska se jättäisi mm. Salmelaisen tyyppisille taitaville ja nopeille pelaajille tilaa ja mahdollisuuksia hiukan luovempaan kiekkoiluun ja hienoihin kuvioihin.

Oli niin tain näin, olen varma siitä, että HIFK ja Salmelainen kaatavat Saipan ja saumat jopa nakkikattilan ovat paloitteluun taas olemassa.

T: nimimerkki kesälomalainen
 

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
Kylläpä olisi herkullista jos nyt huomenna tulisi Tonylle onnistumisia...se ruokkisi itseluottamusta...ja Tony saisi hyvän vireen päälle välieriin..

Nythän Salmelainen on tiettävästi hiukan turhautuneena ollut ku ei ole tullut onnistumisia...
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
botto kirjoitti:
Epäilen ettei blackie ole nähnyt yhtään HIFK:n peliä. Sillä jos hän olisi ei hän väittäisi Salmelaisen pelaavan huonosti. Tony tekee kamalasti duunia ja on koko ajan kiekossa. Kyllähähn pisteitä on tullut vähemmän, mutta väitämpä, että tämä johtuu saipapelaajien kovasta mailankäytöstä juuri salmelaista kohtaan. Kyllä minä sanoisin, että Tony on ollut HIFK:n paras pelaaja tämän vuoden pleijareissa.

Mitä pelejä olet katsonut? Hu, hu! Paras pelaaja löytyy jostain ihan muualta kun ykkösketjusta.
 

VMJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Real Madrid
Uskon Tonyn nousevan samalle tasolle, kuin runkosarjassa, kunhan saisi pari onnistumista lauantaina. Edellisissä peleissä näkyy selvä väkisin yrittäminen, mut toivotaan et peli lähtee kulkemaan vielä.
 

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
VMJ kirjoitti:
Uskon Tonyn nousevan samalle tasolle, kuin runkosarjassa, kunhan saisi pari onnistumista lauantaina. Edellisissä peleissä näkyy selvä väkisin yrittäminen, mut toivotaan et peli lähtee kulkemaan vielä.

Itsekin uskon ja toivon samaa!
Kunpa pomppisi Tonylle lauantaina!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Taisi Tonyn apina tänään hypätä selästä... ; ) Mahtava juttu jatkoa ajatellen!
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tony on pelaaja, jonka pelitaidot hakevat vertaistaan. Miehen asenne ei kuitenkaan tunnu olevan aivan kohdallaan. Tosiasia on, että Salmelainen on koko kauden ajan ollut koko liigan pahin sukeltelija. (Tässä vaiheessa IFK- fanien on nyt turha ruveta inttämään Tonyn uusista luistimista tai uusista luistimen teristä.) Tonya toki otetaan enemmän ja kovempaa kuin muita pelaajia, kuten tällä palstalla on todettukin. Mutta Salmelainen myös sukeltelee enemmän kuin muut pelaajat. Itseäni vituttaa se, että Tony itki edellisen Helsingissä pelatun pelin jälkeen Jatkoajassa ja Etelä-Saimaassa siitä kuinka tuomarit eivät anna jäähyjä jos ei filmaa ja sanoi, että hänen täytyy ilmeisesti alkaa itsekin sukeltelemaan. Kaveri taitaa olla vähän huono häviäjä. Syyttää muita sukeltelusta, vaikka itse on ansiotunut tällä saralla erinomaisen hyvin. Olet pelaajana loistava Tony, mutta kannattaisi ehkä hiukan muuttaa asennettasi. Ainakaan tuolla isolla mantereella tuollaisella egoilulla ja kitisemisellä ei kovin pitkälle pötkitä. Liekö se sitten ollutkin se syy, miksi et siellä kovin hyvin edellisellä vierailullasi pärjännyt?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Olipahan taas tarjolla "tosiasioita"... huoh. Katso peiliin, omassa otsassasi taitaa lukea se kirjoittamasi : "Kaveri taitaa olla vähän huono häviäjä". Ei kannata enää itkeä, vaikka tappio lieneekin karvas. Itse asiassa seitsemäs sijahan oli Saipalle menestys, näin vakuuttaa JA:n artikkelikin, joten ei ole syytä olla katkera paremmilleen. Tony antoi kaiken lisäksi tasoitusta Saipalle jättämällä tehoilut myöhempään vaiheeseen, mutta ykkösketjun vaisuus runkosarjaan verrattuna ei koitunut kohtalokkaaksi HIFKille.

PS. Tony menee ensi kaudella takaisin Ison Veden toiselle puolelle. SIellä arvostetaan tämmöisiä "filmaajia".
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Eiköhän anneta näiden #26:n kaltaisten lasten olla omissa oloissaan. Jos on paha olo, niin jotenkinhan se pitää purkaa, mutta älä ruoki jne.. Eiköhän tämäkin kaveri tee sen ihan itse piakkoin. Siihen asti ignore on valttia.
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
WPK kirjoitti:
Olipahan taas tarjolla "tosiasioita"... huoh. Katso peiliin, omassa otsassasi taitaa lukea se kirjoittamasi : "Kaveri taitaa olla vähän huono häviäjä". Ei kannata enää itkeä, vaikka tappio lieneekin karvas.

Huono häviäjä en ole, annoin jo toisessa ketjussakin rehdit onnittelut paremmalle eli HIFKille. Avauduin ainoastaan siitä, kuinka Salmelainen hävityn pelin jälkeen kitisee tuomareiden toiminnasta ja selittää "että täytyy itsekin ruveta näköjään filmaamaan", vaikka on hyppinyt itse läpi kauden miten sattuu. Se vituttaa. Tottakai minua vituttaa, että SaiPa hävisi. Minua vituttaa se, että SaiPa ei voittanut, vaikka pelasíkin loistavan ottelun jälleen kerran. Kuten edellisessä viestissäni jo sanoin, Tony on hieno ja taitava pelaaja, mutta se, että kaveri syyttää muita tempuista mitä itsekin kovasti harrastaa ottaa suunnattomasti päähän.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
#26 kirjoitti:
Ainakaan tuolla isolla mantereella tuollaisella egoilulla ja kitisemisellä ei kovin pitkälle pötkitä. Liekö se sitten ollutkin se syy, miksi et siellä kovin hyvin edellisellä vierailullasi pärjännyt?
Jos isolla mantereella tarkotat änäriä niin kyllähän siellä nyt nopeat pelaajat pärjäävät, ysy vaikka Dave Andreychukilta. NHL:ssähän on käytössä se varsinainen nollatoleranssi, eikä tätä kotimainen wannabe-nollatoleranssi. Siellä kun tulee vähänkin koukkua tjsp niin heti lähtee äijää boksiin.

Esim. onko sattumaa että Brian Gionta on mättänyt 41+30, (kaveri on 170cm ja painaa 73kg. Yksi liigan pienimmistä pelaajista.)
 
Viimeksi muokattu:

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
#26 kirjoitti:
Kaveri taitaa olla vähän huono häviäjä.
Ihan vaan sullekin tiedoksi että Salmelainen pelasi siinä joukkueessa joka siis VOITTI puolivälierä-sarjan Saipaa vastaan.
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Metukka kirjoitti:
Ihan vaan sullekin tiedoksi että Salmelainen pelasi siinä joukkueessa joka siis VOITTI puolivälierä-sarjan Saipaa vastaan.

Huoh, kommenttini käsitteli sarjan viidettä peliä, jonka jälkeen Salmelainen antoi aiemmin mainitsemiani lausuntoja medialle. Ihan vaan sullekin tiedoksi, että tuon pelin HIFK HÄVISI.
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On se kumma juttu miten IFK-fanit eivät vain voi myöntää Tonyn olevan liigan pahin jäähyjen kalastelija. Kyllä minä ainakin voin myöntää, että omasta suosikistani SaiPan joukkueesta tälläisiä kalastelijoita valitettavasti löytyy. Nylander esimerkiksi on pelaaja, joka sukeltelua on läpi kauden harrastanut. Tilannetta, jossa Luttinen lensi ulos viidennessä pelissä, en ole nähnyt joten en sitä kommentoi millään lailla. Nylander ei siinä pelissä tuon taklauksen jälkeen enää pelannut, mutta miehen pelejä tällä kaudella nähneenä en ihmettele vaikka mies olisi tilanteessa pientä filmin poikasta heittänyt.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
#26 kirjoitti:
On se kumma juttu miten IFK-fanit eivät vain voi myöntää Tonyn olevan liigan pahin jäähyjen kalastelija.

Tottakai Salmelaisen filmit pistävät silmään enemmän kuin jonkun nevehöörd pelaajan heittäytymiset. Tietenkin, onhan Salmelainen pistepörssin voittaja ja yksi SM-liigan suurimmista tähdistä. Filmaako sinun mielestäsi esimerkiksi Tuppurainen paljon? Kuka on mielestäsi SM-liigan neljänneksi pahin filmaaja? Oletan että olet nähnyt jokaiselta joukkueelta useita pelejä, kun pystyt sanomaan että Salmelainen ei ole vain kova kalastelemaan jäähyjä vaan että hän on SM-liigan absoluuttisesti pahin kalastelija. Vai oliko tarkoituksesi sanoa, että Salmelainen on yksi liigan näkyvimmistä kalastelijoista?

Totta on että Salmelainen filmaa, joskus. Itse en filmaamista hyväksy missään tilanteessa, mutta ymmärrän kyllä miksi Salmelainen niin tekee. Tsekkaappa joskus kuinka Salmelaisella on järkyttävän usein maila kainalossa ja joku reppuselässä. Ja Suomessahan ei koukkuja vihelletä, ellei koukattava kaadu, joten välillä on mentävä turvalleen jotta koukkija saa aiheellisen rangaistuksen.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kysyn vain, että jos Salmelainen on liigan pahin filmaaja, niin miksi filmaa välillä vaikkei ketään ole lähelläkään? Tuohon tahtoisin vastauksen. Edelleen väitän, että hänellä on vain surkea tasapaino. Jos kaatuu välillä itsestäänkin, niin lienee selvää, että helposti kaatuu jos kaveri on ronkkimassa.
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Gellner kirjoitti:
Tottakai Salmelaisen filmit pistävät silmään enemmän kuin jonkun nevehöörd pelaajan heittäytymiset. Tietenkin, onhan Salmelainen pistepörssin voittaja ja yksi SM-liigan suurimmista tähdistä. Filmaako sinun mielestäsi esimerkiksi Tuppurainen paljon? Kuka on mielestäsi SM-liigan neljänneksi pahin filmaaja? Oletan että olet nähnyt jokaiselta joukkueelta useita pelejä, kun pystyt sanomaan että Salmelainen ei ole vain kova kalastelemaan jäähyjä vaan että hän on SM-liigan absoluuttisesti pahin kalastelija. Vai oliko tarkoituksesi sanoa, että Salmelainen on yksi liigan näkyvimmistä kalastelijoista?

Totta on että Salmelainen filmaa, joskus. Itse en filmaamista hyväksy missään tilanteessa, mutta ymmärrän kyllä miksi Salmelainen niin tekee. Tsekkaappa joskus kuinka Salmelaisella on järkyttävän usein maila kainalossa ja joku reppuselässä. Ja Suomessahan ei koukkuja vihelletä, ellei koukattava kaadu, joten välillä on mentävä turvalleen jotta koukkija saa aiheellisen rangaistuksen.

Okei okei, otetaan vähän sanoja takaisin. En ole tehnyt mitään erityistä listaa SM-liigan pahimmista filmaajista, mutta Salmelainen on yksi näkyvimmistä sellaisista kuten sanoit. Sukeltaminen ei kuulu jääkiekkoon missään nimessä. Sitä en hyväksy missään tapauksessa, en vaikka sukelluksen suorittaisi oman joukkueen pelaaja. Painotan edelleen, että Salmelaisen käytös on se mikä minua vituttaa hänen filmaamistaan enemmän. Miksi pitää syyttää muita filmaamisesta, vaikka itsekin harrastaa sitä hyvin aktiivisesti ja selittää , että "on ruvettava itsekin vissiin filmaamaan kun ei muuten tule jäähyjä"?
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Kuinka monesta Salmelaisen kaatumisesta tuomittiin jäähy?
Kuinka monesta kaatumisesta kävi Salmelainen tai Karalahti vaatimassa jäähyä tuomarilta?

Viläkin väitän, että se että Salmelainen ei pysy tolpillaan ei tarkoita, että hän filmaisi tai hakisi jäähyjä vastustajalle. Ihmeellistä itkua asioista, jotka eivät ole vaikuttaneet peliin mitenkään.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
#26 kirjoitti:
Sitä en hyväksy missään tapauksessa, en vaikka sukelluksen suorittaisi oman joukkueen pelaaja. Painotan edelleen, että Salmelaisen käytös on se mikä minua vituttaa hänen filmaamistaan enemmän. Miksi pitää syyttää muita filmaamisesta, vaikka itsekin harrastaa sitä hyvin aktiivisesti ja selittää , että "on ruvettava itsekin vissiin filmaamaan kun ei muuten tule jäähyjä"?

Jep, pitkälti samaa mieltä kanssasi. Filmauksia ei tule hyväksyä, teki ne sitten oma tai vastustaja. Salmelaisen höpinät filmauksista ovat sitä perinteistä tuomareiden "psyykkausta" pleijareissa. Kovin järkevänä sei minunkaan mielestä ole.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mane tai joku voisi kaivaa esiin tilastoja noista filmausjäähyistä niin saataisiin keskusteluun vähän faktantynkääkin. Minusta tätä filmauskeskustelua on vähän tylsä käydä pelkkien kesälomaa viettävien vastustajien katkerien kommenttien perusteella.

Tony on SM-liigan paras pelaaja.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
#12 kirjoitti:
Tony on SM-liigan paras pelaaja.
Niin, Salmelainen oli tosiaan runkosarjan paras pelaaja, vaikka jo loppukaudesta pelaamisessa oli näkyvissä taantumisen merkkejä. Pudotuspeleissä sama trendi on jatkunut ja nyt Salmelainen onkin sitten lähinnä ottanut turhia jäähyjä, kitissyt tuomareista ja muutekin ollut hyppimisineen yms. joukkueelleen lähinnä rasite. Tällä hetkellä kaikkea muuta kuin paras pelaaja.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rontti kirjoitti:
Tällä hetkellä kaikkea muuta kuin paras pelaaja.

Tällä hetkellä (sunnuntain ja maanantain välinen yö) liigan paras pelaaja on siis mielestäsi .... ?

Toki esim. Pirnes ja Viuhkola olisivat nykyisten näyttöjen perusteella ihan kivat vahvistukset mihinkä play-off-joukkueeseen tahansa, mutta miten se vähentää Pikku-Buffalon erinomaisuutta?

Ethän nyt itse sorru tähän vastustajajengi-trolli-bullshit-juttuun?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös